Hoe een FireStick te jailbreaken (februari 2023)

>

In deze gids leer je hoe jailbreak FireStick en installeer populaire streaming-apps voor gratis films, tv-shows, live tv, sport en nog veel meer. De jailbreak-methode van 2023 die hier wordt getoond, werkt ook op FireStick 4K, Fire TV en Fire TV Cube.

Voor een geweldige streaming-ervaring, zorg ervoor dat je alles stap-voor-stap volgt zoals getoond in deze gids.

ontsnapping uit de gevangenisAmazon FireStick is een ongelooflijk populair streaming-apparaat. Dit eenvoudige maar toch veelzijdige apparaat is een voordelige oplossing om elke gewone tv met HDMI-compatibiliteit om te zetten in een smart-tv. Met FireStick kun je content streamen van verschillende online media- en entertainmentdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Hulu en verschillende tv-netwerken.

Dat is allemaal geweldig. Maar er is een groot nadeel. U moet een abonnement betalen om inhoud te bekijken via deze entertainmentdiensten. En hun abonnementen zijn niet goedkoop; ze kunnen een groot gat in je zak verbranden.

Dit is waarom wij jailbreak FireStick. Met jailbreaking kunt u streaming-apps van derden krijgen die u gratis toegang geven tot al uw favoriete films, shows, live tv-kanalen, sport en meer.

Disclaimer: We moedigen streaming streaming auteursrechtelijk beschermde inhoud niet aan of promoten deze niet. Wees alsjeblieft een goede alleen van je acties.

Wat is een FireStick-jailbreak?

Jailbreak is een eenvoudig proces om je FireStick te ontgrendelen en jezelf toegang te geven tot de bodemloze verzameling inhoud op internet.

Wanneer u uw FireStick jailbreakt, komt u voorbij de beperkingen die op uw apparaat waren ingesteld toen u het voor het eerst kocht.

De FireStick-jailbreak omvat de installatie van applicaties en services van derden die niet zijn opgenomen in de Amazon Store.

Je kunt jailbreaking zien als het neerhalen van de muur die tussen je in staat en onbeperkt entertainment. Het is een manier om Firestick te hacken, maar zonder het apparaat te beschadigen.

FireStick jailbreak is bedoeld voor elke gebruiker die wil genieten van onbeperkte streaming en zonder grenzen.

En gelukkig is het zo’n eenvoudig proces dat iedereen zonder technische kennis het kan doen.

Waarom jailbreak je een FireStick?

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig. Je jailbreak je FireStick om onbeperkt / gratis te streamen zonder een gat in je zak te hoeven branden.

Jailbreaking brengt alle online streaming content binnen handbereik. Het ontgrendelt het ware potentieel van uw FireStick.

Of je nu graag films, tv-shows, live tv, sport of zo ongeveer alles kijkt, jailbreaking maakt het mogelijk voor jou. Met een gejailbreakte FireStick heb je direct toegang tot wat je maar wilt zien.

Je wilt je FireStick jailbreaken omdat je daarmee in de ware zin een snoeischaar wordt.

Is het veilig & Legaal om een ​​FireStick te jailbreaken?

Laat me je geruststellen.

Ja!

Jailbreaking FireStick is zowel VEILIG als JURIDISCH zolang je geen auteursrechtelijk beschermde inhoud streamt.

Het is veilig omdat het geen wijzigingen in de systeembestanden van het besturingssysteem van uw apparaat inhoudt. Het is niet zoals het hacken van een Android-mobiel of jailbreaken iOS.

U hebt de root-toegang van uw FireStick OS niet nodig voor jailbreaken. U manipuleert geen bestanden op kernniveau. Al deze dingen vereisen een bepaald niveau van technische expertise. Zoals ik al zei, heeft jailbreaking FireStick echter geen technische kennis nodig. Ik ben een leek en kon binnen enkele minuten jailbreaken.

Wanneer je de FireStick-jailbreak doet, hoef je alleen maar bepaalde apps van derden te downloaden, waarover we later in deze handleiding hebben gesproken. Deze apps zijn niet beschikbaar in de officiële app store van Amazon. U hoeft FireStick op geen enkele andere manier te programmeren.

Wat de wettigheid betreft, is jailbreaken 100% legaal. U bent de eigenaar van het apparaat en u kunt ermee doen wat u wilt. U downloadt eenvoudig enkele apps, die al door miljoenen worden gebruikt. Het maakt zelfs de garantie van uw apparaat niet ongeldig. In feite kun je met Amazon zelf dergelijke apps sideloaden.

Er is echter een waarschuwing voor u. Jailbreaken op zichzelf is legaal. Maar u installeert apps van derden die u toegang geven tot onbeperkte inhoud. Dit zijn niet je reguliere apps uit de Amazon App Store. Overschrijd de wettelijke grenzen niet door auteursrechtelijk beschermde inhoud te streamen. Bij FireStickTricks.com moedigen we u aan om een ​​goed oordeel te vellen over uw acties en de inhoud te streamen die beschikbaar is in het publieke domein.

Gebruik ook altijd een VPN om uw privacy te beschermen (meer hierover later).

Hoe Jailbreak FireStick

Hoewel het jailbreakproces van Amazon Fire Stick niet bepaald een cakewalk is, is het ook geen rocket science. Ik heb het proces afgebroken in eenvoudig te volgen stapsgewijze instructies. Zorg ervoor dat je ze precies volgt zoals aangegeven en je hebt binnen enkele minuten een gejailbreakte FireStick.

Je hebt misschien een aantal volledig geladen Firesticks te koop gezien op internet. Dergelijke apparaten worden meestal $ 40-50 boven de verkoopprijs verkocht. Je hoeft echt niet dat extra geld uit te geven, als je het allemaal alleen kunt doen en zoals ik al zei, “binnen enkele minuten”. Bovendien heb ik mensen geconfronteerd met juridische gevechten voor het verkopen van jailbroken FireSticks.

