Kako gledati Hotstar v ZDA / Veliki Britaniji (Unblock Outside India)

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako gledati Hotstar v ZDA ali kateri koli drugi državi. Pomagal vam bom prikazovati indijske zabavne vsebine, vključno s športom (kriket) na Hotstaru zunaj Indije. Ta članek bo zajemal Hotstar dostop do FireStick, Android, iOS prek aplikacije in računalnikov z uporabo uradne spletne strani.

Če si želite ogledati filme, oddaje in športne vsebine iz Indije, verjamem, da je Hotstar najboljša možnost za vas. Hotstar je spletna pretočna storitev, ki vam v Indijo prinaša televizijo v živo in vsebine na zahtevo ter izbrane filme in oddaje iz drugih držav, vključno z ZDA in Združenim kraljestvom. Kar je Netflix v svetu, Hotstar je verjetno v Indijo. Ta storitev ima več kot petdeset tisoč ur obsežne vsebine.

Hotstar je v Indiji zelo priljubljen tudi za pretakanje tekem za kriket v živo, kot sta IPL a.k.a indijska premier liga in ICC World Cup. Čeprav je Hotstar bolj priljubljen za kriket, pa prenaša tudi druge športe, vključno z nogometom, tenisom, hokejem, boksom in še več. Storitev je v lasti STAR India, ene največjih medijskih mrež v državi. STAR India ima v lasti podjetje Star Sports, ki je športni portfelj tega podjetja. Večina televizijskih oddaj o športnih oddajah na programu Star Sports je na voljo za pretakanje na Hotstaru.

Hotstar je uradno na voljo v ZDA, Veliki Britaniji in nekaterih drugih državah. Vendar je večina indijske vsebine omejena na geo. Ne bodite še razočarani. V tem koraku vam bom pokazal, kako lahko dostopite do neomejenega dostopa do vsebin, ki so na voljo v Hotstar Indiji, od koder koli na svetu, ne glede na to, v kateri državi ali celini živite.. 

Oglejte si Hotstar v ZDA ali kjer koli na svetu

Hotstar je indijska aplikacija za zabavo in večina njenih filmov, oddaj, športnih tokov je omejena na Indijo. Čeprav je Hotstar uradno na voljo v nekaterih državah zunaj Indije, na primer v ZDA in Veliki Britaniji, je vsebina omejena. Poleg tega storitve Hotstar stanejo precej več zunaj Indije.

Medtem ko plačujete skoraj 15 ameriških dolarjev, da se v Indiji naročite na letno storitev Hotstar v Indiji in neomejeno dostopate do vseh premium vsebin, morate v ZDA plačati 99,99 USD letno; skoraj 7-krat več od tistega, kar bi plačali za letno naročnino na indijski Hotstar). Poleg tega sploh ne dobivate dostopa do celotne knjižnice vsebine.

Na srečo lahko na Hotstaru gledate vse, kar Indijanci gledajo po isti ceni, tudi če živite v ZDA ali kateri koli drugi državi, razen Indije. Vse kar morate storiti je, da uporabite storitev VPN.

VPN vas bo virtualno določil v Indijo tako, da vas bo povezal na enega od indijskih strežnikov. To vam bo omogočilo dostop do indijske različice Hotstara. VPN poskrbi tudi, da so vse vaše spletne aktivnosti zamaskirane in internetna povezava varna.

Že dolgo uporabljam VPN-je. Potem ko sem preizkusil več VPN storitev, sem se končno odločil za ExpressVPN, ki ga uporabljam že kar nekaj časa. ExpressVPN za omejen čas ponuja tudi ogromno 49% popusta + 3 mesece doplačila na letnem načrtu.

Uporabljam in priporočam ExpressVPN, ker je zelo stabilen, hiter in ima skoraj 2000 strežnikov po vsem svetu. Dizajn ExpressVPN je optimiziran za vse priljubljene platforme, vključno z FireStick, Windows, Mac, Android, iOS itd..

Se sprašujete, kako gledati Hotstar v ZDA ali drugih državah? Ta priročnik zajema vse, kar morate vedeti in začeti s Hotstarom. Kar naprej branje! 

