Is het illegaal om Amazon Fire Stick te jailbreaken?

>

Als je hier bent, betekent dit zeker twee dingen. Ten eerste heb je een Amazon Fire TV Stick gekocht en ten tweede wil je Fire Stick jailbreaken. Maar je maakt je zorgen of Jailbroken Fire Stick is illegaal en kan je in een soort juridische problemen terechtkomen? Nou, je hoeft je geen zorgen meer te maken, want je bent op de juiste plaats. We zullen u alles vertellen wat u moet weten over de juridische problemen met betrekking tot de jailbreak Amazon Fire Stick.

Notitie: We raden u aan geen software / hardware / service te gebruiken voor toegang tot de illegale inhoud. Wees alsjeblieft een goede rechter van je acties.

Is het illegaal om een ​​FireStick te jailbreaken?

jailbreak fire stick illegaal

Jailbreaking Fire Stick is geen rocket science en elk kind met een beetje technologische knowhow kan Fire Stick gemakkelijk jailbreaken / hacken / ontgrendelen. Maar is jailbroken Fire Stick illegaal? Het antwoord is NEE. Jailbreaken of hacken of je Amazon Fire TV Stick ontgrendelen is absoluut niet illegaal. Het is puur legaal, simpelweg omdat het uw persoonlijke eigendom is. U kunt ervan genieten op de manier die u wenst totdat en tenzij u zich niet bemoeit met het genot van iemand anders van hun eigendom of inbreuk maakt op een nationaal statuut.

Je kunt dus zeker Fire Stick jailbreaken zonder in juridische problemen te raken. Je kunt Kodi ook zonder problemen op Fire Stick installeren. Er is echter een kleine vangst. Nadat u Kodi samen met zijn add-ons op uw gejailbreakte Fire Stick hebt geïnstalleerd, opent het een oceaan van gratis multimedia-inhoud op uw gehackte Amazon Fire TV Stick. Je hebt toegang tot duizenden kanalen en video's die anders misschien niet gratis beschikbaar zijn of die misschien zelfs in je regio zijn geblokkeerd.

Dit is eigenlijk de vangst. Jailbroken Fire Stick is niet strikt illegaal, maar wat je nu doet is heel belangrijk. Als u bijvoorbeeld auteursrechtelijk beschermde inhoud op Kodi zou bekijken, zou u zeker in de problemen kunnen komen. U kunt problemen krijgen met uw regering, afhankelijk van de auteursrechtwetgeving van uw land of met uw internetprovider. Uw internetprovider kan een waarschuwing uitvoeren tegen uw account voor toegang tot illegale / illegale inhoud. Het kan zelfs uw internetaccount blokkeren of opschorten.

Je kunt dit echter heel gemakkelijk omzeilen. Het enige dat u hoeft te doen, is een VPN (Virtual Private Network) te gebruiken. Laten we u nu nogmaals vertellen dat het gebruik van VPN's niet volledig illegaal is, maar ook strikt legaal. U bent zeer verantwoordelijk voor de inhoud waartoe u toegang hebt via die VPN en kunt aansprakelijk worden gesteld als er iets naar u wordt herleid. Betreed dus zeer voorzichtig op eigen risico. U kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot inhoud die is geblokkeerd in uw geografische regio of om de anonimiteit te beveiligen. Ik raad ten zeerste aan om alleen de beste VPN voor FireStick te krijgen in plaats van gratis opties.

Hoe een VPN op FireStick te gebruiken voor veilig streamen

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN, dat is de snelste en veiligste VPN. Het is Kodi-vriendelijk en zeer eenvoudig te installeren op Fire TV / Stick.

Dus, voordat je je jailbroken Fire Stick gaat gebruiken, laten we eens kijken hoe je ExpressVPN kunt gebruiken om je streamingactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

Stap 1: Download ExpressVPN HIER. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om de volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Ga naar de optie 'Zoeken' op uw Fire TV / Stick. Het is uiterst links. Zoek nu "Expressvpn" (zonder aanhalingstekens) in de zoekbalk en open ExpressVPN wanneer dit wordt weergegeven in de zoekresultaten

installeer expressvpn op jailbroken firestick

Stap 3: Klik op "Downloaden" met de knop "Selecteren" op FireStick-afstandsbediening. Het downloadt en installeert de ExpressVPN-app op uw Fire TV / Stick.

krijg vpn jailbroken firestick

Stap 4: Open de ExpressVPN-app en log in met uw e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt bij het kopen van het ExpressVPN-abonnement. Klik op 'Aanmelden'

login expressvpn op firestick

Stap 5: Gebruik het Power-pictogram (zie onderstaande afbeelding) om verbinding te maken met een VPN-server. Nu is uw verbinding beveiligd met de snelste en beste VPN voor FireStick.

sluit expressvpn aan op de vuurstok

U kunt ook meer gedetailleerde informatie lezen over het gebruik van ExpressVPN met Fire TV / Stick.

Conclusie

Dus dingen samengevat. Hacken of jailbreaking Amazon Fire Stick is niet illegaal. Niemand gaat u aanklagen voor het jailbreaken van uw Fire Stick. Het installeren van Kodi of andere FireStick-apps is ook niet illegaal. Als u echter toegang hebt tot auteursrechtelijke inhoud met behulp van Kodi-builds of add-ons, kunt u veel problemen krijgen met uw overheid of uw internetprovider. Het lijkt heel erg op torrenting. Hoewel torrents zelf niet illegaal zijn, maar illegale en auteursrechtelijk beschermde inhoud wel.

We hopen dat we het u duidelijk hebben gemaakt. Nu kun je zelf beslissen of je Fire Stick wilt jailbreaken of niet. Als u verder nog vragen heeft, kunt u hieronder uw opmerkingen plaatsen.

Gerelateerde gidsen:

  • Amazon FireStick voor de eerste keer instellen
  • Hoe Cinema APK op Fire Stick te installeren
  • Hoe Titanium TV op FireStick te installeren
  • Hoe CyberFlix TV op FireStick te installeren
  • Beste alternatieven voor Terrarium TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me