Hur man installerar SET TV IPTV på FireStick

>

I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du installerar Set TV på FireStick och Fire TV-enheter och täcker allt du behöver veta om den här appen för att komma igång. Fortsätt läsa!

VIKTIGT: Set TV fungerar inte längre. Jag kommer att lägga till det bästa alternativet snart. Under tiden följer du länken nedan för att jailbreak din Amazon Fire TV Stick för obegränsat gratisinnehåll.

Hur man Jailbreak en Fire Stick

Set TV IPTV är en live-TV-app som ger dig mer än 500 kanaler från USA och Storbritannien. Denna enorma samling satellitkanaler erbjuds till ett överkomligt pris från 20 $. Det finns många andra IPTV-appar där ute, men ingen kommer ens nära Set TV när det gäller antalet kanaler. Set TV stöds av ett brett utbud av Android-enheter och ger dig friheten att titta på dina favoritkanaler var som helst, även om du inte är hemma innan din TV-apparat. Men, om du är någon som vill titta på satellitkanaler på TV utan att behöva köpa dyra kabel-TV-abonnemang eller parabolantenner, har du tur! Du kan få Set TV på din Firestick eller Fire TV-enhet.

Att använda denna IPTV-tjänst på dina Amazon FireStick- och Fire TV-enheter är oerhört enkelt. Du måste dock registrera dig för Set TV-tjänsterna via deras officiella webbportal.

Vad är IPTV?

Det traditionella sättet att titta på en TV-kanal är att sitta på soffan, slå på TV: n och ställa in i kanalen. Det är där IPTV åstadkommer paradigmskiftet. IPTV står för Internet Protocol Television och levererar i enkla ord TV-kanalerna över internet. Kanalerna som vi tittar på vår tv är länkade till satelliten från källan och sedan nedlänkade till antennen antingen installerad i våra hem eller på vår kabeloperatörs plats.

IPTV är ungefär som vanlig digital streaming på så sätt att du kan titta på innehållet på internet. Men en stor skillnad mellan de två är att IPTV strömmar över de direkta satellitkanalerna som för närvarande sänds och inte innehållet som laddas upp till en server. IPTV ger dig friheten att titta på levande TV-kanaler när som helst, var som helst så länge du har en app som Set TV, en enhet som kan köra appen och internetuppkoppling.

IPTV handlar inte bara om att kunna titta på dina favoritkanaler på mobila enheter när du är på språng. Det finns en snabbt växande befolkning av sladdar som föredrar IPTV framför traditionell kabel-TV även när de är hemma. IPTV-tjänster har många fler kanaler på en plats jämfört med en satellit-TV-prenumeration och till ett mycket lägre pris.

Registrera dig för SET TV IPTV-tjänster & Prissättning

För att få SET TV IPTV på FireStick måste du först registrera dig för tjänsterna på webbplatsen. Så här kan du göra det.

# 1. Besök webbplatsen www.setvnow.com och klicka på knappen 'Beställ nu' på sidan

hur man installerar set tv på firestick

Som ni ser erbjuder Set TV en 24-timmars fullständig testversion som du kan få utan kreditkort. När du har registrerat dig kommer ett e-postmeddelande att skickas till dig med referenser för att använda Set TV-kostnadsfri provperiod under en dag.

ställa in gratis tv-rättegång

När din 24-timmarsperiod är över kan du registrera dig för en av de tillgängliga premiumplanerna. Planerna börjar på $ 20 per månad, vilket ger dig tillgång till alla 500+ kanaler under 30 dagar.

Det finns en annan, spansk-special månadsplan som prissätts till $ 25, som ger tillgång till 70+ spanska kanaler tillsammans med 500+ engelska kanaler.

Notera: Alla premiumplaner stöder upp till 3 enheter

De har också planer med lång varaktighet enligt följande:

 1. 3-månaders plan prissat $ 55 (sparar dig $ 5)
 2. 6-månaders plan prissatta $ 110 (sparar 10 $)
 3. 12-månaders plan prissatta $ 200 (du sparar 40 $)

När du har registrerat dig för tjänsterna (antingen gratis eller betald) skapar du ett SET TV IPTV-konto. Du kan logga in på ditt konto genom att klicka på "Mitt konto" längst upp till höger på hemsidan.

