20 Alternatif Putlocker Terbaik [Tapak Filem Undang-undang dan Percuma]

>

Dalam siaran ini, anda akan dapati senarai alternatif laman web Putlocker yang terbaik untuk streaming web. Senarai ini termasuk laman filem percuma serta perkhidmatan penstriman premium.

Putlocker adalah platform penstriman yang paling popular yang menawarkan filem percuma dan rancangan TV. Selepas penutupan perkhidmatan ini, penggunanya mula mencari alternatif. Walaupun terdapat lusinan laman web yang menawarkan streaming percuma, tidak semuanya cukup baik untuk menjadi pengganti Putlocker.

Kami menguji banyak laman web sedemikian sebelum menyusun senarai ini. Saya harap anda akan mendapati jawatan ini berguna.

Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan berhak cipta pada peranti anda, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya amat mengesyorkan anda untuk mendapatkan VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang buruk.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

 • Bagaimana untuk memasang VPN di FireStick / Fire TV
 • Cara memasang VPN pada peranti penstriman lain

Apa itu Putlocker?

Putlocker adalah nama kolektif untuk beberapa laman web streaming untuk filem dan rancangan TV. Semua laman Putlocker mempunyai nama 'Putlocker' dengan sambungan domain yang berlainan.

putlocker

Laman web ini berasal dari UK pada 2010-2011. Dalam tempoh masa yang singkat, laman web itu mula menerima berjuta-juta pengguna dari seluruh dunia, terutamanya selepas menutup Megaupload.

Putlocker adalah salah satu daripada laman web teratas di seluruh dunia. Seperti yang diletakkan pada Alexa, Putlocker adalah salah satu dari 250 laman web teratas.

Laman web ini dilarang dan disekat oleh pihak berkuasa UK berikutan perintah mahkamah kerana pelanggaran hak cipta.

Sejarah Laman Web Rasmi Putlocker

Selepas penutupan laman web Putlocker asal, perkhidmatan streaming telah mengubah alamat laman web berkali-kali.

Pelbagai laman web yang mengandungi nama 'Putlocker' terus mendapat disekat dan oleh itu pemilik terus beralih ke domain baru. Sesetengah laman web popular alamat Putlocker dikendalikan adalah putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io, dan putlocker.today.

Kerana populariti Putlockers, berpuluh-puluh klon atau laman web cermin juga melahirkan dan banyak daripada mereka masih berfungsi.

Tidak diketahui sama ada pemilik Putlocker asal masih menjalankan dan mengekalkan salah satu klon tersebut. Walau bagaimanapun, Putlocker telah menjadi sinonim dengan streaming laman web.

Adakah laman Putlocker masih ada?

Seperti yang saya katakan, terdapat banyak tapak cermin yang beroperasi, yang mengandungi nama Putlocker. Walau bagaimanapun, masih tidak pasti sama ada laman web asal masih berfungsi atau tidak.

Sebenarnya, salah satu alternatif Putlocker yang saya berikan dalam artikel ini mungkin juga menjadi Putlocker yang asal. Walau bagaimanapun, tidak ada bukti dan kami tidak tahu jika tapak Putlocker rasmi masih ada.

Adakah Putlocker Undang-undang dan Selamat?

Tapak asal Putlocker telah diambil oleh pihak berkuasa UK berikutan perintah dari Mahkamah Tinggi. Laman ini telah dianggap sebagai salah satu ancaman cetak rompak utama. Oleh itu, laman web ini jelas tidak sah, sekurang-kurangnya mengikut Mahkamah Tinggi UK.

Laman web seperti Putlocker menyediakan kandungan percuma. Mereka mendapat wang melalui iklan. Memandangkan kesahihan tapak sedemikian boleh dipersoalkan, mereka mungkin juga tidak selamat. Kebanyakan laman web ini cenderung menggunakan banyak iklan pop timbul, yang mungkin mengarahkan anda ke laman spam atau mengklik iklan mungkin memuat turun malware pada peranti anda.

Laman web Putlocker palsu

Terdapat kes-kes melaporkan beberapa laman web Putlocker palsu. Laman web ini dikenali untuk mengalihkan pengguna ke laman web yang mencurigakan yang lain yang akhirnya mengerahkan perisian hasad pada peranti anda atau mencuri maklumat peribadi anda.