Volg de onderstaande stappen op de voet en u kunt dit eenvoudig doen jailbreak Amazon Fire Stick. Ik heb deze stappen meerdere keren met succes uitgevoerd op de 2e generatie Firestick met Alexa Voice Remote, FireStick 4K en Fire TV Cube. Ik zal je ook laten zien hoe Jailbroken FireStick te gebruiken in het latere deel van deze gids. Blijf kijken.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP’s over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.


Lees: Hoe de beste VPN voor FireStick te installeren en gebruiken

Stap 1: De Fire Stick instellen voor jailbreaking

Eerst moet u een instelling op Fire TV Stick / Cube aanpassen om het jailbreak-proces te laten werken. Deze native instelling is alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. U infiltreert GEEN systeeminstellingen of manipuleert de kernbestanden van het besturingssysteem. Deze jailbreak-hack is eenvoudiger dan de meeste mensen denken. Je hebt zelfs geen computer nodig. Het enige dat u nodig hebt, is uw FireStick, de afstandsbediening en een internetverbinding.

1. Schakel uw Amazon Fire TV Stick in en wacht tot dit startscherm is geladen

hoe een firestick te jailbreaken

2. Markeer de menubalk bovenaan en navigeer naar instellingen uiterst rechts

ontsnapping uit de gevangenis

3. Kies nu de optie Mijn Fire TV

mijn vuur tv-instellingen

4. Open het item in het volgende venster Ontwikkelaarsopties

klik op ontwikkelaar opties

5. Schakel eerst de optie in ADB-foutopsporing

adb debugging inschakelen

6. Schakel vervolgens de optie in Apps van onbekende bronnen

Dit geeft u toestemming om apps van buiten de Amazon App Store te downloaden.

amazon firestick gejailbreakt

7. U moet deze prompt nu met een bericht zien

Ga je gang en kies Aanzetten om door te gaan

apps van onbekende bronnen inschakelen

8. Druk op de knop Terug op de afstandsbediening van Amazon Fire TV

U gaat terug naar het venster Instellingen.

Open voorkeuren

open firestick-voorkeuren

9. Openen Privacy instellingen

stappen naar jailbreak firestick

10. Schakel de volgende opties UIT om te stoppen met het delen van de gebruiksgegevens na het jailbreaken van Fire Stick in de Privacy-instellingen

 • Gegevens apparaatgebruik
 • Verzamel app-gebruiksgegevens

privacy-instellingen wijzigen

11. Druk een keer op de knop Terug. Je zou nu terug moeten zijn naar de voorkeuren venster

Klik Gegevensbewaking

data monitoring

12. Schakel nu UIT Gegevensbewaking op het volgende scherm

schakel data monitoring uit

Stap 2: Installeer APK Downloader op FireStick

Jailbreaking gaat helemaal over het installeren van APK’s van derden op FireStick-apparaat voor gratis streaming. De Amazon App Store heeft deze apps niet. Als u apps van derden wilt installeren, hebt u een faciliterende app nodig. Dat komt omdat Amazon Fire TV Stick geen directe download via de browser ondersteunt (zoals je het op je Android-mobiel doet).

De app van waaruit we al onze jailbreak-apps zullen installeren is downloader.

Notitie: We gebruiken ES File Explorer niet meer, omdat het premium is geworden en $ 9,99 per maand in rekening brengt

Dus, hier is wat we gaan doen in deze sectie: Installeer de Downloader-app vanuit de Amazon App Store

Laten we er nu mee doorgaan.

1. Ga opnieuw naar het startscherm van uw Amazon Fire TV Stick

hoe een firestick te jailbreaken

2. Selecteer de Zoeken optie beschikbaar in de linkerbovenhoek van uw Fire TV (dit is het lenspictogram dat u moet kiezen)

gevangenisstraf

3. Typ in dit zoekvenster de naam van de app downloader

Klik op Downloader in de zoeksuggesties die worden weergegeven in het Amazon FireStick-venster

jailbreak amazon fire tv

4. Klik op de downloader pictogram op het volgende scherm

  Er det ulovligt at Jailbreak Amazon Fire Stick?

hoe Amazon Fire Stick te hacken

5. Kies Download (of Krijgen) in het venster dat vervolgens verschijnt

klik op downloaden

6. Wacht tot de Downloader-app is gedownload en vervolgens geïnstalleerd

Klik Open om de Downloader-app te starten

ontsnapping uit de gevangenis

7. Negeer alle aanwijzingen die worden weergegeven wanneer u de Downloader-app voor het eerst gebruikt

U begint door op het gedeelte van de app te klikken dat in de onderstaande afbeelding is gemarkeerd (waar staat) http: //)

downloader-app

Stap 3: Jailbreak Firestick

Nu gaan we verschillende apps installeren, te beginnen met Kodi. Als u niet op de hoogte bent, is Kodi een mediatoepassing die u toegang geeft tot de enorme wereld van gratis entertainment. Hiermee kunt u uw favoriete films, shows, tv-kanalen, sport, content voor kinderen en nog veel meer bekijken. Ja, je kunt alles streamen wat je wilt. Het enige dat u nodig hebt, zijn de juiste Kodi-add-ons en builds.

We zullen FireStick met Kodi jailbreaken met behulp van de Downloader-app die je zojuist hebt gedownload van de Amazon Store. Dit zijn de stappen:

1. Openen downloader. Klik op het URL-tekstvak waar het staat http: //

hoe jailbreak firestick met downloader

2. Voer de volgende URL in wanneer dit venster wordt weergegeven
https://www.firesticktricks.com/kapk

Klik GAAN

jailbreak apk downloaden voor firestick

3. Wacht tot de Downloader-app de Kodi 18 Leia APK downloadt

Kodi APK downloaden op Fire TV-stick

4. Klik Installeren wanneer het bestand is gedownload

kodi apk installeren op jailbreak fire tv-stick

5. Wacht tot de Kodi APK is geïnstalleerd

kodi installeren met downloader

6. App geïnstalleerd melding bevestigt dat Kodi op uw Amazon Fire TV Stick is geïnstalleerd.

Super goed! Uw FireStick is nu gejailbreakt.

