Bedste IPTV-tjenester (februar 2020)

>

I denne artikel finder du listen over de bedste IPTV-tjenester til FireStick og andre platforme, herunder Android-tv'er, Android TV-bokse, Android-mobiler & Håndholdte enheder, iOS, Windows, Mac osv.

IPTV-tjenester, der leveres i dette indlæg, er en fantastisk måde at skære ledningen på og se dine yndlingskanaler online. Disse tjenester tilbyder en omkostningseffektiv løsning til at streame kabel-tv-kanaler, som ellers kunne koste en formue.

For at komme i gang skal du blot købe IPTV-abonnementet og downloade appen på de understøttede enheder. De her nævnte IPTV-udbydere tilbyder live tv-streaming i op til 1080p opløsning.

Mens disse tjenester primært er beregnet til streaming af live tv, kan nogle af dem også omfatte VOD-film og shows. De fleste af disse tjenester understøtter også EPG eller TV Guide for at give dig adgang til tv-planen.

Opfangnings-tv, multiscreen-funktioner er også inkluderet i nogle af disse IPTV-tjenester.

Opmærksomhed: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din enhed, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

  • Sådan installeres VPN på FireStick / Fire TV
  • Sådan installeres VPN på andre streaming-enheder

Bedste IPTV-tjenester

Her er listen over de bedste IPTV-tjenester, der kræver et abonnement og har deres eget indhold. Alle disse tjenester har hundreder af Live TV-kanaler fra USA såvel som internationale kanaler.

1. Sapphire Secure IPTV

bedste iptvSapphire Secure IPTV er en omkostningseffektiv mulighed for at streame dine foretrukne kabel-tv-kanaler på FireStick og andre Android-enheder såsom tv-bokse, smarte tv'er, mobiler og tabletter. Denne IPTV-udbyder giver dig adgang til mere end 1500 kanaler i HD-kvalitet fra hele verden. Der er også mange populære kanaler fra USA og Storbritannien.

Den live EPG-funktion er indbygget i Sapphire Secure-tjenesten. EPG- eller TV-guiden giver dig mulighed for at forblive i orden med TV-planen for dagen. Sapphire Secure inkluderer også Multi-Screen-funktionen, der giver dig mulighed for at streame op til 4 kanaler ad gangen på en skærm. Alt i alt er Sapphire Secure en vidunderlig IPTV-service at have.

Sådan installeres Sapphire Secure IPTV

2. Sportz TV IPTV

bedste iptv-tjenesteudbydereSportz TV er en anden fantastisk mulighed for at se dine foretrukne tv-kanaler på FireStick. Med Sportz TV får du adgang til mere end 6500 satellitkanaler fra hele verden inklusive USA, UK, Canada og mange andre populære placeringer.

Basisplanen starter ved $ 9,95 med to forbindelser.

Sportz TV understøttes på næsten alle Android-enheder inklusive FireStick, Android TV-enheder, mobiler & tabletter. Det skal sidelæsses eller manuelt installeres, da det ikke er tilgængeligt via nogen officiel kanal.

Denne service har også et VOD-afsnit med en stor samling af on-demand-film og shows. Det er et stort plus, vil jeg sige. Derudover er der en live EPG eller TV-guide, der holder dig opdateret med tv-planen.

Du kan streame de fleste af kanalerne i fuld HD. Nogle kanaler streames muligvis kun i 720p.

Sådan installeres Sportz TV IPTV

3. Nitro TV IPTV

nitro tv iptvMed en solid line-up på mere end 6000 kanaler og over 2500 streaming i HD var Nitro TV IPTV et oplagt valg for denne liste over bedste IPTV-tjenester. Nitro TV IPTV har apps til Android og Android-baserede tv-enheder, inklusive FireStick. Det fungerer glat selv på enheder med lav specifikation.

Du kan opleve lejlighedsvise navigationsproblemer, men appen kompenserer for den med næsten total buffervær streamingoplevelse.

Nitro TV IPTV dækker alle de store kanaler fra USA såvel som Storbritannien, Canada og forskellige andre regioner i verden. Det har også en solid samling af lokale kabel-tv-kanaler. M3U-spilleliste og EPG understøttes også, hvis du ønsker at bruge tjenesten sammen med IPTV-afspillere.

Alt i alt er Nitro IPTV en anstændig IPTV-service at have.

Sådan installeres Nitro TV på Firestick

4. Streams til os

strømme for osStreams for Us går nu ind på vores liste over bedste IPTV-tjenester til FireStick. Denne IPTV-udbyder serverer dig en ekspansiv samling af mere end 2000 Live TV-kanaler fra hele verden. Indholdsbiblioteket vedligeholdes og opdateres regelmæssigt. Grænsefladen er brugervenlig og let at bruge. Appen tilbyder også nogle seje funktioner såsom Multi-Screen-funktionen. Det er en perfekt app til dem, der leder efter en billig, men pålidelig streamingløsning.

