Kako zapreti FireStick (februar 2020)

>

V tem priročniku se boste naučili kako jailbreak FireStick in namestite priljubljene pretočne aplikacije za brezplačne filme, TV oddaje, TV v živo, šport in še veliko več. Prikazana metoda zapor iz zapora leta 2020 deluje tudi naprej FireStick 4K, Fire TV in Fire TV Cube.

Za neverjetno izkušnjo pretakanja se prepričajte, da upoštevate vse po korakih, kot je prikazano v tem priročniku.

jailbreak firestickAmazon FireStick je neverjetno priljubljena pretočna naprava. Ta preprosta, a bogata s funkcijami, je poceni rešitev za pretvorbo katerega koli navadnega televizorja z združljivostjo HDMI v pametni televizor. FireStick omogoča pretakanje vsebine iz različnih spletnih medijev in zabavnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video, Hulu in več TV omrežij.

To je vse čudovito. Ampak, obstaja velika pomanjkljivost. Če želite gledati vsebino prek teh zabavnih storitev, morate plačati naročnino. In njihove naročnine niso poceni; ti lahko zažgejo veliko luknjo v žepu.

To je razlog, zakaj mi jailbreak FireStick. Jailbreaking vam omogoča, da dobite zunanje pretočne aplikacije, ki vam omogočajo brezplačen dostop do vseh vaših najljubših filmov, oddaj, televizijskih programov v živo, športa in še več.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Ne spodbujamo ali promoviramo pretakanja vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami. Bodite pridni samo pri svojih dejanjih.

Kaj je FireStick Jailbreak?

Jailbreak je preprost postopek odklepanja FireStic-a in omogočanje dostopa do baze brez vsebine na internetu..

Ko zaprete svoj FireStick, presežete omejitve, ki so na napravi, ko ste jo prvič kupili.

Jailbreak FireStick vključuje namestitev aplikacij in storitev drugih proizvajalcev, ki niso vključene v Amazon Store.

Jailbreaking si lahko predstavljate kot rušenje stene, ki stoji med vami in neomejeno zabavo. To je način za kramp Firestick, vendar brez škode na napravi.

FireStick jailbreak je namenjen vsem uporabnikom, ki želijo uživati ​​neomejeno pretakanje in brez meja.

In, na srečo, to je tako enostaven postopek, ki ga lahko stori vsak, ki nima tehničnega znanja.

Zakaj zapreti FireStick?

Odgovor na to vprašanje je precej preprost. Izklopite svoj FireStick, da uživate v neomejenem / brezplačnem pretakanju, ne da bi morali zažgati luknjo v žepu.

Jailbreaking prinaša vso spletno pretočno vsebino nedosegljivo. Odklene resnični potencial vašega FireSticka.

Ne glede na to, ali želite gledati filme, TV-oddaje, TV v živo, šport ali kaj drugega, vam lahko pobegne iz zapora. Z jailbroken FireStick imate takojšen dostop do vsega, kar želite gledati.

Želite zapreti svoj FireStick, ker ste tako rezalec vrvic v pravem pomenu.

Ali je varno & Zakonsko za jailbreak FireStick?

Naj se sprostim.

Da!

Jailbreaking FireStick je varen in pravni dokler ne prenašate nobene vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami.

Varno je, ker ne vključuje nobenih sprememb sistemskih datotek operacijskega sistema vaše naprave. Ni všeč taksist za mobilni telefon Android ali iilbreaking iOS.

Za jailbreaking ne potrebujete korenskega dostopa do svoje FireStick OS. Z nobenimi datotekami na osnovni ravni ne manipulirate. Vse te stvari zahtevajo določeno raven tehničnega znanja. Vendar pa, kot sem rekel, zaporni FireStick ne potrebuje nobenega tehničnega znanja. Jaz sem strokovnjak in bi lahko izbruhnil iz zapora v nekaj minutah.

Ko naredite FireStick jailbreak, morate samo dobiti nekatere aplikacije drugih proizvajalcev, o katerih smo govorili v tem priročniku. Te aplikacije niso na voljo v uradni trgovini aplikacij Amazon. FireStick vam ni treba programirati na noben drug način.

Kar zadeva zakonitost, je izklic iz zapora 100% zakonit. Napravo imate v lasti in z njo lahko počnete karkoli želite. Preprosto prenašate nekatere aplikacije, ki jih milijoni že uporabljajo. Garancije za vašo napravo niti ne razveljavi. Pravzaprav vam Amazon sam omogoča, da si naložite takšne aplikacije.

Vendar pa za vas obstaja beseda previdnosti. Jakovski preboj je sam po sebi zakonit. Toda nameščate aplikacije drugih proizvajalcev, ki omogočajo dostop do neomejene vsebine. To niso vaše običajne aplikacije iz trgovine Amazon App Store. Ne prekoračite zakonskih meja s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami. Na FireStickTricks.com vas spodbujamo, da dobro ocenjujete svoja dejanja in prenašate vsebino, ki je na voljo v javni domeni.

Če želite varovati svojo zasebnost, vedno uporabite VPN (več o tem kasneje).

Kako Jailbreak FireStick

Čeprav postopek zapora iz zapornice Amazon Fire Stick ni ravno pravi potez, tudi to ni nekaj raketne znanosti. Proces sem razčlenil po enostavnem sledenju navodilom po korakih. Prepričajte se, da jih sledite točno tako, kot je določeno, in v nekaj minutah boste imeli pokvarjen FireStick.

Morda ste videli nekaj popolnoma naloženih Firesticks za prodajo na internetu. Takšne naprave se običajno prodajajo za 40-50 dolarjev nad maloprodajno ceno. Resnično vam ni treba zapravljati teh dodatnih dolarjev, ko lahko to storite sami in kot sem rekel, "v nekaj minutah.".

