Pemain IPTV Terbaik untuk Perkhidmatan IPTV anda

best-iptv-players-for-your-iptv-service[1]

>

Dalam siaran ini, anda akan dapati senarai Pemain IPTV Terbaik untuk Stick Fire, Fire TV, Peti TV Android, TV Pintar, Android Mobiles, iOS, Windows PC dan banyak lagi. Walaupun beberapa pemain dalam senarai ini tidak mempunyai aplikasi khusus untuk Windows dan macOS, anda boleh menggunakannya dengan bantuan emulator Android.

Pemain IPTV yang dipaparkan di sini boleh digunakan dengan banyak perkhidmatan IPTV. Titik penting untuk diperhatikan ialah aplikasi yang disenaraikan di sini hanyalah pemain dan tidak menyediakan sebarang saluran IPTV.

Untuk menggunakan pemain IPTV ini, anda mesti mempunyai langganan IPTV yang sedia ada. Juga, langganan IPTV semasa anda mesti menyokong senarai main M3U atau EPG.

Pemain IPTV boleh digunakan dengan perkhidmatan IPTV pihak ketiga dan pihak ketiga dengan senarai main M3U dan / atau sokongan EPG.

CATATAN: Halaman ini hanya merangkumi Pemain IPTV dan bukannya perkhidmatan. Anda boleh menyemak senarai penyedia perkhidmatan IPTV di sini. 

Apakah Player IPTV??

Ia adalah sebarang aplikasi atau perkhidmatan yang boleh memainkan saluran IPTV dari langganan IPTV semasa anda. Oleh itu, anda membeli langganan IPTV dari pembekal anda dan memainkan saluran menggunakan pemain IPTV.

Kebanyakan penyedia IPTV mempunyai aplikasi atau pelanggan mereka sendiri. Anda boleh memasang aplikasi secara berasingan pada peranti yang disokong.

Walau bagaimanapun, jika anda menggunakan langganan IPTV berganda, pengurusan menjadi lebih mudah dengan pemain IPTV. Anda tidak perlu memasang berbilang aplikasi dari langganan yang berlainan. Anda boleh menandatangani kesemua mereka melalui pemain IPTV tunggal.

Kebanyakan pemain IPTV menghendaki anda melog masuk sama ada dengan URL senarai main M3U atau URL EPG. Sesetengah juga menyokong log masuk API.

Ini bermakna pembekal IPTV anda yang sedia ada mesti menyokong URL M3U atau EPG atau log masuk API (jika pemain IPTV menyokongnya).

Biasanya, apabila anda mendaftar untuk perkhidmatan IPTV, URL M3U atau EPG dan butiran login API dihantar kepada anda dalam alamat e-mel berdaftar anda. Sekiranya anda tidak menerimanya, anda mungkin perlu menghubungi penyedia perkhidmatan IPTV anda.

Pemain IPTV yang disenaraikan di sini mempunyai pautan ke panduan masing-masing. Anda akan mendapati prosedur pemasangan dan penyediaan dalam panduan ini.

Kelebihan Menggunakan Pemain IPTV

Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda ingin menggunakan pemain IPTV melalui aplikasi asli pembekal IPTV anda:

  • Biasanya, pemain IPTV lebih mesra pengguna daripada aplikasi asli
  • Pemain IPTV biasanya disokong pada lebih banyak peranti daripada APK dari penyedia perkhidmatan IPTV anda
  • Anda boleh mengkonfigurasi dan mengurus berbilang langganan IPTV dengan aplikasi tunggal. Tidak perlu memasang beberapa aplikasi dari beberapa pembekal
  • Pemain IPTV secara rasmi boleh didapati di kebanyakan platform peranti. Tidak seperti, apl asli, mereka tidak perlu dipasangkan (kecuali di Amazon Fire TV & FireStick)

Adakah Pemain IPTV Undang-Undang?

Ya mereka.

Pemain IPTV hanya membiarkan anda memainkan saluran IPTV dari langganan IPTV sedia ada anda. Mereka tidak menyediakan kandungan mereka sendiri. Mereka tidak menganjurkan mana-mana saluran. Mereka hanya memudahkan main balik.

