Beste IPTV-spillere for din IPTV-tjeneste

>

I dette innlegget finner du listen over de beste IPTV-spillerne for Fire Stick, Fire TV, Android TV Boxes, Smart TVs, Android Mobiles, iOS, Windows PC og mer. Mens noen av spillerne på denne listen ikke har en dedikert app for Windows og macOS, kan du bruke dem ved hjelp av en Android-emulator. 

beste iptv-spillere

IPTV-spillerne som er omtalt her, kan brukes sammen med mange IPTV-tjenester. Det viktige poenget å merke seg er at appene som er oppført her bare er spillerne og ikke gir noen IPTV-kanaler.

For å kunne bruke disse IPTV-spillerne, må du ha et eksisterende IPTV-abonnement. Det nåværende IPTV-abonnementet ditt må også støtte M3U-spillelister eller EPG.

IPTV-spillerne kan brukes med både offisielle og tredjeparts IPTV-tjenester med M3U-spilleliste og / eller EPG-støtte.

MERK: Denne siden dekker bare IPTV-spillere og ikke tjenestene. Du kan sjekke listen over IPTV-tjenesteleverandører her. 

Hva er IPTV Player?

Det er hvilken som helst app eller tjeneste som kan spille av IPTV-kanaler fra ditt nåværende IPTV-abonnement. Så du kjøper et IPTV-abonnement fra leverandøren din og spiller kanalene ved hjelp av en IPTV-spiller.

De fleste IPTV-leverandører har sine egne apper eller klienter. Du kan installere appen separat på de støttede enhetene.

Imidlertid, hvis du bruker flere IPTV-abonnement, blir administrasjonen enklere med en IPTV-spiller. Du trenger ikke å installere flere apper fra forskjellige abonnementer. Du kan logge på dem alle via en enkelt IPTV-spiller.

De fleste IPTV-spillere krever at du logger deg på enten med M3U-spillelistens URL eller EPG URL. Noen støtter også API-pålogginger.

Dette betyr at din eksisterende IPTV-leverandør må støtte M3U- eller EPG URL- eller API-pålogging (hvis IPTV-spilleren støtter det).

Vanligvis, når du registrerer deg for IPTV-tjenesten, blir M3U- eller EPG URL- og API-påloggingsdetaljer sendt til deg i din registrerte e-postadresse. Hvis du ikke har mottatt den, kan det hende du må kontakte IPTV-tjenesteleverandøren.

IPTV-spillerne som er oppført her, har en lenke til sine respektive guider. Installasjons- og installasjonsprosedyren finner du i disse håndbøkene.

Fordeler med å bruke en IPTV-spiller

Her er noen av grunnene til at du ønsker å bruke en IPTV-spiller over den opprinnelige appen til IPTV-leverandøren din:

  • Vanligvis er IPTV-spillerne mer brukervennlige enn de innfødte appene
  • IPTV-spillere støttes vanligvis på flere enheter enn APK-er fra IPTV-tjenesteleverandørene dine
  • Du kan konfigurere og administrere flere IPTV-abonnementer med en enkelt app. Det er ikke nødvendig å installere flere apper fra flere leverandører
  • IPTV-spillere er offisielt tilgjengelig på de fleste enhetsplattformer. I motsetning til de innfødte appene, trenger de ikke å være sidelastet (bortsett fra på Amazon Fire TV & FireStick)

Er IPTV-spillere lovlige?

Ja det er de.

IPTV-spillere lar deg bare spille IPTV-kanaler fra ditt eksisterende IPTV-abonnement. De gir ikke noe eget innhold. De vert ingen kanaler. De letter bare avspillingen.

Faktisk er alle IPTV-spillerne som er omtalt i denne artikkelen tilgjengelige via offisielle kilder som Google Play Store, Apple App Store, osv.

Merk følgende: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på enheten din, kan du få alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

  • Slik installerer du VPN på FireStick / Fire TV
  • Slik installerer du VPN på andre strømmenheter

Beste IPTV-spillere

Her kommer vår liste over topp IPTV-spillere. Ta en titt.

Perfekt spiller IPTV

beste iptv-spiller

Perfect Player er sannsynligvis de mest populære IPTV-spillerne for tiden. Med et pent og brukervennlig grensesnitt lar denne spilleren deg strømme gjennom din favoritt IPTV-tjeneste med ganske letthet. Appen støtter flere URL-formater (M3U, XC, XSPF) og EPG-formater (XMLTV, JTV).

Tilsynelatende er Perfect Player IPTV en IPTV-spiller og er ikke vert for noe eget innhold. Du må kilde innholdet fra IPTV-tjenesteleverandørene som støtter spillelister eller EPG.

En av de største fordelene med Perfect Player er at den lar deg administrere flere IPTV-abonnementer fra samme skjerm. Hvis du bruker mer enn en IPTV-leverandør, kan du få tilgang til dem alle på ett sted.

Perfect Player er offisielt tilgjengelig på iOS- og Android-enheter via App Store og Play Store. Den er sidelastet på Amazon FireStick og Fire TV-enhetene. Du kan også laste ned det for Windows og Linux fra det offisielle nettstedet (niklabs.com).

Hvordan laste ned og installere Perfect Player

GSE Smart IPTV

iptv-spillereGSE Smart IPTV er en annen IPTV-spiller som har muligheten til å logge på med flere IPTV-abonnementer. Dette gjør det til et flott alternativ å se på kanaler via alle abonnementene dine ett sted. Alt du trenger er din IPTV-tjenesteleverandør for å støtte spillelister og EPG-formater.

