20 Cele mai bune alternative Putlocker [Site-uri de filme legale și gratuite]

>

În acest post, veți găsi lista celor mai bune alternative de site-uri Putlocker pentru streaming web. Lista include site-uri de filme gratuite, precum și servicii de streaming premium.

Putlocker a fost cea mai populară platformă de streaming care a oferit filme și emisiuni TV gratuite. După închiderea acestui serviciu, utilizatorii săi au început să caute alternative. Deși există zeci de site-uri care oferă streaming gratuit, nu toate sunt suficient de bune pentru a fi înlocuitorul Putlocker.

Am testat o mulțime de astfel de site-uri web înainte de a compila această listă. Sper că veți găsi această postare utilă.

Atenţie: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă ați găsit streaming de conținut protejat de drepturi de autor pe dispozitivul dvs., puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare de film să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

 • Cum se instalează VPN pe FireStick / Fire TV
 • Cum se instalează VPN pe alte dispozitive de streaming

Ce este Putlocker?

Putlocker este numele colectiv pentru o serie de site-uri de streaming pentru filme și emisiuni TV. Toate site-urile Putlocker poartă numele „Putlocker” cu diferite extensii de domeniu.

putlocker

Site-ul web a apărut în Marea Britanie în perioada 2010-2011. Într-o perioadă scurtă de timp, site-ul a început să primească milioane de utilizatori din întreaga lume, mai ales după închiderea Megaupload.

Putlocker a fost unul dintre site-urile de top din întreaga lume. Potrivit Alexa, Putlocker a fost unul dintre primele 250 de site-uri web.

Site-ul a fost interzis și blocat de autoritățile britanice în urma unei ordonanțe judecătorești din cauza încălcărilor drepturilor de autor.

Istoricul site-ului oficial Putlocker

După închiderea site-ului inițial Putlocker, serviciul de streaming a schimbat adresa site-ului de mai multe ori.

Diverse site-uri care conțin numele „Putlocker” au fost blocate și, prin urmare, proprietarii au continuat să treacă la domenii noi. Unele dintre cele mai populare site-uri web adresate Putlocker operate cu sunt putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io și putlocker.today.

Datorită popularității Putlockers, zeci de site-uri web cu clone sau oglinzi au creat și multe dintre ele sunt încă funcționale.

Nu se știe dacă proprietarii Putlocker originali încă mai rulează și mențin una dintre clone. Cu toate acestea, Putlocker a devenit sinonim cu fluxul de site-uri web.

Site-ul Putlocker este încă disponibil?

După cum am spus, funcționează zeci de site-uri cu oglinzi, care poartă numele Putlocker. Cu toate acestea, nu este încă sigur dacă site-ul web original este încă funcțional sau nu.

De fapt, una dintre alternativele Putlocker pe care le ofer în acest articol ar putea fi la fel de bine ca Putlocker original. Cu toate acestea, nu există dovezi și nu știm dacă site-ul oficial Putlocker este încă disponibil.

Putlocker este legal și în siguranță?

Site-ul original al Putlocker a fost eliminat de autoritățile britanice în urma unui ordin al Înaltei Curți. Site-ul a fost considerat ca una dintre principalele amenințări de piraterie. Prin urmare, site-ul nu este în mod clar legal, cel puțin în conformitate cu Înalta Curte din Marea Britanie.

Site-uri precum Putlocker oferă conținut gratuit. Câștigă bani prin reclame. Deoarece legalitatea acestor site-uri este discutabilă, este posibil să nu fie în siguranță. Cele mai multe dintre aceste site-uri tind să folosească o mulțime de reclame pop-up, care v-ar putea redirecționa către site-urile de spam sau dând clic pe anunțuri pot descărca malware pe dispozitivul dvs..

