Sådan Jailbreak en FireStick (februar 2020)

>

I denne vejledning lærer du hvordan man jailbreak FireStick og installer populære streaming-apps til gratis film, tv-shows, live tv, sport og meget mere. Denne 2020s jailbreak-metode, der er vist her, fungerer også videre FireStick 4K, Fire TV og Fire TV Cube.

For en fantastisk streamingoplevelse, skal du sørge for at følge alt trin for trin som vist i denne vejledning.

jailbreak ildstedAmazon FireStick er en utrolig populær streaming-enhed. Denne enkle, men alligevel funktionsrige enhed er en billig løsning til at konvertere ethvert almindeligt tv med HDMI-kompatibilitet til et smart TV. FireStick giver dig mulighed for at streame indhold fra en række online medier og underholdningstjenester som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu og flere tv-netværk.

Det er alt sammen vidunderligt. Men der er en stor ulempe. Du skal betale et abonnementsgebyr for at se indhold gennem disse underholdningstjenester. Og deres abonnementer er ikke billige; de kan brænde et stort hul i lommen.

Dette er grunden til, at vi jailbreak FireStick. Jailbreaking giver dig mulighed for at få streaming-apps fra tredjepart, der giver dig gratis adgang til alle dine yndlingsfilm, shows, live TV-kanaler, sport og mere.

Disclaimer: Vi opmuntrer eller promoverer ikke streaming af copyright-indhold. Vær bare en god bare af dine handlinger.

Hvad er et FireStick-jailbreak?

Jailbreak er en enkel proces med at låse din FireStick op og give dig selv adgang til den bundløse pool af indhold på internettet.

Når du jailbreak din FireStick, kommer du forbi begrænsningerne på din enhed, da du først købte den.

FireStick-fængslet involverer installation af tredjepartsapplikationer og -tjenester, der ikke er inkluderet i Amazon Store.

Du kan tænke på jailbreaking som at nedbringe den væg, der står mellem dig og ubegrænset underholdning. Det er en måde at hacke Firestick på, men uden at forårsage enheden overhovedet nogen skade.

FireStick-jailbreak er beregnet til enhver bruger, der ønsker at nyde ubegrænset streaming og uden nogen grænser.

Og heldigvis er det en så nem proces, enhver uden teknisk viden kan gøre det.

Hvorfor jailbreak du en FireStick?

Svaret på dette spørgsmål er temmelig enkelt. Du jailbreak din FireStick for at nyde ubegrænset / gratis streaming uden at skulle brænde et hul i lommen.

Jailbreaking bringer alt online streamingindhold inden for din rækkevidde. Det låser op det virkelige potentiale i din FireStick.

Uanset om du kan lide at se film, tv-shows, live tv, sport eller næsten hvad som helst, gør jailbreaking det muligt for dig. Med et jailbroken FireStick har du øjeblikkelig adgang til hvad du vil se.

Du vil jailbreak din FireStick, fordi det gør dig til et snitskærer i ægte forstand.

Er det sikkert & Legal for jailbreak en FireStick?

Lad mig sætte dit sind roligt.

Ja!

Jailbreaking FireStick er både SAFE og LEGAL så længe du ikke streamer noget copyright-indhold.

Det er sikkert, fordi det ikke indebærer ændringer i systemfilerne på operativsystemet på din enhed. Det er ikke som at hacking en Android-mobil eller jailbreaking iOS.

Du har ikke brug for root-adgangen til dit FireStick OS til jailbreaking. Du manipulerer ikke filer på kerneniveau. Alle disse ting kræver et vist niveau af teknisk ekspertise. Som sagt, kræver jailbreaking FireStick ingen teknisk viden. Jeg er en lægmand og kunne gøre jailbreaking inden for få minutter.

Når du laver FireStick-jailbreak, skal du bare få nogle tredjeparts apps, som vi har talt om senere i denne guide. Disse apps er ikke tilgængelige i den officielle app-butik hos Amazon. Du behøver ikke at programmere FireStick på nogen anden måde.

Hvad angår lovligheden, er jailbreaking 100% lovligt. Du ejer enheden, og du kan frit gøre hvad du vil med den. Du downloader blot nogle apps, som allerede er brugt af millioner. Det annullerer ikke engang garantien på din enhed. Faktisk giver Amazon selv mulighed for at sideload sådanne apps.

Der er dog et ord af forsigtighed for dig. Jailbreaking er i sig selv lovligt. Men du installerer apps fra tredjepart, der giver dig adgang til ubegrænset indhold. Dette er ikke dine almindelige apps fra Amazon App Store. Undgå at overskride de juridiske grænser ved at streame copyright-indhold. På FireStickTricks.com opfordrer vi dig til at være en god dommer over dine handlinger og streame det indhold, der er tilgængeligt i det offentlige domæne.

For at beskytte dit privatliv skal du altid bruge en VPN (mere om det senere).

Sådan Jailbreak FireStick

Selvom Amazon Fire Stick-jailbreak-processen ikke er nøjagtigt en cakewalk, er det heller ikke noget raketvidenskab. Jeg har opdelt processen i let at følge trin-for-trin-instruktioner. Bare sørg for at følge dem nøjagtigt som leveret, og at du får en fængslet FireStick inden for få minutter.

Du har måske set nogle fuldt indlæste Firesticks til salg på Internettet. Sådanne enheder sælges normalt $ 40-50 over detailprisen. Du behøver virkelig ikke at bruge disse ekstra bukke, når du kan gøre det hele selv og som jeg sagde, "inden for få minutter." Desuden har jeg set folk stå over for juridiske kampe for at sælge jailbroken FireSticks.

