Cum să închideți Jailbreak un FireStick (februarie 2020)

>

În acest ghid, veți învăța cum să faci jailbreak FireStick și instalați aplicații de streaming populare pentru filme, emisiuni TV, TV live, sport și multe altele. Metoda jailbreak din 2020 demonstrată aici funcționează și ea FireStick 4K, Fire TV și Fire TV Cub.

Pentru o experiență de streaming uimitoare, asigurați-vă că urmați pas cu pas, așa cum se arată în acest ghid.

carcasa de foc de jailbreakAmazon FireStick este un dispozitiv de streaming incredibil de popular. Acest dispozitiv simplu, dar bogat în funcții, este o soluție cu costuri reduse pentru a converti orice televizor obișnuit cu compatibilitate HDMI într-un televizor inteligent. FireStick vă permite să transmiteți conținut dintr-o varietate de media online și servicii de divertisment precum Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și mai multe rețele TV.

Este minunat. Dar, există un dezavantaj major. Pentru a urmări conținutul prin aceste servicii de divertisment, trebuie să plătiți o taxă de abonament. Și abonamentele lor nu sunt ieftine; ei pot arde o gaură mare în buzunar.

Acesta este motivul pentru care noi jailbreak FireStick. Jailbreaking vă permite să obțineți aplicații de streaming de la terți care vă oferă acces gratuit la toate filmele, emisiile, canalele TV în direct, sport și multe altele.

Disclaimer: Nu încurajăm sau promovăm streamingul de conținut protejat de drepturi de autor. Vă rugăm să fiți un bun doar al acțiunilor voastre.

Ce este un FireStick Jailbreak?

Jailbreak este un proces simplu de deblocare a FireStick-ului și permițându-vă accesul la bazinul fără conținut de pe internet.

Când închideți FireStick-ul, treceți peste restricțiile plasate pe dispozitivul dvs. când l-ați achiziționat pentru prima dată.

Jailbreak-ul FireStick implică instalarea de aplicații și servicii terțe care nu sunt incluse în Amazon Store.

Vă puteți gândi la prăpădire ca la reducerea peretelui care se află între voi și la divertisment nelimitat. Este o modalitate de a pirata Firestick, dar fără a provoca dispozitivului niciun rău.

Jailbreak-ul FireStick este destinat fiecărui utilizator care dorește să se bucure de streaming fără restricții și fără granițe.

Și, din fericire, este un proces atât de ușor, oricine fără cunoștințe tehnice îl poate face.

De ce închideți un FireStick?

Răspunsul la această întrebare este destul de simplu. Închideți FireStick-ul pentru a vă bucura de streaming nelimitat / gratuit, fără a fi nevoie să ardeți o gaură în buzunar.

Jailbreaking aduce tot conținutul de streaming online la îndemână. Deblochează adevăratul potențial al FireStick-ului.

Indiferent dacă îți place să vizionezi filme, emisiuni TV, TV în direct, sport sau aproape orice, jailbreaking-ul îți face posibil. Cu un FireStick jailbroken, aveți acces instantaneu la orice doriți să urmăriți.

Vrei să-ți închizi FireStick-ul pentru că asta te face un tăietor de cabluri în adevăratul sens.

Este sigur & Legale pentru jailbreak un FireStick?

Permiteți-mi să vă liniștesc mintea.

da!

Jailbreaking FireStick este atât SIGURĂ, cât și LEGALĂ atâta timp cât nu transmiteți niciun conținut protejat de drepturi de autor.

Este sigur, deoarece nu implică modificări în fișierele de sistem ale sistemului de operare al dispozitivului dumneavoastră. Nu este ca și cum ar fi să piratezi un dispozitiv mobil Android sau iOS.

Nu aveți nevoie de accesul rădăcină al sistemului de operare FireStick pentru jailbreaking. Nu manipulați fișierele de nivel principal. Toate aceste lucruri necesită un anumit nivel de expertiză tehnică. Totuși, așa cum spuneam, FireStick de jailbreaking nu necesită cunoștințe tehnice. Sunt laic și aș putea face prizonierul în câteva minute.

Când faceți jailbreak-ul FireStick, tot ce faceți este să obțineți anumite aplicații terțe, despre care am vorbit mai târziu în acest ghid. Aceste aplicații nu sunt disponibile în magazinul oficial de aplicații Amazon. Nu trebuie să programați FireStick în alt mod.

În ceea ce privește legalitatea, închisoarea este 100% legală. Dețineți dispozitivul și sunteți liber să faceți orice doriți cu acesta. Pur și simplu descărcați câteva aplicații, care sunt deja folosite de milioane. Nu anulează nici măcar garanția dispozitivului. De fapt, Amazon în sine vă permite să reîncărcați astfel de aplicații.

Cu toate acestea, există un cuvânt de precauție pentru dvs. Întreruperea închisorii în sine este legală. Dar, instalați aplicații terțe care vă oferă acces la conținut nerestricționat. Acestea nu sunt aplicațiile dvs. obișnuite din Magazinul de aplicații Amazon. Nu depășiți limitele legale prin streaming de conținut protejat de drepturi de autor. La FireStickTricks.com vă încurajăm să fiți un bun judecător al acțiunilor dvs. și să transmiteți conținutul disponibil în domeniul public.

De asemenea, pentru a vă proteja confidențialitatea, utilizați întotdeauna un VPN (mai multe despre asta mai târziu).

Cum să imprimați Jailbreak FireStick

Deși procesul de prăbușire al Amazon Fire Stick nu este tocmai un trotuar, nici nu este o știință a rachetelor. Am defalcat procesul în urma instrucțiunilor pas cu pas ușor de urmărit. Doar asigurați-vă că le urmați exact așa cum este prevăzut și veți avea un FireStick jailbroken în câteva minute.

Este posibil să fi văzut câteva Firesticks complet încărcate de vânzare pe internet. Astfel de dispozitive sunt de obicei vândute cu 40-50 USD peste prețul de vânzare cu amănuntul. Chiar nu trebuie să cheltuiți banii în plus, atunci când puteți face totul singur și așa cum am spus, „în câteva minute.” Mai mult, am văzut oameni care se confruntă cu bătălii legale pentru vânzarea Firebrocks jailbroken.