Jika anda melawat mana-mana laman web yang kelihatan seperti salah satu Putlockers, anda ingin berhati-hati. Lawati laman web hanya jika anda benar-benar yakin.

Alternatif Putlocker Terbaik

alternatif laman web putlocker terbaik

Dalam bahagian ini, kami akan merangkumi kedua-duanya laman web undang-undang dan laman web streaming percuma seperti Putlocker. Saya amat mengesyorkan anda untuk aliran menggunakan laman web undang-undang atau perkhidmatan streaming yang memegang hak cipta atau hak pengedaran kandungan. Anda tidak perlu bimbang tentang keselamatan sambil menonton dari laman web ini.

Mari kita mulakan dengan laman web undang-undang premium. Kemudian, anda akan mendapati senarai tapak undang-undang percuma serta laman web bebas pihak ketiga seperti Putlocker.

Tapak Filem Premium untuk Mengganti Putlocker

Sebelum memulakan, izinkan saya berkongsi kebaikan dan keburukan menonton kandungan dari laman web sah atau undang-undang atau perkhidmatan streaming.

Kebaikan

 • Anda selamat semasa menonton dari laman web ini
 • Anda tidak perlu risau tentang pengawasan kerajaan atau penyekatan ISP
 • Banyak perkhidmatan undang-undang membolehkan anda mengalir sehingga kualiti 4K
 • Anda tidak perlu bimbang tentang menamatkan memuat turun malware, virus, dan sebagainya.

Keburukan

 • Biasanya memerlukan langganan berbayar
 • Anda mungkin perlu melanggan pelbagai perkhidmatan untuk melihat semua kandungan yang anda inginkan

Kini, ini adalah senarai 5 tapak sah untuk menggantikan Putlocker

1. Perdana Video

laman alternatif putlockerPerdana Video Amazon adalah salah satu platform streaming yang paling popular pada hari ini. Sama seperti Putlocker, anda boleh log masuk ke portal dalam talian perkhidmatan ini menggunakan akaun Perdana anda dan menyiarkannya dalam pelayar web. Sudah tentu, Amazon Prime mempunyai aplikasi untuk telefon bimbit dan peranti TV juga.

Perdana mempunyai banyak Originals termasuk Fleabag, Jack Ryan, Puan Maisel yang luar biasa, dan banyak lagi. Selain Originals, ia juga mempunyai koleksi filem, pertunjukan, dokumentari, program sukan, kandungan untuk kanak-kanak dan banyak lagi.

Tidak semestinya tidak menafikan bahawa Amazon Prime adalah salah satu perkhidmatan penstriman terbaik untuk dimiliki.

Pautan laman web - https://www.primevideo.com/

2. Netflix

laman web filem terbaik seperti putlockerNetflix adalah nama yang tidak memerlukan pengenalan. Gergasi penstriman ini telah wujud selama lebih daripada dua dekad. Dengan lebih daripada 150 juta pelanggan di seluruh dunia, Netflix adalah platform media terbesar di dunia.

Netflix mempunyai lebih banyak asal daripada mana-mana perkhidmatan penstriman lain. Di samping itu, ia juga mempunyai perpustakaan besar filem, rancangan, dokumentari, dan banyak lagi. Walaupun Netflix tidak membenarkan semua kandungan ke semua kawasan disebabkan oleh sekatan hak cipta, seseorang boleh dengan mudah menyahsetup Netflix dengan VPN yang baik.

Jika anda mencari alternatif Putlocker yang sah, Netflix boleh menjadi nombor satu pilihan anda.

Pautan tapak - https://www.netflix.com/

3. Disney+

laman web putlockerDisney + (atau Disney Plus) adalah perkhidmatan penstriman yang sangat baru. Ia dilancarkan pada November 2019 dan kini hanya terdapat di beberapa negara.

Platform ini bermula dengan pelbagai asal. Ia juga memegang hak penstriman eksklusif untuk kandungan dari Marvel Cinematic Universe dan francais Star Wars.

Walaupun Disney + baru, ia telah menjadi kemarahan di dunia hiburan.

Laman web - https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

laman web pengganti untuk putlockersHulu adalah satu lagi perkhidmatan penstriman yang sangat popular di AS. Tidak ramai yang tahu bahawa Hulu juga dimiliki oleh Syarikat Walt Disney, seperti Disney+.

