Sådan installeres museskift på FireStick / Fire TV

>

Visse Android-applikationer er beregnet til berøringsenheder og fungerer ikke korrekt på din fjernstyrede Fire TV Stick-enhed. Dette fratager FireStick-brugere nogle gode apps. Den primære grund til, at du ikke kan bruge sådanne applikationer, er fordi de ikke er kompatible med din Amazon FireStick-fjernbetjening. Men hvis der var en måde, du kunne bruge en mus med FireStick på, kunne du få nogle af disse apps til at fungere.

Du kan få musemarkøren på din FireStick-interface uden at forbinde en fysisk mus til den. Alt hvad du behøver er appen Mouse Toggle. I denne vejledning lærer vi at installere Mouse Toggle på FireStick. Du kan manøvrere musemarkøren ved hjælp af navigationsknapperne på din fjernbetjening. For at klikke på et objekt skal du bare holde markøren hen over det og trykke på Vælg knappen på fjernbetjeningen.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.


Læs:
Sådan installeres og bruges en VPN på FireStick

Museskift-app til Fire TV Stick: Installationsvejledning

Lad os først konfigurere vores FireStick-enhed, så den giver dig mulighed for at installere tredjepartsapps. Musevægsel-appen, vi skal installere, er også en tredjepartsapp. Følg nedenstående trin:

Trin 1: Tænd for din FireStick-enhed, og åbn Indstillinger fra startskærmen (indstillingsindstillingen er på menulinjen øverst på skærmen)

musen skifter til brand-tv

Trin 2: Naviger til Apparat og åbn den på det næste skærmbillede

musen skifter til ildstikker

Trin 3: Nu åben Udvikler muligheder

hvordan man installerer museskift på firestick

Trin 4: Se om Apps fra ukendte kilder er slået fra eller til. Hvis den er slået fra, skal du klikke på den for at tænde den.

firestick museskift

Trin 5: Der vises en advarselsmeddelelse, der informerer dig om risikoen ved at aktivere Apps fra ukendte kilder. Ignorer denne meddelelse. Du vil installere Mouse Toggle-appen, som jeg personligt har brugt. Det er en sikker app.

Klik Tænde for

apps fra ukendte kilder på brand-tv-stick

Din FireStick installerer nu enhver app fra tredjepart. Lad os komme i gang med Mouse Toggle.

Trin 6: Den allerførste ting, du har brug for, er en side-loader-app. FireStick tillader ikke direkte browser-download af filerne. jeg anbefaler Downloader app. Det er et meget effektivt sidelastningsværktøj til FireStick. Installer Downloader på FireStick og start det. Du kan nemt få denne app fra Amazon Store

Trin 7: Hovedskærmen til Downloader ser sådan ud. Som du kan se, Hjem til venstre er allerede klikket på. Til højre er der et felt, hvor du kan indtaste kildeadressen, hvorfra musevægge vil blive downloadet.

Klik på dette URL-felt

downloader-app

Trin 8: Indtast følgende URL (som pr. Enhed), når du ser tastaturet på skærmen (se billedet herunder):

For Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube - https://www.firesticktricks.com/mouse

Hvis du har FireStick 4K, Fire TV 3 eller Fire TV Edition, skal du bruge dette link - http://bit.ly/mousefire

Hit efter indtastning af URL

musen skifter til brand tv apk

Trin 9: Tillad Downloader-appen at downloade APK-filen med museskift. Det kan tage et par minutter.

download museskift apk på firestick

Trin 10: Det gode ved Downloader er, at du ikke behøver at udføre den downloadede APK manuelt. Det kører filen og starter installationen automatisk. Du skal nu se følgende prompt.

Klik Installere

firestick mus

Trin 11: Vent nu til museviksen APK installeres på enheden

Trin 12: Du får bekræftelse af installationen med App installeret promp, der viser.

Når du klikker Åben her starter du med musen Toggle-appen med det samme. Men vi vil køre og bruge appen senere.

Klik først Færdig og vende tilbage til Downloader-appen. Jeg viser dig, hvordan du sletter APK for museskift, du lige har downloadet. APK-filerne er ikke påkrævet efter installationen. Lad os frigøre lidt plads.

musen skifter til ildsted

Trin 13: Klik Slet

museskift

Trin 14: Klik Slet en gang til

museskift apk

Du har fjernet APK-filen fra FireStick.

