20 najboljših nadomestnih programov [pravna in brezplačna spletna mesta]

>

V tej objavi boste našli seznam najboljših možnosti spletnega mesta Putlocker za spletno pretakanje. Na seznamu so brezplačna spletna mesta in storitve pretočnega pretakanja.

Putlocker je bila najbolj priljubljena pretočna platforma, ki je ponujala brezplačne filme in TV-oddaje. Po izklopu te storitve so njeni uporabniki začeli iskati druge možnosti. Čeprav obstaja več deset spletnih mest, ki ponujajo brezplačno pretakanje, pa niso vsa dovolj dobra, da bi lahko nadomestila Putlocker.

Pred sestavljanjem tega seznama smo preizkusili veliko takšnih spletnih mest. Upam, da vam bo ta objava koristna.

Pozor: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če v napravi najdete pretakanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da si zagotovite dobro VPN in skrijete svojo identiteto, da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

 • Kako namestiti VPN na FireStick / Fire TV
 • Kako namestiti VPN na druge pretočne naprave

Kaj je Putlocker?

Putlocker je skupno ime številnih spletnih strani za pretakanje filmov in TV oddaj. Vsa spletna mesta Putlocker nosijo ime „Putlocker“ z različnimi razširitvami domen.

klobučar

Spletno mesto je nastalo v Veliki Britaniji v letih 2010–2011. V kratkem času je spletno mesto začelo sprejemati milijone uporabnikov z vsega sveta, zlasti po ukinitvi Megaupload-a.

Putlocker je bil eno najbolj uvrščenih spletnih mest na svetu. Kot je imel Alexa, je bil Putlocker eno izmed 250 najboljših spletnih strani.

Organi Združenega kraljestva so prepovedali in blokirali spletno mesto po odredbi sodišča zaradi kršitev avtorskih pravic.

Uradna zgodovina spletnih strani Putlocker

Po zaustavitvi prvotnega spletnega mesta Putlocker je storitev pretakanja večkrat spremenila naslov spletnega mesta.

Različna spletna mesta, ki vsebujejo ime "Putlocker", so bila vedno blokirana, zato so lastniki nenehno prehajali na nove domene. Nekatera priljubljena spletna mesta, s katerimi deluje Putlocker, so putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io in putlocker.today.

Zaradi priljubljenosti Putlockerjev se je sprožilo tudi na desetine klonskih ali zrcalnih spletnih mest in mnoga od njih so še vedno funkcionalna.

Ni znano, ali prvotni lastniki Putlockerjev še vedno vodijo in vzdržujejo katerega od klonov. Kljub temu je Putlocker postal sinonim za pretakanje spletnih strani.

Ali je spletna stran Putlocker še vedno na voljo?

Kot sem rekel, deluje več deset ogledalskih mest, ki nosijo ime Putlocker. Vendar še vedno ni gotovo, ali je prvotno spletno mesto še vedno funkcionalno ali ne.

Pravzaprav bi lahko bila ena izmed možnosti Putlocker, ki jo navajam v tem članku, prav tako izvirni program Putlocker. Vendar ni dokazov in ne vemo, ali je uradna spletna stran Putlocker še na voljo.

Je Putlocker zakonit in varen?

Originalno spletno mesto Putlocker so organi Združenega kraljestva v skladu z odredbo Visokega sodišča podrli. Spletno mesto velja za eno največjih groženj piratstva. Zato spletno mesto očitno ni zakonito, vsaj tako kot na vrhovnem sodišču v Veliki Britaniji.

Spletna mesta, kot je Putlocker, ponujajo brezplačno vsebino. Z oglasi se zaslužijo. Ker je zakonitost takšnih mest vprašljiva, morda tudi niso varne. Večina teh spletnih mest običajno uporablja veliko pojavnih oglasov, ki vas lahko preusmerijo na neželena spletna mesta ali pa s klikom oglasov prenesete zlonamerno programsko opremo v svojo napravo.

Lažne spletne strani Putlocker

Poročali so o primerih več lažnih spletnih mest Putlocker. Znano je, da ta spletna mesta preusmerjajo uporabnike na druga sumljiva spletna mesta, ki v napravi nameščajo zlonamerno programsko opremo ali ukradejo vaše osebne podatke.