Du kan enten laste ned spillelisten og / eller EPG til enheten din og importere lokalt eller bruke en støttet URL / hyperkobling. Du kan også importere spillelister fra en FTP-server. For tiden støtter GSE Smart IPTV både M3U- og JSON-formater for spillelister.

I tillegg til IPTV, lar denne appen deg også spille av medier fra den lokale lagringen. Det lar deg til og med bruke eksterne spillere som MX Player.

GSE Smart IPTV har et intuitivt, brukervennlig grensesnitt som lar deg komme i gang umiddelbart. Det er enkelt å importere M3U og EPG.

Du kan få GSE Smart IPTV offisielt fra Apple Store og Play Store for henholdsvis iOS- og Android-enheter. Imidlertid må den sidelastes på Amazon Fire TV og FireStick-enheter. Den er heller ikke tilgjengelig på Windows og macOS, men man kan bruke den ved hjelp av en Android-emulator (for eksempel BlueStacks).

Hvordan installere GSE Smart IPTV

IPTV Smarters

iptv-smartereIPTV Smarters er virkelig en smart måte å administrere IPTV-abonnementene dine. Med denne appen trenger du ikke å være avhengig av IPTV-leverandøren din for grensesnittet så vel som for videospilleralternativet. IPTV Smarters lar deg integrere ditt eksisterende IPTV-abonnement og legger ut kanalene i et brukervennlig grensesnitt. Den har også en egen videospiller, som vanligvis er bedre enn standardspillerne som er innebygd i appene til IPTV-leverandørene.

Med IPTV Smarters IPTV-spiller kan du logge på med ditt eksisterende abonnement enten via spillelistefilen / M3U URL eller via Xtream Codes API.

Selv om Xtream-koder er fjernet, kan du bruke et tilsvarende API hvis IPTV-leverandøren din støtter en.

På samme måte som de andre IPTV-spillerne på denne listen, kan du logge på med flere IPTV-abonnementer (fra samme leverandør eller forskjellige leverandører).

Mens IPTV Smarters må sidelastes på FireStick og Fire TV-enheter, er den offisielt tilgjengelig for Android-mobiler og iOS via Google Play Store og App Store.

Hvordan installere IPTV Smarters

Smart IPTV

beste iptv-spiller for ildstedSmart IPTV er en betalt IPTV-spiller som krever en engangsavgift på 5,49 EUR eller rundt 6,10 USD per enhet. Tilsynelatende er alle andre tjenester på denne listen gratis.

Denne IPTV-spilleren støttes på en rekke enheter, inkludert smart-TV-er, Android TV-bokser, Amazon Fire TV og FireStick, Mag-enheter og mer. På de fleste enheter kan du laste det ned direkte fra de offisielle appbutikkene. Imidlertid må den sidelastes på Amazon FireStick.

Smart IPTV støttes foreløpig ikke på iOS-enheter.

Mens Smart IPTV støtter M3U-spillelisteformat, som de andre spillerne på denne listen, kan du importere spillelisten direkte via appen. Når du kjøper appen til enheten din, får du en MAC-adresse. Du må gå til my.siptv.app via en mobil- eller datamaskinleser og bruke MAC-adressen for å laste opp spillelisten.

Foruten M3U-format, støtter Smart IPTV også XMLTV EPG URL.

Smart IPTV er ikke like grei som de andre alternativene i denne listen over beste IPTV-spillere. Det er imidlertid fortsatt populært på grunn av støtte for flere enheter og stabil brukerklient.

Hvordan installere Smart IPTV

Kodi

kodi iptv-spillerKodi er en av de mest populære mediaspillerne. Den lar deg streame innhold på nettet gjennom forskjellige tillegg. Du kan spille av filmer, show, Live TV og mer.

Det mange ikke vet er at Kodi også kan brukes som en IPTV-spiller. Du kan gjøre det ved å bruke Kodi-tillegget kalt PVR IPTV Simple Client tilgjengelig via det offisielle Kodi Add-on Repository.

Du kan bruke hvilket som helst IPTV-abonnement med dette tillegget så lenge det støtter M3U-spillelistens URL eller XMLTV EPG URL.

Kodi er kompatibel med et bredt spekter av enhetsplattformer enn de andre appene på denne listen over beste IPTV-spillere. Foruten Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobiles, iOS Mobiles, fungerer Kodi også på Windows, Mac, Linux datamaskiner, Raspberry Pi og mer.

Derfor, hvis enheten din ikke støtter noen av de ovennevnte IPTV-spillerne, kan du prøve Kodi med PVR IPTV Simple Client-tillegg.

Hvordan installere PVR IPTV Simple Client addon på Kodi

Pakk inn

Så her er listen over de beste IPTV-spillerne. Som du må ha lagt merke til, kan disse IPTV-spillerne lastes ned fra de offisielle kanalene på forskjellige enheter som Android-mobiler og iOS. De er imidlertid ikke tilgjengelige i Amazon Store. Derfor må du legge dem på side på FireStick eller Fire TV. Hvis du mener at vi savnet en god IPTV-spiller som bør være en del av denne listen, vennligst gi oss beskjed via kommentarfeltet nedenfor.

I slekt:

Sapphire Secure IPTV
Sportz TV IPTV
Fremskynde TV IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me