Site-uri false cu putlocker

Au fost raportate cazuri de mai multe site-uri false de Putlocker. Aceste site-uri web sunt cunoscute pentru a redirecționa utilizatorii către alte site-uri web suspecte care fie sfârșesc prin a desfășura malware pe dispozitivul dvs., fie vă fură informațiile personale.

Dacă vizitați orice site web care arată ca unul dintre Putlockers, ați dori să fiți atenți. Vizitați un site web doar dacă sunteți absolut sigur.

Cele mai bune alternative Putlocker

cele mai bune alternative pentru site-urile putlocker

În această secțiune, vom acoperi ambele site-uri web legale și site-uri de streaming gratuit precum Putlocker. Vă recomand să transmiteți fluxul utilizând site-uri web legale sau servicii de streaming care dețin drepturile de autor sau drepturile de distribuție ale conținutului. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la siguranță în timp ce vizionați aceste site-uri.

Să începem cu site-uri web juridice premium. Mai târziu, veți găsi lista site-urilor legale gratuite, precum și site-urile gratuite ale terțelor părți precum Putlocker.

Site-uri premium de filme pentru a înlocui Putlocker

Înainte de a începe, permiteți-mi să împărtășesc avantajele și contra contra vizionării de conținut de pe site-urile web autorizate / legale sau serviciile de streaming.

Pro-uri

 • Sunteți în siguranță în timp ce vizitați aceste site-uri
 • Nu trebuie să vă faceți griji pentru supravegherea guvernului sau blocarea ISP
 • Multe servicii juridice vă permit să transmiteți o calitate de până la 4K
 • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încheierea descărcării de malware, virus etc..

Contra

 • De obicei necesită un abonament plătit
 • Este posibil să fie nevoie să vă abonați la mai multe servicii pentru a urmări întregul conținut dorit

Acum, aici este lista cu primele 5 site-uri legale care să înlocuiască Putlocker

1. Video prim

site-uri alternative putlockerPrimul videoclip al Amazon este una dintre cele mai populare platforme de streaming în aceste zile. La fel ca Putlocker, puteți să vă conectați la portalul online al acestui serviciu folosind contul dvs. Prime și să îl transmiteți într-un browser web. Desigur, Amazon Prime are și aplicații pentru telefoane mobile și dispozitive TV.

Prime are multe originale, printre care Fleabag, Jack Ryan, The Wonder Mrs. Maisel și multe altele. Pe lângă originalele, are și o colecție vastă de filme, emisiuni, documentare, programe sportive, conținut pentru copii și multe altele.

Nu se poate nega faptul că Amazon Prime este unul dintre cele mai bune servicii de streaming disponibile.

Link site - https://www.primevideo.com/

2. Netflix

cele mai bune site-uri de film, cum ar fi putlockerNetflix este numele care nu are nevoie de introducere. Acest gigant de streaming a fost în jur de mai bine de două decenii. Cu peste 150 de milioane de abonați la nivel mondial, Netflix este cea mai mare platformă media din lume.

Netflix are mai multe originale decât orice alt serviciu de streaming. În plus, oferă și o bibliotecă uriașă de filme, emisiuni, documentare și multe altele. Deși Netflix nu permite tot conținutul în toate regiunile din cauza restricțiilor de copyright, se poate debloca cu ușurință Netflix cu o VPN bună.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative legale Putlocker, Netflix ar putea fi alegerea dvs. numărul unu.

Link site - https://www.netflix.com/

3. Disney+

site-uri putlockerDisney + (sau Disney Plus) este un serviciu de streaming foarte nou. A fost lansat în noiembrie 2019 și este disponibil în prezent doar într-o mână de țări.

Această platformă a început cu diverse originale. Deține, de asemenea, drepturile exclusive de streaming pentru conținut din Marvel Cinematic Universe și Star Wars.

Chiar dacă Disney + este nou, a devenit deja o furie în lumea divertismentului.

