Hvordan Jailbreak a FireStick (februar 2020)

>

I denne guiden lærer du hvordan jailbreak FireStick og installer populære streaming-apper for gratis filmer, TV-serier, Live TV, Sport og mye mer. Denne jailbreak-metoden fra 2020 demonstrert her fungerer også på FireStick 4K, Fire TV og Fire TV Cube.

For en fantastisk streamingopplevelse, må du sørge for å følge alt trinn for trinn som vist i denne guiden.

jailbreak ildstedAmazon FireStick er en utrolig populær strømmenhet. Denne enkle, men likevel funksjonsrike enheten, er en rimelig løsning for å konvertere all vanlig TV med HDMI-kompatibilitet til en smart-TV. FireStick lar deg streame innhold fra en rekke online medier og underholdningstjenester som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu og flere TV-nettverk..

Det er fantastisk. Men det er en stor ulempe. Du må betale et abonnementsgebyr for å se innhold gjennom disse underholdningstjenestene. Og abonnementene deres er ikke billige. de kan brenne et stort hull i lommen.

Dette er grunnen til at vi jailbreak FireStick. Jailbreaking lar deg få streaming-apper fra tredjeparter som gir deg gratis tilgang til alle favorittfilmene dine, showene, live TV-kanaler, sport og mer.

Ansvarsfraskrivelse: Vi oppfordrer eller promoterer ikke streaming av copyright-innhold. Vær en god bare av handlingene dine.

Hva er en FireStick Jailbreak?

Jailbreak er en enkel prosess for å låse opp din FireStick og gi deg tilgang til det bunnløse bassenget med innhold på internett.

Når du jailbreaker din FireStick, kommer du forbi begrensningene som er plassert på enheten din da du først kjøpte den.

FireStick-jailbreak innebærer installasjon av tredjeparts applikasjoner og tjenester som ikke er inkludert i Amazon Store.

Du kan tenke på jailbreaking som å få ned veggen som står mellom deg og ubegrenset underholdning. Det er en måte å hacke Firestick på, men uten å skade enheten i det hele tatt.

FireStick jailbreak er ment for alle brukere som ønsker å glede seg over ubegrenset strømming og uten noen grenser.

Og heldigvis er det en så enkel prosess, alle uten teknisk kunnskap kan gjøre det.

Hvorfor jailbreak du en FireStick?

Svaret på dette spørsmålet er ganske enkelt. Du jailbreak din FireStick for å glede deg over ubegrenset / gratis streaming uten å måtte brenne et hull i lommen.

Jailbreaking bringer alt online streaminginnhold innen rekkevidde. Det låser opp det virkelige potensialet til din FireStick.

Enten du liker å se på filmer, TV-show, live-tv, sport eller omtrent hva som helst, gjør jailbreaking det mulig for deg. Med et jailbroken FireStick har du øyeblikkelig tilgang til hva du vil se på.

Du vil jailbreak din FireStick fordi det gjør deg til en ledningskutter i ekte forstand.

Er det trygt & Lovlig å jailbreak en FireStick?

La meg stille tankene rolig.

Ja!

Jailbreaking FireStick er både SAFE og LEGAL så lenge du ikke streamer noe copyright-innhold.

Det er trygt fordi det ikke innebærer noen endringer i systemfilene til operativsystemet til enheten din. Det er ikke som å hacke en Android-mobil eller jailbreaking iOS.

Du trenger ikke root-tilgangen til FireStick OS for jailbreaking. Du manipulerer ikke filer på kjernenivå. Alle disse tingene krever et visst nivå av teknisk kompetanse. Men som sagt krever jailbreaking FireStick ingen teknisk kunnskap. Jeg er lekmann, og jeg kunne gjøre jailbreaking i løpet av få minutter.

Når du gjør FireStick-jailbreak, er alt du trenger å få noen bestemte tredjepartsapper, som vi har snakket om senere i denne guiden. Disse appene er ikke tilgjengelige i den offisielle app-butikken til Amazon. Du trenger ikke programmere FireStick på noen annen måte.

Når det gjelder lovligheten, er jailbreaking 100% lovlig. Du eier enheten, og du står fritt til å gjøre hva du vil med den. Du laster bare ned noen apper som allerede brukes av millioner. Det annullerer ikke engang garantien på enheten din. Faktisk lar Amazon seg selv sideload slike apper.

Imidlertid er det et ord av forsiktighet for deg. Jailbreaking i seg selv er lovlig. Men du installerer tredjepartsapper som gir deg tilgang til ubegrenset innhold. Dette er ikke dine vanlige apper fra Amazon App Store. Ikke overskrid de juridiske grensene ved å streame copyright-innhold. På FireStickTricks.com oppfordrer vi deg til å være en god dommer av handlingene dine og strømme innholdet som er tilgjengelig i det offentlige.

For å ivareta personvernet ditt, bruk alltid en VPN (mer om det senere).

Hvordan Jailbreak FireStick

Selv om jailbreak-prosessen i Amazon Fire Stick ikke akkurat er en kakegang, er det heller ikke noe rakettvitenskap. Jeg har brutt ned prosessen på en enkel måte å følge trinnvise instruksjoner. Bare sørg for at du følger dem nøyaktig som gitt, og at du vil ha en fengslet FireStick innen få minutter.

Du har kanskje sett noen fullastede Firesticks til salgs på internett. Slike enheter selges vanligvis 40-50 dollar over utsalgsprisen. Du trenger virkelig ikke å bruke de ekstra pengene, når du kan gjøre alt selv og som jeg sa, "i løpet av få minutter." Dessuten har jeg sett folk møte juridiske kamper for å selge jailbroken FireSticks.

