Parhaat IPTV-soittimet IPTV-palvelullesi

>

Tästä viestistä löydät luettelon parhaista IPTV-soittimista Fire Stickille, Fire TV: lle, Android TV -laatikoille, älytelevisioille, Android Mobilesille, iOS, Windows PC ja muille. Vaikka joillakin tämän luettelon pelaajilla ei ole erillistä sovellusta Windowsille ja macOS: lle, voit käyttää heitä Android-emulaattorin avulla. 

parhaat iptv-pelaajat

Tässä esiteltyjä IPTV-soittimia voidaan käyttää monien IPTV-palveluiden kanssa. Tärkeä huomautus on, että tässä luetellut sovellukset ovat vain pelaajia eivätkä tarjoa mitään IPTV-kanavia.

Jotta voit käyttää näitä IPTV-soittimia, sinulla on oltava jo olemassa oleva IPTV-tilauksesi. Myös nykyisen IPTV-tilauksesi on tuettava M3U-soittolistoja tai EPG: tä.

IPTV-soittimia voidaan käyttää sekä virallisten että muiden valmistajien IPTV-palveluiden kanssa M3U-soittolistan ja / tai EPG-tuen kanssa.

HUOMAUTUS: Tämä sivu kattaa vain IPTV-soittimet eikä palveluita. Voit tarkistaa IPTV-palveluntarjoajien luettelon täältä. 

Mikä on IPTV Player?

Se on mikä tahansa sovellus tai palvelu, joka voi toistaa IPTV-kanavia nykyisestä IPTV-tilauksestasi. Joten ostat IPTV-tilauksen palveluntarjoajalta ja soitat kanavia IPTV-soittimella.

Suurimmalla osalla IPTV-palveluntarjoajia on omat sovellukset tai asiakas. Voit asentaa sovelluksen erikseen tuetuille laitteille.

Jos kuitenkin käytät useita IPTV-tilauksia, hallinta on helpompaa IPTV-soittimen avulla. Sinun ei tarvitse asentaa useita sovelluksia eri tilauksista. Voit kirjautua sisään kaikkiin yhdellä IPTV-soittimella.

Suurin osa IPTV-soittimista edellyttää kirjautumista joko M3U-soittolistan URL-osoitteella tai EPG-URL-osoitteella. Jotkut tukevat myös API-kirjautumisia.

Tämä tarkoittaa, että nykyisen IPTV-palveluntarjoajasi on tuettava M3U- tai EPG URL- tai API-sisäänkirjautumista (jos IPTV-soitin tukee sitä).

Yleensä, kun kirjaudut IPTV-palveluun, M3U- tai EPG-URL- ja API-kirjautumistiedot lähetetään sinulle rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi. Jos et ole saanut sitä, joudut ehkä ottamaan yhteyttä IPTV-palveluntarjoajaasi.

Tässä luetelluilla IPTV-soittimilla on linkki vastaaviin oppaisiin. Asennus- ja asennusohjeet löydät näistä oppaista.

IPTV-soittimen käytön edut

Tässä on joitain syitä, miksi haluat käyttää IPTV-soitinta IPTV-palveluntarjoajasi natiivisovelluksen yläpuolella:

  • IPTV-soittimet ovat yleensä käyttäjäystävällisempiä kuin alkuperäiset sovellukset
  • IPTV-soittimia tuetaan yleensä useammalla laitteella kuin IPTV-palveluntarjoajan APK: lla
  • Voit määrittää ja hallita useita IPTV-tilauksia yhdellä sovelluksella. Sinun ei tarvitse asentaa useita sovelluksia useilta palveluntarjoajilta
  • IPTV-soittimet ovat virallisesti saatavissa useimmissa laitealustoissa. Toisin kuin alkuperäissovelluksissa, niitä ei tarvitse ladata uudelleen (paitsi Amazon Fire TV: ssä) & FireStick)

Ovatko IPTV-soittimet laillisia?

Kyllä he ovat.

IPTV-soittimet antavat vain toistaa IPTV-kanavia nykyisellä IPTV-tilauksellasi. Ne eivät tarjoa mitään omaa sisältöä. He eivät isännöi mitään kanavia. Ne vain helpottavat toistoa.

