20 beste Putlocker-alternativer [Juridiske og gratis filmsider]

>

I dette innlegget finner du listen over de beste alternativene på nettstedet Putlocker for streaming av nett. Listen inkluderer gratis filmsider samt premium streamingtjenester.

Putlocker var den mest populære streamingplattformen som tilbød gratis filmer og TV-serier. Etter avslutningen av denne tjenesten begynte brukerne å lete etter alternativer. Selv om det finnes dusinvis av nettsteder som tilbyr gratis streaming, er ikke alle av dem gode nok til å være Putlocker-erstatningen.

Vi testet mange slike nettsteder før vi laget denne listen. Jeg håper du vil finne dette innlegget som er nyttig.

Merk følgende: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på enheten din, kan du få alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

 • Slik installerer du VPN på FireStick / Fire TV
 • Slik installerer du VPN på andre strømmenheter

Hva er Putlocker?

Putlocker er det samlenavnet for en rekke strømningsnettsteder for filmer og TV-serier. Alle Putlocker-nettstedene har navnet ‘Putlocker’ med forskjellige domeneforlengelser.

putlocker

Nettstedet har sin opprinnelse i Storbritannia i 2010-2011. I løpet av kort tid begynte nettstedet å motta millioner av brukere fra hele verden, spesielt etter nedleggelse av Megaupload.

Putlocker var et av de topprangerte nettstedene over hele verden. Pr. Alexa var Putlocker en av de 250 beste nettstedene.

Nettstedet ble forbudt og blokkert av britiske myndigheter etter en domstol på grunn av brudd på opphavsretten.

Putlocker offisielle nettstedshistorie

Etter avslutningen av det opprinnelige nettstedet Putlocker, har strømmetjenesten endret nettstedets adresse flere ganger.

Ulike nettsteder med navnet ‘Putlocker’ ble stadig blokkert, og eierne fulgte derfor over til nye domener. Noen av de populære nettstedene som Putlocker opererer med er putlocker.is, putlocker.ch, putlocker.rs, putlocker.com, putlocker.ac, putlocker.io og putlocker.today.

På grunn av Putlockers popularitet, skapte det også titalls klon- eller speilnettsteder, og mange av dem er fremdeles funksjonelle.

Det er ukjent om de originale Putlocker-eierne fremdeles driver og vedlikeholder en av klonene. Likevel har Putlocker blitt synonymt med streaming av nettsteder.

Er Putlocker-nettstedet fortsatt tilgjengelig?

Som sagt er det dusinvis av speilsteder som opererer med Putlocker-navnet. Det er imidlertid fremdeles ikke sikkert om den originale nettsiden fremdeles er funksjonell eller ikke.

Faktisk kan et av Putlocker-alternativene jeg tilbyr i denne artikkelen like gjerne være den originale Putlocker. Det er imidlertid ingen bevis, og vi vet ikke om det offisielle Putlocker-nettstedet fremdeles er tilgjengelig.

Er Putlocker lovlig og trygt?

Putlocker originale nettsted ble tatt ned av britiske myndigheter etter en pålegg fra High Court. Nettstedet har blitt sett på som en av de største piratkopieringstruslene. Derfor er nettstedet tydeligvis ikke lovlig, i det minste i henhold til Storbritannias høyesterett.

Nettsteder som Putlocker tilbyr gratis innhold. De tjener penger gjennom annonser. Siden lovligheten av slike nettsteder er tvilsom, kan det hende at de ikke er sikre. De fleste av disse nettstedene har en tendens til å bruke mange popup-reklamer, som kan omdirigere deg til søppelpostnettstedene, eller hvis du klikker på annonsene kan det lastes ned skadelig programvare på enheten.

Falske Putlocker-nettsteder

Det er rapportert om tilfeller av flere falske Putlocker-nettsteder. Disse nettstedene er kjent for å omdirigere brukere til andre mistenkelige nettsteder som enten ender opp med å distribuere skadelig programvare på enheten din eller stjele din personlige informasjon.

Hvis du besøker et nettsted som ser ut som en av Putlockers, vil du være forsiktig. Besøk bare en webside hvis du er helt sikker.

Beste Putlocker-alternativer

beste putlocker nettstedalternativer

I denne delen vil vi dekke begge lovlige nettsteder og gratis streaming nettsteder som Putlocker. Jeg anbefaler deg å streame ved å bruke de lovlige nettsteder eller strømmetjenester som har copyright eller distribusjonsrettigheter for innholdet. Du trenger ikke å bekymre deg for sikkerheten mens du ser på fra disse nettstedene.