Samo natančno sledite spodnjim korakom in zlahka boste to zmogli jailbreak Amazon Fire Stick. Te korake večkrat uspešno izvajam na Firestick 2. generacije z Alexa Voice Remote, FireStick 4K in Fire TV Cube. Pokazal vam bom tudi, kako uporabljati Jailbroken FireStick v naslednjem razdelku tega priročnika. Ostani na vezi.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Preberite: Kako namestiti in uporabljati najboljši VPN za FireStick

1. korak: Nastavitev požarne palice za zapor

Najprej morate prilagoditi nastavitev na Fire TV Stick / Cube, da omogočite delovanje jailbreak-a. Ta naravna nastavitev je vse, kar morate spremeniti, če želite začeti. Niste infiltrirali nobenih sistemskih nastavitev ali manipulirali z nobenimi datotekami jedrnega sistema operacijskega sistema. Ta jailbreak hack je preprostejši, kot si večina misli. Ne potrebujete niti računalnika. Vse, kar potrebujete, je vaš FireStick, daljinski upravljalnik in internetna povezava.

1. Vklopite Amazon Fire TV Stick in počakajte, da se naloži ta začetni zaslon

kako jailbreak firestick

2. Označite vrstico z meniji na vrhu in se pomaknite do Nastavitve na skrajni desni strani

jailbreak firestick

3. Zdaj izberite možnost Moja Fire TV

moje nastavitve požarne televizije

4. V naslednjem oknu odprite element Možnosti razvijalca

kliknite možnosti razvijalca

5. Najprej vklopite možnost Odpravljanje napak ADB

vklopite razhroščevanje adb

6. Nato vklopite možnost Aplikacije iz neznanih virov

To vam omogoča dovoljenje za prenos aplikacij zunaj Amazonove trgovine.

amazon firestick jailbroken

7. Ta poziv morate zdaj videti s sporočilom

Pojdi naprej in izberi Vklopiti da bi nadaljeval

vklopite aplikacije iz neznanih virov

8. Pritisnite gumb za nazaj na daljinskem upravljalniku Amazon Fire TV

Odprlo vas bo nazaj v okno z nastavitvami.

Odprto Nastavitve

odprte nastavitve za firestick

9. Odprite Nastavitve zasebnosti

koraki do pobega iz zapora

10. Izklopite naslednje možnosti, če želite ustaviti skupno rabo podatkov o uporabi, potem ko potegnete Fire Stick v nastavitvah zasebnosti

 • Podatki o uporabi naprave
 • Zberite podatke o uporabi aplikacije

spremenite nastavitve zasebnosti

11. Enkrat pritisnite gumb za nazaj. Zdaj bi se morali vrniti k Nastavitve okno

Kliknite Spremljanje podatkov

spremljanje podatkov

12. Zdaj izklopite Spremljanje podatkov na naslednjem zaslonu

izklopite spremljanje podatkov

2. korak: Namestite APK Downloader na FireStick

Jailbreaking je namenjen namestitvi zunanjih APK-jev na napravi FireStick za brezplačno pretakanje. Amazon App Store teh aplikacij nima. Če želite namestiti aplikacije drugih proizvajalcev, potrebujete aplikacijo za poenostavitev. To je zato, ker Amazon Fire TV Stick ne podpira neposrednega prenosa prek brskalnika (kot to počnete na mobilnem telefonu Android).

Aplikacija, iz katere bomo namestili vse naše jailbreak aplikacije Downloader.

Opomba: Program za pregledovanje datotek ES ne uporabljamo več, saj je bil premierni in zaračuna 9,99 USD na mesec

Torej, tukaj je tisto, kar bomo storili v tem razdelku: Namestite program Downloader iz Amazon App Store

Počnimo s tem.

1. Ponovno se vrnite na začetni zaslon Amazon Fire TV Stick

kako jailbreak firestick

2. Izberite Iskanje možnost je na voljo v zgornjem levem kotu ognjene televizije (to je ikona objektiva, ki jo morate izbrati)

jailbreaking firestick

3. V to iskalno okno vnesite ime aplikacije Downloader

V predlogah za iskanje, ki so prikazani v oknu Amazon FireStick, kliknite Downloader

jailbreak amazon fire TV

4. Kliknite na Downloader ikono na naslednjem zaslonu

kako loviti amazonsko ognjeno palico

5. Izberite Prenesi (ali Pridite) v naslednjem oknu

kliknite prenos

6. Počakajte, da se aplikacija Downloader prenese in nato namestite

Kliknite Odprto za zagon aplikacije Downloader

jailbreak firestick

7. Zavrnite vse pozive, ki so prikazani, ko prvič uporabljate program Downloader

Začeli boste s klikom na razdelek aplikacije, označen na spodnji sliki (kjer piše http: //)

aplikacija za prenos

3. korak: Jailbreak Firestick

Zdaj bomo začeli nameščati različne aplikacije, začenši s Kodi. Če se ne zavedate, je Kodi medijska aplikacija, ki omogoča dostop do ogromnega sveta brezplačne zabave. Omogoča vam ogled najljubših filmov, oddaj, TV kanalov, športa, vsebin za otroke in še veliko več. Da, lahko pretakate vse, kar želite. Vse, kar potrebujete, je pravi Kodi Addons and Builds.

Zaklenili bomo FireStick s Kodijem s pomočjo aplikacije Downloader, ki ste jo pravkar prenesli iz trgovine Amazon. Tu so naslednji koraki:

1. Odprite Downloader. Kliknite besedilno polje URL, kjer piše http: //

kako jailbreak firestick z downloader

2. Ko se prikaže to okno, vnesite naslednji URL
https://www.firesticktricks.com/kapk

Kliknite GO

prenesi jailbreak apk za firestick

3. Počakajte, da aplikacija Downloader prenese program Kodi 18 Leia APK

prenos kodi apk na fire tv stick

4. Kliknite Namestite ko se datoteka prenese

namestitev kodi apk na jailbreak fire tv stick

5. Počakajte, da se Kodi APK namesti

namestitev kodi s programom za prenos

6. Aplikacija nameščena Obvestilo bo potrdilo, da je bil Kodi nameščen na vašem Amazon Fire TV Stick.

Super! Vaš FireStick je zdaj prekinil zlom.

