Sådan installeres SET TV IPTV på FireStick

>

I denne artikel lærer vi, hvordan du installerer Set TV på FireStick og Fire TV-enheder og dækker alt, hvad du har brug for at vide om denne app for at komme i gang. Fortsæt med at læse!

VIGTIGT: Sæt-tv fungerer ikke længere. Jeg vil snart tilføje det bedste alternativ. I mellemtiden skal du følge nedenstående link for at jailbreak din Amazon Fire TV Stick for ubegrænset gratis indhold.

Sådan Jailbreak en Fire Stick

Set TV IPTV er en live TV-app, der bringer dig mere end 500 kanaler fra USA og England. Denne enorme samling af satellitkanaler tilbydes til en overkommelig pris, der starter ved $ 20. Mens der er mange andre IPTV-apps derude, kommer ingen engang tæt på Set TV for så vidt angår antallet af kanaler. Sæt-tv understøttes af en lang række Android-enheder og giver dig friheden til at se dine yndlingskanaler overalt, selv når du ikke er hjemme sidder foran dit tv-apparat. Men hvis du er en person, der gerne vil se satellitkanaler på fjernsynet uden at skulle købe de dyre kabel-tv-abonnementer eller parabolforbindelser, er du heldig! Du kan få Sæt tv på din Firestick eller Fire TV-enhed.

Det er utroligt nemt at bruge denne IPTV-tjeneste på dine Amazon FireStick- og Fire TV-enheder. Du skal dog tilmelde dig Set TV-tjenester via deres officielle webportal.

Hvad er IPTV?

Den traditionelle måde at se en tv-kanal på er at sidde i sofaen, tænde for tv'et og indstille på kanalen. Det er her IPTV bringer paradigmeskiftet. IPTV står for Internet Protocol Television, og med enkle ord leverer det tv-kanaler over internettet. De kanaler, vi ser på vores tv, er uplinket til satellitten fra kilden og derefter nedlinket til antennen, enten installeret i vores hjem eller på vores kabeloperatørs placering.

IPTV ligner meget almindelig digital streaming på den måde, det giver dig mulighed for at se indholdet over internettet. Men en stor forskel mellem de to er, at IPTV streamer de live satellitkanaler, der i øjeblikket udsendes, og ikke det indhold, der uploades til en server. IPTV giver dig friheden til at se live tv-kanaler når som helst og hvor som helst, så længe du har en app som Set TV, en enhed, der kan køre appen og internetforbindelse.

IPTV handler ikke kun om at være i stand til at se dine yndlingskanaler på mobile enheder, mens du er på farten. Der er en hurtig voksende befolkning af snoremaskiner, der foretrækker IPTV frem for traditionelt kabel-tv, selv når de er hjemme. IPTV-tjenester bringer mange flere kanaler ét sted sammenlignet med et satellit-tv-abonnement og til en langt lavere pris.

Tilmelding til SET TV IPTV Services & Prisfastsættelse

For at få SET TV IPTV på FireStick, skal du først tilmelde dig tjenesterne på webstedet. Sådan kan du gøre det.

# 1. Besøg webstedet www.setvnow.com og klik på 'Bestil nu' -knappen på siden

hvordan man installerer sæt tv på firestick

Som du kan se, tilbyder Set TV en 24-timers prøveversion, som du kan få uden kreditkort. Når du har registreret dig, sendes der en e-mail til dig med legitimationsoplysninger til at bruge Set TV gratis prøveperiode i en dag.

sæt tv gratis prøveversion

Når din 24-timers prøveperiode er forbi, kan du tilmelde dig en af ​​de tilgængelige præmieplaner. Planerne starter ved $ 20 per måned, hvilket giver dig adgang til alle 500+ kanaler i 30 dage.

Der er en anden, spansk-speciel månedlig pris til $ 25, som giver adgang til 70+ spanske kanaler sammen med 500 + engelske kanaler.

Bemærk: Alle premium-planer understøtter op til 3 enheder

De har også planer med lang varighed som følger:

 1. 3-måneders plan prissat $ 55 (sparer dig $ 5)
 2. 6-måneders plan pris $ 110 (sparer dig $ 10)
 3. 12-måneders plan prissat $ 200 (sparer dig $ 40)

Når du har tilmeldt dig tjenesterne (enten gratis eller betalt), opretter du en SET TV IPTV-konto. Du kan logge ind på din konto ved at klikke på 'Min konto' øverst til højre på startsiden.

