Как да джейлбрейк FireStick (февруари 2020 г.)

>

В това ръководство ще научите как да джейлбрейк FireStick и инсталирайте популярни поточни приложения за безплатни филми, телевизионни предавания, телевизия на живо, спорт и много други. Демонстрираният тук метод за затвора през 2020 г. също работи FireStick 4K, Fire TV и Fire TV Cube.

За невероятно поточно преживяване, уверете се, че следвате всичко стъпка по стъпка, както е показано в това ръководство.

бягство от затвораAmazon FireStick е невероятно популярно стрийминг устройство. Това просто, но богато на функции устройство е евтино решение за преобразуване на всеки обикновен телевизор с HDMI съвместимост в смарт телевизор. FireStick ви позволява да предавате съдържание от различни онлайн медии и развлекателни услуги като Netflix, Amazon Prime Video, Hulu и няколко телевизионни мрежи.

Това е всичко прекрасно. Но, има голям недостатък. Трябва да платите абонаментна такса, за да гледате съдържание чрез тези развлекателни услуги. И абонаментите им не са евтини; те могат да изгорят голяма дупка в джоба ви.

Ето защо ние джейлбрейк FireStick. Jailbreaking ви позволява да получите приложения за поточно предаване на трети страни, които ви дават безплатен достъп до всички ваши любими филми, предавания, телевизионни канали на живо, спорт и други.

Опровержение: Ние не насърчаваме или популяризираме поточно съдържание, защитено с авторски права. Моля, бъдете добър само на вашите действия.

Какво е затъмняване на FireStick?

Jailbreak е прост процес на отключване на вашия FireStick и си позволяване на достъп до бездънния пул от съдържание в интернет.

Когато затворите своя FireStick, ще преминете през ограниченията, поставени на вашето устройство, когато сте го закупили за първи път.

Джайлбрейкът на FireStick включва инсталирането на приложения и услуги на трети страни, които не са включени в магазина на Amazon.

Можете да мислите за джейлбрейк като разрушаване на стената, която стои между вас и неограничено забавление. Това е начин да хакнете Firestick, но без да причините на устройството никаква вреда.

FireStick jailbreak е предназначен за всеки потребител, който иска да се наслаждава на неограничен стрийминг и без никакви граници.

И, за щастие, това е толкова лесен процес, всеки без технически познания може да го направи.

Защо се джейлбрейк FireStick?

Отговорът на този въпрос е доста прост. Вие джейлбрейк вашия FireStick да се насладите на неограничен / безплатен стрийминг, без да се налага да изгаряте дупка в джоба си.

Jailbreaking носи цялото онлайн стрийминг съдържание в близост до вас. Той отключва истинския потенциал на вашия FireStick.

Независимо дали обичате да гледате филми, телевизионни предавания, телевизия на живо, спорт или почти всичко, джейлбрейк ви дава възможност. С джейлбрейк FireStick имате незабавен достъп до всичко, което искате да гледате.

Вие искате да джейлбрейк вашия FireStick, защото това ви прави режещ кабел в истинския смисъл.

Безопасно ли е & Законно за джейлбрейк FireStick?

Позволете ми да си помисля спокойно.

да!

Jailbreaking FireStick е както БЕЗОПАСЕН, така и ПРАВЕН стига да не предавате поточно съдържание, защитено с авторски права.

Безопасно е, защото не включва промени в системните файлове на операционната система на вашето устройство. Не е като хакване на мобилен Android или iOS-разбиващ iOS.

Не се нуждаете от корен достъп на вашата FireStick OS за джейлбрейк. Вие не манипулирате файлове от основно ниво. Всички тези неща изискват определено ниво на техническа експертиза. Както казах обаче, джейлбрейк FireStick не изисква никакви технически познания. Аз съм лаирсон и бих могъл да направя затвора в рамките на минути.

Когато правите джейлбрейк на FireStick, всичко, което правите, е да получите някои приложения на трети страни, за които говорихме по-късно в това ръководство. Тези приложения не са налични в официалния магазин за приложения на Amazon. Не е нужно да програмирате FireStick по друг начин.

Що се отнася до законността, нарушаването на затвора е 100% законно. Вие притежавате устройството и сте свободни да правите с него всичко, което искате. Вие просто изтегляте някои приложения, които вече се използват от милиони. Това дори не отменя гаранцията на вашето устройство. Всъщност самият Amazon ви позволява да зареждате такива приложения.

За вас обаче има дума за предпазливост. Самоубийството в затвора само по себе си е законно. Но инсталирате приложения на трети страни, които ви дават достъп до неограничен съдържание. Това не са вашите обикновени приложения от Amazon App Store. Не превишавайте законовите граници чрез поточно съдържание, защитено с авторски права. В FireStickTricks.com ви препоръчваме да бъдете добър съдия в действията си и да предавате съдържание, достъпно в публичното пространство.

Освен това, за да защитите поверителността си, винаги използвайте VPN (повече за това по-късно).

Как да Jailbreak FireStick

Въпреки че процесът на джейлбрейка на Amazon Fire Stick не е точно пробив, това също не е някаква наука за ракетата. Разградих процеса по лесно да следват стъпка по стъпка инструкциите. Просто се уверете, че ги следвате точно както е предвидено и ще имате закъсан FireStick за минути.

Може би сте виждали някои напълно заредени Firesticks за продажба в интернет. Такива устройства обикновено се продават с 40-50 долара над цената на дребно. Наистина не е нужно да харчите тези допълнителни пари, когато можете да се справите сами и както казах, "до минути.".

