Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et (2020 február)

>

Ebben az útmutatóban megtudhatja hogyan kell börtönbe menni a FireStick programmal és telepítsen népszerű streaming alkalmazásokat ingyenes filmekhez, TV-műsorokhoz, élő TV-hez, sporthoz és még sok máshoz. Az itt bemutatott, a 2020-as jailbreak módszer is működik FireStick 4K, Fire TV és Fire TV Cube.

Csodálatos streaming élmény érdekében mindenképp lépésről lépésre kövesse az útmutatóban bemutatott módon.

jailbreak tűzoltóAz Amazon FireStick hihetetlenül népszerű streaming eszköz. Ez az egyszerű, de funkciókban gazdag eszköz olcsó megoldás, amellyel bármilyen szokásos HDMI-kompatibilis TV-t intelligens TV-vel konvertálhat. A FireStick lehetővé teszi a különféle online média- és szórakoztató szolgáltatások, például Netflix, Amazon Prime Video, Hulu és számos TV-hálózat tartalmának streamingjét..

Ez mind csodálatos. Ennek azonban van egy hátránya. A tartalmak ezen szórakoztató szolgáltatásokon keresztüli megtekintéséhez előfizetési díjat kell fizetnie. És előfizetésük nem olcsó; elégethetnek egy nagy lyukat a zsebében.

Ezért mi jailbreak FireStick. A Jailbreaking lehetővé teszi harmadik féltől származó streaming alkalmazások beszerzését, amelyek ingyenes hozzáférést biztosítanak kedvenc filmeihez, műsoraithoz, élő TV-csatornáikhoz, sportához és még sok mindenhez..

Jogi nyilatkozat: Nem támogatjuk és nem támogatjuk a szerzői joggal védett tartalmak streamingjét. Kérjük, legyen jó cselekedeteinek.

Mi az a FireStick Jailbreak?

A Jailbreak egy egyszerű folyamat, amellyel feloldhatja a FireStick eszközét, és hozzáférést enged magának az internetes tartalomkészlet mélységéhez..

Amikor elrejtik a FireStick-et, akkor túljutnak a készüléken előírt korlátozásokon, amikor először vásárolta meg.

A FireStick jailbreak harmadik féltől származó alkalmazások és szolgáltatások telepítését foglalja magában, amelyek nem tartoznak az Amazon Store-ba.

Gondolkodhat arra, hogy a jailbreaking a köztük lévő fal leengedésével és a korlátlan szórakoztatással jár. Ez a módszer lehetővé teszi a Firestick feltörését, de anélkül, hogy az eszköznek bármilyen kárt okozna.

A FireStick jailbreak minden olyan felhasználó számára szól, aki korlátlan streamingről és határok nélkül szeretne élvezni.

És szerencsére ez egy ilyen egyszerű folyamat, bárki, műszaki ismeretek nélkül, meg tudja csinálni.

Miért rabolsz el egy FireStick-et??

A kérdésre a válasz meglehetősen egyszerű. Kihúzza a FireStick-et, hogy korlátlan / ingyenes streaming-t élvezhessen anélkül, hogy lyukat égetne a zsebében.

A Jailbreaking az összes online streaming tartalmat könnyedén elérhető. Felszabadítja a FireStick valódi potenciálját.

Függetlenül attól, hogy filmeket, TV-műsorokat, élő TV-t, sportokat néz, vagy éppen bármit, a jailbreaking lehetővé teszi az Ön számára. A feltörött FireStick segítségével azonnal hozzáférhet bármihez, amit meg akar nézni.

Kihúzni szeretné a FireStick-et, mert ez valódi értelemben vezetékvágóssá teszi.

Biztonságos & Legális a FireStick börtönbe juttatásához?

Engedje meg, hogy nyugodtan gondolkodjon.

Igen!

A Jailbreaking FireStick mind biztonságos, mind jogi mindaddig, amíg nem streaming semmilyen szerzői joggal védett tartalmat.

Ez biztonságos, mivel nem jár semmiféle változtatás elvégzésével a készülék operációs rendszerének rendszerfájljaiban. Ez nem olyan, mint egy Android mobiltelefon feltörése vagy a börtönös iOS.

A jailbreakinghez nincs szüksége a FireStick OS root hozzáférésére. Nem manipulál semmilyen alapszintű fájlt. Mindezekhez bizonyos szintű műszaki hozzáértés szükséges. Mint mondtam, a jailbreaking FireStick nem igényel műszaki ismereteket. Laikus vagyok, és néhány perc alatt meg tudtam csinálni a börtönt.

A FireStick jailbreak végrehajtásakor csak annyit kell tennie, hogy beszerez bizonyos harmadik féltől származó alkalmazásokat, amelyekről később ebben az útmutatóban beszéltünk. Ezek az alkalmazások nem érhetők el az Amazon hivatalos alkalmazásboltjában. A FireStick programot más módon nem kell programoznia.

Ami a jogszerűséget illeti, a jailbreaking 100% -ban legális. Ön a készülék tulajdonosa, és szabadon bármit megtehet vele. Ön egyszerűen letölt egy olyan alkalmazást, amelyet már milliók használnak. Ez sem érvényteleníti a készülék jótállását. Valójában maga az Amazon lehetővé teszi az ilyen alkalmazások letöltését.

Van azonban egy óvatos szó az Ön számára. A börtönszakadás önmagában legális. De olyan harmadik féltől származó alkalmazásokat telepít, amelyek hozzáférést biztosítanak korlátlan tartalmakhoz. Ezek nem az Amazon App Store szokásos alkalmazásai. A szerzői joggal védett tartalom streamingjével ne lépje túl a jogi határokat. A FireStickTricks.com webhelyen arra ösztönözzük Önt, hogy legyen jó döntése a tetteiért, és folytassa a köztulajdonban elérhető tartalmakat..

A magánélet védelme érdekében mindig használjon VPN-t (erről bővebben később).

Hogyan lehet a Jailbreak FireStick-et használni

Noha az Amazon Fire Stick jailbreak folyamata nem pontosan egy sétány, ez nem valamilyen rakétatudomány. A folyamatot könnyedén lebontottam lépésről lépésre. Csak győződjön meg róla, hogy pontosan követi őket az előírtak szerint, és percek alatt bekapcsol egy törött FireStick-et.

Lehet, hogy látott néhány teljesen feltöltött tűzoltóeszközt az interneten eladásra. Az ilyen eszközöket általában 40-50 dollárral értékesítik a kiskereskedelmi ár felett. Tényleg nem kell költenie ezeket a további dollárokat, amikor mindent megtehetsz, és amint mondtam: „percek alatt”. Sőt, láttam, hogy az emberek törvényes csatákban küzdenek a jailbroken FireSticks eladása miatt..