Sådan får du adgang til og bruger musemodulering på FireStick

Du kan få adgang til alle de apps, du installerer på FireStick fra Dine apps & Kanaler afsnit. Sådan kan du komme dertil:

  • Tryk og hold på Hjem -knappen på din FireStick-fjernbetjening i cirka 5 sekunder
  • Når menuskærmen vises, skal du klikke på Apps
  • Der er du i dine apps & Kanaler

Rul nu ned til bunden ved hjælp af din fjernbetjening, hvor du finder appen Mouse Toggle. Husk, at når du installerer en app, vises ikonet nederst i Dine apps & Kanaler. Den anden ting at bemærke er, at de nyligt installerede apps ikke vises på din FireStick-startskærm.

Hvis du vil flytte en hvilken som helst app til startskærmen, skal du vælge dets ikon i Dine apps & Kanalsektion og tryk på menutasten på fjernbetjeningen. Klik nu på Flyt, og flyt ikonet til en af ​​de øverste rækker.

Nu vil jeg vise dig, hvordan du bruger museskift.

For det første, for at musen Toggle-appen skal fungere, skal ADB-fejlsøgning være Tændt. Sådan kan du tænde den: FireStick Startskærm > Indstillinger > Apparat > Udvikler muligheder > ADB-fejlfinding

Åbn appen fra dine apps & Kanalsektion. Sådan ser appen ud. Der er kun en skærm.

musen skifter til brand tv-stick

Sørge for at Aktivér musetjenesten indstillingen er aktiveret. Hvis du vil have musetjenesten til at køre ved opstart af FireStick, skal du holde den anden mulighed tændt. Jeg anbefaler at holde det på. Mouse Toggle er kun en 2 MB-app, og at holde den på hele tiden påvirker ikke enhedens ydelse.

Når musetjenesten er aktiveret, aktiveres status nederst til venstre på skærmen skal sige startede.

Hvis status sidder fast start så er du muligvis nødt til at slå ADB Debugging FRA og TIL TIL. Du kan klikke på knappen ADB-INDSTILLINGER i applikationen for at slå den til og fra. 

musen skifter app-skærm på ildsted

Det handler stort set om grænsefladen. Lad mig nu vise dig, hvordan du bruger musemarkøren til ethvert program.

Jeg vil bruge Showbox HD som eksempel, da denne app ikke kan navigeres med FireStick-fjernbetjeningen. Her er Showbox HD-startskærm:

hvordan man bruger museskift til brand tv stick

Som du ser er der menuen i øverste venstre hjørne. Jeg kan ikke komme til det uden at slå musen. Men der er endnu ingen musemarkør på min tv-skærm. Så hvordan får jeg det til?

For at få vist musemarkøren er alt, hvad du skal gøre, hurtigt at trykke på Afspil / pause -knappen på din Amazon FireStick-fjernbetjening to gange.

Det gjorde jeg og manøvrerede musemarkøren over menuen. Nu skal jeg bare trykke på Vælg knappen på fjernbetjeningen for at klikke på menuen.

hvordan man bruger museskift på ildstikker

Følgende menu vises. Nu kan jeg bruge musemarkøren til at holde musepekeren over og klikke på et hvilket som helst element, jeg ønsker i menuen.

musen skifter til brand-tv

Jeg klikkede på Film, og jeg blev omdirigeret til skærmen med listen over filmene. Igen kan jeg bruge musemarkøren til at åbne enhver film, jeg kan lide.

Bemærk også, at musemarkøren forsvinder efter nogle få sekunder, når den er inaktiv. Tryk bare på Play / Pause-knappen på fjernbetjeningen to gange for at bringe den tilbage.

Sådan ruller du sider med museskiftet?

Den første ting, du skal gøre, er at få musemarkøren frem på skærmen ved at trykke to gange på knappen på fjernbetjeningen.

Tryk nu hurtigt på følgende knapper på din fjernbetjening den ene efter den anden i samme rækkefølge:

  • Afspil / pause
  • Ned-navigation

Markøren bliver større og hurtigere, og det giver dig mulighed for at rulle sider.

Afslutter

Med musestyring kan du bruge apps som Showbox på FireStick, som ellers er inkompatible. Når musemarkøren vises på skærmen, kan du flytte den rundt ved hjælp af navigeringsknappen på fjernbetjeningen. Du kan nå ud til elementerne i en inkompatibel app, som den almindelige fjernfunktion ikke kan. Mouse Toggle er en letvægtsapp, og jeg mener, at enhver FireStick-bruger skal have den.

Relaterede:

Sådan Jailbreak FireStick
Sådan nulstilles Kodi på FireStick
Sådan installeres Catmouse APK på FireStick
Sådan installeres Morphix TV på FireStick
Sådan installeres UnlockMyTV på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me