Bedste IPTV-afspillere til din IPTV-service

>

I dette indlæg finder du listen over de bedste IPTV-afspillere til Fire Stick, Fire TV, Android TV Boxes, Smart TVs, Android Mobiles, iOS, Windows PC og mere. Mens nogle af spillerne på denne liste ikke har en dedikeret app til Windows og macOS, kan du bruge dem ved hjælp af en Android-emulator. 

bedste iptv-afspillere

IPTV-afspillere, der findes her, kan bruges sammen med mange IPTV-tjenester. Det vigtige punkt at bemærke er, at de apps, der er anført her, kun er afspillere og ikke leverer nogen IPTV-kanaler.

For at bruge disse IPTV-afspillere skal du have et eksisterende IPTV-abonnement. Dit nuværende IPTV-abonnement skal også understøtte M3U-spillelister eller EPG.

IPTV-afspillere kan bruges sammen med den officielle såvel som tredjeparts IPTV-tjenester med M3U-spilleliste og / eller EPG-support.

BEMÆRK: Denne side dækker kun IPTV-afspillere og ikke tjenesterne. Du kan se listen over IPTV-tjenesteudbydere her. 

Hvad er IPTV-afspiller?

Det er enhver app eller tjeneste, der kan afspille IPTV-kanaler fra dit nuværende IPTV-abonnement. Så du køber et IPTV-abonnement fra din udbyder og spiller kanalerne ved hjælp af en IPTV-afspiller.

De fleste IPTV-udbydere har deres egne apps eller klienter. Du kan installere appen separat på de understøttede enheder.

Men hvis du bruger flere IPTV-abonnementer, bliver administration lettere med en IPTV-afspiller. Du behøver ikke at installere flere apps fra forskellige abonnementer. Du kan logge ind på dem alle via en enkelt IPTV-afspiller.

De fleste IPTV-afspillere kræver, at du logger på enten med M3U-spillelistens URL eller EPG-URL. Nogle understøtter også API-logins.

Dette betyder, at din eksisterende IPTV-udbyder skal understøtte M3U- eller EPG-URL- eller API-login (hvis IPTV-afspilleren understøtter det).

Normalt, når du tilmelder dig IPTV-tjenesten, sendes M3U- eller EPG-URL- og API-loginoplysninger til dig i din registrerede e-mail-adresse. Hvis du ikke har modtaget den, skal du muligvis kontakte din IPTV-tjenesteudbyder.

IPTV-afspillere, der er anført her, har et link til deres respektive guider. Du finder installations- og installationsproceduren i disse vejledninger.

Fordele ved at bruge en IPTV-afspiller

Her er nogle af grundene til, at du gerne vil bruge en IPTV-afspiller over din IPTV-udbyders app:

  • Normalt er IPTV-afspillere mere brugervenlige end de indbyggede apps
  • IPTV-afspillere understøttes normalt på flere enheder end APK'erne fra dine IPTV-tjenesteudbydere
  • Du kan konfigurere og administrere flere IPTV-abonnementer med en enkelt app. Det er ikke nødvendigt at installere flere apps fra flere udbydere
  • IPTV-afspillere er officielt tilgængelige på de fleste enhedsplatforme. I modsætning til de indbyggede apps, behøver de ikke at være indlæst (bortset fra på Amazon Fire TV) & FireStick)

Er IPTV-afspillere lovlige?

Ja, det er de også.

IPTV-afspillere lader dig blot spille IPTV-kanaler fra dit eksisterende IPTV-abonnement. De leverer ikke noget eget indhold. De er ikke vært for nogen kanaler. De letter afspilningen.

Faktisk er alle IPTV-afspillere, der er omtalt i denne artikel, tilgængelige via officielle kilder som Google Play Store, Apple App Store osv.

Opmærksomhed: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din enhed, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

  • Sådan installeres VPN på FireStick / Fire TV
  • Sådan installeres VPN på andre streaming-enheder

Bedste IPTV-afspillere

Her kommer vores liste over top IPTV-afspillere. Se på.

Perfekt afspiller IPTV

bedste iptv-afspiller

Perfect Player er sandsynligvis de mest populære IPTV-afspillere i øjeblikket. Med en pæn og brugervenlig grænseflade giver denne afspiller dig mulighed for at streame gennem din foretrukne IPTV-service med ganske let. Appen understøtter flere URL-formater (M3U, XC, XSPF) og EPG-formater (XMLTV, JTV).

Tilsyneladende er Perfect Player IPTV en IPTV-afspiller og er ikke vært for noget eget indhold. Du skal kilde indholdet fra IPTV-tjenesteudbydere, der understøtter afspilningslister eller EPG.

En af de største fordele ved Perfect Player er, at det giver dig mulighed for at administrere flere IPTV-abonnementer fra den samme skærm. Hvis du bruger mere end en IPTV-udbyder, kan du få adgang til dem alle ét sted.

Perfect Player er officielt tilgængelig på iOS- og Android-enheder via App Store og Play Store. Det sidelæsses på dine Amazon FireStick og Fire TV-enheder. Du kan også downloade det til Windows og Linux fra dets officielle websted (niklabs.com).

Sådan downloades og installeres Perfect Player

GSE Smart IPTV

iptv-afspillereGSE Smart IPTV er en anden IPTV-afspiller med mulighed for at logge ind med flere IPTV-abonnementer. Dette gør det til en fantastisk mulighed at se kanaler via alle dine abonnementer ét sted. Alt hvad du behøver er din IPTV-tjenesteudbyder til at understøtte afspilningslister og EPG-formater.