Urmați îndeaproape pașii menționați mai jos și veți putea fi ușor capabili jailbreak Amazon Fire Stick. Am efectuat cu succes acești pași de mai multe ori pe Firestick din generația a 2-a, cu telecomandă Alexa Voice, FireStick 4K și Fire TV Cube. Vă voi arăta, de asemenea, cum să utilizați Jailbroken FireStick în secțiunea ulterioară a acestui ghid. Rămâneți aproape.

Atenție Utilizatori FireStick: Citiți înainte de a continua

Guvernele și ISP-urile din întreaga lume monitorizează activitățile online ale utilizatorilor lor. Dacă găsiți conținut protejat de drepturi de autor pe Fire TV Stick, puteți avea probleme grave. În prezent, IP-ul dvs. este vizibil pentru toată lumea. Vă recomand să obțineți o VPN bună FireStick și să vă ascundeți identitatea, astfel încât experiența dvs. de vizionare a filmelor să nu ia o schimbare proastă.

eu folosesc ExpressVPN care este cel mai rapid și sigur VPN din industrie. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon Fire TV Stick. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor, puteți solicita întotdeauna o rambursare. ExpressVPN are, de asemenea, o ofertă specială unde poți primești 3 luni gratis și economisește 49% pe planul anual.

Iată motivele pentru care trebuie să utilizați un VPN tot timpul.


Citește și: Cum se instalează și se utilizează cel mai bun VPN pentru FireStick

Pasul 1: Configurarea stick-ului de foc pentru prindere în închisoare

În primul rând, trebuie să reglați o setare pe Fire TV Stick / Cube pentru a permite procesul de jailbreak să funcționeze. Această setare nativă este tot ce trebuie să modificați pentru a începe. NU îți infiltrezi nicio setare de sistem sau nu manipulezi fișierele principale ale sistemului de operare. Acest hackbreak jailbreak este mai simplu decât cred majoritatea oamenilor. Nici nu ai nevoie de un computer. Tot ce ai nevoie este FireStick-ul, telecomanda sa și o conexiune la internet.

1. Porniți dispozitivul Amazon Fire TV Stick și așteptați încărcarea ecranului de pornire

cum să prăbușești o lovitură de foc

2. Evidențiați bara de meniu din partea de sus și navigați la Setări în extrema dreaptă

carcasa de foc de jailbreak

3. Acum, alegeți opțiunea Televizorul meu de foc

setările mele pentru televizor

4. În fereastra următoare, deschideți elementul Opțiuni pentru dezvoltatori

faceți clic pe opțiuni de dezvoltator

5. Mai întâi, porniți opțiunea Debugging ADB

activați depanarea adb

6. Apoi, porniți opțiunea ON Aplicații din surse necunoscute

Acest lucru vă permite să descărcați aplicații din afara magazinului de aplicații Amazon.

amazon firestick jailbroken

7. Acum trebuie să vedeți această solicitare cu un mesaj

Mergeți înainte și alegeți Aprinde pentru a continua

activați aplicațiile din surse necunoscute

8. Apăsați butonul înapoi de pe telecomanda Amazon Fire TV

Te va duce înapoi la fereastra Setări.

Deschis Preferințe

deschideți preferințele pentru firestick

9. Deschide Setările de confidențialitate

pași spre apariția focului de pușcărie

10. Dezactivați următoarele opțiuni pentru a opri partajarea datelor de utilizare după ce jailbreak Fire Stick în Setările de confidențialitate

 • Date de utilizare a dispozitivului
 • Colectați datele de utilizare a aplicației

modifica setările de confidențialitate

11. Apăsați butonul înapoi o singură dată. Acum ar trebui să vă întoarceți la Preferințe fereastră

Clic Monitorizarea datelor

monitorizarea datelor

12. Acum, opriți Monitorizarea datelor pe ecranul următor

opriți monitorizarea datelor

Pasul 2: Instalați APK Downloader pe FireStick

Jailbreaking se referă la instalarea APK-urilor terțe pe dispozitivul FireStick pentru streaming gratuit. Magazinul de aplicații Amazon nu are aceste aplicații. Pentru a instala aplicații terțe, aveți nevoie de o aplicație de facilitare. Acest lucru se datorează faptului că Amazon Fire TV Stick nu acceptă descărcarea directă prin browser (așa cum o faceți pe mobilul dvs. Android).

Aplicația din care vom instala toate aplicațiile noastre jailbreak este Downloader.

Notă: Nu mai folosim ES File Explorer, deoarece a ieșit premium și percepe 9,99 USD pe lună

Iată ce vom face în această secțiune: Instalați aplicația Downloader din Amazon App Store

Haideți să mergem cu asta acum.

1. Accesați din nou ecranul de pornire al dispozitivului Amazon Fire TV Stick

cum să prăbușești o lovitură de foc

2. Selectați tasta Căutare opțiune disponibilă în colțul din stânga sus al televizorului dvs. Fire (este pictograma obiectivului pe care trebuie să o alegeți)

stâlp de incendiu

3. În această fereastră de căutare, introduceți numele aplicației Downloader

Faceți clic pe Downloader în sugestiile de căutare afișate în fereastra Amazon FireStick

jailbreak amazon fire tv

4. Faceți clic pe butonul Downloader pictograma de pe ecranul următor

cum să piratează stickul de foc amazon

5. Alegeți Descarca (sau obține) pe fereastra care apare în continuare

dați clic pe descărcare

6. Așteptați descărcarea aplicației Downloader și apoi instalarea

Clic Deschis pentru a lansa aplicația Downloader

carcasa de foc de jailbreak

7. Renunțați la orice solicitare afișată atunci când utilizați aplicația Downloader pentru prima dată

Vei începe făcând clic pe secțiunea aplicației evidențiată în imaginea de mai jos (unde se spune http: //)

aplicația de descărcare

Pasul 3: Jailbreak Firestick

Acum, vom începe instalarea diferitelor aplicații începând cu Kodi. Dacă nu sunteți conștienți, Kodi este o aplicație media care vă oferă acces la lumea uriașă a divertismentului gratuit. Vă permite să vizionați filme, spectacole, canale TV, sport, conținut pentru copii și multe altele. Da, puteți transmite în flux orice doriți. Tot ce îți trebuie este Kodi Addons și Build.