La oss komme i gang med juridiske førsteklasses nettsteder. Senere vil du finne listen over gratis juridiske nettsteder samt tredjeparts gratis nettsteder som Putlocker.

Premium-filmsider for å erstatte Putlocker

Før jeg begynner, la meg dele fordeler og ulemper med å se på innhold fra autoriserte / lovlige nettsteder eller strømmetjenester.

Pros

 • Du er trygg mens du ser på fra disse nettstedene
 • Du trenger ikke å bekymre deg for myndighetsovervåking eller ISP-blokkering
 • Mange juridiske tjenester lar deg strømme opp til 4K kvalitet
 • Du trenger ikke å bekymre deg for å ende med å laste ned skadelig programvare, virus osv.

Ulemper

 • Krever vanligvis et betalt abonnement
 • Du må kanskje abonnere på flere tjenester for å se alt innholdet du ønsker

Nå, her er listen over topp 5 juridiske nettsteder som erstatter Putlocker

1. Prime Video

Alternativer for putlockerAmazons Prime Video er en av de mest populære streamingplattformene i disse dager. Akkurat som Putlocker kan du logge deg på nettportalen til denne tjenesten ved å bruke Prime-kontoen din og streame den i en nettleser. Selvfølgelig har Amazon Prime apper for mobiler og TV-enheter også.

Prime har mange originaler inkludert Fleabag, Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel, og mer. Foruten Originals har den også en enorm samling av filmer, show, dokumentarer, sportsprogrammer, innhold for barn og mer.

Det er virkelig ingen som benekter at Amazon Prime er en av de beste strømmetjenestene å ha.

Nettstedlenke - https://www.primevideo.com/

2. Netflix

beste filmnettsteder som putlockerNetflix er navnet som ikke trenger introduksjon. Denne streaminggiganten har eksistert i mer enn to tiår. Med mer enn 150 millioner abonnenter over hele verden, er Netflix den største medieplattformen i verden.

Netflix har flere originaler enn noen annen strømmetjeneste. I tillegg har den også et stort bibliotek med filmer, show, dokumentarer og mye mer. Selv om Netflix ikke tillater alt innholdet til alle regionene på grunn av copyrightbegrensninger, kan man enkelt fjerne blokkeringen av Netflix med en god VPN.

Hvis du er ute etter et lovlig Putlocker-alternativ, kan Netflix være nummer én.

Nettstedlenke - https://www.netflix.com/

3. Disney+

putlocker nettstederDisney + (eller Disney Plus) er en veldig ny strømmetjeneste. Den ble lansert i november 2019, og den er foreløpig bare tilgjengelig i en håndfull land.

Denne plattformen startet med forskjellige originaler. Den har også de eksklusive strømningsrettighetene for innhold fra Marvel Cinematic Universe og Star Wars-franchisen.

Selv om Disney + er ny, har det allerede blitt et raseri i underholdningsverdenen.

Nettsted - https://www.disneyplus.com/

4. Hulu

erstatning nettsted for putlockersHulu er en annen utrolig populær strømmetjeneste i USA. Ikke mange vet at Hulu også eies av The Walt Disney Company, akkurat som Disney+.

Hulu har massevis av innhold på forespørsel, inkludert filmer, show, dokumentarer og mer. Det er også kjent for forskjellige originaler, inkludert den populære The Handmaid's Tale.

Hulu har også en Live TV-tjeneste, som du kan få ved å betale et ekstra abonnementsgebyr.

Nettstedslink - https://www.hulu.com/welcome

5. Vudu

beste putlocker-alternativerVudu er et Walmart-eid innholdsleveringsselskap som leier ut den digitale kopien av filmer og TV-serier på nettet. Mens de andre strømmetjenestene på denne listen er abonnementsbaserte, må du med Vudu betale husleien eller kjøpe filmen eller TV-sesongen.

Med Vudu kan du til og med leie individuelle episoder uten å måtte kjøpe hele showet eller til og med sesongen. Den har nesten alle filmene eller showene du kan bry deg om å se.

Nettstedslenke - https://www.vudu.com/

Gratis (lovlige) nettsteder som Putlocker

Det er noen gratis og lovlige streaming-sider som også kan fungere som en levedyktig Putlocker-erstatning. De fleste av disse nettstedene er annonsestøttet, og det er her de får inntektene sine fra. Her er listen.