Sebenarnya, semua Pemain IPTV yang dipaparkan dalam artikel ini boleh didapati melalui sumber rasmi seperti Google Play Store, Apple App Store, dan lain-lain.

Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan berhak cipta pada peranti anda, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya amat mengesyorkan anda untuk mendapatkan VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang buruk.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

  • Bagaimana untuk memasang VPN di FireStick / Fire TV
  • Cara memasang VPN pada peranti penstriman lain

Pemain IPTV Terbaik

Berikut adalah senarai pemain IPTV teratas kami. Tengoklah.

IPTV Player Perfect

pemain iptv terbaik

Pemain Perfect mungkin pemain IPTV yang paling popular pada masa ini. Dengan antara muka yang kemas dan mesra pengguna, pemain ini membolehkan anda menstrim melalui perkhidmatan IPTV kegemaran anda dengan agak mudah. Apl ini menyokong format URL berbilang URL (M3U, XC, XSPF) dan format EPG (XMLTV, JTV).

Ternyata, Perfect Player IPTV adalah pemain IPTV dan tidak menganjurkan sebarang kandungannya sendiri. Anda mesti mengarahkan kandungan dari pembekal perkhidmatan IPTV yang menyokong senarai main atau EPG.

Salah satu manfaat terbesar dari Perfect Player ialah ia membolehkan anda menguruskan pelbagai langganan IPTV dari skrin yang sama. Jika anda menggunakan lebih daripada satu pembekal IPTV, anda boleh mengaksesnya semua dalam satu tempat.

Pemain Perfect secara rasmi boleh didapati di peranti iOS dan Android melalui App Store dan Play Store. Ia dipasangkan ke peranti Amazon FireStick dan Fire TV anda. Anda juga boleh memuat turunnya untuk Windows dan Linux dari laman web rasminya (niklabs.com).

Bagaimana untuk memuat turun dan memasang Pemain Sempurna

IPTV Pintar GSE

pemain iptvGSE Smart IPTV adalah satu lagi pemain IPTV dengan pilihan untuk masuk dengan pelbagai langganan IPTV. Ini menjadikannya pilihan yang bagus untuk menonton saluran melalui semua langganan anda di satu tempat. Apa yang anda perlukan ialah penyedia perkhidmatan IPTV anda untuk menyokong senarai main dan format EPG.

Anda boleh memuat turun senarai main dan / atau EPG ke peranti anda dan mengimport secara tempatan atau menggunakan URL / hyperlink yang disokong. Anda juga boleh mengimport senarai main dari pelayan FTP. Pada masa ini, GSE Smart IPTV menyokong kedua-dua format M3U serta JSON untuk senarai main.

Sebagai tambahan kepada IPTV, aplikasi ini juga membolehkan anda memainkan media dari storan tempatan. Ia juga membolehkan anda menggunakan pemain luaran seperti MX Player.

GSE Smart IPTV mempunyai intuitif, antara muka mesra pengguna yang membolehkan anda memulakan dengan serta-merta. Mengimport M3U dan EPG juga mudah.

Anda boleh mendapatkan IPTV Pintar GSE secara rasmi dari Apple Store dan Play Store untuk peranti iOS dan Android. Walau bagaimanapun, ia perlu diselaraskan ke Amazon Fire TV dan peranti FireStick. Ia juga tidak tersedia pada Windows dan macOS, tetapi seseorang boleh menggunakannya menggunakan emulator Android (seperti BlueStacks).

Bagaimana untuk memasang IPTV Pintar GSE

SmartTV IPTV

iptv smartersSmartTV IPTV memang cara pintas untuk menguruskan langganan IPTV anda. Dengan aplikasi ini, anda tidak perlu bergantung pada penyedia IPTV anda untuk antara muka dan pilihan pemain video. IPTV Smarters membolehkan anda mengintegrasikan langganan IPTV sedia ada anda dan meletakkan saluran pada antara muka mesra pengguna. Ia juga mempunyai pemain video sendiri, yang biasanya lebih baik daripada pemain lalai yang dibina dalam aplikasi pembekal IPTV.

Dengan IPTV Smarters IPTV pemain, anda boleh melog masuk dengan langganan anda yang sedia ada sama ada melalui URL Senarai Main / M3U atau melalui API Xtream Code.

