Cele mai bune servicii IPTV (februarie 2020)

>

În acest articol, veți găsi lista celor mai bune servicii IPTV pentru FireStick și alte platforme, inclusiv televizoare Android, casete TV Android, mobiluri Android & Dispozitive portabile, iOS, Windows, Mac, etc.

Serviciile IPTV oferite în această postare sunt o modalitate excelentă de a tăia cablul și de a urmări canalele preferate online. Aceste servicii oferă o soluție rentabilă pentru a transmite canalele TV prin cablu, care altfel ar putea costa o avere.

Pentru a începe, trebuie doar să cumpărați abonamentul IPTV și să descărcați aplicația pe dispozitivele acceptate. Furnizorii de IPTV menționați aici oferă streaming TV live cu rezoluție de până la 1080p.

În timp ce aceste servicii sunt destinate în principal streamingului live TV, unele dintre ele pot include și filme VOD și emisiuni. Cele mai multe dintre aceste servicii acceptă, de asemenea, EPG sau TV Guide pentru a vă oferi acces la Programul TV.

Catch-Up TV, caracteristici cu ecran multiplu sunt, de asemenea, incluse cu unele dintre aceste servicii IPTV.

Atenţie: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă ați găsit streaming de conținut protejat de drepturi de autor pe dispozitivul dvs., puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare de film să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

  • Cum se instalează VPN pe FireStick / Fire TV
  • Cum se instalează VPN pe alte dispozitive de streaming

Cele mai bune servicii IPTV

Iată lista celor mai bune servicii IPTV care necesită abonament și au propriul conținut. Toate aceste servicii au sute de canale TV live din SUA, precum și canale internaționale.

1. Sapphire Secure IPTV

cel mai bun iptvSapphire Secure IPTV este o opțiune rentabilă pentru a transmite canalele preferate de cablu TV pe FireStick și pe alte dispozitive Android, cum ar fi TV Box-uri, televizoare inteligente, mobile și tablete. Acest furnizor IPTV vă oferă acces la peste 1500 de canale de calitate HD din întreaga lume. Există, de asemenea, o mulțime de canale populare din Statele Unite și Regatul Unit.

Funcția EPG live vine încorporată în serviciul Sapphire Secure. Ghidul EPG sau TV vă permite să rămâneți la curent cu programul TV al zilei. Sapphire Secure include și funcția Multi-Screen care vă permite să transmiteți până la 4 canale simultan pe un ecran. În total, Sapphire Secure este un serviciu minunat de IPTV pe care îl ai.

Cum se instalează Sapphire Secure IPTV

2. Sportz TV IPTV

cei mai buni furnizori de servicii iptvSportz TV este o altă opțiune excelentă pentru a urmări canalele TV preferate pe FireStick. Cu Sportz TV veți avea acces la peste 6500 de canale de satelit din întreaga lume, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada și multe alte locații populare..

Planul de bază începe de la 9,95 USD cu două conexiuni.

Sportz TV este acceptat pe aproape toate dispozitivele Android, inclusiv FireStick, dispozitive Android TV, telefoane mobile & tablete. Trebuie să fie orientată manual sau instalată manual, deoarece nu este disponibilă pe niciun canal oficial.

Acest serviciu are, de asemenea, o secțiune VOD cu o gamă mare de filme și emisiuni la cerere. Este un mare avantaj, aș spune. În plus, există un EPG sau un ghid TV care vă ține la curent cu programul TV.

Puteți transmite în flux majoritatea canalelor în format HD complet. Deși, unele canale pot fi transmise doar în 720p.

Cum se instalează Sportz TV IPTV

3. Nitro TV IPTV

nitro tv iptvCu o linie solidă de peste 6000 de canale și peste 2500 de streaminguri în HD, Nitro TV IPTV a fost o alegere evidentă pentru această listă de cele mai bune servicii IPTV. Nitro TV IPTV are aplicații pentru dispozitive TV bazate pe Android și Android, inclusiv FireStick. Funcționează fără probleme chiar și pe dispozitive cu specimen scăzut.

