Hogyan telepítsük a SET TV IPTV-t a FireStick-re

>

Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan telepítsük a Set TV-t FireStick és Fire TV eszközökre, és mindent lefedünk, amelyet az alkalmazás indításához tudnunk kell. Olvass tovább!

FONTOS: A TV-készülék már nem működik. Hamarosan hozzáadom a legjobb alternatívát. Időközben kövesse az alábbi linket, hogy behatárolja az Amazon Fire TV Stick-t a korlátlan ingyenes tartalom eléréséhez.

Hogyan viselkedni Jailbreak egy Fire Stick

A Set TV IPTV egy élő TV alkalmazás, amely több mint 500 csatornát hoz neked az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból. A műholdas csatornák hatalmas gyűjteményét 20 USD-tól megfizethető áron kínálják. Noha sok más IPTV-alkalmazás létezik, senki sem jön közel a Set TV-hez a csatornák számát illetően. A TV-t az Android készülékek széles választéka támogatja, és ezáltal megadhatja a szabadságot, hogy kedvenc csatornáit bárhol megnézhesse, akkor is, ha nem otthon ül a TV-készülék előtt. De ha valaki szeretne műholdas csatornákat nézni a televízión anélkül, hogy meg kellene vásárolnia a drága kábeltelevíziós előfizetéseket vagy a műholdas antennacsatlakozásokat, akkor szerencséd van! A TV-t a Firestick vagy a Fire TV eszközön kaphatja.

Hihetetlenül egyszerű az IPTV szolgáltatás használata az Amazon FireStick és Fire TV készülékeken. Ugyanakkor regisztrálnia kell a Set TV szolgáltatásokat a hivatalos webportálon keresztül.

Mi az IPTV?

A TV-csatorna nézésének hagyományos módja a kanapén ülés, a TV-készülék bekapcsolása és a csatorna behangolása. Az IPTV itt hozza meg a paradigmaváltást. Az IPTV az Internet Protocol Television kifejezést jelenti, és egyszerű szavakkal közvetíti a TV-csatornákat az interneten keresztül. A TV-n nézett csatornákat a műholdas csatornákhoz csatlakoztatjuk a forrástól, majd az otthonunkra telepített antennához vagy a kábelszolgáltatónk helyére..

Az IPTV hasonlít a szokásos digitális streaming-re olyan módon, hogy lehetővé teszi a tartalom internetes megnézését. Az egyik nagy különbség a kettő között az, hogy az IPTV a jelenleg sugárzott élő műholdas csatornákat továbbítja, nem pedig a szerverre feltöltött tartalmat. Az IPTV szabadon nézheti élő TV-csatornákat bármikor, bárhol, amíg van egy olyan alkalmazás, mint a Set TV, amely képes az alkalmazást futtatni, és az internetkapcsolat.

Az IPTV nem csupán arról szól, hogy útközben is megnézheti kedvenc csatornáit mobil eszközökön. Gyorsan növekszik a kábelvágók száma, akik még otthon is inkább az IPTV-t részesítik előnyben a hagyományos kábeltelevízióval szemben. Az IPTV-szolgáltatások sokkal több csatornát hoznak egy helyen, összehasonlítva a műholdas TV-előfizetéssel, és jóval alacsonyabb áron.

Iratkozzon fel a SET TV IPTV szolgáltatásokra & Árazás

Annak érdekében, hogy a SET TV IPTV elérhető legyen a FireStick-en, először regisztrálnia kell a szolgáltatásokat a weboldalon. Így teheti meg ezt.

# 1. Látogasson el a www.setvnow.com webhelyre, és kattintson az oldalon a „Rendelés most” gombra

Hogyan telepítsük a set tv-t a tűzoltóra

Mint láthatja, a Set TV 24 órás, teljes értékű próbaverziót kínál, amelyet hitelkártya nélkül is megszerezhet. A regisztráció után e-mailt küldünk a hitelesítő adatokkal a Set TV ingyenes próbaverziójának egy napra történő használatához.

televíziós ingyenes próbaverzió

A 24 órás próba végeztével feliratkozhat az egyik elérhető prémium tervre. A tervek havonta 20 USD-tól kezdődnek, amely hozzáférést biztosít az összes 500+ csatornához 30 napig.