Klik Open om Kodi te runnen. Als u Kodi later wilt openen, klikt u op Gedaan. U kunt het later openen vanuit Uw apps & Kanalenlijst.

hoe jailbreak firestick met downloader

7. Het duurt een minuut om Kodi te openen als dit de eerste keer is. Dat is normaal. Zo ziet het startscherm van Kodi eruit.

zo ziet een gejailbreakte firestick eruit

Vraagt ​​u zich af wat u nu moet doen? Kodi is voor nu een schone lei met niets om te spelen. Lees verder om te leren hoe u een jailbroken FireStick gebruikt.

Hoe Jailbroken FireStick te gebruiken

Nu je je Fire TV Stick hebt gejailbreakt, wordt het tijd dat je weet hoe je het maximale uit je apparaat kunt halen.

Voordat je je jailbroken Fire Stick gaat gebruiken, wil ik je echter waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi of andere streaming-apps zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport) u in juridische problemen kan brengen.

Gelukkig is er een waterdichte manier om al uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor uw ISP en de overheid. Het enige dat u nodig hebt is een goede VPN voor Fire Stick. Een VPN helpt u om Online Surveillance, ISP-beperking en inhoudsbeperkingen voor content te omzeilen.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN, dat is de snelste en veiligste VPN. Het is Kodi-vriendelijk en zeer eenvoudig te installeren op Fire TV / Stick.

We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Dus, voordat je je jailbroken Fire Stick gaat gebruiken, laten we eens kijken hoe je ExpressVPN kunt gebruiken om je streamingactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

Stap 1: Abonneer u op ExpressVPN HIER. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om een ​​volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Schakel uw Fire TV / Stick in en ga naar de optie “Zoeken” uiterst links. Typ nu “Expressvpn” (zonder aanhalingstekens) in de zoekbalk en selecteer ExpressVPN wanneer dit wordt weergegeven in de zoekresultaten

installeer expressvpn op jailbroken firestick

Stap 3: Klik op “Downloaden” om de ExpressVPN-app voor Fire TV / Stick te installeren.

krijg vpn jailbroken firestick

Stap 4: Open de app en voer uw inloggegevens in die u hebt gemaakt tijdens het kopen van het ExpressVPN-abonnement. Klik op ‘Aanmelden’

login expressvpn op firestick

Stap 5: Klik op het pictogram Power om verbinding te maken met een VPN-server. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor FireStick.

sluit expressvpn aan op de vuurstok

U kunt ook meer gedetailleerde informatie lezen over het gebruik van ExpressVPN met Fire TV / Stick.

Nu uw Firestick een beveiligde verbinding gebruikt, is het tijd om uw gejailbreakte FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K te gebruiken.

Hoewel je Kodi hebt geïnstalleerd, is het jailbreakproces van FireStick nog niet voltooid. De installatie van Kodi mediaspeler is nog maar het begin. We moeten nu ontdekken hoe we Kodi kunnen gebruiken om gratis films, shows, live tv, enz. Te streamen.

Wat u nu moet doen is installeren Kodi-add-ons of builds.

Kodi Addons

Kodi heeft geen eigen media. De media moeten afkomstig zijn van internet. En daarvoor hebt u de add-ons nodig.

Er zijn honderden Kodi-add-ons op internet van verschillende onafhankelijke ontwikkelaars. Slechts enkele van deze add-ons bieden echter streaming van hoge kwaliteit.

We hebben een paar dozijn add-ons uitgekozen en in een aparte gids over Best Addons voor Kodi geplaatst. Zodra u Kodi hebt, wilt u beginnen met het installeren van Kodi-add-ons.

Hier is een korte blik op enkele van de beste add-ons uit deze lijst voor gratis films, shows en meer:

1. Venom Addon (films & Shows): Venom is tegenwoordig een van de beste Kodi-add-ons voor on-demand content. Niet alleen heeft het een enorme inhoudsbibliotheek, maar het haalt ook tonnen kwalitatieve streaming-links op.

Installeer Venom op Kodi

2. Verbond (films & Shows): Covenant is een andere kwaliteitsaddon die u in uw inventaris moet hebben. Deze add-on is onlangs nieuw leven ingeblazen en werkt geweldig voor films, shows en andere on-demand inhoud. Probeer het eens!

Installeer Covenant op Kodi

3. Exodus Redux (films & Shows): Exodus Redux is momenteel waarschijnlijk de populairste Kodi-add-on. Deze add-on biedt een enorme inhoudscatalogus en trekt veel werkstromen.

Installeer Exodus Redux op Kodi

4. Onbegrensd (multifunctioneel): Als u op zoek bent naar een alles-in-één add-on voor films, shows, live tv, documentaires, sport en verschillende extra’s, probeer dan Limitless. Het is een lichtgewicht add-on die geweldig werkt op FireStick

Installeer Limitless op Kodi

5. Afdaling (multifunctioneel): Descent is nog een alles-in-één add-on die wat aandacht verdient. Deze add-on is vrij nieuw in vergelijking met andere add-ons, maar het doet een fenomenale taak door links van topkwaliteit te trekken.

Descent installeren op Kodi

Kodi bouwt

U hebt Kodi-add-ons nodig om gratis films en shows te streamen. Kodi-builds zijn daarentegen optioneel. Ze kunnen je Kodi-ervaring op Fire Stick echter echt verbeteren.

Kodi Builds organiseren uw Kodi-interface op een meer streamingvriendelijke manier. De standaard Kodi-skin is niet alleen saai, maar ook niet erg bruikbaar. De builds geven je Kodi een geheel nieuwe interface en een opwindende manier om Kodi te gebruiken. Met andere woorden, ze zorgen ervoor dat Kodi meer gebeurt.

Dus als je FireStick jailbreakt met Kodi, raad ik je aan om ook een Kodi-build te krijgen.