Kliknite Odprto voditi Kodi. Če želite Kodi odpreti pozneje, kliknite Končano. Lahko ga odprete pozneje iz svojih aplikacij & Seznam kanalov.

kako jailbreak firestick z downloader

7. Kodi bo vzel minuto, da se odpre, če je prvič. To je normalno. Tako izgleda domači zaslon Kodija.

takšen je videti jailbroken firestick

Se sprašujete, kaj storiti naprej? Kodi je za zdaj čist skrilavca, v katerem ni ničesar igrati. Če želite izvedeti, kako uporabljati jailbroken FireStick, nadaljujte z branjem.

Kako uporabljati Jailbroken FireStick

Zdaj, ko ste zaprli svoj Fire TV Stick, je čas, da veste, kako narediti maksimum iz svoje naprave.

Preden pa začnete uporabljati svoj jailbroken Fire Stick, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate v Kodi ali drugih aplikacijah za pretakanje, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Na srečo obstaja brezhiben način, da vse svoje pretočne dejavnosti skrijete pred ponudnikom internetnih storitev in vlade. Vse, kar potrebujete, je dober VPN za Fire Stick. VPN vam pomaga obiti internetni nadzor, zatiranje ponudnika internetnih storitev in geo-omejitve vsebine.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Je Kodi prijazen in ga je enostavno namestiti na Fire TV / Stick.

Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete uporabljati svoj jailbroken Fire Stick, poglejmo, kako uporabiti ExpressVPN, da bodo vaše pretočne dejavnosti skriti pred radovednimi očmi.

Korak 1: Naročite se na ExpressVPN TUKAJ. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Vklopite svoj Fire TV / Stick in pojdite na skrajno levo možnost »Search«. Zdaj v iskalno vrstico vnesite »Expressvpn« (brez narekovajev) in izberite ExpressVPN, ko se prikaže v rezultatih iskanja

namestite expressvpn na jailbroken firestick

3. korak: Kliknite »Prenesi«, da namestite program ExpressVPN za Fire TV / Stick.

dobiti vpn jailbroken firestick

4. korak: Odprite aplikacijo in vnesite svoje poverilnice za prijavo, ki ste jih ustvarili ob nakupu naročnine na ExpressVPN. Kliknite »Prijava«

prijava expressvpn na firestick

5. korak: Kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

povežite expressvpn na požarni palici

Prav tako lahko preberete podrobnejše informacije o uporabi ExpressVPN z Fire TV / Stick.

Zdaj, ko vaš Firestick uporablja zavarovano povezavo, je čas, da začnete uporabljati svojo jailbroken FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K.

Čeprav ste namestili Kodi, postopek zapornice FireStick še ni končan. Namestitev Kodi media predvajalnika je šele začetek. Zdaj moramo izvedeti, kako uporabljati Kodi za predvajanje brezplačnih filmov, oddaj, TV v živo itd.

Kar morate zdaj narediti, je namestitev Kodi Addons ali gradi.

Kodi Addons

Kodi nima nobenega medija. Mediji je treba pridobiti iz interneta. In da bi to naredili, potrebujete Addone.

V spletu je na stotine dodatkov Kodi različnih neodvisnih razvijalcev. Vendar le nekaj teh dodatkov ponuja kakovostno pretakanje.

Izbrali smo nekaj deset dodatkov in jih dali v ločen vodnik o Best Addons za Kodi. Ko imate Kodi, boste začeli nameščati Kodi dodatke.

Tu je kratek ogled nekaterih najboljših dodatkov s tega seznama za brezplačne filme, oddaje in še več:

1. Venom Addon (Filmi & Oddaja): Venom je danes eden najboljših Kodijevih dodatkov za vsebino na zahtevo. Ne le, da ima ogromno knjižnice vsebin, ampak tudi pridobiva številne kakovostne pretočne povezave.

Namestite Venom na Kodi

2. Zaveza (Filmi & Oddaja): Zaveza je še en dodatek kakovosti, ki ga imate v zalogi. Ta dodatek je bil pred kratkim oživljen in odlično deluje za filme, oddaje in druge vsebine na zahtevo. Poskusi!

Namestite zavezo na Kodi

3. Exodus Redux (Filmi & Oddaja): Exodus Redux je verjetno trenutno najbolj priljubljen Kodi addon. Ta dodatek ponuja ogromen katalog vsebin in vleče veliko delovnih tokov.

Namestite Exodus Redux na Kodi

4. Brezmejna (večnamenska): Če iščete dodatek vse v enem za filme, oddaje, televizijo v živo, dokumentarne filme, šport in različne dodatke, poskusite Brezmejno. Je lahek dodatek, ki odlično deluje na FireSticku

Namestite Brezmejno na Kodi

5. Spust (večnamenski): Spust je še en vse v enem dodatek, ki si zasluži nekaj pozornosti. Ta dodatek je dokaj nov v primerjavi z drugimi dodatki, vendar opravlja izjemno delo, saj vleče vrhunske povezave.

Namestite Descent na Kodi

Kodi gradi

Za pretakanje brezplačnih filmov in oddaj potrebujete Kodi dodatke. Kodi Builds na drugi strani niso izbirni. Vendar pa lahko resnično izboljšajo vašo Kodi izkušnjo na Fire Stick-u.

Kodi Builds organizira vaš Kodi vmesnik na bolj prijazen način pretakanja. Privzeta Kodi koža ni samo dolgočasna, tudi ni zelo uporabna. Zgradbe posodijo Kodi-ju povsem nov vmesnik in vznemirljiv način uporabe Kodi-ja. Z drugimi besedami, Kodi se bolj dogajajo.

Ko torej izklopite FireStick iz zapora z Kodi, priporočam, da dobite tudi kodi.

Druga velika prednost Kodi gradi, da prihajajo z vnaprej nameščenimi dodatki. Ni vam treba namestiti posebej.

Tako kot za dodatke, smo tudi mi pripravili seznam najboljših Kodi gradiv. Tukaj je zgornji izbor s seznama:

1. Magic brez omejitev: Z milijoni uporabnikov je No Limits verjetno najbolj priljubljena gradnja Kodi. Ta sestavitev ponuja gladek, brez nereda in enostaven za uporabo vmesnik. Pakira na tone prednameščenih video dodatkov za filme, oddaje, TV v živo in še več. Poskusi!