Povežite se z indijskim strežnikom in začnite uporabljati Hotstar zunaj Indije

Če želite vedeti, kako gledati Hotstar zunaj Indije, se morate najprej povezati z indijsko lokacijo s programom ExpressVPN. Sledite spodnjim korakom.

Korak 1: Kliknite TUKAJ pridobiti ExpressVPN. Priložen je 30-dnevni garancija za vračilo denarja. V primeru, da vam storitve ExpressVPN niso všeč (kar je zelo malo verjetno), lahko v prvih 30 dneh zahtevate celotno povračilo..

2. korak: Prenesite in namestite aplikacijo ExpressVPN iz ta POVEZAVA.

3. korak: Zaženite aplikacijo ExpressVPN in se povežite z enim od razpoložljivih indijskih strežnikov. Na začetnem zaslonu ExpressVPN (ali glavnem oknu) kliknite gumb »Izberi lokacijo«

kako gledati hotstar v ZDA

4. korak: Ko se prikaže okno s seznamom strežnika (to okno z naslovom »ExpressVPN - Lokacije VPN«), kliknite zavihek »VSE«

–Razširi „Afrika, Bližnji vzhod & Indija

–Razširi „Indija“

–Dvojno Kliknite enega od strežnikov na seznamu, da se povežete s strežnikom

hotstar v ZDA

Zdaj, ko ste povezani z indijskim strežnikom, lahko začnete gledati na tone brezplačne vsebine, ki je na voljo na Hotstar-u v ZDA, z uporabo indijskega računa.

Prijavite se na Indian Hotstar v ZDA ali kateri koli drugi državi

Opomba: Na Hotstaru je na voljo na tone brezplačne vsebine, ki si jo lahko brezplačno ogledate, ne da bi se prijavili in se prijavili. Če ste iskali brezplačno vsebino iz Hostar India, ste vsi dobri, ko ste enkrat povezani z indijskim strežnikom prek VPN (kot prikazano zgoraj). Pojdite na Hotstar.com in začnite gledati svoje najljubše filme / TV oddaje.

Če si želite ogledati vrhunske vsebine, kot so turnirji v kriketu, sledite spodnjim korakom, če želite registrirati račun in se naročiti na storitve.

OPOMBA: Spodaj opisana metoda prijave bo SAMO delovala, če imate indijsko kreditno / debetno kartico. Hotstar India ne sprejema kartic, izdanih zunaj Indije. Če je to težava, boste morda želeli poiskati pomoč nekoga, ki lahko v vašem imenu izvede plačilo iz Indije. Na Fiverrju sem opazil nekaj koncertov, kjer lahko dobite pomoč pri izvedbi plačil v indijski valuti. Upoštevajte, da nisem povezan z nobeno od teh storitev. 

Ko končate s plačilom, morate samo vklopiti VPN in začnite pretakati Hotstar India.

Korak 1: Odprite kateri koli spletni brskalnik in pojdite sem

Kliknite »IZBERITE NAČRT«

hotstar usa

2. korak: Izberite enega od razpoložljivih načrtov (vsa valuta indijskih rupij). Trenutno so na voljo naslednji trije načrti:

 • 999 INR (približno 15 USD): To je LETNI načrt, ki vam omogoča dostop do vseh vrhunskih vsebin, vključno s športom in zabavo za eno leto. To je najbolj stroškovno učinkovit načrt
 • 199 INR (približno 3 USD): To je MESEČNI načrt, ki vam omogoča, da mesece gledate vrhunske zabavne in športne vsebine. Načrt se samodejno obnavlja vsak mesec, razen če ne naročite preklica naročnine
 • 365 INR (približno 5,2 USD): Dostop do kriket, F1 in Premier League vam ponuja Hotstar VIP načrt. S tem načrtom si lahko ogledate tudi premiere novih indijskih filmov. Poleg tega lahko prenašate predvajanja Hostar Specials (izključno Hotstar) in najnovejše predvajane epizode TV oddaj (samo indijansko).

kako uporabljati hotstar v ZDA

3. korak: Vpišite svoje ime, e-poštni naslov in geslo za prijavo. Namesto tega se lahko prijavite s svojim Facebook računom

kako gledati hotstar zunaj Indije brezplačno

4. korak: Zdaj izvedite plačilo in sledite navodilom na strani, da dokončate postopek prijave.