Een ander groot voordeel van Kodi-builds is dat ze worden geleverd met vooraf geïnstalleerde add-ons. U hoeft ze niet afzonderlijk te installeren.

Net als voor de add-ons hebben we ook een lijst met de beste Kodi-builds opgesteld. Hier zijn de topkeuzes uit de lijst:

1. Geen grenzen magie: Met miljoenen gebruikers is No Limits waarschijnlijk de meest populaire Kodi-build. Deze build biedt een strakke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface. Het bevat tonnen vooraf geïnstalleerde video-add-ons voor films, shows, live tv en meer. Probeer het!

Installeer Kodi No Limits Build

2. Xontech Build: Dit is een andere build waar je op zou willen schieten als je je Kodi-interface wilt upgraden. Het nette ontwerp en de vele hoogwaardige add-ons maken deze constructie een must-have.

Installeer Xontech Build op Kodi

3. Titanium build: Deze build is het onderdeel van de populaire Supreme Builds Wizard. Titanium is een lichtgewicht build die geweldig werkt op alle door Kodi ondersteunde apparaten. Het beschikt over vele populaire add-ons voor al uw streamingbehoeften.

Installeer Titanium Build op Kodi

Bekijk ook onze Ultimate Beginner’s Guide voor Kodi die je zal helpen leren hoe je Kodi kunt gebruiken.

Hoe een FireStick te jailbreaken (YouTube-video)

Hoe Jailbreak FireStick (ES File Explorer-methode)

U hoeft dit niet te volgen als u uw Firestick al hebt gejailbreakt met de hierboven gegeven methode. Als de Downloader-app niet beschikbaar is in uw regio, kunt u ES File Explorer gebruiken om FireStick te jailbreaken. Let op: sideloading is niet langer gratis beschikbaar bij ES File Explorer. Je hebt een betaald abonnement nodig dat elke maand $ 9,99 kost. De app biedt ook een gratis proefperiode van 7 dagen.

Volg de onderstaande stappen om uw Firestick te jailbreaken:

 1. Ga naar instellingen > Mijn Fire TV
 2. Open Ontwikkelaarsopties
 3. Aanzetten Apps van onbekende bronnen
 4. Ga terug naar de instellingen bladzijde
 5. Open voorkeuren > Privacy instellingen
 6. uitschakelen Gegevens apparaatgebruik
 7. uitschakelen Verzamel app-gebruiksgegevens
 8. Ga naar de thuis scherm van je Fire Stick
 9. Selecteer de Zoeken gereedschap in de linkerbovenhoek
 10. Type ES File Explorer met Remote van uw FireStick / Fire TV / Fire TV Cube
 11. Klik ES File Explorer wanneer wordt weergegeven in de zoekresultaten
 12. Klik Download
 13. Wacht terwijl ES File Explorer wordt gedownload en geïnstalleerd
 14. Klik Open om de app ES File Explorer uit te voeren
 15. Selecteer aan de rechterkant van de ES File Explorer het pictogram Downloader
 16. Klik +Nieuw aan de onderkant
 17. Voer de URL in https: // www.firesticktricks.com/kapk in het veld Pad. Voer een naam in het veld Naam in
 18. Klik Download nu
 19. Wanneer het Kodi APK-bestand is gedownload, klikt u op Open bestand
 20. Klik Installeren bij de volgende prompt
 21. Scroll naar beneden rechts onderaan het volgende venster en klik Installeren nog een keer
 22. U zult het zien App geïnstalleerd kennisgeving binnenkort. Super goed! Je hebt een gejailbreakte Firestick nu

Beste jailbreak-apps voor FireStick

Kodi is een geweldige manier om FireStick te jailbreaken. Maar het is niet de enige manier. Er zijn een aantal geweldige APK’s die u kunt installeren en beginnen met het bekijken van uw favoriete inhoud in een mum van tijd.

  Adakah Ia Haram untuk Jailbreak Amazon Fire Stick?

Disclaimer: Ik kan niet instaan ​​voor de juridische status van deze apps. Gebruikers mogen GEEN genoemde apps gebruiken voor toegang tot auteursrechtelijk beschermde streams. Ik raad aan alleen gratis inhoud te bekijken die beschikbaar is in het publieke domein en vrij is van auteursrechten.

In dit gedeelte van de gids installeren we de verschillende apps op Amazon Fire TV. Met deze apps krijgt u toegang tot onbeperkte films, shows, live tv en sport voor gratis streaming. Deze apps zijn zorgvuldig gekozen voor FireStick-gebruikers zoals u en ik.

Voor deze apps is geen registratie, aanmelding of e-mailadres vereist.

Dit zijn de apps die we voor u hebben geselecteerd:

Films & Tv shows

 • Bioscoop APK
 • Tyfoon APK

Live tv + sport

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Vergeet niet dat geen van de bovengenoemde apps beschikbaar is in de Amazon app store. Daarom moet u Apps van onbekende bronnen voor al deze apps inschakelen door naar Instellingen te gaan > Mijn Fire TV > Ontwikkelaarsopties.

Aanbevolen service voor soepel streamen

We hebben het over het jailbreaken van FireStick. De discussie zou echter nauwelijks compleet zijn totdat deze specifieke dienst wordt genoemd.

Echte Debrid!

Real Debrid is een premium linkgenerator. En het is de meest populaire premium linkgenerator terwijl ik deze handleiding schrijf. Het werkt met veel Fire TV- en FireStick-apps, waaronder Kodi.

Met Real Debrid aangemeld, kunt u uw streaming-ervaring aanzienlijk verbeteren op Amazon FireStick.

Hoewel de FireStick-jailbreak-apps die we hier aanbevelen geweldig werken, bieden ze een veel meer verbazingwekkende ervaring in combinatie met de Real Debrid-service.

Ik ben een gebruiker van deze service geweest omdat ik me dat niet eens meer herinner. Daarom raad ik het ten zeerste aan mijn lezers aan.