Namestite Kodi No Limits Build

2. Xontech Build: To je še ena različica, ki bi jo radi posneli, če želite nadgraditi svoj Kodi vmesnik. Zaradi dobrega oblikovanja in obremenitev vrhunskih dodatkov je to gradivo nujno.

Namestite Xontech Build na Kodi

3. Zgradba titana: Ta sestavitev je del priljubljenega čarovnika Supreme Builds. Titanium je lahka izvedba, ki deluje odlično na vseh napravah, ki podpirajo Kodi. Vsebuje veliko priljubljenih dodatkov za vse vaše potrebe po pretakanju.

Namestite Titanium Build na Kodi

Oglejte si tudi naš Vodnik za Ultimate začetnike za Kodi, ki vam bo pomagal naučiti, kako uporabljati Kodi.

Kako Jailbreak FireStick (YouTube Video)

Kako Jailbreak FireStick (metoda ES File Explorer)

Tega vam ni treba slediti, če ste že preklopili Firestick z zgoraj navedeno metodo. Če aplikacija Downloader v vaši regiji ni na voljo, lahko z brskalnikom FireStick uporabite raziskovalec datotek ES. Upoštevajte, da stransko nalaganje s programom ES File Explorer ni več na voljo brezplačno. Potrebujete plačano naročnino, ki vsak mesec stane 9,99 USD. Aplikacija ponuja tudi brezplačno 7-dnevno preizkusno različico.

Sledite spodnjim korakom, da svoje Firestick:

 1. Pojdi do Nastavitve > Moja Fire TV
 2. Odprto Možnosti razvijalca
 3. Vklopiti Aplikacije iz neznanih virov
 4. Pojdi nazaj na Nastavitve stran
 5. Odprto Nastavitve > Nastavitve zasebnosti
 6. Onemogoči Podatki o uporabi naprave
 7. Onemogoči Zberite podatke o uporabi aplikacije
 8. Pojdi na domači zaslon vašega Fire Stick-a
 9. Izberite Iskanje orodje v zgornjem levem kotu
 10. Vtipkajte ES File Explorer s pomočjo daljinskega upravljalnika FireStick / Fire TV / Fire TV Cube
 11. Kliknite ES File Explorer, ko se prikaže v rezultatih iskanja
 12. Kliknite Prenesi
 13. Počakajte, da se ES File Explorer prenese in namesti
 14. Kliknite Odprto zagnati aplikacijo ES File Explorer
 15. Na desnem delu Raziskovalca datotek ES izberite in kliknite ikono Downloader
 16. Kliknite +Novo na dnu
 17. Vnesite URL https: // www.firesticktricks.com/kapk na polju Pot. Vnesite ime v polje Ime
 18. Kliknite Prenesi zdaj
 19. Ko se naloži datoteka Kodi APK, kliknite Odpri datoteko
 20. Kliknite Namestite ob naslednjem pozivu
 21. V spodnjem desnem kotu naslednjega okna se pomaknite navzdol in kliknite Namestite ponovno
 22. Videli boste Aplikacija je nameščena obvestilo kmalu. Super! Imate jailbroken Firestick zdaj

Najboljše Jailbreak aplikacije za FireStick

Kodi je en odličen način za pobeg iz FireSticka v zapor. Vendar to ni edini način. Na voljo je nekaj neverjetnih APK-jev, ki jih lahko takoj namestite in začnete gledati svojo najljubšo vsebino.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Ne morem jamčiti za pravni status teh aplikacij. Uporabniki NE smejo uporabljati nobene omenjene aplikacije za dostop do avtorskih tokov. Priporočam ogled samo brezplačne vsebine, ki je na voljo v javni domeni in je brez avtorskih pravic.

V tem delu vodnika bomo na Amazon Fire TV namestili različne aplikacije. S temi aplikacijami boste imeli dostop do neomejenih filmov, oddaj, TV v živo in športa za brezplačno pretakanje. Te aplikacije so skrbno izbrane za uporabnike FireSticka, kot ste ti in jaz.

Za te aplikacije ni potrebna nobena registracija, prijava ali e-poštni naslov.

Tu so aplikacije, ki smo jih izbrali za vas:

Filmi & TV oddaje

 • Kino APK
 • Tajfun APK

TV v živo + Šport

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Ne pozabite, da nobena od zgoraj omenjenih aplikacij ni na voljo v trgovini z aplikacijami Amazon. Zato boste morali za vse te aplikacije omogočiti Aplikacije iz neznanih virov, tako da odprete Nastavitve > Moja Fire TV > Možnosti razvijalca.

Priporočen servis za gladko pretakanje

Govorimo o tem, kako zapreti FireStick. Vendar razprava skoraj ne bi bila končana, dokler se ne omenja ta posebna storitev.

Pravi debrid!

Real Debrid je vrhunski generator povezav. In, kot sem napisal ta vodnik, je to najbolj priljubljen generator prenosnih povezav. Deluje s številnimi aplikacijami Fire TV in FireStick, vključno s Kodijem.

S prijavo v Real Debrid lahko izkušnjo pretakanja dramatično izboljšate na Amazon FireStick.

Medtem ko FireStick jailbreak aplikacije, ki jih priporočamo tukaj, delujejo odlično, vendar nudijo veliko bolj neverjetno izkušnjo, ko so povezani s storitvijo Real Debrid.

Uporabnik te storitve sem že od začetka. Zato ga toplo priporočam svojim bralcem.

To storitev lahko dobite na njeni uradni spletni strani. Kasneje v tem priročniku vam bom pokazal, kako nastaviti in uporabljati Real Debrid z različnimi aplikacijami Fire TV Stick za boljšo izkušnjo med gledanjem filmov in TV oddaj.

