Kako namestiti SET TV IPTV na FireStick

>

V tem članku bomo izvedeli, kako namestiti Set TV na naprave FireStick in Fire TV in zajeti vse, kar morate vedeti o tej aplikaciji, da začnete uporabljati. Kar naprej branje!

POMEMBNO: Nastavitev televizije ne deluje več. Kmalu dodam najboljšo alternativo. Medtem pa sledite spodnji povezavi, da boste zaporno ploščico Amazon Fire TV Stick zaprli za neomejeno brezplačno vsebino.

Kako zapreti požarno palico

Set TV IPTV je aplikacija za televizijo v živo, ki vam prinese več kot 500+ kanalov iz ZDA in Velike Britanije. Ta ogromna zbirka satelitskih kanalov je na voljo po dostopni ceni, ki se začne že pri 20 USD. Čeprav je tam veliko drugih aplikacij IPTV, se nihče ne približa nastavitvi televizije, kar zadeva število kanalov. Nastavitev televizije podpira široka paleta naprav Android in vam omogoča svobodo gledanja svojih najljubših kanalov kjer koli, tudi ko doma ne sedite pred televizorjem. Če pa ste nekdo, ki bi rad gledal satelitske kanale na Televiziji, ne da bi vam bilo treba kupiti drage naročnine kabelske televizije ali povezave s satelitsko anteno, imate srečo! Nastavite televizijo na napravi Firestick ali Fire TV.

Uporaba te storitve IPTV na napravah Amazon FireStick in Fire TV je neverjetno enostavna. Vendar se boste morali za storitve TV TV prijaviti prek njihovega uradnega spletnega portala.

Kaj je IPTV?

Tradicionalni način gledanja TV kanala je, da sedite na kavč, vklopite televizor in se prilagodite kanalu. Tu IPTV povzroča premik paradigme. IPTV pomeni Internet Protocol Television in z enostavnimi besedami televizijske kanale oddaja po internetu. Kanali, ki jih gledamo na našem televizorju, so od vira povezani na satelit in nato navzdol do antene, nameščene v naših domovih ali na lokaciji našega kabelskega operaterja.

IPTV je podoben običajnemu digitalnemu pretakanju na način, ki vam omogoča gledanje vsebine po internetu. Toda ena velika razlika med tema dvema je, da IPTV prenaša žive satelitske kanale, ki se trenutno oddajajo, in ne vsebine, ki je naložena na strežnik. IPTV vam omogoča svobodo gledanja televizijskih programov v živo kadarkoli in kjer koli, če imate aplikacijo, kot je Set TV, napravo, ki lahko poganja aplikacijo in internetno povezljivost.

IPTV ne gre samo za to, da lahko med vožnjo gledate svoje najljubše kanale v mobilnih napravah. Naglo narašča populacija rezalnikov kablov, ki imajo IPTV pred tradicionalno kabelsko televizijo, tudi ko so doma. IPTV storitve na enem mestu prinašajo veliko več kanalov v primerjavi s naročnino na satelitsko televizijo in po precej nižji ceni.

  Beste IPTV-Player für Ihren IPTV-Dienst

Prijava na SET TV IPTV storitve & Cenitev

Če želite na TV FireStick dobiti SET TV IPTV, se morate najprej prijaviti za storitve na spletnem mestu. Tukaj je, kako lahko to storite.

# 1. Obiščite spletno mesto www.setvnow.com in na strani kliknite gumb »Naroči zdaj«

kako namestiti set tv na firestick

Kot vidite, Set TV ponuja 24-urno popolno preizkusno različico, ki jo lahko dobite brez kreditne kartice. Ko se registrirate, vam bo poslano e-poštno sporočilo s poverilnicami, da lahko brezplačno preizkusite televizijo En dan.

nastavite brezplačno preizkusno televizijo

Po končanem 24-urnem preizkusu se lahko prijavite v enega od razpoložljivih premijskih načrtov. Načrti se začnejo pri 20 USD na mesec, kar vam omogoča dostop do vseh 500+ kanalov za 30 dni.

Obstaja še en, poseben mesečni načrt za španščino, katerega cena je 25 USD, ki ponuja dostop do 70+ španskih kanalov, skupaj s 500+ angleškimi kanali.

Opomba: Vsi premium načrti podpirajo do 3 naprave

Prav tako imajo dolgoročne načrte, kot sledi:

 1. Tromesečni načrt po ceni 55 USD (prihranite 5 USD)
 2. 6-mesečni načrt ceno 110 dolarjev (prihrani vam 10 USD)
 3. Dvomesečni načrt po ceni 200 USD (prihranite 40 USD)

Ko se prijavite za storitve (brezplačne ali plačane), ustvarite IPTV račun SET TV. V račun se lahko prijavite tako, da v zgornjem desnem kotu domače strani kliknete »Moj račun«.

