Kuinka asentaa SET TV IPTV FireStickiin

>

Tässä artikkelissa opitaan kuinka asentaa Set TV FireStick- ja Fire TV -laitteisiin ja kattaa kaikki mitä sinun on tiedettävä tästä sovelluksesta aloittamiseksi. Jatka lukemista!

TÄRKEÄÄ: Televisio ei toimi enää. Aion lisätä parhaan vaihtoehdon pian. Sillä välin, seuraa alla olevaa linkkiä jailbreak Amazon Fire TV Stick -sovelluksellesi, jotta saat rajoittamattoman ilmaisen sisällön.

Kuinka Jailbreak Fire Stick

Set TV IPTV on suora TV-sovellus, joka tuo sinulle yli 500 kanavaa Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta. Tätä valtavaa satelliittikanavien kokoelmaa tarjotaan edulliseen hintaan alkaen 20 dollarista. Vaikka siellä on monia muita IPTV-sovelluksia, kukaan ei tule edes lähelle Set TV: tä kanavien lukumäärän suhteen. Set TV: tä tukee laaja valikoima Android-laitteita, ja se antaa sinulle vapauden katsella suosikkikanaviasi missä tahansa, vaikka et ole kotona istumassa ennen televisiota. Mutta jos olet joku, joka haluaa katsella satelliittikanavia televisiossa ilman tarvetta ostaa kalliita kaapeli-TV-tilauksia tai satelliittiantenniyhteyksiä, olet onnekas! Voit asettaa TV: n Firestick- tai Fire TV -laitteellasi.

Tämän IPTV-palvelun käyttäminen Amazon FireStick- ja Fire TV -laitteissa on uskomattoman helppoa. Joudut kuitenkin kirjautumaan Set TV -palveluihin heidän virallisen verkkoportaalinsa kautta.

Mikä on IPTV?

Perinteinen tapa katsella televisiokanavaa on istua sohvalla, kytkeä televisio päälle ja virittää kanavaan. IPTV tuo sinne paradigman muutoksen. IPTV tarkoittaa Internet Protocol Television ja yksinkertaisin sanoin, se toimittaa televisiokanavia Internetin kautta. Televisiossamme katsomat kanavat on kytketty satelliittiin lähteestä ja sitten kytketty antenniin, joka on joko asennettu koteihimme tai kaapeli-operaattorimme sijaintiin.

IPTV on paljon kuin tavallinen digitaalinen suoratoisto siinä mielessä, että sen avulla voit katsella sisältöä Internetissä. Yksi iso ero näiden kahden välillä on kuitenkin se, että IPTV virtaa parhaillaan lähetettäviä satelliittikanavia eikä palvelimelle ladattua sisältöä. IPTV antaa sinulle vapauden katsella live-TV-kanavia milloin tahansa, missä tahansa, niin kauan kuin sinulla on sovellus, kuten Set TV, laite, joka voi käyttää sovellusta, ja Internet-yhteydet.

IPTV ei ole vain mahdollisuus katsella suosikkikanaviasi mobiililaitteilla ollessasi tien päällä. Johtoleikkureiden väestö kasvaa nopeasti ja suosii IPTV: tä perinteisen kaapeli-TV: n sijaan kotonaan. IPTV-palvelut tuovat paljon enemmän kanavia yhdessä paikassa verrattuna satelliitti-TV-tilaukseen ja paljon halvemmalla.

Liittyminen SET TV IPTV -palveluihin & hinnoittelu

Jotta saat SET TV IPTV: n FireStickissä, sinun on ensin kirjauduttava palveluihin verkkosivustolla. Näin voit tehdä sen.

# 1. Käy verkkosivustolla www.setvnow.com ja napsauta sivun Tilaa nyt-painiketta

Kuinka asentaa set tv tulikolle

Kuten näette, Set TV tarjoaa 24 tunnin, monipuolisen kokeiluversion, jonka voit hankkia ilman luottokorttia. Kun olet rekisteröitynyt, sinulle lähetetään sähköpostiosoite, jossa käyttäjätiedot käyttävät Set TV: n ilmaisen kokeilujakson yhden päivän ajan.

aseta ilmainen tv-kokeilu

Kun 24-tunnin kokeilusi on ohi, voit kirjautua johonkin saatavissa olevista premium-suunnitelmista. Suunnitelmat alkavat 20 dollarista kuukaudessa, mikä antaa sinulle pääsyn kaikkiin yli 500 kanavaan 30 päivän ajan.

