Sådan installeres Plex på FireStick og Android TV Box

>

I denne tutorial vil jeg vise dig, hvordan du installerer Plex på FireStick, hvordan du tilmelder dig en Plex-konto og hvordan du opretter en Plex-server på din computer.

Plex er et klient-server medieværktøj, der giver dig adgang til alle dine centralt lagrede medier gennem forskellige eksterne enheder. Lad mig gøre dette enklere for dig med et eksempel. Med Plex kan du oprette en medieserver på din computer. Du kan få adgang til alle medierne (såsom videoer, musik, billeder) på din computers harddisk ved hjælp af klient-apps til eksterne enheder som FireStick, Mobiles, Tablets, TV Boxes og Computere.

Plex har klient-apps til næsten alle enheder, der understøtter medieafspilning. Du kan downloade klientappen fra de officielle app-butikker. For Android kan du f.eks. Downloade appen fra Google Play Store. For FireStick er det tilgængeligt i Amazon Store.

Det bedste ved Plex er, at serveren (din computer) og klienter (f.eks. FireStick eller mobil) ikke behøver at være tilsluttet det samme trådløse netværk. Du kan forlade din computer hjemme og stadig afspille de videoer, der er gemt på harddisken på din mobil fra din vens hus.

Vigtig!! Din computer skal være tændt og tilsluttet internettet på det tidspunkt, du forsøger at oprette forbindelse til den via klientappen eksternt

Plex behøver dog ikke nødvendigvis kun at afspille de medier, der er gemt på din computer (server). Der er forskellige Plex-kanaler (både officielle og uofficielle), der giver dig adgang til en række online medier. Disse kanaler er installeret på serveren og tilgængelige for alle de tilsluttede klienter.

Desuden indeholder Plex-klientappen også noget online indhold. Du kan streame dette indhold, selvom du ikke har forbindelse til Plex-serveren. Med andre ord er den uafhængig af serveren.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.


Læs:
Sådan installeres den bedste VPN på FireStick

Sådan installeres Plex på FireStick

Inden du installerer Plex på FireStick, vil du tilmelde dig en konto, hvis du ikke allerede har en. Så lad os først oprette en Plex-konto.

  Sådan installeres og bruges Stremio på FireStick / Android Box

Tilmeld dig en Plex-konto

Her er trinnene:

1- Gå til https://www.plex.tv på din computer eller mobil (du kan også bruge en FireStick-understøttet browser såsom Silk Browser eller Firefox) og klik Tilmelde

hvordan man installerer plex på firestick

2- Du kan tilmelde dig dine eksisterende Facebook- eller Google-legitimationsoplysninger eller oprette en ny konto med en e-mail-adresse

plex tilmelding til firestick

3- Når du er logget ind, kan du købe en af ​​Plex Pass-planerne for ekstra fordele. Planerne koster $ 4,99 månedligt, $ 39,99 årligt og $ 119,99 for en levetid. Vi vil tale om fordelene ved at købe en Plex Pass senere i denne vejledning.

Bemærk: Du kan fortsætte uden et Plex Pass og stadig nyde masser af funktioner

hvordan man får plex til ildsted

Det er sådan, du tilmelder dig en Plex-konto.

Trin til at installere Plex på FireStick

Nu vil jeg tage dig gennem trinnene til at installere Plex på FireStick. Det er tilgængeligt i Amazon App Store. Dette er, hvad du skal gøre:

1- Du finder FireStick-søgefunktionen på startskærmen i øverste venstre hjørne. Vælg det

hvordan man installerer plex på brand tv stick

2- Indtast Plex og klik på det i søgeresultaterne. Du kan også holde Alexa-knappen på din fjernbetjening nede for stemmekommandoen

installer plex på firestick

3- Når du ser Plex appikon i apps & Spilafsnit, klik på det

plex på ildsted

4- Gå videre og klik (eller hvis du har downloadet det før, skal du klikke på Hent i stedet)

firestick plex app

5- Vent på, at Plex-appen downloades og installeres på FireStick

hvordan man installerer plex på brandstift

6- Klik på Åben at køre Plex, når det er installeret

installer plex på firestick

Sådan installeres Plex på Android TV OS & Android TV Box

Der er to typer Android TV-kasser derude – den ene med aktie Android OS og den anden med ægte Android TV OS. De ligner på nogle måder og forskellige på andre.

