Cum se instalează SET TV IPTV pe FireStick

>

În acest articol, vom învăța cum să instalați Set TV pe dispozitivele FireStick și Fire TV și vom acoperi tot ceea ce trebuie să știți despre această aplicație pentru a începe. Continua să citești!

IMPORTANT: Setarea televizorului nu mai funcționează. Voi adăuga cea mai bună alternativă în curând. Între timp, urmați link-ul de mai jos pentru a jailbreak-ul dvs. Amazon Fire TV Stick pentru conținut nelimitat gratuit.

Cum să încarceri un stick de foc

Set TV IPTV este o aplicație TV în direct care vă oferă mai mult de 500 de canale din SUA și Marea Britanie. Această colecție uriașă de canale prin satelit este oferită la un preț accesibil începând de la 20 USD. Deși există multe alte aplicații IPTV acolo, nimeni nu se apropie nici măcar de Set TV, în ceea ce privește numărul de canale. Setarea televizorului este acceptată de o gamă largă de dispozitive Android și vă oferă libertatea de a viziona canalele preferate oriunde, chiar și atunci când nu sunteți acasă în fața televizorului. Însă, dacă sunteți cineva care ar dori să vizioneze canale prin satelit la televizor, fără a fi nevoie să cumpărați abonamentele scumpe la cablu TV sau conexiunile prin satelit, sunteți în noroc! Puteți obține Set TV pe dispozitivul dvs. Firestick sau Fire TV.

Utilizarea acestui serviciu IPTV pe dispozitivele Amazon FireStick și Fire TV este incredibil de ușoară. Cu toate acestea, va trebui să vă înscrieți la serviciile Set TV prin portalul lor oficial.

Ce este IPTV?

Modul tradițional de a viziona un canal TV este să stai pe canapea, să pornești televizorul și să tunezi canalul. Acolo IPTV aduce schimbarea paradigmei. IPTV reprezintă Internet Protocol Television și, în cuvinte simple, oferă canale TV pe internet. Canalele pe care le urmărim la televizorul nostru sunt conectate la satelit de la sursă și apoi sunt conectate la antenă fie instalate în casele noastre, fie la locația operatorului nostru de cablu..

IPTV seamănă mult cu fluxul digital obișnuit în modul în care vă permite să vizionați conținutul pe internet. Dar, o mare diferență între cele două este că IPTV transmite canalele de satelit live care sunt în prezent transmise și nu conținutul încărcat pe un server. IPTV vă oferă libertatea de a viziona canale TV live oricând, oriunde aveți o aplicație precum Set TV, un dispozitiv care poate rula aplicația și conectivitatea la internet.

IPTV nu se referă doar la posibilitatea de a urmări canalele preferate pe dispozitivele mobile în timp ce mergeți. Există o populație în creștere rapidă a tăieturilor de cablu, care preferă IPTV-ul decât TV-ul prin cablu tradițional, chiar și atunci când sunt acasă. Serviciile IPTV aduc multe alte canale la un loc în comparație cu un abonament la TV prin satelit și la un preț mult mai mic.

Înregistrare pentru servicii IPTV SET TV & Prețuri

Pentru a obține SET TV IPTV pe FireStick, va trebui mai întâi să vă înscrieți la serviciile de pe site-ul web. Iată cum puteți face asta.

  Най-добри IPTV услуги (февруари 2020 г.)

# 1. Accesați site-ul www.setvnow.com și faceți clic pe butonul „Comanda acum” din pagină

cum se instalează setul tv pe firestick

După cum vedeți, Set TV oferă un proces complet de 24 de ore, pe care îl puteți obține fără card de credit. După ce v-ați înregistrat, vă va fi trimis un e-mail cu datele de acreditare pentru a utiliza încercarea Set TV gratuită pentru o zi.

set tv gratuit

După ce proba de 24 de ore este încheiată, vă puteți înscrie la unul dintre planurile premium disponibile. Planurile încep de la 20 USD pe lună, ceea ce vă oferă acces la toate cele 500+ canale timp de 30 de zile.

Există un alt plan lunar specializat în spaniolă, la un preț de 25 USD, care oferă acces la peste 70 de canale spaniole împreună cu cele peste 500 de canale engleze.

Notă: Toate planurile premium acceptă până la 3 dispozitive

De asemenea, au planuri de lungă durată, după cum urmează:

 1. Planul pe 3 luni are un preț de 55 USD (economisește 5 dolari)
 2. Planul pe 6 luni are un preț de 110 USD (economisește 10 USD)
 3. Planul pe 12 luni are un preț de 200 USD (economisește 40 USD)

După ce v-ați înscris pentru servicii (gratuit sau plătit), veți crea un cont IPTV SET TV. Vă puteți conecta la contul dvs. făcând clic pe „Contul meu” din partea dreaptă sus a paginii de pornire.