Van egy másik, spanyol speciális havi terv, amelynek ára 25 USD, amely hozzáférést biztosít több mint 70 spanyol csatornához, valamint 500+ angol csatornához..

jegyzet: Az összes prémium terv akár 3 eszközt támogat

Hosszú távú terveik vannak az alábbiak szerint:

 1. 3 hónapos terv ára 55 USD (5 USD megtakarítást jelent)
 2. A 6 hónapos terv ára 110 USD (10 USD megtakarítást jelent)
 3. A 12 hónapos terv ára 200 USD (40 USD megtakarítást jelent)

Miután feliratkozott a szolgáltatásokra (akár ingyenes, akár fizetett), létrehoz egy SET TV IPTV fiókot. Bejelentkezhet fiókjába a kezdőlap jobb felső sarkában található „Saját fiók” linkre kattintva.

Az egyik prémium terv megvásárlása után kap egy PIN-kódot is, amelyet felhasználva jelentkezhet be a Set TV FireStick vagy más Set TV mobilalkalmazásba..

Hogyan telepítsük a SET TV-t a FireStick-re

Miután feliratkozott a Set TV szolgáltatásokra, telepítenie kell annak alkalmazását a készülékére. Most megtanuljuk, hogyan kell telepíteni a Set TV-t a FireStick-re. Ez a rész könnyű. Csak ügyeljen arra, hogy gondosan kövesse az egyes lépéseket.

Csatlakoztassa a FireStick készüléket a TV-hez, és kapcsolja be. Ellenőrizze, hogy csatlakozik-e az internethez.

1. LÉPÉS: Engedélyezze az ismeretlen forrásokat

# 1. Keresse meg és nyissa meg Beállítások a tetején lévő menüből

# 2. Kattintson a „Eszköz”Lehetőséget a következő képernyőn elérhető lehetőségek közül

tűzoltó beállítások

# 3. Kattintson a „Fejlesztői beállítások

# 4. Válassza a „Alkalmazások ismeretlen forrásokbólÉs kapcsolja be. Ez lehetővé teszi az alkalmazások telepítését harmadik féltől származó forrásokból. Azokra az alkalmazásokra vonatkozik, amelyek nem érhetők el az Amazon App Store-ban vagy más hivatalos alkalmazás-üzletekben.

engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat

Jegyzet: Az Ismeretlen források opciót csak akkor kell bekapcsolni, ha teljes mértékben biztos benne a telepítési forrásban. A TV FireStick beállítása egy megbízható alkalmazás, amelyet bármilyen gond nélkül telepíthet az eszközre.

Most térjen vissza a FireStick kezdőképernyőjére.

2. LÉPÉS: Telepítse a „Downloader” alkalmazást

Ha már van Downloader alkalmazás a Fire TV / Stick eszközön, akkor közvetlenül léphet a 3. lépésre. Ha még nem rendelkezik ilyennel, kövesse az alábbi lépéseket.

A Downloader egy nagyon népszerű alkalmazás a FireStick böngészőn, és segít a Set TV IPTV készülék beszerzésében. Ez az alkalmazás ingyenesen elérhető az Amazon App Store-ban.

A Downloader alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

# 1. A FireStick kezdőképernyőjén vigye az egérmutatót a bal felső sarokban található keresési ikon fölé

# 2. Írja be a „Downloader” kifejezést (idézetek nélkül)

telepítse a letöltő alkalmazást a tűzjelre

# 3. A gépelés közben felsorolt ​​listából válassza a „Letöltő” lehetőséget

# 4. Válassza a Get gombot, és fejezze be a telepítést

telepítse a letöltő tűz tv-stábot

Ez nem vesz igénybe néhány másodpercet (az internet sebességétől függően).