Vom jailbreak FireStick cu Kodi folosind aplicația Downloader pe care tocmai ați descărcat-o de pe Amazon Store. Iată pașii:

1. Deschide Downloader. Faceți clic pe caseta de text URL unde se spune http: //

cum să prăbușesc firestick cu downloader

2. Când este afișată această fereastră, introduceți următoarea adresă URL
https://www.firesticktricks.com/kapk

Clic MERGE

descărcați jailbreak apk pentru firestick

3. Așteptați descărcarea aplicației Downloader Kodi 18 Leia APK

descărcarea apk kodi pe stick tv tv

4. Faceți clic pe Instalare când fișierul a fost descărcat

instalarea apk kodi în jailbreak fire tv stick

5. Așteptați instalarea APK Kodi

instalarea kodi cu downloader

6. Aplicația instalată notificarea va confirma că Kodi a fost instalat pe Amazon Fire TV Stick.

Grozav! FireStick-ul dvs. este acum închis.

Clic Deschis să conducă Kodi. Dacă doriți să deschideți Kodi mai târziu, faceți clic pe Terminat. Puteți să-l deschideți mai târziu din aplicațiile dvs. & Lista canalelor.

cum să prăbușesc firestick cu downloader

7. Kodi va dura un minut pentru a se deschide dacă este prima dată. E normal. Așa arată ecranul de pornire al lui Kodi.

așa arată un baton de foc închis

Vă întrebați ce să faceți în continuare? Kodi este o ardezie curată deocamdată cu nimic de jucat. Pentru a afla cum să utilizați un jailbroken FireStick, continuați să citiți.

Cum se utilizează Jailbroken FireStick

Acum că ai închis computerul Fire TV Stick, este timpul să știi cum să scoți maximul din dispozitiv.

Cu toate acestea, înainte de a începe să utilizați jailbroken Fire Stick, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi sau pe alte aplicații de streaming este vizibil ISP și guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Din fericire, există un mod nepermis de a vă păstra ascunse toate activitățile de streaming de ISP-ul dvs. și de guvern. Tot ce ai nevoie este un VPN bun pentru Fire Stick. Un VPN vă ajută să evitați supravegherea online, accelerarea ISP și geo-restricțiile de conținut.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai rapid și sigur VPN. Este prietenos Kodi și foarte ușor de instalat pe Fire TV / Stick.

Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Așadar, înainte de a începe să folosiți stick-ul de foc jailbroken, să vedem cum să folosiți ExpressVPN pentru a vă ține ascunse activitățile de streaming de ochii induriști.

Pasul 1: Abonați-vă la ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita o rambursare completă.

Pasul 2: Porniți Fire TV / Stick și accesați opțiunea „Căutare” din extrema stângă. Acum tastați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și selectați ExpressVPN când apare în rezultatele căutării.

instalați Expressvpn pe carul de foc jailbroken

Pasul 3: Faceți clic pe „Download” pentru a instala aplicația ExpressVPN pentru Fire TV / Stick.

obține vpn jailbroken firestick

Pasul 4: Deschideți aplicația și introduceți datele de autentificare pe care le-ați creat în timpul cumpărării abonamentului ExpressVPN. Faceți clic pe „Conectați-vă”

autentificare expresvpn pe firestick

Pasul 5: Faceți clic pe pictograma Power pentru a vă conecta la un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conecta expresvpn pe stick de foc

De asemenea, puteți citi informații mai detaliate despre utilizarea ExpressVPN cu Fire TV / Stick.

Acum, când Firestick-ul dvs. utilizează o conexiune securizată, este timpul să începeți să utilizați jailbroken FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K.

Chiar dacă ați instalat Kodi, procesul de jailbreak FireStick nu este încă finalizat. Instalarea playerului media Kodi este doar începutul. Acum trebuie să aflăm cum să folosiți Kodi pentru a transmite gratuit filme, emisiuni, live TV, etc.

Ce trebuie să faceți acum este să instalați Kodi Addons sau Builds.

Kodi Addons

Kodi nu are niciun suport propriu. Mass-media trebuie aprovizionată de pe internet. Și, pentru a face asta, aveți nevoie de Addons.

Există sute de suplimente Kodi pe web de la diverși dezvoltatori independenți. Cu toate acestea, doar câteva dintre aceste suplimente oferă streaming de calitate.

Am ales manual câteva zeci de suplimente și le-am introdus într-un ghid separat despre Best Addons pentru Kodi. După ce aveți Kodi, veți dori să începeți să instalați suplimente Kodi.

Iată o privire rapidă la unele componente de top din această listă pentru filme, emisiuni gratuite și multe altele:

1. Venom Addon (Filme & Spectacole): Venom este unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru conținut la cerere în aceste zile. Nu numai că are o bibliotecă uriașă de conținut, dar este de asemenea să aducă tone de link-uri de streaming de calitate.

Instalați Venom pe Kodi

2. Legământ (filme) & Spectacole): Legământul este un alt supliment de calitate pe care îl aveți în inventar. Acest addon a fost reînviat recent și funcționează excelent pentru filme, spectacole și alte conținuturi la cerere. Incearca!

Instalați Legământul pe Kodi

3. Exodus Redux (Filme & Spectacole): Exodus Redux este probabil cel mai popular Kodi addon în prezent. Acest addon oferă un catalog de conținut uriaș și atrage o mulțime de fluxuri de lucru.

Instalați Exodus Redux pe Kodi

4. Limitless (multifuncțional): Dacă sunteți în căutarea unui supliment complet pentru filme, emisiuni, TV în direct, documentare, sport și diverse accesorii, încercați Limitless. Este un addon ușor care funcționează excelent pe FireStick

Instalați Limitless pe Kodi

5. Descendență (multifuncțional): Descensul este încă un addon complet, care merită o anumită atenție. Acest addon este destul de nou în comparație cu alte suplimente, dar face o treabă fenomenală atrăgând legături de cea mai bună calitate.

Instalați descărcare pe Kodi

Kodi Build

Aveți nevoie de suplimente Kodi pentru a transmite filme și emisiuni gratuite. Kodi Builduri, pe de altă parte, sunt opționale. Cu toate acestea, pot îmbunătăți cu adevărat experiența ta Kodi pe Fire Stick.