Kino APK (Filmi & Oddaja)

Cinema APK je ena izmed najbolj priljubljenih zunanjih zapornih aplikacij za brezplačno predvajanje filmov in TV oddaj na zahtevo. Ta aplikacija obstaja že kar nekaj časa in ji zaupa več sto tisoč uporabnikov Fire TV / Fire TV Cube / FireStick po vsem svetu..

Je preprosta in uporabniku prijazna aplikacija z obilico filmov in oddaj za nenehno zabavno zabavo na Fire Stick-u.

Prepričajte se, da so aplikacije iz neznanih virov vklopljene (pojdite na Nastavitve FireStick > Moja Fire TV > Možnosti razvijalca)

Tu je postopek namestitve za jailbreak FireStick / Fire TV naprave s Cinema APK:

1. Odprite aplikacijo Downloader na svojem Fire TV Stick. Na glavnem zaslonu kliknite, kjer piše http: //

prenosnik

2. S tipkovnico na zaslonu vnesite naslednji URL - firesticktricks.com/cinema

Pritisnite gumb za predvajanje / začasno ustavi na daljinskem upravljalniku ali kliknite GO

naložite filme aplikacijo na firestick

3. Počakajte, da se konča prenos datoteke Cinema HD APK

brezplačni filmi na ognjeni palici Amazon

4. Kliknite Namestite Naslednji

kliknite namestitev

5. Počakajte, da se namesti Cinema HD APK

počakajte na namestitev

7. Kliknite Odprto ko je nameščena jailbreak aplikacija Cinema HD Fire Stick

firestick jailbreak

Začnimo z aplikacijo Cinema HD na odklenjenem FireSticku. Ko pobegnete iz zapora Firestick / FireStick 4K, vam ta aplikacija omogoča brezplačen dostop do številnih vsebin.

8. Če je to prva izvedba, kliknite Dovoli ko vas to pozove

kako jailbreak amazon fire stick with cinema apk

9. Pojdite naprej in kliknite Namestite po pozivu nadgraditi na najnovejšo različico

10. Kliknite Sprejmi v tem pojavnem oknu z omejitvami odgovornosti

kino aplikacija

11. Kliknite v redu v tem oknu sprememb

dnevnik sprememb kino aplikacij

Zdaj je tukaj Cinema HD aplikacija za vas. To je glavni zaslon, na katerem boste našli TV oddaje

kino za domači zaslon hd

Če želite vsebino razvrstiti po žanrih ali kategorijah, kliknite zgornji trikotnik na vrhu

pobeg iz zapora

Izbirajte lahko med kategorijami, kot so priljubljeno, trendno, najbolj ocenjeno itd.

kako uporabljati jailbroken firestick with cinema apk

Možnost iskanja in filter letnika sta v zgornjem desnem kotu zaslona

ikona iskanja v kinu

Iščete filme namesto tega? Kliknite možnost 3 vrstice v zgornjem levem kotu, da odprete ta spustni meni

kliknite meni

Kliknite Filmi tukaj

filme

Če želite prilagoditi ali nastaviti Cinema APK HD, kliknite Nastavitve v spustnem meniju.

kinematografske nastavitve

Čeprav je tukaj veliko možnosti, se bomo dotaknili le najpomembnejše - postavitev Real Debrid

Pomaknite se navzdol do razdelka Premium račun

Kliknite Prijava v Real-Debrid

kliknite pravi debrid

To okno vidite s kodo za avtorizacijo / aktivacijo

Uporabite računalnik ali mobilni spletni brskalnik in pojdite na https://real-debrid.com/device

Prijavite se s svojim računom Real Debrid in vnesite kodo, ki jo vidite na zaslonu FireStick

jailbreak amazon fire TV

Po uspešni avtorizaciji boste videli »Pooblaščeno za Real-Debrid«

kako uporabljati jailbroken firestick

Tajfun TV APK (Filmi & Oddaja)

Typhoon TV je ena izmed novejših aplikacij za jailbreak za vsebino na zahtevo. Kljub temu, da je nova, si je kar sama dala ime.

Ta aplikacija ponuja ogromno linijo filmov in oddaj. Prav tako vleče najboljše povezave za pretakanje iz najbolj zanesljivih virov na spletu.

Typhoon TV je preprost za uporabo FireStick jailbreak aplikacije s preprostim vmesnikom. Verjamem, da Firewick jailbreak brez te aplikacije ne bi bil resničen.

Tukaj je, kako namestite Typhoon TV na FireStick:

1. Odprite Downloader aplikacija v vaši napravi

Kliknite razdelek glavnega zaslona, ​​kjer piše http: //

domača stran za prenos

2. Vnesite naslednji izvorni URL: firesticktricks.com/typ

Kliknite GO

povezava za nalaganje aplikacije za tajfun

3. Počakajte, da se naloži APP Typhoon TV

počakajte na prenos

4. Izberite Namestite ko se prikaže ta poziv

jailbreaking firestick s tajfun TV

5. Počakajte, da se namesti aplikacija Typhoon TV

namestitev tajfilske jailbreak aplikacije

6. Kliknite Odprto ko je ta FireStick jailbreak aplikacija nameščena

firestick heck

7. Kliknite Dovoli odobriti potrebno dovoljenje za televizijo Typhoon

kako jailbreak firestick

8. Kliknite v redu v tem pozivniku sprememb

dnevnik sprememb tajfuna

9. Izberite želeni privzeti predvajalnik videov. Priporočam uporabo MX Playerja

To lahko kasneje spremenite v nastavitvah Typhoon TV.