Просто внимателно следвайте стъпките, споменати по-долу, и лесно ще можете да го направите jailbreak Amazon Fire Stick. Успешно изпълнявам тези стъпки няколко пъти на Firestick от второ поколение с Alexa Voice Remote, FireStick 4K и Fire TV Cube. Ще ви покажа и как да използвате Jailbroken FireStick в по-късния раздел на това ръководство. Продължавайте да се настройвате.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра VPN FireStick и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Прочетете: Как да инсталирате и използвате най-добрия VPN за FireStick

Стъпка 1: Поставяне на пожарната пръчка за джейлбрейк

Първо, трябва да настроите настройка на Fire TV Stick / Cube, за да може процесът на джейлбрейка да работи. Тази родна настройка е всичко, което трябва да настроите, за да започнете. НЕ сте проникнали в никакви системни настройки или не манипулирате основните файлове на операционната система. Този хакер за джейлбрейк е по-прост, отколкото повечето хора мислят. Нямате нужда дори от компютър. Всичко, от което се нуждаете, е вашия FireStick, неговото дистанционно и интернет връзка.

1. Включете вашия Amazon Fire TV Stick и изчакайте този начален екран да се зареди

как да джейлбрейк военен

2. Маркирайте лентата с менюта в горната част и отворете Настройки вдясно вдясно

бягство от затвора

3. Сега изберете опцията Моята пожарна телевизия

настройките ми за пожарна телевизия

4. В следния прозорец отворете елемента Опции за програмисти

щракнете върху опции за програмисти

5. Първо, включете опцията Отстраняване на грешки в ADB

включете отстраняване на грешки в adb

6. След това включете опцията Приложения от неизвестни източници

Това ви дава разрешение за изтегляне на приложения извън Amazon App Store.

амазонски фирестик jailbroken

7. Сега трябва да видите тази подкана с съобщение

Продължете напред и изберете Включи за да продължи

включете приложения от неизвестни източници

8. Натиснете бутона за връщане на дистанционното на Amazon Fire TV

Ще ви върне обратно в прозореца за настройки.

отворено Предпочитания

предпочитания за отворен фистрек

9. Отворете Настройките за поверителност

стъпки към бягство от затвора

10. Изключете следните опции, за да спрете споделянето на данните за употреба след като джейлбрейк Fire Stick в настройките за поверителност

 • Данни за използване на устройството
 • Събиране на данни за използването на приложението

променете настройките за поверителност

11. Натиснете бутона за връщане еднократно. Сега трябва да се върнете към Предпочитания прозорец

Кликнете Мониторинг на данни

мониторинг на данни

12. Сега изключете Мониторинг на данни на следващия екран

изключете мониторинга на данни

Стъпка 2: Инсталирайте APK Downloader на FireStick

Jailbreaking е свързан с инсталирането на APK-та на трети страни на устройството FireStick за безплатен поток. Amazon App Store няма тези приложения. За да инсталирате приложения на трети страни, се нуждаете от улесняващо приложение. Това е така, защото Amazon Fire TV Stick не поддържа директно изтегляне през браузъра (както го правите на мобилния си Android).

Приложението, от което ще инсталираме всички наши джейлбрейк приложения е Downloader.

Забележка: Вече не използваме ES File Explorer, тъй като той е преминал и струва $ 9,99 на месец

И така, ето какво ще правим в този раздел: Инсталирайте приложението за изтегляне от Amazon App Store

Нека да продължим с това сега.

1. Отворете отново началния екран на вашия Amazon Fire TV Stick

как да джейлбрейк военен

2. Изберете Търсене опция налична в горния ляв ъгъл на вашия Fire TV (това е иконата на обектива, която трябва да изберете)

джейлбрейк войн

3. В този прозорец за търсене въведете името на приложението Downloader

Щракнете върху Downloader в предложенията за търсене, показани в прозореца на Amazon FireStick

jailbreak amazon fire tv

4. Щракнете върху Downloader на следващия екран

как да хакнете Amazon fire stick

5. Изберете Изтегли (или получавам) на прозореца, който се появява след това

кликнете за изтегляне

6. Изчакайте изтеглянето на приложението Downloader и след това го инсталирайте

Кликнете отворено за стартиране на приложението Downloader

бягство от затвора

7. Отхвърлете всички подкани, които се показват, когато използвате приложението Downloader за първи път

Ще започнете, като щракнете върху секцията от приложението, подчертана на изображението по-долу (където пише HTTP: //)

приложение за изтегляне

Стъпка 3: Джайлбрейк Firestick

Сега ще започнем да инсталираме различни приложения, започвайки от Kodi. Ако не сте наясно, Kodi е медийно приложение, което ви дава достъп до огромния свят на безплатни забавления. Тя ви позволява да гледате любимите си филми, предавания, телевизионни канали, спорт, съдържание за деца и много повече. Да, можете да стриймвате всичко, което искате. Всичко, от което се нуждаете, са правилните Kodi Addons and Builds.

Ще джейлбрейк FireStick с Kodi, използвайки приложението Downloader, което току-що изтеглете от магазина на Amazon. Ето стъпките:

1. Отворете Downloader. Кликнете върху текстовото поле за URL адрес, където пише HTTP: //

как да джайлбрейк firestick с изтегляне

2. Когато се покаже този прозорец, въведете следния URL адрес
https://www.firesticktricks.com/kapk

Кликнете ОТИВАМ

изтегляне jailbreak apk за firestick

3. Изчакайте приложението Downloader да изтегли APK Kodi 18 Leia

изтегляне kodi apk на fire tv stick

4. Щракнете Инсталирай когато файлът е изтеглен

инсталиране на kodi apk към джейлбрейк пожар телевизионен стик

5. Изчакайте инсталирането на APK Kodi

инсталиране на kodi с програма за изтегляне

6. Приложението е инсталирано известието ще потвърди, че Kodi е инсталиран на вашия Amazon Fire TV Stick.

