Är det olagligt med Jailbreak Amazon Fire Stick?

>

Om du är här betyder det definitivt två saker. Först och främst har du köpt en Amazon Fire TV Stick och för det andra vill du jailbreak Fire Stick. Men du är orolig om Jailbroken Fire Stick är olagligt och kanske landar dig i något slags lagliga problem? Du behöver inte oroa dig längre eftersom du är på rätt plats. Vi kommer att berätta allt som är att veta om de juridiska frågor som rör jailbroken Amazon Fire Stick.

Notera: Vi uppmuntrar inte att använda någon mjukvara / hårdvara / tjänst för att få tillgång till det olagliga innehållet. Var god en domare av dina handlingar.

Är det olagligt att Jailbreak en FireStick?

jailbreak brand stick olagligt

Jailbreaking Fire Stick är inte någon raketvetenskap och alla barn med lite teknisk kunskap kan enkelt jailbreak / hacka / låsa upp Fire Stick. Men är jailbroken Fire Stick olagligt? Svaret är NEJ. Att jailbreaking eller hacking eller låsa upp din Amazon Fire TV Stick är definitivt inte olagligt. Det är rent lagligt helt enkelt på grund av att det är din personliga egendom. Du kan njuta av det som du vill tills och om du inte stör någon annans njutning av deras egendom eller kränker någon nationell stadga.

Så du kan säkert jailbreak Fire Stick utan att komma i lagliga problem. Du kan också installera Kodi på Fire Stick utan problem. Men det finns en liten fångst. När du har installerat Kodi tillsammans med dess tillägg på din jailbroken Fire Stick, öppnar det ett hav av gratis multimediainnehåll på din hackade Amazon Fire TV Stick. Du kan komma åt tusentals kanaler och videor som kanske inte är tillgängliga gratis på annat sätt eller som till och med kan vara blockerade i din region.

Detta är i princip fångsten. Jailbroken Fire Stick är inte strikt olagligt, men det du gör härnäst är mycket viktigt. Om du till exempel tittar på upphovsrättsskyddat innehåll på Kodi, kan du definitivt landa i problem. Du kan komma i problem antingen med din regering beroende på upphovsrättslagarna i ditt land eller din internetleverantör. Din Internetleverantör kan komma att utfärda en strejk mot ditt konto för åtkomst till piratkopierat / olagligt innehåll. Det kan till och med blockera eller stänga ditt internetkonto.

Men du kan mycket enkelt kringgå detta. Allt du behöver göra är att använda VPN (Virtual Private Network). Låt oss än en gång berätta för dig att när du använder VPN är det inte helt olagligt men det är absolut inte lagligt. Du kommer att vara mycket ansvarig för innehållet som du får åtkomst till genom att använda VPN och kan hållas ansvarig om något spåras tillbaka till dig. Så trampa mycket försiktigt på din egen risk. Du kan använda ett VPN för att antingen komma åt innehåll som är blockerat i din geografiska region eller säkra anonymitet. Jag föreslår starkt att du bara får det bästa VPN för FireStick istället för gratisalternativ.

Hur man använder en VPN på FireStick för säker strömning

Jag personligen använder och rekommenderar ExpressVPN, vilket är den snabbaste och säkraste VPN. Det är Kodi-vänligt och mycket lätt att installera på Fire TV / Stick.

Så innan du börjar använda din jailbroken Fire Stick, låt oss se hur du använder ExpressVPN för att hålla dina strömningsaktiviteter dolda från nyfikna ögon.

Steg 1: Skaffa ExpressVPN HÄR. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

Steg 2: Gå till alternativet 'Sök' på din Fire TV / Stick. Det är längst till vänster. Sök nu “Expressvpn” (utan offert) i sökfältet och öppna ExpressVPN när det dyker upp i sökresultaten

installera expressvpn på jailbroken firestick

Steg 3: Klicka på "Ladda ner" med knappen "Välj" på FireStick-fjärrkontrollen. Den kommer att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Steg 4: Öppna ExpressVPN-appen och logga in med din e-postadress och lösenord som du använde när du köpte ExpressVPN-prenumerationen. Klicka på "Logga in"

logga in expressvpn på eldstick

Steg 5: Använd strömikonen (se bild nedan) för att ansluta till en VPN-server. Nu är din anslutning säker med den snabbaste och bästa VPN för FireStick.

anslut expressvpn på eldspaken

Du kan också läsa mer detaljerad information om att använda ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Slutsats

Så sammanfattar saker. Hacking eller Jailbreaking Amazon Fire Stick är inte olagligt. Ingen kommer att stämma dig för att jailbreaking din Fire Stick. Att installera Kodi eller andra sådana FireStick-appar är inte heller olagligt. Men om du har tillgång till upphovsrättsinnehåll med Kodi-build eller tillägg, kan du mycket landa i problem med din regering eller din ISP. Det liknar väldigt mycket. Medan torrenter i sig inte är olagligt, men piratkopierat och upphovsrättsskyddat innehåll är det.

Vi hoppas att vi klargjorde saker och ting för dig. Nu kan du bestämma själv om du vill jailbreak Fire Stick eller inte. Om du har ytterligare frågor kan du tappa dina kommentarer nedan.

Relaterade guider:

  • Så här ställer du in Amazon FireStick för första gången
  • Hur man installerar Cinema APK på Fire Stick
  • Hur man installerar Titanium TV på FireStick
  • Hur man installerar CyberFlix TV på FireStick
  • Bästa Terrarium TV-alternativ

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me