Bare følg trinnene som er nevnt nedenfor, så vil du enkelt kunne gjøre det jailbreak Amazon Fire Stick. Jeg har kjørt disse trinnene flere ganger på 2nd Generation Firestick med Alexa Voice Remote, FireStick 4K og Fire TV Cube. Jeg vil også vise deg hvordan du bruker Jailbroken FireStick i den senere delen av denne guiden. Følg med.

Oppmerksomhet FireStick-brukere: Les før du fortsetter

Regjeringer og Internett-leverandører over hele verden overvåker brukernes online aktiviteter. Hvis du finner streaming av copyright-innhold på Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. For øyeblikket er IP-en din synlig for alle. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å få en god FireStick VPN og skjule identiteten din, slik at filmvisningsopplevelsen din ikke tar en dårlig vending.

jeg bruker ExpressVPN som er den raskeste og sikreste VPN i bransjen. Det er veldig enkelt å installere på alle enheter inkludert Amazon Fire TV Stick. Dessuten kommer det med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker tjenesten deres, kan du alltid be om refusjon. ExpressVPN har også en spesiell avtale der du kan få 3 måneder gratis og spar 49% på årsplanen.

Dette er grunnene til at du må bruke en VPN hele tiden.


Les: Hvordan installere og bruke Beste VPN for FireStick

Trinn 1: Sette opp Fire Stick for Jailbreaking

Først må du finjustere en innstilling på Fire TV Stick / Cube for å la jailbreak-prosessen fungere. Denne innfødte innstillingen er alt du trenger å finpusse for å komme i gang. Du infiltrerer IKKE systeminnstillinger eller manipulerer kjernefiler for operativsystemet. Dette jailbreak-hacket er enklere enn de fleste tror. Du trenger ikke en datamaskin engang. Alt du trenger er din FireStick, fjernkontrollen og en internettforbindelse.

1. Slå på Amazon Fire TV Stick og vent til denne startskjermen kommer til å laste opp

hvordan jailbreak en ildsted

2. Marker menylinjen på toppen og naviger til innstillinger helt til høyre

jailbreak ildsted

3. Nå velger du alternativet Min Fire TV

mine brann-tv-innstillinger

4. Åpne elementet i følgende vindu Utviklermuligheter

klikk på utvikleralternativer

5. Slå først på alternativet ADB-feilsøking

slå på adb-feilsøking

6. Slå deretter på alternativet Apper fra ukjente kilder

Dette gir deg tillatelse til å laste ned apper utenfor Amazon App Store.

amazon firestick fengsel

7. Du må nå se denne ledeteksten med en melding

Gå foran og velg Slå på for å fortsette

slå på apper fra ukjente kilder

8. Trykk på tilbake-knappen på Amazon Fire TV-fjernkontrollen

Den tar deg tilbake til Innstillinger-vinduet.

Åpen Preferanser

åpne firestick-preferanser

9. Åpen Personverninnstillinger

trinn for å jailbreak ildsted

10. Slå av følgende alternativer for å slutte å dele bruksdataene etter at du jailbreak Fire Stick i personverninnstillingene

 • Bruksdata for enheten
 • Samle bruksdata for apper

endre personverninnstillinger

11. Trykk på tilbake-knappen en gang. Du bør nå være tilbake til Preferanser vindu

Klikk Dataovervåking

dataovervåking

12. Nå, slå AV Dataovervåking på neste skjermbilde

slå av dataovervåking

Trinn 2: Installer APK Downloader på FireStick

Jailbreaking handler om å installere tredjeparts APK-er på FireStick-enheten for gratis streaming. Amazon App Store har ikke disse appene. For å installere tredjepartsapper trenger du en tilretteleggende app. Det er fordi Amazon Fire TV Stick ikke støtter direkte nedlastning gjennom nettleseren (som du gjør det på Android-mobilen din).

Appen vi vil installere alle våre jailbreak-apper fra Downloader.

Merk: Vi bruker ikke ES File Explorer lenger, siden det har gått premium og koster $ 9,99 per måned

Så her er hva vi skal gjøre i denne delen: Installer Downloader-app fra Amazon App Store

La oss fortsette med det nå.

1. Gå til startskjermen til Amazon Fire TV Stick igjen

hvordan jailbreak en ildsted

2. Velg Søk alternativet som er tilgjengelig øverst til venstre på Fire TV-en din (det er linsesymbolet du må velge)

jailbreaking firestick

3. Skriv inn navnet på appen i dette søkevinduet Downloader

Klikk på Downloader i søkeforslagene som vises i Amazon FireStick-vinduet

jailbreak amazon fire tv

4. Klikk på Downloader ikonet på neste skjermbilde

hvordan å hacke amazon brannstokk

5. Velg nedlasting (eller ) i vinduet som vises neste

klikk nedlastning

6. Vent til Downloader-appen skal lastes ned og deretter installere

Klikk Åpen for å starte Downloader-appen

jailbreak ildsted

7. Avvis alle spørsmål som vises når du bruker Downloader-appen for første gang

Du starter med å klikke på delen av appen som er uthevet på bildet nedenfor (hvor det står http: //)

nedlastingsapp

Trinn 3: Jailbreak Firestick

Nå vil vi begynne å installere forskjellige apper som starter med Kodi. Hvis du ikke er klar over det, er Kodi et medieprogram som gir deg tilgang til den enorme verdenen av gratis underholdning. Den lar deg se på dine favorittfilmer, show, TV-kanaler, sport, innhold for barn og mye mer. Ja, du kan streame hva du vil. Alt du trenger er de riktige Kodi Addons and Builds.