Страхотен! Вашият FireStick вече е джейлбрейк.

Кликнете отворено да управлява Kodi. Ако искате да отворите Kodi по-късно, щракнете Свършен. Можете да го отворите по-късно от Вашите приложения & Списък на каналите.

как да джайлбрейк firestick с изтегляне

7. Kodi ще отнеме минута, за да се отвори, ако е за първи път. Това е нормално Ето как изглежда началният екран на Kodi.

ето как изглежда джейлбрейк фистак

Чудите се какво да правите по-нататък? Kodi е чист шисти засега и няма какво да се играе. За да научите как да използвате затворен FireStick, продължете да четете.

Как да използвате Jailbroken FireStick

Сега, след като вече сте затворили своя Fire TV Stick, е време да знаете как да извлечете максимума от вашето устройство.

Въпреки това, преди да започнете да използвате своя jailbroken Fire Stick, бих искал да ви предупредя, че всичко, което стриймирате в Kodi или други поточни приложения, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

За щастие, има безупречен начин да запазите всичките си поточни дейности скрити от вашия интернет доставчик и правителството. Всичко, от което се нуждаете, е добро VPN за Fire Stick. VPN ви помага да заобиколите Онлайн наблюдение, заглушаване на интернет доставчика и гео ограничения на съдържанието.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Приятен е за Kodi и много лесен за инсталиране на Fire TV / Stick.

Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

Така че, преди да започнете да използвате своя Jailbroken Fire Stick, нека да видим как да използвате ExpressVPN, за да запазите поточните си дейности скрити от любопитни очи.

Етап 1: Абонирайте се за ExpressVPN ТУК. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

Стъпка 2: Включете Fire TV / Stick и отидете на опцията „Search“ в крайната лява част. Сега напишете „Expressvpn“ (без кавички) в лентата за търсене и изберете ExpressVPN, когато се покаже в резултатите от търсенето

инсталирайте expressvpn на jailbroken firestick

Стъпка 3: Кликнете върху „Изтегляне“, за да инсталирате приложението ExpressVPN за Fire TV / Stick.

получите vpn jailbroken firestick

Стъпка 4: Отворете приложението и въведете вашите идентификационни данни за вход, които сте създали, докато купувате абонамента за ExpressVPN. Кликнете върху „Вход“

влизане expressvpn на военен

Стъпка 5: Щракнете върху иконата Power, за да се свържете с VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за FireStick.

свържете expressvpn на пожарната пръчка

Можете също да прочетете по-подробна информация за използването на ExpressVPN с Fire TV / Stick.

Сега, когато вашата Firestick използва защитена връзка, е време да започнете да използвате вашия Jailbroken FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K.

Въпреки че сте инсталирали Kodi, процесът на Jailbreak на FireStick все още не е завършен. Инсталирането на Kodi media player е само началото. Сега трябва да разберем как да използваме Kodi за предаване на безплатни филми, предавания, телевизия на живо и т.н..

Това, което трябва да направите сега, е да инсталирате Kodi добавя или изгражда.

Коди Аддонс

Kodi няма собствена медия. Медиите трябва да се снабдяват от интернет. И за да направите това, се нуждаете от Аддоните.

В мрежата има стотици добавки на Kodi от различни независими разработчици. Само някои от тези добавки предлагат качествено стрийминг.

Подбрахме няколко десетки добавки и ги поставихме в отделно ръководство за Best Addons for Kodi. След като имате Kodi, ще искате да започнете да инсталирате Kodi addons.

Ето бърз преглед на някои от най-добрите добавки от този списък за безплатни филми, предавания и още:

1. Venom Addon (Филми) & Показва): Venom е един от най-добрите добавки на Kodi за съдържание по заявка в наши дни. Не само че има огромна библиотека със съдържание, но и извлича тонове качествени поточни връзки.

Инсталирайте Venom на Kodi

2. Завет (Филми) & Показва): Споразумението е друга качествена добавка, която трябва да има в инвентара си. Тази добавка наскоро беше възродена и работи чудесно за филми, предавания и друго съдържание по заявка. Пробвам!

Инсталирайте Covenant на Kodi

3. Изход Редукс (Филми) & Показва): Exodus Redux е може би най-популярната добавка на Kodi в момента. Този addon предлага огромен каталог със съдържание и изтегля много работещи потоци.

Инсталирайте Exodus Redux на Kodi

4. Безграничен (многофункционален): Ако търсите добавка „всичко в едно“ за филми, предавания, телевизия на живо, документални филми, спорт и различни екстри, опитайте без ограничения. Това е лек добавка, който работи чудесно на FireStick

Инсталирайте Limitless на Kodi

5. Спускане (Многофункционално): Descent е поредното всеобщо пристрастяване, което заслужава известно внимание. Този аддон е сравнително нов в сравнение с други добавки, но върши феноменална работа, като дърпа връзки с най-високо качество.

Инсталирайте Descent на Kodi

Kodi Builds

Имате нужда от Kodi addons, за да стриймвате безплатни филми и предавания. Kodi Builds, от друга страна, не са задължителни. Те обаче могат наистина да подобрят вашето изживяване Kodi на Fire Stick.

Kodi Builds организира вашия Kodi интерфейс по по-удобен за потока начин. Подразбиращата се Kodi кожа не е просто скучна, но и не е много използваема. Изградените заеми на вашия Kodi изцяло нов интерфейс и вълнуващ начин да използвате Kodi. С други думи, те правят Kodi повече случваща се.