Če obiščete katero koli spletno mesto, ki je videti kot eden od Putlockerjev, bi radi bili previdni. Obiščite spletno mesto samo, če ste popolnoma prepričani.

Najboljše možnosti Putlockerja

najboljše možnosti spletnega mesta putlocker

V tem razdelku bomo obravnavali oba legalna spletna mesta in brezplačno pretakanje spletnih mest, kot je Putlocker. Toplo vam priporočam, da pretakate z uporabo zakonitih spletnih strani ali storitev pretakanja, ki imajo avtorske pravice ali pravice distribucije vsebine. Za varnost vam ne bo treba skrbeti med gledanjem s teh spletnih mest.

Začnimo s premium pravnimi spletnimi mesti. Kasneje boste našli seznam brezplačnih pravnih spletnih mest, pa tudi tretjih brezplačnih spletnih mest, kot je Putlocker.

Premium Movie Sites za zamenjavo Putlockerja

Pred začetkom naj delim prednosti in slabosti gledanja vsebine s pooblaščenih / zakonitih spletnih strani ali storitev pretakanja.

Prednosti

 • Med gledanjem s teh spletnih mest ste na varnem
 • Ni vam treba skrbeti za vladni nadzor ali blokiranje ponudnika internetnih storitev
 • Številne pravne storitve omogočajo pretakanje do 4K kakovosti
 • Ni vam treba skrbeti, da boste končali s prenosom zlonamerne programske opreme, virusa itd.

Slabosti

 • Običajno zahteva plačljivo naročnino
 • Za ogled celotne želene vsebine boste morda morali naročiti več storitev

Zdaj je tukaj seznam najboljših 5 zakonitih spletnih mest, ki bodo nadomestili Putlocker

1. Prime Video

spletna mesta za alternativne programe za blokatorjeAmazon's Prime Video je danes najbolj priljubljena platforma za pretakanje. Tako kot Putlocker se lahko prijavite v spletni portal te storitve s svojim računom Prime in ga pretočite v spletni brskalnik. Seveda ima Amazon Prime tudi aplikacije za mobitele in TV naprave.

Prime ima veliko izvirnikov, vključno s Fleabag, Jackom Ryanom, čudovito gospo Maisel in še več. Poleg Originalov ima tudi obširno zbirko filmov, oddaj, dokumentarnih filmov, športnih programov, vsebin za otroke in še več.

Resnično ni zanikati, da je Amazon Prime ena najboljših pretočnih storitev.

Povezava do spletnega mesta - https://www.primevideo.com/

2. Netflix

spletna mesta z najboljšimi filmi, kot nprNetflix je ime, ki ga ni treba predstaviti. Ta pretočni velikan obstaja že več kot dve desetletji. Netflix je z več kot 150 milijoni naročnikov po vsem svetu največja medijska platforma na svetu.

Netflix ima več izvirnikov kot katera koli druga storitev pretakanja. Poleg tega vsebuje tudi ogromno knjižnico filmov, oddaj, dokumentarnih filmov in še veliko več. Čeprav Netflix zaradi omejitev avtorskih pravic ne dovoli vse vsebine v vse regije, lahko Netflix z lahkoto odklenete z dobro VPN.

Če iščete zakonito alternativo Putlocker, bi bil lahko Netflix vaš številka ena.

Povezava na spletno mesto - https://www.netflix.com/

3. Disney+

spletna mesta putlockerDisney + (ali Disney Plus) je zelo nova storitev za pretakanje. Začela se je novembra 2019, trenutno pa je na voljo le v nekaj državah.

Ta platforma se je začela z različnimi izvirniki. Prav tako ima ekskluzivne pravice za pretakanje vsebine iz franšize Marvel Cinematic Universe in Star Wars.

Čeprav je Disney + nov, je v svetu zabave že postal bes.

Spletno mesto - https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

nadomestno spletno mesto za zaklepačeHulu je še ena neverjetno priljubljena storitev pretakanja v ZDA. Marsikdo ne ve, da je Hulu v lasti podjetja Walt Disney, tako kot Disney+.