Bare følg nøje de trin, der er nævnt nedenfor, og du er let i stand til det jailbreak Amazon Fire Stick. Jeg har med succes kørt disse trin flere gange på 2. generation Firestick med Alexa Voice Remote, FireStick 4K og Fire TV Cube. Jeg vil også vise dig, hvordan du bruger Jailbroken FireStick i det senere afsnit af denne vejledning. Bliv hængende.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.


Læs: Sådan installeres og bruges Bedste VPN til FireStick

Trin 1: Opsætning af Fire Stick til jailbreaking

Først skal du justere en indstilling på Fire TV Stick / Cube for at lade jailbreak-processen fungere. Denne oprindelige indstilling er alt hvad du skal justere for at komme i gang. Du infiltrerer IKKE systemindstillinger eller manipulerer nogen operativsystemets kernefiler. Dette jailbreak-hack er enklere, end de fleste tror. Du har ikke engang brug for en computer. Alt hvad du behøver er din FireStick, dens fjernbetjening og en internetforbindelse.

1. Tænd for din Amazon Fire TV Stick, og vent til denne startskærm er indlæst

hvordan man jailbreak en ildsted

2. Marker menulinjen øverst, og naviger til Indstillinger helt til højre

jailbreak ildsted

3. Vælg nu indstillingen Min Fire TV

mine brand tv-indstillinger

4. Åbn emnet i det følgende vindue Udvikler muligheder

Klik på udviklerindstillinger

5. Tænd først optionen ADB-fejlfinding

tænd for adb-fejlfinding

6. Tænd derefter for optionen Apps fra ukendte kilder

Dette giver dig tilladelse til at downloade apps uden for Amazon App Store.

amazon firestick fængslet

7. Du skal nu se denne prompt med en meddelelse

Gå videre og vælg Tænde for for at fortsætte

tænd for apps fra ukendte kilder

8. Tryk på tilbage-knappen på Amazon Fire TV-fjernbetjeningen

Det fører dig tilbage til vinduet Indstillinger.

Åben Indstillinger

åbne firestick-præferencer

9. Åben Privatindstillinger

trin til jailbreak ildsted

10. Sluk for følgende muligheder for at stoppe delingen af ​​brugsdata, efter at du jailbreak Fire Stick i indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger

 • Data om enhedsbrug
 • Saml data om brug af apper

ændre privatlivets indstillinger

11. Tryk en gang på tilbage-knappen. Du skal nu vende tilbage til Indstillinger vindue

Klik Dataovervågning

dataovervågning

12. Sluk nu for Dataovervågning på næste skærm

Sluk for dataovervågning

Trin 2: Installer APK Downloader på FireStick

Jailbreaking handler om at installere tredjeparts APK'er på FireStick-enheden til gratis streaming. Amazon App Store har ikke disse apps. For at installere tredjepartsapps har du brug for en letter app. Det skyldes, at Amazon Fire TV Stick ikke understøtter direkte download gennem browseren (ligesom du gør det på din Android-mobil).

Den app, hvorfra vi vil installere alle vores jailbreak-apps, er Downloader.

Bemærk: Vi bruger ikke ES File Explorer længere, da det er gået præmie og opkræver $ 9.99 pr. Måned

Så her er hvad vi skal gøre i dette afsnit: Installer Downloader-app fra Amazon App Store

Lad os komme videre med det nu.

1. Gå til startskærmen på din Amazon Fire TV Stick igen

hvordan man jailbreak en ildsted

2. Vælg Søg valgmulighed tilgængelig i øverste venstre hjørne af dit Fire TV (det er objektivikonet du skal vælge)

jailbreaking firestick

3. Indtast navnet på appen i dette søgevindue Downloader

Klik på Downloader i søgeforslagene, der vises i Amazon FireStick-vinduet

jailbreak amazon fire tv

4. Klik på Downloader ikon på næste skærm

hvordan man hacker amazon fire stick

5. Vælg Hent (eller ) i det vindue, der vises næste

Klik på download

6. Vent på, at Downloader-appen downloades og installeres

Klik Åben for at starte Downloader-appen

jailbreak ildsted

7. Fravis alle meddelelser, der vises, når du bruger Downloader-appen for første gang

Du starter med at klikke på det afsnit af den app, der er fremhævet på billedet herunder (hvor det står) http: //)

downloader-app

Trin 3: Jailbreak Firestick

Nu vil vi begynde at installere forskellige apps, der starter med Kodi. Hvis du ikke er klar over det, er Kodi en medieapplikation, der giver dig adgang til den enorme verden af ​​gratis underholdning. Det giver dig mulighed for at se dine yndlingsfilm, shows, tv-kanaler, sport, indhold til børn og meget mere. Ja, du kan streame alt hvad du ønsker. Alt hvad du behøver er de rigtige Kodi Addons and Builds.

Vi vil jailbreak FireStick med Kodi ved hjælp af Downloader-appen, som du lige har downloadet fra Amazon Store. Her er trinnene:

1. Åben Downloader. Klik på URL-tekstboksen, hvor den står http: //

hvordan man jailbreak ildsted med downloader

2. Når dette vindue vises, skal du indtaste følgende URL
https://www.firesticktricks.com/kapk

Klik

download jailbreak apk for firestick

3. Vent til Downloader-appen for at downloade Kodi 18 Leia APK

downloader kodi apk på brand tv stick

4. Klik på Installere når filen er downloadet

installation af kodi apk til jailbreak fire tv stick

5. Vent til Kodi APK installeres

installation af kodi med downloader

6. App installeret anmeldelse bekræfter, at Kodi er installeret på din Amazon Fire TV Stick.

Store! Din FireStick er nu fængslet.