izberite privzetega igralca

10. Ko ste pozvani, kliknite Sprejmi v tem pojavnem oknu z omejitvami odgovornosti

popup tajfunskih zavrnitev odgovornosti

To bi bilo glavno okno aplikacije Typhoon TV. Na glavnem zaslonu aplikacija najprej prikaže TV-oddaje. Vendar pa je to mogoče spremeniti z nastavitvami aplikacije

tajfunski začetni zaslon

V meniju aplikacije lahko hitro preklopite tudi med filmi in oddaje

V zgornjem levem kotu kliknite ikono 3 vrstice

nastavitve tajfuna

V možnostih izberite Movies

kliknite filme

Tu je zaslon s filmi

Privzeto se najprej prikažejo filmi iz kategorije »Najbolj priljubljeni«

brezplačna aplikacija za filme za jailbroken firestick

Če želite izbrati več kategorij, kliknite trikotnik na zgornji strani

aplikacija za gledanje filmov na jailbroken fire palici

V zgornjem desnem razdelku aplikacije lahko uporabite možnost iskanja, če iščete nekaj konkretnega (na primer lahko iščete po imenu filma ali oddaje)

iskanje po tajfunu tv

Oglejmo si na hitro TV kategorije Typhoon in kako se prijaviti v Real Debrid

V zgornjem levem kotu znova kliknite gumb 3 vrstice v meniju in na spustnem meniju kliknite Nastavitve

kliknite nastavitve

Kot sem že rekel, lahko privzeti predvajalnik spremenite v nastavitvah

spremeni privzeti predvajalnik

Pomaknite se navzdol do Real-Debrid odsek

Kliknite Prijava v Real-Debrid

jailbreaking firestick

Ko se prikaže to okno, si zapišite dovoljenje

V spletnem brskalniku pojdite na https://real-debrid.com/device in vnesite to kodo

Morda se boste morali prijaviti v svoj račun Real Debrid

resnično dovoljenje za odstranjevanje

Ko je avtorizacija končana, se stanje spremeni v Prijavljeni

jailbreak amazon fire TV

Nastavitev Typhoon TV je zdaj končana in pripravljena je za predvajanje priljubljene vsebine.

Mobdro (za TV v živo)

Mobdro je neverjetno priljubljena aplikacija za televizijo FireStick v živo, ki odstrani vse meje in prinese kanale s kabelsko televizijo naravnost na vaš brezhibni Amazon Fire TV / FireStick.

Ta aplikacija vsebuje na tone kanalov iz ZDA, Kanade, Evrope in drugih delov sveta. Preprost, a zelo funkcionalen vmesnik aplikacije vam olajša iskanje katerega koli kanala, ki ga iščete.

Poznane kategorije vam olajšajo izbiro vrste vsebine, ki jo želite gledati, vključno z novicami, oddajami, filmi, športom, glasbo in še več. Možnost iskanja omogoča hitro iskanje televizijskih kanalov, ki jih želite gledati, na vaši napravi FireStick.

Tu je nekaj korakov do jailbreak FireStick / Fire TV / Fire TV Cube z Mobdro:

1. Zaženite Downloader aplikacijo na FireSticku in kliknite besedilno polje, ki pravi http: //

jailbreak firestick za televizijske programe v živo

2. Vnesite URL firesticktricks.com/mob

Kliknite GO ali pritisnite gumb Predvajaj / Začasno ustavi na daljinskem upravljalniku

brezplačno živo tv na Amazon fire fire tv stick

3. Počakajte, da se datoteka Mobdro APK prenese, medtem ko je naložena

prenos žive tv apk

4. Kliknite Namestite ko vas to pozove

namestite mobdro jailbreak aplikacijo

5. Počakajte, da je nameščena aplikacija Mobdro jailbreak za FireStick

počakajte na namestitev

6. Kliknite Odprto ko je aplikacija nameščena

nameščen mobdro na frestick

7. Kliknite Strinjam se ko vas to pozove. Ta poziv se prikaže šele, ko aplikacijo zaženete prvič po namestitvi

mobdro domači zaslon

8. Kliknite Dovoli ko se prikaže ta poziv

jailbroken firestick kanali

To je glavno okno aplikacije Mobdro

mobdro

Na vrhu si lahko ogledate različne kategorije, vključno s kanali, novicami, predstavami, filmi, športom itd.

V kategoriji Kanali boste našli vse svoje kanale na enem mestu. Druge kategorije lahko uporabite za raziskovanje kanalov po žanru.

seznam kanalov

Tako izgleda seznam kanalov. Samo kliknite kanal in začnite pretakanje.

priljubljeni televizijski kanali na firesticu

Če iščete kakšen določen kanal, se vrnite na začetni zaslon Mobdro in v zgornjem levem kotu kliknite ikono za iskanje.

iskanje kanalov

Ta aplikacija je zdaj pripravljena za uporabo.

OLA TV (za TV v živo & Šport)

OLA TV je še ena kul aplikacija, ki jo lahko uporabite za jailbreak FireStick. Aplikacija vam prinaša obširno zbirko satelitskih kanalov z vsega sveta in celo njih iz ZDA.

Kanale boste našli v skoraj vseh kategorijah, vključno z novicami, zabavo, življenjskim slogom, izobraževanjem in še več. Ima tudi močan športni segment, ki vam omogoča gledanje vaših najljubših športov, vključno z bejzbolom, golfom, košarko, nogometom, nogometom itd..

Ola TV je ena najbolj priljubljenih programov v živo v teh dneh. Omogoča vam dostop do popolnoma naloženih kanalov Amazon Fire Stick. Uživali boste kot rezalnik vrvi.

Sledite tem korakom, če želite namestiti Ola TV in pobegniti svoj FireStick / Fire TV / TV kocko:

1. Zaženite Downloader aplikacija, ki ste jo namestili prej

Ko se prikaže glavni zaslon, kliknite, kje vidite besedilno polje http: //

jailbreak firestick z ola tv

2. Na tem zaslonu vnesite naslednji URL: firesticktricks.com/ola

Kliknite GO ali pritisnite gumb Predvajaj / Začasno ustavi na daljinskem upravljalniku

vnesite URL

3. Počakajte nekaj sekund, dokler se ne prenese datoteka aplikacije za jailbreak firestick OLA TV

jailbroken požarna palica

4. Kliknite Namestite ko zagledate to okno

amazonski požar palice

5. Počakajte na namestitev Ola TV

počakajte na namestitev

6. Kliknite ODPRTO za zagon aplikacije

jailbroken firestick z ola tv

7. Takoj pridete na glavni zaslon aplikacije. Pravzaprav je to edino okno, ki navaja kanale TV v živo

8. Pojdite naprej in izberite eno od možnosti

kanalov na firesticu

9. Povezane kanale najdete v kategoriji, ki ste jo izbrali na začetnem zaslonu aplikacije. Izberite kanal in začnite pretakanje

televizijski programi v živo na jailbroken fire 4k

Takole lahko zaprete FireStick z aplikacijo OLA TV.