Kodi Builds vă organizează interfața Kodi într-un mod mai eficient. Pielea implicită Kodi nu este doar plictisitoare, de asemenea, nu este foarte utilizabilă. Construcțiile vă oferă Kodi o interfață cu totul nouă și un mod interesant de a folosi Kodi. Cu alte cuvinte, îl fac pe Kodi să se întâmple mai mult.

Așadar, când închideți FireStick cu Kodi, vă recomand să obțineți și o compilare Kodi.

Un alt mare beneficiu al construcțiilor Kodi este faptul că vin cu suplimente preinstalate. Nu trebuie să le instalați separat.

La fel ca și pentru addon-uri, am pregătit și o listă cu cele mai bune Kodi Build-uri. Iată cele mai bune alegeri din listă:

1. Magia fără limite: Cu milioane de utilizatori, No Limits este probabil cea mai populară construcție Kodi. Această versiune oferă o interfață lină, fără chei și ușor de utilizat. Acesta împachetează tone de suplimente video preinstalate pentru filme, emisiuni, TV în direct și multe altele. Incearca-l!

Instalați Kodi No Limits Build

2. Xontech Build: Aceasta este o altă construcție la care doriți să faceți o fotografie dacă doriți să actualizați interfața Kodi. Designul îngrijit și o mulțime de suplimente de cea mai bună calitate fac din această construcție un element indispensabil.

Instalați Xontech Build pe Kodi

3. Construire de titan: Această compilare este partea populară a Expertului suprem pentru construcții supreme. Titanium este o construcție ușoară care funcționează excelent pe toate dispozitivele acceptate de Kodi. Dispune de multe suplimente populare pentru toate nevoile de streaming.

Instalați Titanium Build pe Kodi

De asemenea, consultați Ghidul nostru pentru începători pentru Kodi, care vă va ajuta să învățați cum să utilizați Kodi.

Cum să închideți Jailbreak un FireStick (YouTube Video)

Cum să închideți Jailbreak FireStick (metoda ES File Explorer)

Nu trebuie să urmați acest lucru dacă v-ați blocat deja Firestick-ul cu metoda menționată mai sus. Dacă aplicația Downloader nu este disponibilă în regiunea dvs., puteți utiliza ES File Explorer pentru jailbreak FireStick. Rețineți că sideloading nu mai este disponibil gratuit cu ES File Explorer. Aveți nevoie de un abonament plătit care costă 9,99 USD în fiecare lună. Aplicația oferă, de asemenea, o probă gratuită de 7 zile.

Urmați pașii de mai jos pentru a jailbreak Firestick:

 1. Mergi la Setări > Televizorul meu de foc
 2. Deschis Opțiuni pentru dezvoltatori
 3. Aprinde Aplicații din surse necunoscute
 4. Du-te înapoi la Setări pagină
 5. Deschis Preferințe > Setările de confidențialitate
 6. Dezactivați Date de utilizare a dispozitivului
 7. Dezactivați Colectați datele de utilizare a aplicației
 8. Du-te la Ecranul de start din bastonul tău de foc
 9. Selectează Căutare instrument în colțul din stânga sus
 10. Tip ES File Explorer folosind telecomanda de FireStick / Fire TV / Fire TV Cube
 11. Clic ES File Explorer când apare în rezultatele căutării
 12. Clic Descarca
 13. Așteptați când ES File Explorer este descărcat și instalat
 14. Clic Deschis pentru a rula aplicația ES File Explorer
 15. În partea dreaptă a ES File Explorer, selectați și faceți clic pe pictograma Downloader
 16. Clic +Nou în partea de jos
 17. Introduceți adresa URL https: // www.firesticktricks.com/kapk în câmpul Calea. Introduceți un nume în câmpul Nume
 18. Clic Descarcă acum
 19. Când s-a descărcat fișierul Kodi APK, faceți clic pe Deschide fișierul
 20. Clic Instalare la următorul prompt
 21. Derulați în jos în dreapta jos a ferestrei următoare și faceți clic Instalare din nou
 22. Veți vedea Aplicația instalată notificare în curând. Grozav! Tu ai jailbroken Firestick acum

Cele mai bune aplicații Jailbreak pentru FireStick

Kodi este o modalitate excelentă de a jailbreak FireStick. Dar nu este singura cale. Există câteva APK-uri uimitoare pe care le puteți instala și începe să vizionați conținutul preferat în cel mai scurt timp.

Disclaimer: Nu pot face valabilitatea pentru statutul legal al acestor aplicații. Utilizatorii NU trebuie să utilizeze aplicații menționate pentru a accesa fluxuri protejate de drepturi de autor. Vă recomand să vizionați doar conținut gratuit care este disponibil în domeniul Public și care nu este protejat de orice drepturi de autor.

În această secțiune a ghidului, vom instala diferite aplicații pe Amazon Fire TV. Cu aceste aplicații, veți avea acces la filme, spectacole, TV în direct și sport nelimitate pentru streaming gratuit. Aceste aplicații au fost alese cu grijă pentru utilizatorii FireStick ca și mine.

Aceste aplicații nu necesită nicio înregistrare, înregistrare sau adresă de e-mail.

Iată aplicațiile pe care le-am ales manual:

Filme & Seriale TV

 • Cinema APK
 • Typhoon APK

TV în direct + sport

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Nu uitați că niciuna dintre aplicațiile menționate mai sus nu este disponibilă în magazinul de aplicații Amazon. Prin urmare, va trebui să activați aplicații din surse necunoscute pentru toate aceste aplicații, accesând Setări > Televizorul meu de foc > Opțiuni pentru dezvoltatori.

Serviciul recomandat pentru streamingul lin

Vorbim despre cum să jailbreak FireStick. Cu toate acestea, discuția nu va fi completă până când nu este menționat acest serviciu special.

Real Debrid!

Real Debrid este un generator de legături premium. Și, este cel mai popular generator de link-uri premium, în timp ce scriu acest ghid. Funcționează cu multe aplicații Fire TV și FireStick, inclusiv Kodi.

Cu Real Debrid conectat, vă puteți îmbunătăți experiența de streaming dramatic pe Amazon FireStick.