Hulu prikazuje na tone vsebine na zahtevo, vključno s filmi, predstavami, dokumentarnimi filmi in drugo. Znan je tudi po različnih izvirnikih, vključno s priljubljeno pripovedjo The Handmaid's Tale.

Hulu ima tudi storitev TV v živo, ki jo lahko dobite s plačilom dodatne naročnine.

Povezava na spletno mesto - https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

najboljše alternativeVudu je Walmart podjetje za dostavo vsebin, ki najema digitalno kopijo filmov in TV oddaj na spletu. Medtem ko so druge storitve pretakanja na tem seznamu zasnovane na naročnini, morate pri Vudu plačati najemnino ali kupiti sezono filma ali TV-ja.

Vudu vam omogoča celo izposojo posameznih epizod, ne da bi morali kupiti celotno oddajo ali celo sezono. Ima skoraj vse filme ali oddaje, ki bi si jih lahko ogledali.

Povezava do spletnega mesta - https://www.vudu.com/

Brezplačna (zakonita) spletna mesta, kot je Putlocker

Obstaja tudi nekaj brezplačnih in zakonitih spletnih strani za pretakanje, ki lahko služijo kot uspešna zamenjava Putlockerja. Večina teh spletnih mest je podprta z oglasi in tam dobivajo svoj prihodek. Tu je seznam.

1. Popcornflix

klobučarMedtem ko druge pravne storitve na tem seznamu zahtevajo plačljivo naročnino, je PopcornFlix popolnoma brezplačno filmsko spletno mesto. To je platforma za pretakanje spletnih strani z oglasi.

Na tej spletni strani so predstavljeni predvsem filmi in oddaje neodvisnih produkcijskih podjetij. Tu morda ne najdete najbolj priljubljene vsebine. Vendar pa obstaja nekaj zanimivih možnosti pretakanja za raziskovanje.

Popcornflix ne zahteva nobene prijave ali prijave. Lahko začnete takoj.

URL spletnega mesta - https://www.popcornflix.com

2. Pluton TV

brezplačna spletna mesta, kakršna je putlockerPluton TV je še eno spletno mesto za brezplačno pretakanje, ki je trenutno na voljo v ZDA, Kanadi in nekaterih evropskih državah. Ta platforma ponuja TV v živo in vsebine na zahtevo, vključno s filmi in oddajami.

Pluto TV je sodeloval z več kot 70 ponudniki, od katerih licencira vsebino, ki jo ponuja. Z več kot 20 milijoni mesečnih uporabnikov je Pluto TV ena največjih brezplačnih spletnih oglaševalskih platform.

Povezava do spletnega mesta - https://pluto.tv/

3. Snagfilms

snagfilmsSnagflims je odličen kraj za tiste, ki radi gledajo neodvisne filme in dokumentarne filme. Ta storitev pretakanja ponuja široko paleto takšnih vsebin; mnogi od njih so bili kritično cenjeni in osvojili več nagrad.

Večino vsebine si lahko ogledate, ne da bi se morali prijaviti. Snagflims je popolnoma brezplačen in zasluži prihodke z oglasi. Trenutno pretaka več kot 5000 naslovov filmov.

Verjamem, da je Snagfilms dobra alternativa Putlockerju, če iščete brezplačen in zakonit pretok.

Spletno mesto - https://www.snagfilms.com/

4. pokanje

brezplačno spletno mesto za zakonite filmeCrackle je priljubljeno ime v svetu pretakanja. V lasti Sonyja Crackle omogoča brezplačno gledanje TV oddaj in filmov. Podjetje zasluži z oglasi, ki se občasno pojavljajo med videoposnetki.

Podjetje ponuja različne izvirnike, pa tudi vsebine z licenco drugih ponudnikov.

Crackle je odličen kraj za ogled klasičnih oddaj in filmov. Vendar ima tudi nekaj nove vsebine.

Spletno mesto - https://www.crackle.com/

5. Tubi TV

brezplačna spletna mesta za filmeTubi TV je brezplačno spletno mesto za predvajanje filmov in TV oddaj. Trenutno ima več kot 15.000 filmov in oddaj.