Csak szorosan kövesse az alább említett lépéseket, és könnyedén meg fogja tudni jailbreak Amazon Fire Stick. Ezeket a lépéseket többször sikeresen futtattam a 2. generációs Firestick-en az Alexa Voice Remote, a FireStick 4K és a Fire TV Cube segítségével. Ezen útmutató későbbi szakaszában megmutatom, hogyan kell használni a Jailbroken FireStick alkalmazást. Maradjon velünk.

Figyelem FireStick felhasználók: Olvassa el a folytatás előtt

A kormányok és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik felhasználói online tevékenységeiket. Ha szerzői jog által védett tartalmat talál a Fire TV Stick-en, akkor komoly bajokba kerülhet. Jelenleg IP-je mindenki számára látható. Erősen ajánlom, hogy szerezzen be egy jó FireStick VPN-t, és rejtse el személyazonosságát, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

használom ExpressVPN amely az iparág leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-je. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon Fire TV Stick terméket. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem szereti a szolgáltatást, akkor mindig kérhet visszatérítést. Az ExpressVPN speciális üzlettel is rendelkezik, ahol megvásárolhatja 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórolhat meg az éves terv alapján.

Itt találhatók azok az okok, amelyek miatt mindig VPN-t kell használni.


Olvassa el: A legjobb VPN telepítése és használata a FireStick számára

1. lépés: A Fire Stick beállítása a börtön töréshez

Először módosítania kell egy beállítást a Fire TV Stick / Cube-on, hogy a jailbreak folyamat működjön. Ez a natív beállítás csak annyit kell, hogy módosítsa az induláshoz. NEM beszivárog semmilyen rendszerbeállítást vagy nem manipulál semmilyen operációs rendszer magfájlt. Ez a jailbreak hack egyszerűbb, mint a legtöbb ember gondol. Nem is kell számítógépre. Csak a FireStickre, a távirányítóra és az internetkapcsolatra van szüksége.

1. Kapcsolja be az Amazon Fire TV Stick készüléket, és várja meg, amíg az otthoni képernyő feltöltődik

hogyan lehet börtönbe dobni egy tűzoltót

2. Jelölje ki a menüsávot a tetején, és keresse meg Beállítások a jobb szélén

jailbreak tűzoltó

3. Most válassza ki a lehetőséget My Fire TV

a tűz tv-beállításom

4. A következő ablakban nyissa meg az elemet Fejlesztői beállítások

kattintson a fejlesztői beállítások elemre

5. Először kapcsolja be az opciót ADB hibakeresés

kapcsolja be az adb hibakeresést

6. Ezután kapcsolja be az opciót Alkalmazások ismeretlen forrásokból

Ez engedélyt ad az alkalmazások letöltésére az Amazon App Store-ból kívülről.

amazon firestick jailbroken

7. Most látnia kell ezt a promptot egy üzenettel

Menj, és válaszd Bekapcsol a folytatás érdekében

kapcsolja be az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat

8. Nyomja meg a Vissza gombot az Amazon Fire TV távirányítón

Visszatér a Beállítások ablakba.

Nyisd ki preferenciák

nyílt tűzoltó preferenciák

9. Nyissa meg Adatvédelmi beállítások

lépések a jailbreak tűzoltóhoz

10. Kapcsolja ki a következő opciókat, ha nem akarja megosztani a használati adatokat a Fire Stick jailbreak után az adatvédelmi beállításokban

 • Készülékhasználati adatok
 • Gyűjtse össze az alkalmazáshasználati adatokat

módosítsa az adatvédelmi beállításokat

11. Nyomja meg egyszer a Vissza gombot. Most vissza kell lennie a preferenciák ablak

kettyenés Adatfigyelés

adatfigyelés

12. Most kapcsolja ki Adatfigyelés a következő képernyőn

kapcsolja ki az adatfigyelést

2. lépés: Telepítse az APK Downloader alkalmazást a FireStick fájlra

A Jailbreaking lényege a külső gyártók APK-jainak telepítése a FireStick eszközön az ingyenes streaming céljából. Az Amazon App Store nem rendelkezik ezekkel az alkalmazásokkal. Harmadik féltől származó alkalmazások telepítéséhez szükség van egy megkönnyítő alkalmazásra. Ennek oka az, hogy az Amazon Fire TV Stick nem támogatja a böngészőn keresztüli közvetlen letöltést (mint például az Android mobiltelefonján).

Az az alkalmazás, ahonnan telepítjük az összes jailbreak alkalmazásunkat Downloader.

Jegyzet: Most már nem használjuk az ES File Explorer alkalmazást, mivel prémium lett, és havonta 9,99 dollárt számít fel

Tehát, itt fogunk mit tenni ebben a szakaszban: Telepítse a Downloader alkalmazást az Amazon App Store-ból

Most kezdjük el vele.

1. Menjen ismét az Amazon Fire TV Stick kezdőképernyőjére

hogyan lehet börtönbe dobni egy tűzoltót

2. Válassza a Keresés opció elérhető a Fire TV bal felső sarkában (ezt a lencse ikont kell választania)

jailbreaking tűzoltó

3. A Keresési ablakba írja be az alkalmazás nevét Downloader

Kattintson a Downloader elemre az Amazon FireStick ablakban megjelenő keresési javaslatokban

jailbreak amazon fire tv

4. Kattintson a Downloader ikon a következő képernyőn

hogyan kell csapkodni az amazon tűzoltóra

5. Válassza ki Letöltés (vagy Kap) a következő megjelenő ablakon

kattintson a letöltésre

6. Várja meg, amíg a Downloader alkalmazás letöltődik, majd telepíti

kettyenés Nyisd ki a Downloader alkalmazás elindításához

jailbreak tűzoltó

7. A Downloader alkalmazás első használatakor megjelenő utasításokat utasítsa el

A kezdéshez kattintson az alkalmazás azon részére, amelyet az alábbi képen kiemeltek (ahol ez szerepel http: //)

letöltő alkalmazás

3. lépés: Jailbreak Firestick

Most kezdjük el a különböző alkalmazások telepítését, kezdve a Kodi-val. Ha nem tudja, a Kodi egy média alkalmazás, amely hozzáférést biztosít az ingyenes szórakoztatás hatalmas világához. Megnézheti kedvenc filmeit, műsorait, TV-csatornáit, sportját, gyerekeknek szóló tartalmat és még sok minden mást. Igen, bármit továbbíthat, amit akar. Csak a megfelelő Kodi kiegészítésekre és épületekre van szüksége.

