Najboljše storitve IPTV (februar 2020)

>

V tem članku boste našli seznam najboljših IPTV storitev za FireStick in druge platforme, vključno s televizorji Android, škatlami Android TV, mobilnimi telefoni Android & Ročne naprave, iOS, Windows, Mac itd.


IPTV storitve v tej objavi so odličen način za rezanje kabla in gledanje vaših najljubših kanalov v spletu. Te storitve ponujajo stroškovno učinkovito rešitev za pretakanje kanalov kabelske televizije, kar bi sicer lahko stalo celo bogastvo.

Za začetek morate preprosto kupiti naročnino IPTV in naložiti aplikacijo na podprtih napravah. Tu omenjeni ponudniki IPTV ponujajo prenose v živo v ločljivosti do 1080p.

Medtem ko so te storitve namenjene predvsem prenosu televizijskih programov v živo, nekatere od njih lahko vključujejo filme VOD in oddaje. Večina teh storitev podpira tudi EPG ali TV vodič, da vam omogočijo dostop do TV-seznama.

Nekatere od teh IPTV storitev so vključene tudi funkcije večkratnega zaslona (Catch-Up TV), funkcije več zaslonov.

Pozor: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če v napravi najdete pretakanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da si zagotovite dobro VPN in skrijete svojo identiteto, da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

  • Kako namestiti VPN na FireStick / Fire TV
  • Kako namestiti VPN na druge pretočne naprave

Najboljše IPTV storitve

Tu je seznam najboljših IPTV storitev, ki zahtevajo naročnino in imajo svojo vsebino. Vse te storitve imajo na stotine televizijskih programov v živo iz ZDA in mednarodnih kanalov.

1. Sapphire Secure IPTV

najboljši iptvSapphire Secure IPTV je stroškovno učinkovita možnost za pretakanje vaših priljubljenih kanalov s kabelsko televizijo na FireStick in drugih napravah Android, kot so TV-omarice, pametni televizorji, mobilni telefoni in tablični računalniki. Ta ponudnik IPTV vam ponuja dostop do več kot 1500 kanalov v visoki kakovosti HD z vsega sveta. Obstaja veliko priljubljenih kanalov iz ZDA in Velike Britanije.

Funkcija EPG v živo je vgrajena v storitev Sapphire Secure. Vodnik EPG ali TV vam omogoča, da ostanete seznanjeni s TV-sporedom za ves dan. Sapphire Secure vključuje tudi funkcijo za več zaslonov, ki omogoča pretakanje do 4 kanalov hkrati na enem zaslonu. Na splošno je Sapphire Secure čudovita IPTV storitev.

Kako namestiti Sapphire Secure IPTV

2. Sportz TV IPTV

najboljši ponudniki storitev iptvSportz TV je še ena odlična možnost za gledanje vaših najljubših TV kanalov na FireSticku. S Sportz TV dobite dostop do več kot 6500 satelitskih kanalov z vsega sveta, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Kanado in številnimi drugimi priljubljenimi lokacijami.

Osnovni načrt se začne pri 9,95 USD z dvema priključkama.

Sportz TV je podprt v skoraj vseh napravah Android, vključno s FireStickom, Android TV napravami, mobilnimi napravami & tablete. Naložiti ga je treba na strani ali ga namestiti ročno, saj ni na voljo na nobenem uradnem kanalu.

Ta storitev vsebuje tudi odsek VOD z veliko sestavo filmov in oddaj na zahtevo. To bi bil velik plus. Poleg tega obstaja EPG v živo ali TV vodnik v živo, ki vas spremlja s TV-sporedom.

Večino kanalov lahko pretočite v polni HD. Nekateri kanali se lahko pretakajo le v 720p.

Kako namestiti Sportz TV IPTV

3. Nitro TV IPTV

nitro tv iptvNitro TV IPTV je bila s skupno ponudbo več kot 6000 kanalov in več kot 2500 pretakanj v visoki ločljivosti očitna izbira za ta seznam najboljših storitev IPTV. Nitro TV IPTV ima aplikacije za Android in Android TV-naprave, vključno s FireStickom. Deluje brez težav tudi na napravah z nizkim spektrom.