3. LÉPÉS: Töltse le és telepítse a Set TV FireStick alkalmazást a Downloader alkalmazás használatával

Most a Downloader alkalmazást fogjuk telepíteni a Set TV IPTV alkalmazás telepítéséhez.

Nyissa meg a Downloader alkalmazást a kezdőképernyőn. Ez a „Legutóbbi” szakaszban fog megjelenni, mivel éppen letöltötte. Ha nem látja ott, nyissa meg az alkalmazásfiókból

Itt meg kell adnia az APK fájl helyét a Set TV IPTV alkalmazáshoz. Az APK az Android platformon található alkalmazásfájl, amelyet az alkalmazások telepítéséhez és futtatásához használnak. Olyan, mint a Windows platformon található EXE fájlok és a Mac OS-en lévő DMG fájlok. Adja meg a következő URL-t az APK letöltéséhez:

http://app.setv.ca/SET.apk

letöltés televíziós tűzoltó

Miután megadta az URL-t, kattintson a „GO” gombra (ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a címet, különben az alkalmazás nem fog települni).

Az APK fájl most letölthető az eszközére. Ismét nem lehet több, mint egy perc.

letöltés televíziós tűzoltó alkalmazás

A fájl letöltése után egy üzenet jelenik meg a képernyőn, amelyben kéri az alkalmazás telepítésének megerősítését. Nyomja meg kétszer a távvezérlő le gombját, és kattintson a jobb alsó sarokban található „Telepítés” gombra

Hogyan telepítsük a set tv-t a tűzoltóra

A telepítés befejezése után megerősítő üzenetet fog látni, amelyben fel van tüntetve az „App Installed”, két gombbal: „Done” & 'Nyisd ki.'

Az „Open” azonnal indítja a Set TV IPTV-t a FireStick-en. Ha később használni akarja a SET TV-t, kattintson a „Kész” gombra.

Hogyan kell használni a tv-t a tűzoltón

Így telepítheti az IPTV-t a Firestick-re.

Az első lépések a SET TV IPTV használatával

Indítsa el az alkalmazást, miután telepítette. Látni fogja a bejelentkezési képernyőt. Kétféle módon jelentkezhet be:

 • Használhatja bejelentkezési adatait (felhasználónév és jelszó)
 • Használhatja a PIN-kódot

televíziós tűzjel

A bejelentkezési hitelesítő adatokat a TV TV IPTV-fiók regisztrációjakor hozzák létre.

A PIN-kódot általában a regisztrált e-mail címre küldik el e-mailben. PIN-kódját az online fiókból is beszerezheti, ha bejelentkezik a https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Jelentkezzen be a kívánt opcióval.

SET TV-t a FireStick interfészen

Miután bejelentkezett a Set TV-re a FireStick-en, látni fogja az alkalmazás kezdőképernyőjét. A felület egyszerű és nagyon intuitív. Könnyen kezelhető és gyorsan érthető.

A felület nagy része üres lesz az alkalmazás első megnyitásakor. Amikor azonban megkezdi a Set TV használatát, akkor az üres betölti a „Legtöbbet figyelt” és az „utoljára nézett” csatornák listája..

Az alján öt következő lap található:

telepítse a tv-készüléket a tűzön

 1. TV: Itt hozzáférhet az összes élő csatornához
 2. Filmek: Ez a szakasz nyújt igény szerint tartalmat. De nem csak a filmeknek, amelyeket ez a szakasz kínálhat; számos népszerű TV-műsorral is rendelkezik
 3. Felzárkózik: Ez a szakasz jelenleg nem működik. Amint elérhető lesz, megismétli a néhány órával ezelőtt sugárzott tartalmat
 4. EPG: Ez az elektronikus műsorfüzet, és információt nyújt Önnek arról, hogy miként játszik a televíziókészülék különféle TV-csatornáin
 5. Info: Ez a lap a Set TV-fiókjára vonatkozó információkat jeleníti meg

Most felfedezzük a TV-részt, amelyről ez az alkalmazás a leghíresebb.