HD Streamz (Šport)

Medtem ko ima HD Streamz prepričljiv seznam televizijskih programov v živo, je najbolj znan po svoji zbirki športnih kanalov.

Ta aplikacija vsebuje na tone športnih kanalov iz ZDA, pa tudi iz drugih delov sveta. Ogledate si lahko baseball, košarko, tenis, rokobor in še več.

Poleg športnih kanalov lahko brskate tudi po svojih najljubših kanalih v različnih drugih kategorijah, vključno z zabavo, glasbo, filmi in otroki.

HD Streamz ima preprost in uporabniku prijazen vmesnik za hiter začetek. Zato sem ga izbral kot eno najboljših aplikacij za pobeg naprav Amazon Fire TV.

Upoštevajmo te korake do zapora FireStick z HD Streamz:

1. Pojdite na Downloader aplikacijo na svojem FireSticku in jo odprite

kako gledati šport v živo na jailbroken amazon firestick

2. Vnesite naslednji URL firesticktricks.com/hds

Pritisnite gumb za predvajanje / premor na daljinskem upravljalniku ali kliknite Pojdi

kako jailbreak firestick s hd streamz

3. Počakajte, da se prenese datoteka HD Streamz APK, da se pobegne FireStick

počakajte, da prenesete apk

4. Kliknite Namestite ko vas to pozove

namestite hd streamz aplikacijo

5. Počakajte, da se namestitev aplikacije HD Streamz konča

firestick jailbreak

6. Kliknite ODPRTO nadaljevati

kliknite ODPRTO

7. Kliknite Dovoli ko vidite to pojavno sporočilo

dovoli

To je glavni zaslon aplikacije HD Streamz

Na glavnem zaslonu ima nekaj kanalov. Če ne najdete iskanega kanala, kliknite eno od kategorij na sredini z naslovom »Razišči kategorije«

protipožarni kanali

Na primer, ko kliknete kategorijo Šport, se prikažejo povezani kanali.

Tudi na tem zaslonu lahko na levem meniju preklopite na eno od drugih kategorij.

športni kanali

Samo izberite kanal, ki ga želite gledati, in začnite pretakanje.

Kanal lahko poiščete po njegovem imenu. V zgornjem desnem kotu kliknite možnost Iskanje.

kako pobegniti iz zapora in uporabiti firestick

Takole boste uporabili HD Streams, potem ko ste pobegnili Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Kako pridobiti novo App Store za FireStick

Zdaj, ko ste že preklopili svoj FireStick, ste pripravljeni za začetek pretakanja. Ampak, ali veste, da še vedno lahko naredite veliko več?

Vaš FireStick ima uradno Amazon Store za več sto aplikacij. Vendar pa Amazon Store izpusti veliko kul aplikacij, ki lahko vašo izkušnjo FireStick toliko bolj presenetijo.

Na srečo lahko na svojo napravo Fire Stick namestite zunanjo trgovino z aplikacijami Aptoide TV. Aptoide TV ponuja celo vrsto neverjetnih aplikacij, ki jih ne boste našli v trgovini Amazon.

Aptoide TV je dobro premišljena in profesionalno zasnovana trgovina z aplikacijami, ki omogoča hitro iskanje in namestitev različnih aplikacij drugih proizvajalcev, vključno s programi za pretakanje in vzdrževanje & pripomočki.

Zagotavljam hitre korake za namestitev Aptoideja na svoj FireStick / Fire Stick 4K. Za podrobna navodila preberite naš vodnik za namestitev & uporabite Aptoide TV na FireSticku.

1. Odprite aplikacijo Downloader

2. Vnesite naslednjo povezavo: firesticktricks.com/store

Kliknite Pojdi

nova trgovina z aplikacijami za amazon firestick

3. Izberite Odprto ko je aplikacija nameščena

jailbreak firestick

4. To je začetni zaslon televizije Aptoide na Fire Stick-u. Lahko začnete iskati aplikacije, ki jih želite namestiti

aptoide domači zaslon

Bonus tip - Pridobite IPTV za FireStick

Medtem ko vam javilbroken FireStick / Fire Stick 4K omogoča dostop do številnih brezplačnih možnosti za predvajanje televizije v živo, obstajajo nekatere stroškovno učinkovite, vrhunske IPTV storitve, ki jih lahko uporabite za boljšo izkušnjo pretakanja.

Vrhunske storitve IPTV so bolj zanesljive kot njihovi brezplačni kolegi. Vendar v primerjavi z navadno naročnino na kabelsko televizijo stanejo le delček.

Celoten seznam vrhunskih IPTV storitev si lahko ogledate tukaj.

Tu so naši najboljši izbranci s seznama filmov v živo, televizije, športa in še več:

Sapphire Secure: Sapphire Secure vam omogoča dostop do skoraj 4000 kanalov z vsega sveta. Storitev vsebuje tudi dinamičen elektronski vodnik po programih (EPG), da ostane v koraku z urnikom.

Namestite Sapphire Secure na FireStick

Sportz TV: Sportz TV ponuja na tone televizijskih kanalov iz ZDA, Velike Britanije in drugih držav. Veliko kanalov se pretaka v polni ločljivosti HD. Mesečni načrti se začnejo pri 9,95 USD na mesec in dobite podporo za vsaj 2 napravi.

Namestite Sportz TV na FireStick

Nitro TV: Ta storitev IPTV vam omogoča dostop do več kot 6000 kanalov s celega sveta s samo 20 USD na mesec (2 povezavi). Na FireStick lahko namestite Nitro TV APK. Podpira tudi seznam predvajanja M3U, kar vam omogoča uporabo s številnimi predvajalniki IPTV.

Kako namestiti Nitro TV

Pogosto zastavljena vprašanja

Koliko stane Jailbreak Firestick?

