Este ilegal să-i faci pe Jailbreak Amazon Fire Stick?

>

Dacă sunteți aici, înseamnă cu siguranță două lucruri. În primul rând, ați achiziționat un Amazon Fire TV Stick și în al doilea rând, doriți să jailbreak Fire Stick. Dar ești îngrijorat dacă Stick-ul Jailbroken Fire este ilegal și s-ar putea să vă aterizeze într-un fel de probleme legale? Ei bine, nu mai trebuie să vă faceți griji, deoarece sunteți la locul potrivit. Vă vom spune tot ce trebuie să știți cu privire la problemele legale referitoare la jailbroken Amazon Fire Stick.

Notă: Nu încurajăm să utilizăm niciun software / hardware / serviciu pentru accesarea conținutului ilegal. Vă rugăm să fiți un bun judecător al acțiunilor voastre.

Este ilegal ca Jailbreak să fie un FireStick?

jailbreak stick de foc ilegal

Jailbreaking Fire Stick nu este o știință a rachetelor și niciun copil cu puține cunoștințe tehnologice poate ușor jailbreak / pirata / debloca Fire Stick. Dar este jailbroken Fire Stick ilegal? Raspunsul este NU. Nu este ilegală închiderea sau hackingul sau deblocarea Amazon Fire TV Stick. Este pur legal doar datorită faptului că este proprietatea ta personală. Îl poți bucura așa cum îți dorești până și cu excepția cazului în care nu interferezi cu nimeni să se bucure de proprietatea lor sau să încalce vreun statut național.

Deci, cu siguranță, puteți jailbreak Fire Stick fără a intra în probleme legale. Puteți instala, de asemenea, Kodi pe Fire Stick fără probleme. Cu toate acestea, există o mică captură. După ce ați instalat Kodi împreună cu suplimentele sale pe jailbroken Fire Stick, acesta deschide un ocean de conținut multimedia gratuit pe Amazon Fire TV Stick hacked. Puteți accesa mii de canale și videoclipuri care s-ar putea să nu fie disponibile gratuit altfel sau chiar să fie blocate în regiunea dvs..

Aceasta este practic captura. Jailbroken Fire Stick nu este strict ilegal, dar ceea ce faceți în continuare este foarte important. De exemplu, dacă ați viziona conținut protejat de drepturi de autor pe Kodi, cu siguranță s-ar putea să aveți probleme. Puteți avea probleme fie cu guvernul dvs., în funcție de legile privind drepturile de autor din țara dvs. sau de ISP. ISP-ul dvs. poate emite o grevă împotriva contului dvs. pentru accesarea conținutului piratat / ilegal. S-ar putea chiar să blocheze sau să suspende contul de internet.

Cu toate acestea, puteți evita foarte ușor acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să folosești o rețea virtuală virtuală (VPN). Acum, încă o dată, vă spunem că, în timp ce utilizați VPN-urile nu este complet ilegal, dar nu este strict legal. Veți fi foarte responsabil pentru conținutul pe care îl accesați folosind respectivul VPN și veți putea fi răspunzător în cazul în care ceva vă este identificat. Așadar, calcați foarte prudent pe riscul dvs. Puteți utiliza un VPN pentru a accesa conținut blocat în regiunea dvs. geografică sau pentru a asigura anonimatul. Vă sugerez să obțineți doar cel mai bun VPN pentru FireStick în loc de opțiuni gratuite.

Cum să utilizați un VPN pe FireStick pentru streaming în siguranță

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai rapid și sigur VPN. Este prietenos Kodi și foarte ușor de instalat pe Fire TV / Stick.

Așadar, înainte de a începe să folosiți stick-ul de foc jailbroken, să vedem cum să folosiți ExpressVPN pentru a vă ține ascunse activitățile de streaming de ochii induriști.

Pasul 1: Obțineți ExpressVPN AICI. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

Pasul 2: Accesați opțiunea „Căutare” de pe Fire TV / Stick. Este în stânga extremă. Acum căutați „Expressvpn” (fără ghilimele) în bara de căutare și deschideți ExpressVPN când apare în rezultatele căutării

instalați Expressvpn pe carul de foc jailbroken

Pasul 3: Faceți clic pe „Download” folosind butonul „Select” de pe telecomanda FireStick. Acesta va descărca și instala aplicația ExpressVPN pe Fire TV / Stick.

obține vpn jailbroken firestick

Pasul 4: Deschideți aplicația ExpressVPN și conectați-vă cu adresa de e-mail și parola pe care le-ați utilizat la cumpărarea abonamentului ExpressVPN. Faceți clic pe „Conectați-vă”

autentificare expresvpn pe firestick

Pasul 5: Utilizați pictograma Power (vezi imaginea de mai jos) pentru a vă conecta la un server VPN. Acum conexiunea dvs. este sigură cu cel mai rapid și mai bun VPN pentru FireStick.

conecta expresvpn pe stick de foc

De asemenea, puteți citi informații mai detaliate despre utilizarea ExpressVPN cu Fire TV / Stick.

Concluzie

Deci rezumând lucrurile. Hacking-ul sau închiderea închiderii Amazon Fire Stick nu este ilegal. Nimeni nu o să te dea în judecată pentru că te-a prăbușit. Instalarea Kodi sau a oricărei alte aplicații FireStick nu sunt, de asemenea, ilegale. Cu toate acestea, dacă accesați conținutul drepturilor de autor folosind build-uri sau add-on-uri Kodi, atunci puteți deține foarte multe probleme cu guvernul sau ISP. Este foarte asemănător cu torentul. În timp ce torentele nu sunt în sine ilegale, dar conținutul piratat și cu drepturi de autor este.

Sperăm că v-am lămurit lucrurile. Acum puteți decide pentru dvs. dacă doriți să închideți Fire Stick sau nu. Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să ne lăsați comentariile de mai jos.

Ghiduri conexe:

  • Cum să configurați Amazon FireStick pentru prima dată
  • Cum se instalează Cinema APK pe Fire Stick
  • Cum se instalează Titanium TV pe FireStick
  • Cum se instalează CyberFlix TV pe FireStick
  • Cele mai bune alternative TV Terrarium

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me