Itse asiassa kaikki tässä artikkelissa mainitut IPTV-soittimet ovat saatavissa virallisista lähteistä, kuten Google Play Store, Apple App Store, jne..

Huomio: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos laitteestasi löydetään tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hanki hyvä VPN ja piilota henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

  • Kuinka asentaa VPN FireStick / Fire TV: hen
  • Kuinka asentaa VPN muihin suoratoistolaitteisiin

Parhaat IPTV-soittimet

Tässä on luettelo parhaista IPTV-soittimista. Katso.

Täydellinen soitin IPTV

paras iptv-pelaaja

Perfect Player on luultavasti tällä hetkellä suosituin IPTV-soitin. Tyylikkäällä ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä tämä soitin antaa sinun lähettää IPTV-suosikkipalvelusi helposti. Sovellus tukee useita URL-muotoja (M3U, XC, XSPF) ja EPG-muotoja (XMLTV, JTV).

Ilmeisesti Perfect Player IPTV on IPTV-soitin, eikä se isännöi mitään omaa sisältöä. Sisältö on hankittava IPTV-palveluntarjoajilta, jotka tukevat soittolistoja tai EPG: tä.

Yksi Perfect Player -sovelluksen suurimmista eduista on, että sen avulla voit hallita useita IPTV-tilauksia samalta näytöltä. Jos käytät useita IPTV-palveluntarjoajia, voit käyttää heitä kaikkia yhdessä paikassa.

Perfect Player on virallisesti saatavana iOS- ja Android-laitteissa App Storen ja Play Kaupan kautta. Se ladataan sivulle Amazon FireStick- ja Fire TV -laitteisiin. Voit myös ladata sen Windowsille ja Linuxille sen virallisilta verkkosivuilta (niklabs.com).

Kuinka ladata ja asentaa Perfect Player

GSE Smart IPTV

iptv-pelaajatGSE Smart IPTV on toinen IPTV-soitin, jolla on mahdollisuus kirjautua sisään useilla IPTV-tilauksilla. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon katsella kanavia kaikkien tilaustesi kautta yhdestä paikasta. Tarvitset vain IPTV-palveluntarjoajasi soittolistojen ja EPG-muotojen tukemiseen.

Voit joko ladata soittolistan ja / tai EPG-laitteen laitteellesi ja tuoda paikallisesti tai käyttää tuettua URL-osoitetta / hyperlinkkiä. Voit myös tuoda soittolistoja FTP-palvelimelta. Tällä hetkellä GSE Smart IPTV tukee sekä M3U- että JSON-muotoja soittolistoille.

IPTV: n lisäksi tämän sovelluksen avulla voit toistaa mediaa paikallisesta tallennustilasta. Sen avulla voit käyttää jopa ulkoisia soittimia, kuten MX Player.

GSE Smart IPTV: ssä on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla voit aloittaa heti. Myös M3U: n ja EPG: n tuominen on helppoa.

Voit hankkia GSE Smart IPTV: n virallisesti Apple Store- ja Play Store -sovelluksista iOS- ja Android-laitteille. Se on kuitenkin ladattava sivustoon Amazon Fire TV- ja FireStick-laitteisiin. Sitä ei myöskään ole saatavana Windowsissa ja macOS: issa, mutta sitä voidaan käyttää Android-emulaattorilla (kuten BlueStacks).

Kuinka asentaa GSE Smart IPTV

IPTV-älykkäämpiä

IPTV-älykkäämpiäIPTV Smarters on todella fiksu tapa hallita IPTV-tilauksiasi. Tämän sovelluksen avulla sinun ei tarvitse olla riippuvainen IPTV-palveluntarjoajastasi käyttöliittymän ja videotoistimen suhteen. IPTV Smarters antaa sinun integroida nykyinen IPTV-tilauksesi ja asettaa kanavat käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä. Sillä on myös oma videosoitin, joka on yleensä parempi kuin IPTV-palveluntarjoajien sovelluksiin sisäänrakennetut oletussoittimet.

IPTV Smarters IPTV -soittimella voit kirjautua sisään nykyisellä tilauksellasi joko Playlist-tiedoston / M3U URL-osoitteen tai Xtream Codes API: n kautta..

Vaikka Xtream-koodit on poistettu, voit käyttää vastaavaa sovellusliittymää, jos IPTV-palveluntarjoajasi tukee sitä.