Klik Åben at køre Kodi. Hvis du vil åbne Kodi senere, skal du klikke på Færdig. Du åbner muligvis senere fra dine apps & Kanalliste.

hvordan man jailbreak ildsted med downloader

7. Det tager et minut at åbne Kodi, hvis det er første gang. Det er normalt. Sådan ser hjemmeskærmen på Kodi ud.

Sådan ser en fængslet ildstamme ud

Undrer du dig over hvad man skal gøre næste? Kodi er en ren skifer indtil videre med intet at spille. For at lære at bruge en fængslet FireStick skal du fortsætte med at læse.

Sådan bruges Jailbroken FireStick

Nu hvor du har fængslet din Fire TV Stick, er det på tide, at du vidste, hvordan du får mest muligt ud af din enhed.

Før du begynder at bruge din jailbroken Fire Stick, vil jeg gerne advare dig om, at alt, hvad du streamer på Kodi eller andre streaming-apps, er synligt for din internetudbyder og din regering. Dette betyder, at streaming af ophavsretligt beskyttet indhold (gratis film, tv-shows, sport) kan få dig i juridiske problemer.

Heldigvis er der en idiotsikker måde at holde alle dine streamingaktiviteter skjult for din internetudbyder og regeringen. Alt hvad du behøver er en god VPN til Fire Stick. En VPN hjælper dig med at omgå Online Overvågning, ISP-throttling og geo-restriktioner for indhold.

Jeg bruger personligt og anbefaler ExpressVPN, som er den hurtigste og mest sikre VPN. Det er Kodi venligt og meget let at installere på Fire TV / Stick.

Vi opmuntrer ikke til krænkelse af copyright-lovgivningen. Men hvad nu, hvis du ender utilsigtet med at streame indhold fra en uekte kilde? Det er ikke altid nemt at se forskellen mellem en legitim og ulovlig kilde.

Så før du begynder at bruge din jailbroken Fire Stick, så lad os se, hvordan du bruger ExpressVPN til at holde dine streaming-aktiviteter skjult for nysgerrige øjne.

Trin 1: Abonner på ExpressVPN HER. Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Betydning, du kan bruge det frit de første 30 dage, og hvis du ikke er tilfreds med ydelsen (hvilket er meget usandsynligt), kan du bede om en fuld refusion.

Trin 2: Tænd for dit Fire TV / Stick og gå til "Søg" indstillingen yderste til venstre. Skriv nu "Expressvpn" (uden anførselstegn) i søgefeltet, og vælg ExpressVPN, når det vises i søgeresultaterne

installere expressvpn på jailbroken firestick

Trin 3: Klik på "Download" for at installere ExpressVPN-appen til Fire TV / Stick.

få vpn jailbroken firestick

Trin 4: Åbn appen, og indtast dine loginoplysninger, som du oprettede, mens du købte ExpressVPN-abonnementet. Klik på "Log ind"

login expressvpn på firestick

Trin 5: Klik på strømikonet for at oprette forbindelse til en VPN-server. Det er alt. Din forbindelse er nu sikker med den hurtigste og bedste VPN til FireStick.

tilslut expressvpn på brandstift

Du kan også læse mere detaljeret information om brug af ExpressVPN med Fire TV / Stick.

Nu hvor din Firestick bruger en sikret forbindelse, er det tid til at begynde at bruge din fængslede FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K.

Selvom du har installeret Kodi, er FireStick-jailbreak-processen endnu ikke afsluttet. Installation af Kodi medieafspiller er bare starten. Vi er nu nødt til at finde ud af, hvordan vi bruger Kodi til at streame gratis film, shows, live tv osv.

Hvad du skal gøre nu er at installere Kodi Addons or Builds.

Kodi Addons

Kodi har ikke sine egne medier. Medierne skal hentes fra internettet. Og for at gøre det har du brug for Addons.

Der er hundreder af Kodi-tilføjelser på nettet fra forskellige uafhængige udviklere. Imidlertid tilbyder kun et par af disse tilføjelser streaming af kvalitet.

Vi har plukket et par dusin tilføjelser sammen og lagt dem i en separat vejledning om Bedste tilføjelser til Kodi. Når du har Kodi, vil du begynde at installere Kodi-tilføjelser.

Her er et hurtigt kig på nogle af de bedste tilføjelser fra denne liste til gratis film, shows og meget mere:

1. Venom Addon (Film & Viser sig): Venom er en af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til on-demand-indhold i disse dage. Ikke kun har det et enormt indholdsbibliotek, men det henter også masser af streaming-links af kvalitet.

Installer Venom på Kodi

2. Pagt (film & Viser sig): Covenant er et andet kvalitetsudvidelse at have i din beholdning. Denne tilføjelse er for nylig blevet genoplivet og fungerer godt til film, show og andet on-demand indhold. Prøv det!

Installer Covenant på Kodi

3. Exodus Redux (Film & Viser sig): Exodus Redux er sandsynligvis den mest populære Kodi-addon i øjeblikket. Denne addon tilbyder et enormt indholdskatalog og trækker masser af arbejdsstrømme.

Installer Exodus Redux på Kodi

4. Ubegrænset (multifunktionelt): Hvis du leder efter en alt-i-en-tilføjelse til film, show, live tv, dokumentarer, sport og forskellige ekstramateriale, så prøv Limitless. Det er en let tilføjelse, der fungerer godt på FireStick

Installer ubegrænset på Kodi

5. Nedstigning (multifunktion): Descent er endnu et alt-i-en addon, som fortjener lidt opmærksomhed. Denne addon er temmelig ny sammenlignet med andre tilføjelser, men den udfører et fænomenalt job ved at trække links i topkvalitet.