În timp ce aplicațiile jailbreak FireStick pe care le recomandăm aici funcționează excelent, acestea oferă o experiență mult mai uimitoare atunci când sunt asociate cu serviciul Real Debrid.

Am fost un utilizator al acestui serviciu de când nici nu-mi amintesc. Prin urmare, îl recomand cu încredere cititorilor mei.

Puteți obține acest serviciu de pe site-ul său oficial. Mai târziu în acest ghid, vă voi arăta cum puteți configura și utiliza Real Debrid cu diverse aplicații Fire TV Stick pentru o experiență mai bună în timp ce vizionați filme și emisiuni TV.

Cinema APK (Filme & Spectacole)

Cinema APK este una dintre cele mai populare aplicații jailbreak pentru terți pentru streaming gratuit de filme la cerere și emisiuni TV. Această aplicație este de aproximativ un timp și este de încredere de sute de mii de utilizatori Fire TV / Fire TV Cube / FireStick din întreaga lume.

Este o aplicație simplă și ușor de utilizat, cu o mulțime de filme și spectacole pentru o experiență de divertisment fără încetare pe Fire Stick.

Asigurați-vă că aplicațiile din surse necunoscute sunt activate (accesați Setările FireStick > Televizorul meu de foc > Opțiuni pentru dezvoltatori)

Iată procesul de instalare pentru jailbreak FireStick / Fire TV dispozitive cu Cinema APK:

1. Deschide aplicația Downloader de pe Fire TV Stick. Pe ecranul principal, faceți clic pe locul unde se spune http: //

downloader

2. Folosiți tastatura de pe ecran pentru a introduce următoarea adresă URL - firesticktricks.com/cinema

Apăsați butonul Redare / Pauză de pe telecomandă sau faceți clic pe MERGE

descărcați aplicația de filme pe firestick

3. Așteptați finalizarea descărcării fișierului APK Cinema HD

filme gratuite pe stick de foc amazon

4. Faceți clic pe Instalare Următor →

faceți clic pe instalați

5. Așteptați instalarea Cinema HD APK

așteptați instalarea

7. Faceți clic pe Deschis când s-a instalat aplicația jailbreak Cinema HD Fire Stick

pușcărie de foc

Să începem cu aplicația Cinema HD de pe FireStick-ul dvs. deblocat. Odată ce jailbreak Firestick / FireStick 4K, această aplicație vă oferă acces gratuit la o mulțime de conținut.

8. Dacă aceasta este prima execuție, faceți clic pe Permite când vi se solicită

cum să jailbreak stick amazon foc cu apk cinema

9. Continuați și faceți clic Instalare pentru a trece la cea mai recentă versiune, dacă vi se solicită

10. Faceți clic pe Accept în această fereastră de tip pop-Disclaimer

aplicație de cinema

11. Faceți clic pe O.K pe această fereastră Changelog

jurnal schimbare aplicații cinematografice

Acum, aici este aplicația Cinema HD pentru tine. Acesta este ecranul principal unde veți găsi emisiunile TV

home screen cinema hd

Pentru a sorta conținutul în funcție de genuri sau categorii, faceți clic pe triunghiul cu susul în jos din partea de sus

bastonul de pușcărie

Alegeți din categorii precum Popular, Tendințe, Cel mai bine cotat, etc..

cum se folosește stâlpul jailbroken cu apk cinema

Opțiunea Căutare și filtrul de an se află în colțul din dreapta sus al ecranului

pictograma căutării cinematografiei

Căutați filme în schimb? Faceți clic pe opțiunea cu 3 linii din colțul din stânga sus pentru a deschide acest meniu derulant

faceți clic pe meniu

Clic Filme aici

filme

Pentru a personaliza sau a configura Cinema APK HD, faceți clic pe Setări în meniul derulant.

setări cinematografice

Deși există multe opțiuni aici, vom atinge doar cea mai importantă - setarea Real Debrid

Derulați în jos la secțiunea Cont Premium

Clic Conectați-vă la Real-Debrid

faceți clic pe debrid real

Vedeți această fereastră cu codul de autorizare / activare

Folosiți computerul sau browserul web mobil și accesați https://real-debrid.com/device

Conectați-vă cu contul dvs. Real Debrid și introduceți codul pe care îl vedeți pe ecranul dvs. FireStick

jailbreak amazon fire tv

La autorizarea cu succes, veți vedea „Real-Debrid autorizat”

cum se folosește bara de foc închisă

Typhoon TV APK (Filme & Spectacole)

Typhoon TV este una dintre cele mai noi aplicații jailbreak pentru conținut la cerere. Cu toate acestea, în ciuda faptului că este nou, acesta și-a făcut destul un nume.

Această aplicație oferă o gamă uriașă de filme și emisiuni. De asemenea, trage cele mai bune link-uri de streaming din cele mai fiabile surse de pe web.

Typhoon TV este o aplicație jailbreak ușor de utilizat FireStick cu o interfață simplă. Cred că jailbreak-ul Fire Stick nu ar fi adevărat fără această aplicație.

Iată cum instalați Typhoon TV pe FireStick:

1. Deschideți butonul Downloader aplicație pe dispozitivul dvs.

Faceți clic pe secțiunea ecranului principal unde se spune http: //

pagina de pornire a descărcătorului

2. Introduceți următoarea adresă URL sursă: firesticktricks.com/typ

Clic MERGE

link-ul de descărcare a aplicației typhoon

3. Așteptați descărcarea APK-ului Typhoon TV

așteptați descărcarea

4. Alegeți Instalare când este afișat acest prompt

stâlp de incendiu cu televizorul tifon

5. Așteptați instalarea aplicației Typhoon TV

instalarea aplicației de jailbreak de tifon

6. Faceți clic pe Deschis când s-a instalat această aplicație jailbreak FireStick

pirat de foc

7. Faceți clic pe Permite pentru a acorda permisiunea necesară lui Typhoon TV

cum să prăbușești o lovitură de foc

8. Faceți clic pe O.K la acest prompt de schimbare

jurnal de schimbări de tifon

9. Alegeți playerul video implicit dorit. Recomand utilizarea MX Player

Aceasta poate fi modificată mai târziu în Setările televizorului Typhoon.