Така че, когато джейлбрейк FireStick с Kodi, препоръчвам да получите и изграждане на Kodi.

Друго голямо предимство на Kodi builds е, че те се предлагат с предварително инсталирани добавки. Не е нужно да ги инсталирате отделно.

Точно като за добавките, ние също подготвихме списък с най-добрите Kodi Builds. Ето най-горните снимки от списъка:

1. Без ограничения магия: С милиони потребители, No Limits е може би най-популярната версия на Kodi. Тази компилация предлага гладък, безтруден и лесен за използване интерфейс. Той пакетира тонове предварително инсталирани видео добавки за филми, предавания, телевизия на живо и др. Опитай!

Инсталирайте Kodi No Limits Build

2. Xontech Build: Това е друга конструкция, която бихте искали да направите снимка, ако искате да надстроите интерфейса на Kodi. Кокетният дизайн и натоварването на най-високо оценените добавки правят това изграждане задължително.

Инсталирайте Xontech Build на Kodi

3. Титанова конструкция: Тази компилация е част от популярния съветник на Supreme Builds. Titanium е лека конструкция, която работи чудесно на всички поддържани от Kodi устройства. Той разполага с много популярни добавки за всички ваши нужди за стрийминг.

Инсталирайте Titanium Build на Kodi

Също така, разгледайте нашето Ръководство за крайни начинаещи за Kodi, което ще ви помогне да научите как да използвате Kodi.

Как да затворите FireStick (YouTube Video)

Как да Jailbreak FireStick (метод на ES File Explorer)

Не е необходимо да следвате това, ако вече сте прекъснали своя Firestick с горепосочения метод. Ако приложението Downloader не е достъпно във вашия регион, можете да използвате ES File Explorer за джейлбрейк FireStick. Моля, обърнете внимание, че страничното зареждане вече не е безплатно за ES File Explorer. Имате нужда от платен абонамент, който струва $ 9,99 всеки месец. Приложението предлага и безплатна пробна версия за 7 дни.

Следвайте стъпките по-долу, за да джейлбрейк вашия Firestick:

 1. Отидете на Настройки > Моята пожарна телевизия
 2. отворено Опции за програмисти
 3. Включи Приложения от неизвестни източници
 4. Върнете се към Настройки страница
 5. отворено Предпочитания > Настройките за поверителност
 6. Изключване Данни за използване на устройството
 7. Изключване Събиране на данни за използването на приложението
 8. Отидете на началния екран от вашия Fire Stick
 9. Изберете Търсене инструмент в горния ляв ъгъл
 10. Тип ES File Explorer с дистанционно управление на вашия FireStick / Fire TV / Fire TV Cube
 11. Кликнете ES File Explorer, когато се покаже в резултатите от търсенето
 12. Кликнете Изтегли
 13. Изчакайте, докато ES File Explorer се изтегли и инсталира
 14. Кликнете отворено да стартирате приложението ES File Explorer
 15. В дясната част на ES File Explorer изберете и щракнете върху иконата Downloader
 16. Кликнете +нов на дъното
 17. Въведете URL адреса HTTPS: // WWW.firesticktricks.com/kapk в полето Път. Въведете име в полето Име
 18. Кликнете Свали сега
 19. Когато файлът на Kodi APK се изтегли, щракнете Отвори файл
 20. Кликнете Инсталирай на следващия подкана
 21. Превъртете долу вдясно на следващия прозорец и щракнете Инсталирай отново
 22. Ще видите Приложението е инсталирано известие скоро. Страхотен! Имате jailbroken Firestick сега

Най-добрите Jailbreak приложения за FireStick

Kodi е един чудесен начин за джейлбрейк FireStick. Но това не е единственият начин. Има някои невероятни APK файлове, които можете да инсталирате и да започнете да гледате любимото си съдържание за нула време.

Опровержение: Не мога да гарантирам правния статус на тези приложения. Потребителите НЕ трябва да използват споменатите приложения за достъп до авторски права. Препоръчвам да гледате само безплатно съдържание, което е достъпно в публичното пространство и е без авторски права.

В този раздел от ръководството ще инсталираме различните приложения на Amazon Fire TV. С тези приложения ще получите достъп до неограничен брой филми, предавания, телевизия на живо и спорт за безплатно предаване. Тези приложения са внимателно подбрани за потребители на FireStick като вас и мен.

Тези приложения не изискват никаква регистрация, регистрация или имейл адрес.

Ето приложенията, които подбрахме за вас:

кино & Телевизионни предавания

 • Кино APK
 • Тайфун APK

Телевизия на живо + Спорт

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Не забравяйте, че нито един от гореспоменатите приложения не е наличен в магазина за приложения на Amazon. Следователно ще трябва да активирате Приложения от неизвестни източници за всички тези приложения, като отидете в Настройки > Моята пожарна телевизия > Опции за програмисти.

Препоръчителна услуга за гладко поточно предаване

Говорим за това как да джейлбрейк FireStick. Дискусията обаче едва ли ще бъде завършена, докато не се спомене тази конкретна услуга.

Истински дебрид!

Real Debrid е първокласен генератор на връзки. И това е най-популярният премиум генератор на връзки, докато пиша това ръководство. Работи с много Fire TV и FireStick приложения, включително Kodi.

С Real Debrid влезте, можете да подобрите драстичното си преживяване драматично на Amazon FireStick.

Докато приложенията за джейлбрейк на FireStick, които препоръчваме тук, работят чудесно, те предлагат много по-невероятно изживяване, когато са сдвоени с услугата Real Debrid.

Аз съм потребител на тази услуга, тъй като дори не си спомням. Затова горещо го препоръчвам на моите читатели.