Efter at have købt en af ​​premium-planerne modtager du også en PIN-kode, som du kan bruge til at logge ind på Set TV FireStick eller en hvilken som helst anden TV-mobilapp.

Sådan installeres SET TV på FireStick

Når du har tilmeldt dig Set TV-tjenester, skal du installere dens app på din enhed. Vi lærer nu, hvordan man installerer Set TV på FireStick. Denne del er let. Bare sørg for at følge hvert trin omhyggeligt.

Tilslut FireStick til dit tv, og tænd det. Sørg for, at den er tilsluttet internettet.

TRIN 1: Aktivér ukendte kilder

# 1. Naviger til og åbn Indstillinger fra menuen øverst

# 2. Klik på 'Apparat'Fra de tilgængelige indstillinger på den næste skærm

firestick-indstillinger

# 3. Klik på 'Udvikler muligheder

# 4. Vælg 'Apps fra ukendte kilder'Og tænd den. Dette giver dig mulighed for at installere apps fra tredjepartskilder. Det er til de apps, der ikke er tilgængelige i Amazon App Store eller andre officielle app-butikker.

tillad apps fra ukendte kilder ildsted

Bemærk: Indstilling af ukendte kilder skal kun tændes, når du er helt sikker på installationskilden. Set TV FireStick er en betroet app, og du kan frit installere den på enheden uden nogen bekymringer.

Gå nu tilbage til FireStick-startskærmen.

TRIN 2: Installer appen ‘Downloader’

Hvis du allerede har Downloader-appen på din Fire TV / Stick, kan du gå direkte til trin 3. Hvis du ikke har den endnu, skal du følge nedenstående trin.

Downloader er en meget populær app på FireStick, og det hjælper dig med at få Set TV IPTV på enheden. Denne app er gratis tilgængelig i Amazon App Store.

Følg nedenstående trin for at downloade og installere Downloader-appen:

# 1. Hold markøren over søgeikonet øverst til venstre på FireStick-startskærmen

# 2. Indtast udtrykket 'Downloader' (uden tilbud)

installer downloader-app på firestick

# 3. Vælg 'Downloader' fra listen, der udfyldes, mens du skriver

# 4. Vælg knappen Hent, og fuldfør installationen

installer downloader brand tv stick

Dette vil ikke tage mere end et par sekunder (afhængigt af internethastigheden).

TRIN 3: Download og installer Set TV FireStick-app ved hjælp af Downloader-app

Nu skal vi bruge Downloader-appen til at installere Set TV IPTV-appen.

Åbn Downloader-appen fra startskærmen. Det vises i afsnittet 'Seneste', da du lige har downloadet det. Hvis du ikke kan se det der, skal du åbne det fra App-skuffen

Her bliver du bedt om at indtaste placeringen af ​​APK-filen til Set TV IPTV. APK er applikationsfilen til Android-platformen, der bruges til at installere og køre apps. Det er som EXE-filer på Windows-platformen og DMG på Mac OS. Indtast følgende URL for at downloade APK:

http://app.setv.ca/SET.apk

download sæt tv-ildsted

Klik på 'GO', når du har indtastet URL'en (sørg for, at du har indtastet den rigtige adresse, eller appen ikke installeres).

APK-filen downloades nu på din enhed. Igen burde det ikke tage mere end et minut.

download sæt tv firestick app

Når filen er downloadet, vises en meddelelse på skærmen, der beder om din bekræftelse til at installere applikationen. Tryk på ned-tasten på din fjernbetjening to gange, og klik på 'Installer' nederst til højre

hvordan man installerer sæt tv på firestick

Efter installationen er der vist en bekræftelsesmeddelelse, der angiver 'App installeret' med to knapper 'Udført' & 'Åben.'

'Åben' starter med det samme Set TV IPTV på FireStick. Hvis du vil bruge SET TV senere, skal du klikke på 'Udført'.

hvordan man bruger sæt tv på firestick

Sådan installerer du IPTV på Firestick.

Kom godt i gang med SET TV IPTV

Kør appen, når du har installeret den. Du vil se loginskærmen. Der er to muligheder for at logge ind:

 • Du kan bruge dine loginoplysninger (brugernavn og adgangskode)
 • Du kan bruge pinkoden

sæt tv firestick

Loginoplysninger oprettes på tidspunktet for tilmelding af IP-tv til IPTV-konto.

PIN-koden sendes normalt til den registrerede e-mail-adresse. Du kan også hente din pinkode fra onlinekontoen, når du er logget ind på https://store.setvnow.com/index.php?route=account/login

Log nu på med den ønskede mulighed.

