Najboljši predvajalniki IPTV za vašo IPTV storitev

>

V tej objavi boste našli seznam najboljših predvajalnikov IPTV za Fire Stick, Fire TV, škatle za Android TV, pametne televizorje, mobilne telefone Android, iOS, Windows PC in še več. Medtem ko nekateri predvajalniki na tem seznamu nimajo namenske aplikacije za Windows in macOS, jih lahko uporabite s pomočjo emulatorja Android. 

najboljši iptv igralci

Tu predstavljeni predvajalniki IPTV se lahko uporabljajo pri številnih IPTV storitvah. Pomembno je poudariti, da so tukaj naštete aplikacije samo predvajalniki in ne ponujajo nobenih kanalov IPTV.

Za uporabo teh predvajalnikov IPTV morate imeti obstoječo naročnino IPTV. Vaša trenutna naročnina na IPTV mora podpirati sezname predvajanja M3U ali EPG.

Predvajalniki IPTV se lahko uporabljajo z uradnimi in tretjimi IPTV storitvami s predvajalnikom M3U in / ali podporo EPG.

OPOMBA: Ta stran zajema samo predvajalnike IPTV in ne storitev. Seznam ponudnikov storitev IPTV si lahko ogledate tukaj. 

Kaj je IPTV Player?

To je vsaka aplikacija ali storitev, ki lahko predvaja IPTV kanale iz vaše trenutne naročnine na IPTV. Torej, od ponudnika kupite naročnino na IPTV in predvajate kanale s pomočjo predvajalnika IPTV.

Večina ponudnikov IPTV ima svoje aplikacije ali odjemalca. Na podprtih napravah lahko aplikacijo namestite ločeno.

Če uporabljate več naročnin IPTV, upravljanje z IPTV predvajalnikom postane lažje. Ni vam treba namestiti več aplikacij iz različnih naročnin. V vse se lahko prijavite prek enega samega predvajalnika IPTV.

Večina predvajalnikov IPTV zahteva, da se prijavite z URL-jem seznama predvajanja M3U ali z URL-jem EPG. Nekateri podpirajo tudi prijave v API.

To pomeni, da mora vaš obstoječi ponudnik IPTV podpirati prijavo URL ali API M3U ali EPG (če ga predvajalnik IPTV podpira).

Ponavadi se ob prijavi na storitev IPTV na vaš registrirani e-poštni naslov pošljejo podrobnosti o URL-ju M3U ali EPG URL in API. Če ga še niste prejeli, se boste morda morali obrniti na ponudnika storitev IPTV.

Tu navedeni predvajalniki IPTV imajo povezavo do njihovih vodnikov. Postopek namestitve in nastavitve najdete v teh priročnikih.

Prednosti uporabe predvajalnika IPTV

Tu je nekaj razlogov, zakaj želite uporabiti predvajalnik IPTV prek domače aplikacije vašega ponudnika IPTV:

  • Ponavadi so predvajalniki IPTV prijaznejši uporabnikom kot domače aplikacije
  • Predvajalniki IPTV so običajno podprti v več napravah kot APK pri ponudnikih storitev IPTV
  • Z eno aplikacijo lahko konfigurirate in upravljate več naročnin IPTV. Ni potrebe po namestitvi več aplikacij več ponudnikov
  • Predvajalniki IPTV so uradno na voljo na večini platform naprav. Za razliko od domačih aplikacij jih ni treba naložiti v stransko uporabo (razen na Amazon Fire TV & FireStick)

Ali so predvajalniki IPTV zakoniti?

Da, so.

Predvajalniki IPTV vam preprosto dovolijo predvajanje kanalov IPTV iz obstoječe naročnine na IPTV. Ne ponujajo nobene vsebine. Ne gostijo nobenega kanala. Le olajšajo predvajanje.

Pravzaprav so vsi predvajalniki IPTV, predstavljeni v tem članku, na voljo prek uradnih virov, kot so Google Play Store, Apple App Store itd..

Pozor: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če v napravi najdete pretakanje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da si zagotovite dobro VPN in skrijete svojo identiteto, da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

  • Kako namestiti VPN na FireStick / Fire TV
  • Kako namestiti VPN na druge pretočne naprave

Najboljši IPTV predvajalniki

Tu je naš seznam najboljših predvajalnikov IPTV. Poglej.

Perfect Player IPTV

najboljši igralec iptv

Perfect Player je verjetno trenutno najbolj priljubljen predvajalnik IPTV. Predvajalnik vam z urejenim in uporabnikom prijaznim vmesnikom omogoča preprosto pretakanje najljubših storitev IPTV. Aplikacija podpira več formatov URL (M3U, XC, XSPF) in formate EPG (XMLTV, JTV).

Očitno je Perfect Player IPTV predvajalnik IPTV in ne gosti nobene vsebine. Vsebino morate navesti pri ponudnikih storitev IPTV, ki podpirajo sezname predvajanja ali EPG.

Ena največjih prednosti programa Perfect Player je, da omogoča upravljanje več naročnin IPTV z istega zaslona. Če uporabljate več kot enega ponudnika IPTV, lahko do njih dostopate vse na enem mestu.

Perfect Player je uradno na voljo na napravah iOS in Android prek App Store in Play Store. Naloženo je na vaše naprave Amazon FireStick in Fire TV. Lahko ga prenesete tudi za sistem Windows in Linux s svojega uradnega spletnega mesta (niklabs.com).

Kako prenesti in namestiti Perfect Player

GSE Smart IPTV

iptv predvajalnikiGSE Smart IPTV je še en predvajalnik IPTV z možnostjo prijave z več naročniki IPTV. To je odlična možnost za gledanje kanalov prek vseh vaših naročnin na enem mestu. Vse kar potrebujete je vaš ponudnik storitev IPTV za podporo seznamov predvajanja in formatov EPG.