Hotstar cene načrti

Spremenite regijo, da prenesete Hotstar App zunaj Indije

Glede na vašo državo prebivališča boste morda morali spremeniti regijo, če želite prenesti aplikacijo Hotstar.

Do spletnega mesta Hotstar dostopajte prek spletnega mesta

Če želite dostopati do Hotstar-ja v ZDA ali kateri koli drugi državi, na primer v Združenem kraljestvu, na računalniku prek njihovega spletnega mesta, NI vam treba spreminjati regije v nobeni od trgovin z aplikacijami.

Vse kar morate storiti je, da v računalniku odprete aplikacijo ExpressVPN in se povežete z indijskim strežnikom. Nato odprite kateri koli brskalnik in pojdite na www.hotstar.com in se prijavite. Takoj lahko začnete gledati svojo najljubšo vsebino.

Za Hotstar v ZDA

ZDA so ena izmed držav, ki so na voljo na Hotstaru. Tu je kratek seznam platform in razpoložljivosti aplikacij:

Android: Hotstar je uradno na voljo v trgovini Google Play v ZDA. Če želite uporabljati Android, vam ni treba spreminjati regije, če želite prenesti Hotstar. Prenesete ga lahko na pametne telefone in tablične računalnike.

Amazon App Store: Hotstar je na voljo tudi v Amazon App Store v ZDA. NO ni treba spreminjati regije. Lahko ga dobite na napravah Amazon FireStick ali Fire TV.

iOS: Hotstar je znova na voljo v Apple App Store v ZDA. Sprememba regije NI potrebna. Na voljo je za naprave iPhone, iPad in iPod Touch.

Za Hotstar v Veliki Britaniji

Hotstar je tudi uradno na voljo v Veliki Britaniji in ponuja naslednja dva naročniška načrta:

 • 59,99 £ na leto (z varčevanjem 84 £)
 • £ 11,99 na mesec

Na storitve Hotstar UK se lahko prijavite na https://uk.hotstar.com/subscribe/get-started

Hotstar UK vam omogoča gledanje indijskih TV oddaj, filmov, kriket in še več. Tako kot Hotstar USA lahko tudi aplikacijo Hotstar UK prenesete iz trgovine Google Play, Amazon App Store ali iOS App Store. Ti NE spremeniti regijo za ogled Hotstar v Veliki Britaniji.

To je super. Vendar je v Veliki Britaniji veliko vsebine Hotstar India omejeno. Zato boste namesto Hotstar UK morda še vedno radi gledali Hotstar India.

Poleg tega je Hotstar India veliko cenejši v primerjavi z britanskim kolegom. Njen letni načrt stane 999 INR, kar je približno 10,5 funtov (skoraj 6-krat cenejši od letne naročnine Hotstar UK). Pri INR 199 (približno 2,1 £) je mesečni načrt tudi cenejši.

Če si želite ogledati Hotstar Indian v Veliki Britaniji, morate samo slediti našim navodilom v tem priročniku.

Kako spremeniti regijo v različnih trgovinah z aplikacijami

Če si želite ogledati Hotstar v državah, v katerih storitev uradno ni na voljo, tukaj je kratki pogled, kako lahko spremenite regijo v različnih trgovinah z aplikacijami.

Trgovina Google Play

 • Pojdite sem in se prijavite s svojim Google ID-jem
 • Na levi stranski vrstici kliknite možnost »Nastavitve«
 • Tu lahko državo uredite in spremenite v Indijo. Spremenite tudi naslov v indijski naslov v razdelku „Ime in naslov“. Tukaj lahko preprosto ustvarite naključne indijske naslove.

Apple App Store

Za podrobne informacije o spreminjanju države / regije v App Store obiščite uradno Apple-ovo stran za podporo.