Vi vil jailbreak FireStick med Kodi ved å bruke Downloader-appen som du nettopp lastet ned fra Amazon Store. Her er trinnene:

1. Åpne Downloader. Klikk URL-tekstboksen der den står http: //

hvordan jailbreak firestick med downloader

2. Når dette vinduet vises, skriver du inn følgende URL
https://www.firesticktricks.com/kapk

Klikk

last ned jailbreak apk for firestick

3. Vent til Downloader-appen for å laste ned Kodi 18 Leia APK

laster ned kodi apk på brann tv-pinne

4. Klikk på Installere når filen er lastet ned

installerer kodi apk til jailbreak fire tv stick

5. Vent til Kodi APK installeres

installere kodi med nedlaster

6. App installert varsel vil bekrefte at Kodi er installert på Amazon Fire TV Stick.

Flott! FireStick er nå fengslet.

Klikk Åpen å kjøre Kodi. Hvis du vil åpne Kodi senere, klikker du på Ferdig. Du kan åpne den senere fra appene dine & Kanalliste.

hvordan jailbreak firestick med downloader

7. Det tar et minutt å åpne Kodi hvis det er første gang. Det er normalt. Slik ser hjemmeskjermen til Kodi ut.

dette ser ut som en fengslet ildsted

Lurer du på hva du skal gjøre videre? Kodi er en ren skifer foreløpig med ingenting å spille. For å lære hvordan du bruker et jailbroken FireStick, fortsett å lese.

Hvordan bruke Jailbroken FireStick

Nå som du har ødelagt Fire TV Stick din, er det på tide at du visste hvordan du skal utnytte enheten maksimalt.

Før du begynner å bruke jailbroken Fire Stick, vil jeg imidlertid advare deg om at alt du streamer på Kodi eller andre streaming-apper er synlig for Internett-leverandøren din og regjeringen. Dette betyr at streaming av opphavsrettsbeskyttet innhold (gratis filmer, TV-serier, sport) kan føre til juridiske problemer.

Heldigvis er det en idiotsikker måte å holde alle streamingaktivitetene dine skjult for ISP og regjeringen. Alt du trenger er en god VPN for Fire Stick. En VPN hjelper deg å omgå Online Surveillance, ISP-throttling og geo-restriksjoner for innhold.

Jeg personlig bruker og anbefaler ExpressVPN, som er den raskeste og sikreste VPN. Den er Kodi-vennlig og veldig enkel å installere på Fire TV / Stick.

Vi oppfordrer ikke til brudd på lovene om opphavsrett. Men hva om du ender opp med å streame innhold fra en uekte kilde? Det er ikke alltid like lett å se forskjellen mellom en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynner å bruke jailbroken Fire Stick, la oss se hvordan du bruker ExpressVPN for å holde streamingaktivitetene dine skjult for nysgjerrige øyne.

Trinn 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan bruke den fritt de første 30 dagene, og hvis du ikke er fornøyd med ytelsen (som er svært usannsynlig), kan du be om full refusjon.

Steg 2: Slå på din Fire TV / Stick og gå til "Søk" -alternativet helt til venstre. Skriv nå "Expressvpn" (uten anførselstegn) i søkefeltet og velg ExpressVPN når det vises i søkeresultatene

installere expressvpn på jailbroken firestick

Trinn 3: Klikk "Last ned" for å installere ExpressVPN-appen for Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trinn 4: Åpne appen og skriv inn påloggingsinformasjon som du opprettet mens du kjøpte ExpressVPN-abonnementet. Klikk på "Logg på"

logg inn expressvpn på ildsted

Trinn 5: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste VPN for FireStick.

koble expressvpn på brannstokk

Du kan også lese mer detaljert informasjon om bruk av ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Nå som Firestick bruker en sikret tilkobling, er det på tide å begynne å bruke jailbroken FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K.

Selv om du har installert Kodi, er jailbreak-prosessen fra FireStick ennå ikke fullført. Å installere Kodi media player er bare starten. Vi må nå finne ut hvordan vi bruker Kodi til å streame gratis filmer, show, live tv osv.

Det du trenger å gjøre nå er å installere Kodi Addons or Builds.

Kodi Addons

Kodi har ikke egne medier. Mediene må hentes fra internett. Og for å gjøre det, trenger du Addons.

Det er hundrevis av Kodi-tillegg på nettet fra forskjellige uavhengige utviklere. Imidlertid er det bare noen få av disse tilleggene som tilbyr kvalitetsstrømming.

Vi har plukket ut noen få dusin addon og lagt dem i en egen guide for Best Addons for Kodi. Når du har Kodi, vil du begynne å installere Kodi-tillegg.

Her er en rask titt på noen av de beste tilleggene fra denne listen for gratis filmer, show og mer:

1. Venom Addon (filmer & Viser): Venom er en av de beste Kodi-tilleggene for on-demand-innhold i disse dager. Ikke bare har det et enormt innholdsbibliotek, men det henter også mange strømkoblinger av høy kvalitet.

Installer Venom på Kodi

2. Pakt (filmer & Viser): Covenant er et annet kvalitetstillegg å ha i varelageret ditt. Dette tillegget har nylig blitt gjenopplivet og fungerer utmerket for filmer, show og annet innhold på forespørsel. Gi det et forsøk!

Installer Covenant på Kodi

3. Exodus Redux (filmer & Viser): Exodus Redux er sannsynligvis den mest populære Kodi-addon for tiden. Dette tillegget tilbyr en enorm innholdskatalog og trekker mange arbeidsstrømmer.

Installer Exodus Redux på Kodi

4. Grenseløs (flerbruks): Hvis du er ute etter et alt-i-ett-tillegg for filmer, show, live-tv, dokumentarer, sport og forskjellige statister, kan du prøve Limitless. Det er en lett addon som fungerer bra på FireStick

Installer Limitless på Kodi

5. Nedstigning (flerbruks): Descent er nok et alt-i-ett addon som fortjener litt oppmerksomhet. Dette tillegget er ganske nytt i forhold til andre tillegg, men det gjør en fantastisk jobb med å trekke koblinger av topp kvalitet.

