Nem engedélyezett a Jailbreak Amazon Fire Stick?

>

Ha itt vagy, ez határozottan két dolgot jelent. Először is, vásárolt egy Amazon Fire TV Stick-et, másodszor pedig azt akarja, hogy a Fire Stick börtönbe kerüljön. De aggódsz, vajon A Jailbroken Fire Stick illegális és talán valamiféle jogi bajban szenvedhet téged? Nos, már nem kell aggódnia, mivel a megfelelő helyen vagy. Mindent el fogunk mondani, amit tudnunk kell a börtönbe ütköző Amazon Fire Stick jogi kérdéseivel kapcsolatban.

Jegyzet: Nem javasoljuk, hogy bármilyen szoftvert / hardvert / szolgáltatást használjon az illegális tartalomhoz. Kérjük, legyen jó bírója a tetteiért.

Illegális-e a Jailbreak FireStick készítése?

jailbreak tűzoltóautó illegális

A Jailbreaking Fire Stick nem valamilyen rakétatudomány, és egy kis technológiai know-how-val rendelkező gyerek könnyen ellophatja / feltörheti / feloldhatja a Fire Stick-et. De van a jailbroken Fire Stick illegális? A válasz NEM. Az Amazon Fire TV Stick böngészése, feltörése vagy feloldása egyértelműen nem illegális. Tisztán törvényes egyszerűen azért, mert a személyes tulajdonát képezi. Élvezheti azt a kívánt módon, amíg és hacsak nem zavarja másoknak a vagyonuk élvezését vagy a nemzeti jogszabályok megsértését..

Tehát minden bizonnyal ellophatja a Fire Stick-et anélkül, hogy jogi bajba kerülne. A Kodi a Fire Stick-re is gond nélkül telepíthető. Van azonban egy kis fogás. Miután telepítette a Kodi-t és annak kiegészítőit a jailbroken Fire Stick-re, megnyílik az ingyenes multimédia tartalom óceánja a feltört Amazon Amazon TV Stick-en. Több ezer olyan csatorna és videó elérhető, amelyek előfordulhat, hogy egyébként ingyenesen nem érhetők el, vagy amelyeket esetleg letiltanak az Ön régiójában.

Alapvetően ez a fogás. A Jailbroken Fire Stick nem szigorúan illegális, de a következő lépés nagyon fontos. Például, ha szerzői joggal védett tartalmat nézne a Kodi-on, akkor biztosan bajba kerül. Bajba kerülhet akár a kormányával, akár az ország szerzői jogi törvényeitől, akár az internetszolgáltatójától függően. Előfordulhat, hogy az internetszolgáltató sztrájkot ad ki fiókja ellen a kalóz / illegális tartalmakhoz való hozzáférésért. Lehet, hogy blokkolja vagy felfüggeszti az internetes fiókját.

Ezt azonban nagyon könnyen megkerülheti. Csak annyit kell tennie, hogy valamilyen virtuális magánhálózatot (VPN) használ. Most ismételje meg, hogy a VPN-k használata nem teljesen illegális, de szigorúan nem is legális. Nagyon felelõs lesz a tartalomért, amelyet az adott VPN használatával ér el, és felelõsségre vonható, ha valami visszakeresésre kerül. Tehát nagyon óvatosan járjon el a saját felelősségére. A VPN segítségével hozzáférhet a földrajzi régiójában blokkolt tartalmakhoz, vagy biztonságos névtelenséghez. Erősen azt javaslom, hogy csak a legjobb VPN-t szerezzék be a FireStick számára, az ingyenes lehetőségek helyett.

Hogyan használhatunk VPN-t a FireStick-en a biztonságos streaminghez

Én személy szerint használom és ajánlom ExpressVPN, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Ez Kodi-barát és nagyon könnyen telepíthető a Fire TV / Stick-re.

Tehát, mielőtt elkezdené használni a jailbroken Fire Stick-jét, nézzük meg, hogyan lehet használni az ExpressVPN-t, hogy streaming-tevékenységeit elrejtsük a kíváncsiskodó szemektől..

1. lépés: Get ExpressVPN ITT. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ez azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon felhasználhatja, és ha nem elégedett a teljesítménnyel (ami nagyon valószínűtlen), kérheti a teljes visszatérítést.

2. lépés: Lépjen a Fire TV / Stick „Keresés” opciójára. A szélső bal oldalon van. Most keressen az „Expressvpn” -re (idézetek nélkül) a keresősávon, és nyissa meg az ExpressVPN-t, amikor ez megjelenik a keresési eredmények között

telepítse az expressvpn fájlt a jailbroken firestick-re

3. lépés: Kattintson a „Letöltés” ​​gombra a „Kiválasztás” gombbal a FireStick távvezérlőn. Letölti és telepíti az ExpressVPN alkalmazást a Fire TV / Stick eszközre.

kap vpn jailbroken firestick

4. lépés: Nyissa meg az ExpressVPN alkalmazást, és jelentkezzen be e-mailjével és jelszavával, amelyet az ExpressVPN előfizetés vásárlásakor használt. Kattintson a „Bejelentkezés” elemre.

bejelentkezés expressvpn a tűzoltón

5. lépés: Használja a Tápellátás ikont (lásd az alábbi képet) a VPN-kiszolgálóhoz történő csatlakozáshoz. Most már biztonságos a kapcsolat a FireStick leggyorsabb és legjobb VPN-jével.

csatlakoztassa az expressvpn-t a tűzoltóra

Részletesebb információt olvashat az ExpressVPN és a Fire TV / Stick használatáról is.

Következtetés

Tehát összegezzük a dolgokat. Az Amazon Fire Stick feltörése vagy börtönbe törése nem illegális. Senki sem fogja perben tenni a tűzcsap megsemmisítéséért. A Kodi vagy más hasonló FireStick alkalmazások telepítése szintén nem illegális. Ha azonban a Kodi készletekkel vagy kiegészítőkkel fér hozzá a szerzői jogi tartalmakhoz, akkor nagyon sok bajba kerülhet a kormányával vagy az internetszolgáltatóval. Nagyon hasonlít a kínzásra. Míg a torrentok önmagukban nem illegálisak, de kalóz és szerzői jogok által védett tartalmak.

Reméljük, hogy világossá tetted a dolgokat. Most eldöntheti, hogy el akarja-e dobni a Fire Stick-et. Ha további kérdései vannak, nyugodtan dobja el észrevételeit az alábbiakba.

Kapcsolódó útmutatók:

  • Az Amazon FireStick első beállítása
  • A Cinema APK telepítése a Fire Stick-re
  • Hogyan telepítsük a titán TV-t a FireStick-re
  • Hogyan telepítsük a CyberFlix TV-t a FireStick-re
  • A legjobb terrárium TV-alternatívák

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me