Sådan ser du Hotstar i USA / UK (Fjern blokering uden for Indien)

>

I denne guide viser jeg dig, hvordan du ser Hotstar i USA eller et hvilket som helst andet land. Jeg vil hjælpe dig med at streame det indiske underholdningsindhold inklusive Sports (Cricket) på Hotstar uden for Indien. Denne artikel vil dække Hotstar-adgang på FireStick, Android, iOS gennem appen og computere ved hjælp af det officielle websted.

Hvis du vil se film, shows og sportsindhold fra Indien, tror jeg Hotstar er den bedste mulighed for dig. Hotstar er en online streamingtjeneste, der bringer dig live tv og on-demand indhold fra Indien samt udvalgte film og shows fra andre lande, herunder USA og England. Hvad Netflix er for verden, Hotstar er sandsynligvis til Indien. Denne service har mere end 50.000 timer streambart indhold.

Hotstar er også meget populær i Indien til live streaming af cricketkampe som IPL a.k.a indisk Premier League og ICC World Cup. Selvom Hotstar er mere populær for Cricket, streamer den også andre sportsgrene, herunder fodbold, tennis, hockey, boksning og mere. Tjenesten ejes af STAR India, et af de største medienetværk i landet. STAR India ejer Star Sports, som er dette selskabs sportsportefølje. Det meste af sportsdæknings-telecast på Star Sports er tilgængeligt til streaming på Hotstar.

Hotstar er officielt tilgængelig i USA, Storbritannien og nogle andre lande. Imidlertid er det meste af det indiske indhold geobegrænset. Bliv ikke skuffet endnu. I denne gennemgang viser jeg dig, hvordan du får ubegrænset adgang til det indhold, der er tilgængeligt på Hotstar India fra hvor som helst i verden, uanset hvilket land eller kontinent du bor i. 

Se Hotstar i USA eller hvor som helst i verden

Hotstar er en indisk underholdningsapp, og de fleste af sine film, shows, sportsstrømme er geo-begrænset til Indien. Selvom Hotstar officielt er tilgængelig i nogle lande uden for Indien, såsom USA og UK, er der en begrænsning på indholdet. Hotstar-tjenester koster også meget mere uden for Indien.

Mens du betaler næsten $ 15 for at abonnere på Hotstar's årlige service i Indien for at få ubegrænset adgang til alt premiumindhold, skal du i USA betale $ 99,99 årligt; næsten 7 gange mere end hvad du ville betale for et indisk Hotstar-årligt abonnement). Derudover får du ikke engang adgang til hele biblioteket med indholdet.

Heldigvis kan du se alt, hvad indianerne ser på Hotstar til samme pris, selvom du bor i USA eller et andet land end Indien. Alt hvad du skal gøre er at bruge en VPN-tjeneste.

En VPN vil geografisk lokalisere dig næsten til Indien ved at forbinde dig til en af ​​de indiske servere. Dette giver dig adgang til den indiske version af Hotstar. VPN sørger også for, at alle dine online aktiviteter er maskerede, og at din internetforbindelse er sikker.

Jeg har brugt VPN'er i lang tid. Efter at have prøvet og testet adskillige VPN-tjenester, afsluttede jeg mig endelig med ExpressVPN, som jeg har brugt i lang tid nu. I en begrænset periode tilbyder ExpressVPN også en enorm 49% rabat + 3-måneders ekstra på sin årsplan.

Jeg bruger og anbefaler ExpressVPN, fordi det er meget stabilt, hurtigt og har næsten 2000 servere over hele verden. ExpressVPNs design er optimeret til alle de populære platforme inklusive FireStick, Windows, Mac, Android, iOS osv.

Undrer du dig over, hvordan man ser Hotstar i USA eller andre lande? Denne guide dækker alt hvad du har brug for at vide og komme i gang med Hotstar. Fortsæt med at læse! 

Opret forbindelse til den indiske server for at begynde at bruge Hotstar uden for Indien

Hvis du vil vide, hvordan man ser Hotstar uden for Indien, er den første ting, du skal gøre, at oprette forbindelse til et indisk sted ved hjælp af ExpressVPN. Følg nedenstående trin.

Trin 1: Klik HER for at få ExpressVPN. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. I tilfælde af at du ikke kan lide tjenesterne fra ExpressVPN (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om en fuld refusion i de første 30 dage.

Trin 2: Download og installer ExpressVPN-appen fra denne LINK.