După cumpărarea unuia dintre planurile premium primiți și un PIN, pe care îl puteți utiliza pentru a vă conecta la Set TV FireStick sau orice altă aplicație mobilă Set TV.

Cum se instalează SET TV pe FireStick

După înscrierea la serviciile Set TV, va trebui să instalați aplicația pe dispozitiv. Acum vom învăța cum să instalați Set TV pe FireStick. Această parte este ușoară. Doar asigurați-vă că urmați fiecare pas cu atenție.

Conectați FireStick la televizor și porniți-l. Asigurați-vă că este conectat la internet.

PASUL 1: Activați surse necunoscute

# 1. Navigați la și deschideți Setări din meniul din partea de sus

# 2. Faceți clic pe „Dispozitiv”Din opțiunile disponibile pe ecranul următor

setări pentru pompier

# 3. Faceți clic pe „Opțiuni pentru dezvoltatori

# 4. Selectați 'Aplicații din surse necunoscute”Și porniți-l. Acest lucru vă va permite să instalați aplicații din surse terțe. Este pentru aplicațiile care nu sunt disponibile pe Amazon App Store sau în alte magazine oficiale de aplicații.

permiteți aplicațiile de la surse necunoscute firestick

Notă: Opțiunea Surse necunoscute ar trebui să fie activată numai atunci când sunteți absolut sigur de sursa de instalare. Set TV FireStick este o aplicație de încredere și o puteți instala gratuit pe dispozitiv fără griji.

Acum revino la ecranul de start al FireStick.

PASUL 2: Instalați aplicația „Downloader”

Dacă aveți deja aplicația Downloader pe Fire TV / Stick, puteți merge direct la Pasul 3. Dacă nu o aveți încă, urmați pașii de mai jos.

Downloader este o aplicație foarte populară pe FireStick și te va ajuta să obții Set TV IPTV pe dispozitiv. Această aplicație este disponibilă gratuit pe Amazon App Store.

Urmați pașii de mai jos pentru a descărca și instala aplicația Downloader:

  Cele mai bune servicii IPTV (februarie 2020)

# 1. Pe ecranul de start FireStick, treceți peste pictograma de căutare din stânga sus

# 2. Introduceți termenul „Descărcător” (fără ghilimele)

instalați aplicația de descărcare pe firestick

# 3. Selectați „Downloader” din lista care populează pe măsură ce tastați

# 4. Selectați butonul Obține și finalizați instalarea

instalați descărcătorul fire tv stick

Aceasta nu va dura mai mult de câteva secunde (în funcție de viteza internetului).

PASUL 3: Descărcați și instalați Setarea aplicației TV FireStick folosind aplicația Downloader

Acum vom folosi aplicația Downloader pentru a instala aplicația Set TV IPTV.

Deschideți aplicația Downloader din ecranul de pornire. Acesta va apărea în secțiunea „Recenzie” de când tocmai l-ați descărcat. Dacă nu o vedeți acolo, deschideți-l din sertarul aplicației

Aici, vi se va cere să introduceți locația fișierului APK pentru Set TV IPTV. APK este fișierul de aplicație pentru platforma Android care este utilizat pentru instalarea și rularea aplicațiilor. Este ca fișierele EXE de pe platforma Windows și DMG pe Mac OS. Introduceți următoarea adresă URL pentru a descărca APK-ul:

http://app.setv.ca/SET.apk

descărcare set de pachete TV

Faceți clic pe „GO” după ce ați introdus adresa URL (asigurați-vă că ați introdus adresa corectă sau aplicația nu se va instala).

Fișierul APK se va descărca acum pe dispozitivul dvs. Din nou, nu ar trebui să dureze mai mult de un minut.

descărcați aplicația pentru set de foc TV

Odată descărcat fișierul, un mesaj va apărea pe ecran în care vă solicită confirmarea instalării aplicației. Apăsați de două ori tasta în jos a telecomenzii și faceți clic pe „Instalare” în partea dreaptă jos

cum se instalează setul tv pe firestick

După finalizarea instalării, veți vedea un mesaj de confirmare care arată „Aplicația instalată” cu două butoane „Gata” & 'Deschis.'

„Deschis” va lansa imediat Set TV IPTV pe FireStick. Dacă doriți să utilizați mai târziu SET TV, faceți clic pe „Terminat”.

cum se folosește setul tv pe firestick

Așa instalați IPTV pe Firestick.

Noțiuni introductive cu SET TV IPTV

Rulați aplicația după ce ați instalat-o. Veți vedea ecranul de conectare. Există două opțiuni pentru a vă autentifica:

 • Puteți utiliza datele de autentificare (nume de utilizator și parolă)
 • Puteți utiliza codul PIN

set tv de foc

Creditele de conectare sunt create la momentul înregistrării contului IPTV TV Set.

PIN-ul este de obicei trimis prin e-mail la adresa de e-mail înregistrată. Puteți obține PIN-ul dvs. din contul online după conectarea la https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Acum conectați-vă cu opțiunea dorită.