Hulu mempunyai banyak kandungan permintaan seperti filem, rancangan, dokumentari, dan banyak lagi. Ia juga dikenali untuk pelbagai Originals, termasuk Tales Handmaid yang popular.

Hulu juga mempunyai perkhidmatan TV Live, yang boleh anda peroleh dengan membayar yuran langganan tambahan.

Pautan tapak - https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

alternatif putlocker terbaikVudu adalah syarikat penghantaran kandungan milik Walmart yang menyewakan salinan digital filem dan rancangan TV dalam talian. Walaupun perkhidmatan penstriman yang lain dalam senarai ini berasaskan langganan, dengan Vudu anda perlu membayar sewa atau membeli musim filem atau TV.

Vudu membolehkan anda menyewa episod individu tanpa perlu membeli seluruh rancangan atau musim. Ia mempunyai hampir semua filem atau menunjukkan bahawa anda boleh menjaga untuk menonton.

Pautan laman web - https://www.vudu.com/

Tapak Percuma (sah) Seperti Putlocker

Terdapat beberapa tapak penstriman yang bebas dan sah serta boleh berfungsi sebagai pengganti Putlocker yang berdaya maju. Kebanyakan laman web ini disokong oleh iklan dan di sinilah mereka mendapat pendapatan mereka. Berikut adalah senarai.

1. Popcornflix

putlockerWalaupun perkhidmatan streaming undang-undang lain pada senarai ini memerlukan langganan berbayar, PopcornFlix adalah laman web filem yang benar-benar percuma. Ia adalah platform streaming web yang disokong oleh iklan.

Laman web ini terutama menampilkan filem dan pertunjukan dari syarikat pengeluaran bebas. Anda mungkin tidak menemui kandungan yang paling popular di sini. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa pilihan streaming yang menarik untuk diterokai.

Popcornflix tidak memerlukan sebarang pendaftaran atau log masuk. Anda boleh memulakannya dengan segera.

URL Laman Web - https://www.popcornflix.com

2. Pluto TV

laman percuma seperti putlockerPluto TV adalah satu lagi tapak streaming percuma yang kini tersedia di Amerika Syarikat, Kanada, dan beberapa negara Eropah. Platform ini menyampaikan Live TV serta kandungan atas permintaan termasuk Filem dan Rancangan.

Pluto TV telah bekerjasama dengan lebih daripada 70 pembekal yang meluluskan kandungan yang diberikannya. Dengan lebih daripada 20 juta pengguna bulanan, Pluto TV adalah salah satu daripada platform streaming percuma yang disokong oleh iklan.

Pautan laman web - https://pluto.tv/

3. Snagfilms

snagfilmsSnagflims adalah tempat yang hebat untuk mereka yang suka menonton filem dan dokumentari bebas. Perkhidmatan streaming ini menawarkan pelbagai kandungan sedemikian; ramai di antara mereka telah diiktiraf secara kritikal dan memenangi beberapa anugerah.

Anda boleh menonton kebanyakan kandungan tanpa perlu mendaftar. Snagflims benar-benar percuma dan mendapat pendapatan daripada iklan. Ia menyalurkan lebih daripada 5000 tajuk filem pada masa ini.

Saya percaya bahawa Snagfilms adalah alternatif yang baik untuk Putlocker jika anda sedang mencari aliran bebas dan sah.

Laman web - https://www.snagfilms.com/

4. Crackle

laman web filem undang-undang percumaCrackle adalah nama popular dalam dunia penstriman. Dimiliki oleh Sony, Crackle membolehkan anda menonton Rancangan TV dan Filem secara percuma. Syarikat memperoleh pendapatan dari iklan yang muncul di antara video dari semasa ke semasa.

Syarikat itu menyampaikan pelbagai Asal dan kandungan yang dilesenkan dari penyedia lain.

Crackle adalah tempat yang bagus untuk menonton pertunjukan dan filem klasik. Walau bagaimanapun, ia juga mempunyai beberapa kandungan baru.

Laman web - https://www.crackle.com/

5. TV Tubi

laman web percuma untuk filemTubi TV adalah laman web percuma untuk filem streaming dan rancangan TV. Ia mempunyai lebih daripada 15,000 filem dan rancangan pada masa ini.

Perkhidmatan penstriman ini mempunyai lebih daripada 20 juta pengguna bulanan. Ia mempunyai kandungan berlesen daripada pembekal termasuk Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate, dan Universal Pictures.