Site web - https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

site web de înlocuire pentru putlockersHulu este un alt serviciu de streaming incredibil de popular din SUA. Nu mulți știu că Hulu este deținută și de compania The Walt Disney Company, la fel ca Disney+.

Hulu oferă tone de conținut la cerere, inclusiv filme, emisiuni, documentare și multe altele. Este, de asemenea, cunoscut pentru diferite originale, inclusiv popularul The Handmaid’s Tale.

Hulu are, de asemenea, un serviciu Live TV, pe care îl puteți obține plătind o taxă suplimentară de abonament.

Link site - https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

cele mai bune alternative putlockerVudu este o companie de livrare a conținutului deținută de Walmart, care închiriază copia digitală de filme și emisiuni TV online. În timp ce celelalte servicii de streaming din această listă sunt bazate pe abonamente, Vudu trebuie să plătiți chiria sau să cumpărați filmul sau sezonul TV..

Vudu vă permite chiar să închiriați episoade individuale, fără a fi nevoie să cumpărați întregul spectacol sau chiar sezonul. Are aproape toate filmele sau show-urile pe care ai putea să le pui de vizionare.

Link site - https://www.vudu.com/

Site-uri gratuite (legale) precum Putlocker

Există și câteva site-uri de streaming gratuit și legale care pot servi ca un înlocuitor viabil al Putlocker. Majoritatea acestor site-uri sunt acceptate de anunțuri și de acolo obțin venituri. Iată lista.

1. Popcornflix

putlockerÎn timp ce celelalte servicii de streaming legal din această listă necesită un abonament plătit, PopcornFlix este un site web complet gratuit. Este o platformă de transmisie web acceptată de anunțuri.

Acest site web prezintă în principal filme și emisiuni de la companii de producție independente. Este posibil să nu găsiți cel mai popular conținut aici. Cu toate acestea, există câteva opțiuni de streaming interesante de explorat.

Popcornflix nu necesită nicio înregistrare sau autentificare. Puteți începe imediat.

Adresa URL a site-ului - https://www.popcornflix.com

2. TV Pluto

site-uri gratuite, cum ar fi putlockerPluto TV este un alt site de streaming gratuit care este disponibil în prezent în SUA, Canada și câteva țări europene. Această platformă oferă TV în direct, precum și conținut la cerere, inclusiv filme și emisiuni.

Pluto TV a asociat cu peste 70 de furnizori de la care licențează conținutul pe care îl livrează. Cu peste 20 de milioane de utilizatori lunari, Pluto TV este una dintre cele mai mari platforme de streaming gratuite, suportate de anunțuri.

Link site - https://pluto.tv/

3. Snagfilme

snagfilmsSnagflims este un loc minunat pentru cei cărora le place să vizioneze filme și documentare independente. Acest serviciu de streaming oferă o gamă largă de astfel de conținut; mulți dintre ei au fost apreciați critic și au câștigat mai multe premii.

Puteți urmări cea mai mare parte a conținutului fără a fi necesar să vă înscrieți. Snagflims este complet gratuit și își câștigă veniturile din reclame. Streamăază mai mult de 5000 de titluri de film în prezent.

Cred că Snagfilms este o alternativă bună la Putlocker dacă sunteți în căutarea de streaming gratuit și legal.

Site Web - https://www.snagfilms.com/

4. Crackle

site-ul gratuit de filme legaleCrackle este un nume popular în lumea streamingului. Deținut de Sony, Crackle vă permite să vizionați emisiunile TV și filmele gratuit. Compania își câștigă veniturile din reclame care apar între videoclipuri din când în când.

Compania livrează diverse originale, precum și conținut licențiat de la alți furnizori.

Crackle este un loc minunat pentru a viziona emisiuni și filme clasice. Cu toate acestea, are și un conținut nou.

Site web - https://www.crackle.com/

5. TV Tubi

site-uri web gratuite pentru filmeTubi TV este un site web gratuit pentru streaming de filme și emisiuni TV. Prezintă mai mult de 15.000 de filme și emisiuni în prezent.

