GSE Smart IPTV FireStick-, Android- ja iOS-laitteille

>

Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka asentaa GSE Smart IPTV FireStick- ja muihin Fire TV -laitteisiin. Löydät myös lyhyet ohjeet GSE Smart IPTV: n asentamisesta Android TV Boxiin, Smart Android TV: hen, Android Mobilesiin & Tabletit ja iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) -laitteet.

GSE Smart IPTV väittää olevan käyttäjän määrittelemä, Advanced IPTV Solution. Tämän palvelun avulla voit tuoda kanavasoittolistoja ja EPG-oppaita IPTV-tilauksistasi ja tarjoaa helpon tavan kanavien suoratoistoon.

Muista, että GSE Smart IPTV ei ole IPTV-palveluntarjoaja. Se ei tarjoa IPTV-sisältöä. Sillä ei ole myöskään yhteyttä minkään kolmannen osapuolen IPTV-palveluntarjoajiin. Jotta voit käyttää tätä palvelua, sinun on annettava oma sisältö.

Voit käyttää GSE Smart TV -palvelua useimpien IPTV-liittymien kanssa, kunhan IPTV-palveluntarjoajasi tukee joko soittolistoja, EPG-opasta tai Xtream Codes API -sovellusta..

Voit käyttää GSE Smart IPTV: tä myös mediasoittimena. Se voi toistaa video- ja äänitiedostoja paikallisesta laitteen varastosta. Sitä käytetään kuitenkin suositummin IPTV-soittimena.

Asennusohjeiden lisäksi olen myös sisällyttänyt tähän oppaan osiot GSE Smart IPTV: n käyttämisestä ja käytöstä FireStickillä. Löydät myös nopean luettelon GSE Smart IPTV -sovelluksen ominaisuuksista ja eduista.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lue: VPN: n asentaminen ja käyttö Fire Stickissä

Kuinka asentaa GSE Smart IPTV FireStickiin

GSE Smart IPTV on virallisesti saatavana Play Kaupassa ja Apple App Storessa. Amazon-laitteissa, kuten FireStick, se on kuitenkin ladattava sivulle. Sitä ei ylläpidetä Amazon-kaupassa.

Jos haluat ladata ulkoisen sovelluksen sivulle FireStick, varmista, että olet ottanut sen käyttöön Sovellukset tuntemattomista lähteistä. Jos et tiedä miten se tehdään, seuraa näitä vaiheita ennen asennuksen aloittamista:

- Mene asetukset FireStick-laitteellasi

Asetukset löydät aloitusnäytön valikkopalkista (ylhäältä)

Kuinka asentaa gse smart iptv Firestickiin

- Siirry valikkokohteeseen, jota kutsutaan Oma palo-TV ja avaa se

gse smart iptv

- Nyt sinun on käytettävä valikkokohta Kehittäjävaihtoehdot seuraavassa ikkunassa

gse smart iptv Firestickille

- Tässä ikkunassa, jos vaihtoehto Sovellukset tuntemattomista lähteistä sanoo POIS, sinun on napsautettava sitä ja kytkettävä se päälle

Älä napsauta, jos se on jo päällä

lataa gse smart iptv Firestickistä

- Mene eteenpäin ja napsauta Kiihottua kun tämä kehote tulee näyttöön

GSE Smart IPTV on luotettava, turvallinen sovellus. Älä ole huolissasi tästä varoitusviestistä

gse smart iptv

Nyt kun olet sallinut kolmannen osapuolen sovellusten asennuksen, hankkimme GSE Smart IPTV Amazon FireStick -sovellukseen.