Можете да получите тази услуга от нейния официален уебсайт. По-късно в това ръководство ще ви покажа как да настроите и използвате Real Debrid с различни приложения Fire TV Stick за по-добро изживяване, докато гледате филми и телевизионни предавания.

Кино APK (Филми & Показва)

Cinema APK е едно от най-популярните приложения на трета страна за затвора за безплатно предаване на филми и телевизионни програми по заявка. Това приложение съществува от доста време и се доверява на стотици хиляди потребители на Fire TV / Fire TV Cube / FireStick по целия свят.

Това е просто и удобно за потребителя приложение с множество филми и шоу програми за безкрайно забавно изживяване на Fire Stick.

Уверете се, че Приложенията от неизвестни източници са включени (отидете на Настройки на FireStick > Моята пожарна телевизия > Опции за програмисти)

Ето процеса на инсталиране на джейлбрейк FireStick / Fire TV устройства с Cinema APK:

1. Отворете приложението Downloader на своя Fire TV Stick. На главния екран щракнете, където пише HTTP: //

изтегляне

2. Използвайте екранната клавиатура, за да въведете следния URL адрес - firesticktricks.com/cinema

Натиснете бутона за възпроизвеждане / пауза на дистанционното или щракнете ОТИВАМ

изтегляне на филми приложение на Firestick

3. Изчакайте изтеглянето на файла APK на Cinema HD APK

безплатни филми на пожарна пръчка на Amazon

4. Щракнете Инсталирай следващия

щракнете върху инсталиране

5. Изчакайте да се инсталира Cinema HD APK

изчакайте инсталацията

7. Щракнете отворено когато приложението Cinema HD Fire Stick джейлбрейк е инсталирано

firestick jailbreak

Нека започнем с приложението Cinema HD на вашия отключен FireStick. След като джейлбрейк Firestick / FireStick 4K, това приложение ви предоставя безплатен достъп до много съдържание.

8. Ако това е първото изпълнение, щракнете Позволява когато бъдете подканени

как да джейлбрейк амазон огън стик с кино apk

9. Продължете и щракнете Инсталирай да надстроите до последната версия, ако бъдете подканени

10. Щракнете приемам в тази изскачаща информация за отказ от отговорност

приложение за кино

11. Щракнете Добре в този прозорец на промените

дневник за промяна на приложението за кино

Сега ето приложението Cinema HD за вас. Това е основният екран, на който ще намерите телевизионните предавания

кино за начален екран hd

За да сортирате съдържанието по жанрове или категории, щракнете върху триъгълника нагоре

пожарната джейлбрейк

Изберете от категории като популярни, тенденции, най-високо оценени и т.н..

как да използвате jailbroken firestick с кино apk

Опцията за търсене и филтърът за година са в горния десен ъгъл на екрана

икона за търсене на кино

Търсите филми вместо това? Щракнете върху опцията с 3 реда в горния ляв ъгъл, за да отворите това падащо меню

щракнете върху менюто

Кликнете кино тук

кино

За да персонализирате или настроите Cinema APK HD, щракнете Настройки в падащото меню.

настройки на киното

Въпреки че тук има много опции, ние ще засегнем само най-важния - настройка на Real Debrid

Превъртете надолу до секцията Premium Account

Кликнете Влезте в Real-Debrid

щракнете върху истински дебрид

Виждате този прозорец с кода за разрешаване / активиране

Използвайте вашия компютър или мобилен браузър и отидете на https://real-debrid.com/device

Влезте с вашия акаунт Real Debrid и въведете кода, който виждате на екрана си FireStick

jailbreak amazon fire tv

След успешно разрешение ще видите „Разрешено за реално премахване“

как да използвате jailbroken firestick

Тайфун телевизия APK (Филми & Показва)

Typhoon TV е едно от най-новите приложения за джайлбрейк за съдържание по заявка. Въпреки че е нова, тя си е създала доста име.

Това приложение предлага огромна линия от филми и предавания. Той също така изтегля най-добрите поточни връзки от най-надеждните източници в мрежата.

Typhoon TV е лесно за използване приложение за джейлбрейк FireStick с лесен интерфейс. Вярвам, че джейлбрейкът на Fire Stick не би бил верен без това приложение.

Ето как инсталирате Typhoon TV на FireStick:

1. Отворете Downloader приложение на вашето устройство

Щракнете върху секцията на главния екран, където пише HTTP: //

начална страница за изтегляне

2. Въведете следния изходен URL адрес: firesticktricks.com/typ

Кликнете ОТИВАМ

тайфун връзка за изтегляне на приложение

3. Изчакайте изтеглянето на APP на Typhoon TV

изчакайте изтеглянето

4. Изберете Инсталирай когато тази подкана се покаже

джейлбрейк фистрек с тайфун телевизия

5. Изчакайте да се инсталира приложението Typhoon TV

инсталиране на приложение тайфун джейлбрейк

6. Щракнете отворено когато това приложение за бягство от FireStick е инсталирано

фисташки хак

7. Щракнете Позволява да предостави необходимото разрешение на Typhoon TV

как да джейлбрейк военен

8. Щракнете Добре в този подкана за промяна

дневник за промяна на тайфуна

9. Изберете желания видео плейър по подразбиране. Препоръчвам да използвате MX Player

Това може да бъде променено по-късно в настройките на телевизор Тайфун.