Acest serviciu de streaming are mai mult de 20 de milioane de utilizatori lunar. Are conținut licențiat de la furnizori, inclusiv Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate și Universal Pictures.

Tubi TV este un serviciu acceptat de anunțuri, cu reclame care apar de mai multe ori în timpul redării video.

Puteți viziona videoclipuri fără să vă conectați. Cu toate acestea, dacă aveți un cont, puteți sincroniza datele dvs. de streaming pe dispozitive.

URL-ul site-ului - https://tubitv.com/

NOTĂ: Următoarea secțiune a articolului acoperă site-urile de filme gratuite similare cu Putlocker, care sunt cunoscute sub numele de site-uri piraterie. Împărtășesc lista ca resursă informațională. Noi (Fire Stick Tricks) nu reducem încălcările drepturilor de autor. Vă rugăm să fiți un bun judecător al acțiunilor dvs. și respectați-vă legile locale.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a citi Renunțarea noastră înainte de a continua.

Alternative gratuite pentru Putlocker

În această secțiune, vom vorbi despre site-urile de filme gratuite precum Putlocker. Acestea sunt cunoscute ca fiind site-uri de piraterie și sunt susceptibile de a transmite conținut nelicențiat ilegal. Transmiterea de pe aceste site-uri web vă poate duce la probleme inutile. Deoarece Putlocker a fost eliminat de guvern, aceste site-uri web ar putea fi următoarea țintă.

Să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra utilizării site-urilor de streaming gratuite

Pro-uri

 • Aproape tot conținutul disponibil printr-un singur site web
 • Nu este nevoie să vizitați diferite servicii
 • Aceste site-uri web sunt gratuite și nu necesită abonament
 • Majoritatea site-urilor oferă streaming de înaltă calitate (până la 1080p)

Contra

 • Transmiterea de pe aceste site-uri web poate avea consecințe legale
 • Aceste site-uri pot infecta dispozitivul dvs. descărcând discret programele malware sau programele dăunătoare
 • Vă pot fura informațiile personale

Cum să accesați site-urile Putlocker în siguranță

Nu încurajăm încălcările drepturilor de autor. Vă rugăm să transmiteți conținut prin intermediul site-urilor de streaming legal. Cu toate acestea, dacă mai alegeți să transmiteți fluxuri de pe site-uri precum Putlocker, permiteți-mi să vă arăt cum să fiți în siguranță.

Este recomandat să utilizați un VPN în timp ce faceți streaming de pe site-urile gratuite. Un VPN vă va asigura conexiunea, vă va masca adresa IP și vă va proteja de guvern, de urmărirea ISP și chiar de terți precum hackerii.

Mai mult, unele dintre aceste site-uri sunt geo-blocate pentru unele țări. Deci, trebuie să utilizați un VPN pentru a le debloca.

Eu personal și recomand ExpressVPN. Nu este doar cel mai sigur, ci și cel mai rapid bancă VPN pe care îl puteți cumpăra. ExpressVPN este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile, care vă permite să aveți suficient timp pentru a testa serviciile sale. Puteți obține, de asemenea, o reducere de 49% (3 luni gratuite) la planurile sale anuale.

Permiteți-mi să vă arăt cum să începeți cu ExpressVPN în 3 pași rapizi.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Deschideți aplicația ExpressVPN și faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN.

conectați expresvpn pentru streaming

Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru streaming.

Acum aruncăm o privire la lista celor mai bune 10 alternative Putlocker:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Filme Bucurie
 • Da Filme
 • AZMovies
 • Urmăriți seria online
 • Popcorn Time
 • Filme solare

1. Săpun2Day

alternativă de film gratuit pentru site-ul putlocker

Soap2Day este unul dintre cele mai vizitate site-uri web pentru filme și emisiuni gratuite. Chiar dacă interfața nu este ca Putlocker, site-ul web oferă aproape același tip de experiență de streaming.