Trin 3: Start ExpressVPN-appen, og opret forbindelse til en af ​​de tilgængelige indiske servere. Klik på knappen "Vælg placering" på ExpressVPN-startskærmen (eller hovedvinduet)

hvordan man ser hotstar i usa

Trin 4: Klik på fanen 'ALL', når vinduet med serverlisten vises (dette vindue har titlen 'ExpressVPN - VPN Locations')

–Udvid ‘Afrika, Mellemøsten & Indien’

–Udvid 'Indien'

–Dobbel Klik på en af ​​serverne på listen for at oprette forbindelse til serveren

hotstar i usa

Nu hvor du er tilsluttet en indisk server, kan du begynde at se masser af gratis indhold tilgængeligt på Hotstar i USA ved hjælp af den indiske konto.

Tilmeld dig Indian Hotstar i USA eller ethvert andet land

Bemærk: Der er masser af gratis indhold tilgængeligt på Hotstar, som du kan se gratis uden at tilmelde dig og logge på. Så hvis du ledte efter gratis-indhold fra Hostar India, er du alle god, når du først har forbindelse til den indiske server via en VPN (som vist ovenfor). Bare gå til Hotstar.com og begynde at se dine yndlingsfilm / tv-shows.

Hvis du vil se premium-indhold såsom Cricket-turneringer, skal du følge nedenstående trin for at registrere kontoen og abonnere på tjenesterne.

BEMÆRK: Tilmeldingsmetoden, der er beskrevet nedenfor, fungerer KUN, hvis du har et indisk kredit- / betalingskort. Hotstar India accepterer ikke kort udstedt uden for Indien. Hvis det er et problem, kan du måske tage hjælp fra en person, der kan foretage betalingen fra Indien på dine vegne. Jeg har bemærket nogle optrædener på Fiverr, hvor du kan få hjælp til at foretage betalinger i indisk valuta. Bemærk, at jeg ikke er tilknyttet nogen af ​​disse tjenester. 

Når du er færdig med betalingen, skal du blot tænde din VPN og begynde at streame Hotstar India.

Trin 1: Åbn enhver webbrowser og gå her

Klik på 'VÆLG DIN PLAN'

hotstar usa

Trin 2: Vælg en af ​​de tilgængelige planer (alle valuta indiske rupier). De følgende tre planer er i øjeblikket tilgængelige:

 • INR 999 (ca. $ 15): Dette er den TIDLIGE plan, der giver dig adgang til alt premium-indhold, inklusive sport og underholdning i et år. Dette er den mest omkostningseffektive plan
 • INR 199 (ca. $ 3): Dette er den månedlige plan, der giver dig mulighed for at se premium underholdning og sportsindhold i en måned. Planen fornyes automatisk hver måned, medmindre du vælger at annullere abonnementet
 • INR 365 (ca. $ 5,2): Det er Hotstar VIP-planen, der giver dig adgang til Cricket, F1 og Premier League. Du kan også se premiere på nye indiske film med denne plan. Derudover kan du streame Hostar Specials (eksklusivt for Hotstar) og de seneste udsendte episoder af tv-showene (kun indisk).

hvordan man bruger hotstar i usa

Trin 3: Indtast dit navn, e-mail-adresse og adgangskode for at tilmelde dig. Du kan også tilmelde dig med din Facebook-konto i stedet

hvordan man ser hotstar uden for Indien gratis

Trin 4: Foretag nu betalingen, og følg instruktionerne på siden for at afslutte tilmeldingsprocessen.

hotstar prisplaner

Skift region for at downloade Hotstar-app uden for Indien

Afhængigt af dit opholdsland, skal du muligvis eller ikke nødt til at ændre regionen for at downloade Hotstar-appen.

Få adgang til Hotstar via webstedet

Hvis du vil have adgang til Hotstar i USA eller et hvilket som helst andet land, såsom Det Forenede Kongerige, på en computer via deres websted, behøver du IKKE at ændre regionen i nogen af ​​app-butikkerne.

Alt hvad du skal gøre er at åbne ExpressVPN-appen på din computer og oprette forbindelse til en indisk server. Åbn derefter en hvilken som helst browser og gå til www.hotstar.com og log ind. Du kan begynde at se dit yndlingsindhold med det samme.

For Hotstar i USA

USA er et af de tilgængelige Hotstar-lande. Her er en hurtig liste over platforme og apptilgængelighed:

Android: Hotstar er officielt tilgængelig i Google Play Store i USA. Du behøver ikke at ændre regionen for at downloade Hotstar, hvis du bruger Android. Du kan downloade det på smartphones og tablets.

Amazon App Store: Hotstar er også tilgængelig i Amazon App Store i USA. INGEN behov for at ændre regionen. Du kan nemt få det på Amazon FireStick eller Fire TV-enheder.

iOS: Hotstar er igen tilgængelig i Apple App Store i USA. Ændring af region IKKE påkrævet. Det er tilgængeligt til iPhones, iPads og iPod Touch-enheder.