On myös toinen, espanjalainen erityinen kuukausittainen suunnitelma, jonka hinta on 25 dollaria, joka tarjoaa pääsyn yli 70 espanjalaiseen kanavaan yhdessä yli 500 englanninkielisen kanavan kanssa..

Huomautus: Kaikki premium-suunnitelmat tukevat jopa 3 laitetta

Heillä on myös seuraavat pitkän aikavälin suunnitelmat:

 1. 3 kuukauden suunnitelma hintaan 55 dollaria (säästät 5 dollaria)
 2. 6 kuukauden suunnitelma hintaan 110 dollaria (säästät 10 dollaria)
 3. 12 kuukauden suunnitelma hintaan 200 dollaria (säästät 40 dollaria)

Kun olet kirjautunut palveluihin (joko ilmaisia ​​tai maksettuja), luot SET TV IPTV -tilin. Voit kirjautua tilillesi napsauttamalla etusivun oikeassa yläkulmassa olevaa Oma tili -kohtaa.

Kun olet ostanut yhden premium-suunnitelmista, saat myös PIN-koodin, jonka avulla voit kirjautua sisään Set TV FireStick tai muuhun Set TV-mobiilisovellukseen..

Kuinka asentaa SET TV FireStickiin

Kun olet kirjautunut Set TV -palveluihin, sinun on asennettava sen sovellus laitteellesi. Opimme nyt asentamaan Set TV: n FireStickiin. Tämä osa on helppoa. Varmista vain, että seuraat jokaista vaihetta huolellisesti.

Kytke FireStick televisioon ja kytke se päälle. Varmista, että se on yhteydessä Internetiin.

VAIHE 1: Ota tuntemattomat lähteet käyttöön

# 1. Siirry ja avaa asetukset yläreunan valikosta

# 2. Klikkaus 'LaiteSeuraavan näytön käytettävissä olevista vaihtoehdoista

tulipaloasetukset

# 3. Klikkaus 'Kehittäjävaihtoehdot

# 4. Valitse 'Sovellukset tuntemattomista lähteistäJa kytke se päälle. Tämän avulla voit asentaa sovelluksia kolmansien osapuolien lähteistä. Se on tarkoitettu sovelluksille, joita ei ole saatavana Amazon App Storesta tai muista virallisista sovelluskaupoista.

salli tuntemattomista lähteistä tulevien sovellusten tulipalo

Huomautus: Tuntemattomat lähteet -asetus tulisi ottaa käyttöön vain, kun olet täysin varma asennuslähteestä. Aseta TV FireStick on luotettava sovellus, jonka voit asentaa vapaasti laitteeseen ilman huolia.

Palaa nyt FireStick-aloitusnäyttöön.

VAIHE 2: Asenna Downloader-sovellus

Jos sinulla on jo Downloader-sovellus Fire TV / Stick -laitteessa, voit siirtyä suoraan vaiheeseen 3. Jos sinulla ei ole sitä vielä, noudata alla olevia vaiheita.

Downloader on erittäin suosittu sovellus FireStickissä ja auttaa sinua saamaan Set TV IPTV -laitteen. Tämä sovellus on saatavana ilmaiseksi Amazon App Storesta.

Lataa ja asenna Downloader-sovellus seuraavien ohjeiden mukaan:

# 1. Vie hiiren osoitin FireStick-aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa olevan hakukuvakkeen päälle

# 2. Kirjoita termi 'Downloader' (ilman lainausmerkkejä)

Asenna downloader-sovellus tulitikkuun

# 3. Valitse Downloader luettelosta, joka siirtyy kirjoittaessasi

# 4. Valitse Hanki-painike ja suorita asennus loppuun

Asenna Downloader Fire TV Stick

Tämä vie vain muutama sekunti (riippuen internetin nopeudesta).