A FireStick-et börtönbe helyezzük a Kodi-val a Downloader alkalmazás segítségével, amelyet éppen letöltött az Amazon Store-ból. Ez a lépés:

1. Nyissa meg Downloader. Kattintson az URL szövegmezőre, ahova azt mondja http: //

Hogyan lehet rabló tűzoltót letöltő

2. Amikor ez az ablak megjelenik, írja be a következő URL-t
https://www.firesticktricks.com/kapk

kettyenés MEGY

Töltse le a jailbreak apk-t a tűzoltóhoz

3. Várja meg, amíg a Downloader alkalmazás letölti a Kodi 18 Leia APK-t

letöltés kodi apk on fire tv stick

4. Kattintson a gombra Telepítés amikor a fájl letöltött

a kodi apk telepítése a jailbreak fire tv stickhez

5. Várja meg, amíg a Kodi APK települ

kodi telepítése letöltővel

6. App telepítve Az értesítés megerősíti, hogy a Kodi telepítve lett az Amazon Fire TV Stick eszközére.

Nagy! A FireStick most már törött.

kettyenés Nyisd ki futtatni Kodi-t. Ha később meg akarja nyitni a Kodi-t, kattintson a gombra Kész. Később megnyithatja a Saját alkalmazásokban & Csatornalista.

Hogyan lehet rabló tűzoltót letöltő

7. Kodi egy percet vesz igénybe, ha először jelenik meg. Ez normális. Így néz ki Kodi otthoni képernyője.

Így néz ki egy börtönből törött tűzoltó

Kíváncsi, hogy mit tegyen ezután? A Kodi most egy tiszta pala, nincs játék. Ha meg akarja tudni, hogyan kell használni a törött FireStick-t, olvassa tovább.

A Jailbroken FireStick használata

Most, hogy megsemmisítette a Fire TV Stick eszközét, itt az ideje, hogy tudd, hogyan lehetne a lehető legtöbbet kihozni a készülékéből.

Mielőtt azonban elkezdené használni a jailbroken Fire Stick-jét, figyelmeztetni szeretném, hogy mindent, amit a Kodi-on vagy más streaming-alkalmazásokon keresztül közvetít, látható az internetszolgáltató és a kormány. Ez azt jelenti, hogy a szerzői jog által védett tartalom (ingyenes filmek, TV-műsorok, sport) streamingje jogi problémákba ütközhet.

Szerencsére van egy bolondbiztos módja annak, hogy minden streaming-tevékenységet rejtsen az internetszolgáltatójától és a kormánytól. Csak egy jó VPN szükséges a Fire Stickhez. A VPN segít megkerülni az online megfigyelést, az ISP fojtását és a tartalom földrajzi korlátozásait.

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Ez Kodi-barát és nagyon könnyen telepíthető a Fire TV / Stick-re.

Nem ösztönözzük a szerzői jogi törvények megsértését. De mi van, ha véletlenül véget vet a tartalom illegitim forrásból? Nem mindig könnyű megmondani a legitim és az illegális forrás közötti különbséget.

Tehát, mielőtt elkezdené használni a jailbroken Fire Stick-jét, nézzük meg, hogyan lehet használni az ExpressVPN-t, hogy streaming-tevékenységeit elrejtsük a kíváncsiskodó szemektől..

1. lépés: Feliratkozás az ExpressVPN-re ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon használhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), akkor teljes visszatérítést kérhet..

2. lépés: Kapcsolja be a Fire TV / Stick készüléket, és lépjen a bal oldali „Keresés” opcióra. Most írja be az „Expressvpn” (idézőjelek nélkül) a keresősávba, és válassza az ExpressVPN lehetőséget, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

telepítse az expressvpn fájlt a jailbroken firestick-re

3. lépés: Kattintson a „Letöltés” ​​elemre az ExpressVPN alkalmazás telepítéséhez a Fire TV / Stick alkalmazáshoz.

kap vpn jailbroken firestick

4. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és írja be bejelentkezési adatait, amelyeket az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor hozott létre. Kattintson a „Bejelentkezés” elemre.

bejelentkezés expressvpn a tűzoltón

5. lépés: Kattintson a Tápellátás ikonra a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. Ez minden. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a tűzoltóra

Részletesebb információt olvashat az ExpressVPN és a Fire TV / Stick használatáról is.

Most, hogy a Firestick biztonságos kapcsolatot használ, ideje elkezdeni a jailbroken FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K használatát..

Annak ellenére, hogy telepítette a Kodi-t, a FireStick jailbreak folyamata még nem fejeződött be. A Kodi médialejátszó telepítése csak a kezdet. Most meg kell találnunk, hogyan lehet a Kodi-t használni ingyenes filmek, műsorok, élő TV-k stb.

Most már meg kell tennie a telepítést Kodi Addons vagy Builds.

Kodi Addons

Kodi-nak nincs saját média. A médiának az internetről kell származnia. És ehhez szüksége van az Addonokra.

Számos Kodi-kiegészítő található az interneten a különféle független fejlesztőkktől. Ezeknek a kiegészítőknek azonban csak kevés kínál minőségi adatfolyamot.

Néhány tucat kiegészítőt válogatottunk össze, és külön útmutatóba tettük a Kodi Legjobb kiegészítői című útmutatóban. Miután megszerezte a Kodi-t, elkezdi majd telepíteni a Kodi-kiegészítőket.

Itt röviden áttekintjük a lista legnépszerűbb kiegészítőit az ingyenes filmek, műsorok és egyebek számára:

1. Venom Addon (filmek & show): A Venom manapság az egyik legjobb Kodi-kiegészítő az igény szerinti tartalomhoz. Nemcsak hatalmas tartalomkönyvtárral rendelkezik, hanem rengeteg minőségi streaming hivatkozást is lehív.

Telepítse a Venom a Kodi-ra

2. Szövetség (filmek & show): A szövetség egy újabb minőségi kiegészítő, amely szerepel a készletében. Ezt a kiegészítőt a közelmúltban újították fel, és nagyszerűen használható filmek, show-k és egyéb igény szerinti tartalmak számára. Megpróbál!

Telepítse a szövetséget a Kodi-ra

3. Exodus Redux (Filmek & show): Az Exodus Redux valószínűleg jelenleg a legnépszerűbb Kodi kiegészítő. Ez a kiegészítő hatalmas tartalomkatalógust kínál, és sok munkafolyamot vonz be.

Telepítse az Exodus Redux alkalmazást a Kodi-ra

4. Korlátlan (többcélú): Ha all-in-one kiegészítést keres a filmekhez, műsorokhoz, élő TV-hez, dokumentumfilmekhez, sporthoz és különféle extrákhoz, próbálkozzon a Korlátlan lehetőséggel. Ez egy könnyű kiegészítő, amely kiválóan működik a FireStick-en

Telepítse a Limitless szoftvert a Kodi-ra

5. Süllyedés (többcélú): A leszállás egy újabb mindent egyben kiegészítő, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Ez a kiegészítő meglehetősen új, mint a többi kiegészítő, de fenomenális munkát végez, kiváló minőségű linkeket húzva.