Installer Descent på Kodi

Kodi bygger

Du har brug for Kodi-tilføjelser for at streame gratis film og shows. Kodi Builds er på den anden side valgfri. De kan imidlertid virkelig forbedre din Kodi-oplevelse på Fire Stick.

Kodi Builds organiserer din Kodi-interface på en mere streamingvenlig måde. Kodi-huden er ikke bare kedelig, den er heller ikke særlig anvendelig. Builds giver din Kodi en helt ny grænseflade og en spændende måde at bruge Kodi på. Med andre ord gør de Kodi mere til.

Så når du jailbreak FireStick med Kodi, anbefaler jeg, at du også får en Kodi-build.

En anden stor fordel ved Kodi builds er, at de leveres med forudinstallerede addons. Du behøver ikke at installere dem separat.

Ligesom for addonerne har vi også udarbejdet en liste over de bedste Kodi Builds. Her er de øverste valg fra listen:

1. Ingen grænser magi: Med millioner af brugere er No Limits sandsynligvis den mest populære Kodi-build. Denne build tilbyder en glat, rodfri og let at bruge interface. Det pakker tonsvis af forudinstallerede video-tilføjelser til film, shows, live tv og mere. Prøv det!

Installer Kodi No Limits Build

2. Xontech Build: Dette er en anden bygning, du gerne vil tage et skud på, hvis du ønsker at opgradere din Kodi-interface. Pæn design og belastninger af bedst bedømte addons gør denne build til et must-have.

Installer Xontech Build på Kodi

3. Titanium Build: Denne build er den del af den populære Supreme Builds Wizard. Titanium er en letvægtsbygning, der fungerer godt på alle Kodi-understøttede enheder. Det indeholder mange populære addons til alle dine streamingbehov.

Installer Titanium Build på Kodi

Se også vores Ultimate Beginner's Guide for Kodi, der hjælper dig med at lære, hvordan du bruger Kodi.

Sådan Jailbreak en FireStick (YouTube-video)

Sådan Jailbreak FireStick (ES File Explorer-metode)

Du behøver ikke at følge dette, hvis du allerede har fængslet din Firestick med ovenstående metode. Hvis Downloader-appen ikke er tilgængelig i dit område, kan du bruge ES File Explorer til at jailbreak FireStick. Bemærk, at sideladning ikke længere er tilgængelig gratis med ES File Explorer. Du har brug for et betalt abonnement, der koster $ 9,99 hver måned. Appen tilbyder også en gratis 7-dages prøveperiode.

Følg nedenstående trin for at jailbreak din Firestick:

 1. Gå til Indstillinger > Min Fire TV
 2. Åben Udvikler muligheder
 3. Tænde for Apps fra ukendte kilder
 4. Gå tilbage til Indstillinger side
 5. Åben Indstillinger > Privatindstillinger
 6. Deaktiver Data om enhedsbrug
 7. Deaktiver Saml data om brug af apper
 8. Gå til startskærmen af din Fire Stick
 9. Vælg Søg værktøj i øverste venstre hjørne
 10. Type ES File Explorer ved hjælp af fjernbetjening til dit FireStick / Fire TV / Fire TV Cube
 11. Klik ES File Explorer når vises i søgeresultaterne
 12. Klik Hent
 13. Vent, mens ES File Explorer er downloadet og installeret
 14. Klik Åben at køre ES File Explorer-app
 15. I højre del af ES File Explorer skal du vælge og klikke på ikonet Downloader
 16. Klik +Ny på bunden
 17. Indtast URL'en https: // www.firesticktricks.com/kapk i stien-feltet. Indtast et navn i feltet Navn
 18. Klik Hent nu
 19. Når Kodi APK-filen er downloadet, skal du klikke på Åben fil
 20. Klik Installere på næste prompt
 21. Rul ned til højre nederst i næste vindue, og klik på Installere igen
 22. Du vil se App installeret anmeldelse snart. Store! Du har en jailbroken Firestick nu

Bedste Jailbreak-apps til FireStick

Kodi er en fantastisk måde at jailbreak FireStick på. Men det er ikke den eneste måde. Der er nogle fantastiske APK'er, du kan installere og begynde at se dit yndlingsindhold på kort tid.

Disclaimer: Jeg kan ikke gå med på disse apps apps juridiske status. Brugere må IKKE bruge nogen af ​​de nævnte apps til at få adgang til ophavsretligt beskyttet strømme. Jeg anbefaler kun at se gratis indhold, der er tilgængeligt i det offentlige domæne og er fri for ophavsret.

I dette afsnit af guiden installerer vi de forskellige apps på Amazon Fire TV. Med disse apps får du adgang til ubegrænset film, show, live tv og sport til gratis streaming. Disse apps er omhyggeligt valgt til FireStick-brugere som dig og mig.

Disse apps kræver ingen registrering, tilmelding eller e-mail-adresse.

Her er de apps, vi har valgt ud til dig:

Film & TV-shows

 • Biograf APK
 • Typhoon APK

Live TV + Sport

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Husk, at ingen af ​​de ovennævnte apps er tilgængelige i Amazon app store. Derfor skal du aktivere apps fra ukendte kilder for alle disse apps ved at gå til Indstillinger > Min Fire TV > Udvikler muligheder.

Anbefalet service til glat streaming

Vi taler om, hvordan man jailbreak FireStick. Dog ville diskussionen næppe være afsluttet, før denne særlige tjeneste er nævnt.

Rigtig Debrid!

Real Debrid er en premium-linkgenerator. Og det er den mest populære premium-linkgenerator, når jeg skriver denne guide. Det fungerer med mange Fire TV og FireStick apps inklusive Kodi.