Efter att ha köpt en av premiumplanerna får du också en PIN-kod, som du kan använda för att logga in på Set TV FireStick eller någon annan Set TV-mobilapp.

Hur man installerar SET TV på FireStick

När du har registrerat dig för Set TV-tjänsterna måste du installera appen på din enhet. Vi kommer nu att lära dig hur du installerar Set TV på FireStick. Den här delen är lätt. Se bara till att du följer varje steg noggrant.

Anslut FireStick till din TV och slå på den. Se till att den är ansluten till internet.

STEG 1: Aktivera okända källor

# 1. Navigera till och öppna inställningar från menyn längst upp

# 2. Klick 'EnhetFrån de tillgängliga alternativen på nästa skärm

eldsticksinställningar

# 3. Klick 'Utvecklaralternativ

# 4. Välj 'Appar från okända källorOch slå på den. Detta gör att du kan installera appar från tredjepartskällor. Det är för appar som inte är tillgängliga i Amazon App Store eller andra officiella appbutiker.

tillåta appar från okända källor eldstick

Notera: Alternativet Okända källor bör endast aktiveras när du är helt säker på installationskällan. Set TV FireStick är en betrodd app och du kan fritt installera den på enheten utan några bekymmer.

Gå tillbaka till startskärmen för FireStick.

STEG 2: Installera appen 'Downloader'

Om du redan har Downloader-appen på din Fire TV / Stick kan du gå direkt till steg 3. Om du inte har den ännu, följ stegen nedan.

Downloader är en mycket populär app på FireStick och den hjälper dig att ställa in TV IPTV på enheten. Denna app finns gratis i Amazon App Store.

Följ stegen nedan för att ladda ner och installera Downloader-appen:

# 1. Håll muspekaren över sökikonen längst upp till vänster på FireStick-startskärmen

# 2. Skriv in termen "Downloader" (utan offert)

installera nedladdningsapp på eldstick

# 3. Välj "Downloader" i listan som fylls i när du skriver

# 4. Välj Get-knappen och slutför installationen

installera nedladdaren brand tv-stick

Det tar inte mer än några sekunder (beroende på internethastighet).

STEG 3: Ladda ner och installera Set TV FireStick-app med Downloader-appen

Nu kommer vi att använda Downloader-appen för att installera Set TV IPTV-appen.

Öppna Downloader-appen från hemskärmen. Det kommer att visas i avsnittet "Nyligen" eftersom du just har laddat ner det. Om du inte ser det där, öppna det från App-lådan

Här kommer du att ange platsen för APK-filen för Set TV IPTV. APK är applikationsfilen för Android-plattformen som används för att installera och köra apparna. Det är som EXE-filer på Windows-plattformen och DMG på Mac OS. Ange följande URL för att ladda ner APK:

http://app.setv.ca/SET.apk

ladda ner set firestick tv

Klicka på "GO" när du har angett URL: n (se till att du har skrivit in rätt adress eller att appen inte kommer att installeras).

APK-filen kommer nu att ladda ner på din enhet. Återigen bör det inte ta mer än en minut.

ladda ner app firestick tv

När filen har laddats ner visas ett meddelande på skärmen där du bekräftar att du installerar programmet. Tryck på ned-knappen på fjärrkontrollen två gånger och klicka på 'Installera' längst ner till höger

hur man installerar set tv på firestick

Efter installationen ser du ett bekräftelsemeddelande som säger "App Installed" med två knappar "Done" & 'Öppen.'

'Open' kommer att starta Set TV IPTV på FireStick direkt. Om du vill använda SET TV senare klickar du på 'Klar.'

hur man använder set tv på eldstick

Så här installerar du IPTV på Firestick.

Komma igång med SET TV IPTV

Kör appen när du har installerat den. Du kommer att se inloggningsskärmen. Det finns två alternativ att logga in:

 • Du kan använda dina inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord)
 • Du kan använda PIN-koden

ställa in tv-eldstick

Inloggningsuppgifter skapas när Set TV IPTV-konto registreras.

PIN-koden skickas vanligtvis till den registrerade e-postadressen. Du kan också få din PIN-kod från onlinekontot efter att du har loggat in på https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Logga in nu med önskat alternativ.