Telepítse a Descent programot a Kodi-ra

Kodi Builds

Szüksége van Kodi-kiegészítőkre az ingyenes filmek és műsorok közvetítéséhez. A Kodi Builds viszont opcionális. Ezek azonban valóban javíthatják a Kodi élményét a Fire Stick-en.

A Kodi Builds rendezi a Kodi felhasználói felületét streaming-barát módon. Az alapértelmezett Kodi bőr nem csak unalmas, hanem nem is nagyon használható. Az építmények kölcsönöznek a Kodi-nak egy teljesen új felületet és izgalmas módon használhatják a Kodi-t. Más szavakkal, ezek Kodi-t még inkább előidézik.

Tehát, amikor a FireStick-et összegyűjtik a Kodival, azt javaslom, hogy szerezzen egy Kodi-összeállítást is.

A Kodi építkezés másik nagy előnye, hogy előre telepített kiegészítőkkel érkeznek. Nem kell külön telepítenie őket.

Csakúgy, mint a kiegészítők esetében, elkészítettük a Legjobb Kodi Építők listáját is. Itt találja a lista legjobb válogatásait:

1. No Limits Magic: Több millió felhasználóval a No Limits valószínűleg a legnépszerűbb Kodi épít. Ez a felépítés sima, rendetlenséget és könnyen kezelhető felületet kínál. Rengeteg előre telepített video-kiegészítőt tartalmaz filmekhez, műsorokhoz, élő TV-hez és még sok máshoz. Próbáld ki!

Telepítse a Kodi No Limits Build verziót

2. Xontech Build: Ez egy másik felépítés, amelyet meg szeretne venni, ha frissíteni szeretné a Kodi interfészét. A tiszta formatervezés és a rengeteg legjobban értékelt kiegészítők miatt ez szükséges.

Telepítse a Xontech Build a Kodi-ra

3. Titán építés: Ez a felépítés a népszerű Supreme Builds varázsló része. A titán egy könnyű szerkezet, amely kiválóan működik az összes Kodi támogatott eszközön. Számos népszerű kiegészítőt tartalmaz az összes streaming-igényhez.

Telepítse a Titanium Build-et a Kodi-ra

Ezenkívül olvassa el az Ultimate Beginner Kodi útmutatóját, amely segít megtanulni a Kodi használatát.

Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et (YouTube Video)

Hogyan lehet a Jailbreak FireStick-et használni (ES File Explorer módszer)

Ezt nem kell követnie, ha már megsemmisítette a Firestick-et a fent megadott módszerrel. Ha a Downloader alkalmazás nem érhető el az Ön régiójában, akkor az ES File Explorer használatával feltörheti a FireStick fájlt. Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalfeltöltés már nem érhető el ingyenesen az ES File Explorer programmal. Fizetett előfizetésre van szüksége, amely minden hónapban 9,99 dollárba kerül. Az alkalmazás ingyenes 7 napos próbaverziót is kínál.

Kövesse az alábbi lépéseket a Firestick börtönbe kerüléséhez:

 1. Menj Beállítások > My Fire TV
 2. Nyisd ki Fejlesztői beállítások
 3. Bekapcsol Alkalmazások ismeretlen forrásokból
 4. Menj vissza a Beállítások oldal
 5. Nyisd ki preferenciák > Adatvédelmi beállítások
 6. letiltása Készülékhasználati adatok
 7. letiltása Gyűjtse össze az alkalmazáshasználati adatokat
 8. Menj a kezdőképernyő a tűz botja
 9. Válaszd ki a Keresés szerszám a bal felső sarokban
 10. típus ES File Explorer a FireStick / Fire TV / Fire TV Cube távoli eszközével
 11. kettyenés Az ES File Explorer megjelenik a keresési eredmények között
 12. kettyenés Letöltés
 13. Várja meg, amíg az ES File Explorer letöltődik és telepítve van
 14. kettyenés Nyisd ki az ES File Explorer alkalmazás futtatásához
 15. Az ES File Explorer jobb oldalán válassza ki és kattintson a Downloader ikonra
 16. kettyenés +Új az alján
 17. Írja be az URL-t https: // www.firesticktricks.com/kapk az Út mezőben. Írjon be egy nevet a Név mezőbe
 18. kettyenés Letöltés most
 19. Amikor a Kodi APK fájl letöltésre került, kattintson a gombra Fájl megnyitása
 20. kettyenés Telepítés a következő prompton
 21. Görgessen le a következő ablak jobb alsó sarkába, majd kattintson a gombra Telepítés újra
 22. Látni fogja a Az alkalmazás telepítve van értesítés hamarosan. Nagy! Neked van jailbroken Firestick Most

A legjobb Jailbreak alkalmazások a FireStick számára

A Kodi az egyik nagyszerű módja annak, hogy a FireStick börtönbe kerüljön. De nem ez az egyetlen mód. Van néhány csodálatos APK, amelyet gyorsan telepíthet és megnézhet kedvenc tartalmait.

Jogi nyilatkozat: Nem tudom garantálni ezen alkalmazások jogi státusát. A felhasználók NE használják a fent említett alkalmazásokat a szerzői joggal védett adatfolyamok eléréséhez. Azt javaslom, hogy csak az olyan ingyenes tartalmat nézzék meg, amely elérhető a nyilvánosság számára, és mentes minden szerzői jogtól.

Az útmutató ezen szakaszában telepítjük a különféle alkalmazásokat az Amazon Fire TV-re. Ezekkel az alkalmazásokkal korlátlan filmekhez, műsorokhoz, élő TV-hez és sporthoz férhet hozzá az ingyenes streaming. Ezeket az alkalmazásokat gondosan választották ki olyan FireStick felhasználók számára, mint te és én.

Ezek az alkalmazások nem igényelnek regisztrációt, regisztrációt vagy e-mail címet.

Itt vannak az Ön számára kiválasztott alkalmazások:

Filmek & TV műsorok

 • Mozi APK
 • Typhoon APK

Élő TV + Sport

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Ne feledje, hogy a fent említett alkalmazások egyike sem érhető el az Amazon App Store-ban. Ezért engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat mindezen alkalmazások számára a Beállítások menüben > My Fire TV > Fejlesztői beállítások.

Ajánlott szolgáltatás a sima streaminghez

Arról beszélünk, hogy miként szabadíthatjuk fel a FireStick-et. A vita mindazonáltal aligha fejeződne be, amíg ezt a szolgáltatást nem említik.

Igazi Debrid!

A Real Debrid egy prémium link generátor. És ez a legnépszerűbb prémium link generátor, ahogy ezt az útmutatót írom. Sok Fire TV és FireStick alkalmazással működik, beleértve a Kodi-t is.

A Real Debrid bejelentkezéssel drámai módon javíthatja streaming élményét az Amazon FireStick segítségével.