изберете играч по подразбиране

10. Когато бъдете подканени, щракнете приемам в тази изскачаща информация за отказ от отговорност

изскачащо съобщение за отказ от тайфун

Това ще бъде основният прозорец на приложението Typhoon TV. На главния екран приложението първо показва телевизионните предавания. Това обаче може да се промени чрез настройките на приложението

тайфун начален екран

Можете също така бързо да превключвате между Филми и Шоу от менюто на приложението

Кликнете върху иконата на 3 реда в горния ляв ъгъл

настройки за тайфун

Изберете Филми в опциите

кликнете върху филми

Ето екрана с филми

По подразбиране първо се показват филми от категорията „Най-популярни“

безплатно филмово приложение за джейлбрейк фистак

Кликнете върху триъгълника с главата надолу, за да изберете повече категории

приложение за гледане на филми на джейлбрейк огън стик

В горната дясна част на приложението можете да използвате опцията за търсене, ако търсите нещо конкретно (например можете да търсите по името на филма или шоуто)

търсене на тайфун телевизия

Нека да разгледаме накратко категориите на телевизия Typhoon и как да се регистрирате за Real Debrid

Щракнете върху бутона на 3-реда меню в горния ляв ъгъл отново и от падащото меню щракнете Настройки

щракнете върху настройки

Както казах, можете да промените плейъра по подразбиране от Настройки

промяна на плейъра по подразбиране

Превъртете надолу до В реално Debrid раздел

Кликнете Влезте в Real-Debrid

джейлбрейк войн

Когато се покаже този прозорец, запишете кода на разрешението

Отворете https://real-debrid.com/device в уеб браузър и въведете този код

Може да се наложи да влезете в акаунта си в Real Debrid

истинско разрешение за дебрид

Когато авторизацията приключи, състоянието се променя на Вход

jailbreak amazon fire tv

Настройката на Typhoon TV вече е завършена и готова да предава вашето любимо съдържание.

Mobdro (за телевизия на живо)

Mobdro е невероятно популярно приложение на телевизия FireStick на живо, което премахва всички граници и довежда каналите за кабелна телевизия право към вашия джейлбрейк Amazon Fire TV / FireStick.

Това приложение разполага с много канали от САЩ, Канада, Европа и други части на света. Простият, но изключително функционален интерфейс на приложението улеснява намирането на всеки канал, който търсите.

Запознатите категории ви улесняват да изберете типа съдържание, което искате да гледате, включително новини, предавания, филми, спорт, музика и много други. Опцията за търсене ви позволява бързо да намерите телевизионните канали, които искате да гледате на устройството си FireStick.

Ето стъпките към джейлбрейк FireStick / Fire TV / Fire TV Cube с Mobdro:

1. Изпълнете Downloader приложение на FireStick и щракнете върху текстовото поле, което казва HTTP: //

jailbreak firestick за телевизионни канали на живо

2. Въведете URL адреса firesticktricks.com/mob

Кликнете ОТИВАМ или натиснете бутона за възпроизвеждане / пауза на дистанционното управление

безплатна телевизия на живо на Amazon fire tv stick

3. Изчакайте Mobdro APK файла, докато той бъде изтеглен

изтегляне на живо tv apk

4. Щракнете Инсталирай когато бъдете подканени

инсталирайте приложението mobdro jailbreak

5. Изчакайте, докато приложението Mobdro jailbreak за FireStick е инсталирано

изчакайте инсталацията

6. Щракнете отворено когато приложението е инсталирано

инсталиран mobdro на фисташки

7. Щракнете Съгласен когато бъдете подканени. Този подкана се появява само когато стартирате приложението първия път след инсталирането

mobdro начален екран

8. Щракнете Позволява когато се появи тази подкана

jailbroken firestick канали

Това е основният прозорец на приложението Mobdro

mobdro

Можете да видите различни категории отгоре, включително канали, новини, предавания, филми, спорт и т.н..

Категорията „Канали“ е мястото, където ще намерите всичките си канали на едно място. Можете да използвате останалите категории, за да изследвате каналите по жанр.

списък на каналите

Ето как изглежда списъкът на каналите. Просто щракнете върху канал и започнете стрийминг.

популярни телевизионни канали на firestick

Ако търсите конкретен канал, върнете се на началния екран на Mobdro и кликнете върху иконата за търсене в горния ляв ъгъл

канали за търсене

Това приложение вече е готово за използване.

OLA TV (за телевизия на живо & Спорт)

OLA TV е друго страхотно приложение, което можете да използвате за джейлбрейк FireStick. Приложението ви предлага богата колекция от сателитни канали от цял ​​свят и цял от тях от САЩ.

Ще намерите канали в почти всички категории, включително новини, развлечения, начин на живот, образование и други. Той също има силен спортен сегмент, който ви позволява да гледате любимите си спортове, включително бейзбол, голф, баскетбол, футбол, футбол и т.н..

Ola TV е едно от най-актуалните приложения за телевизия на живо в наши дни. Дава ви достъп до напълно заредени канали на Amazon Fire Stick. Ще му се насладите като резачка за шнур.

Изпълнете следните стъпки, за да инсталирате Ola TV и джейлбрейк вашия FireStick / Fire TV / TV Cube:

1. Стартирайте Downloader приложение, което сте инсталирали по-рано

Когато се покаже главният екран, щракнете там, където виждате текстовото поле HTTP: //

jailbreak firestick с ola tv

2. Въведете следния URL адрес на този екран: firesticktricks.com/ola

Кликнете ОТИВАМ или натиснете бутона за възпроизвеждане / пауза на дистанционното управление

въведете URL адреса

3. Изчакайте няколко секунди, докато изтегли файла за приложение на джейлбрейк Frestick на OLA TV

джейлбрейк огнена пръчка

4. Щракнете Инсталирай когато видите този прозорец

Амазонка пожарна пръчка джейлбрейк

5. Изчакайте инсталирането на Ola TV

изчакайте инсталацията

6. Щракнете OPEN за да стартирате приложението

jailbroken firestick с ola tv

7. Влизате веднага на главния екран на приложението. Всъщност това е единственият прозорец, който изброява каналите на телевизия на живо

8. Продължете напред и изберете една от опциите

канали на Firestick

9. На началния екран на приложението ще намерите свързаните канали в категорията, която сте избрали. Изберете канал и започнете стрийминг

телевизионни канали на живо на джейлбрейк огън стик 4k

Ето как да джейлбрейк FireStick с приложението OLA TV.