VAIHE 3: Lataa ja asenna Set TV FireStick App Downloader App -sovelluksella

Nyt aiomme käyttää Downloader-sovellusta Set TV IPTV -sovelluksen asentamiseen.

Avaa Downloader-sovellus aloitusnäytöltä. Se tulee näkyviin Viimeisimmät-osioon, koska olet juuri ladannut sen. Jos et näe sitä siellä, avaa se sovelluslaatikosta

Täällä sinun on annettava APK-tiedoston sijainti Set TV IPTV -sovellukselle. APK on Android-alustan sovellustiedosto, jota käytetään sovellusten asentamiseen ja ajamiseen. Se on kuin EXE-tiedostot Windows-alustalla ja DMG Mac-käyttöjärjestelmässä. Kirjoita seuraava URL-osoite ladataksesi APK:

http://app.setv.ca/SET.apk

lataa asetettu tv-tulisija

Napsauta GO, kun olet kirjoittanut URL-osoitteen (varmista, että olet kirjoittanut oikean osoitteen, muuten sovellus ei asennu).

APK-tiedosto ladataan nyt laitteellesi. Jälleen kerran, sen ei pitäisi kestää enemmän kuin minuutti.

lataa asetettu tv-tulipalo-sovellus

Kun tiedosto on ladattu, näyttöön tulee viesti, jossa pyydetään vahvistusta sovelluksen asentamiseksi. Paina kaukosäätimen alas-näppäintä kahdesti ja napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Asenna-painiketta

Kuinka asentaa set tv tulikolle

Asennuksen päätyttyä näet vahvistusviestin, jonka sanoma 'App Installed' kahdella painikkeella 'Valmis' & 'Avata.'

'Open' avaa Set TV IPTV: n FireStickissä heti. Jos haluat käyttää SET TV: tä myöhemmin, napsauta Valmis.

kuinka käyttää televisiota tulisijassa

Näin asennat IPTV: n Firestickiin.

SET TV IPTV: n käyttöönotto

Suorita sovellus, kun olet asentanut sen. Näet sisäänkirjautumisnäytön. Kirjautumiseen on kaksi vaihtoehtoa:

 • Voit käyttää kirjautumistietojasi (käyttäjänimi ja salasana)
 • Voit käyttää PIN-koodia

aseta tv-tulisija

Sisäänkirjautumistiedot luodaan Set TV IPTV -tilin rekisteröinnin yhteydessä.

PIN-koodi lähetetään yleensä sähköpostiosoitteeseen rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. Voit myös hankkia PIN-koodisi verkkotililtä kirjautumisen jälkeen osoitteessa https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Kirjaudu sisään nyt haluamallasi tavalla.

SET TV FireStick-käyttöliittymässä

Kun olet kirjautunut sisään FireStick-televisiosta, näet sovelluksen aloitusnäytön. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja erittäin intuitiivinen. Se on helppo käyttää ja nopea ymmärtää.

Suuri osa käyttöliittymästä näkyy tyhjänä, kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran. Kun aloitat Set TV: n käytön, tyhjä tulee tällöin Katsotuimpien ja Viimeksi katsottujen kanavien luetteloon..

Pohjassa on viisi seuraavaa välilehteä:

asenna televisio tulitikkuun

 1. TV: Täältä saat pääsyn kaikkiin live-kanaviin
 2. Elokuvat: Tämä on osa, joka tuo sinulle sisältöä pyydettäessä. Mutta kyse ei ole vain tämän osan tarjoamista elokuvista; sillä on myös joukko suosittuja televisio-ohjelmia
 3. Saavuttaa: Tämä osa ei ole tällä hetkellä toiminnassa. Kun se on saatavilla, se toistaa muutama tunti sitten lähetetyn sisällön
 4. EPG: Se tarkoittaa elektronista ohjelmaopasta ja tarjoaa sinulle tietoa siitä, mitä parhaillaan toistetaan eri televisiokanavilla Set TV: ssä
 5. Tiedot: Tämä välilehti näyttää Set TV -tilisi tiedot

Tutkimme nyt televisio-osaa, josta tämä sovellus on tunnetuin.