Lahko prenesete seznam predvajanja in / ali EPG na svojo napravo in lokalno uvozite ali uporabite podprt URL / hiperpovezavo. Sezname predvajanja lahko uvozite tudi s FTP strežnika. Trenutno GSE Smart IPTV podpira tako M3U kot JSON forme za sezname predvajanja.

Poleg IPTV-ja ta aplikacija omogoča tudi predvajanje medijev iz lokalnega pomnilnika. Omogoča celo uporabo zunanjih predvajalnikov, kot je MX Player.

GSE Smart IPTV ima intuitiven, uporabniku prijazen vmesnik, s katerim lahko takoj začnete. Tudi uvoz M3U in EPG je enostaven.

GSE Smart IPTV lahko uradno dobite v trgovini Apple Store in Play Store za naprave iOS in Android. Vendar ga je treba naložiti na Amazon Fire TV in naprave FireStick. Prav tako ni na voljo v operacijskem sistemu Windows in macOS, vendar ga lahko uporabljate s pomočjo emulatorja Android (na primer BlueStacks).

Kako namestiti GSE Smart IPTV

IPTV pametnejši

iptv pametnejšiIPTV Smarters je res pameten način za upravljanje naročnin na IPTV. S to aplikacijo vam za vmesnik in možnost predvajalnika videov ni treba biti odvisen od ponudnika IPTV. IPTV Smarters vam omogoča, da integrirate obstoječo naročnino na IPTV in položite kanale na uporabniku prijazen vmesnik. Ima tudi svoj video predvajalnik, ki je ponavadi boljši od privzetih predvajalnikov, vgrajenih v aplikacije ponudnikov IPTV.

S predvajalnikom IPTV Smarters IPTV se lahko prijavite s svojo obstoječo naročnino bodisi prek URL-ja datoteke predvajanja / M3U ali prek API-ja Xtream Codes.

Čeprav so bile kode Xtream odstranjene, lahko uporabite enakovreden API, če ga vaš ponudnik IPTV podpira.

Tako kot drugi predvajalniki IPTV na tem seznamu se lahko prijavite z več naročninami IPTV (od istega ponudnika ali različnih ponudnikov).

Medtem ko morajo biti IPTV pametnejši na strani FireStick in Fire TV, je uradno na voljo za mobilne naprave Android in iOS prek Google Play Store in App Store.

Kako namestiti IPTV pametnejše

Pametna IPTV

najboljši iptv igralec za firestickSmart IPTV je plačljiv predvajalnik IPTV, ki za enkratno napravo zahteva 5,49 EUR ali približno 6,10 USD. Očitno so vse druge storitve na tem seznamu brezplačne.

Ta predvajalnik IPTV je podprt v različnih napravah, vključno s pametnimi televizorji, Android TV škatlami, Amazon Fire TV in napravami FireStick, Mag in še več. Na večini naprav jo lahko prenesete neposredno iz uradnih trgovin z aplikacijami. Vendar ga je treba naložiti na Amazon FireStick.

Smart IPTV trenutno ni podprt v napravah iOS.

Čeprav Smart IPTV podpira obliko predvajanja M3U, tako kot drugi predvajalniki na seznamu, lahko seznam predvajanja uvozite neposredno prek aplikacije. Ko kupite aplikacijo za svojo napravo, vam je dodeljen MAC naslov. Pojdite na my.siptv.app prek mobilnega ali računalniškega brskalnika in uporabite MAC naslov za prenos seznama predvajanja.

Smart IPTV poleg M3U podpira tudi URL XMLTV EPG.

Smart IPTV ni tako preprost kot druge možnosti na seznamu najboljših predvajalnikov IPTV. Vendar je še vedno priljubljen zaradi podpore za več naprav in stabilnega uporabnika-odjemalca.

Kako namestiti Smart IPTV

Kodi

predvajalnik kodi iptvKodi je eden najbolj priljubljenih medijskih predvajalnikov. Omogoča pretakanje spletnih vsebin prek različnih dodatkov. Predvajate lahko filme, oddaje, TV v živo in še več.

Kar mnogi ne vedo, je, da se Kodi lahko uporablja tudi kot predvajalnik IPTV. To lahko storite s pomočjo dodatka Kodi z imenom PVR IPTV Simple Client, ki je na voljo prek uradnega skladišča dodatkov Kodi.

S tem dodatkom lahko uporabljate katero koli naročnino IPTV, če podpira URL seznama predvajanja M3U ali XMLTV EPG URL.

Kodi je združljiv s široko paleto platform naprav kot druge aplikacije na seznamu najboljših predvajalnikov IPTV. Poleg Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobiles, iOS Mobiles, Kodi deluje tudi v računalnikih Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi in še več.

Če vaša naprava ne podpira katerega koli od zgornjih predvajalnikov IPTV, poskusite Kodi z dodatkom PVR IPTV Simple Client.

Kako namestiti dodatek PVR IPTV Simple Client na Kodi

Zavijanje

Torej, tukaj je naš seznam najboljših IPTV predvajalnikov. Kot ste že opazili, je mogoče te predvajalnike IPTV prenesti s uradnih kanalov na različne naprave, kot so mobilni telefoni Android in iOS. Vendar pa v trgovini Amazon niso na voljo. Zato jih morate stransko naložiti na svoj FireStick ali Fire TV. Če menite, da smo pogrešali dober predvajalnik IPTV, ki bi moral biti del tega seznama, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji.

Sorodno:

Sapphire Secure IPTV
Sportz TV IPTV
Pohitite TV IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me