HD Streamz (Спорт)

Докато HD Streamz има убедителен списък на телевизионни канали на живо, той е най-известен със своята колекция от спортни канали.

Това приложение разполага с много спортни канали от САЩ, както и от други части на света. Можете да гледате бейзбол, баскетбол, тенис, борба и други.

В допълнение към спортните канали, можете също да разглеждате любимите си канали в различни други категории, включително развлечения, музика, филми и деца.

HD Streamz има прост и лесен за използване интерфейс, за да започнете бързо. Ето защо, аз го избрах като едно от най-добрите приложения за джейлбрейк Amazon Fire TV устройства.

Нека да следваме тези стъпки за джейлбрейк FireStick с HD Streamz:

1. Отидете на Downloader приложение на вашия FireStick и го отворете

как да гледате спортове на живо на джейлбрейк амазонски военен

2. Въведете следния URL адрес firesticktricks.com/hds

Натиснете бутона за възпроизвеждане / пауза на вашето дистанционно управление или щракнете Отивам

как да джейлбрейк firestick с hd streamz

3. Изчакайте HD Streamz APK файла за изтегляне, за да джейлбрейк FireStick

изчакайте изтеглянето на apk

4. Щракнете Инсталирай когато бъдете подканени

инсталирайте hd streamz ап

5. Изчакайте да завърши инсталирането на приложението HD Streamz

firestick jailbreak

6. Щракнете OPEN продължавам

щракнете ОТВОРЕНО

7. Щракнете Позволява когато видите това изскачащо съобщение

позволява

Това е основният екран на приложението HD Streamz

Той има някои канали на основния си екран. Ако не можете да намерите канала, който търсите, щракнете върху една от категориите в средата, озаглавена „Разгледайте категории“

огнена пръчка джейлбрейк канали

Например, когато щракнете върху категорията Спорт, се показват свързаните канали.

Дори на този екран можете да преминете към една от другите категории от менюто отляво.

спортни канали

Просто изберете канала, който искате да гледате, и започнете стрийминг.

Можете да потърсите канал по негово име. Просто щракнете върху опцията за търсене в горния десен ъгъл.

как да джейлбрейк и да използваш военен

Ето как да използвате HD Streams, след като сте затворили Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Как да получите нов App Store за FireStick

Сега, когато вече сте прекъснали своя FireStick, всички сте готови да започнете стрийминг. Но знаете ли, че все още можете да направите много повече с него?

Вашият FireStick разполага с официалния магазин на Amazon за стотици приложения. Въпреки това, Amazon Store пропуска много готини приложения, които могат да направят вашето изживяване FireStick толкова по-невероятно.

За щастие, можете да инсталирате магазин за приложения на трети страни, наречен Aptoide TV, на устройството си Fire Stick. Aptoide TV разполага с цял набор от невероятни приложения, които няма да намерите в Amazon Store.

Aptoide TV е добре обмислен и професионално проектиран магазин за приложения, който ви позволява бързо да намерите и инсталирате различни приложения на трети страни, включително приложения за поточно предаване и поддръжка & помощни приложения.

Предоставям бързи стъпки за инсталиране на Aptoide на вашия FireStick / Fire Stick 4K. За подробни инструкции прочетете нашето ръководство за инсталиране & използвайте Aptoide TV на FireStick.

1. Отворете приложението Downloader

2. Въведете следната връзка: firesticktricks.com/store

Кликнете върху Go

нов магазин за приложения за Amazon firestick

3. Изберете отворено когато приложението е инсталирано

бягство от затвора

4. Това е началният екран на телевизия Aptoide на Fire Stick. Можете да започнете да търсите приложенията, които искате да инсталирате

aptoide начален екран

Съвет за бонус - Вземете IPTV за FireStick

Докато вашият jailbroken FireStick / Fire Stick 4K ви дава достъп до много безплатни опции за стрийминг на телевизия на живо, има някои рентабилни, първокласни IPTV услуги, които можете да използвате за по-добро поточно изживяване.

Премиум IPTV услугите са по-надеждни от техните безплатни колеги. Въпреки това, в сравнение с обикновения абонамент за кабелна телевизия, те струват само малка част.

Можете да разгледате нашия пълен списък с първокласни IPTV услуги тук.

Ето нашите най-добри снимки от списъка за филми на живо, телевизия, спорт и други:

Sapphire Secure: За едва 5 долара на месец Sapphire Secure ви дава достъп до близо 4000 канала от цял ​​свят. Услугата разполага и с динамично ръководство за електронни програми (EPG), за да бъде в крак с графика.

Инсталирайте Sapphire Secure на FireStick

Sportz TV: Sportz TV предлага много канали за кабелна телевизия от САЩ, Великобритания и други страни. Много канали поточат в пълна HD резолюция. Месечните планове започват от $ 9,95 на месец и получавате поддръжка за поне 2 устройства.

Инсталирайте Sportz TV на FireStick

Nitro TV: Тази IPTV услуга ви дава достъп до повече от 6000 канала за кабелна телевизия от цял ​​свят само за $ 20 на месец (2 връзки). Можете да инсталирате Nitro TV APK на FireStick. Той също така поддържа M3U плейлиста, което ви позволява да го използвате с много IPTV плейъри.