Mogoče se bodo pojavile občasne težave pri navigaciji, vendar aplikacija to nadzira s skoraj popolno izkušnjo pretakanja brez varovalnih vmesnikov.

Nitro TV IPTV pokriva vse glavne kanale iz ZDA, pa tudi iz Velike Britanije, Kanade in različnih drugih svetovnih regij. V njej je tudi bogata zbirka lokalnih kanalov s kabelsko televizijo. Seznam predvajanja M3U in EPG sta prav tako podprta, če želite uporabljati storitev s predvajalniki IPTV.

Na splošno je Nitro IPTV dostojna storitev IPTV.

Kako namestiti Nitro TV na Firestick

4. Tok za nas

potoki za nasStreams for Us se zdaj uvršča na naš seznam najboljših IPTV storitev za FireStick. Ta ponudnik IPTV vam ponuja obsežno zbirko več kot 2000 televizijskih programov v živo z vsega sveta. Knjižnica vsebin se redno vzdržuje in posodablja. Vmesnik je uporabniku prijazen in enostaven za uporabo. Aplikacija ponuja tudi nekaj kul funkcij, kot je funkcija Multi-Screen. To je popolna aplikacija za tiste, ki iščejo poceni, a zanesljivo rešitev za pretakanje.

Oddelki na zahtevo (Filmi in TV-serije) ne delujejo več. Kar pa se tiče televizije v živo, je Streams for Us ena najboljših možnosti.

Kako namestiti Streams za nas na FireStick

5. Zver TV IPTV

zver tv iptvBeast TV IPTV ponuja številne kanale kabelskih TV (več kot 1000 iz ZDA, Velike Britanije in Kanade; skupno več kot 2500). Za 15 dolarjev mesečno je stroškovno učinkovit način pretakanja vseh vaših najljubših kanalov.

V HD kakovosti je na voljo veliko kanalov. Nekateri kanali se pretakajo tudi v SD.

Beast TV ima Android aplikacije za FireStick, naprave Android TV, pametne televizorje in mobilne telefone Android. Lahko pa ga uporabljate tudi v napravah iOS, računalniki, Kodi in MAG.

En račun lahko uporabljate na do 4 napravah. To pomeni, da lahko podatke o naročnini delite tudi z družino in prijatelji.

Kako namestiti Beast TV

6. Območje 51 IPTV

najboljše storitve firestick iptvArea 51 je neverjetno priljubljena storitev pretakanja IPTV za FireStick in druge naprave Android. Ta storitev je tako priljubljena, da morajo razvijalci večino časa hraniti na zalogi za boljše upravljanje pasovne širine. Če boste imeli srečo, da boste v času, ko so naročnine na voljo, prišli na njihovo spletno mesto, boste to aplikacijo resnično uživali, še posebej, če želite pretakati TV v živo.

Za samo 10 dolarjev na mesec Area 51 zagotavlja visokokakovostno predvajanje vaših najljubših kanalov. Imajo tudi četrtletne, šestmesečne in letne načrte. Vseeno pa priporočam, da mesečno obiščete katero koli storitev IPTV, saj ne bi vedeli, kdaj jim lahko zmanjka poslovanja.

Glede na to je Area 51 že dolgo ponudnik IPTV z dobrimi izkušnjami. Če naletite na kakršne koli težave z njimi, obstaja 24-urni sistem za izdajo vozovnic, ki vam bo pomagal pri težavah.

Aplikacija Area 51 je na voljo na FireSticku & druge naprave za požarno televizijo, pa tudi televizorje Android, TV-omarice in mobilne telefone. Lahko uporabite tudi dodatek Area 51 Kodi in to storitev uporabite v sistemih Windows, Mac, Linux, iOS, Raspberry Pi in še več. Trenutno je ena najboljših storitev IPTV.