1. Popcornflix

putlockerMens de andre lovlige strømmetjenestene på denne listen krever et betalt abonnement, er PopcornFlix et helt gratis filmnettsted. Det er en annonsestøttet plattform for nettstrømming.

Dette nettstedet inneholder først og fremst filmer og show fra uavhengige produksjonsselskaper. Du finner kanskje ikke det mest populære innholdet her. Imidlertid er det noen interessante streamingalternativer du kan utforske.

Popcornflix krever ingen påmelding eller pålogging. Du kan komme i gang med en gang.

Nettadresse til nettstedet - https://www.popcornflix.com

2. Pluto TV

gratis nettsteder som putlockerPluto TV er et annet gratis streaming-nettsted som for øyeblikket er tilgjengelig i USA, Canada og noen få europeiske land. Denne plattformen leverer Live TV så vel som on-demand innhold inkludert filmer og show.

Pluto TV har inngått et samarbeid med mer enn 70 leverandører som de lisenser innholdet den leverer fra. Med over 20 millioner månedlige brukere er Pluto TV en av de største gratis, annonsestøttede streamingplattformene.

Nettstedets lenke - https://pluto.tv/

3. Snagfilms

snagfilmsSnagflims er et flott sted for deg som liker å se på uavhengige filmer og dokumentarer. Denne streamingtjenesten tilbyr et bredt utvalg av slikt innhold; mange av dem har blitt kritikerrost og vunnet flere priser.

Du kan se det meste av innholdet uten å måtte registrere deg. Snagflims er helt gratis og tjener inntektene fra annonser. Det strømmer mer enn 5000 filmtitler for tiden.

Jeg tror at Snagfilms er et godt alternativ til Putlocker hvis du er ute etter gratis og lovlig streaming.

Nettsted - https://www.snagfilms.com/

4. Sprekk

gratis lovlig film nettstedCrackle er et populært navn i streamingverdenen. Crackle, som eies av Sony, lar deg se på TV-show og filmer gratis. Selskapet tjener inntektene sine fra annonser som vises mellom videoene fra tid til annen.

Selskapet leverer forskjellige originaler så vel som innhold lisensiert fra andre leverandører.

Crackle er et flott sted å se klassiske show og filmer. Imidlertid har den noe nytt innhold også.

Nettsted - https://www.crackle.com/

5. Tubi TV

gratis nettsteder for filmerTubi TV er et gratis nettsted for streaming av filmer og TV-serier. Den har mer enn 15 000 filmer og viser for tiden.

Denne strømmetjenesten har mer enn 20 millioner månedlige brukere. Det har lisensiert innhold fra leverandører inkludert Paramount Pictures, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Lionsgate og Universal Pictures.

Tubi TV er en annonse-støttet tjeneste med reklamefilmer som vises flere ganger under videoavspillingen.

Du kan se videoer uten å logge på. Hvis du imidlertid har en konto, kan du synkronisere streamingdataene dine på tvers av enheter.

Nettsteds-URL - https://tubitv.com/

MERK: Den neste delen av artikkelen dekker gratis filmnettsteder som ligner Putlocker som er kjent som piratkopieringsnettsteder. Jeg deler listen som en informasjonsressurs. Vi (Fire Stick Tricks) godkjenner ikke brudd på opphavsretten. Vær en god dommer av dine handlinger og følg dine lokale lover.

Klikk her for å lese vår ansvarsfraskrivelse før du fortsetter.

Gratis Putlocker-alternativer

I denne delen vil vi snakke om gratis filmsider som Putlocker. Dette er kjent for å være piratkopieringsnettsteder og vil sannsynligvis strømme ulisensiert innhold ulovlig. Streaming fra disse nettstedene kan føre til unødvendige problemer. Siden Putlocker ble tatt ned av regjeringen, kan disse nettstedene være det neste målet.

La oss se på fordeler og ulemper ved å bruke gratis streaming-nettsteder

Pros

 • Nesten alt innholdet som er tilgjengelig via et enkelt nettsted
 • Du trenger ikke å besøke forskjellige tjenester
 • Disse nettstedene er gratis og krever ingen abonnement
 • De fleste av nettstedene tilbyr streaming i høy kvalitet (opp til 1080p)

Ulemper

 • Streaming fra disse nettstedene kan ha juridiske konsekvenser
 • Disse nettstedene kan infisere enheten din ved diskret nedlasting av skadelig programvare eller skadelige programmer
 • De kan stjele din personlige informasjon

Slik får du tilgang til Putlocker nettsteder trygt

Vi oppfordrer ikke til brudd på copyright. Vi oppfordrer deg til å streame innhold via lovlige streaming-nettsteder. Hvis du likevel velger å streame fra nettsteder som Putlocker, la meg vise deg hvordan du kan være trygg.