Ta storitev pretakanja ima več kot 20 milijonov mesečnih uporabnikov. Ima licenco vsebine ponudnikov, vključno s Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate in Universal Pictures.

Tubi TV je storitev, ki podpira oglase, pri čemer se med predvajanjem videoposnetkov večkrat pojavljajo reklame.

Videoposnetke lahko gledate, ne da bi se prijavili. Če pa imate račun, lahko pretakanje podatkov sinhronizirate v napravah.

URL spletnega mesta - https://tubitv.com/

OPOMBA: Naslednji del članka obravnava spletna mesta brezplačnih filmov, podobna Putlockerju, ki so znana kot spletna mesta piratstva. Seznam delim kot informativni vir. Mi (Fire Stick Tricks) ne odobravamo kršitev avtorskih pravic. Bodite dober sodnik svojih dejanj in upoštevajte lokalne zakone.

Prosimo, kliknite tukaj, da preberete izjavo o omejitvi odgovornosti, preden nadaljujete.

Brezplačne možnosti za Putlocker

V tem razdelku bomo govorili o spletnih mestih brezplačnih filmov, kot je Putlocker. Znano je, da so spletna mesta piratstva in bodo verjetno nezakonito prenašale nelicencirano vsebino. Pretakanje s teh spletnih strani lahko vodi do nepotrebnih težav. Ker je Putlockerja odstranila vlada, bi lahko bila ta spletna mesta naslednja tarča.

Oglejmo si prednosti in slabosti uporabe spletnih strani za brezplačno pretakanje

Prednosti

 • Skoraj vsa vsebina, ki je na voljo na enem samem spletnem mestu
 • Ni treba obiskati različnih služb
 • Ta spletna mesta so brezplačna in ne zahtevajo nobene naročnine
 • Večina spletnih mest ponuja visoko kakovostno pretakanje (do 1080p)

Slabosti

 • Pretok s teh spletnih strani lahko ima pravne posledice
 • Ta spletna mesta lahko okužijo vašo napravo z diskretnim nalaganjem zlonamerne programske opreme ali zlonamernih programov
 • Lahko vam ukradejo vaše osebne podatke

Kako varno dostopati do spletnih mest Putlocker

Kršitve avtorskih pravic ne spodbujamo. Pozivamo vas, da vsebino pretakate prek zakonitih spletnih strani. Če pa se kljub temu odločite za pretakanje s spletnih mest, kot je Putlocker, naj vam pokažem, kako ostati varen.

Zelo priporočljivo je, da med pretakanjem iz brezplačnih spletnih mest uporabljate VPN. VPN bo varoval vašo povezavo, maskiral vaš IP naslov in vas varoval pred vladami, sledenjem ponudnika internetnih storitev in celo tretjim osebam, kot so hekerji.

Poleg tega so nekatera od teh držav v nekaterih državah geoblokirana. Če jih želite odblokirati, morate uporabiti VPN.

Osebno uporabljam in priporočam ExpressVPN. Kupite ne samo najvarnejši, ampak tudi najhitrejši denar VPN. ExpressVPN ima 30-dnevno garancijo vračila denarja, ki vam omogoča dovolj časa za preizkus njegovih storitev. Na letne načrte lahko dobite tudi 49% popust (3 mesece brezplačno).

Naj vam pokažem, kako začeti z ExpressVPN v treh hitrih korakih.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Odprite aplikacijo ExpressVPN in kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN.

povežite expressvpn za pretakanje

To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za pretakanje.

Zdaj si oglejmo seznam 10 najboljših možnosti za program Putlocker:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123 Filmi
 • Filmi Radost
 • Da Filmi
 • AZMovies
 • Oglejte si spletno serijo
 • Čas za kokice
 • Sončni filmi

1. Soap2Day

brezplačna alternativa za spletno mesto putlocker

Soap2Day je eno najbolj obiskanih spletnih strani za brezplačne filme in oddaje. Čeprav vmesnik ni podoben Putlockerju, spletna stran ponuja skoraj enako izkušnjo pretakanja.