Kako namestiti Area 51

7. Večna TV IPTV

najboljše storitve iptv za firestickVečna televizija je verjetno ravno tako priljubljena kot Area 51. To je verjetno razlog, da tako kot Area 51 večinoma ostaja na zalogi. Tisti, ki jim uspe kupiti naročninski načrt, so pogosto slišali, da trdijo, da je to ena najboljših IPTV.

Ta storitev vam omogoča dostop do več kot 2000 kanalov kabelske televizije za samo 5 USD na mesec (en uporabnik). Če razmišljate o skupni naročnini z družino in prijatelji, ima Eternal IPTV tudi nekaj več uporabniških načrtov.

Z Eternal TV dobite uporabniku prijazen vmesnik in uživate v visokokakovostnem prenosu vrhunskih TV kanalov z vsega sveta. Na njem so tudi nekateri najbolj priljubljenih TV kanalov iz ZDA.

Večna TV IPTV vam omogoča tudi uporabo EPG v živo, da boste lahko spremljali spored TV-programov.

Medtem ko je aplikacija Eternal TV na voljo samo za naprave Android, ima dodatek Kodi, ki omogoča pretakanje televizijskih kanalov v širšem območju naprav, vključno z Windows & Računalniki Mac, Linux, mobilni telefoni Windows, iOS, Raspberry Pi in še več.

Kako namestiti Eternal TV IPTV

8. Helix TV IPTV

: Ta storitev je trenutno prekinjena.

vrhunske storitve iptv na firestickuTV Helix prihaja z ogromno zbirko kanalov kablovskih televizij z vsega sveta (ki vključuje ZDA, Veliko Britanijo, Kanado in na tone mednarodnih kanalov). Izberete lahko enega od številnih naročniških načrtov (ki se začnejo pri 7 USD). Občasno Helix TV ponuja tudi 48-urno preizkus s polnim dostopom za 1 dolar, če razmišljate, da bi ga preizkusili..

Naročniški načrti so prilagojeni potrebam različnih vrst kupcev. Na primer, obstaja načrt Združenega kraljestva Helix, ki vključuje samo satelitske kanale iz Velike Britanije. Obstaja načrt ZDA / CA Helix s televizijskimi kanali samo iz ZDA in Kanade. Odvisno od svojih potreb lahko izberete načrte z ali brez VOD in / ali vsebine za odrasle.

In če želite vseobsegajoči načrt, lahko izberete načrt Triple Helix, ki vsebuje vse (vključno s kanali iz Velike Britanije, ZDA in Kanade, mednarodne kanale, celoten VOD in vsebino za odrasle).

Helix TV IPTV ponuja visokokakovostno pretakanje v ločljivosti do 1080p. Ima sistem vozovnic za podporo, tako da se z njimi lahko obrnete, če imate kakršne koli težave.

Medtem ko je aplikacija Helix TV na voljo samo za naprave Android, lahko uporabite njihovo spletno povezavo za pretakanje v brskalniku na računalniku. Poleg tega imajo dodatek Kodi, ki uporabnost razširi na celo vrsto naprav, vključno z računalniki, iOS, Raspberry Pi in še več. Podprti so tudi MAG, Dreamlink, BuzzTV in E2 / zGemma.

Kako namestiti Helix TV IPTV

9. Pohitite TV IPTV

najboljša storitev iptv za firestickExpedite TV vam ponuja več kot 800 kanalov s kabelsko televizijo. V HD kakovosti si lahko ogledate veliko priljubljenih kanalov iz ZDA. Našli boste tudi kanale iz Velike Britanije, Kanade in nekaterih drugih mednarodnih lokacij.

Poleg TV v živo, storitev Expedite IPTV ponuja tudi dostojno zbirko filmov in oddaj VOD, športne vsebine in dostop do lokalnih novic.

Hitra televizija vas stane 24 dolarjev na mesec. To se sliši nekoliko drago. Vendar pa podpira do 5 hkratnih povezav. Učinkovito vsaka povezava stane manj kot 5 USD in jo lahko delite z družino in prijatelji. Odločite se lahko tudi za enkratno brezplačno 24-urno preizkušnjo, ki ne zahteva kreditne kartice, s popolnim dostopom do celotne ponudbe storitev.