Installer Descent på Kodi

Kodi bygger

Du trenger Kodi-tillegg for å streame gratis filmer og show. Kodi Builds er derimot valgfri. Imidlertid kan de virkelig forbedre Kodi-opplevelsen din på Fire Stick.

Kodi Builds organiserer Kodi-grensesnittet på en mer strømningsvennlig måte. Standard Kodi-huden er ikke bare kjedelig, den er heller ikke veldig brukbar. Byggene gir Kodi et helt nytt grensesnitt og en spennende måte å bruke Kodi på. De gjør med andre ord Kodi mer som skjer.

Så når du jailbreak FireStick med Kodi, anbefaler jeg at du også får et Kodi-bygg.

En annen stor fordel med Kodi builds er at de leveres med forhåndsinstallerte addons. Du trenger ikke å installere dem separat.

Akkurat som for addonene, har vi også utarbeidet en liste over de beste Kodi Builds. Her er de beste valgene fra listen:

1. Ingen grenser magi: Med millioner av brukere er No Limits trolig det mest populære Kodi-bygget. Denne konstruksjonen tilbyr et glatt, rotfritt og brukervennlig grensesnitt. Den pakker mange forhåndsinstallerte videotillegg for filmer, show, live tv og mer. Prøv det!

Installer Kodi No Limits Build

2. Xontech Build: Dette er et nytt bygg du ønsker å ta et skudd på hvis du ønsker å oppgradere Kodi-grensesnittet. Ryddig design og massevis av topprangerte tillegg gjør dette til et must-have.

Installer Xontech Build på Kodi

3. Titanium Build: Denne bygningen er delen av den populære Supreme Builds Wizard. Titanium er en lett konstruksjon som fungerer utmerket på alle Kodi-støttede enheter. Den har mange populære tillegg for alle dine strømbehov.

Installer Titanium Build på Kodi

Sjekk også vår Ultimate Beginner's Guide for Kodi som vil hjelpe deg å lære hvordan du bruker Kodi.

Hvordan Jailbreak a FireStick (YouTube-video)

Hvordan Jailbreak FireStick (ES File Explorer-metoden)

Du trenger ikke å følge dette hvis du allerede har fengslet din Firestick med ovennevnte metode. Hvis Downloader-appen ikke er tilgjengelig i ditt område, kan du bruke ES File Explorer til å jailbreak FireStick. Vær oppmerksom på at sidelading ikke lenger er gratis tilgjengelig med ES File Explorer. Du trenger et betalt abonnement som koster $ 9,99 hver måned. Appen tilbyr også en gratis 7-dagers prøveperiode.

Følg trinnene nedenfor for å jailbreak din Firestick:

 1. Gå til innstillinger > Min Fire TV
 2. Åpen Utviklermuligheter
 3. Slå på Apper fra ukjente kilder
 4. Gå tilbake til innstillinger side
 5. Åpen Preferanser > Personverninnstillinger
 6. Deaktiver Bruksdata for enheten
 7. Deaktiver Samle bruksdata for apper
 8. Gå til startskjermen av din Fire Stick
 9. Velg Søk verktøy i øverste venstre hjørne
 10. Type ES File Explorer bruker fjernkontrollen av FireStick / Fire TV / Fire TV Cube
 11. Klikk ES File Explorer når vises i søkeresultatene
 12. Klikk nedlasting
 13. Vent mens ES File Explorer er lastet ned og installert
 14. Klikk Åpen å kjøre ES File Explorer-appen
 15. På høyre side av ES File Explorer velger du og klikker på ikonet Downloader
 16. Klikk +Ny på bunnen
 17. Skriv inn nettadressen https: // www.firesticktricks.com/kapk i banen banen. Skriv inn et navn i feltet Navn
 18. Klikk Last ned nå
 19. Når Kodi APK-filen er lastet ned, klikker du Åpen fil
 20. Klikk Installere på neste ledetekst
 21. Bla nedover til høyre i neste vindu og klikk Installere en gang til
 22. Du vil se App installert varsel snart. Flott! Du har en jailbroken Firestick

Beste Jailbreak-apper for FireStick

Kodi er en flott måte å jailbreak FireStick på. Men det er ikke den eneste måten. Det er noen fantastiske APK-er du kan installere og begynne å se på favorittinnholdet ditt på kort tid.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg kan ikke garantere meg for den juridiske statusen til disse appene. Brukere må IKKE bruke nevnte apper for å få tilgang til opphavsrettsbeskyttede strømmer. Jeg anbefaler at du bare ser gratis innhold som er tilgjengelig i det offentlige, og som er fri fra opphavsrett.

I denne delen av guiden vil vi installere de forskjellige appene på Amazon Fire TV. Med disse appene vil du få tilgang til ubegrenset filmer, show, live-TV og sport for gratis streaming. Disse appene er nøye valgt for FireStick-brukere som deg og meg.

Disse appene krever ingen registrering, registrering eller e-postadresse.

Her er appene vi har valgt ut for deg:

Filmer & TV-programmer

 • Kino APK
 • Typhoon APK

Live TV + Sport

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Husk at ingen av de ovennevnte appene er tilgjengelige i Amazon app store. Derfor må du aktivere apper fra ukjente kilder for alle disse appene ved å gå til Innstillinger > Min Fire TV > Utviklermuligheter.

Anbefalt tjeneste for jevn strømming

Vi snakker om hvordan du kan jailbreak FireStick. Diskusjonen vil imidlertid neppe være fullstendig før denne spesielle tjenesten er nevnt.

Ekte Debrid!