Kattintson a „TV” fülre, majd nyomja meg a távvezérlő „Kiválaszt” gombját. Megnyitja a csatornavezetőt.

A bal oldalon láthatja a különböző kategóriákat, amelyekbe az összes 500+ csatorna besorolva van. A cikk írásakor a következő kategóriák álltak rendelkezésre:

 • Összes
 • angol
 • Sport
 • spanyol
 • USA
 • UK
 • filippínó
 • Felnőtt

A kategóriák fölött balra található egy keresőmező. Ha nem találja meg a kívánt csatornát, mivel a lista hatalmas, akkor a keresési funkció segítségével kereshet a csatorna neve alapján.

A csatornák streamingjét az EPG fülről is megkezdheti. Csak nyissa meg ezt a fület, és válassza ki a csatornát a listából.

A Set TV IPTV for FireStick az élő, műholdas csatornák hatalmas gyűjteményével rendelkezik. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, csak ennyi van. Ez a cikk nem teszi lehetővé a Set TV-n elérhető csatornák teljes listájának megadását. Látogasson el a hivatalos weboldalra, és görgessen le az aljára, hogy megtekintse a teljes listát.

Kérjen VPN-t

Gondolkozott már azon azon, hogy miért van egy nagyon gyors internetkapcsolat ellenére, a streaming élménye még mindig néha alacsonyabb? Amikor streaming problémákba kerülünk, gyakran feltételezzük, hogy probléma van a tartalomszolgáltató végén. Ennek oka az, hogy nincs okunk azt hinni, hogy egy ilyen szupergyors kapcsolat bármilyen pufferelési problémát okozhat.

Ne tévesszünk! Nagyon esély van arra, hogy Internet szolgáltatója (ISP) csökkenti az Internet sebességét alacsonyabb szintre, mint azt állítják. Lehet, hogy az internetes fojtás áldozata, egy jelenség, amely általánosabb, mint gondolnád.

Az internetszolgáltató figyeli az internetes tevékenységeit, és különösen, ha az utóbbi időben sokat streaming, előfordulhat, hogy fojtják a sebességet. És valószínűleg nem is illegális, mert elmulasztotta a Szolgáltatási feltételek finom nyomatainak elolvasását.

Szóval mit csináljunk? Könnyen! Most szerezzen VPN-t a FireStick számára. A VPN elrejti az internetes tevékenységeit az internetszolgáltatójától, és biztosítja, hogy élvezze az online streaming-et az internetkapcsolat teljes potenciáljára.

legjobb tűzálló vpn

Következtetés

Ebben a cikkben megtudtuk, hogyan lehet telepíteni ezt az IPTV-t az Amazon Fire TV és a FireStick eszközökre. A tévékészülék gyorsan növekszik népszerű élő TV-alkalmazásként a kábelvágók körében. Ha elolvasta a Set TV áttekintését, akkor sok pozitív dolgot hallhatott róla. Vannak, akiknek a havi 20 dollár kikiáltási ára kissé magas. De ezen az áron több mint 500 csatornát kapsz, ami még nem hallható. És ez nem az! A prémium előfizetés lehetővé teszi a Set TV IPTV használatát akár 3 eszközön. Ez kevesebb, mint havonta eszközönként 7 dollár. Töltse le és töltse le a TV-t a Firestick-en, feliratkozzon prémium szolgáltatásaira, és élvezze az élő TV-közvetítés más készülékein, például az Android mobiltelefonján. További szórakozást keres? Nézze meg a 20 legfontosabb Amazon Fire Stick alkalmazás listánkat, amelyek a kábel TV-jéhez vezetnek.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me