Er det ulovlig å Jailbreak Amazon Fire Stick?

>

Hvis du er her, betyr det definitivt to ting. For det første har du kjøpt en Amazon Fire TV Stick og for det andre ønsker du å jailbreak Fire Stick. Men du er bekymret for Jailbroken Fire Stick er ulovlig og kan lande deg i noen form for juridiske problemer? Vel, du trenger ikke bekymre deg lenger fordi du er på rett sted. Vi vil fortelle deg alt som er å vite om de juridiske spørsmålene som gjelder jailbroken Amazon Fire Stick.

Merk: Vi oppfordrer ikke til å bruke programvare / maskinvare / tjeneste for tilgang til det ulovlige innholdet. Vær en god dommer av dine handlinger.

Er det ulovlig å Jailbreak en FireStick?

jailbreak brannstokk ulovlig

Jailbreaking Fire Stick er ikke noe rakettvitenskap, og alle barn med litt teknologisk kunnskap kan lett jailbreak / hacke / låse opp Fire Stick. Men er jailbroken Fire Stick ulovlig? Svaret er NEI. Å jailbreaking eller hacking eller låse opp Amazon Fire TV Stick er definitivt ikke ulovlig. Det er rent lovlig ganske enkelt på grunn av det faktum at det er din personlige eiendom. Du kan glede deg over den slik du ønsker til og med mindre du ikke forstyrrer andres glede av eiendommen deres eller krenker noen nasjonal lovgivning.

Så du kan absolutt jailbreak Fire Stick uten å komme i juridiske problemer. Du kan også installere Kodi på Fire Stick uten problemer. Imidlertid er det en liten fangst. Når du har installert Kodi sammen med tilleggene på jailbroken Fire Stick, åpner det et hav med gratis multimediainnhold på den hacket Amazon Fire TV Stick. Du kan få tilgang til tusenvis av kanaler og videoer som kanskje ikke er tilgjengelige gratis ellers eller som til og med kan bli blokkert i ditt område.

Dette er i utgangspunktet fangsten. Jailbroken Fire Stick er ikke strengt ulovlig, men det du gjør videre er veldig viktig. For eksempel, hvis du ser på copyright-beskyttet innhold på Kodi, kan du definitivt komme i trøbbel. Du kan komme i trøbbel enten med regjeringen din, avhengig av opphavsrettslovgivningen i ditt land eller ISP-en din. Internett-leverandøren din kan utgi en streik mot kontoen din for tilgang til piratkopiert / ulovlig innhold. Det kan til og med blokkere eller suspendere internettkontoen din.

Du kan imidlertid veldig enkelt omgå dette. Alt du trenger å gjøre er å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN). Nå, la oss nok en gang fortelle deg at mens du bruker VPN ikke er helt ulovlig, men det er strengt tatt ikke lovlig. Du vil være veldig ansvarlig for innholdet du får tilgang til ved hjelp av VPN og kan holdes ansvarlig hvis noe blir sporet tilbake til deg. Så trå veldig forsiktig på egen risiko. Du kan bruke en VPN for å enten få tilgang til innhold som er blokkert i din geografiske region eller sikre anonymitet. Jeg anbefaler på det sterkeste å få bare den beste VPN for FireStick i stedet for gratis alternativer.

Slik bruker du en VPN på FireStick for sikker strømming

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN, som er den raskeste og sikreste VPN. Den er Kodi-vennlig og veldig enkel å installere på Fire TV / Stick.

Så før du begynner å bruke jailbroken Fire Stick, la oss se hvordan du bruker ExpressVPN for å holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Få ExpressVPN HER. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

Steg 2: Gå til ‘Søk’ -alternativet på Fire TV / Stick. Det er ytterst til venstre. Søk nå "Expressvpn" (uten anførselstegn) i søkefeltet og åpne ExpressVPN når det vises i søkeresultatene

installere expressvpn på jailbroken firestick

Trinn 3: Klikk "Last ned" ved å bruke "Velg" -knappen på FireStick-fjernkontrollen. Den vil laste ned og installere ExpressVPN-appen på Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trinn 4: Åpne ExpressVPN-appen og logg inn med e-postadressen og passordet du brukte mens du kjøpte ExpressVPN-abonnementet. Klikk på "Logg på"

logg inn expressvpn på ildsted

Trinn 5: Bruk strømikonet (se bildet nedenfor) for å koble til en VPN-server. Nå er forbindelsen din sikker med den raskeste og beste VPN for FireStick.

koble expressvpn på brannstokk

Du kan også lese mer detaljert informasjon om bruk av ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Konklusjon

Så oppsummerer ting. Å hacke eller jailbreaking Amazon Fire Stick er ikke ulovlig. Ingen kommer til å saksøke deg for å ha fengslet din Fire Stick. Å installere Kodi eller andre slike FireStick-apper er heller ikke ulovlig. Imidlertid, hvis du får tilgang til copyright innhold ved å bruke Kodi builds eller tilleggsprogrammer, kan du veldig lande i problemer med regjeringen eller Internett-leverandøren din. Det ligner veldig på torrenting. Mens torrenter i seg selv ikke er ulovlig, men er piratkopiert og copyright-innhold.

Vi håper at vi gjorde tingene klare for deg. Nå kan du bestemme selv om du vil jailbreak Fire Stick eller ikke. Hvis du har flere spørsmål, kan du slippe å kommentere nedenfor.

Relaterte guider:

  • Slik setter du opp Amazon FireStick for første gang
  • Hvordan installere Kino APK på Fire Stick
  • Hvordan installere Titanium TV på FireStick
  • Slik installerer du CyberFlix TV på FireStick
  • Beste Terrarium TV-alternativer

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me