Det, der er fælles mellem de to, er, at de begge understøtter Google Play-tjenester. Du kan installere apps direkte fra Google Play Store. Plex er tilgængeligt i Google Play Store.

Her er trinnene til at installere Plex på Android TV Box (fungerer mere eller mindre på samme måde på begge typer bokse):

1- Åbn Google Play Store

trin til at installere plex på Android tv-boksen

2- Slå op for Plex ved enten at indtaste eller bruge stemmekommando (hvis understøttet)

plex på Android-tv

3- Klik på Plex-ikonet, når det vises i søgeresultaterne

hvordan man installerer plex på Android tv-boksen

4- Klik på Installer

Klik på installation for at installere plex på Android tv

5- Klik på Åbn for at køre appen

Sådan konfigureres og bruges Plex på FireStick og Android TV Box

Hvis du bruger en FireStick, kan du køre appen fra Dine apps & Kanaler afsnit. Hold nede Hjem -knappen på din Amazon FireStick-fjernbetjening i et par sekunder, og klik på Apps i pop op for at få adgang til alle dine installerede apps.

  Sådan sidelægges apps på Android TV Box

Hvis du bruger en Android TV Box, skal du besøge afsnittet ‘Apps’ for at få adgang til Plex.

Bemærk: Grænsefladen til Plex-appen er den samme på FireStick og ægte Android TV OS-bokse. Det kan variere lidt på lager på Android TV-bokse. Generelt er det dog stort set det samme.

Følg nu disse trin:

1- Når du kører appen for første gang, vises følgende vindue. Jeg antager, at du allerede har tilmeldt dig. Så klik Log ind

Bemærk: Mens du muligvis klikker på Spring over og fortsætter uden at logge ind, anbefaler jeg, at du opretter en konto og logger ind

hvordan man bruger plex på firestick og Android tv-boks

2- Der vises en kode på din FireStick-skærm

hvordan man bruger plex på firestick

3- Brug din computer, mobil eller anden enhed end din FireStick og gå til https://plex.tv/link og indtast koden

Du bliver nødt til at logge ind med dine Plex-kontooplysninger for at linkingen skal være vellykket

Klik på Link efter indtastning af koden

hvordan man indstiller plex på firestick og Android tv

4- Du skulle se Konto knyttet bekræftelse på din computer, mobil eller enhver anden enhed, som du indtastede koden på. Du kan nu vende tilbage til FireStick

link plex konto på amazon firestick og Android tv-boks

5- Du ledes til følgende skærmbillede, når forbindelsen er vellykket. Klik Tilmeld hvis du vil købe en Plex Pass. Du kan bruge en af ​​de betalingsmetoder, der er knyttet til din Amazon-konto til købet

Hvis du ikke ønsker at købe passet, skal du klikke på Ikke nu

abonner på plex pass på firestick eller Android tv-boks

6- Hvis du endnu ikke har konfigureret Plex-serveren med din Plex-konto, skal du se meddelelsen “Ingen servere fundet”. Vi vil tale om opsætning af serveren senere. For nu skal du klikke på Blive ved

plex-server ikke fundet i firestick og Android tv-boks

7- Dette er startskærmen til Plex-appen på FireStick efter installationen. Selvom du ikke har synkroniseret appen med nogen server, kan du stadig streame det fremhævede gratis indhold. Der er webshows, nyhedsvideoer, podcasts og mere

plex app firestick android tv startskærm

Det er stort set det. Sådan konfigurerer du Plex og bruger det på FireStick.