Noha az itt javasolt FireStick jailbreak alkalmazások nagyszerűen működnek, sokkal lenyűgözőbb élményt nyújtanak, ha párba kerülnek a Real Debrid szolgáltatással.

Azóta használom ezt a szolgáltatást, még csak nem is emlékszem. Ezért erősen ajánlom az olvasóimnak.

Ezt a szolgáltatást a hivatalos weboldalán szerezheti be. Később ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan állíthatja be és használhatja a Real Debrid szoftvert különféle Fire TV Stick alkalmazásokkal a filmek és TV-műsorok nézése közben történő jobb élmény érdekében..

Mozi APK (filmek & show)

A Cinema APK az egyik legnépszerűbb harmadik fél által gyártott jailbreak alkalmazás, amely ingyenesen közvetítheti az igény szerinti filmeket és TV-műsorokat. Ez az alkalmazás már jó ideje működik, és világszerte több ezer Fire TV / Fire TV Cube / FireStick felhasználó bíz meg benne..

Ez egy egyszerű és felhasználóbarát alkalmazás, rengeteg filmtel és műsorral, a végtelen szórakoztató élményért a Fire Stick-en.

Győződjön meg arról, hogy az Ismeretlen forrásokból származó alkalmazások be vannak kapcsolva (ugorjon a FireStick beállítások oldalra > My Fire TV > Fejlesztői beállítások)

A telepítési folyamat a FireStick / Fire TV eszközök jailbreak alkalmazásához a Cinema APK segítségével:

1. Nyissa meg a Downloader alkalmazást a Fire TV Stick eszközén. A főképernyőn kattintson a kívánt helyre http: //

downloader

2. A képernyőn megjelenő billentyűzettel írja be a következő URL-t - firesticktricks.com/cinema

Nyomja meg a távvezérlő Play / Pause gombját, vagy kattintson a gombra MEGY

letölthető filmek alkalmazás a tűzoltón

3. Várja meg, amíg a Cinema HD APK fájl letöltése befejeződik

ingyenes filmek az Amazon tűzhelyen

4. Kattintson a gombra Telepítés következő

kattintson a telepítésre

5. Várja meg, amíg a Cinema HD APK telepítésre kerül

várja meg a telepítést

7. Kattintson a gombra Nyisd ki amikor a Cinema HD Fire Stick jailbreak alkalmazás telepítve van

tűzálló jailbreak

Kezdjük el a Cinema HD alkalmazással a feloldott FireStick-en. Miután befejezte a Firestick / FireStick 4K alkalmazását, ez az alkalmazás ingyenes hozzáférést biztosít számos tartalomhoz.

8. Ha ez az első futtatás, kattintson a gombra Lehetővé teszi amikor megkérdezi

Hogyan lehet rabul ejteni az amazon tűzoltót a moziban apk

9. Haladjon tovább, és kattintson az elemre Telepítés frissíteni a legújabb verzióra, ha a rendszer kéri

10. Kattintson a gombra Elfogad ezen a felelősségbiztosítási felugró oldalon

mozi app

11. Kattintson a gombra rendben ezen a Changelog ablakon

mozi alkalmazásváltási napló

Most itt van az Ön számára a Cinema HD alkalmazás. Ez a fő képernyő, ahol megtalálja a TV műsorokat

otthoni mozi hd

A tartalom műfajok vagy kategóriák szerinti rendezéséhez kattintson a fejjel lefelé mutató háromszögre

tűz bot jailbreak

Válasszon a kategóriák közül, például a Népszerű, a Trending, a Legjobban értékelt stb.

Hogyan kell használni a jailbroken firestick mozi apk

A Keresés opció és az évszűrő a képernyő jobb felső sarkában találhatók

mozi keresés ikonra

Ehelyett filmeket keres? Kattintson a bal felső sarokban lévő 3 soros opcióra a legördülő menü megnyitásához

kattintson a menüre

kettyenés Filmek itt

filmek

A Cinema APK HD testreszabásához vagy beállításához kattintson a gombra Beállítások a legördülő menüben.

mozi beállításai

Noha sok lehetőség van itt, csak a legfontosabbat érintjük meg - a Real Debrid létrehozása

Görgessen le a Prémium fiók szakaszhoz

kettyenés Bejelentkezés a Real-Debrid-ba

kattintson az igazi debrid

Ezt az ablakot látja az engedélyezési / aktiválási kóddal

Használja számítógépét vagy mobil böngészőjét, és keresse fel a https://real-debrid.com/device webhelyet

Jelentkezzen be Real Debrid-fiókjával, és írja be a FireStick képernyőjén látható kódot

jailbreak amazon fire tv

A sikeres engedélyezést követően megjelenik a „Real-Debrid jogosult”

Hogyan kell használni a jailbroken tűzoltót

Typhoon TV APK (Filmek & show)

A Typhoon TV az újabb jailbreak alkalmazások az igény szerinti tartalomhoz. Annak ellenére, hogy új volt, meglehetősen nevet adott magának.

Ez az alkalmazás hatalmas sorozatot kínál filmekhez és műsorokhoz. Ezenkívül a legjobb streaming linkeket húzza a legmegbízhatóbb internetes forrásokból.

A Typhoon TV egy egyszerűen használható FireStick jailbreak alkalmazás egy egyszerű felülettel. Úgy gondolom, hogy a Fire Stick jailbreak nem lenne igaz ez az alkalmazás nélkül.

Így telepítheti a Typhoon TV-t a FireStick-re:

1. Nyissa meg a Downloader alkalmazás a készüléken

Kattintson a főképernyő azon részére, ahol az szerepel http: //

letöltő honlapja

2. Írja be a következő forrás URL-t: firesticktricks.com/typ

kettyenés MEGY

tájfun alkalmazás letöltése link

3. Várja meg, amíg a Typhoon TV APK letöltődik

várja meg a letöltést

4. Válassza a lehetőséget Telepítés amikor ez a prompt megjelenik

jailbreaking tűzoltó taifun tv-vel

5. Várja meg, amíg a Typhoon TV alkalmazás telepítésre kerül

taifun jailbreak alkalmazás telepítése

6. Kattintson a gombra Nyisd ki amikor telepítette ezt a FireStick jailbreak alkalmazást

tűzoltó csapkod

7. Kattintson a gombra Lehetővé teszi hogy megadja a szükséges engedélyt a Typhoon TV számára

hogyan lehet börtönbe dobni egy tűzoltót

8. Kattintson a gombra rendben erre a változási naplóra

tájfun változási napló

9. Válassza ki a kívánt alapértelmezett videolejátszót. Javaslom az MX Player használatát

Ezt később megváltoztathatja a Typhoon TV beállításai alatt.

