Perkhidmatan IPTV Terbaik (Februari 2020)

>

Dalam artikel ini, anda akan menemui senarai perkhidmatan IPTV terbaik untuk FireStick dan platform lain termasuk Android TV, Android TV Boxes, Android Mobiles & Peranti Pegang Tangan, IOS, Windows, Mac, dan lain-lain.

Perkhidmatan IPTV yang disediakan dalam siaran ini adalah cara terbaik untuk memotong tali dan menonton saluran kegemaran anda dalam talian. Perkhidmatan ini menawarkan penyelesaian kos efektif untuk mengalirkan saluran kabel-TV, yang boleh menyebabkan kekayaan.

Untuk memulakan, anda hanya perlu membeli langganan IPTV dan memuat turun aplikasi pada peranti yang disokong. Penyedia IPTV yang disebut di sini menawarkan streaming TV Live sehingga resolusi 1080p.

Walaupun perkhidmatan ini terutamanya untuk streaming TV Live, sesetengah daripada mereka mungkin termasuk filem dan pertunjukan VOD. Kebanyakan perkhidmatan ini juga menyokong EPG atau Panduan TV untuk memberi anda akses kepada Jadual TV.

TV Catch-Up, ciri-ciri Pelbagai Skrin turut disertakan dengan beberapa perkhidmatan IPTV ini.

Perhatian: Bacalah sebelum anda meneruskan

Kerajaan dan ISP di seluruh dunia memantau aktiviti dalam talian pengguna mereka. Sekiranya didapati streaming kandungan berhak cipta pada peranti anda, anda boleh menghadapi masalah yang serius. Pada masa ini, IP anda dapat dilihat oleh semua orang. Saya amat mengesyorkan anda untuk mendapatkan VPN yang baik dan menyembunyikan identiti anda supaya pengalaman menonton filem anda tidak mengambil giliran yang buruk.

saya guna ExpressVPN yang merupakan VPN terpantas dan paling selamat dalam industri. Ia sangat mudah dipasang pada mana-mana peranti termasuk Amazon Fire TV Stick. Juga, ia datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan mereka, anda boleh meminta bayaran balik. ExpressVPN juga mempunyai perjanjian khusus di mana anda boleh dapatkan 3 bulan percuma dan simpan 49% pada pelan tahunan.

  • Bagaimana untuk memasang VPN di FireStick / Fire TV
  • Cara memasang VPN pada peranti penstriman lain

Perkhidmatan IPTV Terbaik

Berikut adalah senarai perkhidmatan IPTV teratas yang memerlukan langganan dan mempunyai kandungan mereka sendiri. Semua perkhidmatan ini mempunyai beratus-ratus saluran TV Live dari Amerika Syarikat serta saluran antarabangsa.

1. Sapphire Secure IPTV

iptv terbaikSapphire Secure IPTV adalah pilihan yang kos efektif untuk menyalurkan saluran TV kabel kegemaran anda ke FireStick dan peranti Android lain seperti Peti TV, TV Pintar, Telefon dan Tablet. Pembekal IPTV ini menawarkan anda akses kepada lebih daripada 1500 saluran dalam kualiti HD dari seluruh dunia. Terdapat banyak saluran popular dari Amerika Syarikat dan United Kingdom juga.

Ciri EPG langsung datang terbina dalam perkhidmatan Sapphire Secure. Panduan EPG atau TV membolehkan anda terus terjejas dengan jadual TV untuk hari itu. Sapphire Secure juga termasuk ciri Pelbagai Skrin yang membolehkan anda menyiarkan sehingga 4 saluran pada satu masa pada satu skrin. Semuanya, Sapphire Secure adalah perkhidmatan IPTV yang hebat untuk dimiliki.

Bagaimana untuk memasang IPTV Sapphire Secure

2. TVTV TV Sportz

pembekal perkhidmatan iptv terbaikSportz TV adalah satu lagi pilihan hebat untuk menonton saluran TV kegemaran anda di FireStick. Dengan TV Sportz, anda mendapat akses kepada lebih daripada 6500 saluran satelit dari seluruh dunia termasuk Amerika Syarikat, UK, Kanada, dan banyak lokasi popular lain.

Pelan asas bermula pada $ 9.95 dengan dua sambungan.

Sportz TV disokong pada hampir semua peranti Android termasuk FireStick, peranti Android TV, telefon bimbit & tablet. Ia mestilah sideloaded atau dipasang secara manual kerana ia tidak tersedia melalui mana-mana saluran rasmi.

Perkhidmatan ini juga mempunyai bahagian VOD dengan filem dan pertunjukan atas permintaan yang besar. Itu tambah besar saya akan katakan. Di samping itu, terdapat EPG langsung atau Panduan TV yang membuat anda kini dengan jadual TV.