Det anbefales på det sterkeste at du bruker en VPN mens du streamer fra gratis nettsteder. En VPN vil sikre forbindelsen din, maskere din IP-adresse og holde deg trygg mot myndigheter, sporing av Internett-leverandører og til og med tredjeparter som hackere.

Dessuten er noen av disse nettstedene geo-blokkerte for noen land. Så du må bruke en VPN for å oppheve blokkeringen av dem.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN. Det er ikke bare de sikreste, men også de raskeste VPN-pengene kan kjøpe. ExpressVPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som gir deg tilstrekkelig tid til å teste tjenestene. Du kan også få 49% rabatt (3-måneders gratis) på årsplanene.

La meg vise deg hvordan du kommer i gang med ExpressVPN i tre raske trinn.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Åpne ExpressVPN-appen og klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server.

koble expressvpn for streaming

Det er alt. Nå er forbindelsen din sikker med den raskeste og beste VPN-en for streaming.

La oss se på listen over de 10 beste Putlocker-alternativene:

 • Soap2Day
 • FMovies
 • Putlocker.vip
 • 123Movies
 • Filmer Glede
 • Ja filmer
 • AZMovies
 • Se på Online Series
 • Popcorn Time
 • Solfilmer

1. Soap2Day

gratis filmalternativ for putlocker nettsted

Soap2Day er et av de mest besøkte nettstedene for gratis filmer og show. Selv om grensesnittet ikke er som Putlocker, leverer nettstedet nesten den samme typen streamingopplevelse.

Dette nettstedet inneholder hele spekteret av filmer og show, inkludert de nyeste, samt de gamle titlene og episodene.

Du kan se innholdet gratis hvis du har det bra med de hyppige reklamene og popupene. Imidlertid, hvis du ønsker en annonsefri opplevelse, kan du abonnere på Soap2Day VIP.

Soap2Day har et pent, rotfritt grensesnitt med enkle å velge kategorier og sjangre. Nettstedet har også begrenset sportsinnhold.

 • Annonsefri tilgang med betaling
 • HD-strømmer
 • teksting
 • Tilgang uten registrering
 • Ingen betalingsinformasjon kreves for gratisversjonen

Nettsted - https://soap2day.com/

2. FMovies

gratis filmnettsted som ligner putlockers

FMovies er et enormt navn i en verden av gratis nettbaserte streaming-nettsteder. Det har et enormt bibliotek med filmer og show. Nettstedet fortsetter å oppdatere innholdet så snart nye videoer er tilgjengelige.

Hjemmesiden til FMovies har en stor søkeboks. Du kan bruke den til å se etter en bestemt film eller show. Du finner menylinjen på toppen som inneholder forskjellige kategorier du kan utforske, inkludert Trending, TV-show, filmer, episoder og Top IMDB.

FMovies tilbyr streaming full HD. Heldigvis er det veldig få annonser. Nettstedet tilbyr en samlet anstendig streamingopplevelse.

Funksjoner

 • Undertekster / Bildetekst
 • Registrering er ikke påkrevd
 • Kredittkort ikke nødvendig
 • HD-strømmer uten innlogging
 • 4K-strømmer med gratis kontoregistrering
 • Spill automatisk

Sjanger - Action, Eventyr, Animasjon, Biografi, Kostyme, Komedie, Kriminalitet, Dokumentar, Drama, Familie, Fantasy, Game-Show, Historie, Skrekk, Kungfu, Musikk, Mystery, Reality-TV, Romantikk, Sci-Fi, Sport, Thriller , TV Show, War, Western

Nettstedets lenke - https://fmovies.to/

3. Putlocker.vip

putlocker nettstedDette nettstedet har samme navn og logo med det originale Putlocker nettstedet. Så det er en god sjanse for at dette tross alt kan være det offisielle Putlocker-nettstedet. Vi kan imidlertid ikke si det med sikkerhet.

Du kan komme i gang ved å velge streamingalternativer i menylinjen øverst. Alternativene inkluderer sjanger, land, filmer, TV-serier, topp IMBD og nyheter.