válasszon alapértelmezett lejátszót

10. Amikor a rendszer kéri, kattintson a gombra Elfogad ezen a felelősségi nyilatkozaton

tájfun nyilatkozat felugró

Ez lenne a Typhoon TV alkalmazás fő ablaka. A főképernyőn az alkalmazás először a TV-műsorokat jeleníti meg. Ez azonban az alkalmazás beállításain keresztül módosítható

tájfun kezdőképernyőjén

Az alkalmazás menüben gyorsan válthat a Filmek és a Műsorok között is

Kattintson a 3 soros ikonra a bal felső sarokban

tájfun beállításai

Válassza a Filmek opciót

kattintson a filmekre

Itt van a képernyő a filmekkel

Alapértelmezés szerint először a „Legnépszerűbb” kategóriába tartozó filmek jelennek meg

ingyenes filmek app a jailbroken firestick-hez

További kategóriák kiválasztásához kattintson a tetején a fejjel lefelé levő háromszögre

app filmeket nézni törött tűzön

Az alkalmazás jobb felső részén használhatja a keresési opciót, ha valami különlegeset keres (például kereshet a film vagy a műsor neve alapján)

keresés a taifun tv-n

Vessen egy pillantást a Typhoon TV kategóriákra és arra, hogyan regisztráljunk a Real Debrid-ra

Kattintson ismét a bal felső sarokban lévő 3 soros menü gombra, majd a legördülő menüből kattintson a gombra Beállítások

kattintson a beállításokra

Mint mondtam, megváltoztathatja az alapértelmezett lejátszót a Beállítások menüben

alapértelmezett lejátszó megváltoztatása

Görgessen le a Valós Debrid szakasz

kettyenés Bejelentkezés a Real-Debrid-ba

jailbreaking tűzoltó

Amikor ez az ablak megjelenik, jegyezze fel a hitelesítési kódot

Nyissa meg a https://real-debrid.com/device web böngészőben, és írja be ezt a kódot

Lehet, hogy be kell jelentkeznie a Real Debrid fiókjába

igazi rövid engedély

Amikor a hitelesítés befejeződött, az állapot Bejelentkezett értékre változik

jailbreak amazon fire tv

A Typhoon TV beállítása most kész és készen áll a kedvenc tartalmak streamingjére.

Mobdro (élő TV-hez)

A Mobdro egy hihetetlenül népszerű élő TV FireStick alkalmazás, amely eltávolítja az összes határt, és kábel-TV csatornákat hoz közvetlenül a börtönbe törött Amazon Fire TV / FireStick.

Ez az alkalmazás rengeteg csatornát tartalmaz az Egyesült Államokból, Kanadából, Európából és a világ más részeiről. Az alkalmazás egyszerű, mégis nagyon funkcionális felülete megkönnyíti a keresett csatornák megtalálását.

Az ismerős kategóriák megkönnyítik a megnézni kívánt tartalom típusának kiválasztását, beleértve a Híreket, a Show-kat, a filmeket, a sportot, a zenét és egyebeket. A keresési opció segítségével gyorsan megtalálhatja azokat a TV-csatornákat, amelyeket meg szeretne nézni a FireStick készüléken.

A következő lépések vannak a FireStick / Fire TV / Fire TV Cube börtönbe helyezéséhez a Mobdro segítségével:

1. Futtassa a Downloader alkalmazást a FireStick-en, és kattintson a szövegmezőre http: //

jailbreak tűzjel az élő tv-csatornák számára

2. Írja be az URL-t firesticktricks.com/mob

kettyenés MEGY vagy nyomja meg a távvezérlő Play / Pause gombját

Ingyenes élő TV az Amazon tűzjelzőn

3. Várja meg a Mobdro APK fájlt, amíg letöltődik

letöltés élő tv apk

4. Kattintson a gombra Telepítés amikor megkérdezi

telepítse a mobdro jailbreak alkalmazást

5. Várjon, amíg a Mobdro jailbreak alkalmazás telepítve van a FireStick számára

várja meg a telepítést

6. Kattintson a gombra Nyisd ki amikor az alkalmazás telepítve van

mobdro a tűzoltóra telepítve

7. Kattintson a gombra Egyetért amikor megkérdezi. Ez a prompt csak akkor jelenik meg, amikor az alkalmazást a telepítés utáni első futtatásakor jeleníti meg

mobdro kezdőképernyőn

8. Kattintson a gombra Lehetővé teszi amikor ez a prompt megjelenik

jailbroken firestick csatornák

Ez a Mobdro alkalmazás főablaka

mobdro

Különböző kategóriákat láthat a tetején, beleértve a csatornákat, híreket, műsorokat, filmeket, sportokat stb.

A Csatornák kategóriában az összes csatornát egy helyen találja meg. A többi kategóriát felhasználhatja a csatornák műfaj szerinti felfedezésére.

csatornalista

Így néz ki a csatornalista. Csak kattintson egy csatornára, és indítsa el az adatfolyamot.

népszerű tv-csatornák a tűzhelyen

Ha konkrét csatornát keres, menjen vissza a Mobdro kezdőképernyőjére és kattintson a bal oldali felső sarokban található Keresés ikonra.

csatornakeresés

Ez az alkalmazás készen áll a használatra.

OLA TV (élő TV - hez & Sport)

Az OLA TV egy újabb remek alkalmazás, amellyel a FireStick börtönbe kerülhet. Az alkalmazás a világ minden tájáról és az Egyesült Államokból származó műholdas csatornák széles választékát hozza neked.

Csatornákat szinte minden kategóriában talál, beleértve a Híreket, a Szórakozást, az Életmódot, az oktatást és egyebeket. Erős sportszegmensével is rendelkezik, amely lehetővé teszi kedvenc sportaid figyelését, beleértve a baseball, a golf, a kosárlabda, a futball, a futball stb..

Az Ola TV manapság az egyik legnépszerűbb élő TV-alkalmazás. Hozzáférést biztosít az Amazon Fire Stick teljesen betöltött csatornákhoz. Kábelvágóként fogja élvezni.

Kövesse az alábbi lépéseket az Ola TV telepítéséhez és a FireStick / Fire TV / TV kocka begyűjtéséhez:

1. Indítsa el a Downloader a korábban telepített alkalmazás

Amikor megjelenik a fő képernyő, kattintson arra a pontra, ahol a szövegmező látható http: //

jailbreak tűzoltó ola tv-vel

2. Írja be a következő URL-t erre a képernyőre: firesticktricks.com/ola

kettyenés MEGY vagy nyomja meg a távvezérlő Play / Pause gombját

írja be az URL-t

3. Várjon néhány másodpercet, amíg az OLA TV jailbreak tűzoltó alkalmazásfájlját letöltik

börtönben törött tűz

4. Kattintson a gombra Telepítés amikor ezt az ablakot látja

amazon tűzoltó jailbreak

5. Várja meg az Ola TV telepítését

várja meg a telepítést

6. Kattintson a gombra NYISD KI az alkalmazás elindításához

kovácsolt tűzhely ola tv-vel

7. Az alkalmazás fő képernyőjére azonnal jut. Valójában ez az egyetlen ablak, amely felsorolja a Live TV csatornákat

8. Menjen tovább, és válassza az egyik lehetőség közül

csatornák a tűzoltón

9. A kapcsolódó csatornákat az alkalmazás kezdőképernyőjén megtalálja a kiválasztott kategóriában. Válasszon egy csatornát, és indítsa el a streaming-t

élő tv-csatornák a jailbroken tűzoltón 4k

Így szabadíthatjuk fel a FireStick-et az OLA TV alkalmazás segítségével.