Walaupun Kod Xtream telah diturunkan, anda boleh menggunakan API bersamaan jika pembekal IPTV anda menyokong satu.

Sama seperti Pemain IPTV yang lain dalam senarai ini, anda boleh log masuk dengan pelbagai langganan IPTV (dari pembekal yang sama atau pembekal yang berbeza).

Walaupun IPTV Smarters mesti disampingkan ke peranti FireStick dan Fire TV, ia boleh didapati secara rasmi untuk Android Mobiles dan iOS melalui Google Play Store dan App Store.

Bagaimana untuk memasang SmartTV IPTV

IPTV pintar

pemain iptv terbaik untuk firestickIPTV pintar adalah pemain IPTV berbayar yang memerlukan yuran sekali sebanyak 5.49 EUR atau sekitar 6.10 USD setiap peranti. Rupa-rupanya, semua perkhidmatan lain dalam senarai ini adalah percuma.

Pemain IPTV ini disokong pada pelbagai peranti, termasuk TV Pintar, Peti Android Android, Amazon Fire TV dan FireStick, peranti Mag, dan banyak lagi. Pada kebanyakan peranti, anda boleh memuat turunnya terus dari kedai aplikasi rasmi. Walau bagaimanapun, ia perlu diselaraskan ke Amazon FireStick.

IPTV Pintar tidak disokong pada peranti iOS pada masa ini.

Walaupun IPTV Pintar menyokong format senarai main M3U, seperti pemain lain dalam senarai ini, anda boleh mengimport senarai main terus menerusi aplikasi. Apabila anda membeli aplikasi untuk peranti anda, anda diberikan alamat MAC. Anda mesti pergi ke my.siptv.app melalui penyemak imbas mudah alih atau komputer dan menggunakan alamat MAC untuk memuat naik senarai main.

Selain format M3U, IPTV Pintar juga menyokong URL EPG XMLTV.

IPTV pintar tidak semestinya sebagai pilihan lain dalam senarai pemain IPTV terbaik ini. Bagaimanapun, ia masih popular kerana sokongan berbilang peranti dan pelanggan pengguna yang stabil.

Bagaimana untuk memasang IPTV Pintar

Kodi

pemain kodip iptvKodi adalah salah satu pemain media yang paling popular. Ia membolehkan anda menstrim kandungan dalam talian melalui pelbagai addons. Anda boleh memainkan filem, rancangan, TV Live, dan banyak lagi.

Apa yang tidak diketahui ialah Kodi juga boleh digunakan sebagai pemain IPTV. Anda boleh melakukannya dengan menggunakan addon Kodi yang dipanggil PVR IPTV Simple Client yang tersedia melalui Kodi Add-on rasmi Repository.

Anda boleh menggunakan mana-mana Langganan IPTV dengan addon ini selagi ia menyokong URL senarai main M3U atau URL EPG XMLTV.

Kodi serasi dengan pelbagai platform peranti daripada aplikasi lain dalam senarai pemain IPTV terbaik ini. Selain Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobiles, Mobiles iOS, Kodi juga berfungsi pada Windows, Mac, komputer Linux, Raspberry Pi, dan banyak lagi.

Oleh itu, jika peranti anda tidak menyokong mana-mana pemain IPTV di atas, cuba Kodi dengan PVR IPTV Simple Client addon.

Bagaimana untuk memasang PVR IPTV Simple Client addon pada Kodi

Mengakhiri

Jadi, inilah senarai pemain IPTV yang terbaik. Seperti yang anda perhatikan, pemain IPTV ini boleh dimuat turun dari saluran rasmi pada pelbagai peranti seperti Android telefon bimbit dan iOS. Walau bagaimanapun, mereka tidak terdapat di Amazon Store. Oleh itu, anda mesti sideload mereka ke FireStick atau Fire TV anda. Jika anda percaya kami terlepas pemain IPTV yang baik yang sepatutnya menjadi sebahagian daripada senarai ini, sila beritahu kami melalui bahagian komen di bawah.

Berkaitan:

Sapphire Secure IPTV
IPTV Sportz TV
Majukan TV IPTV

 

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me