Cei mai buni jucători IPTV pentru serviciul dvs. IPTV

>

În această postare, veți găsi lista celor mai bune jucătoare IPTV pentru Fire Stick, Fire TV, Cutii TV Android, Televizoare inteligente, Mobilele Android, iOS, PC-ul Windows și multe altele. Deși unii dintre jucătorii de pe această listă nu au o aplicație dedicată pentru Windows și macOS, îi puteți folosi cu ajutorul unui emulator Android. 

cei mai buni jucători iptv

Player-urile IPTV prezentate aici pot fi utilizate cu multe servicii IPTV. Punctul important de reținut este că aplicațiile enumerate aici sunt doar jucătorii și nu oferă niciun canal IPTV.

Pentru a utiliza aceste playere IPTV, trebuie să aveți un abonament IPTV existent. De asemenea, abonamentul dvs. curent IPTV trebuie să accepte liste de redare M3U sau EPG.

Jucătorii IPTV pot fi folosiți atât cu serviciile IPTV oficiale, cât și cu terțe părți cu playlist M3U și / sau suport EPG.

NOTĂ: Această pagină acoperă doar Jucătorii IPTV și nu serviciile. Puteți consulta lista furnizorilor de servicii IPTV aici. 

Ce este IPTV Player?

Este orice aplicație sau serviciu care poate reda canale IPTV din abonamentul dvs. actual IPTV. Deci, cumpărați un abonament IPTV de la furnizorul dvs. și redați canalele folosind un player IPTV.

Majoritatea furnizorilor de IPTV au propriile lor aplicații sau client. Puteți instala aplicația separat pe dispozitivele acceptate.

Cu toate acestea, dacă utilizați mai multe abonamente IPTV, gestionarea devine mai ușoară cu un player IPTV. Nu trebuie să instalați mai multe aplicații din abonamente diferite. Vă puteți conecta la toate prin intermediul unui singur player IPTV.

Majoritatea jucătorilor IPTV vă solicită să vă conectați fie cu URL-ul playlistului M3U, fie cu URL-ul EPG. Unele acceptă de asemenea conectările API.

Acest lucru înseamnă că furnizorul dvs. IPTV existent trebuie să suporte M3U sau EPG URL sau autentificare API (dacă player-ul IPTV îl acceptă).

De obicei, când vă înscrieți la serviciul IPTV, adresa M3U sau EPG URL și detaliile de autentificare API vă sunt trimise pe adresa dvs. de e-mail înregistrată. Dacă nu l-ați primit, poate fi necesar să contactați furnizorul de servicii IPTV.

Jucătorii IPTV enumerați aici au un link către ghidurile respective. Veți găsi procedura de instalare și configurare în aceste ghiduri.

Avantajele utilizării unui player IPTV

Iată câteva dintre motivele pentru care doriți să utilizați un player IPTV peste aplicația nativă a furnizorului dvs. IPTV:

  • De obicei, playerele IPTV sunt mai ușor de utilizat decât aplicațiile native
  • Player-urile IPTV sunt de obicei acceptate pe mai multe dispozitive decât APK-urile de la furnizorii de servicii IPTV
  • Puteți configura și gestiona mai multe abonamente IPTV cu o singură aplicație. Nu este necesară instalarea mai multor aplicații de la mai mulți furnizori
  • Jucătorii IPTV sunt disponibili oficial pe majoritatea platformelor de dispozitiv. Spre deosebire de aplicațiile native, acestea nu trebuie să fie reîncărcate (cu excepția Amazon Fire TV) & FireStick)

Jucătorii IPTV sunt legali?

Da, ei sunt.

Jucătorii IPTV vă permit pur și simplu să redați canale IPTV din abonamentul dvs. IPTV existent. Ele nu oferă niciun conținut propriu. Nu găzduiesc niciun canal. Ele facilitează doar redarea.

De fapt, toate Playerele IPTV prezentate în acest articol sunt disponibile prin surse oficiale precum Google Play Store, Apple App Store, etc.

Atenţie: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă ați găsit streaming de conținut protejat de drepturi de autor pe dispozitivul dvs., puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare de film să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

  • Cum se instalează VPN pe FireStick / Fire TV
  • Cum se instalează VPN pe alte dispozitive de streaming

Cei mai buni jucători IPTV

Aici apare lista noastră de jucători IPTV de top. Aruncă o privire.

Perfect Player IPTV

cel mai bun jucător iptv

Perfect Player este probabil cel mai popular jucător IPTV prezent. Cu o interfață îngrijită și ușor de utilizat, acest player vă permite să parcurgeți serviciul IPTV preferat cu o ușurință. Aplicația acceptă mai multe formate URL (M3U, XC, XSPF) și formate EPG (XMLTV, JTV).

Aparent, IPTV Perfect Player este un player IPTV și nu găzduiește niciun conținut propriu. Trebuie să furnizați conținutul de la furnizorii de servicii IPTV care acceptă liste de redare sau EPG.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Perfect Player este că vă permite să gestionați mai multe abonamente IPTV de pe același ecran. Dacă utilizați mai mulți furnizori IPTV, le puteți accesa pe toate într-un singur loc.

Perfect Player este disponibil oficial pe dispozitivele iOS și Android prin App Store și Play Store. Este încărcat pe dispozitivele Amazon FireStick și Fire TV. De asemenea, îl puteți descărca pentru Windows și Linux de pe site-ul său oficial (niklabs.com).

Cum se descarcă și se instalează Perfect Player

GSE Smart IPTV

jucători iptvGSE Smart IPTV este un alt player IPTV cu opțiunea de a vă conecta cu mai multe abonamente IPTV. Aceasta face o opțiune excelentă de a urmări canalele prin toate abonamentele într-un singur loc. Tot ce aveți nevoie este furnizorul dvs. de servicii IPTV pentru a susține liste de redare și formate EPG.