Tu je kratek povzetek

 • V napravi iOS odprite »Nastavitve«
 • Tapnite svoje ime
 • Tapnite 'iTunes& Trgovina z aplikacijami'
 • Tapnite možnost »Prikaži Apple ID« v pojavnem oknu
 • Če vas vprašate, preverite pristnost ID-ja
 • Tapnite možnost »Država / regija«
 • Sledite navodilom na zaslonu, da spremenite nastavitve.

Trgovina Amazon

 • Pojdite na Amazon po tej povezavi
 • Izberite zavihek »Nastavitve« na desni
 • Kliknite gumb »Spremeni« pod »Nastavitve države«.

Kako namestiti Hotstar in ga uporabljati z VPN

Zdaj, ko veste, kako spremeniti regijo v Googlu Play, Apple App Store in Amazon App Store, lahko preprosto prenesete in namestite Hotstar v ZDA, Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

Zdaj vam bom pokazal, kako namestiti in uporabljati aplikacijo Hotstar na FireStick ali Fire TV. Ta metoda deluje podobno tudi na drugih platformah. Edina razlika je v tem, da jo boste namesto tega, da boste aplikacijo prenesli iz trgovine Amazon App Store, prenesli iz trgovine z aplikacijami za vaše platforme.

Če uporabljate Android, naložite Hotstar USA iz Trgovine Play. Če imate napravo iOS, jo prenesite iz Apple App Store.

Začnimo z metodo FireStick.

Ko ste na začetnem zaslonu FireStick, uporabite daljinski upravljalnik in v zgornjem levem kotu zaslona izberite možnost iskanja (ikono leče)

hotstar on firestick

Vnesite ime aplikacije (tj. Hotstar) z daljinskim upravljalnikom ali katero koli drugo vhodno napravo, ki jo morda uporabljate

kako namestiti hotstar na firestick

Izberite aplikacijo Hotstar iz rezultatov iskanja pod zaslonsko tipkovnico

dobite hotstar aplikacijo na požarni TV palico

Zdaj kliknite ikono aplikacije Hotstar na naslednjem zaslonu

kako gledati hotstar zunaj Indije

Kliknite gumb Prenesi. FireStick bo začel prenašati aplikacijo. Ko se aplikacija prenese, se namestitev začne samodejno.

hotstar usa

Ko je aplikacija nameščena, boste na zaslonu videli gumb »Odpri«.

Opomba: Aplikacije še ne zaženite. Preden zaženete aplikacijo, se prepričajte, da zaženete ExpressVPN in se povežete z indijskim strežnikom. Tako boste zagotovili, da Hotstar pokaže indijski vmesnik aplikacije.

Ko se prek ExpressVPN povežete z indijskim strežnikom, pojdite na »Vaše aplikacije & Razdelek o kanalih in zaženite aplikacijo od tam.

hotstar v ZDA

Če ste vklopili Express VPN in izbrali indijski strežnik (kot smo pravkar razpravljali), bo to izgledal domači zaslon Hotstarja. Hranite branje, če želite izvedeti, kako uporabljati Hotstar v ZDA z indijskim vmesnikom aplikacij.

kako gledati hotstar v ZDA

Live Cricket in druge programe z oznako »Premium« si lahko ogledate le, ko ste kupili Hotstar naročnino. Če se sprašujete, kako lahko brezplačno gledate Hotstar zunaj Indije, lahko nadaljujete in predvajate videoposnetke, ki niso označeni kot Premium. No, brezplačni videoposnetki so brezplačni in za ogledovanje vam jih ni treba registrirati.

Poskušal sem odpreti tekmo v kriketu v živo, ne da bi se prijavil, in to je sporočilo, ki sem ga dobil. Za ogled te vsebine potrebujem bodisi športni načrt bodisi katerega koli drugega premium načrta.

Če ste že ustvarili račun in kupili premijski načrt, kliknite gumb »Prijava«, da se prijavite v svoj račun

hotstar vse športno članstvo

Tu je okno za prijavo. Če ste se prijavili s svojim Facebook računom, se prijavite z istim računom. Če ste se registrirali z e-poštnim naslovom, pojdite naprej in vnesite e-poštni naslov in geslo ter kliknite gumb »Prijava«.

registriraj se na hotstar iz ZDA

Kako gledati Hotstar v ZDA brez VPN

Kot sem vam že povedal, Hotstar je v ZDA uradno na voljo v trgovinah Play, App Store in Amazon Store.