Po nakupu enega od premijskih načrtov prejmete tudi PIN, s katerim se lahko prijavite v Nastavite TV FireStick ali katero koli drugo mobilno aplikacijo Set TV.

Kako namestiti SET TV na FireStick

Po prijavi na storitve Set TV boste morali v napravo namestiti njeno aplikacijo. Zdaj se bomo naučili, kako namestiti Set TV na FireStick. Ta del je enostaven. Pazite le, da natančno sledite vsakemu koraku.

Priključite FireStick na televizor in ga vklopite. Prepričajte se, da je povezan z internetom.

1. KORAK: Omogočite neznane vire

# 1. Pomaknite se do in odprite Nastavitve iz menija na vrhu

# 2. Kliknite »NapravaIz razpoložljivih možnosti na naslednjem zaslonu

nastavitve za firestick

# 3. Kliknite »Možnosti razvijalca"

# 4. Izberite »Aplikacije iz neznanih virovIn vklopite Tako boste lahko namestili aplikacije iz drugih virov. Je za aplikacije, ki niso na voljo v Amazon App Store ali drugih uradnih trgovinah z aplikacijami.

dovolite aplikacijam iz neznanih virov firestick

Opomba: Možnost neznanih virov je treba vklopiti samo, če ste popolnoma prepričani v namestitveni vir. Nastavite TV FireStick je zaupanja vredna aplikacija, ki jo lahko brez skrbi brez težav namestite v napravo.

Zdaj se vrnite na začetni zaslon FireStick.

2. KORAK: Namestite aplikacijo "Downloader"

Če že imate aplikacijo Downloader na Fire TV / Stick, lahko neposredno preidete na 3. korak. Če ga še nimate, sledite spodnjim korakom.

Downloader je zelo priljubljena aplikacija na FireSticku in vam bo pomagala, da na napravi postavite TV TV IPTV. Ta aplikacija je brezplačno na voljo v trgovini Amazon App Store.

Za prenos in namestitev aplikacije Downloader sledite spodnjim korakom:

  So installieren Sie SET TV IPTV auf FireStick

# 1. Na začetnem zaslonu FireStick-a premaknite miško nad ikono iskanja v zgornjem levem kotu

# 2. Vnesite izraz „Naložnik“ (brez narekovajev)

namestite program za prenos na firestick

# 3. Na seznamu, ki se polni med vnašanjem, izberite »Downloader«

# 4. Izberite gumb Get in dokončajte namestitev

namestite downloader fire tv stick

To ne bo trajalo več kot nekaj sekund (odvisno od hitrosti interneta).

3. KORAK: Prenos in namestitev Nastavite aplikacijo TV FireStick s programom Downloader

Zdaj bomo s programom Downloader uporabili aplikacijo Set TV IPTV.

Odprite aplikacijo Downloader na začetnem zaslonu. Pojavi se v razdelku »Nedavno«, odkar ste ga šele prenesli. Če je tam ne vidite, jo odprite iz predala za aplikacije

Tu boste morali vnesti lokacijo datoteke APK za Set TV IPTV. APK je aplikacijska datoteka za platformo Android, ki se uporablja za namestitev in zagon aplikacij. Podobno kot datoteke EXE na platformi Windows in DMG v operacijskem sistemu Mac OS. Vnesite naslednji URL za prenos APK-ja:

http://app.setv.ca/SET.apk

prenos set tv firestick

Ko vnesete URL, kliknite »GO« (preverite, ali ste vnesli pravilen naslov ali se aplikacija ne bo namestila).

Datoteka APK se bo zdaj prenesla v vašo napravo. Spet ne bi smelo trajati več kot minuto.

prenos set tv firestick aplikacijo

Ko se datoteka prenese, se na zaslonu prikaže sporočilo s prošnjo za potrditev namestitve aplikacije. Dvakrat pritisnite tipko navzdol na daljinskem upravljalniku in v spodnjem desnem kotu kliknite »Namesti«

kako namestiti set tv na firestick

Po končani namestitvi boste videli potrditveno sporočilo z napisom »Nameščeno aplikacijo« z dvema gumboma »Končano«. & 'Odprto.'

»Odprto« bo takoj začelo Set TV IPTV na FireSticku. Če želite pozneje uporabiti SET TV, kliknite »Končano«.

kako uporabljati nastavljeno televizijo na firesticku

Tako namestite IPTV na Firestick.

Uvod v SET TV IPTV

Aplikacijo zaženite, ko jo namestite. Videli boste zaslon za prijavo. Obstajata dve možnosti za prijavo:

 • Uporabite lahko svoje poverilnice (uporabniško ime in geslo)
 • Lahko uporabite PIN

TV firestick

Poverilnice za prijavo se ustvarijo ob vpisu računa TVTV IPTV.

Koda PIN se običajno pošlje na registrirani e-poštni naslov. PIN-številko lahko dobite tudi iz spletnega računa po prijavi na https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Zdaj se prijavite z želeno možnostjo.