Na tej spletni strani je celotna ponudba filmov in oddaj, vključno z najnovejšimi, kot tudi starimi naslovi in ​​epizodami.

Vsebino si lahko ogledate brezplačno, če se ne strinjate s pogostimi reklamami in pojavnimi okni. Če pa želite doživetje brez oglasov, se lahko naročite na Soap2Day VIP.

Soap2Day ima urejen vmesnik brez nereda in enostavno izbiranje kategorij in zvrsti. Na spletnem mestu so tudi omejene športne vsebine.

 • Dostop brez oglasov s plačilom
 • HD tokovi
 • Podnapisi
 • Dostop brez prijave
 • Za brezplačno različico niso potrebni nobeni podatki o plačilu

Spletno mesto - https://soap2day.com/

2. FMovies

brezplačno spletno mesto za filme, podobno pulokerjem

FMovies je eno ogromno ime v svetu brezplačnih spletnih pretočnih spletnih strani. Ima ogromno knjižnico filmov in oddaj. Spletno mesto posodablja vsebino takoj, ko so na voljo novi videoposnetki.

Domača stran FMovies ima veliko iskalno polje. Z njim lahko iščete kateri koli določen film ali predstavo. V zgornji vrstici boste našli menijsko vrstico z različnimi kategorijami, ki jih lahko raziskujete, vključno s trendi, televizijskimi oddajami, filmi, epizodami in top IMDB.

FMovies ponuja pretakanje polne visoke ločljivosti. Na srečo je oglasov zelo malo. Spletno mesto ponuja splošno spodobno izkušnjo pretakanja.

Lastnosti

 • Podnapisi / zaprti napis
 • Prijava ni potrebna
 • Kreditna kartica ni potrebna
 • HD pretoki brez prijave
 • 4K tokovi z brezplačno registracijo računa
 • Samodejno predvajanje naslednja

Žanr - Akcija, pustolovščina, animacija, biografija, kostum, komedija, kriminal, dokumentarni film, drama, družina, fantazija, igra-šov, zgodovina, grozljivka, kungfu, glasba, skrivnost, resničnost-TV, romansa, sci-fi, šport, triler , TV oddaja, Vojna, Western

Povezava na spletno mesto - https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

spletna stran putlockerTo spletno mesto ima isto ime in logotip s prvotno spletno stranjo Putlocker. Torej obstaja velika verjetnost, da bo to navsezadnje lahko uradna spletna stran Putlocker. Vendar tega ne moremo zagotovo reči.

Začnete lahko z izbiro možnosti pretakanja v menijski vrstici na vrhu. Možnosti vključujejo žanr, državo, filme, TV-serije, najboljši IMBD in novice.

To spletno mesto Putlocker ima prenovljen dizajn. Če pa ste ljubitelj starega oblikovanja, obstaja možnost preklopa z enim klikom.

Na spletnem mestu Putlocker so priljubljeni vsi priljubljeni naslovi in ​​oddaje, ki si jih lahko omislite. Vendar bodite pripravljeni na pogoste reklame in pojavna okna.

Lastnosti

 • Dostop brez prijave
 • Kreditna kartica ni potrebna
 • Podnapisi / zaprti naslovi
 • Samodejno predvajanje Naprej
 • Več strežnikov

Žanr - Akcija, pustolovščina, animacija, biografija, komedija, kostum, kriminalka, dokumentarni film, drama, družina, fantazija, zgodovina, grozljivka, kungfu, muzikal, skrivnost, mitološka, ​​psihološka, ​​romantika, sci-fi, sitcom, šport, triler, TV Pokaži, vojna

Povezava na spletno mesto - https://putlocker.vip/

4. 123 Filmi

spletno mesto putlocker filmi

123Movies je zelo priljubljena spletna pretočna storitev. To je bilo že kar nekaj časa. Tako kot Putlocker je tudi ta storitev večkrat spremenila domene.

Ne glede na to, ali iščete filme ali TV oddaje, boste vse našli tukaj. Na spletnem mestu so vse najnovejše filmske izdaje in epizode.