Preprosto prenesite aplikacijo Hotstar USA in jo zaženite. Od vas se bo pozvalo, ali se prijavite ali prijavite us.hotstar.com/activate in nato vnesite kodo, prikazano na zaslonu

Prej smo se prijavili za storitve Hotstar India, ki jih lahko v ZDA uporabljate z VPN. Ker pa želite Hotstar v ZDA uporabljati brez VPN-ja, se boste morali prijaviti na nov račun.

V ZDA se morate prijaviti drugače, saj se cene, pravilniki in pogoji storitve razlikujejo od Indije. Na primer, medtem ko vas v Indiji Hotstar komaj stane 15 dolarjev na leto, v ZDA znaša 9,99 USD na mesec ali 99,99 USD letno.

Uporaba VPN je zame bolj smiselna, saj mi ne prihrani samo denarja, ampak tudi gledam vso geo-omejeno vsebino.

Če pa še vedno želite nadaljevati s storitvijo Hotstar USA, pojdite na us.hotstar.com/activate in pod to tipko kliknite povezavo »Registracija«

kako gledati hotstar v ZDA

Lahko se prijavite prek svojega Facebook računa ali z e-poštnim naslovom. Vnesite zahtevane podatke in na dnu kliknite gumb »Registracija«

hotstar v ZDA

Zdaj vnesite podatke o svoji kreditni kartici in sledite navodilom na zaslonu. Kot sem že rekel, mesečni načrt znaša 9,99 USD. Toda, dobite tudi enotedensko brezplačno preizkusno različico.

hotstar usa

Ko je prijava končana, se samodejno prijavite. Prijavite se lahko tudi pozneje na us.hotstar.com/activate.

Po prijavi vnesite kodo, ki je prikazana na zaslonu aplikacije Hotstar v vaši napravi.

Tako lahko Hotstar gledate v Združenih državah Amerike, ne da bi uporabljali nobeno VPN storitev.

Kako gledati Hotstar Outside India brezplačno

Hotstar je naročniška storitev, vendar gosti tudi veliko brezplačnih vsebin. Za ogled brezplačne vsebine vam ni treba registrirati. Čeprav so brezplačne stvari na voljo samo v Indiji, ga lahko še vedno gledate zunaj Indije z uporabo VPN.

 • V napravi zaženite ExpressVPN in se povežite z indijskim strežnikom.
 • Če si želite ogledati v računalniku, pojdite na www.hotstar.com in odprite poljubno brezplačno vsebino (NI označena kot "Premium").
 • Če uporabljate aplikacijo Hotstar, jo preprosto odprite in začnite gledati brezplačno vsebino.

Ja! To je enostavno, če ste povezani v VPN.

Hotstar razpored kriket 2020

Če ste velik oboževalec kriketa, je Hotstar India najboljša ponudba za live kriketne tokove. Spodaj je razpored tekočih in prihajajočih tekem za kriket na Hotstaru.

 • Ranji Trophy - 9. december - 13. marec 2020

Če želite več posodobitev na turnirjih v kriketu, si oglejte to spletno stran Hotstar.

Zavijanje

Tako gledamo Hotstar v ZDA, Veliki Britaniji ali v tej zadevi v kateri koli državi, v kateri živite. Najpomembnejši element v vsem tem je VPN. Dobra storitev VPN lahko praktično prenese vašo internetno povezavo in vam omogoča dostop do geo-omejenih aplikacij, spletnih mest, filmov, TV oddaj in česa drugega. Zavzemam se za ExpressVPN, saj ga osebno že nekaj časa uporabljam. Ta vodič vam bo pomagal uporabljati Hotstar v ZDA ali kateri koli drugi državi, kot če bi ga uporabljali v Indiji. Dobra novica je, da Hotstar ni blokiral nobenega VPN strežnika, za razliko od Netflixa. Lahko uporabite skoraj kateri koli indijski strežnik in brez ovir uživate v svoji najljubši vsebini.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me