De on-demand sektioner (Film og TV-serier) er ikke længere funktionelle. Hvad angår live-tv er Streams for Us imidlertid en af ​​de bedste muligheder.

Sådan installeres Streams til os på FireStick

5. Beast TV IPTV

beast tv iptvBeast TV IPTV tilbyder en række kabel-tv-kanaler (mere end 1000 fra USA, UK og Canada; samlet set mere end 2500). For $ 15 månedligt er det en omkostningseffektiv måde at streame alle dine yndlingskanaler.

Der er mange kanaler i HD-kvalitet. Nogle af kanalerne streamer også i SD.

Beast TV har Android-apps til FireStick, Android TV-enheder, Smart TV og Android-mobiler. Men du kan også bruge det på iOS-, computere-, Kodi- og MAG-enheder.

Du kan bruge en konto på op til 4 enheder. Dette betyder, at du også kan dele dine abonnementsoplysninger med din familie og venner.

Sådan installeres Beast TV

6. Område 51 IPTV

bedste firestick iptv-tjenesterOmråde 51 er en utrolig populær IPTV-streamingtjeneste til FireStick og andre Android-enheder. Denne service er så populær, at udviklerne skal holde sin plan ude af lager det meste af tiden for bedre båndbreddestyring. Hvis du er heldig nok til at lande på deres hjemmeside på det tidspunkt, hvor abonnementerne er tilgængelige, vil du virkelig nyde denne app, især hvis du kan lide at streame live tv.

For kun $ 10 om måneden leverer Area 51 streaming af høj kvalitet af dine yndlingskanaler. De har også kvartalsvise, seks månedlige og årlige planer. Jeg anbefaler dog at gå måned til måned med enhver IPTV-tjeneste, da du ikke ved, hvornår de kan løbe tør for deres drift.

Når det er sagt, har Area 51 været en mangeårig IPTV-udbyder med en god track record. Hvis du løber ind i problemer med dem, er der et 24-timers support billetsystem til at hjælpe dig med dine bekymringer.

App-område 51 er tilgængelig på FireStick & andre Fire TV-enheder samt Android-tv'er, TV-bokse og mobiler. Du kan også bruge Area 51 Kodi addon og bruge denne service på Windows, Mac, Linux, iOS, Raspberry Pi og mere. Det er faktisk en af ​​de bedste IPTV-tjenester i øjeblikket.

Sådan installeres Area 51

7. Evigt TV IPTV

bedste iptv-tjenester til firestickEvigt tv er sandsynligvis lige så næsten populært som område 51. Det er sandsynligvis grunden til, at det ligesom område 51 forbliver ude af lager for det meste. De, der formår at købe en abonnementsplan, er ofte blevet hørt hævde, at den er en af ​​de øverste IPTV'er.

Denne service giver dig adgang til mere end 2000 kabel-tv-kanaler for så lavt som $ 5 om måneden (enkelt bruger). Hvis du overvejer at dele abonnementet med din familie og venner, har Eternal IPTV også et par flerbrugerplaner.

Med Eternal TV får du en brugervenlig grænseflade og nyder streaming af høj kvalitet af de bedste tv-kanaler fra hele verden. Det indeholder også nogle af de mest populære tv-kanaler fra USA.

Eternal TV IPTV giver dig også mulighed for at bruge live EPG, så du kan holde styr på tv-planen.

Mens den evige tv-app kun er tilgængelig til Android-enheder, har den en Kodi-tilføjelse, der giver dig mulighed for at streame tv-kanaler på et større udvalg af enheder, inklusive Windows & Mac-computere, Linux, Windows-mobiler, iOS, Raspberry Pi og mere.

Sådan installeres Eternal TV IPTV

8. Helix TV IPTV

: Denne service er nede lige nu.

top iptv tjenester på firestickHelix TV leveres med en enorm samling af kabel-tv-kanaler fra hele verden (der inkluderer USA, UK, Canada og masser af internationale kanaler). Du kan vælge en af ​​de mange abonnementsplaner (fra $ 7). Fra tid til anden tilbyder Helix TV også en 48-timers prøveversion med fuld adgang til $ 1, hvis du overvejer at give det et testkørsel.

Abonnementsplanerne er tilpasset til at imødekomme behovene i forskellige kundetyper. For eksempel er der en UK Helix-plan, der kun inkluderer satellitkanaler fra Storbritannien. Der er en USA / CA Helix-plan med tv-kanaler kun fra USA og Canada. Afhængigt af dit behov kan du vælge planer med eller uden VOD og / eller voksenindhold.

Og hvis du ønsker en altomfattende plan, kan du vælge Triple Helix-planen, der har alt (inklusive kanaler fra Storbritannien, USA og Canada, internationale kanaler, fuld VOD og indhold for voksne).

Helix TV IPTV tilbyder streaming af høj kvalitet i op til 1080p opløsning. Det har et support-billetsystem, så du kommer i kontakt med dem, hvis du har problemer.

