Sådan installeres TeaTV på FireStick

>

Da jeg først stødte på TeaTV for et stykke tid siden, kunne jeg godt lide appen, men betalte den ikke meget, da jeg allerede brugte Terrarium TV på min Fire TV Stick. Jeg var hundrede procent tilfreds med Terrarium TV og følte følgelig lidt behov for nogen anden mulighed. Men alt dette mens jeg stadig hørte om te-tv fra mine venner og i online-fora.

Mens TeaTV fungerede problemfrit på Android-smartphones, var det ikke nøjagtigt meget FireStick-fjernvenlig. Det er sandsynligvis en af ​​de største grunde til, at jeg ikke holdt mig til det. For et par dage siden, da jeg opdagede, at Terrarium TV byder på en endelig adieu, begyndte jeg straks at lede efter alternativer. Det tog mig ikke lang tid at huske TeaTV, og det er jeg glad for.

Jeg installerede den nyeste version af TeaTV på FireStick og glædede mig over at opdage, at appen er blevet ændret og nu er fuldstændig kompatibel med fjernbetjeningen. TeaTV tilbyder et professionelt interface, navigationsflydighed og utrolig brugervenlighed. Appen havde altid et solidt mediebibliotek, og nu er jeg glad for, at jeg kan bruge den som et Terrarium TV-alternativ.

Jeg anbefaler TeaTV på FireStick som et af de mest passende TTV-alternativer. Det er et komplet mediehus. I denne vejledning lærer vi at installere TeaTV på FireStick eller Fire TV eller Fire TV Cube. Fortsæt med at læse!

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.


Læs: Sådan installeres den bedste VPN på FireStick

TeaTV på FireStick: installationsmetoder

Tea TV er en tredjeparts app og ikke en del af Amazon Store. Det skal sidelastes på din FireStick-enhed. I modsætning til de almindelige Android-mobiler eller -tablets, giver FireStick ikke dig mulighed for at downloade appernes APK'er direkte gennem populære browsere. Sideloading på FireStick kræver specielle apps. Her er de to apps, vi vil bruge i denne vejledning:

 1. Downloader
 2. ES File Explorer

Aktivér apps fra ukendte kilder

Jeg vil fortsætte med installationsmetoden. Men inden det skal du aktivere FireStick til at acceptere tredjepartsapps ved at tænde apps fra ukendte kilder. Dette er, hvad du skal gøre:

1. Åbn Indstillinger fra FireStick-startskærmen (menulinjen øverst)

hvordan man installerer teatv på firestick

2. Klik på MyFireTV eller Apparat

Sådan installeres TeaTV på FireStick

3. Åbn Udvikler muligheder

udviklerindstillinger på firestick

4. Hvis Apps fra ukendte kilder er deaktiveret / slukket, skal du tænde for det ved at klikke på det

hvordan man får teatv på ildsted

5. Klik på Tænde for at ignorere denne advarselsmeddelelse og bekræfte din handling.

aktiver ukendte kilder på ildsted

Når du tænder for apps fra ukendte kilder, udsættes din enhed kun for trusler, når du prøver at indlæse en dårlig APK. APK-kilden til te-tv, jeg vil dele med dig, er sikker. Jeg har personligt installeret appen fra denne kilde.

Installer te-tv på FireStick vha. Downloader

Downloader er en app, der letter sideladning på FireStick. Jeg betragter det som et af FireStick-væsentlighederne, og det er en af ​​de første apps, jeg installerer, mens jeg opsætter min enhed.

For at downloade denne app skal du gå til din FireStick-startskærm. Vælg på startskærmen Søg længst til venstre på toppen. Se nu op efter appen og installer den.

Når du har appen, skal du følge nedenstående trin:

Trin 1: Kør Downloader og klik på URL-feltet i højre side af startskærmen (appen åbnes med den venstre fane til venstre valgt som standard)

teatv på ildsted

Trin 2: Indtast følgende URL, når skærmtastaturet vises, og klik på :

https://www.firesticktricks.com/tea

teatv på ildsted

Trin 3: Downloader-appen opretter forbindelse til server-URL'en peger på og begynder at downloade TeaTV APK på FireStick

teatv på ildsted

Trin 4: Når APK-download er færdig, starter Downloader-appen installationen. Hvad du nu skal se, er følgende prompt, der beder dig bekræfte, om du ønsker at installere TeaTV på FireStick.