Sådan installeres og opsættes Plex Server

Mens Plex har masser af onlineindhold, ligger dets sande potentiale i at gøre din computer til et mediecenter ved at konvertere den til en Plex-server. Som jeg allerede har sagt, er Plex en klient-server-baseret service. Det har klient-apps til næsten enhver enhedsplatform, du kunne tænke på, herunder FireStick, mobiler, computere osv.

Du kan dog kun konfigurere serveren på din computer (Windows, Mac og Linux) og nogle andre enheder (såsom NAS), der kan bruges som en server.

  Sådan installeres Fawulous TV på FireStick

Vigtig!! Den computer, du bruger som Plex-server, skal forblive tændt for at tillade medieadgang fra klient-apps, der er installeret på enheder som FireStick eller mobil

Sådan gør du det:

1- Gå til https://www.plex.tv/media-server-downloads/ på din computer

2- Klik på Plex Media Server dropdown og vælg dit computers operativsystem
Klik nu på Hent knappen på den samme webside

hvordan man installerer plex på firestick

3- Gå til den mappe, hvor du downloadede serverinstallationsfilen, og kør den. Følg instruktionerne, der er specifikke for dit operativsystem for at installere serveren. Da jeg for eksempel kørte filen på min Windows, dukkede følgende pop-up op. Nu skal jeg klikke Installere og følg instruktionerne på skærmen for at installere Plex-serveren på min computer

plex medieserverinstallation til firestick android tv-boks

4- Når installationen er afsluttet, skal du se følgende vindue. Klik Lancering

plex firestick og Android tv-boks

De næste trin følges nu i en webbrowser

5- Du bliver nu omdirigeret til en webside i din standardbrowser på computeren. Du bliver bedt om at logge ind på din Plex-konto, hvis du ikke allerede er det.

Den næste skærm giver dig et hurtigt overblik over, hvordan Plex fungerer. Klik Forstået! knap

opsæt plex-server til firestick android tv-boks

6- Du bliver nu bedt om at navngive serveren. Gør det til noget relatabelt og identificerbart. Klik Næste

Bemærk: Hvis du vil have adgang til medierne på serveren (din computer) fra de eksterne klienter (f.eks. Din FireStick), skal du sørge for, at indstillingen Tillad mig adgang til mine medier uden for mit hjem er kontrolleret

plex-servernavn

7- Under installationsprocessen kan du tilføje mediebiblioteket ved at klikke på Tilføj bibliotek. Dette giver dig mulighed for at tilføje film, shows, videoer, musik, billeder osv. Til serveren og giver dig adgang til dem fra eksterne enheder

Klik Næste at fortsætte

plex-server mediebibliotek

8- Klik Færdig for at afslutte serveropsætningen

plex-serveropsætning fuldført

Fordelene ved at købe Plex Premium (Plex Pass)

Du kan bruge Plex uden at købe en Plex Pass, hvis alt hvad du vil gøre er at få adgang til lokale medier på din computer eksternt på dine klientenheder som FireStick. At købe et pass giver dig dog visse eksklusive fordele. Her er et hurtigt kig:

plex pass fordele

Plex tilbyder følgende planer:

– $ 4,99 månedligt
– $ 39.99 årligt
– $ 119.99 levetid

Afsluttende ord

Plex er et utroligt nyttigt medieorganisationsværktøj, der bruger klient-serverarkitektur til at give dig adgang til lokale og online medier. Uanset om du er hjemme eller væk, ved at konfigurere serveren på din computer, kan du få adgang til de lokalt lagrede medier hvor som helst, du ønsker, så længe der er en internetforbindelse. Du kan installere Plex-kanaler på din computer, du bruger som server til at streame online medier fra alle dine klient-apps. FireStick har selv begrænset lagerplads. Med Plex på FireStick kan du få adgang til medierne på din computer uden at bruge lagerpladsen. Alt i alt er det et godt værktøj at have.

Relaterede:

Sådan jailbreak Amazon FireStick
Sådan installeres Stremio på FireStick
Sådan installeres Kodi på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me