SET TV na FireStick vmesniku

Ko se prijavite na Set TV na FireSticku, se prikaže začetni zaslon aplikacije. Vmesnik je preprost in zelo intuitiven. Je enostaven za uporabo in hitro razumljiv.

Velik del vmesnika se bo pojavil prazen, ko prvič odprete aplikacijo. Ko pa začnete uporabljati Nastavi televizijo, bo prazna napolnjena s seznamom kanalov »Najbolj gledani« in »Zadnji gledani«.

Na dnu je pet naslednjih zavihkov:

namestite nastavljeno televizijo na požarno palico

 1. TV: Tu imate dostop do vseh kanalov v živo
 2. Filmi: To je razdelek, ki vam na zahtevo prinese vsebino. Toda to niso le filmi, ki jih ta odsek lahko ponuja; ima tudi številne priljubljene TV-oddaje
 3. Nadoknaditi: Ta odsek trenutno ne deluje. Ko bo na voljo, bo predvajala vsebino, ki je bila predvajana pred nekaj urami
 4. EPG: Pomeni elektronski vodnik po programih in vam nudi informacije o tem, kaj se trenutno predvaja na različnih TV kanalih na Set TV
 5. Informacije: Ta zavihek prikazuje podatke, ki se nanašajo na vaš račun TV TV
  שירותי ה- IPTV הטובים ביותר (פברואר 2020)

Zdaj bomo raziskali TV-odsek, po katerem je ta aplikacija najbolj znana.

Kliknite zavihek »TV« in na daljinskem upravljalniku pritisnite gumb »Izberi«. Odprl se bo vodnik kanala.

Na levi strani si lahko ogledate različne kategorije, v katere je bilo razvrščenih vseh 500+ kanalov. V času pisanja tega članka so bile na voljo naslednje kategorije:

 • Vse
 • angleščina
 • Šport
 • španski
 • ZDA
 • UK
 • Filipino
 • Odrasli

Levo nad temi kategorijami je iskalno polje. Če ne najdete iskanega kanala, saj je seznam ogromen, lahko uporabite iskalno funkcijo za iskanje po imenu kanala.

Kanal lahko začnete pretakati tudi na zavihku EPG. Samo odprite ta zavihek in na seznamu izberite kanal.

Nastavite TV IPTV za FireStick ima ogromno zbirk v živo, satelitskih kanalov. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, samo vse imajo. Obseg tega članka nam ne omogoča, da zagotovimo popoln seznam kanalov, ki so na voljo na televiziji Set. Lahko obiščete uradno spletno mesto in se pomaknete navzdol do dna, da si ogledate celoten seznam.

Pridobite VPN

Ste se že kdaj vprašali, zakaj je kljub zelo hitri internetni povezavi vaša pretočna izkušnja še vedno včasih nižja od ene? Ko naletimo na težave s pretakanjem, pogosto domnevamo, da je na koncu ponudnika vsebine težava. To je zato, ker nimamo razloga, da bi verjeli, da lahko tako hitra povezava povzroči kakršne koli težave pri varovanju.

Naj se ne motimo! Obstaja velika možnost, da bo ponudnik internetnih storitev zmanjšal vašo hitrost interneta na raven, nižjo, kot trdijo. Lahko ste žrtev internetnega dušenja, pojava, pogostejšega, kot si lahko mislite.

Vaš ponudnik internetnih storitev spremlja vašo internetno dejavnost in še posebej, če v zadnjem času veliko pretakate, bi lahko hitrost zmanjšal. In morda tudi ne bi bilo nezakonito, ker ste pogrešali branje drobnih odtisov Pogojev storitve.

Torej, kaj naredimo? Preprosto! Pridobite VPN za FireStick takoj. VPN maskira vaše internetne dejavnosti iz vašega ponudnika internetnih storitev in poskrbi, da boste uživali v spletnem pretakanju v polni meri svoje internetne povezave.

najboljši firestick vpn

Zaključek

V tem članku smo izvedeli, kako namestiti to IPTV na Amazon Fire TV in FireStick napravah. Nastavitev televizije hitro postaja priljubljena televizija v živo med rezalniki kablov. Če ste prebrali katero koli recenzijo Set TV, ste morda slišali veliko pozitivnih stvari o njej. Nekaterim se lahko zgodi, da je izhodiščna cena 20 USD na mesec nekoliko visoka. Toda s to ceno dobite več kot 500 kanalov, kar je nekaj, kar niste slišali. In to ni to! Vrhunska naročnina omogoča uporabo nastavitve IPTV na do 3 napravah. To je manj kot 7 USD na napravo na mesec. Nadaljujte in prenesite Set TV na Firestick, naročite se na njegove vrhunske storitve in uživajte v prenosu televizije v živo v drugih napravah, kot je mobilni telefon Android. Iščete več zabave? Oglejte si naš seznam najboljših 20 aplikacij Amazon Fire Stick, s pomočjo katerih se boste izkopali s kabelsko televizijo.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me