Как да инсталирате SET TV IPTV на FireStick

>

В тази статия ще научим как да инсталирате Set TV на FireStick и Fire TV устройства и да покрием всичко, което трябва да знаете за това приложение, за да започнете. Продължавай да четеш!

ВАЖНО: Настройката на телевизора вече не работи. Ще добавя най-добрата алтернатива скоро. Междувременно следвайте връзката по-долу, за да джейлбрейк си Amazon Fire TV Stick за неограничено безплатно съдържание.

Как да затворите пожарната пръчка

Set TV IPTV е приложение за телевизия на живо, което ви предоставя повече от 500+ канала от САЩ и Великобритания. Тази огромна колекция от сателитни канали се предлага на достъпна цена, започваща от 20 долара. Въпреки че има много други IPTV приложения, никой не се приближава дори до Set TV, що се отнася до броя на каналите. Set TV се поддържа от широка гама от устройства с Android и ви дава свободата да гледате любимите си канали навсякъде, дори когато не сте вкъщи, седнали преди телевизора. Но ако сте някой, който би искал да гледате сателитни канали по телевизията, без да е необходимо да купувате скъпи абонаменти за кабелна телевизия или сателитни антени, имате късмет! Можете да получите Set TV на устройството си Firestick или Fire TV.

Използването на тази IPTV услуга на вашите Amazon FireStick и Fire TV устройства е невероятно лесно. Все пак ще трябва да се регистрирате за услугите на Set TV чрез техния официален уеб портал.

Какво е IPTV?

Традиционният начин за гледане на телевизионен канал е да седнете на дивана, да включите телевизора и да се настроите на канала. Именно там IPTV води до промяна на парадигмата. IPTV означава Internet Protocol Television и с прости думи той доставя телевизионните канали през интернет. Каналите, които гледаме на нашия телевизор, са свързани към спътника от източника и след това надолу към антената или инсталирана в нашите домове, или на местоположението на нашия кабелен оператор.

IPTV е много като обикновен цифров поток по начина, по който ви позволява да гледате съдържанието през интернет. Но една голяма разлика между двете е, че IPTV излъчва сателитните канали на живо, които се излъчват в момента, а не съдържанието, което се качва на сървър. IPTV ви дава свободата да гледате телевизионни канали на живо по всяко време и навсякъде, стига да имате приложение като Set TV, устройство, което може да стартира приложението и интернет свързаност.

IPTV не е само в това да можете да гледате любимите си канали на мобилни устройства, докато сте в движение. Бързо нараства популацията на резачки за кабели, които предпочитат IPTV пред традиционната кабелна телевизия, дори когато са вкъщи. IPTV услугите доставят много повече канали на едно място в сравнение с абонамент за сателитна телевизия и на много по-ниска цена.

Регистрация за SET TV IPTV услуги & Ценообразуване

За да получите SET TV IPTV на FireStick, първо трябва да се регистрирате за услугите на уебсайта. Ето как можете да направите това.

# 1. Посетете уебсайта www.setvnow.com и кликнете върху бутона „Поръчай сега“ на страницата

как да инсталирате set tv на firestick

Както можете да видите, Set TV предлага денонощна, пълнофункционална пробна версия, която можете да получите без кредитна карта. След като се регистрирате, ще ви бъде изпратен имейл с идентификационните данни, за да използвате безплатен пробен период на телевизия за един ден.

задайте безплатна пробна телевизия

След приключване на 24-часовата пробна версия, можете да се регистрирате за един от наличните премиум планове. Плановете започват от $ 20 на месец, което ви дава достъп до всички 500+ канала за 30 дни.

Има и друг, специален испански месечен план на цена от 25 долара, който предлага достъп до 70+ испански канала, заедно с 500+ английски канала.

Забележка: Всички премиум планове поддържат до 3 устройства

Те също имат дългосрочни планове, както следва:

 1. Тримесечен план на цена $ 55 (спестява ви $ 5)
 2. 6-месечен план на цена $ 110 (спестява ви $ 10)
 3. Двумесечен план на цена $ 200 (спестява ви $ 40)

След като се регистрирате за услугите (безплатни или платени), ще създадете IPTV акаунт на SET TV. Можете да влезете в акаунта си, като кликнете върху „Моят акаунт“ в горния десен ъгъл на началната страница.

След като купите един от първокласните планове, получавате и ПИН код, с който можете да влезете в Set TV FireStick или което и да е друго мобилно приложение за Set TV.