Du kan se Næste knappen nederst til højre. Naviger til denne knap vha. Din FireStick-fjernbetjening

installer teatv apk på firestick

Trin 5: Den næste knap skifter til Installere knap. Så klik nu Installere

installer teatv på brand tv-stick

Trin 6: Det vil tage et par øjeblikke at installere TeaTV på FireStick. Når det er gjort, vises følgende vindue med App installeret bekræftelse

TeaTV er installeret. Hvis du vil, kan du klikke på Åben i nederste højre hjørne og kør det. Men jeg foreslår, at du klikker Færdig så du kan gå tilbage til Downloader-appen og slette TeaTV APK.

Hvorfor slette APK? Fordi APK ikke er til nogen nytte efter installationen af ​​appen. Rydd FireStick-opbevaring ved at slette unødvendige filer.

firestick teatv guide

 Trin 7: Klik Slet

firestick teatv app

Trin 8: Klik Slet igen

installer teatv på firestick

Dette er, hvordan du bruger Downloader-appen til at indlæse TeaTV på FireStick.

Sådan bruges FireStick med TeaTV 'sikkert'

Før du begynder at streame med TeaTV på din Fire Stick, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på TeaTV, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film og tv-shows) kan få dig i juridiske problemer.

Heldigvis kan du skjule dine online streaming / browsing-aktiviteter med en VPN. Et VPN a.k.a virtuelt privat netværk hjælper dig med at omgå ISP-throttling, regeringsovervågning og geo-restriktioner for indhold.

Vi opfordrer ikke til overtrædelse af lovgivningen om ophavsret. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

jeg bruger ExpressVPN på min Fire Stick, mobil og pc. Efter at have prøvet flere betalte og gratis VPN'er, kan jeg sige ExpressVPN er den hurtigste og mest sikre VPN. Sådan begynder du at bruge ExpressVPN på din FireStick og holde dine streaming-aktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

Trin 2: Tænd for dit Fire TV / Stick og gå til "Søg" indstillingen yderste til venstre. Skriv nu "Expressvpn" (uden anførselstegn) i søgefeltet, og vælg ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

Brug expressvpn på firestick til sikker streaming

Trin 3: Klik på "Download" for at installere ExpressVPN-appen til Fire TV / Stick.

teatv-app på ildsted

Trin 4: Åbn appen, og indtast dine loginoplysninger, som du oprettede, mens du købte ExpressVPN-abonnementet. Klik på "Log ind"

hvordan man får expressvpn på brand tv stick

Trin 5: Klik på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut expressvpn på brandstift

Du kan også læse mere detaljeret information om brug af ExpressVPN med Fire TV / Stick.

TeaTV on Fire TV Stick ved hjælp af ES File Explorer

ES File Explorer er en anden app, der i vid udstrækning bruges som sidelæsser til FireStick. Igen kan du downloade denne app fra Amazon Store. Bare se efter det i søgefunktionen på FireStick-startskærmen.

: ES File Explorer tilbyder ikke længere sidelæsningsfunktionen gratis. Du skal betale $ 9,99 pr. Måned. Brug Downloader-appen, hvis den er tilgængelig i din region. Det er gratis.

Efter installation af ES File Explorer skal du følge nedenstående trin:

Trin 1: Start ES File Explorer. Du vil se en menulinje til venstre med udvidelige indstillinger. Rul ned og klik Værktøj. Ved at klikke udvides det. Klik nu på den første mulighed Download Manager

download teatv på firestick ved hjælp af es file explorer

Trin 2: Naviger nu til højre side af ES Explorer og klik på det nederste +Ny

teatv installationsvejledning

Trin 3: Følgende dialogboks skal vises med de to felter

 • Sti
 • Navn

teatv til ildsted

Trin 4: Indtast følgende i ovenstående felter:

 • Sti: https://www.firesticktricks.com/tea
 • Navn: teatv

Faktisk kan du i feltet Navn indtaste ethvert navn, du kan lide. Det vil være uden betydning. Klik Hent nu

download teatv til firestick

Trin 5: Vent til ES File Explorer tilsluttes til serveren og download TeaTV APK på Fire TV Stick eller Cube.