U kunt deze service krijgen van de officiële website. Later in deze gids zal ik je laten zien hoe je Real Debrid kunt instellen en gebruiken met verschillende Fire TV Stick-apps voor een betere ervaring tijdens het kijken naar films en tv-shows.

Cinema APK (films & Shows)

Cinema APK is een van de populairste jailbreak-apps van derden voor gratis streaming van films en tv-programma’s op aanvraag. Deze app bestaat al een tijdje en wordt vertrouwd door honderdduizenden Fire TV / Fire TV Cube / FireStick-gebruikers wereldwijd.

Het is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app met heel veel films en shows voor een eindeloze entertainmentervaring op Fire Stick.

Zorg ervoor dat Apps van onbekende bronnen is ingeschakeld (ga naar FireStick-instellingen > Mijn Fire TV > Ontwikkelaarsopties)

Hier is het installatieproces om FireStick / Fire TV-apparaten met Cinema APK te jailbreaken:

1. Open de Downloader-app op uw Fire TV Stick. Klik in het hoofdscherm op de plaats waar staat http: //

downloader

2. Gebruik het schermtoetsenbord om de volgende URL te typen – firesticktricks.com/cinema

Druk op de knop Afspelen / Pauzeren op de afstandsbediening of klik op GAAN

download films-app op firestick

3. Wacht tot het downloaden van het Cinema HD APK-bestand is voltooid

gratis films op Amazon Fire Stick

4. Klik Installeren De volgende

klik op installeren

5. Wacht tot Cinema HD APK is geïnstalleerd

wacht op de installatie

7. Klik Open wanneer de jailbreak-app Cinema HD Fire Stick is geïnstalleerd

firestick jailbreak

Laten we aan de slag gaan met de Cinema HD-app op uw ontgrendelde FireStick. Zodra je Firestick / FireStick 4K jailbreakt, geeft deze app je gratis toegang tot heel veel content.

8. Als dit de eerste keer is, klikt u op Toestaan als daarom gevraagd wordt

hoe jailbreak Amazon Fire Stick met Cinema APK

9. Ga je gang en klik Installeren om te upgraden naar de nieuwste versie als daarom wordt gevraagd

10. Klik Aanvaarden op deze Disclaimer-popup

bioscoop app

11. Klik OK op dit Changelog-venster

cinema app wijzigingslogboek

Nu is hier de Cinema HD-app voor jou. Dit is het hoofdscherm waar u de tv-programma’s vindt

beginscherm bioscoop hd

Klik op de omgekeerde driehoek bovenaan om de inhoud op genres of categorieën te sorteren

vuur stok jailbreak

Kies uit categorieën zoals Populair, Trending, Hoogst beoordeeld, enz.

hoe jailbroken firestick met cinema apk te gebruiken

De zoekoptie en het jaarfilter bevinden zich in de rechterbovenhoek van het scherm

pictogram cinema zoeken

In plaats daarvan op zoek naar films? Klik op de optie met 3 regels in de linkerbovenhoek om dit vervolgkeuzemenu te openen

klik op menu

Klik Films hier

films

Klik op om Cinema APK HD aan te passen of in te stellen instellingen in het vervolgkeuzemenu.

cinema instellingen

Hoewel er hier veel opties zijn, zullen we alleen de belangrijkste bespreken – Real Debrid instellen

Blader omlaag naar het gedeelte Premium-account

Klik Log in op Real-Debrid

klik echt debrid

U ziet dit venster met de autorisatie- / activeringscode

Gebruik uw computer of mobiele webbrowser en ga naar https://real-debrid.com/device

Log in met uw Real Debrid-account en voer de code in die u op uw FireStick-scherm ziet

jailbreak amazon fire tv

Na succesvolle autorisatie ziet u ‘Real-Debrid geautoriseerd’

hoe jailbroken firestick te gebruiken

Typhoon TV APK (films & Shows)

Typhoon TV is een van de nieuwere jailbreak-apps voor on-demand content. Ondanks het feit dat het nieuw is, heeft het echter behoorlijk naam gemaakt.

Deze app biedt een enorme reeks films en shows. Het haalt ook de beste streaming-links van de meest betrouwbare bronnen op het web.

Typhoon TV is een eenvoudig te gebruiken FireStick-jailbreak-app met een eenvoudige interface. Ik geloof dat Fire Stick jailbreak niet waar zou zijn zonder deze app.

Hier is hoe u Typhoon TV op FireStick installeert:

1. Open de downloader app op uw apparaat

Klik op het gedeelte van het hoofdscherm waar het staat http: //

downloader startpagina

2. Voer de volgende bron-URL in: firesticktricks.com/typ

Klik GAAN

typhoon app downloadlink

3. Wacht tot de Typhoon TV APK is gedownload

wacht op de download

4. Kies Installeren wanneer deze prompt wordt weergegeven

jailbreaking firestick met tyfoon tv

5. Wacht tot de Typhoon TV-app is geïnstalleerd

Typhoon jailbreak applicatie installeren

6. Klik Open wanneer deze FireStick-jailbreak-app is geïnstalleerd

firestick hack

7. Klik Toestaan om de nodige toestemming te verlenen aan Typhoon TV

hoe een firestick te jailbreaken

8. Klik OK op deze changelog-prompt

tyfoon veranderingslogboek

9. Kies de gewenste standaardvideospeler. Ik raad het gebruik van MX Player aan

Dit kan later worden gewijzigd in de Typhoon TV-instellingen.

