Kako instalirati SET TV IPTV na FireStick

>

U ovom ćemo članku naučiti kako instalirati Set TV na FireStick i Fire TV uređaje i obuhvatiti sve što trebate znati o ovoj aplikaciji da biste započeli. Nastavi čitati!

VAŽNO: Postavite TV više ne radi. Uskoro ću dodati najbolju alternativu. U međuvremenu, slijedite donju vezu do bijeg od vašeg zatvora Amazon Fire TV Stick za neograničen besplatni sadržaj.

Kako doći do bjekstva od požara

Postavite TV IPTV je TV emisija uživo koja vam donosi više od 500+ kanala iz SAD-a i Velike Britanije. Ova ogromna kolekcija satelitskih kanala nudi se po pristupačnoj cijeni koja počinje od 20 USD. Iako su vani brojne druge IPTV aplikacije, nitko se ne postavlja ni blizu Postavi TV, što se tiče broja kanala. TV set podržava širok raspon Android uređaja i daje vam slobodu gledanja svojih omiljenih kanala bilo gdje, čak i kada ne sjedite kod kuće prije televizora. Ali, ako ste netko tko bi želio gledati satelitske kanale na Televiziji bez potrebe da kupujete skupe pretplate za kablovsku televiziju ili satelitske antene, imate sreće! Postavite TV na Firestick ili Fire TV uređaj.

Korištenje ove IPTV usluge na uređajima Amazon FireStick i Fire TV nevjerojatno je jednostavno. Međutim, morat ćete se prijaviti za Set TV usluge putem njihovog službenog web portala.

Što je IPTV?

Tradicionalni način gledanja TV kanala je sjedenje na kauču, uključivanje televizora i prilagođavanje kanalu. Tu IPTV dovodi do promjene paradigme. IPTV je kratica za Internet Protocol Television te jednostavnim riječima prenosi TV kanale putem Interneta. Kanali koje gledamo na našem TV-u povezuju se sa satelitom od izvora i zatim nadolazećom antenom ili su instalirani u našim kućama ili na lokaciji našeg kablovskog operatera..

IPTV je nalik uobičajenoj digitalnoj struji na način na koji vam omogućuje gledanje sadržaja putem interneta. No, jedna velika razlika između njih je da IPTV prenosi aktivne satelitske kanale koji se trenutačno emitiraju, a ne sadržaj koji je učitan na poslužitelj. IPTV vam omogućava slobodu gledanja televizijskih kanala uživo bilo gdje i bilo gdje dok god imate aplikaciju poput Set TV, uređaj koji može pokrenuti aplikaciju i internetsko povezivanje.

IPTV nije samo u tome što možete gledati svoje omiljene kanale na mobilnim uređajima dok ste u pokretu. Naglo raste broj rezača kablova koji više vole IPTV pred tradicionalnom kablovskom televizijom, čak i kad su kod kuće. IPTV usluge na jednom mjestu donose puno više kanala u odnosu na pretplatu za satelitsku televiziju i po mnogo nižoj cijeni.

Prijava za SET TV IPTV usluge & cijena

Da biste postavili SET TV IPTV na FireSticku, prvo se morate prijaviti za usluge na web mjestu. Evo kako to možete učiniti.

# 1. Posjetite web stranicu www.setvnow.com i kliknite gumb "Naruči odmah" na stranici

kako instalirati postavljenu televiziju na firestick

Kao što vidite, Set TV nudi 24-satno, potpuno opremljeno suđenje koje možete dobiti bez ikakve kreditne kartice. Nakon što se registrirate, e-mail će vam biti poslan s vjerodajnicama za korištenje besplatnog probnog razdoblja za TV na jedan dan.

postavite besplatnu probnu televiziju

Nakon završetka suđenja od 24 sata, možete se prijaviti za jedan od dostupnih premijum planova. Planovi počinju od 20 USD mjesečno, što vam omogućava pristup svim 500+ kanala za 30 dana.

Postoji još jedan, španjolski specijalni mjesečni plan po cijenama od 25 USD, koji nudi pristup do 70+ španjolskih kanala zajedno sa 500+ engleskih kanala.

Bilješka: Svi premium planovi podržavaju do 3 uređaja

Oni također imaju dugoročne planove na sljedeći način:

 1. Tromjesečni plan po cijenama od 55 USD (štedi vam 5 USD)
 2. 6-mjesečni plan s cijenama od 110 USD (štedi vam 10 USD)
 3. 12-mjesečni plan po cijeni od 200 USD (štedi vam 40 USD)

Nakon što se prijavite za usluge (besplatne ili plaćene), stvorit ćete SET TV IPTV račun. Možete se prijaviti na svoj račun klikom na 'Moj račun' u gornjem desnom kutu početne stranice.