Este posibil să întâmpinați probleme ocazionale de navigare, dar aplicația compensează o experiență de streaming aproape totală fără buffer.

Nitro TV IPTV acoperă toate canalele importante din SUA, precum și Marea Britanie, Canada și din alte regiuni ale lumii. De asemenea, are o colecție solidă de canale TV locale prin cablu. Lista de redare M3U și EPG sunt de asemenea acceptate dacă doriți să utilizați serviciul împreună cu IPTV Players.

În total, Nitro IPTV este un serviciu decent IPTV.

Cum se instalează Nitro TV pe Firestick

4. Fluxuri pentru noi

fluxuri pentru noiStreams for Us intră acum în lista noastră de cele mai bune servicii IPTV pentru FireStick. Acest furnizor IPTV vă oferă o colecție extinsă de peste 2000 de canale TV live din întreaga lume. Biblioteca de conținut este întreținută și actualizată periodic. Interfața este ușor de utilizat și ușor de utilizat. Aplicația oferă, de asemenea, câteva caracteristici interesante, cum ar fi funcția Multi-Screen. Este o aplicație perfectă pentru cei care caută o soluție de streaming ieftină, dar fiabilă.

Secțiunile la cerere (filme și seriale TV) nu mai sunt funcționale. Cu toate acestea, în ceea ce privește TV live, Streams for Us este una dintre cele mai bune opțiuni.

Cum se instalează Streams for Us pe FireStick

5. IPTV TV Beast

bestia tv iptvBeast TV IPTV oferă o serie de canale TV prin cablu (peste 1000 din SUA, Marea Britanie și Canada; în general peste 2500). Pentru 15 dolari lunar, este un mod rentabil de a transmite toate canalele preferate.

O mulțime de canale sunt disponibile în calitate HD. Unele dintre canalele transmit și în SD.

Beast TV are aplicații Android pentru FireStick, dispozitive Android TV, televizoare inteligente și telefoane mobile Android. Dar, îl puteți folosi și pe dispozitive iOS, Calculatoare, Kodi și MAG.

Puteți utiliza un cont pe până la 4 dispozitive. Aceasta înseamnă că puteți partaja și detaliile abonamentului cu familia și prietenii.

Cum se instalează Beast TV

6. Zona 51 IPTV

cele mai bune servicii iptv pentru firestickZona 51 este un serviciu de streaming IPTV incredibil de popular pentru FireStick și alte dispozitive Android. Acest serviciu este atât de popular încât dezvoltatorii trebuie să își păstreze planul în afara stocului de cele mai multe ori pentru o mai bună gestionare a lățimii de bandă. Dacă aveți norocul să aterizați pe site-ul lor web la momentul în care abonamentele sunt disponibile, vă veți bucura cu adevărat de această aplicație, mai ales dacă doriți să transmiteți transmisiuni live TV.

Pentru doar 10 dolari pe lună, Zona 51 oferă streaming de înaltă calitate a canalelor dvs. preferate. De asemenea, au planuri trimestriale, șase-lunare și anuale. Cu toate acestea, vă recomand să mergeți de la lună la lună cu orice serviciu IPTV, deoarece nu știți când ar putea rămâne fără afaceri.

Acestea fiind spuse, zona 51 a fost un furnizor IPTV de lungă durată, cu un istoric bun. În cazul în care aveți probleme cu acestea, există un sistem de ticketing de asistență 24/7 care vă poate ajuta cu problemele dvs..

Aplicația Zona 51 este disponibilă pe FireStick & alte dispozitive Fire TV, precum și televizoare Android, cutii TV și telefoane mobile. Puteți utiliza, de asemenea, zona 51 Kodi addon și puteți utiliza acest serviciu pe Windows, Mac, Linux, iOS, Raspberry Pi și multe altele. Este într-adevăr unul dintre cele mai bune servicii IPTV în prezent.