Med Real Debrid logget ind, kan du forbedre din streamingoplevelse dramatisk på Amazon FireStick.

Mens FireStick-jailbreak-apps, som vi anbefaler her, fungerer godt, tilbyder de en meget mere fantastisk oplevelse, når de er parret med Real Debrid-tjenesten.

Jeg har været bruger af denne service, da jeg ikke engang husker. Derfor vil jeg varmt anbefale det til mine læsere.

Du kan få denne service fra dens officielle hjemmeside. Senere i denne guide vil jeg vise dig, hvordan du konfigurerer og bruger Real Debrid med forskellige Fire TV Stick-apps for en bedre oplevelse, mens du ser film og tv-shows.

Biograf APK (Film & Viser sig)

Cinema APK er en af ​​de mest populære tredjeparts-jailbreak-apps til gratis streaming af on-demand-film og tv-shows. Denne app har eksisteret i et stykke tid og er tillid til hundreder af tusinder af Fire TV / Fire TV Cube / FireStick-brugere over hele verden.

Det er en enkel og brugervenlig app med masser af film og shows til en uendelig underholdningsoplevelse på Fire Stick.

Sørg for, at apps fra ukendte kilder er TIL (gå til FireStick-indstillinger > Min Fire TV > Udvikler muligheder)

Her er installationsprocessen til jailbreak FireStick / Fire TV-enheder med Cinema APK:

1. Åbn Downloader-appen på din Fire TV Stick. Klik på hovedskærmen, hvor det står http: //

Downloader

2. Brug skærmtastaturet til at indtaste følgende URL - firesticktricks.com/cinema

Tryk på knappen Afspil / pause på fjernbetjeningen, eller klik på

download film app på firestick

3. Vent til download af Cinema HD APK-fil er afsluttet

gratis film på amazon fire stick

4. Klik på Installere Næste

Klik på installation

5. Vent til Cinema HD APK installeres

Vent til installationen

7. Klik på Åben når Cinema HD Fire Stick-jailbreak-appen er installeret

firestick jailbreak

Lad os komme i gang med Cinema HD-appen på din ulåste FireStick. Når du jailbreak Firestick / FireStick 4K, giver denne app dig fri adgang til masser af indhold.

8. Hvis dette er den første kørsel, skal du klikke på Tillade når du bliver bedt om det

hvordan man jailbreak amazon fire stick med biograf apk

9. Gå videre og klik Installere at opgradere til den nyeste version, hvis du bliver bedt om det

10. Klik på Acceptere på denne popup-ansvarsfraskrivelse

biografapp

11. Klik på Okay på dette Changelog-vindue

biografapp ændringslog

Nu er her Cinema HD-app til dig. Dette er hovedskærmen, hvor du finder tv-showene

hjemmeskærm biograf hd

Hvis du vil sortere indholdet efter genrer eller kategorier, skal du klikke på den nedadvendte trekant øverst

brandstang jailbreak

Vælg mellem kategorier som Populær, Trending, Topkarakter osv.

hvordan man bruger jailbroken firestick med biograf apk

Indstillingen Søg og årsfilter er i øverste højre hjørne af skærmen

biograf søgning ikon

Leder du efter film i stedet? Klik på indstillingen 3-linjer i øverste venstre hjørne for at åbne denne rullemenu

Klik på menu

Klik Film her

film

Klik på for at tilpasse eller konfigurere Cinema APK HD Indstillinger i rullemenuen.

biografindstillinger

Selvom der er mange muligheder her, vil vi kun berøre den vigtigste - opsætning af Real Debrid

Rul ned til sektionen Premium-konto

Klik Login til Real-Debrid

Klik på rigtig debrid

Du ser dette vindue med tilladelses- / aktiveringskoden

Brug din computer eller din mobile webbrowser og gå til https://real-debrid.com/device

Log ind med din Real Debrid-konto, og indtast koden, du ser på din FireStick-skærm

jailbreak amazon fire tv

Efter en godkendt tilladelse kunne du se 'Real-Debrid autoriseret'

hvordan man bruger jailbroken firestick

Typhoon TV APK (Film & Viser sig)

Typhoon TV er en af ​​de nyere jailbreak-apps til on-demand indhold. På trods af at det er nyt, har det givet et ganske navn til sig selv.

Denne app tilbyder en enorm line-up af film og shows. Det trækker også de bedste streaminglink fra de mest pålidelige kilder på nettet.

Typhoon TV er en brugervenlig FireStick-jailbreak-app med et ligetil interface. Jeg tror Fire Stick jailbreak ikke ville være sandt uden denne app.

Sådan installerer du Typhoon TV på FireStick:

1. Åbn Downloader app på din enhed

Klik på det afsnit på hovedskærmen, hvor det står http: //

downloader hjemmeside

2. Indtast følgende kilde-URL: firesticktricks.com/typ

Klik

typhoon app download link

3. Vent til Typhoon TV APK downloades

vent til download

4. Vælg Installere når denne promp vises

jailbreaking firestick med tyfoon tv

5. Vent til Typhoon TV-appen installeres

installation af typhoon jailbreak-applikation

6. Klik på Åben når denne FireStick-jailbreak-app er installeret

firestick hack

7. Klik på Tillade at give den nødvendige tilladelse til Typhoon TV

hvordan man jailbreak en ildsted

8. Klik på Okay på denne changelog-prompt

tyfonændringslog

9. Vælg den ønskede standardvideoafspiller. Jeg anbefaler at bruge MX Player

Dette kan ændres senere i Typhoon TV-indstillinger.