Как да инсталирате SET TV на FireStick

След като се регистрирате за услугите на Set TV, ще трябва да инсталирате приложението му на устройството си. Сега ще научим как да инсталирате Set TV на FireStick. Тази част е лесна. Просто не забравяйте да следвате внимателно всяка стъпка.

Свържете FireStick към вашия телевизор и го включете. Уверете се, че е свързан с интернет.

СТЪПКА 1: Активиране на неизвестни източници

# 1. Отворете и отворете Настройки от менюто в горната част

# 2. Кликнете върху „приспособлениеОт наличните опции на следващия екран

настройки за ограждане

# 3. Кликнете върху „Опции за програмисти"

# 4. Изберете „Приложения от неизвестни източнициИ го включете. Това ще ви позволи да инсталирате приложения от източници на трети страни. Той е за приложенията, които не се предлагат в Amazon App Store или в други официални магазини за приложения.

разрешаване на приложения от неизвестни източници

Забележка: Опцията с неизвестни източници трябва да се включва само когато сте абсолютно уверени в инсталационния източник. Set TV FireStick е надеждно приложение и можете свободно да го инсталирате на устройството без никакви притеснения.

Сега се върнете към началния екран на FireStick.

СТЪПКА 2: Инсталирайте приложението „Downloader“

Ако вече имате приложението Downloader на своя Fire TV / Stick, можете директно да отидете на Стъпка 3. Ако все още нямате, изпълнете стъпките по-долу.

Downloader е много популярно приложение на FireStick и ще ви помогне да получите Set TV IPTV на устройството. Това приложение е достъпно безплатно в Amazon App Store.

Следвайте стъпките по-долу, за да изтеглите и инсталирате приложението Downloader:

# 1. На началния екран на FireStick задръжте курсора на мишката върху иконата за търсене в горния ляв ъгъл

# 2. Въведете термина „Downloader“ (без кавички)

инсталирайте приложение за изтегляне на Firestick

# 3. Изберете „Downloader“ от списъка, който се попълва, докато пишете

# 4. Изберете бутона Get и завършете инсталацията

инсталирате изтегляне пожар тв стик

Това няма да отнеме повече от няколко секунди (в зависимост от скоростта на интернет).

СТЪПКА 3: Изтеглете и инсталирайте Set TV FireStick App с помощта на Downloader App

Сега ще използваме приложението Downloader, за да инсталираме приложението TV TV IPTV.

Отворете приложението Downloader от началния екран. Той ще се появи в секцията „Последни“, тъй като току-що сте го изтеглили. Ако не го видите там, отворете го от чекмеджето на приложенията

Тук ще трябва да въведете местоположението на APK файла за Set TV IPTV. APK е файлът с приложения за платформата Android, който се използва за инсталиране и стартиране на приложенията. Това е като EXE файловете на платформата на Windows и DMG на Mac OS. Въведете следния URL адрес, за да изтеглите APK:

http://app.setv.ca/SET.apk

изтегляне set tv firestick

Щракнете върху „GO“, след като въведете URL адреса (уверете се, че сте въвели правилния адрес или приложението няма да се инсталира).

APK файлът вече ще се изтегли на вашето устройство. Отново не трябва да отнеме повече от минута.

изтегляне set tv firestick ап

След като файлът се изтегли, на екрана ще се появи съобщение с молба за потвърждение за инсталиране на приложението. Натиснете клавиша надолу на дистанционното си два пъти и кликнете върху „Инсталиране“ в долния десен ъгъл

как да инсталирате set tv на firestick

След завършването на инсталацията ще видите съобщение за потвърждение, казващо „Приложено приложение“ с два бутона „Готово“ & "Open".

„Open“ ще стартира Set TV IPTV на FireStick веднага. Ако искате да използвате SET TV по-късно, щракнете върху „Готово“.

как да използвам телевизор на фистарк

Ето как инсталирате IPTV на Firestick.

Първи стъпки с SET TV IPTV

Стартирайте приложението, след като го инсталирате. Ще видите екрана за вход. Има две възможности за влизане:

 • Можете да използвате вашите данни за вход (потребителско име и парола)
 • Можете да използвате ПИН кода

поставен телевизионен фистак

Данните за влизане се създават в момента на регистрация на акаунта за IPTV акаунт.

ПИН обикновено се изпраща по имейл до регистрирания имейл адрес. Можете също да получите своя ПИН от онлайн акаунта, след като влезете на адрес https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Сега влезте с желаната опция.