Real Debrid er en premium-koblingsgenerator. Og det er den mest populære premiumlinkgeneratoren når jeg skriver denne guiden. Det fungerer med mange Fire TV- og FireStick-apper inkludert Kodi.

Med Real Debrid pålogget kan du forbedre streamingopplevelsen dramatisk på Amazon FireStick.

Mens FireStick-jailbreak-appene vi anbefaler her fungerer utmerket, tilbyr de en mye mer fantastisk opplevelse når de er parret med Real Debrid-tjenesten.

Jeg har vært bruker av denne tjenesten siden jeg ikke en gang husker det. Derfor anbefaler jeg det på det sterkeste til leserne mine.

Du kan få denne tjenesten fra den offisielle hjemmesiden. Senere i denne guiden vil jeg vise deg hvordan du konfigurerer og bruker Real Debrid med forskjellige Fire TV Stick-apper for en bedre opplevelse mens du ser på filmer og TV-serier.

Kino APK (Filmer & Viser)

Cinema APK er en av de mest populære tredjeparts jailbreak-appene for gratis streaming av on-demand-filmer og TV-serier. Denne appen har eksistert en god stund og er klarert av hundretusener av Fire TV / Fire TV Cube / FireStick brukere over hele verden.

Det er en enkel og brukervennlig app med mange filmer og show for en uendelig underholdningsopplevelse på Fire Stick.

Forsikre deg om at apper fra ukjente kilder er PÅ (gå til FireStick-innstillinger > Min Fire TV > Utviklermuligheter)

Her er installasjonsprosessen for å jailbreak FireStick / Fire TV-enheter med Cinema APK:

1. Åpne Downloader-appen på Fire TV Stick. Klikk på hovedskjermen der det står http: //

overførte

2. Bruk skjermtastaturet til å skrive inn følgende URL - firesticktricks.com/cinema

Trykk på Play / Pause-knappen på fjernkontrollen, eller klikk på

last ned filmer-appen på ildstedet

3. Vent til nedlastingen av Cinema HD APK-fil er fullført

gratis filmer på amazon fire stick

4. Klikk på Installere neste

klikk installer

5. Vent til Cinema HD APK blir installert

vent til installasjonen

7. Klikk Åpen når Cinema HD Fire Stick jailbreak-appen har installert

firestick jailbreak

La oss komme i gang med Cinema HD-appen på din ulåste FireStick. Når du jailbreak Firestick / FireStick 4K, gir denne appen deg gratis tilgang til masse innhold.

8. Hvis dette er den første kjøringen, klikker du Tillate når du blir bedt om det

hvordan jailbreak amazon brannstokk med kino apk

9. Gå videre og klikk Installere å oppgradere til den nyeste versjonen hvis du blir bedt om det

10. Klikk Aksepterer på denne popup-ansvarsfraskrivelsen

kino-app

11. Klikk OK på dette Changelog-vinduet

kino-app endringslogg

Nå, her er Cinema HD-appen for deg. Dette er hovedskjermen der du finner TV-programmene

hjemmeskjerm kino hd

Hvis du vil sortere innholdet etter sjangre eller kategorier, klikker du på opp-ned-trekanten på toppen

brannstokk jailbreak

Velg mellom kategorier som Populær, Trending, Topprangerte osv.

hvordan du bruker jailbroken firestick med kino apk

Søkealternativet og årsfilteret er øverst til høyre på skjermen

kinosøkikon

Ser du etter filmer i stedet? Klikk på det 3-linjede alternativet øverst til venstre for å åpne rullegardinmenyen

klikk på menyen

Klikk Filmer her

filmer

Hvis du vil tilpasse eller sette opp Cinema APK HD, klikker du på innstillinger i rullegardinmenyen.

kinoinnstillinger

Selv om det er mange alternativer her, vil vi bare berøre det viktigste - sette opp Real Debrid

Bla ned til delen Premium-konto

Klikk Logg inn på Real-Debrid

klikk ekte debrid

Du ser dette vinduet med autorisasjons- / aktiveringskoden

Bruk datamaskinen eller den mobile nettleseren din og gå til https://real-debrid.com/device

Logg på med Real Debrid-kontoen din, og skriv inn koden du ser på FireStick-skjermen

jailbreak amazon fire tv

Etter vellykket autorisasjon, vil du se "Real-Debrid autorisert"

hvordan du bruker jailbroken firestick

Typhoon TV APK (Filmer & Viser)

Typhoon TV er en av de nyere appene for jailbreak for innhold på forespørsel. Til tross for at den er ny, har den imidlertid laget et ganske navn for seg selv.

Denne appen tilbyr et stort utvalg av filmer og show. Det trekker også de beste streaminglinkene fra de mest pålitelige kildene på nettet.

Typhoon TV er en brukervennlig FireStick-jailbreak-app med et greit grensesnitt. Jeg tror Fire Stick-jailbreak ikke ville vært sant uten denne appen.

Slik installerer du Typhoon TV på FireStick:

1. Åpne Downloader app på enheten din

Klikk på delen av hovedskjermen der det står http: //

nedlastingens hjemmeside

2. Skriv inn følgende kildeadresse: firesticktricks.com/typ

Klikk

nedlastingslink for tyfon app

3. Vent til Typhoon TV APK lastes ned

vent på nedlastingen

4. Velg Installere når denne ledeteksten vises

jailbreaking firestick with tyfoon tv

5. Vent til Typhoon TV-appen skal installeres

installere typhoon jailbreak-applikasjon

6. Klikk Åpen når denne FireStick-jailbreak-appen har installert

firestick hack

7. Klikk Tillate å gi den nødvendige tillatelsen til Typhoon TV

hvordan jailbreak en ildsted

8. Klikk på OK på denne changelog-ledeteksten

tyfon endringslogg

9. Velg ønsket videospiller. Jeg anbefaler å bruke MX Player

Dette kan endres senere i Typhoon TV-innstillinger.