vælg standardafspiller

10. Klik på, når du bliver bedt om det Acceptere på denne popup-ansvarsfraskrivelse

tyfon ansvarsfraskrivelse popup

Dette ville være hovedvinduet i Typhoon TV-appen. På hovedskærmen viser appen først tv-showene. Dette kan dog ændres gennem appindstillingerne

tyfon hjemmeskærm

Du kan også hurtigt skifte mellem film og show fra appmenuen

Klik på 3-linje ikonet i øverste venstre hjørne

tyfonindstillinger

Vælg Film i indstillingerne

Klik på film

Her er skærmen med film

Som standard vises film fra kategorien 'Mest populære' først

gratis film-app til jailbroken firestick

Klik på den nedadvendte trekant øverst for at vælge flere kategorier

app til at se film på jailbroken fire stick

I det øverste højre afsnit af appen kan du bruge søgemuligheden, hvis du leder efter noget specifikt (for eksempel kan du slå op efter navnet på filmen eller showet)

søg på tyfoon tv

Lad os se hurtigt på Typhoon TV-kategorierne, og hvordan vi tilmelder dig Real Debrid

Klik på 3-linjets menu-knap øverst til venstre igen, og klik på rullemenuen Indstillinger

Klik på indstillinger

Som jeg sagde, kan du ændre standardafspilleren fra indstillingerne

skift standardafspiller

Rul ned til Real-Debrid afsnit

Klik Login til Real-Debrid

jailbreaking firestick

Når dette vindue vises, skal du notere tilladelseskoden

Gå til https://real-debrid.com/device i en webbrowser, og indtast denne kode

Du skal muligvis logge ind på din Real Debrid-konto

ægte debrid tilladelse

Når autorisationen er afsluttet, ændres status til Logget ind

jailbreak amazon fire tv

Typhoon TV-opsætning er nu komplet og klar til at streame dit yndlingsindhold.

Mobdro (til Live TV)

Mobdro er en utrolig populær live TV FireStick-app, der fjerner alle grænser og bringer kabel-tv-kanaler direkte til din fængslede Amazon Fire TV / FireStick.

Denne app indeholder masser af kanaler fra USA, Canada, Europa og andre dele af verden. Den enkle, men alligevel meget funktionelle interface på appen gør det nemt for dig at finde en kanal, du leder efter.

Kendte kategorier gør det nemt for dig at vælge den type indhold, du vil se, herunder nyheder, shows, film, sport, musik og mere. Med søgefunktionen kan du hurtigt finde de tv-kanaler, du vil se på din FireStick-enhed.

Her er trinene til jailbreak FireStick / Fire TV / Fire TV Cube med Mobdro:

1. Kør Downloader app på FireStick og klik på tekstboksen der siger http: //

jailbreak firestick til live tv-kanaler

2. Indtast URL'en firesticktricks.com/mob

Klik eller tryk på knappen Afspil / pause på fjernbetjeningen

gratis live tv på amazon fire tv stick

3. Vent på Mobdro APK-filen, mens den downloades

downloader live tv apk

4. Klik på Installere når du bliver bedt om det

installer mobdro jailbreak app

5. Vent, mens Mobdro jailbreak-appen til FireStick er installeret

Vent til installationen

6. Klik på Åben når appen er installeret

mobdro på firestick installeret

7. Klik på Enig når du bliver bedt om det. Denne promp vises kun, når du kører appen første gang efter installationen

mobdro-hjemmeskærm

8. Klik på Tillade når denne prompt vises

jailbroken firestick-kanaler

Dette er hovedvinduet i Mobdro-appen

mobdro

Du kan se forskellige kategorier øverst inklusive kanaler, nyheder, show, film, sport osv.

Kategorien Kanaler er det sted, hvor du finder alle dine kanaler ét sted. Du kan bruge de andre kategorier til at udforske kanaler på genre.

listen over kanaler

Sådan ser listen over kanaler ud. Klik bare på en kanal og start streaming.

populære tv-kanaler på firestick

Hvis du leder efter en bestemt kanal, skal du gå tilbage til startskærmen til Mobdro og klikke på ikonet Søg i øverste venstre hjørne

søg kanaler

Denne app er nu klar til brug.

OLA TV (til Live TV & Sport)

OLA TV er en anden cool app, du kan bruge til at jailbreak FireStick. Appen bringer dig en omfattende samling af satellitkanaler fra hele verden og en helhed fra dem fra USA.

Du finder kanaler i næsten alle kategorier, herunder nyheder, underholdning, livsstil, uddannelse og mere. Det har også et stærkt sportsegment, der giver dig mulighed for at se dine yndlingssport, herunder baseball, golf, basketball, fodbold, fodbold osv.

Ola TV er en af ​​de mest trendy live-tv-apps i disse dage. Det giver dig adgang til Amazon Fire Stick Fyldte kanaler. Du vil nyde det som en snøreskærer.

Følg disse trin for at installere Ola TV og jailbreak dit FireStick / Fire TV / TV Cube:

1. Start Downloader app, som du installerede tidligere

Når hovedskærmen vises, skal du klikke, hvor du ser tekstfeltet med http: //

jailbreak ildsted med ola tv

2. Indtast følgende URL på dette skærmbillede: firesticktricks.com/ola

Klik eller tryk på knappen Afspil / pause på fjernbetjeningen

indtast url'en

3. Vent et par sekunder, indtil OLA TV jailbreak-firestick-appfilen er downloadet

jailbroken fire stick

4. Klik på Installere når du ser dette vindue

amazon fire stick jailbreak

5. Vent på installationen af ​​Ola TV

Vent til installationen

6. Klik på ÅBEN for at starte appen

jailbroken firestick med ola tv

7. Du kommer med det samme til appens hovedskærm. Faktisk er dette det eneste vindue, der viser Live TV-kanaler

8. Gå videre og vælg en af ​​indstillingerne

kanaler på ildsted

9. Du finder de relaterede kanaler i den kategori, du valgte på appens startskærm. Vælg en kanal og start streaming

live tv-kanaler på jailbroken fire stick 4k

Sådan jailbreak FireStick med OLA TV-appen.