Tubi TV adalah perkhidmatan yang disokong iklan dengan iklan muncul beberapa kali semasa main balik video.

Anda boleh menonton video tanpa melog masuk. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai akaun, anda boleh menyegerakkan data penstriman anda merentasi peranti.

URL tapak - https://tubitv.com/

CATATAN: Bahagian seterusnya artikel ini merangkumi laman web filem percuma yang serupa dengan Putlocker yang dikenali sebagai laman web cetak rompak. Saya berkongsi senarai itu sebagai sumber maklumat. Kami (Trik Stick Fire) tidak membenarkan pelanggaran hak cipta. Sila menjadi hakim yang baik terhadap tindakan anda dan mematuhi undang-undang tempatan anda.

Sila klik di sini untuk membaca Penafian kami sebelum anda meneruskan.

Alternatif Putlocker Percuma

Dalam bahagian ini, kita akan bercakap mengenai laman filem percuma seperti Putlocker. Ini dikenali sebagai laman web cetak rompak dan kemungkinan untuk menyebarkan kandungan tanpa izin secara haram. Mengimbas dari laman web ini boleh membawa anda ke masalah yang tidak perlu. Sejak Putlocker diturunkan oleh kerajaan, laman web ini boleh menjadi sasaran seterusnya.

Mari kita lihat kebaikan dan keburukan menggunakan laman web penstriman percuma

Kebaikan

 • Hampir semua kandungan boleh didapati melalui laman web tunggal
 • Tidak perlu melawat perkhidmatan yang berbeza
 • Laman web ini adalah percuma dan tidak memerlukan sebarang langganan
 • Kebanyakan laman web menawarkan streaming berkualiti tinggi (sehingga 1080p)

Keburukan

 • Penyiaran dari tapak web ini mungkin mempunyai akibat undang-undang
 • Laman-laman ini mungkin menjangkiti peranti anda dengan memuat turun malware atau program berniat jahat dengan bijak
 • Mereka mungkin mencuri maklumat peribadi anda

Bagaimana untuk mengakses laman web Putlocker dengan selamat

Kami tidak menggalakkan pelanggaran hak cipta. Kami menggesa anda untuk menstrimkan kandungan melalui laman web penstriman sah. Walau bagaimanapun, jika anda masih memilih untuk mengalir dari laman web seperti Putlocker, beri saya menunjukkan kepada anda cara untuk selamat.

Sangat disyorkan bahawa anda menggunakan VPN semasa mengalir dari tapak bebas. VPN akan mengamankan sambungan anda, menutup alamat IP anda, dan memastikan anda selamat dari kerajaan, penjejakan ISP, dan juga pihak ketiga seperti penggodam.

Selain itu, beberapa laman web ini disekat geo untuk sesetengah negara. Jadi, anda mesti menggunakan VPN untuk menyahpasangnya.

Saya secara peribadi menggunakan dan mengesyorkan ExpressVPN. Ia bukan sahaja yang paling selamat tetapi juga wang VPN terpantas yang boleh dibeli. ExpressVPN dilengkapi dengan jaminan wang balik 30 hari yang membolehkan anda mencukupi masa untuk menguji perkhidmatannya. Anda juga boleh mendapatkan diskaun 49% (3 bulan percuma) pada rancangan tahunannya.

Biarkan saya menunjukkan kepada anda bagaimana untuk memulakan dengan ExpressVPN dalam 3 langkah cepat.

Langkah 1: Dapatkan langganan ExpressVPN DI SINI.

Langkah 2: Klik DI SINI untuk memuat turun dan memasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda.

Langkah 3: Buka aplikasi ExpressVPN dan klik ikon Kuasa untuk menyambung ke pelayan VPN.

sambung expressvpn untuk streaming

Itu sahaja. Sambungan anda kini selamat dengan VPN terpantas dan terbaik untuk streaming.

Sekarang mari kita lihat senarai 10 pilihan utama Putlocker:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Kegembiraan filem
 • Ya Filem
 • AZMovies
 • Tonton Siri Dalam Talian
 • Masa Popcorn
 • Filem Suria

1. Soap2Day

alternatif filem percuma untuk laman putlocker

Soap2Day adalah salah satu laman web yang paling banyak dikunjungi untuk filem dan rancangan percuma. Walaupun antara muka tidak seperti Putlocker, laman web ini menyampaikan pengalaman streaming yang hampir sama.

