Незаконен ли е Jailbreak Amazon Fire Stick?

>

Ако сте тук, това определено означава две неща. На първо място, закупихте Amazon Fire TV Stick и второ, желаете да джейлбрейк Fire Stick. Но се притеснявате дали Jailbroken Fire Stick е незаконен и може да ви приземи в някаква юридическа беда? Е, няма нужда да се притеснявате повече, тъй като сте на правилното място. Ще ви кажем всичко, което трябва да знаете относно правните проблеми, свързани с джейлбрейк Amazon Fire Stick.

Забележка: Не насърчаваме да използваме софтуер или хардуер / услуга за достъп до незаконно съдържание. Моля, бъдете добър съдия за вашите действия.

Незаконен ли е Jailbreak FireStick?

джейлбрейк пожар стик незаконно

Джайлбрейк Fire Stick не е някаква ракетна наука и всяко дете с малко технологично ноу-хау може лесно да се джейлбрейк / хак / отключи Fire Stick. Но е jailbroken Fire Stick незаконен? Отговорът е НЕ. Затвора или хакването или отключването на вашия Amazon Fire TV Stick определено не е незаконно. Това е чисто законно просто поради факта, че е ваша лична собственост. Можете да му се наслаждавате както желаете до и освен ако не се намесвате в никой друг да се наслаждава на тяхната собственост или да нарушавате някой национален устав.

Така че със сигурност можете да влезете в затвора Fire Stick, без да изпадате в правни проблеми. Можете също така да инсталирате Kodi на Fire Stick без проблеми. Има обаче малка уловка. След като инсталирате Kodi заедно с неговите добавки на вашия jailbroken Fire Stick, той отваря океан от безплатно мултимедийно съдържание на вашия хакнат Amazon Fire TV Stick. Можете да получите достъп до хиляди канали и видеоклипове, които в противен случай може да не са достъпни безплатно или дори да бъдат блокирани във вашия регион.

Това е основно уловката. Jailbroken Fire Stick не е строго незаконно, но какво следва да направите е много важно. Например, ако гледате съдържание, защитено с авторски права на Kodi, определено може да се приземите. Можете да се сблъскате с правителството си или в зависимост от законите за авторското право на вашата страна, или с вашия интернет доставчик. Вашият интернет доставчик може да започне предупреждение срещу вашия акаунт за достъп до пиратско / незаконно съдържание. Това може дори да блокира или спре вашия интернет акаунт.

Въпреки това можете много лесно да заобиколите това. Всичко, което трябва да направите, е да използвате някаква виртуална частна мрежа (VPN). Сега още веднъж да ви кажем, че използването на VPN мрежи не е напълно незаконно, но и строго не е законно. Вие ще бъдете много отговорни за съдържанието, до което имате достъп чрез тази VPN, и може да бъдете подведени под отговорност, ако нещо ви бъде проследено. Така че, стъпвайте много предпазливо на свой риск. Можете да използвате VPN за достъп до съдържание, блокирано във вашия географски регион, или да осигурите анонимност. Горещо препоръчвам да получите само най-добрия VPN за FireStick вместо безплатни опции.

Как да използвате VPN на FireStick за безопасно поточно предаване

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Приятен е за Kodi и много лесен за инсталиране на Fire TV / Stick.

Така че, преди да започнете да използвате своя Jailbroken Fire Stick, нека да видим как да използвате ExpressVPN, за да запазите поточните си дейности скрити от любопитни очи.

Етап 1: Вземете ExpressVPN ТУК. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

Стъпка 2: Отидете на опцията „Търсене“ на вашия Fire TV / Stick. Намира се в крайната лява част. Сега потърсете „Expressvpn“ (без кавички) в лентата за търсене и отворете ExpressVPN, когато се покаже в резултатите от търсенето

инсталирайте expressvpn на jailbroken firestick

Стъпка 3: Кликнете върху "Изтегляне" с помощта на бутона "Избор" на FireStick дистанционно. Той ще изтегли и инсталира приложението ExpressVPN на вашия Fire TV / Stick.

получите vpn jailbroken firestick

Стъпка 4: Отворете приложението ExpressVPN и влезте с имейла и паролата си, които сте използвали, докато купувате абонамента за ExpressVPN. Кликнете върху „Вход“

влизане expressvpn на военен

Стъпка 5: Използвайте иконата Power (вижте изображението по-долу), за да се свържете към VPN сървър. Сега връзката ви е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за FireStick.

свържете expressvpn на пожарната пръчка

Можете също така да прочетете по-подробна информация за използването на ExpressVPN с Fire TV / Stick.

заключение

Така че обобщавайки нещата. Хакването или джейлбрейк Amazon Fire Stick не е незаконно. Никой няма да ви съди за разбиване от джамията на вашата Fire Stick. Инсталирането на Kodi или други подобни приложения на FireStick също не е незаконно. Ако обаче имате достъп до съдържание за авторски права, използвайки надстройки или добавки на Kodi, тогава можете много да попаднете на проблеми с вашето правителство или вашия интернет доставчик. Много прилича на порой. Въпреки че торентите сами по себе си не са незаконни, но пиратско и защитено с авторски права съдържание.

Надяваме се, че ви изяснихме нещата. Сега можете да решите сами дали искате да изтърпете джейлбрейк Fire Stick или не. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да пуснете коментарите си по-долу.

Свързани ръководства:

  • Как да настроите Amazon FireStick за първи път
  • Как да инсталирате Cinema APK на Fire Stick
  • Как да инсталирате Titanium TV на FireStick
  • Как да инсталирате CyberFlix TV на FireStick
  • Най-добрите терариумни TV алтернативи

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me