teatv apk

Trin 6: Når det er gjort, skal du klikke på Åben fil når du bliver bedt om det

teatv på brand tv stick og fire tv terning

Trin 7: Klik derefter på Installere

hvordan man installerer teatv på firestick

Trin 8: Nu ledes du til installationsprompt. Rul ned til nederste højre hjørne indtil Næste skifter til Installere. Klik Installere at fortsætte

få teatv til ildstok

Nu skal du bare vente på, at FireStick installerer TeaTV, som ikke bør tage mere end et minut eller to. Du får vist følgende bekræftelsesmeddelelse, når appen er installeret

Trin 9: Klik Åben og kør appen. Klik Færdig for at vende tilbage til ES File Explorer. Du kører muligvis appen senere fra dine apps & Kanaler (som jeg vil fortælle dig, hvordan i det næste afsnit)

te tv firestick app

Sådan bruges TeaTV på Fire TV Stick

Alle dine apps holdes inde Dine apps & Kanaler. Sådan kan du besøge dette afsnit:

 • Tryk og hold på Hjem knappen på fjernbetjeningen i et par sekunder
 • Når du ser pop op-menuen, skal du klikke på Apps
 • Dette åbnes Dine apps & Kanaler

Når du er her, skal du rulle ned, vælge TeaTV-appikonet og klikke på det for at åbne appen. Sådan får du adgang til apps fra dine apps & Kanaler.

Du kan få hurtigere adgang til TeaTV, hvis ikonet var på FireStick-startskærmen. For at flytte ikonet til startskærmen er det her, du skal gøre:

 • Gå til dine apps & Kanaler
 • Fremhæv TeaTV-appen
 • Tryk og hold på Vælg knappen på din fjernbetjening i et par sekunder eller tryk på menuknappen på din fjernbetjening og klik på Bevæge sig i nederste højre hjørne af menuen, der vises på dit tv
 • Flyt nu TeaTV-ikonet til en af ​​de to øverste rækker
 • Slip ikonet på det ønskede sted ved at trykke på Vælg knappen FireStick-fjernbetjeningen
 • Gå tilbage til FireStick-startskærmen, så finder du TeaTV-ikonet under Dine apps & Kanaler kategori

Lad os nu køre TeaTV-appen på FireStick.

Når du åbner appen for første gang, vises følgende ansvarsfraskrivelse. Klik Acceptere at fortsætte.

hvordan man bruger teatv på ildsted

Du bliver nu bedt om at vælge dit foretrukne undertekstsprog. Klik på det valgte sprog for at fortsætte. Du kan ændre det senere i appindstillingerne.

hvordan man bruger teatv til ildsted

Hvis du ønsker at abonnere på TeaTV Subreddit, skal du klikke på Besøg ellers klik på Annuller

udforske teatv på ildstokken

Sådan ser hjemmeskærmen på TeaTV ud på FireStick. Som du kan se, tilbyder TeaTV en glat, let at bruge interface. Du finder det trendende indhold på åbningsskærmen. For at se mere kan du bruge filterindstillingen til at vælge mellem forskellige genrer og kategorier. Du kan også bruge søgefunktionen i øverste venstre hjørne til at søge efter enhver film efter navn, kunstner, instruktør osv. Du kan også søge efter tv-udsendelser og episoder.

hvordan man installerer og bruger teatv på firestick

Pak ind

TeaTV er en utrolig populær underholdningsapp, der bringer dig udvalget af on-demand film og shows gratis. Det er sandsynligvis den app, der er tættest på at tage stedet Terrarium TV har forladt åben efter lukningen. TeaTV tilbyder masser af aktive skrabere fra nogle højkvalitetsservere. Denne lette app er lige den rigtige løsning til alle dine on-demand behov. I denne vejledning lærte du at installere TeaTV på FireStick. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at give os besked i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterede:

Sådan installeres Morph TV på FireStick
Sådan jailbreak Fire TV Stick
Sådan installeres Mobdro på FireStick
Sådan installeres Kodi på Fire Stick

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me