Acest site web oferă o gamă completă de filme și emisiuni, inclusiv cele mai recente, precum și titlurile și episoadele vechi.

Puteți viziona conținutul gratuit dacă sunteți de acord cu reclamele și pop-urile frecvente. Cu toate acestea, dacă doriți o experiență fără anunțuri, vă puteți abona la Soap2Day VIP.

Soap2Day are o interfață îngrijită, fără probleme, cu categorii și genuri ușor de ales. De asemenea, site-ul oferă conținut limitat de sport.

 • Acces fără publicitate cu plată
 • Streamuri HD
 • Subtitrare
 • Acces fără înregistrare
 • Nu sunt necesare detalii de plată pentru versiunea gratuită

Site Web - https://soap2day.com/

2. FMovies

site-ul gratuit de film similar cu putlockers

FMovies este un nume uriaș în lumea site-urilor de streaming online gratuite. Are o bibliotecă masivă de filme și emisiuni. Site-ul web continuă să actualizeze conținutul imediat ce sunt disponibile videoclipuri noi.

Pagina principală a FMovies are o casetă de căutare mare. Îl puteți folosi pentru a căuta orice film sau spectacol. Veți găsi bara de meniu în partea de sus care conține diverse categorii pe care le puteți explora, inclusiv Trending, Emisiuni TV, Filme, Episoade și IMDB de top.

FMovies oferă streaming complet HD. Din fericire, sunt foarte puține reclame. Site-ul web oferă o experiență generală de streaming decent.

Caracteristici

 • Subtitrari / Titlu închis
 • Înregistrarea nu este necesară
 • Cardul de credit nu este necesar
 • Fluxuri HD fără autentificare
 • Fluxuri 4K cu înregistrare cont gratuit
 • Jocul automat următor

gen literar - Acțiune, aventură, animație, biografie, costum, comedie, crimă, documentare, dramă, familie, fantezie, spectacol de jocuri, istorie, groază, Kungfu, muzică, mister, realitate-TV, romanță, sci-fi, sport, thriller , Emisiune TV, război, occidental

Link site - https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

site-ul putlockerAcest site web are același nume și același logo cu site-ul original Putlocker. Deci, există șanse corecte ca acesta să fie site-ul oficial al Putlocker, până la urmă. Cu toate acestea, nu putem spune asta cu siguranță.

Puteți începe prin selectarea opțiunilor de streaming din bara de meniu din partea de sus. Opțiunile includ Gen, Țară, Filme, Serii TV, IMBD de top și Știri.

Acest site web Putlocker are un design renovat. Cu toate acestea, dacă sunteți fan al designului vechi, există o opțiune de a comuta cu un singur clic.

Site-ul Putlocker oferă toate titlurile și spectacolele populare la care te poți gândi. Cu toate acestea, fii gata să experimentezi reclame și pop-uri frecvente.

Caracteristici

 • Acces fără înregistrare
 • Nu este necesară o carte de credit
 • Subtitrari / Legende închise
 • Redare automată Următorul
 • Mai multe servere

gen literar - Acțiune, aventură, animație, biografie, comedie, costum, crimă, documentare, dramă, familie, fantezie, istorie, groază, Kungfu, muzical, mister, mitologic, psihologic, romantism, sci-fi, sitcom, sport, thriller, TV Spectacol, Război

Link site - https://putlocker.vip/

4. 123Filme

site-ul filmelor putlocker

123Movies este un serviciu de streaming web foarte popular. A fost în jur de ceva timp. La fel ca Putlocker, acest serviciu a schimbat domeniile de mai multe ori.

Indiferent dacă căutați filme sau emisiuni TV, le veți găsi aici. Site-ul web cuprinde toate cele mai recente lansări de filme, precum și episoade.