SET TV в интерфейса FireStick

След като влезете в Set TV на FireStick, ще видите началния екран на приложението. Интерфейсът е прост и много интуитивен. Той е лесен за използване и бърз за разбиране.

Голямата част от интерфейса ще се появи празна при първото отваряне на приложението. Когато започнете да използвате Задаване на телевизия, празното ще бъде попълнено от списъка с канали „Най-гледани“ и „Последно гледани“.

В долната част има пет следните раздела:

инсталирайте настроена телевизия на пожарната пръчка

 1. ТВ: Тук получавате достъп до всички канали на живо
 2. кино: Това е разделът, който ви предоставя съдържание при поискване. Но това не са само филмите, които този раздел може да предложи; тя също има редица популярни телевизионни предавания
 3. Настигам: Този раздел не е функционален в момента. След като е налице, той ще възпроизведе съдържанието, излъчено преди няколко часа
 4. EPG: Тя означава Електронно програмно ръководство и ви предоставя информация за това, което в момента се възпроизвежда в различни телевизионни канали на Set TV
 5. Информация: Този раздел показва информация, отнасяща се до вашия акаунт за настройка на телевизия

Сега ще разгледаме телевизионната секция, тази, която това приложение е най-известно.

Кликнете върху раздела „TV“ и натиснете бутона „Избор“ на вашето дистанционно. Той ще отвори водача на канала.

Вляво можете да видите различните категории, в които са класифицирани всички 500+ канала. По време на писането на тази статия бяха налични следните категории:

 • всичко
 • Английски
 • спортен
 • испански
 • САЩ
 • Великобритания
 • филипински
 • възрастен

Вляво над тези категории има поле за търсене. Ако не можете да намерите канала, който търсите, тъй като списъкът е огромен, можете да използвате функцията за търсене за търсене по името на канала.

Можете също да започнете поточно предаване на канал от раздела EPG. Просто отворете този раздел и изберете канала от списъка.

Задайте телевизия IPTV за FireStick разполага с огромна колекция от живи, сателитни канали. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, те просто имат всичко. Обхватът на тази статия не ни позволява да предоставим пълен списък на каналите, налични на Set TV. Можете да посетите официалния уебсайт и да превъртите надолу към дъното, за да видите пълния списък.

Вземете VPN

Замисляли ли сте се защо, въпреки много бързата интернет връзка, вашето поточно преживяване все още понякога е под номинала? Когато се сблъскаме с проблеми с потока, често приемаме, че има проблем в края на доставчика на съдържание. Това е така, защото нямаме причина да смятаме, че такава свръхбърза връзка може да доведе до проблеми с буферирането.

Нека не грешим! Има добър шанс вашият доставчик на интернет услуги (ISP) да намали скоростта на интернет до ниво, по-ниско от това, което те твърдят, че предоставят. Бихте могли да станете жертва на дроселиране в Интернет, явление по-често, отколкото можете да мислите.

Вашият интернет доставчик наблюдава вашата интернет активност и особено ако напоследък предавате много, може да намали скоростта. И това може дори да не е незаконно, защото сте пропуснали да прочетете фините отпечатъци на Общите условия.

И така, какво правим? Лесно! Вземете VPN за FireStick веднага. VPN маскира вашите интернет дейности от вашия интернет доставчик и гарантира, че се наслаждавате на онлайн стрийминг до пълния потенциал на вашата интернет връзка.

най-добър firestick vpn

заключение

В тази статия научихме как да инсталирате тази IPTV на Amazon Fire TV и FireStick устройства. Set TV бързо се превръща в популярно приложение за телевизия на живо сред резачите за кабели. Ако сте прочели някой преглед на Set TV, може да сте чули много положителни неща за него. Някои може да намерят началната цена от 20 долара на месец малко висока. Но на тази цена получавате повече от 500 канала, нещо, което е нечувано. И това не е всичко! Премиум абонамент ви позволява да използвате Set TV IPTV на до 3 устройства. Това е по-малко от 7 долара на устройство на месец. Продължете напред и изтеглете Задаване на телевизия на Firestick, абонирайте се за нейните първокласни услуги и се насладете на предаването на телевизия на живо на другите ви устройства, като например мобилен телефон с Android. Търсите повече забавление? Вижте нашия списък с топ 20 приложения на Amazon Fire Stick, които ще ви накарат да изкопаете кабелната си телевизия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me