Anda boleh menstrim kebanyakan saluran dalam HD penuh. Walau bagaimanapun, beberapa saluran boleh mengalir hanya dalam 720p.

Cara memasang IPTV Sportz TV

3. NTV TV IPTV

nitro tv iptvDengan saluran yang mantap lebih daripada 6000 saluran dan lebih 2500 penstriman dalam HD, Nitro TV IPTV adalah pilihan yang jelas untuk senarai perkhidmatan IPTV terbaik ini. Nitro TV IPTV mempunyai aplikasi untuk Android dan peranti TV berasaskan Android, termasuk FireStick. Ia berfungsi dengan lancar walaupun pada peranti spec rendah.

Anda mungkin mengalami masalah pelayaran sesekali, tetapi aplikasinya membuatnya dengan hampir keseluruhan pengalaman streaming penimbal bebas.

IPTV Nitro TV merangkumi semua saluran utama dari Amerika Syarikat serta UK, Kanada, dan pelbagai kawasan lain di dunia. Ia juga mempunyai koleksi saluran TV kabel tempatan yang padat. Senarai main M3U dan EPG juga disokong jika anda ingin menggunakan perkhidmatan tersebut dengan Pemain IPTV.

Secara keseluruhan, Nitro IPTV adalah perkhidmatan IPTV yang baik.

Bagaimana untuk memasang Nitro TV pada Firestick

4. Aliran untuk Kami

sungai untuk kamiAliran untuk Kami kini memasuki senarai perkhidmatan IPTV terbaik untuk FireStick. Pembekal IPTV ini menyediakan koleksi lebih daripada 2000 Saluran TV Langsung dari seluruh dunia. Perpustakaan kandungan dikekalkan dan dikemas kini dengan kerap. Antara muka adalah mesra pengguna dan mudah digunakan. Aplikasi ini juga menawarkan beberapa ciri yang keren seperti fungsi Multi-Screen. Ia adalah aplikasi yang sempurna untuk mereka yang mencari penyelesaian aliran yang murah tetapi boleh dipercayai.

Bahagian atas permintaan (Filem dan Siri TV) tidak lagi berfungsi. Walau bagaimanapun, sejauh TV langsung, Streaming for Us adalah salah satu pilihan terbaik.

Bagaimana untuk memasang Aliran untuk Kami di FireStick

5. IPTV TV binatang

binatang tv iptvTV Beast IPTV menawarkan pelbagai saluran TV kabel (lebih daripada 1000 dari Amerika Syarikat, UK, dan Kanada, secara keseluruhan lebih dari 2500). Untuk $ 15 setiap bulan, ia adalah cara yang kos efektif untuk menstrimkan semua saluran kegemaran anda.

Banyak saluran tersedia dalam kualiti HD. Sesetengah saluran turut ditayangkan dalam SD.

TV Beast mempunyai aplikasi Android untuk FireStick, peranti Android TV, TV Pintar, dan Android telefon bimbit. Tetapi, anda juga boleh menggunakannya pada peranti iOS, Komputer, Kodi, dan MAG.

Anda boleh menggunakan satu akaun sehingga 4 peranti. Ini bermakna anda boleh berkongsi butiran langganan anda dengan keluarga dan rakan anda juga.

Bagaimana untuk memasang TV Beast

6. Kawasan 51 IPTV

perkhidmatan firewall iptv terbaikKawasan 51 adalah perkhidmatan streaming IPTV yang sangat popular untuk FireStick dan peranti Android yang lain. Perkhidmatan ini begitu popular sehingga para pemaju perlu mengekalkan rancangannya keluar dari stok kebanyakan masa untuk pengurusan bandwidth yang lebih baik. Jika anda cukup bernasib baik untuk mendarat di laman web mereka pada masa langganan ada, anda akan benar-benar menikmati aplikasi ini, terutamanya jika anda suka menstrim Live TV.

Untuk hanya $ 10 sebulan, Area 51 menyampaikan streaming berkualiti tinggi saluran kegemaran anda. Mereka juga mempunyai rancangan suku tahunan, enam bulanan, dan tahunan. Walau bagaimanapun, saya mengesyorkan pergi bulan-ke-bulan dengan mana-mana perkhidmatan IPTV kerana anda tidak tahu bila mereka mungkin kehabisan perniagaan.

Yang mengatakan, Area 51 telah menjadi pembekal IPTV lama dengan rekod prestasi yang baik. Sekiranya anda menghadapi masalah dengan mereka, terdapat sistem tiket sokongan 24/7 untuk membantu anda dengan kebimbangan anda.