For Hotstar i England

Hotstar er også officielt tilgængelig i England og tilbyder følgende to abonnementsplaner:

 • 59,99 £ pr. År (med en besparelse på £ 84)
 • £ 11.99 pr. Måned

Du kan tilmelde dig Hotstar UK-tjenester på https://uk.hotstar.com/subscribe/get-started

Med Hotstar UK kan du se indiske tv-shows, film, cricket og mere. Ligesom Hotstar USA kan du downloade Hotstar UK-app fra Google Play Store, Amazon App Store eller iOS App Store. Du LADE VÆRE MED nødt til at ændre regionen for at se Hotstar i England.

Det er fantastisk. Men meget indhold på Hotstar India er begrænset i England. Derfor i stedet for Hotstar UK, kan du stadig ønske at se Hotstar Indien.

Derudover er Hotstar India meget billigere sammenlignet med sin britiske modpart. Dens årlige plan koster INR 999, hvilket er cirka £ 10,5 (næsten 6 gange billigere end Hotstar UK-årligt abonnement). På INR 199 (ca. £ 2,1) er den månedlige plan også billigere.

For at se Hotstar Indian i England, skal du bare følge vores instruktioner i denne vejledning.

Sådan ændres regionen i forskellige app-butikker

For at se Hotstar i de lande, hvor tjenesten ikke er officielt tilgængelig, her er et hurtigt kig på, hvordan du kan ændre regionen i forskellige app-butikker.

Google Play Butik

 • Gå her og log ind med dit Google ID
 • Klik på indstillingen 'Indstillinger' på venstre sidepanel
 • Her kan du redigere og ændre landet til Indien. Skift også adressen til en indisk adresse i 'Navn og adressesektion. Du kan nemt generere tilfældige indiske adresser her.

Apple App Store

Besøg den officielle Apple Support-side for detaljeret information om, hvordan du ændrer land / region i App Store.

Her er den korte oversigt

 • Åbn 'Indstillinger' på din iOS-enhed
 • Tryk på Dit navn
 • Tryk på 'iTunes& App butik'
 • Tryk på indstillingen 'Vis Apple ID' i pop op
 • Autentificer ID'et, hvis du bliver spurgt
 • Tryk på indstillingen 'Land / region'
 • Følg instruktionerne på skærmen for at ændre indstillingerne.

Amazon Store

 • Gå til Amazon ved at følge dette link
 • Vælg fanen 'Indstillinger' til højre
 • Klik på knappen 'Skift' under 'Landindstillinger'.

Sådan installeres Hotstar og bruges med en VPN

Nu hvor du ved, hvordan du ændrer regionen i Google Play, Apple App Store og Amazon App Store, kan du nemt downloade og installere Hotstar i USA, England eller andre steder i verden.

Jeg vil nu vise dig, hvordan du installerer og bruger Hotstar-appen på FireStick eller Fire TV. Denne metode fungerer også meget på andre platforme. Den eneste forskel er, at i stedet for at downloade appen fra Amazon App Store, downloader du den fra app store til dine respektive platforme.

Hvis du bruger Android, skal du downloade Hotstar USA fra Play Store. Hvis du ejer en iOS-enhed, skal du downloade den fra Apple App Store.

Lad os komme i gang med FireStick-metoden.

Når du er på FireStick-startskærmen, skal du bruge fjernbetjeningen og vælge søgemulighed (linseikonet) i øverste venstre hjørne af skærmen

hotstar på firestick

Indtast navnet på appen (dvs. Hotstar) vha. Fjernbetjeningen eller en hvilken som helst anden inputenhed, du muligvis bruger

hvordan man installerer hotstar på firestick

Vælg Hotstar-appen fra søgeresultaterne under skærmtastaturet

få hotstar-app på brand tv-stick

Klik nu på Hotstar-appikonet på den næste skærm

hvordan man ser hotstar uden for Indien

Klik på knappen Download. FireStick begynder at downloade appen. Når appen er downloadet, starter installationen automatisk.

hotstar usa

Når appen er installeret, vil du se knappen 'Åbn' på skærmen.

Bemærk: Kør ikke appen endnu. Før du starter appen, skal du sørge for at køre ExpressVPN og oprette forbindelse til en indisk server. Dette vil sikre, at Hotstar viser appens indiske interface.

Når du er tilsluttet den indiske server via ExpressVPN, skal du gå til ‘Dine apps & Kanalsektion og kør appen derfra.

hotstar i usa

Hvis du har tændt Express VPN og valgt en indisk server (som vi netop har diskuteret), er det sådan, hvordan startskærmen til Hotstar ser ud. Fortsæt med at læse for at lære at bruge Hotstar i USA med den indiske appgrænseflade.

hvordan man ser hotstar i usa

Live Cricket og de andre programmer mærket som 'Premium' kan kun ses, når du har købt Hotstar-abonnementet. Hvis du undrer dig over, hvordan man kan se Hotstar uden for Indien gratis, kan du gå videre og streame de videoer, der ikke er 'markeret' som Premium. De gratis videoer er godt, og du behøver ikke engang at registrere dig for at se dem.