HD Streamz (sport)

Mens HD Streamz har en overbevisende liste over live tv-kanaler, er den bedst kendt for sin samling af sportskanaler.

Denne app indeholder masser af sportskanaler fra USA såvel som andre dele af verden. Du kan se baseball, basketball, tennis, wrestling og mere.

Ud over sportskanalerne kan du også gennemse dine yndlingskanaler i forskellige andre kategorier, herunder underholdning, musik, film og børn.

HD Streamz har en enkel og brugervenlig grænseflade, så du hurtigt kan komme i gang. Derfor har jeg valgt det som en af ​​de bedste apps til jailbreak Amazon Fire TV-enheder.

Lad os følge disse trin for at jailbreak FireStick med HD Streamz:

1. Gå til Downloader applikation på din FireStick og åbn den

hvordan man kan se live sport på en fængslet amazon firestick

2. Indtast følgende URL firesticktricks.com/hds

Tryk på play / pause-knappen på din fjernbetjening, eller klik på

hvordan man jailbreak en firestick med HD Streamz

3. Vent til HD Streamz APK-fil downloades for at jailbreak FireStick

vent til download af apk

4. Klik på Installere når du bliver bedt om det

installer hd streamz app

5. Vent til installationen af ​​HD Streamz-appen er afsluttet

firestick jailbreak

6. Klik på ÅBEN at fortsætte

Klik på Åbn

7. Klik på Tillade når du ser denne popup-meddelelse

tillade

Dette er hovedskærmen på HD Streamz-appen

Den har nogle kanaler på hovedskærmen. Hvis du ikke kan finde den kanal, du leder efter, skal du klikke på en af ​​kategorierne i midten med titlen 'Udforsk kategorier'

brandstang jailbreak-kanaler

Når du for eksempel klikker på kategorien Sport, vises de relaterede kanaler.

Selv på denne skærm kan du skifte til en af ​​de andre kategorier fra menuen til venstre.

sportskanaler

Vælg bare den kanal, du vil se, og start streaming.

Du kan se op efter en kanal ved navn. Klik bare på søgefunktionen i øverste højre hjørne.

hvordan man jailbreak og bruge en ildsted

Dette er, hvordan du bruger HD Streams, efter du har fanget jailbreak Amazon Fire Stick / Fire TV Cube.

Sådan får du en ny App Store til FireStick

Nu, hvor du har fængslet din FireStick, er du klar til at begynde at streame. Men ved du, at du stadig kan gøre meget mere med det?

Din FireStick har den officielle Amazon Store til hundreder af apps. Imidlertid udelader Amazon Store en masse seje apps, der kan gøre din FireStick-oplevelse så meget mere forbløffende.

Heldigvis kan du installere en tredjeparts app-butik kaldet Aptoide TV på din Fire Stick-enhed. Aptoide TV har en hel række utrolige apps, som du ikke finder i Amazon Store.

Aptoide TV er en gennemtænkt og professionelt designet app-butik, der giver dig mulighed for hurtigt at finde og installere en række apps fra tredjepart, herunder streaming-apps og vedligeholdelse & hjælpeprogrammer.

Jeg giver hurtige trin til at installere Aptoide på din FireStick / Fire Stick 4K. For detaljerede instruktioner, skal du læse vores vejledning til installation & Brug Aptoide TV på FireStick.

1. Åbn Downloader-appen

2. Indtast følgende link: firesticktricks.com/store

Klik på Gå

ny app store til amazon firestick

3. Vælg Åben når appen er installeret

jailbreak ildsted

4. Dette er startskærmen på Aptoide TV på Fire Stick. Du kan begynde at kigge efter de apps, du vil installere

aptoide startskærm

Bonustips - Få en IPTV til FireStick

Mens din jailbroken FireStick / Fire Stick 4K giver dig adgang til mange gratis muligheder for at streame live-tv, er der nogle omkostningseffektive, premium IPTV-tjenester, du kan bruge til en bedre streamingoplevelse.

De præmie-IPTV-tjenester er mere pålidelige end deres gratis kolleger. I sammenligning med det almindelige kabel-tv-abonnement koster de kun en brøkdel.

Du kan udforske vores komplette liste over premium IPTV-tjenester her.

Her er vores topvalg fra listen for live film, tv, sport og mere:

Sapphire Secure: For så lavt som $ 5 pr. Måned giver Sapphire Secure dig adgang til næsten 4000 kanaler fra hele verden. Tjenesten indeholder også en dynamisk elektronisk programguide (EPG), der forbliver ajour med tidsplanen.

Installer Sapphire Secure på FireStick

Sportz TV: Sportz TV tilbyder masser af kabel-tv-kanaler fra USA, UK og andre lande. Masser af kanaler streamer i fuld HD-opløsning. Månedlige planer starter ved $ 9,95 pr. Måned, og du får support til mindst 2 enheder.

Installer Sportz TV på FireStick

Nitro-tv: Denne IPTV-service giver dig adgang til mere end 6000 kabel-tv-kanaler fra hele verden for kun $ 20 pr. Måned (2 forbindelser). Du kan installere Nitro TV APK på FireStick. Det understøtter også M3U-spillelisten, så du kan bruge den sammen med mange IPTV-afspillere.

Sådan installeres Nitro TV

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster det at Jailbreak en Firestick?