Jailbreaking je popolnoma PROST postopek. Medtem ko prebijate iz zapora, stransko naložite nekatere aplikacije, ki vam omogočajo brezplačen dostop do neomejenih filmov, oddaj, TV v živo itd..

Kaj pomeni Jailbreak FireStick-a?

Jailbreaking FireStick preprosto pomeni nameščanje določenih aplikacij za pretakanje drugih proizvajalcev na vašo napravo, kot da je samo še en dan. Jailbreaking ne zahteva nobenih sprememb na ravni sistema. Prav tako ne potrebuje nobenega posebnega tehničnega znanja. Dovolj je že samo osnovno razumevanje, kako naložiti aplikacije na FireStick.

Lahko pridete v težave zaradi Jailbreaking FireStick?

Jailbroken FireStick vam omogoča neomejen dostop do brezplačne vsebine. Vendar morate skrbno korakati. Morda boste nevede končali s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, in zapadli v pravne težave.

Na FireStickTricks.com svojim uporabnikom vedno svetujemo, da prenašajo vsebino v javni dom in so dober sodnik njihovih dejanj. Hkrati zagovarjamo tudi vašo pravico do zasebnosti. Zato je zelo priporočljivo, da z napravo, ki je v jailbroksu, vedno uporabljate VPN.

Kaj lahko opazujete na Jailbroken FireSticku?

Ti lahko gledajte skoraj vse, kar želite s svojim jailbroken FireStick. Ko zaprete FireStick, odstranite vse omejitve in dobite dostop do filmov, oddaj, TV v živo, športa, dokumentarnih filmov in še veliko več.

Kaj počne Jailbroken FireStick?

Jailbroken FireStick vam omogoča dostop do neskončnega medija (vključno s filmi, predstavami, televizijsko oddajo v živo in še veliko več), ki je na voljo na internetu. Z zalomom vaše naprave končate omejitve, ki jih naloži proizvajalec. Po zapori lahko namestite aplikacije drugih proizvajalcev, kot so Kodi, Cinema HD itd. Jailbroken FireStick vam pomaga prihraniti denar.

Ali je varno iz zapora FireStick?

Tehnično gledano to, kar sem pokazal v tem priročniku, v resnici ni pobeg iz zapora. Pravi postopek jailbreakinga zahteva nastavitev operacijskega sistema in dostop do korenskih datotek. Tukaj ste preprosto namestili nekaj aplikacij na svoj FireStick. To pomeni, naš pobeg iz zapora je 100% brez tveganja.

Ali izgubim garancijo na Amazon FireStick, ko jo pobegnem iz zapora?

Ne izgubite ali razveljavite garancije FireStick, saj nameščate aplikacijo in ne spreminjate programske ali strojne opreme naprave..

Kateri kanali so na Jailbroken FireSticku?

Kateri koli kanal želite. Po zapornem FireSticku boste imeli dostop do številnih aplikacij in kanalov drugih proizvajalcev. Vendar lahko nadaljujete z uporabo uradnih kanalov, ki so na voljo prek trgovine Amazon. Morda boste želeli raziskati naš seznam najboljših kanalov FireStick.

Ali ubijanje iz zapora upočasni moj Amazon FireStick?

V idealnem primeru ne gre. Kodi je lahka aplikacija in nima bistvenega ali opaznega vpliva na delovanje FireSticka. Vendar je prostor za shranjevanje Fire TV Stick omejen in če je bilo že zasedenega veliko prostora, lahko pride do težav z zmogljivostjo. Bilo bi dobro, da FireStick shrani vse nerede in nepotrebne datoteke. Na primer, če ste na FireStick namestili katere koli aplikacije drugih proizvajalcev, izbrišite datoteke APK, da počistite prostor.

Kako Jailbreak FireStick 4K?

Vse naprave Fire TV - tudi FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K, Fire TV Cube - so v bistvu enake. Zato metoda iz zapora, ki smo jo podali v tej objavi, deluje prav tako dobro kot FireStick 4K, kot velja za katero koli drugo napravo Fire TV. Ni treba ničesar narediti drugače. Na vseh napravah Fire TV sem uspešno sledil istim korakom. To lahko storite tudi vi. Če se kljub temu spopadate z edinstveno težavo, se obrnite na nas v spodnjem razdelku s komentarji. Poskušali bomo zagotoviti najboljšo možno pomoč.

Kako iz zapora FireStick brez računa Amazon?

Za vzpostavitev svojega FireStick-a potrebujete račun Amazon, ko ga prvič uporabite. Lahko zapustite FireStick samo, ko ga nastavite.

Na žalost ni mogoče nastaviti naprave brez računa Amazon. Zato brez Amazonovega računa ni mogoče zapreti naprave.

Naj kupim popolnoma naložen Fire Stick?

Zelo nasprotujem temu, da bi kupili napravo, ki je pred vklepom. Najbolje je, da kupite originalni FireStick in ga uporabite neposredno iz škatle. Tisti, ki vam prodajo jailbroken FireStick / Fire TV / Cube, so morda posegali v vašo programsko ali strojno opremo tudi na druge načine. Poleg tega obstaja veliko znanih primerov, ko se prodajalci jailbroken Firesticks soočajo s pravnimi obtožbami.

Zaključek

Torej, zdaj veste, kako pobegniti FireStick in kako FireSticks delujejo, potem ko so pobegnjeni. Proces zapora iz zapora vključuje namestitev FireStick jailbreak aplikacij. Ko to storite, boste morda želeli svojo zabavno izkušnjo povzdigniti na naslednjo raven. To lahko storite z najboljšimi aplikacijami FireStick, Kodi Builds in Kodi Addons.

Vsakič, ko kupim novega, zapustim Amazon FireStick. Jailbreak uporabljam že več mesecev brez kolcanja in težav. Prepričan sem, da bo odlično delovalo tudi za vas. Če pa naletite na kakršne koli težave, nam prosimo spusti komentar spodaj. Potrudil se bom, da bom poskrbel za vaša vprašanja.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me