velg standard spiller

10. Når du blir bedt om det, klikker du på Aksepterer på denne popup-ansvarsfraskrivelsen

tyfon ansvarsfraskrivelse popup

Dette ville være hovedvinduet i Typhoon TV-appen. På hovedskjermen viser appen TV-programmene først. Dette kan imidlertid endres gjennom appinnstillingene

tyfon hjemmeskjerm

Du kan også raskt veksle mellom filmer og show fra appmenyen

Klikk på 3-linjes ikonet øverst til venstre

tyfoninnstillinger

Velg Filmer på alternativene

klikk på filmer

Her er skjermen med filmer

Som standard vises filmer fra kategorien ‘Mest populær’ først

gratis filmer app for jailbroken firestick

Klikk på opp-ned-trekanten på toppen for å velge flere kategorier

app for å se filmer på jailbroken fire stick

Øverst til høyre i appen kan du bruke søkealternativet hvis du leter etter noe spesifikt (for eksempel kan du slå opp med navnet på filmen eller showet)

søk på tyfon tv

La oss ta en rask titt på Typhoon TV-kategoriene og hvordan du kan registrere deg for Real Debrid

Klikk på 3-linjers menyknapp øverst til venstre og klikk på rullegardinmenyen innstillinger

klikk innstillinger

Som sagt kan du endre standardspiller fra Innstillinger

endre standard spiller

Bla ned til Real-revisjoner seksjon

Klikk Logg inn på Real-Debrid

jailbreaking firestick

Når dette vinduet vises, noter du autorisasjonskoden

Gå til https://real-debrid.com/device i en nettleser og skriv inn denne koden

Du må kanskje logge deg på Real Debrid-kontoen din

ekte debrid autorisasjon

Når autorisasjonen er fullført, endres statusen til Innlogget

jailbreak amazon fire tv

Typhoon TV-oppsettet er nå komplett og klart til å streame favorittinnholdet.

Mobdro (for Live TV)

Mobdro er en utrolig populær live TV FireStick-app som fjerner alle grensene og bringer kabel-TV-kanaler rett til din fengslede Amazon Fire TV / FireStick.

Denne appen inneholder mange kanaler fra USA, Canada, Europa og andre deler av verden. Det enkle, men likevel svært funksjonelle grensesnittet til appen gjør det enkelt for deg å finne alle kanaler du leter etter.

Kjente kategorier gjør det enkelt for deg å velge hvilken type innhold du vil se, inkludert nyheter, show, filmer, sport, musikk og mer. Søkealternativet lar deg raskt finne TV-kanalene du vil se på FireStick-enheten din.

Her er trinnene for å jailbreak FireStick / Fire TV / Fire TV Cube med Mobdro:

1. Kjør Downloader app på FireStick og klikk tekstboksen som sier http: //

jailbreak firestick for live tv-kanaler

2. Skriv inn nettadressen firesticktricks.com/mob

Klikk eller trykk på Play / Pause-knappen på fjernkontrollen

gratis live tv på amazon fire tv stick

3. Vent på Mobdro APK-filen mens den er lastet ned

laste ned live tv apk

4. Klikk på Installere når du blir bedt om det

installer mobdro jailbreak app

5. Vent mens Mobdro jailbreak-appen for FireStick er installert

vent til installasjonen

6. Klikk Åpen når appen har installert

mobdro på ildsted installert

7. Klikk Bli enige når du blir bedt om det. Denne ledeteksten vises bare når du kjører appen første gang etter installasjon

mobdro hjemmeskjerm

8. Klikk på Tillate når denne ledeteksten vises

jailbroken firestick-kanaler

Dette er hovedvinduet i Mobdro-appen

mobdro

Du kan se forskjellige kategorier på toppen, inkludert kanaler, nyheter, show, filmer, sport osv.

Kanalen-kategorien er der du finner alle kanalene dine ett sted. Du kan bruke de andre kategoriene til å utforske kanaler sjangervis.

kanalliste

Slik ser listen over kanaler ut. Bare klikk på en kanal og begynn å strømme.

populære tv-kanaler på ildsted

Hvis du leter etter en bestemt kanal, gå tilbake til startskjermen til Mobdro og klikk på Søk-ikonet øverst til venstre hjørne

søk kanaler

Denne appen er nå klar til bruk.

OLA TV (for Live TV & Sports)

OLA TV er en annen kul app du kan bruke til å jailbreak FireStick. Appen gir deg en omfattende samling av satellittkanaler fra hele verden og en hel av dem fra USA.

Du finner kanaler i nesten alle kategorier, inkludert nyheter, underholdning, livsstil, utdanning og mer. Den har også et sterkt sportssegment som lar deg se på favorittidrettene dine, inkludert baseball, golf, basketball, fotball, fotball osv.

Ola TV er en av de mest populære live-TV-appene i disse dager. Det gir deg tilgang til Amazon Fire Stick Fullastede kanaler. Du vil glede deg over det som en snor.

Følg disse trinnene for å installere Ola TV og jailbreak din FireStick / Fire TV / TV Cube:

1. Start Downloader appen du installerte tidligere

Når hovedskjermbildet vises, klikker du hvor du ser tekstboksen med http: //

jailbreak firestick med ola tv

2. Skriv inn følgende URL på dette skjermbildet: firesticktricks.com/ola

Klikk eller trykk på Play / Pause-knappen på fjernkontrollen

skriv inn url

3. Vent noen sekunder til OLA TV jailbreak firestick-appfilen er lastet ned

fengslet brannstokk

4. Klikk på Installere når du ser dette vinduet

amazon brannstokk jailbreak

5. Vent til installasjonen av Ola TV

vent til installasjonen

6. Klikk ÅPEN for å starte appen

jailbroken firestick med ola tv

7. Du kommer til hovedskjermen på appen med en gang. Faktisk er dette det eneste vinduet som viser Live TV-kanaler

8. Velg en av alternativene

kanaler på ildsted

9. Du finner de relaterte kanalene i kategorien du valgte på startskjermen til appen. Velg en kanal og begynn å streame

live tv-kanaler på jailbroken fire stick 4k

Slik kan du jailbreak FireStick med OLA TV-appen.