Obstaja 3-mesečni načrt za 59 dolarjev, kar vam prihrani 13 dolarjev. Glede na trenutno stanje pretočnih storitev tretjih strank priporočam, da se držite možnosti plačila mesečno.

Expedite TV IPTV ponuja kakovostno predvajanje z večino ton kanalov, ki so na voljo v ločljivosti 1080p.

Televizija Expedite nima svoje aplikacije. Deluje le prek aplikacije Lenox media player. Lenox je na voljo v napravah Android in iOS prek uradnih trgovin z aplikacijami (Play Store in Apple App Store). Lahko ga naložite na svojo FireStick napravo. Poleg tega ima Expedite TV spletno povezavo, ki omogoča pretakanje vsebine v spletnem brskalniku na računalniku.

Kako namestiti Expedite TV

10. Klub igralcev IPTV

najboljša storitev iptvKlub igralcev je ena izmed trenutno najbolj priljubljenih IPTV storitev. Ta storitev vam ponuja dostop do več kot 3000 kanalov s kabelsko televizijo za samo 8 dolarjev na mesec. Priljubljene kanale si lahko ogledate iz ZDA, Kanade, Velike Britanije in več drugih držav. Večina njegovih kanalov se pretaka v polni HD 1080p. Nekatere so na voljo v ločljivosti 720p.

Čeprav je The Players Klub še vedno eden najbolj iskanih ponudnikov IPTV, so se na njegovem plačilnem portalu pojavile nekatere težave. Torej, tudi če imate že obstoječ račun pri njih, lahko pri obnavljanju naročnine pride do težav. Prav tako lahko zaradi velikega števila zahtevkov za naročnino pogosto najdete načrte The Players Klub IPTV, ki niso na zalogi.

Klub igralcev je včasih ponujal tudi filme in oddaje VOD. Vendar je vsebina VOD zdaj odstranjena.

Ta storitev ponuja tudi EPG v živo, če želite biti na tekočem s tem, kar je danes na televiziji.

Kljub temu je The Players Klub odlična IPTV storitev, če vam uspe kupiti načrt. Ima uporabniški vmesnik profesionalne kakovosti, ki je ne samo enostaven za uporabo, ampak tudi hiter.

Kako namestiti The Players Klub IPTV na FireStick

11. Ping TV IPTV

Ping IPTV je še ena storitev IPTV, ki je pritegnila mojo pozornost. Ta televizija v živo omogoča gledanje več kot 800 kanalov. Verjetno boste tukaj našli vse svoje najljubše kanale iz ZDA in z mednarodnih lokacij, na primer iz Velike Britanije in Kanade.

Za 24 dolarjev na mesec je Ping IPTV videti nekoliko strm. Vendar za to ceno dobite do 5 sočasnih povezav. To vam omogoča, da svojo naročnino delite z družino in prijatelji. Učinkovito vas vsaka povezava stane manj kot 5 USD na mesec.

Tako kot Expedite TV na tem seznamu najboljših IPTV storitev tudi Ping IPTV ne ponuja nobene aplikacije. Deluje z medijskim predvajalnikom Lenox MP.

Kako namestiti Ping IPTV

Zavijanje

Torej, tukaj je naš seznam najboljših IPTV storitev. Rezanje vrvic je zdaj bolj priljubljeno kot kdaj koli prej. Vedno več ljudi želi svoje priljubljene kanale pretakati prek spleta, namesto da bi dobili naročnino na kabelsko televizijo. Pri teh ponudnikih IPTV imate stroškovno učinkovit način gledanja televizije v živo na različnih napravah, vključno s FireStickom, napravami Android TV, mobilnimi napravami, iOS in še več.

Če poznate kakšne odlične storitve IPTV, za katere menite, da bi morale biti del tega seznama najboljših IPTV storitev, nas obvestite s spodnjim razdelkom za komentarje..

Sorodno:

Kako Jailbreak Firestick
Najboljši Kodi Addons
Najboljše aplikacije za Firestick
Best Kodi Builds

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me