kies standaardspeler

10. Klik wanneer daarom wordt gevraagd Aanvaarden op deze disclaimer pop-up

typhoon disclaimer pop-up

Dit zou het hoofdvenster van de Typhoon TV-app zijn. Op het hoofdscherm geeft de app eerst de tv-programma’s weer. Dit kan echter worden gewijzigd via de app-instellingen

typhoon homescreen

U kunt ook snel schakelen tussen films en shows vanuit het app-menu

Klik op het pictogram met 3 regels in de linkerbovenhoek

tyfooninstellingen

Kies Films in de opties

klik op films

Hier is het scherm met films

Standaard worden films uit de categorie ‘Meest populair’ eerst weergegeven

gratis films-app voor jailbroken firestick

Klik op de omgekeerde driehoek bovenaan om meer categorieën te kiezen

app om films te bekijken op jailbroken fire stick

In het gedeelte rechtsboven in de app kunt u de zoekoptie gebruiken als u op zoek bent naar iets specifieks (u kunt bijvoorbeeld zoeken op naam van de film of het programma)

zoeken op tyfoon tv

Laten we de Typhoon TV-categorieën snel bekijken en inschrijven voor Real Debrid

Klik opnieuw op de menuknop met 3 regels in de linkerbovenhoek en klik in de vervolgkeuzelijst op instellingen

klik op instellingen

Zoals ik al zei, kun je de standaardspeler wijzigen via Instellingen

standaard speler wijzigen

Scroll naar beneden naar de Real-Debrid sectie

Klik Log in op Real-Debrid

gevangenisstraf

Noteer de autorisatiecode wanneer dit venster wordt weergegeven

Ga naar https://real-debrid.com/device in een webbrowser en voer deze code in

Mogelijk moet u zich aanmelden bij uw Real Debrid-account

echte debrid autorisatie

Wanneer de autorisatie is voltooid, verandert de status in Aangemeld

jailbreak amazon fire tv

Het instellen van Typhoon TV is nu voltooid en klaar om uw favoriete inhoud te streamen.

Mobdro (voor live tv)

Mobdro is een ongelooflijk populaire live TV FireStick-app die alle grenzen verwijdert en kabel-tv-kanalen rechtstreeks naar uw jailbreak Amazon Fire TV / FireStick brengt.

Deze app bevat heel veel kanalen uit de VS, Canada, Europa en andere delen van de wereld. De eenvoudige, maar zeer functionele interface van de app maakt het voor u gemakkelijk om elk kanaal te vinden waarnaar u op zoek bent.

Bekende categorieën maken het u gemakkelijk om het type inhoud te kiezen dat u wilt bekijken, waaronder nieuws, shows, films, sport, muziek en meer. Met de zoekoptie kunt u snel de tv-kanalen vinden die u op uw FireStick-apparaat wilt bekijken.

Hier zijn de stappen om jailbreak FireStick / Fire TV / Fire TV Cube met Mobdro:

1. Voer de downloader app op FireStick en klik op het tekstvak met de tekst http: //

jailbreak firestick voor live tv-kanalen

2. Voer de URL in firesticktricks.com/mob

Klik GAAN of druk op de knop Play / Pause op de afstandsbediening

gratis live tv op Amazon Fire TV-stick

3. Wacht op het Mobdro APK-bestand terwijl het wordt gedownload

live tv apk downloaden

4. Klik Installeren als daarom gevraagd wordt

installeer mobdro jailbreak-app

5. Wacht terwijl de Mobdro-jailbreak-app voor FireStick is geïnstalleerd

wacht op de installatie

6. Klik Open wanneer de app is geïnstalleerd

mobdro op firestick geïnstalleerd

7. Klik Mee eens als daarom gevraagd wordt. Deze prompt verschijnt alleen wanneer u de app de eerste keer na installatie uitvoert

mobdro homescreen

8. Klik Toestaan wanneer deze prompt verschijnt

gejailbreakte firestick-kanalen

Dit is het hoofdvenster van de Mobdro-app

mobdro

Je ziet bovenaan verschillende categorieën, waaronder kanalen, nieuws, shows, films, sport, enz.

In de categorie Kanalen vind je al je kanalen op één plek. Je kunt de andere categorieën gebruiken om genresgewijs kanalen te verkennen.

zenderlijst

Zo ziet de lijst met kanalen eruit. Klik op een kanaal en begin met streamen.

populaire tv-zenders op firestick

Als u op zoek bent naar een specifiek kanaal, ga dan terug naar het startscherm van Mobdro en klik op het pictogram Zoeken in de linkerbovenhoek

zoek kanalen

Deze app is nu klaar voor gebruik.

OLA TV (voor live tv & Sport)

OLA TV is een andere coole app die je kunt gebruiken om FireStick te jailbreaken. De app biedt je een uitgebreide verzameling satellietzenders van over de hele wereld en een hele reeks uit de VS..

U vindt kanalen in bijna alle categorieën, waaronder nieuws, entertainment, lifestyle, onderwijs en meer. Het heeft ook een sterk sportsegment waarmee je je favoriete sporten kunt bekijken, zoals honkbal, golf, basketbal, voetbal, voetbal, enz.

Ola TV is tegenwoordig een van de meest populaire live tv-apps. Het geeft je toegang tot Amazon Fire Stick Volledig geladen kanalen. U zult ervan genieten als een snijsnijder.

Volg deze stappen om Ola TV te installeren en uw FireStick / Fire TV / TV Cube te jailbreaken:

  Czy nielegalne jest używanie Jailbreak Amazon Fire Stick?

1. Start de downloader app die u eerder hebt geïnstalleerd

Wanneer het hoofdscherm wordt weergegeven, klikt u op de plaats waar u het tekstvak ziet http: //

jailbreak firestick met ola tv

2. Typ de volgende URL op dit scherm: firesticktricks.com/ola

Klik GAAN of druk op de knop Afspelen / Pauzeren op de afstandsbediening

voer de url in

3. Wacht een paar seconden totdat het OLA TV-jailbreak-firestick-appbestand is gedownload

gejailbreakte vuurstok

4. Klik Installeren wanneer u dit venster ziet

amazone vuur stok jailbreak

5. Wacht op de installatie van Ola TV

wacht op de installatie

6. Klik OPEN om de app te starten

gejailbreakte firestick met ola tv

7. Je gaat meteen naar het hoofdscherm van de app. In feite is dit het enige venster met de live tv-kanalen

8. Ga je gang en kies een van de opties

kanalen op firestick

9. U vindt de gerelateerde kanalen in de door u gekozen categorie op het startscherm van de app. Kies een kanaal en begin met streamen

live tv-zenders op jailbroken fire stick 4k

Dit is hoe je FireStick kunt jailbreaken met de OLA TV-app.