Domača stran 123Movies je dobro postavljena. Vsebina je razvrščena v različne uporabne kategorije. Na vrhu je tudi glavni meni, ki vsebuje možnosti, kot so Domov, Brskanje, Žanri, Države, leta itd.

Ko izberete film ali epizodo, bo spletno mesto izbralo najboljšo povezavo za predvajanje. Vključila bo tudi več povezav za pretakanje v primeru, da želite izbiranje izvesti sami.

Čeprav je 123Movies podprto z oglasi, se reklame ali pojavni oglasi ne pojavljajo zelo pogosto. Zato menim, da gre za dostojno Putlockerjevo alternativo.

Lastnosti

 • Prijava ni potrebna
 • Kreditna kartica ni potrebna
 • Kakovost HD

Žanr - Akcija, pustolovščina, šport, Sci-Fi, grozljivka, triler, komedija, kriminal, vestern, anime, animacija, glasba, romanca, vojna, kung fu, drama, družina, fantazija, zgodovina, biografija, skrivnost, glasbeno, zgodovinsko, Šola, TV oddaje, Anime serije, Azijske drame

Spletno mesto - http://wvw1.123movies.net/

5. Filmi Radost

klobučarjiTo je še eno lepo oblikovano spletno mesto za brezplačno pretakanje filmov in TV oddaj. Domača stran spletnega mesta privzeto prikaže priljubljene in trendi filme. Na TV-oddaje lahko hitro preklopite z enim klikom.

V menijski vrstici spletnega mesta lahko filtrirate / razvrstite vsebino po žanru, državi in ​​filmih & TV oddaje. Za določeno vsebino lahko poiščete tudi z možnostjo iskanja.

Filmi Joy so brezplačni in podpirajo oglase. Nekateri so se pojavljali sumljivo. Zato se izogibajte kakršnemu koli oglaševanju.

Lastnosti

 • Večinoma kakovost HD
 • Igrajte brez registracije
 • Podatki o plačilu niso potrebni
 • Podnapisi

Žanr - Ukrep & Pustolovščina, animacija, komedija, kriminal, drama, dokumentarni film, fantazija, družina, grozljivka, zgodovina, glasba, skrivnost, otroci, novice, romantika, resničnost, znanstvena fantastika, vojna

Povezava na spletno mesto - https://www1.moviesjoy.net/

6. Da Filmi

spletno mesto yesmovies za zamenjavo putlockerja

Če še vedno iščete alternativo PutLocker, je YesMovies.ag drugo spletno mesto, ki ga lahko poskusite. Ta spletna stran je lepo zasnovana in vsebuje vse filme ali oddaje, na katere se lahko domislite.

Postavitev spletnega mesta je precej preprosta. Priljubljeno vsebino lahko izberete kar na domači strani. Če iščete več, lahko raziskujete po kategorijah in žanrih. S pomočjo funkcije iskanja lahko iščete nekaj posebnega.

Spletno mesto omogoča tudi nalaganje videoposnetkov v svojo napravo.

YesMovies omogoča pretakanje v HD in 4K. Za pretakanje v 4K pa se morate prijaviti za brezplačen račun.

Lastnosti:

 • Na voljo brez prijave
 • Noben cc ni potreben
 • Na voljo je funkcija za prenos
 • Kakovost 4K z brezplačno registracijo računa
 • Samodejno predvajanje naslednja

Žanr - Akcija, pustolovščina, animacija, biografija, komedija, kostum, kriminalka, dokumentarni film, drama, družina, fantazija, zgodovina, grozljivka, kungfu, muzikal, skrivnost, mitološka, ​​psihološka, ​​romantika, sci-fi, sitcom, šport, triler, TV Pokaži, vojna

Spletno mesto - https://yesmovies.ag/

7. AZMovies

najboljša spletna stran putlocker

AZMovies je predvsem spletno mesto za pretakanje filmov. Na domači strani tega spletnega mesta boste našli nekaj razdelkov za filme. Lahko raziskujete različne odseke, kot so Predstavljeni, Leto, Vsi filmi, Žanr itd.