Mens Helix TV-appen kun er tilgængelig til Android-enheder, kan du bruge deres webstream-link i en browser på en computer. Derudover har de en Kodi-addon, der udvider anvendeligheden til en hel række enheder, inklusive computere, iOS, Raspberry Pi og mere. MAG, Dreamlink, BuzzTV og E2 / zGemma understøttes også.

Sådan installeres Helix TV IPTV

9. Fremskynd TV IPTV

bedste iptv service til firestickExpedite TV tilbyder dig mere end 800 kabel-tv-kanaler. Du kan se masser af populære kanaler fra USA i HD-kvalitet. Du finder også kanaler fra Storbritannien, Canada og flere andre internationale placeringer.

Udover Live TV har Expedite IPTV-tjenesten også en anstændig samling af VOD-film og shows, sportsindhold samt adgang til de lokale nyheder.

Expedite TV koster dig $ 24 om måneden. Dette lyder lidt dyrt. Det understøtter dog op til 5 samtidige forbindelser. Effektivt koster hver forbindelse mindre end $ 5, og du kan dele den med din familie og venner. Du kan også vælge en engangs-gratis, uden kreditkort-krævet gratis 24-timers prøveperiode med fuld adgang til dets komplette udbud af tjenester.

Der er en 3-måneders plan for $ 59, som sparer dig $ 13. I betragtning af den aktuelle situation i forbindelse med streamingtjenester fra tredjepart vil jeg anbefale at holde sig til betalingsmuligheden måned til måned.

Expedite TV IPTV tilbyder streaming af god kvalitet med de fleste tons kanaler til rådighed i 1080p opløsning.

Expedite TV har ingen egen app. Det fungerer kun via Lenox medieafspiller-appen. Lenox er tilgængelig på Android- og iOS-enheder gennem de officielle app-butikker (henholdsvis Play Store og Apple App Store). Det kan sidelastes på din FireStick-enhed. Derudover har Expedite TV et weblink, der giver dig mulighed for at streame indhold i en webbrowser på en computer.

Sådan installeres Expedite TV

10. Spillerne Klub IPTV

bedste iptv-servicePlayers Klub er en af ​​de mest populære IPTV-tjenester i øjeblikket. Denne service giver dig adgang til over 3000 kabel-tv-kanaler for kun 8 dollars om måneden. Du kan se dine yndlingskanaler fra USA, Canada, England og flere andre lande. De fleste af dets kanaler streamer i fuld HD 1080p. Nogle af dem er dog tilgængelige i 720p-opløsning.

Selvom Players Klub stadig er en af ​​de mest efterspurgte IPTV-udbydere, har der været nogle løbende problemer med dens betalingsportal. Derfor, selvom du har en eksisterende konto hos dem, kan du opleve nogle problemer med at forny dit abonnement. På grund af et stort antal abonnementsanmodninger kan du ofte finde The Players Klub IPTV-planer ikke på lager.

Spillerne Klub tilbød også VOD-film og show. Dog er VOD-indholdet nu blevet fjernet.

Denne service tilbyder også en live EPG, hvis du vil holde dig opdateret med hvad der er på tv'et i dag.

Ikke desto mindre er Players Klub en fantastisk IPTV-service, hvis du formår at købe en plan. Det har en professionel brugergrænseflade, som ikke kun er nem at bruge, men også hurtig.

Sådan installeres The Players Klub IPTV på FireStick

11. Ping TV IPTV

Ping IPTV er en anden IPTV-tjeneste, der fangede min opmærksomhed. Denne Live TV-service giver dig mulighed for at se mere end 800 kanaler. Du finder sandsynligvis alle dine yndlingskanaler her fra USA såvel som fra internationale placeringer, såsom Storbritannien og Canada.

For $ 24 om måneden ser Ping IPTV lidt stejl ud. For denne pris får du dog op til 5 samtidige forbindelser. Dette giver dig mulighed for at dele dit abonnement med din familie og venner. Effektivt koster hver forbindelse dig mindre end $ 5 om måneden.

Ligesom Expedite TV på denne liste over bedste IPTV-tjenester, tilbyder Ping IPTV heller ingen app. Det fungerer med Lenox MP-medieafspiller.

Sådan installeres Ping IPTV

Afslutter

Så her er vores liste over de bedste IPTV-tjenester. Kabelskæring er nu mere populær end nogensinde før. Flere og flere mennesker vil streame deres yndlingskanaler online i stedet for at få et kabel-tv-abonnement. Hos disse IPTV-udbydere har du en omkostningseffektiv måde at se Live TV på forskellige enheder, herunder FireStick, Android TV-enheder, mobiler, iOS og mere.

Hvis du kender til nogle gode IPTV-tjenester, som du mener skulle være en del af denne liste over top IPTV-tjenester, så fortæl os det via kommentaredelen nedenfor.

Relaterede:

Sådan Jailbreak Firestick
Bedste Kodi Addons
Bedste apps til firestick
Bedste Kodi Builds

Klik her for at hente hemmelige snorestik-tricks direkte til din indbakke.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me