HD Streamz (sport)

Hoewel HD Streamz een aantrekkelijke lijst met live tv-kanalen heeft, is het vooral bekend om zijn verzameling sportkanalen.

Deze app bevat heel veel sportkanalen uit de VS en andere delen van de wereld. Je kunt honkbal, basketbal, tennis, worstelen en meer bekijken.

Naast de sportkanalen kunt u ook door uw favoriete kanalen bladeren in verschillende andere categorieën, waaronder entertainment, muziek, films en kinderen.

HD Streamz heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface om snel aan de slag te gaan. Daarom heb ik het gekozen als een van de beste apps om Amazon Fire TV-apparaten te jailbreaken.

Laten we deze stappen volgen om FireStick met HD Streamz te jailbreaken:

1. Ga naar de downloader applicatie op uw FireStick en open deze

hoe je live sport kunt kijken op een jailbroken amazone firestick

2. Voer de volgende URL in firesticktricks.com/hds

Druk op de afspeel- / pauzeknop op uw afstandsbediening of klik op Gaan

hoe een firestick jailbreaken met hd streamz

3. Wacht tot het HD Streamz APK-bestand is gedownload om FireStick te jailbreaken

wacht op de apk-download

4. Klik Installeren als daarom gevraagd wordt

installeer de hd streamz-app

5. Wacht tot de installatie van de HD Streamz-app is voltooid

firestick jailbreak

6. Klik OPEN doorgaan

klik op OPENEN

7. Klik Toestaan wanneer u dit pop-upbericht ziet

toestaan

Dit is het hoofdscherm van de HD Streamz-app

Het heeft enkele kanalen op het hoofdscherm. Als u het gewenste kanaal niet kunt vinden, klikt u op een van de categorieën in het midden met de titel ‘Categorieën verkennen’

jailbreakkanalen met vuursticks

Wanneer u bijvoorbeeld op de categorie Sport klikt, worden de gerelateerde kanalen weergegeven.

Zelfs op dit scherm kunt u vanuit het linkermenu overschakelen naar een van de andere categorieën.

sportkanalen

Kies het kanaal dat je wilt bekijken en begin met streamen.

U kunt een kanaal opzoeken met zijn naam. Klik op de optie Zoeken in de rechterbovenhoek.

hoe jailbreak en gebruik een firestick

Zo gebruik je HD Streams nadat je Amazon Fire Stick / Fire TV Cube jailbreakt.

Hoe een nieuwe App Store voor FireStick te krijgen

Nu je je FireStick hebt gejailbreakt, ben je helemaal klaar om te streamen. Maar weet je dat je er nog veel meer mee kunt doen?

Je FireStick heeft de officiële Amazon Store voor honderden apps. Amazon Store laat echter veel coole apps weg die je FireStick-ervaring zo veel verbazingwekkender kunnen maken.

Gelukkig kunt u een app store van derden genaamd Aptoide TV op uw Fire Stick-apparaat installeren. Aptoide TV beschikt over een hele reeks ongelooflijke apps die u niet zult vinden in Amazon Store.

Aptoide TV is een goed doordachte en professioneel ontworpen app store waarmee u snel verschillende apps van derden kunt vinden en installeren, waaronder streaming-apps en onderhoud & hulpprogramma-apps.

Ik geef snelle stappen om Aptoide op uw FireStick / Fire Stick 4K te installeren. Lees onze installatiehandleiding voor gedetailleerde instructies & gebruik Aptoide TV op FireStick.

1. Open de Downloader-app

2. Voer de volgende link in: firesticktricks.com/store

Klik op Go

nieuwe app store voor Amazon Firestick

3. Kies Open wanneer de app is geïnstalleerd

ontsnapping uit de gevangenis

4. Dit is het startscherm van de Aptoide TV op Fire Stick. U kunt beginnen met het zoeken naar de apps die u wilt installeren

aptoide startscherm

Bonustip – ontvang een IPTV voor FireStick

Hoewel je jailbreak FireStick / Fire Stick 4K je toegang geeft tot veel gratis opties om Live TV te streamen, zijn er een aantal kosteneffectieve, premium IPTV-services die je kunt gebruiken voor een betere streamingervaring.

De premium IPTV-services zijn betrouwbaarder dan hun gratis tegenhangers. In vergelijking met het reguliere kabel-tv-abonnement kosten ze echter slechts een fractie.

U kunt onze complete lijst met premium IPTV-services hier bekijken.

Hier zijn onze topkeuzes uit de lijst voor live films, tv, sport en meer:

Sapphire Secure: Voor slechts $ 5 per maand geeft Sapphire Secure u toegang tot bijna 4000 kanalen van over de hele wereld. De service beschikt ook over een dynamische elektronische programmagids (EPG) om op de hoogte te blijven van het schema.

Installeer Sapphire Secure op FireStick

Sportz TV: Sportz TV biedt heel veel kabel-tv-zenders uit de VS, het VK en andere landen. Veel kanalen streamen in Full HD-resolutie. Maandelijkse abonnementen beginnen bij $ 9,95 per maand en je krijgt ondersteuning voor minimaal 2 apparaten.

Installeer Sportz TV op FireStick

Nitro TV: Deze IPTV-service geeft u toegang tot meer dan 6000 kabel-tv-kanalen van over de hele wereld voor slechts $ 20 per maand (2 verbindingen). U kunt Nitro TV APK op FireStick installeren. Het ondersteunt ook de M3U-afspeellijst, zodat u deze kunt gebruiken met veel IPTV-spelers.

Hoe Nitro TV te installeren

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost het om een ​​Firestick te jailbreaken?

Jailbreaking is een volledig VRIJ werkwijze. Tijdens het jailbreaken sideload je bepaalde apps die je gratis toegang geven tot onbeperkte films, shows, live tv, etc..