Nakon kupnje jednog od premium planova također dobivate PIN s kojim se možete prijaviti na Postavite TV FireStick ili bilo koju drugu mobilnu aplikaciju Set TV..

Kako instalirati SET TV na FireStick

Nakon prijave na Set TV usluge, morat ćete instalirati njegovu aplikaciju na svoj uređaj. Sada ćemo naučiti kako instalirati Set TV na FireStick. Ovaj dio je jednostavan. Samo pazite da pažljivo pratite svaki korak.

Priključite FireStick na svoj TV i uključite ga. Provjerite je li povezan s internetom.

KORAK 1: Omogućite nepoznate izvore

# 1. Dođite i otvorite se postavke iz izbornika na vrhu

# 2. Kliknite "Uređaj", Od dostupnih opcija na sljedećem zaslonu

postavke za firestick

# 3. Kliknite "Mogućnosti za razvojne programere

# 4. Odaberi 'Aplikacije iz nepoznatih izvoraI uključite ga. To će vam omogućiti instalaciju aplikacija iz izvora treće strane. To je za aplikacije koje nisu dostupne u Amazon App Storeu ili drugim službenim trgovinama aplikacija.

dopustiti aplikacijama iz nepoznatih izvora firestick

Bilješka: Opciju Nepoznati izvori treba uključiti samo kad ste potpuno sigurni u instalacijski izvor. Postavite TV FireStick pouzdanu je aplikaciju i možete je slobodno instalirati na uređaj bez ikakvih briga.

Vratite se na početni zaslon FireStick-a.

KORAK 2: Instalirajte aplikaciju 'Downloader'

Ako već imate aplikaciju Downloader na Fire TV / Stick-u, izravno možete prijeći na 3. korak. Ako je još nemate, slijedite korake u nastavku.

Downloader je vrlo popularna aplikacija na FireSticku i pomoći će vam da postavite TV IPTV na uređaj. Ova je aplikacija dostupna besplatno na Amazon App Storeu.

Slijedite dolje navedene korake za preuzimanje i instaliranje aplikacije Downloader:

# 1. Na početnom zaslonu FireStick zadržite pokazivač miša iznad ikone za pretraživanje u gornjem lijevom kutu

# 2. Unesite izraz "Downloader" (bez navodnika)

instalirati downloader aplikaciju na firestick

# 3. Na popisu koji se pušta dok tipkate odaberite "Downloader"

# 4. Odaberite gumb Get i dovršite instalaciju

instalirati downloader fire tv stick

Ovo neće potrajati više od nekoliko sekundi (ovisno o brzini interneta).

KORAK 3: Preuzimanje i instalacija Postavite TV FireStick App pomoću aplikacije Downloader

Sad ćemo pomoću aplikacije Downloader instalirati aplikaciju Set TV IPTV.

Otvorite aplikaciju Downloader s početnog zaslona. Pojavit će se u odjeljku "Nedavno" nakon što ste ga upravo preuzeli. Ako ga tamo ne vidite, otvorite ga iz ladice aplikacija

http://app.setv.ca/SET.apk

kako instalirati postavljenu televiziju na firestick

Nakon dovršetka instalacije vidjet ćete poruku s potvrdom "Aplikacija instalirana" s dva gumba "Gotovo". & 'Otvoren.'

'Otvoreno' će odmah pokrenuti postavljanje TV IPTV-a na FireSticku. Ako kasnije želite koristiti SET TV, kliknite "Gotovo".

kako koristiti postavljenu televiziju na vatri

Ovako instalirate IPTV na Firestick.

Početak rada s SET TV IPTV

Pokrenite aplikaciju nakon što je instalirate. Vidjet ćete zaslon za prijavu. Postoje dvije mogućnosti za prijavu:

 • Možete koristiti vjerodajnice za prijavu (korisničko ime i lozinku)
 • Možete upotrijebiti PIN

set tv firestick

Akreditive za prijavu kreiraju se u trenutku prijave na TV IPTV račun.

PIN se obično šalje e-poštom na registriranu adresu e-pošte. PIN možete dobiti i s mrežnog računa nakon što se prijavite na https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Sada se prijavite sa željenom opcijom.

SET TV na FireStick sučelju

Nakon što se prijavite na Postavi TV na FireSticku, vidjet ćete početni zaslon aplikacije. Sučelje je jednostavno i vrlo intuitivno. Jednostavan je za upotrebu i brz za razumijevanje.