alegeți playerul implicit

10. Când vi se solicită, faceți clic pe Accept pe această fereastră pop-up

fereastră pop-up de exonerare

Aceasta ar fi fereastra principală a aplicației Typhoon TV. Pe ecranul principal, aplicația afișează mai întâi emisiunile TV. Cu toate acestea, acest lucru poate fi modificat prin setările aplicației

ecran de ecran de tifon

De asemenea, puteți comuta rapid între filme și spectacole din meniul aplicației

Faceți clic pe pictograma cu 3 linii din colțul din stânga sus

setări de tifon

Alegeți filme în opțiuni

faceți clic pe filme

Iată ecranul cu filme

În mod implicit, mai întâi sunt afișate filme din categoria „Cele mai populare”

aplicație de filme gratuite pentru jailbroken firestick

Faceți clic pe triunghiul cu susul în jos pentru a alege mai multe categorii

aplicație pentru a viziona filme pe stick de foc jailbroken

În secțiunea din dreapta sus a aplicației, puteți utiliza opțiunea de căutare dacă căutați ceva specific (de exemplu, puteți căuta după numele filmului sau al emisiunii)

căutare pe tifon tv

Haideți să aruncăm o privire rapidă la categoriile TV Typhoon și cum să vă înscrieți la Real Debrid

Faceți clic pe butonul de 3 linii din meniul din stânga sus și din meniul vertical, faceți clic pe Setări

faceți clic pe setări

După cum am spus, puteți schimba playerul implicit din Setări

schimbați playerul implicit

Derulați în jos spre Real-Debrid secțiune

Clic Conectați-vă la Real-Debrid

stâlp de incendiu

Când este afișată această fereastră, notați codul de autorizare

Accesați https://real-debrid.com/device într-un browser web și introduceți acest cod

Este posibil să fie nevoie să vă autentificați în contul dvs. Real Debrid

autorizare debrid reală

Când autorizația este completă, starea se schimbă la Conectare

jailbreak amazon fire tv

Configurarea televizorului Typhoon este acum completă și este gata să transmită conținutul preferat.

Mobdro (pentru TV live)

Mobdro este o aplicație FireStick live live incredibil de populară, care elimină toate granițele și aduce canale TV prin cablu chiar la jailbroken Amazon Fire TV / FireStick.

Această aplicație oferă tone de canale din SUA, Canada, Europa și alte părți ale lumii. Interfața simplă, dar extrem de funcțională a aplicației vă permite să găsiți ușor orice canal pe care îl căutați.

Categoriile familiare vă facilitează alegerea tipului de conținut pe care doriți să îl vizionați, inclusiv știri, spectacole, filme, sport, muzică și multe altele. Opțiunea de căutare vă permite să găsiți rapid canalele TV pe care doriți să le vizionați pe dispozitivul dvs. FireStick.

Iată pașii pentru jailbreak FireStick / Fire TV / Fire TV Cube cu Mobdro:

1. Rulați funcția Downloader aplicație pe FireStick și faceți clic pe caseta de text care spune http: //

carcasa de foc pentru jailbreak pentru canalele tv live

2. Introduceți adresa URL firesticktricks.com/mob

Clic MERGE sau apăsați butonul Redare / Pauză de pe telecomandă

tv live gratuit pe stickul de televiziune amazon fire tv

3. Așteptați fișierul APK Mobdro în timp ce este descărcat

descărcarea apk live tv

4. Faceți clic pe Instalare când vi se solicită

instalați aplicația jailbreak mobdro

5. Așteptați când este instalată aplicația jailbreak Mobdro pentru FireStick

așteptați instalarea

6. Faceți clic pe Deschis când aplicația s-a instalat

instalat mobdro pe firestick

7. Faceți clic pe De acord când vi se solicită. Acest prompt apare numai când rulați aplicația prima dată după instalare

ecran mobil mobdro

8. Faceți clic pe Permite când apare acest prompt

canale de pompier închise

Aceasta este fereastra principală a aplicației Mobdro

mobdro

Puteți vedea diverse categorii în partea de sus, inclusiv canale, știri, emisiuni, filme, sport etc..

Categoria Canale este locul în care veți găsi toate canalele într-un singur loc. Puteți utiliza celelalte categorii pentru a explora canale în funcție de gen.

lista de canale

Așa arată lista de canale. Doar faceți clic pe un canal și începeți să transmiteți fluxul.

canale TV populare pe firestick

Dacă sunteți în căutarea unui canal specific, mergeți înapoi la ecranul principal al Mobdro și faceți clic pe pictograma Căutare în colțul din stânga sus

canale de căutare

Această aplicație este gata de utilizare.

OLA TV (pentru TV în direct & Sport)

OLA TV este o altă aplicație interesantă pe care o puteți utiliza pentru jailbreak FireStick. Aplicația vă oferă o colecție extinsă de canale prin satelit din întreaga lume și un întreg din SUA.

Veți găsi canale în aproape toate categoriile, inclusiv știri, divertisment, stil de viață, educație și multe altele. De asemenea, are un segment Sport puternic care vă permite să urmăriți sporturile preferate, inclusiv baseball, golf, baschet, fotbal, fotbal, etc..

Ola TV este una dintre cele mai trending aplicații TV live în aceste zile. Acesta vă oferă acces la Amazon Fire Stick canale complet încărcate. Vă veți bucura de un dispozitiv de tăiere a cablurilor.

Urmați acești pași pentru a instala Ola TV și jailbreak FireStick / Fire TV / TV Cube:

1. Lansați Downloader aplicația pe care ați instalat-o mai devreme

Când este afișat ecranul principal, faceți clic pe locul unde vedeți caseta de text http: //

carcasa de foc cu jailbreak cu ola tv

2. Introduceți următoarea adresă URL pe acest ecran: firesticktricks.com/ola

Clic MERGE sau apăsați butonul Redare / Pauză de pe telecomandă

intra in url

3. Așteptați câteva secunde până când este descărcat fișierul de aplicație de tip jailbreak pentru OLA TV

baston de foc închis

4. Faceți clic pe Instalare când vedeți această fereastră

amazon fire stick jailbreak

5. Așteptați instalarea Ola TV

așteptați instalarea

6. Faceți clic pe DESCHIS pentru a porni aplicația

carc de foc închis cu ola tv

7. Ajungi imediat pe ecranul principal al aplicației. De fapt, aceasta este singura fereastră care listează canalele Live TV

8. Continuați și alegeți una dintre opțiuni

canale de pe foc

9. Veți găsi canalele aferente din categoria pe care ați ales-o pe ecranul de start al aplicației. Alegeți un canal și începeți să transmiteți fluxul

canale TV în direct pe stickul de foc 4K jailbroken

Acesta este modul de a jailbreak FireStick cu aplicația OLA TV.