Kuten muutkin tämän luettelon IPTV-soittimet, voit kirjautua sisään useilla IPTV-tilauksilla (yhdeltä tai samalta palveluntarjoajalta).

IPTV-älykkäät laitteet on ladattava sivulle FireStick- ja Fire TV -laitteille, mutta se on saatavana virallisesti Android-matkapuhelimille ja iOS: lle Google Play Kaupan ja App Storen kautta.

IPTV-älykkäiden asennus

Älykäs IPTV

paras iPod-soitin tulipaloa vartenSmart IPTV on maksettu IPTV-soitin, joka vaatii 5,49 euron tai noin 6,10 USD kertaluonteisen maksun laitetta kohti. Ilmeisesti kaikki muut luettelossa olevat palvelut ovat ilmaisia.

Tätä IPTV-soitinta tuetaan monilla laitteilla, mukaan lukien älytelevisiot, Android TV -laatikot, Amazon Fire TV ja FireStick, Mag-laitteet ja muut. Useimmissa laitteissa voit ladata sen suoraan virallisista sovellusliikkeistä. Se on kuitenkin ladattava sivulle Amazon FireStick.

Smart IPTV: tä ei tällä hetkellä tueta iOS-laitteissa.

Vaikka Smart IPTV tukee M3U-soittolistamuotoa, kuten muutkin tämän luettelon pelaajat, voit tuoda soittolistan suoraan sovelluksen kautta. Kun ostat sovelluksen laitteellesi, sinulle annetaan MAC-osoite. Sinun on siirryttävä my.siptv.appiin mobiili- tai tietokoneselaimen kautta ja lataa soittolista MAC-osoitteella.

M3U-muodon lisäksi Smart IPTV tukee myös XMLTV EPG URL-osoitetta.

Älykäs IPTV ei ole yhtä yksinkertainen kuin muut vaihtoehdot tässä parhaiden IPTV-soittimien luettelossa. Se on kuitenkin edelleen suosittu monilaitteisen tuen ja vakaan käyttäjä-asiakkaan takia.

Kuinka asentaa Smart IPTV

Kodi

kodi iptv-soitinKodi on yksi suosituimmista mediasoittimista. Sen avulla voit suoratoistaa online-sisältöä erilaisten lisäosien kautta. Voit toistaa elokuvia, ohjelmia, suoraa TV: tä ja paljon muuta.

Mitä monet eivät tiedä, on, että Kodia voidaan käyttää myös IPTV-soittimena. Voit tehdä sen Kodi-lisäosalla nimeltään PVR IPTV Simple Client, joka on saatavana virallisessa Kodi-lisäosan arkistossa..

Voit käyttää mitä tahansa IPTV-tilausta tämän lisäyksen kanssa, kunhan se tukee M3U-soittolistan URL-osoitetta tai XMLTV EPG URL-osoitetta.

Kodi on yhteensopiva monenlaisten laitealustojen kanssa kuin muiden parhaiden IPTV-soittimien luettelossa olevien sovellusten kanssa. Amazon Fire TV: n, Android TV: n, Android Mobilesin, iOS Mobilesin lisäksi Kodi toimii myös Windowsissa, Macissa, Linux-tietokoneissa, Raspberry Pi: ssä ja muissa.

Siksi, jos laitteesi ei tue mitään yllä olevista IPTV-soittimista, kokeile Kodia PVR IPTV Simple Client -lisäosan avulla.

Kuinka asentaa PVR IPTV Simple Client -lisäosa Kodiin

Käärimistä

Joten, tässä on luettelo parhaista IPTV-soittimista. Kuten jo olet huomannut, nämä IPTV-soittimet voidaan ladata virallisilta kanavilta useille laitteille, kuten Android-matkapuhelimille ja iOS-laitteille. Niitä ei kuitenkaan ole saatavana Amazon-kaupasta. Siksi sinun on ladattava ne sivu sivulle FireStick tai Fire TV. Jos uskot, että kaipaamme hyvää IPTV-soitinta, jonka pitäisi olla osa tätä luetteloa, kerro siitä meille alla olevan kommenttiosion kautta.

Related:

Safiirin suojattu IPTV
Sportz TV IPTV
Nopeuttaa TV IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me