Je nezakonito zaporno palico Amazon Amazon Fire Stick?

>

Če ste tukaj, to zagotovo pomeni dve stvari. Najprej ste kupili Amazon Fire TV Stick in drugič, da želite pobegniti iz zapora Fire Fire. Skrbi pa vas, ali Jailbroken Fire Stick je nezakonit in bi vas lahko spravil v kakšne pravne težave? No, ni vam treba več skrbeti, ko ste na pravem mestu. Povedali vam bomo vse, kar morate vedeti o pravnih vprašanjih, ki se nanašajo na jailbroken Amazon Fire Stick.

Opomba: Za dostop do nezakonite vsebine ne priporočamo uporabe nobene programske opreme / strojne opreme / storitve. Prosim bodite dober sodnik svojih dejanj.

Ali je nezakonito za Jailbreak FireStick?

jailbreak požar palica nezakonita

Jailbreaking Fire Stick ni nekaj raketnih znanosti in vsak otrok, ki ima malo tehnološkega znanja, zlahka zbeži / zaklepi / odklene Fire Stick. Ampak je jailbroken Fire Stick nezakonit? Odgovor je NE. Jailbreaking ali kramp ali odklepanje vašega Amazon Fire TV Stick vsekakor ni nezakonit. Čisto zakonito je zgolj zaradi dejstva, da je vaša osebna last. Uživate lahko tako, kot želite, in razen če ne posegate v uživanje drugih v njihovi lastnini ali kršenje katerega koli nacionalnega statuta.

Torej lahko zagotovo pobegnete iz zapora Fire Stick, ne da bi prišli v pravne težave. Prav tako lahko brez težav namestite Kodi na Fire Stick. Vendar je majhen ulov. Ko namestite Kodi skupaj z njegovimi dodatki na svoj jailbroken Fire Stick, odpre ocean brezplačne multimedijske vsebine na vaši prekaljeni Amazon Fire TV Stick. Dostopate lahko do tisoč kanalov in videoposnetkov, ki sicer niso na voljo brezplačno ali pa so v vaši regiji celo blokirani.

To je v bistvu ulov. Jailbroken Fire Stick ni povsem nezakonit, vendar je pomembno, kaj narediti naprej. Če bi na primer na Kodiju gledali vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, bi zagotovo lahko prišli v težave. Lahko imate težave bodisi z vlado, odvisno od zakonov o avtorskih pravicah v vaši državi ali s ponudnikom internetnih storitev. Vaš ponudnik internetnih storitev lahko nasprotuje vašemu računu zaradi dostopa do piratske / nezakonite vsebine. Lahko celo blokira ali blokira vaš internetni račun.

Vendar lahko to zelo enostavno zaobidete. Vse kar morate storiti je, da uporabite neko virtualno zasebno omrežje (VPN). Zdaj pa vam še enkrat povejmo, da uporaba VPN-jev ni popolnoma nezakonita, vendar tudi strogo ne zakonita. Zelo boste odgovorni za vsebino, do katere dostopate prek tega VPN-ja, in če bi se vam kaj pridružilo, bi lahko odgovarjali. Torej, hodite zelo previdno na lastno odgovornost. VPN lahko uporabite za dostop do vsebine, blokirane v vaši geografski regiji, ali za zaščito anonimnosti. Močno priporočam, da dobite le najboljši VPN za FireStick namesto brezplačnih možnosti.

Kako uporabiti VPN na FireSticku za varno pretakanje

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Je Kodi prijazen in ga je enostavno namestiti na Fire TV / Stick.

Preden začnete uporabljati svoj jailbroken Fire Stick, si poglejmo, kako uporabiti ExpressVPN, da bodo vaše pretočne dejavnosti skrite pred radovednimi očmi.

Korak 1: Pridobite ExpressVPN TUKAJ. Priložen je 30-dnevni garancija za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Pojdite na možnost »Iskanje« na vaši Fire TV / Stick. Na skrajni levi je. Zdaj poiščite »Expressvpn« (brez narekovajev) v iskalni vrstici in odprite ExpressVPN, ko se prikaže v rezultatih iskanja

namestite expressvpn na jailbroken firestick

3. korak: Kliknite »Prenos« s tipko »Izberi« na daljinskem upravljalniku FireStick. Prenesla in namestila bo aplikacijo ExpressVPN na vaš Fire TV / Stick.

dobiti vpn jailbroken firestick

4. korak: Odprite aplikacijo ExpressVPN in se prijavite s svojim e-poštnim imenom in geslom, ki ste jih uporabili pri nakupu naročnine na ExpressVPN. Kliknite »Prijava«

prijava expressvpn na firestick

5. korak: Uporabite ikono napajanja (glejte sliko spodaj), da se povežete s strežnikom VPN. Zdaj je vaša povezava varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

povežite expressvpn na požarni palici

Prav tako lahko preberete podrobnejše informacije o uporabi ExpressVPN z Fire TV / Stick.

Zaključek

Torej, povzamemo stvari. Heking ali Jailbreaking Amazon Fire Stick ni nezakonit. Nihče vas ne bo tožil zaradi izbruha zaporne palice. Namestitev Kodija ali katere koli druge takšne aplikacije FireStick prav tako ni nezakonita. Če pa do vsebin o avtorskih pravicah dostopate s pomočjo Kodi-jevih nadgradenj ali dodatkov, lahko s svojo vlado ali ponudnikom internetnih storitev pridete do težav. Zelo podobno hudournikom. Čeprav hudourniki sami po sebi niso nezakoniti, so pa piratske in avtorsko zaščitene vsebine.

Upamo, da smo vam razjasnili stvari. Zdaj se lahko sami odločite, ali želite pobegniti Fire Stick ali ne. Če imate kakršne koli dodatne poizvedbe, lahko spusti svoje komentarje spodaj.

Sorodni vodniki:

  • Kako prvič nastaviti Amazon FireStick
  • Kako namestiti Cinema APK na Fire Stick
  • Kako namestiti Titanium TV na FireStick
  • Kako namestiti CyberFlix TV na FireStick
  • Najboljše možnosti za terarij TV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me