Pagina principală 123Movies este bine pusă la punct. Conținutul este sortat în diverse categorii utile. De asemenea, are meniul principal în partea de sus, cu opțiuni precum Acasă, Navigare, Genuri, Țări, Ani, etc.

Când alegeți un film sau un episod, site-ul va alege cel mai bun link pentru redare. De asemenea, va alinia mai multe link-uri de streaming în cazul în care doriți să faceți selecția.

Chiar dacă 123Movies este acceptat de anunțuri, reclame sau ferestre pop-up nu apar foarte frecvent. Prin urmare, cred că este o alternativă decentă Putlocker.

Caracteristici

 • Înregistrarea nu este necesară
 • Cardul de credit nu este necesar
 • Calitate HD

gen literar - Acțiune, Aventura, Sport, Sci-Fi, Groază, Thriller, Comedie, Crime, Western, Anime, Animație, Muzică, Romance, Război, Kung Fu, Dramă, Familie, Fantezie, Istorie, Biografie, Mister, Muzical, Istoric, Școală, Emisiuni TV, Serie Anime, Dramuri asiatice

Site web - http://wvw1.123movies.net/

5. Filme Bucurie

putlockersAcesta este un alt site web de streaming gratuit proiectat frumos pentru filme, precum și emisiuni TV. Pagina principală a site-ului web afișează filmele populare și în trend în mod implicit. Puteți trece rapid la emisiunile TV cu un singur clic.

Bara de meniu a site-ului web vă permite să filtrați / sortați conținutul în funcție de Gen, Țară și Filme & Seriale TV. De asemenea, puteți căuta conținutul specific folosind opțiunea de căutare.

Filme Joy este gratuită și acceptată de anunțuri. Unele dintre pop-up-uri păreau suspecte. Prin urmare, evitați să faceți clic pe reclame.

Caracteristici

 • Mai ales calitate HD
 • Joacă fără înregistrare
 • Nu sunt necesare informații de plată
 • Subtitrare

gen literar - Acțiune & Aventura, animație, comedie, crimă, dramă, documentare, fantezie, familie, groază, istorie, muzică, mister, copii, știri, romantism, realitate, știință ficțiune, război

Link site - https://www1.moviesjoy.net/

6. Da Filme

site-ul yesmovies pentru înlocuirea putlocker-ului

Dacă sunteți încă în căutarea unei alternative PutLocker, YesMovies.ag este un alt site web pe care îl puteți încerca. Acest site web este frumos proiectat și oferă toate filmele sau emisiunile la care te poți gândi.

Aspectul site-ului este destul de simplu. Puteți alege conținutul popular chiar de pe pagina principală. Dacă căutați mai multe, puteți explora pe categorii și pe genuri. De asemenea, puteți utiliza funcția de căutare pentru a căuta ceva anume.

De asemenea, site-ul web vă permite să descărcați videoclipuri pe dispozitivul dvs..

YesMovies vă permite să transmiteți un flux în HD, precum și 4K. Cu toate acestea, pentru streaming 4K, trebuie să vă înscrieți pentru un cont gratuit.

Caracteristici:

 • Disponibil fără înscriere
 • Nu este necesar cc
 • Funcție de descărcare disponibilă
 • Calitate 4K cu înregistrare cont gratuit
 • Jocul automat următor

gen literar - Acțiune, aventură, animație, biografie, comedie, costum, crimă, documentare, dramă, familie, fantezie, istorie, groază, Kungfu, muzical, mister, mitologic, psihologic, romantism, sci-fi, sitcom, sport, thriller, TV Spectacol, Război

Site web - https://yesmovies.ag/

7. AZMovies

cel mai bun site putlocker

AZMovies este în primul rând un site de streaming de filme. Pe pagina principală a acestui site, veți găsi câteva secțiuni pentru filme. Puteți explora diferite secțiuni cum ar fi Featured, Anul, toate filmele, Genul, etc.