Cum se instalează Zona 51

7. IPTV TV etern

cele mai bune servicii iptv pentru firestickTeleviziunea eternă este probabil la fel de populară ca și Zona 51. Acesta este probabil motivul pentru care, la fel ca și Zona 51, rămâne în stoc în mare parte. Cei care reușesc să cumpere un plan de abonament au fost adesea auziți afirmând că este unul dintre IPTV-urile de top.

Acest serviciu vă oferă acces la mai mult de 2000 de canale TV prin cablu cu prețul de până la 5 USD pe lună (un singur utilizator). Dacă vă gândiți să partajați abonamentul cu familia și prietenii, Eternal IPTV are și câteva planuri multi-utilizator..

Cu Eternal TV, obțineți o interfață prietenoasă cu utilizatorul și vă bucurați de o transmisie de înaltă calitate a canalelor TV de top din întreaga lume. De asemenea, oferă unele dintre cele mai populare canale TV din SUA.

IPTV TV IPTV vă permite, de asemenea, să utilizați EPG-ul în direct, astfel încât să puteți ține o evidență a programului TV.

În timp ce aplicația Eternal TV este disponibilă doar pentru dispozitivele Android, are un supliment Kodi care vă permite să transmiteți fluxuri TV pe o gamă mai largă de dispozitive, inclusiv Windows & Calculatoare Mac, Linux, telefoane mobile Windows, iOS, Raspberry Pi și multe altele.

Cum se instalează IPTV TV IPTV

8. IPTV TV IP Helix

: Acest serviciu este dezactivat chiar acum.

servicii de top iptv pe firestickHelix TV vine cu o colecție uriașă de canale TV prin cablu din întreaga lume (care include SUA, Marea Britanie, Canada și tone de canale internaționale). Puteți alege unul dintre numeroasele planuri de abonament (începând de la 7 USD). Din când în când, Helix TV oferă, de asemenea, un proces de 48 de ore, cu acces complet, pentru 1 dolar, dacă vă gândiți să îi oferiți un drive test.

Planurile de abonament au fost personalizate pentru a răspunde nevoilor diferitelor tipuri de clienți. De exemplu, există un plan UK Helix care include doar canale prin satelit din Marea Britanie. Există un plan US / CA Helix cu canale TV numai din SUA și Canada. În funcție de nevoia dvs., puteți alege planuri cu sau fără VOD și / sau conținut pentru adulți.

Și, dacă doriți un plan all-inclusive, puteți alege planul Triple Helix, care are totul (inclusiv canale din Marea Britanie, SUA și Canada, canale internaționale, VOD complet și conținut pentru adulți).

Helix TV IPTV oferă streaming de înaltă calitate cu o rezoluție de până la 1080p. Are un sistem de ticketing de asistență, astfel încât să luați legătura cu ei dacă aveți probleme.

În timp ce aplicația Helix TV este disponibilă numai pentru dispozitivele Android, puteți utiliza legătura lor de streaming web într-un browser de pe computer. În plus, au un addon Kodi care extinde capacitatea de utilizare la o serie întreagă de dispozitive, inclusiv computere, iOS, Raspberry Pi și multe altele. MAG, Dreamlink, BuzzTV și E2 / zGemma sunt de asemenea acceptate.

Cum se instalează Helix TV IPTV

9. IPTV TV Expedite

cel mai bun serviciu iptv pentru pompierExpedite TV vă oferă mai mult de 800 de canale TV prin cablu. Puteți viziona o mulțime de canale populare din SUA în calitate HD. Veți găsi, de asemenea, canale din Marea Britanie, Canada și alte câteva locații internaționale.

Pe lângă serviciul TV live, serviciul IPTV Expedite oferă și o colecție decentă de filme și emisiuni VOD, conținut sportiv, precum și acces la știri locale..

TV Expedite vă costă 24 de dolari pe lună. Sună cam scump. Cu toate acestea, acceptă până la 5 conexiuni simultane. În mod efectiv, fiecare conexiune costă mai puțin de 5 dolari și o puteți împărtăși cu familia și prietenii. Puteți, de asemenea, să optați pentru o probă gratuită, fără card de credit, necesară 24 de ore, cu acces complet la gama completă de servicii.