HD Streamz (sport)

În timp ce HD Streamz are o listă convingătoare de canale TV în direct, acesta este cel mai cunoscut pentru colecția sa de canale sportive.

Această aplicație oferă tone de canale sportive din SUA, precum și din alte părți ale lumii. Puteți viziona Baseball, Baschet, Tenis, Lupte și multe altele.

În plus față de canalele sportive, puteți naviga și canalele preferate în diferite alte categorii, inclusiv divertisment, muzică, filme și copii.

HD Streamz are o interfață simplă și ușor de utilizat pentru a vă începe rapid. Acesta este motivul pentru care, l-am ales ca unul dintre cele mai bune aplicații pentru jailbreak dispozitive Amazon Fire TV.

Să urmăm acești pași pentru jailbreak FireStick cu HD Streamz:

1. Mergeți la Downloader aplicația pe FireStick și deschide-o

cum să vizionezi sporturi live pe un port de foc amazon jailbroken

2. Introduceți următoarea adresă URL firesticktricks.com/hds

Apăsați butonul redare / pauză de pe telecomandă sau faceți clic pe Merge

cum să prăbușești un strop de foc cu hd streamz

3. Așteptați descărcarea fișierului APK HD Streamz pentru a jailbreak FireStick

așteptați descărcarea apk

4. Faceți clic pe Instalare când vi se solicită

instalați aplicația hd streamz

5. Așteptați terminarea instalării aplicației HD Streamz

pușcărie de foc

6. Faceți clic pe DESCHIS a continua

faceți clic pe OPEN

7. Faceți clic pe Permite când vedeți acest mesaj pop-up

permite

Acesta este ecranul principal al aplicației HD Streamz

Dispune de câteva canale pe ecranul principal. Dacă nu găsiți canalul pe care îl căutați, faceți clic pe una dintre categoriile din mijlocul intitulată „Explorați categoriile”

canale de pușcărie cu stick de foc

De exemplu, când faceți clic pe categoria Sport, canalele aferente sunt afișate.

Chiar și pe acest ecran, puteți trece la una din celelalte categorii din meniul din stânga.

canale sportive

Alegeți canalul pe care doriți să îl vizionați și începeți să transmiteți fluxul.

Puteți căuta un canal după numele acestuia. Doar faceți clic pe opțiunea Căutare în colțul din dreapta sus.

cum să prăbușești și să folosești un baton

Acesta este modul de utilizare a fluxurilor HD după ce ați închis Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Cum să obțineți un nou App Store pentru FireStick

După ce ai închis FireStick-ul, ești pregătit să începi să faci streaming. Dar, știi că poți face tot mai multe cu ea?

FireStick-ul dvs. are Magazinul Amazon oficial pentru sute de aplicații. Cu toate acestea, Amazon Store omite o mulțime de aplicații cool care vă pot face experiența FireStick mult mai uimitoare.

Din fericire, puteți instala un magazin de aplicații terțe numit Aptoide TV pe dispozitivul dvs. Fire Stick. Aptoide TV oferă o serie întreagă de aplicații incredibile pe care nu le vei găsi pe Amazon Store.

Aptoide TV este un magazin de aplicații bine gândit și conceput profesional, care vă permite să găsiți și să instalați rapid o varietate de aplicații terțe, inclusiv aplicații de streaming și întreținere & aplicații utilitare.

Ofer pași rapide pentru instalarea Aptoide pe FireStick / Fire Stick 4K. Pentru instrucțiuni detaliate, citiți ghidul nostru pentru instalare & folosiți Aptoide TV pe FireStick.

1. Deschideți aplicația Downloader

2. Introduceți următorul link: firesticktricks.com/store

Faceți clic pe Du-te

nou magazin de aplicații pentru amazon firestick

3. Alegeți Deschis când aplicația s-a instalat

carcasa de foc de jailbreak

4. Acesta este ecranul de pornire al televizorului Aptoide de pe Fire Stick. Puteți începe să căutați aplicațiile pe care doriți să le instalați

aptoide ecranul de pornire

Sfat bonus - Obțineți un IPTV pentru FireStick

În timp ce jailbroken FireStick / Fire Stick 4K vă oferă acces la multe opțiuni gratuite pentru a transmite live TV, există unele servicii IPTV premium, rentabile, pe care le puteți utiliza pentru o experiență de streaming mai bună.

Serviciile IPTV premium sunt mai fiabile decât omologii lor gratuite. Cu toate acestea, în comparație cu abonamentul obișnuit prin cablu-TV, acestea costă doar o fracțiune.

Puteți explora lista noastră completă de servicii IPTV premium aici.

Iată cele mai bune alegeri ale noastre din listă pentru filme în direct, TV, sport și multe altele:

Safir securizat: Cu 5 USD pe lună, Sapphire Secure vă oferă acces la aproape 4000 de canale din întreaga lume. Serviciul are, de asemenea, un ghid electronic de program electronic (EPG), pentru a rămâne la curent cu programul.

Instalați Sapphire Secure pe FireStick

Sportz TV: Sportz TV oferă tone de canale TV prin cablu din SUA, Marea Britanie și alte țări. O mulțime de canale transmit în rezoluție HD complet. Planurile lunare încep de la 9,95 USD pe lună și beneficiați de asistență pentru cel puțin 2 dispozitive.

Instalați Sportz TV pe FireStick

Nitro TV: Acest serviciu IPTV vă oferă acces la peste 6000 de canale TV prin cablu din întreaga lume cu doar 20 de dolari pe lună (2 conexiuni). Puteți instala Nitro TV APK pe FireStick. De asemenea, acceptă lista de redare M3U, permițându-vă să o utilizați cu mulți jucători IPTV.

