Sådan installeres Morpheus TV på FireStick

>

Terrarium TV-udviklere annoncerede slutningen af ​​dage for denne utrolige app, vi var blevet så glad for. Det er et slag, vi stadig beskæftiger os med. Men i streamingverdenen er en app, der bliver afbrudt, ikke noget nyt. Mange apps kommer i rampelyset, bliver populære, og en dag bliver de taget ned. Terrarium TV, der går ned, er et stort tab for nu, men jeg er overbevist om, at vi vil finde en måde at komme videre på.

Heldigvis er der mange Terrarium TV-alternativer, du kan bruge til at se dine foretrukne episoder og film. I denne guide lærer vi at installere Morpheus TV på FireStick / Fire TV / Fire TV Cube; et af de bedste Terrarium TV-alternativer.

Morpheus TV er en on-demand app, ligesom Terrarium TV. Det kan prale af et imponerende mediebibliotek og har nogle solide skrabere i høj kvalitet for at give dig de bedste streambare links. Denne lette app er let på dine FireStick-ressourcer, tilbyder glat ydeevne og har en brugervenlig grænseflade.

Disclaimer: Morpheus TV-udvikler har annonceret slutningen af ​​støtte til appen. Når du kører appen første gang efter installationen, vil du se meddelelsen om ophørt projekt. Men det siger også, at du kan streame de eksisterende film og shows, så længe skrabere er tilgængelige. 

Hvis du ikke ønsker at gå med den forladte app, foreslår jeg, at du får sin klon ved navn Morph TV, som regelmæssigt opdateres for det friske indhold og den glatte streamingoplevelse. 

Trin til installation af Morpheus TV på FireStick

Det tager kun få minutter at installere Morpheus TV på FireStick, Fire TV eller Fire TV Cube. Den første ting du skal gøre er at sikre dig Apps fra ukendte kilder er slået til i enhedsindstillingerne for at acceptere tredjeparts APK af apps som Morpheus TV. Her er trinnene:

1. Tænd din FireStick, og vælg fra hovedskærmen Indstillinger på toppen.

hvordan man installerer Morpheus TV på firestick

2. Når du ser følgende sæt indstillinger, skal du gå videre og åbne Apparat

enhed i indstillinger: morpheus tv

3. Klik derefter på Udvikler muligheder

udviklerindstillinger på firestick

4. Hvis Apps fra ukendte kilder er slået fra, klik på det for at tænde det

Morpheus TV

Du kan nu komme i gang med installationen. Lad mig vise dig hvordan.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Husk, at du ikke kan downloade og sideladde APK-filerne direkte gennem en webbrowser på din FireStick, som det er tilfældet med andre Android-enheder. Derfor har du brug for en app, der letter en sådan download.

Downloader er den bedste sidelads-app til FireStick. Så gå videre og installer Downloader på din enhed først. Det kan du gøre fra Amazon Store (ved at bruge søgefunktionen på FireStick-startskærmen).

Når du har Downloader, skal du åbne den og følge nedenstående trin:

Trin 1: Hvad du nu skal se, er Downloader-hjemmeskærmen med Hjem fane til venstre.

Klik på URL-feltet til højre

hvordan man får Morpheus TV ved hjælp af downloader-appen

Trin 2: Indtast nu følgende URL http://bit.ly/morp166 og klik  

morpheus tv på ildsted

Trin 3: Du bliver omdirigeret til browsersektionen i Downloader-appen, hvor den følgende webside åbnes. Rul ned og klik DOWNLOAD MORPHEUS TV.APK knap.

download morpheus tv apk på firestick

Trin 4: Vent på, at Morpheus TV APK downloades på FireStick

installation af morpheus tv apk på firestick

Trin 5: Når APK-filen er downloadet, starter Downloader-appen installationen på egen hånd. Her er det næste vindue, du skal se. Rul ned til højre nederst på denne skærm, og tryk på Installere

hvordan man installerer morpheus tv på firestick

Det tager cirka et minut for Morpheus TV at installere på FireStick. Når det er gjort, App installeret anmeldelse vises.

Mens du kan køre Morpheus TV-app straks fra dette vindue ved at klikke på ÅBEN, Jeg foreslår, at du klikker FÆRDIG og gå tilbage til Downloader-grænsefladen for at slette Morpheus TV APK.

Når appen er installeret, er APK-filen ikke nødvendig mere. Du kan spare noget plads ved at slette det.

hvordan man får morpheus tv i brandstokken

Klik Slet

morpheus tv til film

Klik Slet igen

slet morpheus tv apk fra firestick

Du har installeret Morpheus TV på FireStick og også slettet APK-filen.

Udforskning af Morpheus TV

Gå videre og åbn appen. Hvis du ikke kan se det på FireStick-startskærmen, skal du gå til Dine Apps & Kanalsektion. Du finder appen der.

Når du kører appen første gang efter installationen, er du velkommen med Projekt ophørt besked. Som jeg allerede har sagt, er Morpheus TV-app afbrudt. Men dette betyder kun, at der ikke tilføjes nye skrammer og indhold. Så længe de eksisterende skrabere fungerer, kan du fortsætte med at se de aktuelt tilgængelige film og shows.

Klik Okay

morpheus tv ned

Det næste vindue giver dig en menu med indstillingerne Film, TV-show, Downloads og Indstillinger.

hvordan man bruger Morpheus TV

Når du klikker på Film, ser du et nyt sæt indstillinger: Trending, Popular, Search osv.

Gå videre og grave dybere ved at klikke på en valgfri mulighed. Du finder alle filmtitlerne Morpheus TV-værter her.

hvordan man ser film på Morpheus TV

Hvis du klikker på TV-shows på appens hovedskærm, vises følgende menu.

se tv-shows på Morpheus TV

Adgang til Morpheus TV fra FireStick Startskærm

Du kan altid få adgang til dine apps fra Dine apps & Kanalområdet, som du kan få adgang til ved at trykke på lang Hjem på din fjernbetjening og derefter klikke på Apps.

I dine apps & Kanalsektionen, vil du bemærke, at kun apps i de øverste rækker vises på din startskærm. De apps, der for nylig er installeret, placeres i den nederste række. Så de vises muligvis ikke på startskærmen.

Hvis du vil flytte Morpheus TV til FireStick-startskærmen, er det her, du kan gøre:

  • Vælg Morpheus TV-ikonet i Dine apps & Kanaler
  • Tryk på menuknappen på din FireStick-fjernbetjening. Det er knappen med tre vandrette linjer
  • Nederst til højre på din tv-skærm ser du nu en menu. Klik Bevæge sig og flyt manuelt Morpheus TV-ikonet i en af ​​de øverste rækker. Eller klik på Gå til fronten for at placere ikonet på det første sted i den første række.

Pak ind

Morpheus TV er let et af de mest levedygtige alternativer til Terrarium TV. Denne on-demand app bringer dig dine yndlingsfilm og shows med blot et par klik på knapperne. Jeg har fundet Morpheus TV hurtigere end de fleste andre apps i samme kategori. Det henter også linkene hurtigere. Desværre er Morpheus TV også blevet afbrudt, da dens udvikler ikke længere kan støtte det. Men den gode ting er, at det fortsætter med at hente vandløbene, indtil skrabere er tilgængelige. Jeg mener, at appen skal være god i endnu et par måneder.

Relaterede:

Sådan Jailbreak en FireStick
Bedste apps til FireStick
Sådan installeres Cinema APK
Sådan installeres Titanium TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me