Laman web ini mempunyai rangkaian lengkap filem dan rancangan, termasuk tajuk dan episod yang terkini dan terkini.

Anda boleh menonton kandungan secara percuma jika anda baik-baik saja dengan iklan dan pop timbul yang kerap. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan pengalaman bebas iklan, anda boleh melanggan kepada Soap2Day VIP.

Soap2Day mempunyai antara muka yang bebas dan rapuh dengan mudah memilih kategori dan genre. Laman ini juga mempunyai kandungan sukan terhad.

 • Akses tanpa iklan dengan pembayaran
 • HD Streams
 • Sarikata
 • Akses tanpa mendaftar
 • Tiada butiran pembayaran yang diperlukan untuk versi percuma

Laman Web - https://soap2day.com/

2. FMovies

laman web filem percuma yang serupa dengan putlockers

FMovies adalah salah satu nama besar di dunia laman web penstriman dalam talian percuma. Ia mempunyai perpustakaan dan filem besar-besaran. Laman web terus mengemas kini kandungan sebaik sahaja mana-mana video baru tersedia.

Laman web FMovies mempunyai kotak carian yang besar. Anda boleh menggunakannya untuk mencari sebarang filem atau pertunjukan tertentu. Anda akan mendapati bar menu di bahagian atas yang memaparkan pelbagai kategori yang boleh anda pelajari, termasuk Tren, Rancangan TV, Filem, Episod, dan IMDB Teratas.

FMovie menawarkan streaming penuh HD. Syukurlah, terdapat beberapa iklan yang sangat sedikit. Laman web ini menawarkan pengalaman penstriman yang baik secara keseluruhan.

ciri-ciri

 • Tajuk Teks / Tertutup
 • Pendaftaran tidak diperlukan
 • Kad kredit tidak diperlukan
 • Aliran HD tanpa login
 • 4K sungai dengan pendaftaran akaun percuma
 • Autoplay seterusnya

Genre - Aksi, Pengembaraan, Animasi, Biografi, Kostum, Komedi, Jenayah, Dokumentari, Drama, Keluarga, Fantasi, Pertunjukan Permainan, Sejarah, Seram, Kungfu, Muzik, Misteri, Reality-TV, Romance, Sci-Fi, Olahraga, , Pertunjukan TV, Perang, Barat

Pautan laman web - https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

laman web putlockerLaman web ini berkongsi nama dan logo yang sama dengan laman web Putlocker asal. Jadi, ada peluang yang adil bahawa ini mungkin laman web rasmi Putlocker selepas semua. Bagaimanapun, kita tidak boleh mengatakan yang pasti.

Anda boleh bermula dengan memilih pilihan streaming dalam bar menu di bahagian atas. Pilihan termasuk Genre, Negara, Filem, Siri TV, IMBD Atas, dan Berita.

Laman web Putlocker ini mempunyai reka bentuk yang diubahsuai. Walau bagaimanapun, jika anda seorang penggemar reka bentuk lama, terdapat pilihan untuk bertukar dengan satu klik.

Laman web Putlocker mempunyai semua tajuk popular dan menunjukkan anda boleh memikirkan. Walau bagaimanapun, bersiaplah untuk mengalami iklan dan pop timbul yang kerap.

ciri-ciri

 • Akses tanpa mendaftar
 • Tiada kad kredit yang diperlukan
 • Tajuk Teks / Tertutup
 • Autoplay Seterusnya
 • Pelbagai pelayan

Genre - Aksi, Pengembaraan, Animasi, Biografi, Komedi, Kostum, Jenayah, Dokumentari, Drama, Keluarga, Fantasi, Sejarah, Seram, Kungfu, Muzik, Misteri, Mitologi, Psikologi, Romantik, Sci-Fi, Sitcom, Sukan, Tunjukkan, Perang

Pautan laman web - https://putlocker.vip/

4. 123Movies

laman web filem putlocker

123Movies adalah perkhidmatan streaming web yang sangat popular. Ia telah wujud sejak sekian lama. Sama seperti Putlocker, perkhidmatan ini juga telah mengubah domain beberapa kali.

Sama ada anda sedang mencari Filem atau Rancangan TV, anda akan mendapati semuanya di sini. Laman web ini mempunyai semua siaran filem terbaharu serta episod.