Există un plan de 3 luni pe 59 de dolari, care vă economisește 13 USD. Cu toate acestea, având în vedere starea actuală a serviciilor de streaming de către terți, aș recomanda să respectați opțiunea de plată lunară.

Expedite TV IPTV oferă streaming de bună calitate cu cele mai multe tone de canale disponibile în rezoluție 1080p.

Expedite TV nu are o aplicație proprie. Funcționează numai prin aplicația Lenox media player. Lenox este disponibil pe dispozitivele Android și iOS prin magazinele oficiale de aplicații (Play Store și respectiv Apple App Store). Poate fi încărcat pe dispozitivul FireStick. În plus, Expedite TV are un link web care vă permite să transmiteți conținut într-un browser web pe un computer.

Cum se instalează Expedite TV

10. Jucătorii Klub IPTV

cel mai bun serviciu iptvPlayers Klub este unul dintre cele mai populare servicii IPTV în prezent. Acest serviciu vă oferă acces la peste 3000 de canale TV prin cablu cu doar 8 dolari pe lună. Puteți urmări canalele preferate din SUA, Canada, Marea Britanie și alte câteva țări. Majoritatea canalelor sale transmit integral HD 1080p. Cu toate acestea, unele dintre acestea sunt disponibile în rezoluție 720p.

Chiar dacă The Players Klub este în continuare unul dintre cei mai căutați furnizori de IPTV, au existat câteva probleme în curs cu portalul său de plăți. Prin urmare, chiar dacă aveți un cont existent cu acestea, este posibil să întâmpinați unele dificultăți în reînnoirea abonamentului. De asemenea, datorită unui număr mare de solicitări de abonare, puteți găsi deseori planurile The Players Klub IPTV în afara stocului.

Jucătorii Klub obișnuiau să ofere filme și spectacole VOD. Cu toate acestea, conținutul de VOD a fost acum eliminat.

Acest serviciu oferă, de asemenea, un EPG live dacă doriți să fiți la curent cu ceea ce este astăzi la televizor.

Cu toate acestea, The Players Klub este un serviciu IPTV excelent dacă reușești să cumperi un plan. Are o interfață utilizator de calitate profesională, care nu este doar ușor de utilizat, dar și rapid.

Cum se instalează The Players Klub IPTV pe FireStick

11. Ping TV IPTV

Ping IPTV este un alt serviciu IPTV care mi-a atras atenția. Acest serviciu live TV vă permite să vizionați mai mult de 800 de canale. Este posibil să găsiți toate canalele preferate din SUA, precum și din locații internaționale, cum ar fi Marea Britanie și Canada.

Pentru 24 de dolari pe lună, Ping IPTV pare cam abrupt. Cu toate acestea, pentru acest preț, obțineți până la 5 conexiuni simultane. Acest lucru vă permite să partajați abonamentul cu familia și prietenii. În mod eficient, fiecare conexiune vă costă mai puțin de 5 USD pe lună.

La fel ca Expedite TV din această listă a celor mai bune servicii IPTV, Ping IPTV nu oferă nici o aplicație. Funcționează cu playerul media Lenox MP.

Cum se instalează Ping IPTV

Înveliți

Iată, așadar, lista noastră cu cele mai bune servicii IPTV. Tăierea cablurilor este acum mai populară ca niciodată. Din ce în ce mai mulți oameni doresc să-și transmită online canalele preferate în loc să obțină un abonament la cablu TV. Cu acești furnizori IPTV, aveți o modalitate rentabilă de a viziona TV live pe diverse dispozitive, inclusiv FireStick, dispozitive Android TV, telefoane mobile, iOS și altele.

Dacă știți despre orice servicii IPTV minunate care credeți că ar trebui să facă parte din această listă de servicii IPTV de top, informați-ne prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Legate de:

Cum să faci Jailbreak Firestick
Cele mai bune Kodi Addons
Cele mai bune aplicații pentru Firestick
Cele mai bune construcții Kodi

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me