Vaiheet GSE Smart IPTV: n asentamiseen FireStickiin

Tässä on vaiheet:

1- Ensimmäinen asia, jonka aiomme tehdä, on asentaa Downloader sovellus
Downloader on saatavana Amazon Storen kautta
Tämä sovellus auttaa sinua lataamaan GSE Smart IPTV FireStick -sovelluksen
Avaa Hae työkalu FireStick-aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa
Etsi sovellus ja asenna se (seuraa vain helppoja online-ohjeita)

asenna gse smart iptv tulitikkuun

2- Kun Downloader on asennettu, siirry eteenpäin ja avaa se

Muutaman kehotuksen tulisi näkyä. Sinun täytyy vain ohittaa ne valitsemalla sopivat näytön asetukset
Napsauta Downloader-sovelluksen aloitusnäytössä oikealla puolella olevaa URL-osoiteruutua (missä sen nimi on http: //)

Kuinka saada GSE smart iptv amazon Firestickiin

3- Käytämme nyt tätä näytön näppäimistöä seuraavan polun syöttämiseen: https://www.gsesmartiptv.com

TAI käytä vain tämän URL-osoitteen lyhennettyä versiota gsesmartiptv.com (kuten näet alla olevasta kuvasta)

Tarkista URL kerran varmistaaksesi, että kirjoitit sen oikein

Klikkaus MENNÄ

Kuinka asentaa gse smart iptv Firestickiin

4- Downloader-sovellus ohjaa sinut nyt selainosaan, jossa seuraava verkkosivu latautuu

Vieritä hiukan alas ja napsauta missä se sanoo Lataa Amazon-laitteille

gse smart iptv -lataus

5- Downloader muodostaa yhteyden online-tiedostopaikkaan ja alkaa ladata GSE Smart IPTV APK FireStickistä

Tämä vie muutaman minuutin

vaiheet gse smart iptv: n asentamiseen

6- Kun APK-tiedoston lataus on valmis, näet seuraavan kehotteen

Mene eteenpäin ja napsauta Asentaa

Kuinka käyttää gse smart iptv: tä Firestickissä

7 - Anna hetken asentaa GSE IPTV -sovellus FireStickiin

määritä gse smart iptv Firestickiin

8- Sovellus asennettu Ilmoitus tarkoittaa, että GSE Smart IPTV -sovellus on asennettu

Napsauttamalla vaihtoehtoa AVAA, sovellus käynnistyy heti. Mutta emme tee sitä nyt

Palataan takaisin Downloader-sovellukseen ja poistetaan lataamamme APK-tiedosto. Se on hyvä käytäntö, joka pitää rajoitetun FireStick-tallennustilasi puhtaana

Klikkaus TEHTY

gse smart iptv Firestickille

9 - Sinun täytyy nähdä tämä kehote

Klikkaus Poistaa

Kuinka asentaa gse smart iptv firestickiin

10 - Vahvista napsauttamalla Poistaa uudelleen

Huomaa: Voit poistaa APK-tiedoston myös myöhemmin. Avaa vain Downloader-sovellus, napsauta vasemmassa valikossa Tiedostot, valitse APK-tiedosto ja paina FireStick-kaukosäätimen 3-rivinen valikkopainiketta.

Kuinka asentaa gse smart iptv firestickiin

Loistava! Sinulla on nyt GSE Smart IPTV Amazon FireStickissä.

FireStick / Fire TV on nyt kaikki valmis suoratoistamaan suosikkisisältöäsi. Ennen kuin aloitat, haluaisin kuitenkin varoittaa, että kaikki verkossa suoratoistamasi on näkyvissä Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että ilmaisten elokuvien, TV-ohjelmien ja urheilun suoratoisto voi viedä sinut juridisiin ongelmiin. 

Onneksi on tyhmätön tapa pitää kaikki streaming-toiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi ja hallitukselta. Tarvitset vain hyvän VPN Fire Stick -sovelluksen. VPN peittää alkuperäisen IP: n, joka on ja auttaa sinua ohittamaan online-seurannan, ISP-kuristimen ja sisällön maantieteelliset rajoitukset.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on yhteensopiva kaikenlaisten suoratoistosovellusten kanssa ja on erittäin helppo asentaa Fire TV / Stick -sovellukseen.

Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten ennen kuin aloitat suoratoistoa Fire Stick / Fire TV: llä, katsotaan kuinka ExpressVPN: n avulla voit pitää streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisen 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Käynnistä Fire TV / Stick ja siirry “Search” -vaihtoehtoon vasemmalla puolella. Kirjoita nyt "Expressvpn" (ilman lainausmerkkejä) hakupalkkiin ja valitse ExpressVPN, kun se näkyy hakutuloksissa

asenna expressvpn-Firestick

Vaihe 3: Napsauta “Lataa” asentaaksesi ExpressVPN-sovelluksen Fire TV / Stick -sovellukseen.

hanki vpn jailbroken firestick

Vaihe 4: Avaa sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi, jotka olet luonut ostaessasi ExpressVPN-tilausta. Napsauta "Kirjaudu sisään"

kirjaudu expressvpn tulipaloon

Vaihe 5: Napsauta Virta-kuvaketta, kun haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

yhdistä ExpressVPN FireStickissä

Voit lukea myös tarkempia tietoja ExpressVPN: n käytöstä Fire TV / Stick -sovelluksen kanssa.

Kuinka käyttää GSE Smart IPTV: tä FireStickissä

Tämä osa osoittaa, kuinka GSE Smart IPTV: tä käytetään Fire TV: ssä. Jos sinun on ensin tiedettävä, kuinka pääset laitteesi sovellukseen, siirry seuraavaan kohtaan.

Kun suoritat GSE Smart IPTV -sovelluksen FireStickillä ensimmäistä kertaa, näyttöön tulee seuraava lupaa vaadittava kehote

Klikkaus kunnossa

gse smart iptv

Klikkaus Sallia tästä kehotuksesta, joka tulee näytön alaosaan

gse smart iptv Firestickille

Sinun on nyt näytettävä seuraava EULA-kehote käyttöehtojen ja joidenkin vastuuvapauslausekkeiden kanssa. Mene eteenpäin ja napsauta OLLA SAMAA MIELTÄ

lataa gse smart iptv Firestickistä

Seuraava on GSE Smart TV -sovelluksen pääikkuna.

gse smart iptv

Tutkitaan vasemman valikon luokan LOCAL alakohteita yksi kerrallaan.

 • Paikalliset soittolistat: Voit lisätä paikalliseen tallennustilaan tallennettuja soittolistoja
 • Android Local Media: Voit toistaa videoita, musiikkia jne. Suoraan paikallisesta tallennustilasta tarvitsematta lisätä soittolistoja
 • Lataa soittolista FTP: llä: Voit ladata soittolistoja FTP-palvelimelta
 • tila: Voit vaihtaa mobiili- ja TV-tilan välillä. Yleensä sovellus tunnistaa laitetyypin automaattisesti. Jos näin ei ole, voit kuitenkin muuttaa sitä manuaalisesti

Tarkastelemme nyt ETÄ luokka vasemmassa valikossa.

Etäsoittolistat

Etäsoittolistat -vaihtoehdon avulla voit tuoda M3U- ja / tai JSON-soittolistoja verkosta. Jos sinulla on IPTV-tilauksesi, joka tukee yhtä näistä soittolistamuodoista, sinun on annettava soittolistan URL-osoite. Useimmat soittolistoja tukevat IPTV-palveluntarjoajat tarjoavat M3U-linkkejä.

Napsauta Etäsoittolista-vaihtoehtoa ja napsauta seuraavassa ikkunassa + -painike yläosassa

asenna gse smart iptv tulitikkuun

Klikkaus Lisää M3U URL (tai LISÄÄ JSON-URL-osoitetta), kun sitä pyydetään

Kuinka saada GSE smart iptv amazon Firestickiin

Kirjoita tiedot seuraavaan ponnahdusikkunaan ja napsauta Lisätä nappi

Xtream-Codes API

Koska soittolista-URL-osoitteet ovat pitkät, niitä voi olla vaikea antaa kaukosäätimellä. Siksi, jos sinulla on Xtream-Codes API, käytä sitä sen sijaan.