Laman web 123Movies tertera dengan baik. Kandungan disusun dalam pelbagai kategori berguna. Ia juga mempunyai menu utama di atas yang memaparkan pilihan seperti Home, Browse, Genre, Negara, Tahun, dan lain-lain.

Apabila anda memilih filem atau episod, laman web akan memilih pautan terbaik untuk main balik. Ia juga akan memadankan beberapa pautan penstriman jika anda mahu melakukan pemilihan sendiri.

Walaupun 123Movies disokong iklan, iklan atau pop timbul tidak kelihatan sangat kerap. Oleh itu, saya percaya bahawa ia adalah alternatif Putlocker yang baik.

ciri-ciri

 • Pendaftaran tidak diperlukan
 • Kad kredit tidak diperlukan
 • Kualiti HD

Genre , Aksi, Pengembaraan, Sukan, Sci-Fi, Seram, Thriller, Komedi, Jenayah, Barat, Anime, Animasi, Muzik, Romantik, Perang, Kung Fu, Drama, Keluarga, Fantasi, Sejarah, Biografi, Misteri, Sekolah, Rancangan TV, Siri Anime, Drama Asia

Laman Web - http://wvw1.123movies.net/

5. Kegembiraan Filem

putlockersIni adalah laman web streaming percuma yang direka dengan baik untuk filem serta rancangan TV. Laman web laman web memaparkan filem-filem popular dan trend secara lalai. Anda boleh dengan cepat beralih ke Rancangan TV dengan satu klik.

Bar menu laman web membolehkan anda menapis / menyusun kandungan mengikut Genre, Negara, dan Filem & Rancangan TV. Anda juga boleh mencari kandungan khusus menggunakan pilihan carian.

Filem Joy adalah percuma dan disokong oleh iklan. Sebahagian daripada pop timbul kelihatan mencurigakan. Oleh itu, elakkan klik mana-mana iklan.

ciri-ciri

 • Kebanyakan HD kualiti
 • Main tanpa pendaftaran
 • Tiada maklumat pembayaran diperlukan
 • Sarikata

Genre - Tindakan & Pengembaraan, Animasi, Komedi, Jenayah, Drama, Dokumentari, Fantasi, Keluarga, Seram, Sejarah, Muzik, Misteri, Kanak-kanak, Berita, Romantik, Realiti, Fiksyen Sains, Perang

Pautan tapak - https://www1.moviesjoy.net/

6. Ya Filem

tapak yesmovies untuk penggantian putlocker

Jika anda masih mencari alternatif PutLocker, YesMovies.ag adalah laman web lain yang anda boleh cuba. Laman web ini direka dengan baik dan mempunyai semua filem atau acara yang boleh anda fikirkan.

Susun atur laman web ini agak mudah. Anda boleh memilih kandungan popular dari laman utama. Jika anda mencari lebih banyak, anda boleh meneroka mengikut kategori dan genre. Anda juga boleh menggunakan fungsi carian untuk mencari sesuatu yang tertentu.

Laman web ini juga membolehkan anda memuat turun video ke peranti anda.

YesMovies membolehkan anda menstrim dalam HD serta 4K. Walau bagaimanapun, untuk aliran 4K, anda perlu mendaftar untuk akaun percuma.

Ciri-ciri:

 • Boleh didapati tanpa pendaftaran
 • Tiada cc diperlukan
 • Ciri muat turun yang ada
 • Kualiti 4K dengan pendaftaran akaun percuma
 • Autoplay seterusnya

Genre - Aksi, Pengembaraan, Animasi, Biografi, Komedi, Kostum, Jenayah, Dokumentari, Drama, Keluarga, Fantasi, Sejarah, Seram, Kungfu, Muzik, Misteri, Mitologi, Psikologi, Romantik, Sci-Fi, Sitcom, Sukan, Tunjukkan, Perang

Laman Web - https://yesmovies.ag/

7. AZMovies

laman web putlocker terbaik

AZMovies adalah laman web penstriman filem terutamanya. Di laman utama laman web ini, anda akan menemui beberapa bahagian untuk filem. Anda boleh meneroka bahagian yang berbeza seperti Pilihan, Tahun, Semua Filem, Genre, dan sebagainya.