Dette Putlocker-nettstedet har et fornyet design. Imidlertid, hvis du er en fan av det gamle designet, er det et alternativ å bytte med et enkelt klikk.

Putlocker-nettstedet inneholder alle de populære titlene og showene du kan tenke på. Vær imidlertid klar til å oppleve hyppige reklamefilmer og popups.

Funksjoner

 • Tilgang uten registrering
 • Ingen kredittkort kreves
 • Undertekster / Bildetekster
 • Spill automatisk
 • Flere servere

Sjanger - Handling, Eventyr, Animasjon, Biografi, Komedie, Kostyme, Kriminalitet, Dokumentar, Drama, Familie, Fantasi, Historie, Skrekk, Kungfu, Musical, Mystery, Mythological, Psychological, Romance, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Vis, krig

Nettstedets lenke - https://putlocker.vip/

4. 123filmer

putlocker film nettsted

123Movies er en veldig populær Internett-strømmetjeneste. Den har eksistert ganske lenge. Akkurat som Putlocker har denne tjenesten også endret domener flere ganger.

Enten du leter etter filmer eller TV-serier, finner du alt her. Nettstedet inneholder alle de nyeste filmutgivelsene, så vel som episoder.

Hjemmesiden til 123Movies er godt lagt opp. Innholdet er sortert i forskjellige nyttige kategorier. Den har også hovedmenyen på toppen med alternativer som Hjem, Bla gjennom, Sjangre, Land, År osv.

Når du velger en film eller episode, vil nettstedet velge den beste lenken for avspilling. Det vil også stille opp flere streamingkoblinger i tilfelle du selv vil plukke.

Selv om 123Movies er annonsestøttet, vises ikke reklamene eller popups veldig ofte. Derfor tror jeg at det er et anstendig Putlocker-alternativ.

Funksjoner

 • Registrering er ikke påkrevd
 • Kredittkort ikke nødvendig
 • HD-kvalitet

Sjanger - Handling, Eventyr, Sport, Sci-Fi, Skrekk, Thriller, Komedie, Kriminalitet, Western, Anime, Animasjon, Musikk, Romanse, Krig, Kung Fu, Drama, Familie, Fantasy, Historie, Biografi, Mystery, Musical, Historical, Skole, TV-serier, Anime-serier, asiatiske dramaer

Nettsted - http://wvw1.123movies.net/

5. Filmer glede

putlockersDette er et annet pent designet nettsted for gratis streaming for filmer så vel som TV-serier. Hjemmesiden til nettstedet viser de populære og populære filmene som standard. Du kan raskt bytte til TV-serier med et enkelt klikk.

På menylinjen på nettstedet kan du filtrere / sortere innhold etter sjanger, land og filmer & TV-programmer. Du kan også slå opp for det spesifikke innholdet ved hjelp av søkealternativet.

Filmer Joy er gratis og annonsestøttet. Noen av popupene så mistenkelige ut. Unngå derfor å klikke på reklamer.

Funksjoner

 • Stort sett HD-kvalitet
 • Spill uten registrering
 • Ingen betalingsinformasjon nødvendig
 • teksting

Sjanger - Handling & Eventyr, animasjon, komedie, kriminalitet, drama, dokumentar, fantasy, familie, skrekk, historie, musikk, mysterium, barn, nyheter, romantikk, virkelighet, science fiction, krig

Nettstedlenke - https://www1.moviesjoy.net/

6. Ja filmer

yesmovies nettsted for utskifting av putlocker

Hvis du fremdeles leter etter et PutLocker-alternativ, er YesMovies.ag et annet nettsted du kan prøve. Denne nettsiden er pent designet og har alle filmene eller showene du kan tenke på.

Utformingen av nettstedet er ganske grei. Du kan velge det populære innholdet rett fra hjemmesiden. Hvis du er ute etter mer, kan du utforske etter kategorier og sjangre. Du kan også bruke søkefunksjonen til å se etter noe spesielt.

Nettstedet lar deg også laste ned videoer til enheten din.

YesMovies lar deg streame i HD så vel som 4K. For 4K-streaming må du imidlertid registrere deg for en gratis konto.