Dacă cineva este mai interesat de filme, AZMovies ar putea servi ca o alternativă excelentă pentru putlockers.

Caracteristici

 • Calitate HD
 • Nu este necesară înscrierea
 • Nu este nevoie de card de credit

gen literar - Acțiune, aventură, animație, bio, comedie, crimă, dramă, familie, fantezie, istorie, groază, mister, romantism, Sci-Fi, thriller, război

Site web - https://azm.to/

8. Urmăriți seria online

Putlockers site-ul web alternativAcesta este un alt înlocuitor Putlocker pe care ai vrea să-l iei în considerare. După cum sugerează și numele, acest site web este doar pentru Emisiuni TV. De la ultimele episoade la vechile emisiuni, serialul Watch Online prezintă totul. Noul conținut este actualizat destul de regulat.

Watch Online Series are o interfață simplă de utilizare. Puteți începe imediat cu streamingul. Pagina principală afișează conținutul prezentat. Puteți răsfoi mai multe folosind diverse categorii, inclusiv mini-serii TV, emisiuni TV noi și multe altele.

Puteți alege, de asemenea, din mai multe genuri, inclusiv acțiune, aventură, animație, biografie, etc.

Urmăriți seria online este acceptată de anunțuri. Prin urmare, veți rula în ferestrele de reclame aici și acolo.

Caracteristici

 • Disponibil fără înscriere
 • Nu este necesară o carte de credit
 • Fluxuri HD

gen literar - Acțiune, aventură, biografie, animație

Site Web - https://watchtvseries.io/

9. Popcorn Time

alternativa putlockersPopcorn Time este, de asemenea, un serviciu de streaming foarte popular și una dintre cele mai bune alternative la Putlocker. Cu toate acestea, site-ul nu oferă streaming de browser, în schimb, puteți utiliza aplicația lor pentru diferite dispozitive. Conform site-ului său web, aplicația Popcorn Time este disponibilă pentru smartphone-urile Windows, macOS, Android TV și Android.

Popcorn Time folosește Torrents pentru a transmite filme și emisiuni gratuite. Conform informațiilor disponibile pe pagina principală a site-ului, aplicația Popcorn Time folosește descărcarea secvențială pentru a transmite videoclipuri enumerate de mai multe site-uri web, iar următorii terți pot fi adăugați manual.

Site Web - https://popcorntime.sh/

10. Filme solare

site-uri web noi de blocareChiar dacă numele site-ului web are doar „filme” în el, veți găsi toate emisiunile TV populare aici.

Site-ul web are un design îngrijit și ușor de utilizat. Corpul principal al site-ului web conține conținutul recomandat în partea de sus. În timp ce defilați, găsiți și filmele prezentate și emisiile TV.

Puteți alege genurile precum Acțiune, Thriller, Romance, Country etc. chiar pe pagina de start. Cu instrumentul de căutare, puteți căuta ceva specific în mintea voastră.

Site-ul este acceptat de anunțuri. Din fericire, nu există prea multe ferestre de tip enervant pentru a face față.

Caracteristici

 • Funcție de descărcare
 • Calitate streaming HD
 • Joacă fără înregistrare în cont
 • Nu sunt necesare detalii cc

Gen - Acțiune, Mister, Romance, Psihologie, Sitcom, Sport, Război, Kungfu, Istorie, Aventura, Crime, Animație, Documentar, Fantasy, Dramă, Muzical, Biografie

Site - https://www.solarmovie.one

Concluzie

Iată, așadar, lista noastră cu cele mai bune alternative Putlocker. Așa cum am spus la început, am verificat zeci de site-uri de film gratuit, înainte de a întocmi această listă. Cu toate acestea, dacă simțiți că am ratat un site bun, informați-ne prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Aplicații de filme gratuite pentru Firestick
Cele mai bune alternative TV Terrarium
Cele mai bune alternative Showbox
Cele mai bune servicii IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me