HD Streamz (sport)

Míg a HD Streamz-nek van egy vonzó listája az élő TV-csatornákról, a legismertebb a sportcsatornák gyűjteménye.

Ez az alkalmazás rengeteg sportcsatornát tartalmaz az Egyesült Államokból és a világ más részeiről. Megnézheti a baseballot, a kosárlabdát, a teniszt, a birkózást és egyebeket.

A sportcsatornákon kívül számos más kategóriában is böngészhet kedvenc csatornáin, például a Szórakozás, a zene, a filmek és a gyerekek kategóriában.

A HD Streamz egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik a gyors használathoz. Ez az oka annak, hogy az egyik legjobb alkalmazásként választottam az Amazon Fire TV készülékek börtönbe kerülésére.

Kövesse az alábbi lépéseket a FireStick HD Streamz-rel való börtönbe helyezéséhez:

1. Lépjen a Downloader alkalmazást a FireStick-en, és nyissa meg

hogyan lehet élő sportot nézni egy jailbroken amazon tűzoltón

2. Írja be a következő URL-t firesticktricks.com/hds

Nyomja meg a távirányító lejátszás / szünet gombot, vagy kattintson a gombra Megy

hogyan lehet börtönbe dobni egy tűzoltót a hd streamz segítségével

3. Várja meg, amíg a HD Streamz APK fájl letöltésre kerül a FireStick jailbreakjéhez

várja meg az apk letöltést

4. Kattintson a gombra Telepítés amikor megkérdezi

telepítse a HD streamz alkalmazást

5. Várja meg, amíg a HD Streamz alkalmazás telepítése befejeződik

tűzálló jailbreak

6. Kattintson a gombra NYISD KI folytatni

kattintson az OPEN gombra

7. Kattintson a gombra Lehetővé teszi amikor ezt a felugró üzenetet látja

lehetővé teszi

Ez a HD Streamz alkalmazás főképernyője

A főképernyőn néhány csatorna található. Ha nem találja meg a kívánt csatornát, kattintson a kategóriák felfedezésének középső kategóriájának egyikére.

tűzoltó jailbreak csatornák

Például, amikor a Sport kategóriára kattint, a kapcsolódó csatornák jelennek meg.

Még ezen a képernyőn is válthat a bal oldali menü másik kategóriájára.

sportcsatornák

Csak válassza ki a megtekinteni kívánt csatornát, és kezdje el a streaming-t.

Megkeresheti a csatornát a neve alapján. Csak kattintson a jobb felső sarokban található Keresés lehetőségre.

hogyan kell börtönbe menni és egy tűzoltót használni

Így lehet felhasználni a HD Streams az Amazon Fire Stick / Fire TV Cube börtönbe helyezése után.

Hogyan szerezzünk egy új App Store-t a FireStick alkalmazáshoz

Most, hogy eleget tett a FireSticknek, minden készen áll arra, hogy megkezdje a streaming-t. De tudod, hogy még mindig sokkal többet meg tudsz csinálni vele?

A FireStick rendelkezik hivatalos Amazon Store-tal, több száz alkalmazás számára. Az Amazon Store azonban sok jó alkalmazást hagy ki, amelyek sokkal lenyűgözőbbé teszik a FireStick élményét.

Szerencsére telepítheti az Aptoide TV nevű harmadik féltől származó alkalmazásboltot a Fire Stick eszközére. Az Aptoide TV rengeteg hihetetlen alkalmazást tartalmaz, amelyeket nem talál az Amazon Store-ban.

Az Aptoide TV egy jól átgondolt és professzionálisan kialakított alkalmazásbolt, amely lehetővé teszi a különféle gyártói alkalmazások gyors megkeresését és telepítését, beleértve az streaming alkalmazásokat és a karbantartást. & segédprogramok.

Gyors lépéseket teszek az Aptoide telepítéséhez a FireStick / Fire Stick 4K készülékre. A részletes utasításokért olvassa el a telepítési útmutatót & használja az Aptoide TV-t a FireStick-en.

1. Nyissa meg a Downloader alkalmazást

2. Írja be a következő linket: firesticktricks.com/store

Kattintson a Go elemre

új alkalmazásbolt az Amazon tűzoltójára

3. Válassza a lehetőséget Nyisd ki amikor az alkalmazás telepítve van

jailbreak tűzoltó

4. Ez az Aptoide TV on Fire Stick kezdőképernyője. Kezdheti a telepíteni kívánt alkalmazások keresését

aptoide kezdőképernyőn

Bónusz tipp - Szerezzen be IPTV-t a FireStick számára

Miközben a jailbroken FireStick / Fire Stick 4K számos ingyenes opciót kínál Önnek az élő TV közvetítéséhez, vannak költséghatékony, prémium IPTV szolgáltatások, amelyek jobb streaming élményt nyújtanak..

A prémium IPTV szolgáltatások megbízhatóbbak, mint ingyenes társaik. A szokásos kábel-TV előfizetéshez viszonyítva ezek azonban csak egy töredéket fizetnek.

Itt tekintheti meg a prémium IPTV szolgáltatások teljes listáját.

Itt található a legjobb választás az élő filmek, tv, sport és egyéb témák közül:

Sapphire Secure: Havonta 5 dollárért, a Sapphire Secure hozzáférést biztosít a világ közel 4000 csatornájához. A szolgáltatás dinamikus elektronikus műsorújságot (EPG) is tartalmaz, hogy naprakész legyen az ütemtervvel.

Telepítse a Sapphire Secure szoftvert a FireStick-re

Sportz TV: A Sportz TV rengeteg kábel-TV-csatornát kínál az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és más országokból. Rengeteg csatorna közvetíthető teljes HD felbontásban. A havi tervek havi 9,95 USD-tól kezdődnek, és legalább 2 eszközhöz kap támogatást.

Telepítse a Sportz TV-t a FireStick-re

Nitro TV: Ez az IPTV szolgáltatás hozzáférést biztosít több mint 6000 kábel-TV-csatornához a világ minden tájáról, csupán havonta 20 dollárért (2 kapcsolat). Telepítheti a Nitro TV APK-t a FireStick-re. Támogatja az M3U lejátszási listát is, lehetővé téve számos IPTV lejátszóval való használatát.