SET TV pe interfața FireStick

După ce v-ați conectat la Set TV pe FireStick, veți vedea ecranul de pornire al aplicației. Interfața este simplă și foarte intuitivă. Este ușor de utilizat și rapid de înțeles.

Cea mai mare parte a interfeței va apărea goală când deschideți prima aplicație. Cu toate acestea, atunci când începeți să folosiți Set TV, golul va fi completat de lista de canale „Cele mai vizionate” și „Ultimele vizionate”.

În partea de jos există cinci file următoare:

instalați televizorul set pe becul de foc

 1. TV: Aici veți avea acces la toate canalele live
 2. Filme: Aceasta este secțiunea care vă oferă conținut la cerere. Dar, nu sunt doar filmele oferite de această secțiune; are, de asemenea, o serie de emisiuni TV populare
 3. Ajunge din urmă: Această secțiune nu este funcțională în acest moment. După ce va fi disponibil, va reda conținutul difuzat în urmă cu câteva ore
 4. EPG: Reprezintă Ghidul electronic de programe și vă oferă informații despre ce se redă în prezent pe diverse canale TV de pe Set TV
 5. Info: Această filă afișează informații referitoare la contul Set TV
  IPTV Pintar GSE untuk FireStick, Android, dan IOS

Vom explora acum secțiunea TV, cea pentru care este cea mai faimoasă aplicație.

Faceți clic pe fila „TV” și apăsați butonul „Select” de pe telecomandă. Va deschide ghidul canalului.

În partea stângă, puteți vedea diferitele categorii în care au fost clasificate toate cele 500+ canale. În momentul scrierii acestui articol, erau disponibile următoarele categorii:

 • Toate
 • Engleză
 • Sport
 • Spaniolă
 • Statele Unite ale Americii
 • Regatul Unit
 • Filipineză
 • Adult

Există un câmp de căutare plasat în stânga chiar deasupra acestor categorii. Dacă nu găsiți canalul pe care îl căutați, deoarece lista este imensă, puteți utiliza funcția de căutare pentru a căuta după numele canalului.

Puteți, de asemenea, să începeți să transmiteți un canal din fila EPG. Trebuie doar să deschideți această filă și să selectați canalul din listă.

Set TV IPTV pentru FireStick are o colecție uriașă de canale live, prin satelit. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, au doar totul. Sfera de aplicare a acestui articol nu ne permite să oferim o listă completă a canalelor disponibile pe Set TV. Puteți vizita site-ul oficial și derula în jos pentru a vedea lista completă.

Obțineți un VPN

V-ați întrebat vreodată de ce, în ciuda unei conexiuni la internet foarte rapide, experiența dvs. de streaming este încă uneori sub egalitate? Când ne confruntăm cu probleme de streaming, de multe ori presupunem că există o problemă la sfârșitul furnizorului de conținut. Acest lucru se datorează faptului că nu avem niciun motiv să credem că o astfel de conexiune super-rapidă poate cauza probleme de tamponare.

Să nu ne înșelăm! Există șanse mari ca Furnizorul de servicii Internet (ISP) să reducă viteza de internet la un nivel mai mic decât pretind că oferă. Ați putea fi victima accelerației pe Internet, un fenomen mai frecvent decât vă puteți crede.

ISP-ul tău urmărește activitatea dvs. pe internet și, mai ales, dacă ați transmis foarte mult în ultima vreme, acestea ar putea accelera viteza. Și, poate nici nu ar fi ilegal, deoarece ați ratat să citiți amprentele fine ale Termenilor și condițiilor.

Deci ce facem? Uşor! Obțineți un VPN pentru FireStick chiar acum. Un VPN își maschează activitățile de pe internet de la ISP-ul tău și te asigură că te bucuri de transmisia online la întregul potențial al conexiunii tale la Internet.

cel mai bun firestick vpn

Concluzie

În acest articol, am aflat cum se instalează acest IPTV pe dispozitivele Amazon Fire TV și FireStick. Set TV devine rapid o aplicație populară TV live în rândul tăieturilor de cablu. Dacă ați citit vreo recenzie Set TV, s-ar putea să fi auzit multe lucruri pozitive despre aceasta. Unii pot găsi prețul de pornire de 20 de dolari pe lună un pic mai mare. Dar, la acest preț, obțineți mai mult de 500 de canale, ceva ce nu a fost de făcut. Și, nu-i așa! Un abonament premium vă permite să utilizați Set TV IPTV pe până la 3 dispozitive. Aceasta este mai mică de 7 dolari pe dispozitiv pe lună. Continuați și descărcați Set TV pe Firestick, abonați-vă la serviciile sale premium și bucurați-vă de transmisia în direct a televiziunii pe alte dispozitive, cum ar fi un telefon Android. Căutați mai mult divertisment? Consultați lista noastră cu cele mai bune 20 de aplicații Amazon Fire Stick care vă vor face să vă descărcați televizorul prin cablu.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me