Er det ulovligt at Jailbreak Amazon Fire Stick?

>

Hvis du er her, betyder det bestemt to ting. For det første har du købt en Amazon Fire TV Stick og for det andet ønsker du at jailbreak Fire Stick. Men du er bekymret for Jailbroken Fire Stick er ulovlig og lander dig måske i en form for juridiske problemer? Du behøver ikke bekymre dig længere, da du er på det rigtige sted. Vi vil fortælle dig alt, hvad der er at vide om de juridiske problemer, der vedrører jailbroken Amazon Fire Stick.

Bemærk: Vi opfordrer ikke til at bruge software / hardware / service til at få adgang til det ulovlige indhold. Vær en god dommer over dine handlinger.

Er det ulovligt at Jailbreak en FireStick?

jailbreak brandstok ulovligt

Jailbreaking Fire Stick er ikke noget raketvidenskab, og ethvert barn med lidt teknologisk know-how kan let jailbreak / hack / låse op Fire Stick. Men er jailbroken Fire Stick ulovligt? Svaret er INGEN. Jailbreaking eller hacking eller oplåsning af din Amazon Fire TV Stick er bestemt ikke ulovligt. Det er rent lovligt, blot fordi det er din personlige ejendom. Du kan nyde det, som du ønsker, indtil og medmindre du ikke forstyrrer andres glæde af deres ejendom eller krænker nogen national statut.

Så du kan bestemt jailbreak Fire Stick uden at komme i juridiske problemer. Du kan også installere Kodi på Fire Stick uden problemer. Der er dog en lille fangst. Når du har installeret Kodi sammen med dets tilføjelser på din jailbroken Fire Stick, åbner det et hav af gratis multimedieindhold på din hacket Amazon Fire TV Stick. Du kan få adgang til tusinder af kanaler og videoer, som måske ikke er gratis tilgængelige på anden måde eller måske endda blokeres i dit område.

Dette er dybest set fangsten. Jailbroken Fire Stick er ikke strengt ulovligt, men det, du gør næste, er meget vigtigt. For eksempel, hvis du vil se ophavsretligt beskyttet indhold på Kodi, kan du bestemt lande i problemer. Du kan komme i problemer enten med din regering afhængig af dit lands lov om ophavsret eller med din internetudbyder. Din ISP udsender muligvis en strejke mod din konto for adgang til piratkopieret / ulovligt indhold. Det kan endda blokere eller suspendere din internetkonto.

Du kan dog meget let omgå dette. Alt hvad du skal gøre er at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). Lad os nu fortælle dig, at selvom du bruger VPN'er ikke er fuldstændig ulovligt, men det er strengt taget ikke lovligt. Du er meget ansvarlig for det indhold, du får adgang til ved hjælp af denne VPN, og kan holdes ansvarlig, hvis noget spores tilbage til dig. Så træd meget forsigtigt på din egen risiko. Du kan bruge en VPN til enten at få adgang til indhold, der er blokeret i din geografiske region eller sikre anonymitet. Jeg foreslår kraftigt, at du kun får den bedste VPN til FireStick i stedet for gratis muligheder.

Sådan bruges en VPN på FireStick til sikker streaming

Jeg bruger personligt og anbefaler ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er Kodi venligt og meget let at installere på Fire TV / Stick.

Så før du begynder at bruge din jailbroken Fire Stick, så lad os se, hvordan du bruger ExpressVPN til at holde dine streaming-aktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Hent ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om fuld refusion.

Trin 2: Gå til indstillingen 'Søg' på dit Fire TV / Stick. Det er yderst til venstre. Søg nu "Expressvpn" (uden anførselstegn) i søgefeltet, og åbn ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

installere expressvpn på jailbroken firestick

Trin 3: Klik på "Download" ved hjælp af knappen "Vælg" på FireStick-fjernbetjeningen. Det vil downloade og installere ExpressVPN-appen på dit Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trin 4: Åbn ExpressVPN-appen, og log ind med din e-mail og adgangskode, som du brugte, mens du købte ExpressVPN-abonnementet. Klik på "Log ind"

login expressvpn på firestick

Trin 5: Brug strømikonet (se billede nedenfor) til at oprette forbindelse til en VPN-server. Nu er din forbindelse sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut expressvpn på brandstift

Du kan også læse mere detaljeret information om brug af ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Konklusion

Så opsummerer tingene. Hacking eller jailbreaking Amazon Fire Stick er ikke ulovligt. Ingen vil sagsøge dig for at jailbreaking din Fire Stick. Installation af Kodi eller andre sådanne FireStick-apps er heller ikke ulovligt. Hvis du dog får adgang til copyright-indhold ved hjælp af Kodi-builds eller add-ons, kan du meget lande i problemer med din regering eller din internetudbyder. Det ligner meget at torrente. Mens torrenter i sig selv ikke er ulovligt, men det er piratkopieret og copyright-indhold.

Vi håber, at vi gjorde tingene klare for dig. Nu kan du selv bestemme, om du vil jailbreak Fire Stick eller ej. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at slippe dine kommentarer nedenfor.

Relaterede guider:

  • Sådan konfigureres Amazon FireStick for første gang
  • Sådan installeres Cinema APK på Fire Stick
  • Sådan installeres Titanium TV på FireStick
  • Sådan installeres CyberFlix TV på FireStick
  • Bedste Terrarium TV-alternativer

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me