Jika seseorang lebih berminat dalam filem, AZMovies boleh menjadi pelayan sebagai alternatif yang hebat untuk pemutus.

ciri-ciri

 • Kualiti HD
 • Tiada pendaftaran diperlukan
 • Tiada kad kredit yang diperlukan

Genre - Aksi, Pengembaraan, Animasi, Bio, Komedi, Jenayah, Drama, Keluarga, Fantasi, Sejarah, Kengerian, Misteri, Romantik, Sci-Fi, Thriller, Perang

Laman web - https://azm.to/

8. Tonton Siri Dalam Talian

alternatif laman web putlockersIni adalah satu lagi pengganti Putlocker yang anda ingin pertimbangkan. Seperti namanya, laman web ini hanya untuk Rancangan TV. Dari episod terkini hingga pertunjukan lama, Watch Series Online menampilkan segala-galanya. Kandungan baru dikemas kini agak kerap.

Menonton Siri Dalam Talian mempunyai antara muka pengguna yang mudah. Anda boleh memulakan dengan segera dengan penstriman. Laman web memaparkan kandungan yang dipaparkan. Anda boleh menyemak imbas lebih banyak menggunakan pelbagai kategori termasuk Siri Mini TV, Rancangan TV Baru dan banyak lagi.

Anda juga boleh memilih daripada banyak genre termasuk Tindakan, Pengembaraan, Animasi, Biografi, dan lain-lain.

Menonton Siri Dalam Talian adalah disokong iklan. Oleh itu, anda akan masuk ke dalam pop iklan di sini dan di sana.

ciri-ciri

 • Boleh didapati tanpa pendaftaran
 • Tiada kad kredit yang diperlukan
 • Aliran HD

Genre - Tindakan, Pengembaraan, Biografi, Animasi

Laman web - https://watchtvseries.io/

9. Masa Popcorn

alternatif putlockersWaktu Popcorn juga merupakan perkhidmatan penstriman yang sangat popular dan salah satu alternatif terbaik untuk Putlocker. Walau bagaimanapun, laman web ini tidak menawarkan penyemak imbas streaming, sebaliknya, anda boleh menggunakan aplikasi mereka untuk peranti yang berbeza. Menurut laman webnya, aplikasi Masa Popcorn tersedia untuk Windows, macOS, Android TV, dan telefon pintar Android.

Masa Popcorn menggunakan Torrents untuk menstrim filem dan pertunjukan percuma. Seperti maklumat yang ada di laman utama tapak, aplikasi Popcorn Time menggunakan muat turun berurutan untuk menyiarkan video yang disenaraikan oleh beberapa laman web torrent, dan pelacak pihak ketiga juga boleh ditambahkan secara manual.

Laman web - https://popcorntime.sh/

10. Filem Suria

laman web putlocker baruWalaupun nama laman web hanya mempunyai 'filem' di dalamnya, anda akan dapati semua rancangan TV yang popular di sini juga.

Laman web ini mempunyai reka bentuk yang kemas dan mudah digunakan. Badan utama laman web ini mempunyai kandungan yang disyorkan di bahagian atas. Seperti yang anda tatal ke bawah, anda juga dapat melihat filem dan rancangan TV yang dipaparkan.

Anda boleh memilih genre seperti Tindakan, Thriller, Romance, Negara, dan sebagainya di laman utama. Dengan alat carian, anda boleh mencari sesuatu yang khusus di fikiran anda.

Laman web ini disokong oleh iklan. Syukurlah, tidak ada terlalu banyak popup menjengkelkan untuk ditangani.

ciri-ciri

 • Ciri muat turun
 • Kualiti penstriman HD
 • Main tanpa pendaftaran akaun
 • Tiada butiran cc diperlukan

Genre - Aksi, Misteri, Romantik, Psikologi, Sitcom, Sukan, Perang, Kungfu, Sejarah, Pengembaraan, Jenayah, Animasi, Dokumentari, Fantasi, Drama, Muzik, Biografi

Tapak - https://www.solarmovie.one

Kesimpulannya

Jadi, inilah senarai kami alternatif Putlocker terbaik. Sebagaimana yang saya katakan pada mulanya, kami memeriksa puluhan laman web filem percuma sebelum menyusun senarai ini. Walau bagaimanapun, jika anda merasakan bahawa kami terlepas laman web yang baik, beritahu kami melalui bahagian komen di bawah.

Berkaitan:

Aplikasi Filem Percuma untuk Firestick
Alternatif TV Terrarium Terbaik
Alternatif kotak pilihan terbaik
Perkhidmatan IPTV Terbaik

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me