Kawasan 51 aplikasi boleh didapati di FireStick & peranti TV Bomba lain serta TV Android, Peti TV dan Telefon. Anda juga boleh menggunakan Kod 51 addon Kodi dan menggunakan perkhidmatan ini pada Windows, Mac, Linux, iOS, Raspberry Pi, dan banyak lagi. Ia sememangnya merupakan salah satu perkhidmatan IPTV yang terbaik pada masa ini.

Bagaimana untuk memasang Kawasan 51

7. IPTV TV kekal

perkhidmatan iptv terbaik untuk firestickTV abadi mungkin hampir sama seperti Kawasan 51. Itu mungkin alasan mengapa, seperti Kawasan 51, ia masih tidak dapat dibeli. Mereka yang berjaya membeli pelan langganan sering didengar mendakwa ia menjadi salah satu daripada IPTV teratas.

Perkhidmatan ini memberi anda akses kepada lebih daripada 2000 saluran TV kabel untuk serendah $ 5 sebulan (pengguna tunggal). Jika anda berfikir tentang perkongsian langganan dengan keluarga dan rakan anda, Eternal IPTV mempunyai beberapa pelan berbilang pengguna juga.

Dengan TV Eternal, anda akan mendapat antara muka yang mesra pengguna dan menikmati streaming berkualiti tinggi dari saluran TV teratas dari seluruh dunia. Ia juga mempunyai beberapa saluran TV paling popular dari Amerika Syarikat.

IPTV TV kekal juga membolehkan anda menggunakan EPG secara langsung supaya anda dapat menjejaki jadual TV.

Walaupun aplikasi TV Abadi hanya tersedia untuk peranti Android, ia mempunyai pengaya Kodi yang membolehkan anda menyalurkan saluran TV pada pelbagai peranti termasuk Windows & Komputer Mac, Linux, telefon bimbit Windows, IOS, Raspberry Pi, dan banyak lagi.

Bagaimana untuk memasang IPTV TV Eternal

8. Helix TV IPTV

: Perkhidmatan ini turun sekarang.

perkhidmatan iptv atas firestickHelix TV dilengkapi dengan koleksi saluran TV kabel yang banyak dari seluruh dunia (termasuk Amerika Syarikat, UK, Kanada, dan banyak saluran antarabangsa). Anda boleh memilih salah satu pelan langganan yang banyak (bermula dari $ 7). Dari masa ke semasa, Helix TV juga menawarkan percubaan 48 jam, penuh akses untuk $ 1 jika anda berfikir tentang memberikannya satu ujian ujian.

Pelan langganan telah disesuaikan untuk memenuhi keperluan pelbagai jenis pelanggan. Sebagai contoh, terdapat pelan UK Helix yang hanya termasuk saluran satelit dari UK. Terdapat pelan Helix AS / CA dengan saluran TV sahaja dari Amerika Syarikat dan Kanada. Bergantung pada keperluan anda, anda boleh memilih rancangan dengan atau tanpa VOD dan / atau kandungan dewasa.

Dan, jika anda mahu pelan inklusif, anda boleh memilih pelan Triple Helix, yang semuanya (termasuk saluran dari UK, Amerika Syarikat, dan Kanada, saluran Antarabangsa, VOD penuh, dan kandungan dewasa).

Helix TV IPTV menawarkan streaming berkualiti tinggi sehingga resolusi 1080p. Ia mempunyai sistem tiket sokongan supaya anda berhubung dengan mereka jika ada masalah.

Walaupun aplikasi Helix TV hanya tersedia untuk peranti Android, anda boleh menggunakan pautan streaming web mereka dalam penyemak imbas pada komputer. Di samping itu, mereka mempunyai tambahan Kodi yang memperluaskan kebolehgunaan ke seluruh peranti termasuk komputer, IOS, Raspberry Pi, dan banyak lagi. MAG, Dreamlink, BuzzTV, dan E2 / zGemma juga disokong.

Bagaimana untuk memasang IPTV Helix TV

9. Mempercepat IPTV TV

perkhidmatan iptv terbaik untuk firestickTV ekspedisi menawarkan lebih daripada 800 saluran TV kabel. Anda boleh menonton banyak saluran popular dari Amerika Syarikat dalam kualiti HD. Anda juga akan mencari saluran dari UK, Kanada, dan beberapa lokasi antarabangsa yang lain.

Selain TV Live, perkhidmatan IPTV Mempercepat juga menampilkan koleksi filem dan pertunjukan VOD yang layak, kandungan Sukan, serta akses kepada Berita Tempatan.

Mempercepatkan kos TV anda $ 24 sebulan. Ini agak mahal. Walau bagaimanapun, ia menyokong sehingga 5 sambungan serentak. Berkesan, setiap kos sambungan kurang daripada $ 5 dan anda boleh berkongsi dengan keluarga dan rakan anda. Anda juga boleh memilih ujian percubaan 24-jam percuma, tanpa kad kredit-diperlukan, dengan akses lengkap kepada perkhidmatan penuhnya..