Funksjoner:

 • Tilgjengelig uten registrering
 • Ingen cc kreves
 • Last ned funksjonen tilgjengelig
 • 4K kvalitet med en gratis kontoregistrering
 • Spill automatisk

Sjanger - Handling, Eventyr, Animasjon, Biografi, Komedie, Kostyme, Kriminalitet, Dokumentar, Drama, Familie, Fantasy, Historie, Skrekk, Kungfu, Musical, Mystery, Mythological, Psychological, Romance, Sci-Fi, Sitcom, Sport, Thriller, TV Vis, krig

Nettsted - https://yesmovies.ag/

7. AZMovies

beste putlocker nettsted

AZMovies er først og fremst et nettsted for filmstrømming. På hjemmesiden til dette nettstedet finner du et par seksjoner for filmer. Du kan utforske forskjellige seksjoner som Featured, Year, All Movies, Genre, etc..

Hvis man er mer interessert i filmer, kan AZMovies servere som et flott alternativ til putlockers.

Funksjoner

 • HD-kvalitet
 • Ingen påmelding kreves
 • Ingen kredittkort nødvendig

Sjanger - Handling, Eventyr, Animasjon, Bio, Komedie, Forbrytelse, Drama, Familie, Fantasi, Historie, Skrekk, Mysteri, Romanse, Sci-Fi, Thriller, Krig

Nettsted - https://azm.to/

8. Se Online Series

putlockers nettsted alternativDette er en annen Putlocker-erstatning du ønsker å vurdere. Som navnet antyder, er dette nettstedet bare for TV-show. Fra de siste episodene til de gamle programmene har Watch Online Series alt. Det nye innholdet oppdateres ganske regelmessig.

Watch Online Series har et greit brukergrensesnitt. Du kan komme i gang med streaming umiddelbart. Hjemmesiden viser det kjennetegnede innholdet. Du kan bla gjennom flere forskjellige kategorier, inkludert TV Mini-serier, nye TV-serier og mer.

Du kan også velge mellom mange sjangre, inkludert action, eventyr, animasjon, biografi osv.

Watch Online Series støttes av annonser. Derfor vil du løpe på annonsevinduer her og der.

Funksjoner

 • Tilgjengelig uten registrering
 • Ingen kredittkort kreves
 • HD-strømmer

Sjanger - Handling, Eventyr, Biografi, Animasjon

Nettsted - https://watchtvseries.io/

9. Popcorn Time

putlockers alternativPopcorn Time er også en veldig populær strømmetjeneste og et av de beste alternativene til Putlocker. Imidlertid tilbyr ikke nettstedet streaming av nettlesere, i stedet kan du bruke appen deres for forskjellige enheter. Ifølge nettstedet er Popcorn Time-appen tilgjengelig for Windows, macOS, Android TV og Android smarttelefoner.

Popcorn Time bruker Torrenter for å streame gratis filmer og show. I henhold til informasjonen som er tilgjengelig på nettstedets hjemmeside, bruker Popcorn Time-appen sekvensiell nedlasting for å streame video oppført av flere torrentnettsteder, og tredjeparts trackere kan også legges til manuelt.

Nettsted - https://popcorntime.sh/

10. Solfilmer

nye putlocker nettstederSelv om navnet på nettstedet bare har ‘filmer’ i seg, finner du alle de populære TV-programmene her også.

Nettstedet har et ryddig og brukervennlig design. Hoveddelen av nettstedet inneholder det anbefalte innholdet på toppen. Når du blar nedover, finner du også filmer og TV-serier som er omtalt.

Du kan velge sjangre som Action, Thriller, Romance, Country osv. Rett på hjemmesiden. Med søkeverktøyet kan du se etter noe spesifikt i tankene dine.

Nettstedet er annonsestøttet. Heldigvis er det ikke så mange irriterende popups å takle.

Funksjoner

 • Last ned funksjonen
 • HD-streamingkvalitet
 • Spill uten kontooppmelding
 • Ingen CCC-detaljer kreves

Sjanger - Action, Mystery, Romance, Psychological, Sitcom, Sport, War, Kungfu, History, Adventure, Crime, Animation, Documentary, Fantasy, Drama, Musical, Biography

Nettsted - https://www.solarmovie.one

Konklusjon

Så her er listen vår over de beste Putlocker-alternativene. Som jeg sa i begynnelsen, sjekket vi dusinvis av gratis filmnettsteder før vi samlet denne listen. Men hvis du føler at vi savnet et godt nettsted, gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Gratis filmapper for Firestick
Beste Terrarium TV-alternativer
Beste Showbox-alternativer
Beste IPTV-tjenester

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me