Ställ in TV på FireStick-gränssnitt

När du har loggat in på Set TV på FireStick ser du appens hemskärm. Gränssnittet är enkelt och mycket intuitivt. Det är lätt att använda och snabbt att förstå.

Den stora delen av gränssnittet kommer att visas tomt när du först öppnar appen. Men när du börjar använda Set TV kommer det tomma att fyllas i listan över kanalerna "Mest bevakade" och "Senast sett".

Längst ner finns fem följande flikar:

installera uppsatt tv på eldspaken

 1. TV: Det är här du får tillgång till alla livekanaler
 2. bio: Detta är det avsnitt som ger dig innehåll på begäran. Men det är inte bara filmerna som detta avsnitt har att erbjuda; det har också ett antal populära TV-program också
 3. Komma ikapp: Det här avsnittet fungerar inte för tillfället. När den är tillgänglig kommer den att spela upp innehållet som sändes för några timmar sedan
 4. EPG: Det står för elektronisk programguide och ger dig information om vad som för närvarande spelas på olika TV-kanaler på Set TV
 5. Info: Den här fliken visar information som gäller ditt TV-konto

Vi kommer nu att utforska TV-avsnittet, den som denna app är mest känd för.

Klicka på fliken "TV" och tryck på knappen "Välj" på fjärrkontrollen. Den öppnar kanalguiden.

Till vänster kan du se de olika kategorierna där alla 500+ kanaler har klassificerats. Vid skrivandet av denna artikel var följande kategorier tillgängliga:

 • Allt
 • engelsk
 • sporter
 • spanska
 • USA
 • Storbritannien
 • Filippinare
 • Vuxen

Det finns ett sökfält till vänster precis ovanför dessa kategorier. Om du inte hittar den kanal du letar efter eftersom listan är enorm kan du använda sökfunktionen för att söka efter kanalnamnet.

Du kan också börja strömma en kanal från EPG-fliken. Öppna bara den här fliken och välj kanal från listan.

Set TV IPTV för FireStick har en enorm samling live-satellitkanaler. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, de har bara allt. Omfattningen av denna artikel tillåter oss inte att tillhandahålla en fullständig lista över tillgängliga kanaler på Set TV. Du kan besöka den officiella webbplatsen och bläddra ner till botten för att se hela listan.

Skaffa ett VPN

Har du någonsin undrat varför din streamingupplevelse fortfarande ibland är under pari trots en mycket snabb internetuppkoppling? När vi får problem med strömning antar vi ofta att det finns ett problem i innehållsleverantörens slut. Det beror på att vi inte har någon anledning att tro att en sådan snabb snabb anslutning kan orsaka buffrande problem.

Låt oss inte ta fel! Det finns en god chans att din Internetleverantör (ISP) kan sänka din internethastighet till en lägre nivå än de påstår sig ge. Du kan bli offer för internetregistrering, ett fenomen som är vanligare än du tror.

Din internetleverantör tittar på din internetaktivitet och särskilt om du har strömmt mycket på senare tid kan de strypa hastigheten. Och det kanske inte ens är olagligt eftersom du missade att läsa de fintryck av användarvillkoren.

Så vad gör vi? Lätt! Skaffa ett VPN för FireStick just nu. En VPN maskerar dina internetaktiviteter från din Internet-leverantör och ser till att du njuter av online-strömning till din internetanslutning.

bästa firestick vpn

Slutsats

I den här artikeln lärde vi oss hur du installerar denna IPTV på Amazon Fire TV och FireStick-enheter. Set TV blir snabbt en populär live-TV-app bland sladdar. Om du har läst någon Set TV-recension, kanske du har hört många positiva saker om det. Vissa kan hitta startpriset på $ 20 per månad lite högt. Men till det här priset får du mer än 500 kanaler, något som är okänt. Och det är inte det! Med ett premiumabonnemang kan du använda Set TV IPTV på upp till 3 enheter. Det är mindre än $ 7 per enhet per månad. Gå vidare och ladda ner Set TV på Firestick, prenumerera på sina premiumtjänster och njut av live-TV-strömning på dina andra enheter, till exempel en Android-mobil. Letar du efter mer underhållning? Kolla in vår lista över de 20 bästa Amazon Fire Stick-apparna som gör att du släpper din kabel-TV.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me