HD Streamz (sport)

Mens HD Streamz har en overbevisende liste over live TV-kanaler, er den mest kjent for sin samling av sportskanaler.

Denne appen inneholder mange sportskanaler fra USA så vel som andre deler av verden. Du kan se Baseball, Basketball, Tennis, Wrestling og mer.

I tillegg til sportskanalene, kan du også bla gjennom favorittkanalene dine i forskjellige andre kategorier, inkludert underholdning, musikk, filmer og barn.

HD Streamz har et enkelt og brukervennlig grensesnitt for å komme i gang raskt. Dette er grunnen til at jeg har valgt det som en av de beste appene for å jailbreak Amazon Fire TV-enheter.

La oss følge disse trinnene for å jailbreak FireStick med HD Streamz:

1. Gå til Downloader applikasjonen på FireStick og åpne den

hvordan du kan se live sport på en jailbroken amazon firestick

2. Skriv inn følgende URL firesticktricks.com/hds

Trykk på play / pause-knappen på fjernkontrollen eller klikk

hvordan jailbreak en ildsted med HD Streamz

3. Vent til HD Streamz APK-filen lastes ned for å jailbreak FireStick

vent til nedlasting av apk

4. Klikk på Installere når du blir bedt om det

installer hd streamz app

5. Vent til installasjonen av HD Streamz-appen er fullført

firestick jailbreak

6. Klikk ÅPEN å fortsette

Klikk ÅPEN

7. Klikk Tillate når du ser denne popup-meldingen

tillate

Dette er hovedskjermen på HD Streamz-appen

Den har noen kanaler på hovedskjermen. Hvis du ikke finner kanalen du leter etter, klikker du på en av kategoriene i midten med tittelen 'Utforsk kategorier'

brannstokk jailbreak-kanaler

Når du for eksempel klikker på kategorien Sport, vises de relaterte kanalene.

Selv på denne skjermen kan du bytte til en av de andre kategoriene fra venstre meny.

sportskanaler

Bare velg kanalen du vil se, og begynn å strømme.

Du kan slå opp etter en kanal med navnet. Bare klikk på Søk-alternativet øverst til høyre.

hvordan jailbreak og bruke en ildsted

Slik bruker du HD-strømmer etter at du har fanget jailbreak Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Hvordan få en ny App Store for FireStick

Nå som du har ødelagt din FireStick, er du klar til å begynne å strømme. Men, vet du at du fortsatt kan gjøre mye mer med det?

FireStick har den offisielle Amazon Store for hundrevis av apper. Imidlertid utelater Amazon Store mange kule apper som kan gjøre din FireStick-opplevelse så mye mer fantastisk.

Heldigvis kan du installere en tredjeparts appbutikk som heter Aptoide TV på Fire Stick-enheten din. Aptoide TV har en hel rekke utrolige apper du ikke finner på Amazon Store.

Aptoide TV er en gjennomtenkt og profesjonelt designet app-butikk som lar deg raskt finne og installere en rekke tredjepartsapper inkludert streaming-apper og vedlikehold & verktøy-apper.

Jeg gir raske trinn for å installere Aptoide på FireStick / Fire Stick 4K. For detaljerte instruksjoner, les vår guide for å installere & bruk Aptoide TV på FireStick.

1. Åpne Downloader-appen

2. Skriv inn følgende lenke: firesticktricks.com/store

Klikk på Gå

ny app store for amazon firestick

3. Velg Åpen når appen har installert

jailbreak ildsted

4. Dette er startskjermen til Aptoide TV på Fire Stick. Du kan begynne å lete etter appene du vil installere

aptoide startskjerm

Bonustips - Få en IPTV for FireStick

Mens din jailbroken FireStick / Fire Stick 4K gir deg tilgang til mange gratis alternativer for å streame live-TV, er det noen kostnadseffektive, premium IPTV-tjenester du kan bruke for en bedre streamingopplevelse.

De premium IPTV-tjenestene er mer pålitelige enn deres gratis kolleger. Sammenlignet med det vanlige kabel-TV-abonnementet koster de imidlertid bare en brøkdel.

Du kan utforske vår komplette liste over premium IPTV-tjenester her.

Her er de beste valgene våre fra listen for live-filmer, tv, sport og mer:

Sapphire Secure: For så lite som $ 5 per måned gir Sapphire Secure deg tilgang til nesten 4000 kanaler fra hele verden. Tjenesten har også en dynamisk elektronisk programguide (EPG) for å holde seg oppdatert med timeplanen.

Installer Sapphire Secure på FireStick

Sportz TV: Sportz TV tilbyr mange kabel-TV-kanaler fra USA, Storbritannia og andre land. Mange kanaler strømmer i full HD-oppløsning. Månedlige planer starter på $ 9,95 per måned, og du får støtte for minst 2 enheter.

Installer Sportz TV på FireStick

Nitro TV: Denne IPTV-tjenesten gir deg tilgang til mer enn 6000 kabel-TV-kanaler fra hele verden for bare $ 20 per måned (2 tilkoblinger). Du kan installere Nitro TV APK på FireStick. Den støtter også M3U-spillelisten, slik at du kan bruke den med mange IPTV-spillere.

Hvordan installere Nitro TV

ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det å Jailbreak en Firestick?