Huomaa: Koska Xtream-koodeihin on viime aikoina ryhdytty, API-vaihtoehto ei ehkä toimi

Klikkaus Xtreme-Codes API vasemmassa valikossa. Klikkaa + -kuvaketta seuraavan näytön yläosassa

Kuinka asentaa gse smart iptv Firestickiin

Kirjoita tiedot ponnahdusikkunaan ja napsauta Lisätä

EPG-ohjelmaopas

Voit käyttää EPG-ohjelmaopas -vaihtoehto vasemmassa valikossa tuodaksesi EPG: n joko paikallisesta tiedostosta (laitteen tallennustilassa) tai URL-osoitteesta

Useimmat soittolistoja tukevat IPTV-palveluntarjoajat tarjoavat myös EPG-linkin

Napsauta EPG-ohjelmaopasta GSE Smart IPTV -sovelluksen päänäytössä FireStickissä.

vaiheet gse smart iptv: n asentamiseen

Napsauta seuraavassa näytössä + kuvakkeen yläosassa

Kuinka käyttää gse smart iptv: tä Firestickissä

Klikkaus Lisää paikallinen EPG-lähde jos sinulla on EPG-tiedosto paikallisessa tallennustilassa

Klikkaus Lisää EPG-etälähde lisätäksesi URL-osoitteen

määritä gse smart iptv Firestickiin

Lisää ulkoinen soitin videotoistoon

GSE Smart IPTV FireStick -sovelluksen avulla voit myös lisätä ulkoisen videosoittimen. Vaikka sovelluksessa on sisäänrakennettu soitin, voit saada paremman toistokokemuksen ulkoisella soittimella, kuten MX Player.

Klikkaus Ulkoinen soitin GSE Smart IPTV -sovelluksen päänäytön vasemmassa valikossa

gse smart iptv Firestickille

Klikkaa + kuvakkeen yläosassa

Kuinka asentaa gse smart iptv Firestickiin

Klikkaus löytö ponnahdusikkunassa

gse smart iptv

Sovellus näyttää kaikki asennetut mediasoittimet. Napsauta haluamaasi (sano MX Player)

gse smart iptv Firestickille

Klikkaus Lisätä ponnahdusikkunassa

Kuinka käyttää GSE Smart IPTV: tä FireStickillä

Tämä kohta on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat tietää, kuinka päästä käyttämään GSE Smart IPTV: tä tai mitä tahansa muuta FireStickin asennettua sovellusta.

Asennetut sovellukset eivät välttämättä näy FireStick-aloitusnäytössä (jos sinulla on yli 20 sovellusta). Tässä on joitain tapoja käyttää niitä:

1- Siirry FireStick-aloitusnäytössä kohtaan Asetukset / Sovellukset / Hallinnoi sovelluksia / GSE Smart TV (tai mikä tahansa muu sovellus, jota haluat käyttää) / Käynnistä sovellus
TAI
2- Paina Koti -painiketta FireStick-kaukosäätimessä noin 5 sekunnin ajan. Klikkaus sovellukset kun kehote tulee näkyviin
TAI
3- Valitse toinen rivi FireStick-aloitusnäytössä, jota kutsutaan Omat sovelluksesi & kanavat. Siirry vasemmalle ja napsauta Näytä kaikki
Vieritä alas ja valitse GSE Smart IPTV sovellus. Avaa sovellus napsauttamalla sovellusta.

lataa gse smart iptv Firestickistä

Voit jopa siirtää sovelluksen aloitusnäyttöön, jos haluat käyttää sitä nopeasti. Paina kaukosäätimen 3-rivivalikkopainiketta ja napsauta vaihtoehtoa Liikkua television ponnahdusikkunassa. Sinun tarvitsee vain vetää GSE Smart TV -sovellus ensimmäiselle riville

Kuinka asentaa GSE Smart IPTV Android TV -laatikkoon, Smart Android TV: hen ja Android-puhelimiin & tabletit

GSE Smart IPTV -sovellusta tuetaan kaikilla Android-alustoilla, mukaan lukien TV-ruudut, älytelevisiot ja kannettavat laitteet.