Jeg prøvede at åbne en live cricket-kamp i gang uden at tilmelde mig, og dette er den meddelelse, jeg fik. Jeg har brug for enten Sportsplanen eller en af ​​de andre premiumplaner for at se dette indhold.

Hvis du allerede har oprettet en konto og købt en premiumplan, skal du klikke på knappen "Log ind" for at logge ind på din konto

hotstar alt sportsmedlemskab

Her er vinduet Log ind. Hvis du tilmeldte dig med din Facebook-konto, skal du logge ind med den samme konto. Hvis du har registreret en e-mail-adresse, skal du gå ind og indtaste e-mail-adressen og adgangskoden og klikke på 'Login'.

tilmeld dig på hotstar fra USA

Sådan ser du Hotstar i USA uden VPN

Som jeg allerede har fortalt dig, er Hotstar officielt tilgængelig i USA i Play Store, App Store og Amazon Store.

Download blot Hotstar USA-appen og kør den. Du bliver bedt om enten at "logge ind" eller "tilmelde dig" kl us.hotstar.com/activate og indtast derefter koden, der vises på skærmen

Vi tilmeldte os tidligere Hotstar India-tjenester, som du kan bruge i USA med VPN. Da du imidlertid vil bruge Hotstar i USA uden VPN, bliver du nødt til at tilmelde dig en ny konto.

Du har brug for en anden tilmelding i USA, fordi prisfastsættelse, politikker og servicevilkår varierer fra Indien. For eksempel, mens Hotstar i Indien næppe koster dig $ 15 årligt, i USA er det $ 9,99 pr. Måned eller $ 99,99 årligt.

For mig giver det mere mening at bruge en VPN, da det ikke kun sparer mig penge, det giver mig også mulighed for at se alt det geobegrænsede indhold.

Hvis du stadig ønsker at gå videre med Hotstar USA-service, skal du gå til us.hotstar.com/activate og Klik på linket 'Tilmeld' under knappen 'Log ind' på denne side

hvordan man ser hotstar i usa

Du kan enten tilmelde dig via din Facebook-konto eller med en e-mail-adresse. Indtast de krævede detaljer, og klik på 'Tilmeld' -knappen i bunden

hotstar i usa

Indtast nu dine kreditkortoplysninger, og følg instruktionerne på skærmen for at tilmelde dig. Som jeg allerede sagde, er den månedlige plan for $ 9.99. Men du får også en uges gratis prøveperiode.

hotstar usa

Når tilmeldingen er afsluttet, bliver du automatisk logget ind. Du kan også logge ind senere på us.hotstar.com/activate.

Når du er logget ind, skal du indtaste den kode, der vises på Hotstar-appskærmen på din enhed.

Sådan kan du se Hotstar i USA uden at bruge nogen VPN-service.

Sådan kan du se Hotstar uden for Indien gratis

Hotstar er en abonnementsbaseret service, men den er også vært for et stort gratis indhold. Du behøver ikke engang at registrere dig for at se det gratis indhold. Selvom de gratis ting kun er tilgængelige i Indien, kan du stadig se det uden for Indien ved hjælp af en VPN.

 • Kør ExpressVPN på din enhed og opret forbindelse til den indiske server.
 • Hvis du vil se det på en computer, skal du gå til www.hotstar.com og åbne ethvert gratis indhold (IKKE mærket som 'Premium').
 • Hvis du bruger Hotstar-appen, skal du bare åbne appen og begynde at se det gratis indhold.

Ja! Det er så let, hvis du er tilsluttet en VPN.

Hotstar Cricket Plan 2020

Hvis du er en stor fan af Cricket, er Hotstar India din bedste chance for live Cricket streams. Nedenfor er skemaet for igangværende og kommende Cricket-kampe på Hotstar.

 • Ranji Trophy - 9. december - 13. marts 2020

For flere opdateringer om Cricket-turneringer, kan du henvise til denne Hotstar-side.

Afslutter

Så det er sådan, vi ser Hotstar i USA, UK eller for den sags skyld ethvert land, du bor i. Det vigtigste element i alt dette er en VPN. En god VPN-tjeneste kan praktisk talt translokere din internetforbindelse, så du får adgang til de geobegrænsede apps, websteder, film, tv-shows og hvad der ikke. Jeg går ind for ExpressVPN, da jeg personligt har brugt det i et stykke tid. Denne guide hjælper dig med at bruge Hotstar i USA eller ethvert andet land, som om du bruger den i Indien. Den gode nyhed er, at i modsætning til Netflix har Hotstar ikke blokeret nogen VPN-servere. Du kan bruge næsten enhver indisk server og nyde dit yndlingsindhold uden nogen hindringer.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me