Veliki dio sučelja pojavit će se prazan kada prvi put otvorite aplikaciju. Međutim, kada počnete koristiti Set TV, prazni će biti na popisu kanala "Najgledaniji" i "Zadnji gledani".

Na dnu se nalazi pet sljedećih kartica:

instalirati postavljenu televiziju na vatreni štap

 1. TV: Ovime dobivate pristup svim kanalima uživo
 2. Filmovi: Ovo je odjeljak koji vam na zahtjev donosi sadržaje. Ali to nisu samo filmovi koje ovaj odjeljak može ponuditi; ona također ima niz popularnih TV emisija
 3. Kečap: Ovaj odjeljak trenutno nije funkcionalan. Jednom kada bude dostupan, reproducirat će se sadržaj koji je emitiran prije nekoliko sati
 4. EPG: To je Elektronski vodič programa i pruža vam informacije o tome što se trenutno reproducira na različitim TV kanalima na Set TV
 5. Informacije: Ova kartica prikazuje podatke koji se odnose na vaš račun za TV

Sada ćemo istražiti TV odjeljak, onaj po kojem je ova aplikacija najpoznatija.

Kliknite karticu "TV" i pritisnite gumb "Odaberi" na daljinskom upravljaču. Otvorit će vodič kanala.

S lijeve strane možete vidjeti različite kategorije u koje je klasificirano svih 500+ kanala. U vrijeme pisanja ovog članka bile su dostupne sljedeće kategorije:

 • svi
 • Engleski
 • Sportski
 • španjolski
 • SAD
 • Velika Britanija
 • Filipinac
 • Odrasla osoba

Lijevo iznad ovih kategorija nalazi se polje za pretraživanje. Ako ne možete pronaći kanal koji tražite, jer je popis ogroman, pomoću funkcije pretraživanja možete pretraživati ​​po nazivu kanala.

Također možete započeti strujanje kanala s kartice EPG. Samo otvorite ovu karticu i odaberite kanal s popisa.

Postavite TV IPTV za FireStick ima ogromnu kolekciju živih, satelitskih kanala. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, oni to jednostavno imaju. Opseg ovog članka ne dopušta nam da pružimo potpuni popis kanala dostupnih na Set TV. Možete posjetiti službenu web stranicu i pomaknuti se prema dnu da biste vidjeli cijeli popis.

Nabavite VPN

Jeste li se ikad zapitali zašto je, unatoč vrlo brzoj internetskoj vezi, vaše streaming iskustvo i dalje ponekad niže od par? Kad naiđemo na probleme s streamingom, često pretpostavljamo da postoji problem na kraju davatelja sadržaja. To je zato što nemamo razloga vjerovati da takva brza veza može stvoriti bilo kakve probleme pri punjenju.

Nemojmo se varati! Postoji velika mogućnost da vaš davatelj internetskih usluga (ISP) može smanjiti vašu internetsku brzinu na razinu nižu od one koju oni tvrde da pružaju. Mogli biste biti žrtva prigušivanja interneta, fenomena koji je češći nego što možete misliti.

Vaš pružatelj internetskih usluga gleda vašu internetsku aktivnost, a pogotovo ako u zadnje vrijeme puno strujete, oni bi mogli umanjiti brzinu. A to možda neće biti i protuzakonito, jer ste propustili pročitati fine otiske Uvjeta pružanja usluge.

Pa, što da radimo? Lako! Odmah nabavite VPN za FireStick. VPN maskira vaše internetske aktivnosti od vašeg davatelja internetskih usluga i osigurava da uživate u strujanju putem interneta u skladu sa svim mogućnostima vaše internetske veze.

najbolji firestick vpn

Zaključak

U ovom smo članku naučili kako instalirati ovaj IPTV na Amazon Fire TV i FireStick uređaje. Postavite TV brzo postaje popularna televizijska aplikacija uživo između rezača kabela. Ako ste pročitali bilo koji pregled TV programa, možda ste čuli obilje pozitivnih stvari o njemu. Neki će možda malo povisiti početnu cijenu od 20 dolara mjesečno. Ali, po ovoj cijeni dobivate više od 500 kanala, nešto što se ne čuje. I to nije to! Premium pretplata omogućuje vam postavljanje TV IPTV-a na do 3 uređaja. To je manje od 7 USD po uređaju mjesečno. Nastavite i preuzmite Postavite TV na Firestick, pretplatite se na njegove vrhunske usluge i uživajte u TV streamingu na drugim uređajima, poput Android mobitela. Tražite više zabave? Pogledajte naš popis najboljih 20 Amazon Fire Stick aplikacija koje će učiniti da iskopčate kablovsku televiziju.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me