Cum se instalează Nitro TV

întrebări frecvente

Cât costă Jailbreak un Firestick?

Jailbreaking este complet LIBER proces. În timp ce desfășoară pușcărie, reîncarci anumite aplicații care îți oferă acces la filme, emisiuni, TV în direct, etc., fără costuri.

Ce înseamnă să închideți un FireStick?

Jailbreaking FireStick înseamnă pur și simplu instalarea anumitor aplicații de streaming de la terțe părți pe dispozitiv, ca și cum ar fi doar o altă zi. Spargerea la închidere nu necesită modificări la nivelul sistemului. De asemenea, nu necesită cunoștințe tehnice speciale. Doar înțelegerea de bază a modului de reîncărcare a aplicațiilor pe FireStick este suficientă.

Puteți să vă confruntați cu probleme pentru căderea de foc a unui FireStick?

Jailbroken FireStick vă oferă acces fără restricții la conținutul gratuit. Cu toate acestea, trebuie să călcați cu atenție. S-ar putea să înțelegeți, fără să știe, fluxul de conținut protejat de drepturi de autor și să aveți probleme legale.

La FireStickTricks.com, întotdeauna recomandăm utilizatorilor noștri să transmită conținutul din domeniul public și să fie un bun judecător al acțiunilor lor. În același timp, vă pledăm și pentru dreptul dvs. la confidențialitate. Prin urmare, este foarte recomandat să utilizați întotdeauna un VPN cu dispozitivul dvs. închis.

Ce poți urmări pe un FireStick Jailbroken?

Poti urmărește aproape orice vrei cu FireStick-ul tău închis. Odată ce jailbreak FireStick, eliminați toate restricțiile și veți avea acces la filme, spectacole, TV în direct, sport, documentare și multe altele.

Ce face un Jailbroken FireStick?

Firebrockul jailbroken vă oferă acces la un set interminabil de mass-media (inclusiv filme, emisiuni, televizor în direct și multe altele) disponibile pe internet. Prin închiderea dispozitivului, puneți capăt limitărilor impuse de producător. După jailbreaking, puteți instala aplicații terțe precum Kodi, Cinema HD, etc. Jailbroken FireStick vă ajută să economisiți bani.

Este sigur să închideți FireStick?

Tehnic vorbind, ceea ce am demonstrat în acest ghid nu este cu adevărat un jailbreak. Procesul real de jailbreaking necesită reglarea unui sistem de operare și accesul la fișierele root. Ceea ce ați făcut aici, este pur și simplu instalat câteva aplicații pe FireStick. Asta înseamnă, procesul nostru de jailbreak este 100% fără riscuri.

Îmi pierd garanția pe Amazon FireStick când îl închid?

Nu pierdeți sau nu anulați garanția FireStick, deoarece tot ce faceți este să instalați o aplicație și să nu faceți nici o modificare a software-ului sau hardware-ului dispozitivului.

Ce canale sunt pe un Jailbroken FireStick?

Orice canal doriți. După jailbreaking FireStick, veți avea acces la tone de aplicații și canale terțe. Cu toate acestea, puteți continua să utilizați și canalele oficiale disponibile prin intermediul magazinului Amazon. Poate doriți să explorați lista noastră cu cele mai bune canale FireStick.

Întârzierea să încetinească Amazon FireStick-ul meu?

În mod ideal, nu. Kodi este o aplicație ușoară și nu are niciun impact semnificativ sau sensibil asupra performanței FireStick. Cu toate acestea, stocarea Fire TV Stick este limitată și, dacă ați ocupat deja mult spațiu, puteți întâmpina probleme de performanță. Ar fi o idee bună să ștergeți stocarea FireStick a tuturor fisierelor și a fișierelor inutile. De exemplu, dacă ați instalat aplicații terțe pe FireStick, asigurați-vă că ștergeți fișierele APK pentru a șterge spațiul.

Cum să imprimați Jailbreak FireStick 4K?

Toată linia de dispozitive Fire TV - inclusiv FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K, Fire TV Cube - sunt în esență aceleași. Prin urmare, metoda de prăbușire pe care am oferit-o în această postare funcționează la fel de bine pentru FireStick 4K, la fel ca pentru orice alt dispozitiv Fire TV. Nu trebuie să faceți altceva. Am urmat aceiași pași prăpăditori pe toate dispozitivele Fire TV cu succes. Puteți face la fel. Cu toate acestea, dacă vă blocați cu o problemă unică, contactați-ne prin secțiunea de comentarii de mai jos. Vom încerca să oferim cel mai bun ajutor posibil.

Cum să jailbreak FireStick fără contul Amazon?

Ai nevoie de un cont Amazon pentru a configura FireStick-ul pentru prima dată când îl folosești. Puteți jailbreak FireStick doar după ce l-ați configurat.

Din păcate, nu există nicio modalitate de a configura dispozitivul fără contul Amazon. Prin urmare, nu există nici o modalitate de a jailbreak dispozitivul fără Contul Amazon.

Ar trebui să cumpăr un stick de foc complet încărcat?

Sunt foarte împotrivă să cumpăr un dispozitiv înainte de închidere. Cel mai bine este să cumpărați FireStick-ul original și să-l utilizați direct din cutie. Cei care vă vând jailbroken FireStick / Fire TV / Cube s-ar putea să fi modificat software-ul sau hardware-ul în alte moduri. Mai mult, există numeroase cazuri cunoscute în care vânzătorii de Firebroks jailbroken se confruntă cu acuzații legale.

Concluzie

Deci, acum știi cum să jailbreak un FireStick și cum funcționează FireSticks după ce sunt închise. Procesul jailbreak implică instalarea aplicațiilor jailbreak FireStick. După ce ați făcut asta, este posibil să doriți să vă ridicați experiența de divertisment la nivelul următor. Acest lucru se poate face cu cele mai bune aplicații FireStick, Kodi Builds și Kodi Addons.

Încarc Amazon FireStick de fiecare dată când cumpăr unul nou. Folosesc acest jailbreak de câteva luni, fără sughițuri sau dificultăți. Sunt sigur că va funcționa foarte bine și pentru tine. Dar, dacă aveți probleme, nu ezitați să ne lăsați un comentariu mai jos. Voi face tot posibilul să mă ocup de problemele tale.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me