Itse asiassa tämä sovellus on virallisesti saatavana Google Play Kaupassa.

Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa manuaalisesti tätä sovellusta Android-laitteillesi.

Tässä on vaiheet GSE Smart TV: n asentamiseen Android TV Boxiin ja muihin Android-laitteisiin:

 • Etsi Google Play Kauppa -sovellus ja avaa se
 • Hae GSE Smart IPTV -sovellusta
 • Seuraa näytölle tulevia ohjeita ja lataa ja asenna sovellus

GSE Smart IPTV: n käyttöliittymä on melkein sama kaikissa laitteissa (mukaan lukien Amazon FireStick). Aloitaksesi, katso kohta GSE Smart IPTV: n käyttö FireStickissä.

GSE Smart IPTV: n asentaminen iOS: iin (iPhone, iPad, iPod Touch)

GSE Smart IPTV on myös virallisesti saatavana iOS-laitteissa Apple App Storen kautta. Joten jälleenkään, sivua ei tarvitse ladata.

Näin saat GSE Smart IPTV: n iPhonessa ja muissa iOS-laitteissa:

 • Avaa Apple App Store
 • Etsi GSE Smart IPTV
 • Seuraa näytölle tulevia ohjeita ja asenna sovellus

GSE Smart IPTV: n valikkovaihtoehdot iOS: lla ovat samat kuin muilla laitteilla. Voit jälleen viitata yllä olevaan kohtaan GSE Smart IPTV: n käyttäminen FireStickissä.

GSE Smart IPTV: n ominaisuudet ja edut FireStickissä (ja muissa laitteissa)

Tässä on tärkeitä yksityiskohtia ja ominaisuuksia:

 • GSE Smart IPTV on eräänlainen IPTV-hallintatyökalu
 • Tämä sovellus EI tarjoa omaa IPTV-sisältöä
 • Sinulla on oltava IPTV-tilauksesi toiselta palveluntarjoajalta, jotta voit käyttää tätä sovellusta
 • Sovelluksen avulla voit tuoda soittolistoja useiden IPTV-palveluntarjoajien useista tilauksista
 • GSE Smart IPTV tukee sekä M3U- että JSON-soittolistamuotoja
 • Sen avulla voit myös käyttää Xtream Codes API -sovellusta
 • Voit myös tuoda EPG-ohjelmaoppaita
 • Sekä paikallisia että kaukaisia ​​(URL-pohjaisia) soittolistoja ja EPG: tä tuetaan
 • GSE Smart IPTV mahdollistaa myös paikallisen median toiston laitteen varastosta
 • Siinä on sovelluksia Amazon FireStick, Android TV -laatikoihin ja älytelevisioihin, Android-matkapuhelimiin ja iOS-laitteisiin
 • Voit integroida ulkoisen mediasoittimen

Käärimistä

GSE Smart IPTV on loistava IPTV-työkalu, jonka avulla voit käyttää useita IPTV-tilauksia yhdestä paikasta. Tuella M3U: lle & JSON-soittolistat, EPG-oppaat ja Xtream-koodit, sovellus tarjoaa useita vaihtoehtoja kanavien tuomiseksi tilauksistasi.

GSE Smart IPTV FireStickissä ja muissa tuetuissa laitteissa on suurelta osin ilmainen. Sillä on myös maksettu versio, joka avaa kaikki ominaisuudet. Ilmainen versio on kuitenkin tarpeeksi hyvä useimmille käyttäjille. Kaiken kaikkiaan se on hieno IPTV-soitin.

Related:

Kuinka asentaa Smart IPTV FireStickiin
IPTV-älykkäiden asennus
Kuinka asentaa PVR IPTV Simple Client
Kuinka asentaa Sportz TV Firestickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me