Du kan enten downloade afspilningslisten og / eller EPG til din enhed og importere lokalt eller bruge en understøttet URL / hyperlink. Du kan også importere afspilningslister fra en FTP-server. I øjeblikket understøtter GSE Smart IPTV både M3U såvel som JSON-formater til afspilningslister.

Ud over IPTV giver denne app dig også mulighed for at afspille medier fra det lokale lager. Det giver dig endda mulighed for at bruge eksterne afspillere som MX Player.

GSE Smart IPTV har en intuitiv, brugervenlig grænseflade, der lader dig komme i gang med det samme. Det er også nemt at importere M3U og EPG.

Du kan få GSE Smart IPTV officielt fra Apple Store og Play Store til henholdsvis iOS- og Android-enheder. Det skal dog sidelastes på Amazon Fire TV og FireStick-enheder. Det er heller ikke tilgængeligt på Windows og macOS, men man kan bruge det ved hjælp af en Android-emulator (f.eks. BlueStacks).

Sådan installeres GSE Smart IPTV

IPTV Smarters

iptv-smartereIPTV Smarters er faktisk en smart måde at administrere dine IPTV-abonnementer på. Med denne app behøver du ikke være afhængig af din IPTV-udbyder for interface såvel som videoafspillerindstillingen. IPTV Smarters giver dig mulighed for at integrere dit eksisterende IPTV-abonnement og fastlægge kanalerne på en brugervenlig grænseflade. Det har også sin egen videoafspiller, som normalt er bedre end standardafspillerne indbygget i apps fra IPTV-udbydere.

Med IPTV Smarters IPTV-afspiller kan du logge på med dit eksisterende abonnement enten via Playlist-filen / M3U URL eller via Xtream Codes API.

Selvom Xtream-koder er blevet fjernet, kan du bruge et tilsvarende API, hvis din IPTV-udbyder understøtter en.

Ligesom de andre IPTV-afspillere på denne liste, kan du logge ind med flere IPTV-abonnementer (fra den samme udbyder eller forskellige udbydere).

Mens IPTV Smarters skal sidelastes på FireStick og Fire TV-enheder, er det officielt tilgængeligt for Android Mobiles og iOS via Google Play Store og App Store.

Sådan installeres IPTV Smarters

Smart IPTV

bedste iptv-afspiller til firestickSmart IPTV er en betalt IPTV-afspiller, der kræver et engangsgebyr på 5,49 EUR eller omkring 6,10 USD pr. Enhed. Tilsyneladende er alle andre tjenester på denne liste gratis.

Denne IPTV-afspiller understøttes på en række enheder, herunder Smart TV'er, Android TV Boxes, Amazon Fire TV og FireStick, Mag enheder med mere. På de fleste enheder kan du downloade det direkte fra de officielle app-butikker. Dog skal det sidelastes på Amazon FireStick.

Smart IPTV understøttes i øjeblikket ikke på iOS-enheder.

Mens Smart IPTV understøtter M3U-playlisteformat, ligesom de andre spillere på denne liste, kan du importere spillelisten direkte via appen. Når du køber appen til din enhed, får du en MAC-adresse. Du skal gå til my.siptv.app via en mobil- eller computerbrowser og bruge MAC-adressen til at uploade afspilningslisten.

Udover M3U-format understøtter Smart IPTV også XMLTV EPG URL.

Smart IPTV er ikke så ligetil som de andre muligheder på denne liste over bedste IPTV-afspillere. Det er dog stadig populært på grund af understøttelse af flere enheder og stabil brugerklient.

Sådan installeres Smart IPTV

Kodi

kodi iptv-afspillerKodi er en af ​​de mest populære medieafspillere. Det giver dig mulighed for at streame onlineindhold gennem forskellige tilføjelser. Du kan afspille film, shows, Live TV med mere.

Hvad mange ikke ved, er, at Kodi også kan bruges som en IPTV-afspiller. Du kan gøre det ved hjælp af Kodi-addon kaldet PVR IPTV Simple Client, der er tilgængelig via det officielle Kodi Add-on Repository.

Du kan bruge ethvert IPTV-abonnement med dette tilføjelse, så længe det understøtter M3U-spilleliste-URL eller XMLTV EPG-URL.

Kodi er kompatibel med en lang række enhedsplatforme end de andre apps på denne liste over bedste IPTV-afspillere. Udover Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobiles, iOS Mobiles, fungerer Kodi også på Windows, Mac, Linux computere, Raspberry Pi og mere.

Derfor, hvis din enhed ikke understøtter nogen af ​​de ovennævnte IPTV-afspillere, kan du prøve Kodi med PVR IPTV Simple Client-tilføjelse.

Sådan installeres PVR IPTV Simple Client-tilføjelse på Kodi

Afslutter

Så her er vores liste over bedste IPTV-afspillere. Som du må have bemærket, kan disse IPTV-afspillere downloades fra de officielle kanaler på forskellige enheder som Android-mobiler og iOS. De er dog ikke tilgængelige i Amazon Store. Derfor skal du sidelægge dem på dit FireStick eller Fire TV. Hvis du mener, at vi har savnet en god IPTV-afspiller, der skulle være en del af denne liste, så lad os vide det via kommentaredelen nedenfor.

Relaterede:

Sapphire Secure IPTV
Sportz TV IPTV
Fremskynde TV IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me