Hogyan telepítsük a Nitro TV-t

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a Jailbreak a Firestick?

A börtön törés teljesen INGYENES folyamat. A börtönön keresztüli letöltés közben bizonyos alkalmazásokat letölt, amelyek ingyenesen hozzáférhetnek korlátlan filmekhez, műsorokhoz, élő TV-hez stb..

Mit jelent a FireStick börtönbe kerülése??

A Jailbreaking FireStick egyszerűen azt jelenti, hogy bizonyos harmadik féltől származó streaming alkalmazásokat telepít az eszközére, mintha csak egy másik nap lenne. A böngészés nem igényel rendszerszintű változtatásokat. Ez szintén nem igényel speciális műszaki ismereteket. Elegendő az alapvető ismeretek az alkalmazások oldalra történő töltéséről a FireStick alkalmazásban.

Bajba kerülhet a FireStick börtönbe ütközésével?

A Jailbroken FireStick korlátlan hozzáférést biztosít az ingyenes tartalomhoz. Azonban óvatosan kell futtatnia. Öntudatlanul végezhet a szerzői joggal védett tartalom streamingjével és jogi bajokba kerülhet.

A FireStickTricks.com webhelyen mindig azt tanácsoljuk felhasználóinknak, hogy folytassák a köztulajdonban lévő tartalmakat, és tegyék meg megfelelő bíróikként a tetteiket. Ugyanakkor támogatjuk a magánélethez való jogát is. Ezért erősen ajánlott, hogy mindig használjon VPN-t a jailbroken eszközzel.

Mit lehet nézni egy Jailbroken FireStick-en?

tudsz nézz szinte bármit, amit akar a jailbroken FireStick-el. A FireStick börtönbe helyezése után eltávolítja az összes korlátozást, és hozzáférhet filmekhez, műsorokhoz, élő TV-hez, sporthoz, dokumentumfilmekhez és még sok máshoz.

Mit csinál egy Jailbroken FireStick??

A jailbroken FireStick hozzáférést biztosít az interneten elérhető végtelen médiakészlethez (beleértve a filmeket, show-kat, az élő TV-t és még sok minden mást). A készülék börtönbe törésével megszünteti a gyártó által előírt korlátozásokat. A börtön feltörése után telepíthet harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Kodi, a Cinema HD stb.. A Jailbroken FireStick segít pénzt megtakarítani..

Biztonságos a FireStick börtönbe szorítása?

Technikai szempontból az, amit ebben az útmutatóban bemutattam, nem valóban börtönbüntetés. A valódi jailbreaking folyamathoz szükség van egy operációs rendszer módosítására és a gyökérfájlokhoz való hozzáférésre. Amit itt tett, egyszerűen telepít néhány alkalmazást a FireStick-re. Ez azt jelenti, hogy, a jailbreak folyamata 100% -ban kockázatmentes.

Elveszíthetem-e az Amazon FireStick garanciáját, amikor Jailbreak-e?

Nem veszíti el vagy semmisíti meg a FireStick garanciáját, mivel csak egy alkalmazást telepít, és nem végez változtatásokat az eszköz szoftverében vagy hardverében.

Milyen csatornák vannak a Jailbroken FireStick-en?

Bármelyik csatornát szeretné. A FireStick börtönben történő törése után rengeteg harmadik féltől származó alkalmazáshoz és csatornához férhet hozzá. Folytathatja azonban az Amazon Store-on elérhető hivatalos csatornák használatát is. Érdemes lehet megnéznie a legjobb FireStick csatornák listáját.

A jailbreaking lelassítja az Amazon FireStick alkalmazást?

Ideális esetben nem. A Kodi könnyű alkalmazás, és nincs jelentős vagy észrevehető hatása a FireStick teljesítményére. A Fire TV Stick tárolása azonban korlátozott, és ha már sok helyet foglaltak el, akkor teljesítményproblémákat tapasztalhat. Nagyon jó lenne, ha a FireStick tárolja az összes rendetlenséget és a felesleges fájlokat. Például, ha harmadik féltől származó alkalmazásokat telepített a FireStick-re, feltétlenül törölje az APK-fájlokat a hely felszabadítása érdekében.

Hogyan lehet a Jailbreak FireStick 4K-t használni?

Az összes Fire TV eszközsor - beleértve a FireStick 2nd Gen, a Fire Stick 4K, a Fire TV Cube - lényegében azonos. Ezért a jailbreaking módszer, amelyet ebben a bejegyzésben mutatunk be, ugyanúgy működik a FireStick 4K esetében, mint bármely más Fire TV eszköz. Nem kell másképp tennie. Sikeresen követem ugyanazt a börtön törés lépést az összes Fire TV eszközön. Megteheti ugyanezt. Ha azonban elakad egy egyedi probléma miatt, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi megjegyzés szakaszban. Igyekszünk a lehető legjobb segítséget nyújtani.

Hogyan lehet a FireStick-et börtönbe helyezni az Amazon-fiók nélkül?

Szüksége van egy Amazon-fiókra a FireStick első használatának beállításához. Csak akkor állíthatja be a FireStick-et, ha beállította.

Sajnos nincs mód az eszköz beállítására az Amazon-fiók nélkül. Ezért az Amazon-fiók nélkül nincs lehetőség a készülék börtönbe helyezésére.

Teljesen berakott Fire Stick-et kell vásárolnom?

Nagyon ellenzi a börtön előtti eszköz vásárlását. A legjobb, ha megvásárolja az eredeti FireStick készüléket, és egyenesen a dobozból használja. Azok, akik eladják a jailbroken FireStick / Fire TV / Cube-t, valószínűleg más módon is megsértették a szoftvert vagy a hardvert. Sőt, számos ismert eset létezik arra, hogy a jailbroken Firesticks eladói jogi díjakat vetnek fel.

Következtetés

Tehát, most már tudod, hogyan kell börtönbe menni egy FireStick-et, és hogyan működnek a FireSticks-ek a börtönbe törés után. A jailbreak folyamat FireStick jailbreak alkalmazások telepítését foglalja magában. Miután ezt megtetted, érdemes lehet a szórakoztatási élményt a következő szintre emelni. Ezt megteheti a legjobb FireStick alkalmazások, a Kodi Builds és a Kodi Addons segítségével.

Minden egyes alkalommal, amikor újat veszek, börtönbe helyezem az Amazon FireStick-et. Több hónapja használom ezt a börtönbüntetést csuklás és gond nélkül. Biztos vagyok benne, hogy az Ön számára is kiválóan működni fog. De ha bármilyen bajba kerülne, nyugodtan küldjön nekünk egy megjegyzést az alábbiakban. Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy vigyázzon a problémáira.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me