Če koga bolj zanimajo filmi, bi AZMovies lahko stregel kot odlična alternativa zakrmarjem.

Lastnosti

 • Kakovost HD
 • Registracija ni potrebna
 • Kreditna kartica ni potrebna

Žanr - Akcija, pustolovščina, animacija, biografija, komedija, kriminal, drama, družina, fantazija, zgodovina, grozljivka, skrivnost, romanca, sci-fi, triler, vojna

Spletno mesto - https://azm.to/

8. Oglejte si spletne serije

alternativna spletna stran putlockersTo je še ena zamenjava Putlockerja, ki bi jo radi upoštevali. Kot že ime pove, je to spletno mesto namenjeno samo TV oddajam. Od zadnjih epizod do starih oddaj Glejte spletno serijo vse. Nova vsebina se posodablja precej redno.

Watch Online Series ima preprost uporabniški vmesnik. Takoj lahko začnete s pretakanjem. Domača stran prikazuje predstavljeno vsebino. Več lahko brskate z različnimi kategorijami, vključno s TV mini serijami, novimi televizijskimi predstavami in še več.

Izbirate lahko tudi med številnimi žanri, vključno z akcijo, pustolovščino, animacijo, biografijo itd.

Glejte spletno serijo je podprto z oglasi. Zato boste tu in tam naleteli na oglaševalna okna.

Lastnosti

 • Na voljo brez prijave
 • Kreditna kartica ni potrebna
 • HD tokovi

Žanr - Akcija, pustolovščina, biografija, animacija

Spletno mesto - https://watchtvseries.io/

9. Čas za kokice

alternativa putlockerjemPopcorn Time je tudi zelo priljubljena storitev pretakanja in ena najboljših alternativ Putlockerju. Vendar spletna stran ne ponuja pretakanja v brskalniku, namesto tega lahko njihovo aplikacijo uporabljate za različne naprave. Po njegovem spletnem mestu je aplikacija Popcorn Time na voljo za pametne telefone Windows, macOS, Android TV in Android.

Popcorn Time uporablja Torrents za predvajanje brezplačnih filmov in oddaj. Glede na podatke, ki so na voljo na domači strani spletnega mesta, aplikacija Popcorn Time uporablja zaporedno nalaganje za pretakanje videoposnetkov, naštetih na več hudourniških spletnih mestih, sledilne oglase pa lahko dodate tudi ročno.

Spletno mesto - https://popcorntime.sh/

10. Sončni filmi

nova spletna mesta PutlockerČeprav je ime spletnega mesta samo "filmi", boste tukaj našli tudi vse priljubljene TV-oddaje.

Spletno mesto ima urejen in enostaven dizajn. Glavni del spletnega mesta vsebuje priporočeno vsebino na vrhu. Ko se pomikate navzdol, najdete tudi predstavljene filme in TV oddaje.

Žanre, kot so Action, Thriller, Romance, Country, itd., Lahko izberete kar na domači strani. Z orodjem za iskanje lahko v mislih iščete nekaj specifičnega.

Spletno mesto je podprto z oglasi. Na srečo ni preveč nadležnih popustov, s katerimi bi se ukvarjali.

Lastnosti

 • Prenos funkcija
 • Kakovost HD pretakanja
 • Igrajte brez prijave na račun
 • Podrobnosti o ccm niso potrebne

Žanr - Akcija, Skrivnost, Romantika, Psihološki, sitkom, šport, vojna, Kungfu, zgodovina, pustolovščina, kriminal, animacija, dokumentarni film, fantazija, drama, muzikal, biografija

Spletna stran - https://www.solarmovie.one

Zaključek

Torej, tukaj je naš seznam najboljših možnosti za Putlocker. Kot sem rekel na začetku, smo pred sestavljanjem tega seznama preverili na desetine brezplačnih spletnih strani za filme. Če pa menite, da smo zamudili dobro spletno mesto, nas obvestite v spodnjem razdelku s komentarji.

Sorodno:

Brezplačne filmske aplikacije za Firestick
Najboljše možnosti za terarij TV
Najboljše možnosti za razstavne organe
Najboljše IPTV storitve

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me