Wat betekent het om een ​​FireStick te jailbreaken?

Jailbreaking FireStick betekent simpelweg het installeren van bepaalde streaming-apps van derden op uw apparaat, alsof het gewoon een andere dag is. Jailbreak vereist geen wijzigingen op systeemniveau. Het vereist ook geen speciale technische kennis. Alleen al het basiskennis over het sideloaden van apps op FireStick is voldoende.

Kun je in problemen komen voor het jailbreaken van een FireStick?

Jailbroken FireStick geeft u onbeperkte toegang tot de gratis inhoud. U moet echter voorzichtig zijn. U kunt onbewust uiteindelijk auteursrechtelijk beschermde inhoud streamen en in juridische problemen komen.

Bij FireStickTricks.com adviseren we onze gebruikers altijd om de inhoud in het publieke domein te streamen en een goede beoordeling van hun acties te zijn. Tegelijkertijd pleiten wij ook voor uw recht op privacy. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen dat u altijd een VPN gebruikt met uw jailbreak-apparaat.

Wat kun je bekijken op een gejailbreakte FireStick?

Jij kan kijk bijna alles wat je wilt met je gejailbreakte FireStick. Zodra je FireStick jailbreakt, verwijder je alle beperkingen en krijg je toegang tot films, shows, live tv, sport, documentaires en nog veel meer.

Wat doet een gejailbreakte FireStick?

De jailbroken FireStick geeft je toegang tot de eindeloze verzameling media (inclusief films, shows, live tv en nog veel meer) die beschikbaar zijn op internet. Door uw apparaat te jailbreaken, beëindigt u de beperkingen die door de fabrikant zijn opgelegd. Na het jailbreaken, kunt u apps van derden installeren, zoals Kodi, Cinema HD, enz. Jailbroken FireStick helpt u geld te besparen.

Is het veilig om FireStick te jailbreaken??

Technisch gezien is wat ik in deze gids heb aangetoond niet echt een ontsnapping uit de gevangenis. Het echte jailbreakproces vereist een OS-aanpassing en toegang tot de rootbestanden. Wat u hier deed, is eenvoudig een paar apps op uw FireStick installeren. Dit betekent, ons jailbreakproces is 100% risicovrij.

Verlies ik de garantie op Amazon FireStick als ik deze jailbreker?

U verliest de FireStick-garantie niet of ongeldig, aangezien u alleen maar een app installeert en geen wijzigingen aanbrengt in de apparaatsoftware of -hardware.

Welke kanalen zijn er op een Jailbroken FireStick?

Elk kanaal dat je wilt. Na het jailbreaken van FireStick heb je toegang tot tonnen apps en kanalen van derden. U kunt echter ook de officiële kanalen blijven gebruiken die beschikbaar zijn via de Amazon Store. Misschien wilt u onze lijst met beste FireStick-kanalen verkennen.

Vertraagt ​​jailbreaking mijn Amazon FireStick?

In het ideale geval niet. Kodi is een lichtgewicht applicatie en heeft geen significante of merkbare invloed op de prestaties van FireStick. De opslag van Fire TV Stick is echter beperkt en als er al veel ruimte is ingenomen, kunnen er prestatieproblemen optreden. Het zou een goed idee zijn om FireStick-opslag van alle rommel en onnodige bestanden te wissen. Als u bijvoorbeeld apps van derden op FireStick hebt geïnstalleerd, zorg er dan voor dat u de APK-bestanden verwijdert om ruimte vrij te maken.

Jailbreak FireStick 4K?

Alle apparaten uit de Fire TV-lijn – inclusief FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K, Fire TV Cube – zijn in wezen hetzelfde. Daarom werkt de jailbreakmethode die we in dit bericht hebben verstrekt net zo goed voor FireStick 4K als voor elk ander Fire TV-apparaat. U hoeft niets anders te doen. Ik heb met succes dezelfde jailbreaking-stappen op alle Fire TV-apparaten gevolgd. Je kunt hetzelfde doen. Als u echter vastloopt met een uniek probleem, neem dan contact met ons op via het onderstaande opmerkingengedeelte. We zullen proberen de best mogelijke hulp te bieden.

Hoe jailbreak FireStick zonder het Amazon-account?

U hebt een Amazon-account nodig om uw FireStick in te stellen wanneer u deze voor het eerst gebruikt. Je kunt FireStick alleen jailbreaken nadat je het hebt ingesteld.

Helaas is er geen manier om het apparaat in te stellen zonder het Amazon-account. Daarom is er geen manier om het apparaat te jailbreaken zonder het Amazon-account.

Moet ik een volledig geladen Fire Stick kopen?

Ik ben sterk tegen het kopen van een pre-jailbroken apparaat. Het is het beste om de originele FireStick te kopen en direct uit de doos te gebruiken. Degenen die u de gejailbreakte FireStick / Fire TV / Cube verkopen, hebben mogelijk ook op andere manieren met uw software of hardware geknoeid. Bovendien zijn er veel bekende gevallen waarin verkopers van gejailbreakte Firesticks worden geconfronteerd met juridische kosten.

Conclusie

Dus nu weet je hoe je een FireStick kunt jailbreaken en hoe FireSticks werken nadat ze zijn jailbroken. Het jailbreak-proces omvat de installatie van FireStick jailbreak-apps. Als je dat eenmaal hebt gedaan, wil je misschien je entertainmentervaring naar een hoger niveau tillen. Dat kunt u doen met de beste FireStick-apps, Kodi Builds en Kodi Add-ons.

Ik jailbreak Amazon FireStick elke keer als ik een nieuwe koop. Ik gebruik deze jailbreak al enkele maanden zonder enige hik of gedoe. Ik ben ervan overtuigd dat het ook voor jou zal werken. Maar mocht u problemen ondervinden, stuur ons dan een reactie hieronder. Ik zal mijn best doen om voor uw problemen te zorgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me