Jailbreaking er et helt GRATIS prosess. Mens du er jailbreaking, sideloader du visse apper som gir deg tilgang til ubegrensede filmer, show, live TV osv. Uten kostnad.

Hva betyr det å jailbreak en FireStick?

Jailbreaking FireStick betyr ganske enkelt å installere visse tredjeparts streaming-apper på enheten din, som om det bare er en annen dag. Jailbreaking krever ingen endringer på systemnivå. Det krever heller ingen spesiell teknisk kunnskap. Bare den grunnleggende forståelsen av hvordan man sidelaster apper på FireStick er nok.

Kan du komme i trøbbel for å jailbreaking a FireStick?

Jailbroken FireStick gir deg ubegrenset tilgang til gratis innhold. Imidlertid må du trå nøye. Du kan ubevisst ende opp med å strømme opphavsrettsbeskyttet innhold og komme i juridiske problemer.

På FireStickTricks.com anbefaler vi alltid brukerne våre å streame innholdet i det offentlige domene og være en god dommer av deres handlinger. Samtidig tar vi til orde for din rett til personvern. Derfor anbefales det på det sterkeste at du alltid bruker en VPN med den jailbroken enheten.

Hva kan du se på en Jailbroken FireStick?

Du kan se nesten hva du vil med jailbroken FireStick. Når du jailbreak FireStick, fjerner du alle begrensningene, og du får tilgang til filmer, show, live tv, sport, dokumentarer og mye mer.

Hva gjør en Jailbroken FireStick?

Det jailbroken FireStick gir deg tilgang til det uendelige bassenget medier (inkludert filmer, show, live TV og mye mer) som er tilgjengelig på internett. Ved å jailbreaking enheten din, avslutter du begrensningene pålagt av produsenten. Etter jailbreaking kan du installere tredjepartsapper som Kodi, Cinema HD, etc. Jailbroken FireStick hjelper deg med å spare penger.

Er det trygt å jailbreak FireStick?

Rent teknisk sett er det jeg demonstrerte i denne guiden ikke et jailbreak. Den virkelige jailbreaking-prosessen krever finjustering av et operativsystem og få tilgang til rotfilene. Det du gjorde her, er ganske enkelt å installere noen få apper på FireStick. Dette betyr, vår jailbreak-prosess er 100% risikofri.

Mister jeg garantien på Amazon FireStick når jeg Jailbreak den?

Du mister ikke eller annullerer FireStick-garantien, ettersom alt du gjør er å installere en app og ikke gjøre endringer i enhetsprogramvaren eller maskinvaren.

Hvilke kanaler er på en Jailbroken FireStick?

Enhver kanal du ønsker. Etter jailbreaking FireStick vil du ha tilgang til mange tredjepartsapper og -kanaler. Du kan imidlertid også fortsette å bruke de offisielle kanalene som er tilgjengelige via Amazon Store. Det kan være lurt å utforske listen over de beste FireStick-kanalene.

Sker jailbreaking min Amazon FireStick?

Ideelt sett gjør det ikke det. Kodi er en lett applikasjon, og den har ikke noen betydelig eller merkbar innvirkning på ytelsen til FireStick. Fire TV Stick-lagring er imidlertid begrenset, og hvis mye plass allerede er tatt opp, kan du oppleve problemer med ytelsen. Det ville være en god ide å tømme FireStick-lagring av all rot og unødvendige filer. Hvis du for eksempel har installert noen tredjepartsapper på FireStick, må du sørge for å slette APK-filene for å rydde plass.

Hvordan Jailbreak FireStick 4K?

Alle Fire TV-enhetene - inkludert FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K, Fire TV Cube - er i hovedsak de samme. Derfor fungerer den jailbreaking-metoden vi har gitt i dette innlegget like bra for FireStick 4K som for andre Fire TV-enheter. Du trenger ikke gjøre noe annerledes. Jeg har fulgt de samme jailbreaking trinnene på alle Fire TV-enhetene med hell. Du kan gjøre det samme. Men hvis du blir sittende fast i et unikt problem, kan du kontakte oss via kommentarfeltet nedenfor. Vi vil prøve å gi best mulig hjelp.

Hvordan jailbreak FireStick uten Amazon-kontoen?

Du trenger en Amazon-konto for å konfigurere FireStick første gang du bruker den. Du kan jailbreak FireStick bare når du har konfigurert den.

Dessverre er det ingen måte å sette opp enheten uten Amazon-kontoen. Derfor er det ingen måte å jailbreak enheten uten Amazon-kontoen.

Bør jeg kjøpe en fullastet Fire Stick?

Jeg er sterkt imot å kjøpe en pre-jailbroken enhet. Det beste er å kjøpe den originale FireStick og bruke den rett ut av esken. De som selger deg jailbroken FireStick / Fire TV / Cube, kan ha tuklet med programvaren eller maskinvaren din på andre måter også. Videre er det mange kjente tilfeller der selgere av jailbroken Firesticks står overfor juridiske anklager.

Konklusjon

Så nå vet du hvordan du jailbreak en FireStick og hvordan fungerer FireSticks etter at de er fengslet. Jailbreak-prosessen innebærer installasjon av FireStick jailbreak-apper. Når du har gjort det, kan det hende du ønsker å heve underholdningsopplevelsen til neste nivå. Dette kan du gjøre med de beste FireStick-appene, Kodi Builds og Kodi Addons.

Jeg jailbreak Amazon FireStick hver gang jeg kjøper en ny. Jeg har brukt dette jailbreak i flere måneder uten noen problemer eller problemer. Jeg er sikker på at det også fungerer bra for deg. Men hvis du skulle få problemer, så send oss ​​en kommentar nedenfor. Jeg vil gjøre mitt beste for å ta vare på problemene dine.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me