Puteți descărca lista de redare și / sau EPG pe dispozitivul dvs. și importați local sau utilizați un URL / hyperlink acceptat. Puteți importa, de asemenea, liste de redare de pe un server FTP. În prezent, GSE Smart IPTV acceptă atât M3U, cât și formate JSON pentru playlist-uri.

În plus față de IPTV, această aplicație vă permite să redați și media din spațiul de stocare local. Vă permite chiar să utilizați playere externe precum MX Player.

GSE Smart IPTV are o interfață intuitivă, ușor de utilizat, care vă permite să începeți imediat. Importarea M3U și EPG este, de asemenea, ușoară.

Puteți obține GSE Smart IPTV oficial din Apple Store și Play Store pentru dispozitivele iOS și respectiv Android. Cu toate acestea, trebuie să fie încărcat pe dispozitivele Amazon Fire TV și FireStick. De asemenea, nu este disponibil pe Windows și macOS, dar îl puteți folosi folosind un emulator Android (cum ar fi BlueStacks).

Cum se instalează GSE Smart IPTV

SmartTV IPTV

inteligente iptvIPTV Smarters este într-adevăr un mod inteligent de a vă gestiona abonamentele IPTV. Cu această aplicație, nu trebuie să depindeți de furnizorul dvs. IPTV pentru interfață, precum și pentru opțiunea de player video. IPTV Smarters vă permite să vă integrați abonamentul IPTV existent și afișează canalele pe o interfață prietenoasă. De asemenea, are propriul său player video, care este de obicei mai bun decât jucătorii implicit încorporați în aplicațiile furnizorilor de IPTV.

Cu playerul IPTV Smarters IPTV, vă puteți conecta cu abonamentul existent fie prin fișierul de redare / URL-ul M3U, fie prin API-ul Coduri Xtream.

Chiar dacă codurile Xtream au fost eliminate, puteți utiliza o API echivalentă dacă furnizorul dvs. IPTV acceptă unul.

La fel ca ceilalți jucători IPTV din această listă, vă puteți conecta cu mai multe abonamente IPTV (de la același furnizor sau furnizori diferiți).

În timp ce SmartTV-urile IPTV trebuie încadrate pe dispozitivele FireStick și Fire TV, acesta este disponibil oficial pentru Mobilele Android și iOS prin Google Play Store și App Store.

Cum se instalează IPTV Smarters

IPTV inteligent

cel mai bun player iptv pentru firestickSmart IPTV este un player IPTV plătit care necesită o taxă unică de 5,49 EUR sau aproximativ 6,10 USD pe dispozitiv. Aparent, toate celelalte servicii din această listă sunt gratuite.

Acest player IPTV este acceptat pe o serie de dispozitive, inclusiv televizoare inteligente, casete TV Android, Amazon Fire TV și FireStick, dispozitive Mag și multe altele. Pe majoritatea dispozitivelor, îl puteți descărca direct din magazinele oficiale de aplicații. Cu toate acestea, trebuie să fie încărcat pe Amazon FireStick.

În prezent, IPTV inteligent nu este acceptat pe dispozitivele iOS.

În timp ce Smart IPTV acceptă formatul playlistului M3U, la fel ca ceilalți jucători din această listă, puteți importa lista de redare direct prin intermediul aplicației. Când cumpărați aplicația pentru dispozitivul dvs., vi se atribuie o adresă MAC. Trebuie să accesați my.siptv.app printr-un browser mobil sau computer și să folosiți adresa MAC pentru a încărca lista de redare.

Pe lângă formatul M3U, Smart IPTV acceptă și URL-ul XMLTV EPG.

IPTV inteligent nu este la fel de simplu ca celelalte opțiuni din această listă cu cei mai buni jucători IPTV. Cu toate acestea, este încă popular datorită suportului multi-dispozitiv și a unui utilizator utilizator stabil.

Cum se instalează Smart IPTV

Kodi

jucător kodi iptvKodi este unul dintre cei mai populari playere media. Vă permite să transmiteți conținut online prin diferite adaosuri. Puteți reda filme, emisiuni, TV live și multe altele.

Ceea ce mulți nu știu este că Kodi poate fi folosit și ca un player IPTV. Puteți face acest lucru folosind addonul Kodi, numit PVR IPTV Simple Client, disponibil prin Depozitul oficial Kodi Add-on.

Puteți utiliza orice abonament IPTV cu acest addon, atâta timp cât acceptă URL-ul playlistului M3U sau URL-ul EPML XMLTV.

Kodi este compatibil cu o gamă largă de platforme de dispozitive decât alte aplicații din această listă de cele mai bune playere IPTV. Pe lângă Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobile, iOS Mobile, Kodi funcționează și pe Windows, Mac, computere Linux, Raspberry Pi și multe altele.

Prin urmare, dacă dispozitivul dvs. nu acceptă niciunul dintre jucătorii IPTV de mai sus, încercați Kodi cu PVR IPTV Simple Client.

Cum se instalează PVR IPTV Simple Client addon pe Kodi

Înveliți

Iată, așadar, lista noastră cu cei mai buni jucători IPTV. După cum trebuie să fi observat, acești jucători IPTV pot fi descărcați de pe canalele oficiale de pe diverse dispozitive precum telefoane mobile Android și iOS. Cu toate acestea, acestea nu sunt disponibile pe Amazon Store. Prin urmare, trebuie să le reîncărcați pe FireStick sau Fire TV. Dacă credeți că am ratat un player IPTV bun care ar trebui să facă parte din această listă, vă rugăm să ne informați prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Sapphire Secure IPTV
Sportz TV IPTV
Expedite IPTV TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me