Sådan installeres Showbox på FireStick

>

Showbox er en af ​​de mest populære on-demand-tredjepartsapps til Android-platformen. Denne app giver dig adgang til et enormt mediebibliotek med film og tv-shows. Når Terrarium TV er væk, skal du være på udkig efter nogle af dets alternativer. Showbox er en del af vores bedste Terrarium TV-alternativer.

Denne app har eksisteret i et stykke tid og er støttet af et aktivt team af udviklere. Du vil bemærke, at det nye indhold føjes til Showbox ganske regelmæssigt. Med appen kan du afspille indholdet i SD, HD og fuld HD-kvalitet. Det er en let app med næsten ingen indflydelse på enhedens ydelse.

Der er en vigtig ting, du har brug for at vide om Showbox. Den er designet til Android-mobilplatformen og er ikke rigtig fjernvenlig. For at navigere i denne app glat på FireStick skal du bruge en museskift. Bare rolig, hvis det lyder forvirrende. Jeg dækker hver del separat. Jeg vil først vise dig, hvordan du installerer Showbox fra Aptoide markedspladsen. Senere vil jeg fortælle dig, hvordan du installerer Mouse Toggle. Lad os komme igang!

OPDATERING: Showbox er lukket og fungerer ikke på FireStick eller andre Fire TV-enheder. Få en af ​​de andre lignende apps fra vores liste over bedste showbox-alternativer.

Showbox på FireStick: Installationsvejledning

Lad os først konfigurere dit FireStick / Fire TV / Cube, så det accepterer tredjepartsapps, f.eks. Aptoide og Showbox. Bare en lille ændring i sikkerhedsindstillingen er påkrævet.

Når du tænder for FireStick og er på startskærmen, skal du bruge din fjernbetjening til at vælge Indstillinger fra menulinjen øverst

hvordan man installerer showbox på firestick

Vælg og åbn nu Apparat fra følgende sæt indstillinger

showbox hd på firestick

Åben Udvikler muligheder

showbox til firestick

Vælg og klik Apps fra ukendte kilder for at tænde den, hvis den er deaktiveret

firestick showbox-app

Gå videre og bekræft din handling ved at klikke på Tænde for. Du skal ikke bekymre dig om advarselsmeddelelsen. Både Showbox og Aptoide er sikre apps

showbox download ildstok

Din FireStick-enhed er nu klar. Du kan installere en hvilken som helst tredjepartsapp, du ønsker.

Installer Aptoide på FireStick

Aptoide er en tredjeparts app-butik, der fungerer som et alternativ til Amazon Store på FireStick. Denne app-markedsplads har snesevis af seje apps, som du aldrig ville finde på Amazon Store.

Den første ting, du vil gøre, er at installere Aptoide app store på din enhed. Med Aptoide installeret, kan du få Showbox og en række andre fantastiske apps på FireStick.

Aptoide er en Android-appbutik, primært designet til Android-mobiler. Nogle af apps her installerer muligvis ikke eller fungerer muligvis ikke korrekt på FireStick. Men det har stadig masser af apps til denne enhed.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Installer Showbox på FireStick vha. Aptoide Store

Her er trinnene til hurtigt at installere Showbox på FireStick ved hjælp af Aptoide markedsplads:

1. Start Aptoide, og standardskærmen åbnes med Editorernes valg til venstre allerede valgt. Du vil se en masse fremhævede apps til højre. Der er en rimelig chance for, at du muligvis finder Showbox-appen i dette vindue

download showbox apk på firestick

Du kan også klikke på Top applikationer indstilling til venstre. Dette afsnit indeholder også de mest populære Android-apps.

firestick showbox apk

Hvis du ikke finder Showbox i nogen af ​​de to indstillinger, skal du klikke på Editorernes valg valg igen, og du vil se søgeikonet øverst til venstre. Klik på denne indstilling, og søg efter appen.

2. Klik på ikonet Showbox

showbox apk

3. Klik nu på Installere knap

download showbox på firestick

4. Der vises en advarsel om, at Showbox har Google Services-afhængighed, og at den muligvis ikke fungerer på din FireStick-enhed. Må ikke bekymre dig om det. Vi får denne app til at arbejde ved hjælp af musetaplen.

Klik Okay

installer showbox apk på firestick

Vent til download er afsluttet

showbox til firestick

5. Når appen er downloadet, vises følgende prompt. Rul ned til Næste knappen nederst til højre. Når du navigerer til næste knap, skifter den til Installere

hvordan man installerer showbox på brand tv stick

6. Klik Installere at fortsætte

installer showbox på brand-tv

Vent på, at Showbox-appen installeres på FireStick

hvordan man får showbox på ildstokken

7. Efter et stykke tid, App installeret anmeldelse vises. Klik Åben for at starte appen. Hvis du vil køre appen senere, skal du klikke på Færdig. Du kan altid åbne appen fra Dine apps & Kanaler.

tilføj showbox på firestick

Det vil være alt!

Vigtigt: Installer museskift for at bruge Showbox

Husk advarselsmeddelelsen, som Aptoide kastede på din skærm og sagde, at Showbox har Google Services-afhængigheder og muligvis ikke fungerer på din FireStick-enhed?

Showbox er ikke primært designet til FireStick. Det er ikke nøjagtigt fjernvenligt. Du kan ikke navigere rundt i appen ved hjælp af kun Amazon FireStick-fjernbetjeningen. For at bruge denne app er det, du har brug for, et ekstra program, der kaldes Mouse Toggle.

Muse-skift-app får en museskift til at vises på din FireStick-skærm. Denne markør kan bruges til at klikke på forskellige elementer i Showbox, som din almindelige fjernfunktion ikke kan nå ud til. Markøren manøvreres ved hjælp af fjernbetjeningens navigationsknapper. Gå videre og installer Mouse Toggle på FireStick ved hjælp af nedenstående link.

Sådan installeres Mouse Toggle på Fire TV Stick

Når appen Mouse Toggle er installeret, skal du åbne den og aktivere museskiftningstjenesten. For at få musemarkøren op, skal du bare trykke hurtigt på Afspil / pause knappen på din fjernbetjening to gange.

Med museskift på din FireStick kan du bruge Showbox alle andre apps, der ikke er fjernvenlige.

Pak ind

Da Terrarium TV var i live, havde jeg næppe noget behov for at se op efter nogen anden on-demand app. Nu hvor Terrarium TV er væk, er jeg tvunget til at udforske andre veje. Det er sandt, at ikke mange apps kan komme tæt på denne enestående underholdningsplatform, der har tjent os i ret lang tid. Alligevel har vi stadig underholdningsbehov, og de skal opfyldes.

Showbox er muligvis ikke det største valg for FireStick, da det kræver en ekstra Mouse Toggle-app for at fungere. Men det er en levedygtig mulighed, der giver dig mulighed for at se masser af film og shows. Udover Showbox kan du også overveje følgende apps:

  • UnlockMyTV APK
  • OneBox HD
  • Biograf APK
  • CatMouse APK
  • Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me