Terdapat pelan 3-bulanan untuk $ 59, yang menjimatkan $ 13. Walau bagaimanapun, memandangkan keadaan semasa perkhidmatan penstriman pihak ketiga, saya akan mengesyorkan melekat pada pilihan pembayaran bulan ke bulan.

Mempercepatkan IPTV TV menawarkan streaming berkualiti dengan kebanyakan saluran yang tersedia dalam resolusi 1080p.

Mempercepatkan TV tidak mempunyai aplikasi sendiri. Ia berfungsi hanya melalui aplikasi pemain media Lenox. Lenox boleh didapati di peranti Android dan iOS melalui kedai aplikasi rasmi (Play Store dan Apple App Store masing-masing). Ia boleh dipasangkan ke peranti FireStick anda. Di samping itu, TV Expedite mempunyai pautan web yang membolehkan anda menstrim kandungan dalam pelayar web pada komputer.

Bagaimana untuk memasang TV Expedite

10. Pemain Klub IPTV

perkhidmatan iptv terbaikPemain Klub adalah salah satu perkhidmatan IPTV yang paling popular pada masa ini. Perkhidmatan ini menawarkan anda akses kepada lebih daripada 3000 saluran TV kabel untuk hanya $ 8 sebulan. Anda boleh menonton saluran kegemaran anda dari Amerika Syarikat, Kanada, UK, dan beberapa negara lain. Kebanyakan salurannya disiarkan dalam 1080p HD penuh. Walau bagaimanapun, sebahagian daripada mereka boleh didapati dalam resolusi 720p.

Walaupun Pemain Klub masih merupakan salah satu penyedia IPTV yang paling dicari, terdapat beberapa masalah yang sedang berjalan dengan portal pembayarannya. Oleh itu, walaupun anda mempunyai akaun sedia ada dengan mereka, anda mungkin mengalami beberapa kesulitan memperbaharui langganan anda. Juga, disebabkan oleh banyak permintaan langganan, anda mungkin sering mendapati Pemain Klub IPTV merancang daripada stok.

Pemain Klub juga pernah menawarkan VOD Movies and Shows. Walau bagaimanapun, kandungan VOD kini telah dialih keluar.

Perkhidmatan ini juga menawarkan EPG langsung jika anda ingin kekal terkini dengan apa yang ada di TV hari ini.

Walau bagaimanapun, Pemain Klub adalah perkhidmatan IPTV yang hebat jika anda berjaya membeli rancangan. Ia mempunyai antara muka pengguna gred profesional, yang bukan hanya mudah digunakan tetapi juga pantas.

Bagaimana untuk memasang Pemain Klub IPTV pada FireStick

11. Ping TV IPTV

Ping IPTV adalah satu lagi perkhidmatan IPTV yang menarik perhatian saya. Perkhidmatan TV Live ini membolehkan anda menonton lebih daripada 800 saluran. Anda mungkin mendapati semua saluran kegemaran anda di sini dari Amerika Syarikat serta dari lokasi antarabangsa, seperti UK dan Kanada.

Untuk $ 24 sebulan, Ping IPTV kelihatan sedikit curam. Walau bagaimanapun, untuk harga ini, anda mendapat sehingga 5 sambungan serentak. Ini membolehkan anda berkongsi langganan anda dengan keluarga dan rakan anda. Berkesan, setiap kos sambungan anda kurang daripada $ 5 sebulan.

Seperti TV Expedite di senarai perkhidmatan IPTV terbaik, Ping IPTV juga tidak menawarkan sebarang aplikasi. Ia berfungsi dengan pemain media MP Lenox.

Bagaimana untuk memasang Ping IPTV

Mengakhiri

Jadi, inilah senarai Perkhidmatan IPTV Terbaik. Pemotongan tali kini lebih popular daripada sebelumnya. Semakin ramai orang mahu menstrim saluran kegemaran mereka secara dalam talian berbanding mendapatkan langganan TV kabel. Dengan pembekal IPTV ini, anda mempunyai cara yang kos efektif untuk menonton TV Langsung pada pelbagai peranti, termasuk FireStick, peranti Android TV, telefon bimbit, iOS dan banyak lagi.

Jika anda tahu apa-apa perkhidmatan IPTV hebat yang anda fikir patut menjadi sebahagian daripada senarai perkhidmatan IPTV teratas, beritahu kami melalui bahagian komen di bawah.

Berkaitan:

Bagaimana Jailbreak Firestick
Best Kodi Addons
Aplikasi Terbaik untuk Firestick
Best Kodi Builds

Klik di sini untuk mendapatkan Trik Kancing Rahsia secara langsung ke peti masuk anda.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me