SET TV på FireStick-interface

Når du er logget ind på Set TV på FireStick, vil du se appens startskærm. Grænsefladen er enkel og meget intuitiv. Det er let at bruge og hurtigt at forstå.

Den store del af grænsefladen vises tom, når du først åbner appen. Når du begynder at bruge Sæt TV, vil det tomme imidlertid blive befolket af listen over 'Mest set' og 'sidst set' kanaler.

Nederst er der fem følgende faner:

installer tv på brandstift

 1. TV: Det er her du får adgang til alle live-kanaler
 2. Film: Dette er det afsnit, der bringer dig indhold efter behov. Men det er ikke kun de film, denne sektion har at byde på; det har også en række populære tv-shows også
 3. Indhente: Dette afsnit er ikke funktionelt i øjeblikket. Når det er tilgængeligt, afspiller det det indhold, der blev sendt for et par timer siden
 4. EPG: Det står for elektronisk programguide og giver dig oplysninger om, hvad der i øjeblikket afspilles på forskellige tv-kanaler på sæt tv
 5. Info: Denne fane viser oplysninger, der vedrører din sæt tv-konto

Vi vil nu udforske tv-sektionen, den denne app er mest berømt for.

Klik på fanen 'TV', og tryk på knappen 'Vælg' på din fjernbetjening. Det åbner kanalguiden.

Til venstre kan du se de forskellige kategorier, hvor alle 500+ kanaler er klassificeret. På dette tidspunkt, hvor denne artikel blev skrevet, var følgende kategorier tilgængelige:

 • Alle
 • engelsk
 • Sport
 • spansk
 • USA
 • UK
 • filipino
 • Voksen

Der er et søgefelt placeret til venstre lige over disse kategorier. Hvis du ikke kan finde den kanal, du leder efter, da listen er enorm, kan du bruge søgefunktionen til at søge efter kanalnavnet.

Du kan også begynde at streame en kanal fra fanen EPG. Bare åbn denne fane og vælg kanalen på listen.

Sæt TV IPTV til FireStick har en enorm samling af live satellitkanaler. CNN, MTV, HBO, Nat Geo, Discovery, Sky Sports, NBA, de har bare det hele. Omfanget af denne artikel tillader os ikke at give en komplet liste over de tilgængelige kanaler på Set TV. Du kan besøge det officielle websted og rulle ned til bunden for at se den fulde liste.

Få en VPN

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor din streamingoplevelse på trods af en meget hurtig internetforbindelse undertiden stadig er under pari? Når vi har problemer med streaming, antager vi ofte, at der er et problem ved indholdsudbyderens slutning. Det er fordi vi ikke har nogen grund til at tro, at en sådan hurtig hurtig forbindelse kan forårsage bufferproblemer.

Lad os ikke tage fejl! Der er en god chance for, at din internetudbyder (ISP) nedsætter din internethastighed til et niveau, der er lavere, end de hævder at give. Du kan være offer for internet-throttling, et fænomen mere almindeligt, end du kan tro.

Din internetudbyder ser din internetaktivitet, og især hvis du har streamet meget i det seneste, kan de muligvis bremse hastigheden. Og det er måske ikke engang ulovligt, fordi du glip af at læse de fine udskrifter af Servicevilkårene.

Så hvad gør vi? Let! Få en VPN til FireStick lige nu. En VPN maskerer dine internetaktiviteter fra din internetudbyder og sørger for at du nyder online streaming til det fulde potentiale i din internetforbindelse.

bedste firestick vpn

Konklusion

I denne artikel lærte vi, hvordan man installerer denne IPTV på Amazon Fire TV og FireStick-enheder. Set TV er hurtigt ved at blive en populær live TV-app blandt snørerne. Hvis du har læst en anmeldelse af Set TV, har du måske hørt masser af positive ting om det. Nogle synes måske, at startprisen på $ 20 pr. Måned er lidt høj. Men til denne pris får du mere end 500 kanaler, noget der er uhørt. Og det er det ikke! Med et premiumabonnement kan du bruge Set TV IPTV på op til 3 enheder. Det er mindre end $ 7 pr. Enhed pr. Måned. Gå videre og download Sæt TV på Firestick, abonner på dens premium-tjenester og nyd live-tv-streaming på dine andre enheder, f.eks. En Android-mobil. Leder du efter mere underholdning? Se vores liste over top 20 Amazon Fire Stick-apps, der får dig til at grøfte dit kabel-tv.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me