Jailbreaking er et helt GRATIS behandle. Mens jailbreaking sideloader du visse apps, der giver dig adgang til ubegrænset film, shows, live tv osv. Uden omkostninger.

Hvad betyder det at jailbreak en FireStick?

Jailbreaking FireStick betyder simpelthen at installere bestemte streaming-apps fra tredjepart på din enhed, som om det bare er en anden dag. Jailbreaking kræver ingen ændringer på systemniveau. Det kræver heller ikke nogen særlig teknisk viden. Bare den grundlæggende forståelse af, hvordan man sideloader apps på FireStick er nok.

Kan du få problemer med at jailbreaking en FireStick?

Jailbroken FireStick giver dig ubegrænset adgang til det gratis indhold. Du skal dog trætte omhyggeligt. Du kan ubevidst ende med at streame ophavsretligt beskyttet indhold og komme i juridiske problemer.

På FireStickTricks.com råder vi altid vores brugere til at streame indholdet i det offentlige rum og være en god dommer over deres handlinger. På samme tid går vi også ind for din ret til privatliv. Derfor anbefales det stærkt, at du altid bruger en VPN med din fængslede enhed.

Hvad kan du se på en Jailbroken FireStick?

Du kan se næsten alt hvad du vil med din fængslede FireStick. Når du jailbreak FireStick, fjerner du alle begrænsninger, og du får adgang til film, shows, live tv, sport, dokumentarer og meget mere.

Hvad gør en Jailbroken FireStick?

Det fængslede FireStick giver dig adgang til den uendelige pulje medier (inklusive film, shows, live tv og meget mere), der er tilgængelige på internettet. Ved at jailbreaking din enhed afslutter du de begrænsninger, der er pålagt af producenten. Efter jailbreaking kan du installere tredjeparts apps som Kodi, Cinema HD osv. Jailbroken FireStick hjælper dig med at spare penge.

Er det sikkert at jailbreak FireStick?

Teknisk set er det, jeg demonstrerede i denne guide, ikke rigtig et jailbreak. Den rigtige jailbreaking-proces kræver at finpusse et operativsystem og få adgang til rodfilerne. Hvad du gjorde her, er blot installeret et par apps på din FireStick. Det betyder, vores jailbreak-proces er 100% risikofri.

Mister jeg garantien på Amazon FireStick, når jeg Jailbreak den?

Du mister ikke eller annullerer FireStick-garantien, da alt hvad du laver er at installere en app og ikke foretage ændringer i enhedssoftwaren eller hardware.

Hvilke kanaler er der på en Jailbroken FireStick?

Enhver kanal, du ønsker. Efter jailbreaking FireStick har du adgang til tonsvis af tredjeparts apps og kanaler. Du kan dog også fortsætte med at bruge de officielle kanaler, der er tilgængelige via Amazon Store. Det kan være en god idé at udforske vores liste over de bedste FireStick-kanaler.

Bremser jailbreaking min Amazon FireStick?

Ideelt set gør det ikke. Kodi er en let applikation, og den har ikke nogen væsentlig eller mærkbar indflydelse på FireSticks ydeevne. Fire TV Stick-opbevaring er dog begrænset, og hvis der allerede er taget meget plads, kan du opleve ydelsesproblemer. Det ville være en god ide at rydde FireStick-opbevaring af al den rod og unødvendige filer. Hvis du f.eks. Har installeret nogen apps fra tredjepart på FireStick, skal du sørge for at slette APK-filerne for at rydde plads.

Sådan Jailbreak FireStick 4K?

Alle Fire TV-enheder - inklusive FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K, Fire TV Cube - er stort set de samme. Derfor fungerer den jailbreaking-metode, vi har leveret i dette indlæg, lige så godt for FireStick 4K, som den gør for enhver anden Fire TV-enhed. Du behøver ikke at gøre noget andet. Jeg har fulgt de samme jailbreaking trin på alle Fire TV-enheder med succes. Du kan gøre det samme. Hvis du dog sidder fast med et unikt problem, skal du kontakte os via kommentaredelen nedenfor. Vi vil forsøge at yde den bedst mulige hjælp.

Sådan jailbreak FireStick uden Amazon-kontoen?

Du har brug for en Amazon-konto for at konfigurere din FireStick første gang du bruger den. Du kan kun jailbreak FireStick, når du har konfigureret den.

Desværre er der ingen måde at konfigurere enheden uden Amazon-kontoen. Derfor er der ingen måde at jailbreak enheden uden Amazon-kontoen.

Skal jeg købe en fuldt lastet Fire Stick?

Jeg er meget imod at købe en pre-jailbroken enhed. Det er bedst at købe den originale FireStick og bruge den lige ud af kassen. De, der sælger dig det fængslede FireStick / Fire TV / Cube, kan også have manipuleret med din software eller hardware på andre måder. Der er desuden mange kendte tilfælde, hvor sælgere af jailbroken Firesticks står over for juridiske afgifter.

Konklusion

Så nu ved du, hvordan du jailbreak en FireStick, og hvordan fungerer FireSticks, når de er fængslet. Jailbreak-processen involverer installation af FireStick-jailbreak-apps. Når du har gjort det, kan du øge din underholdningsoplevelse til det næste niveau. Det kan du gøre med de bedste FireStick-apps, Kodi Builds og Kodi Addons.

Jeg jailbreak Amazon FireStick hver gang jeg køber en ny. Jeg har brugt denne jailbreak i flere måneder uden nogen hikke eller besvær. Jeg er overbevist om, at det også fungerer godt for dig. Men hvis du har problemer, kan du gerne give os en kommentar nedenfor. Jeg vil gøre mit bedste for at tage sig af dine problemer.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me