Как да инсталирате Nitro TV

често задавани въпроси

Колко струва Jailbreak Firestick?

Затвора е напълно БЕЗПЛАТНО процес. Докато изпадате в затвора, вие зареждате определени приложения, които ви дават достъп до неограничен брой филми, предавания, телевизия на живо и др..

Какво означава да джейлбрейк FireStick?

Jailbreaking FireStick просто означава да инсталирате определени поточни приложения на вашето устройство, сякаш това е просто още един ден. Джайлбрейк не изисква никакви промени на ниво система. Освен това не изисква специални технически познания. Достатъчно е само основното разбиране за това как да зареждате приложения на FireStick.

Можете ли да влезете в Trouble за Jailbreaking FireStick?

Jailbroken FireStick ви предоставя неограничен достъп до безплатно съдържание. Трябва обаче да стъпвате внимателно. Можете несъзнателно да завършите поточно съдържание, защитено с авторски права, и да изпаднете в правни проблеми.

В FireStickTricks.com винаги съветваме нашите потребители да предават поточно съдържание в публичното пространство и да бъдат добър преценка на техните действия. В същото време ние също се застъпваме за вашето право на поверителност. Затова силно се препоръчва винаги да използвате VPN с вашето джейлбрейк устройство.

Какво можете да гледате на Jailbroken FireStick?

Можеш гледайте почти всичко, което искате с вашия jailbroken FireStick. След като джейлбрейк FireStick, премахвате всички ограничения и получавате достъп до филми, предавания, телевизия на живо, спорт, документални филми и още много други.

Какво прави Jailbroken FireStick?

Jailbroken FireStick ви дава достъп до безкрайния пул медии (включително филми, предавания, телевизия на живо и много повече), достъпни в интернет. Чрез нарушаване на вашето устройство, вие прекратявате ограниченията, наложени от производителя. След джейлбрейк можете да инсталирате приложения на трети страни като Kodi, Cinema HD и др. Jailbroken FireStick ви помага да спестите пари.

Безопасно ли е джейлбрейк FireStick?

Технически погледнато това, което демонстрирах в това ръководство, всъщност не е джейлбрейк. Реалният процес на джейлбрейк изисква настройване на операционна система и достъп до главните файлове. Това, което направихте тук, е просто да инсталирате няколко приложения на вашия FireStick. Това означава, нашия джейлбрейк процес е 100% безрисков.

Губя ли гаранцията на Amazon FireStick, когато я изтърпя?

Вие не губите или анулирате FireStick гаранция, тъй като всичко, което правите, е да инсталирате приложение и да не правите никакви промени в софтуера или хардуера на устройството..

Какви канали са на Jailbroken FireStick?

Всеки канал, който искате. След джейлбрейк FireStick ще имате достъп до много приложения и канали на трети страни. Можете обаче да продължите да използвате официалните канали, достъпни чрез Amazon Store. Може да искате да разгледате нашия списък с най-добрите канали на FireStick.

Дали забавянето на затвора забавя моята Amazon FireStick?

В идеалния случай не става. Kodi е леко приложение и няма значително или забележимо въздействие върху производителността на FireStick. Съхранението на Fire TV Stick обаче е ограничено и ако вече е отделено много място, може да възникнат проблеми с производителността. Би било добра идея да изчистите съхранението на FireStick на всички елементарни и ненужни файлове. Например, ако сте инсталирали приложения на трети страни на FireStick, не забравяйте да изтриете APK файловете, за да изчистите място.

Как да Jailbreak FireStick 4K?

Всички линии на Fire TV устройства - включително FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K, Fire TV Cube - са по същество еднакви. Следователно методът на джейлбрейк, който предоставихме в тази публикация, работи също толкова добре за FireStick 4K, както и за всяко друго устройство на Fire TV. Не е нужно да правите нещо различно. Следвах едни и същи стъпки от затвора на всички устройства на Fire TV успешно. Можете да направите същото. Ако все пак се сблъскате с уникален проблем, свържете се с нас чрез секцията за коментари по-долу. Ще се опитаме да предоставим възможно най-добрата помощ.

Как да джейлбрейк FireStick без акаунта в Amazon?

Имате нужда от акаунт в Amazon, за да настроите своя FireStick при първия му използване. Можете да джейлбрейк FireStick само след като го настроите.

За съжаление няма начин да настроите устройството без акаунта в Amazon. Следователно, няма начин да избягате от устройството без акаунта в Amazon.

Трябва ли да си купя напълно заредена Fire Stick?

Аз съм силно против закупуването на устройство с предварително затвора. Най-добре е да закупите оригиналния FireStick и да го използвате направо извън кутията. Онези, които ви продават jailbroken FireStick / Fire TV / Cube, може да са подправили вашия софтуер или хардуер и по други начини. Освен това има много известни случаи, в които продавачите на джейлбрейк Firesticks са изправени пред съдебни такси.

заключение

И така, сега знаете как да направите джейлбрейк на FireStick и как работят FireSticks, след като са джейлбрейк. Процесът на джейлбрейк включва инсталирането на приложения за джейлбрейк на FireStick. След като направите това, може да искате да повишите вашето забавление на следващото ниво. Това можете да направите с най-добрите FireStick приложения, Kodi Builds и Kodi Addons.

Iilbreak Amazon FireStick всеки път, когато си купя нов. Използвам този джейлбрейк от няколко месеца без никакви хълцания или караници. Уверен съм, че ще работи чудесно и за вас. Но ако се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да ни пуснете коментар по-долу. Ще направя всичко възможно да се погрижа за вашите проблеми.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me