Napsauta TV-välilehteä ja paina kaukosäätimen Valitse-painiketta. Se avaa kanavaoppaan.

Vasemmalla näet eri luokat, joihin kaikki yli 500 kanavaa on luokiteltu. Tämän artikkelin kirjoittamishetkellä olivat saatavilla seuraavat luokat:

 • Kaikki
 • Englanti
 • Urheilu
 • Espanja
 • Yhdysvallat
 • UK
 • filippiiniläinen
 • Aikuinen

Vasemmalla puolella näiden luokkien yläpuolella on hakukenttä. Jos et löydä etsimääsi kanavaa, koska luettelo on valtava, voit käyttää hakutoimintoa etsiä kanavan nimen perusteella.

Voit myös aloittaa kanavan suoratoiston EPG-välilehdeltä. Avaa vain tämä välilehti ja valitse kanava luettelosta.

Set TV IPTV FireStickille on valtava kokoelma live-satelliittikanavia. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, heillä on vain kaikki tämä. Tämän artikkelin soveltamisala ei anna meille mahdollisuutta toimittaa täydellistä luetteloa Set TV: ssä käytettävissä olevista kanavista. Voit käydä virallisella verkkosivustolla ja vierittää alaspäin nähdäksesi täydellisen luettelon.

Hanki VPN

Oletko koskaan miettinyt, miksi erittäin nopeasta Internet-yhteydestäsi streaming-kokemuksesi on edelleen joskus alle parin? Kun joudumme suoratoistoongelmiin, oletamme usein, että sisällöntuottajan lopussa on ongelma. Tämä johtuu siitä, että meillä ei ole syytä uskoa, että tällainen supernopea yhteys voisi aiheuttaa puskurointiongelmia.

Älkää erehtykö! Internet-palveluntarjoajasi (ISP) saattaa hyvinkin vähentää Internet-nopeutta alhaisempaan tasoon kuin mitä he väittävät tarjoavan. Voit joutua Internetin kuristumisen uhriin, joka on yleisempi ilmiö kuin osaat luulla.

Internet-palveluntarjoajasi tarkkailee Internet-aktiviteettiasi ja varsinkin jos olet viimeksi viirannut paljon, he saattavat kuristaa nopeutta. Ja se ei ehkä edes ole laitonta, koska unohdit lukea käyttöehtojen hienoja tulosteita.

Joten mitä me teemme? Helppo! Hanki FireStick-VPN nyt. VPN peittää Internet-toiminnot Internet-palveluntarjoajalta ja varmistaa, että nautit online-suoratoistosta Internet-yhteytesi kaikissa mahdollisuuksissa.

paras tulipalo vpn

johtopäätös

Tässä artikkelissa opimme kuinka asentaa tämä IPTV Amazon Fire TV- ja FireStick-laitteisiin. Televisiosta on nopeasti tulossa suosittu live-TV-sovellus johtoleikkurien joukossa. Jos olet lukenut jotakin Set TV -arvostelua, olet ehkä kuullut siitä paljon positiivista. Jotkut saattavat pitää 20 dollarin kuukausihinnan hieman korkeana. Mutta tällä hinnalla saat yli 500 kanavaa, mikä on ennenkuulumatonta. Ja se ei ole se! Ensiluokkaisen tilauksen avulla voit käyttää Set TV IPTV -sovellusta enintään 3 laitteessa. Se on alle 7 dollaria laitetta kohti kuukaudessa. Lataa nyt Aseta TV Firestickistä, tilaa sen premium-palvelut ja nauti live-TV-suoratoistosta muilla laitteilla, kuten Android-matkapuhelimella. Etsitkö lisää viihdettä? Tutustu luetteloon 20 suosituimmasta Amazon Fire Stick -sovelluksesta, jotka saavat sinut kaapeli-TV-kanavasi ohjaamaan.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me