Kako namestiti in uporabljati Stremio na FireStick / Android Box

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti Stremio na FireStick, Fire TV, Fire Stick 4K in Android TV Boxes.

Stremio je storitev pretakanja medijev, ki vam omogoča ogled filmov, oddaj in različnih drugih vrst spletne vsebine. Ta storitev je podprta na številnih platformah naprav, vključno z računalniki, mobilnimi telefoni, TV napravami in še več. Vendar na nekaterih napravah morda ni na voljo prek uradnih kanalov.

Stremio lahko na primer uradno dobite iz trgovine Google Play na mobilnih telefonih Android in škatlah Android TV, ki delujejo na zalogi Android OS. Po drugi strani pa ga je treba ročno namestiti (stransko naložiti) na FireStick in Android TV Box z Android TV OS (kot sta Mi Box in Nvidia Shield)

Ugotovil sem, da je Stremio preprosta aplikacija, veliko lažja za uporabo kot Kodi. Čeprav morda ni tako vsestranski. To v resnici ni toliko pomembno, ker mi omogoča, da gledam skoraj vse, kar mi je všeč. Poleg tega so dodatki Stremio nameščeni na spletu in ne na lokalni shrambi. To je dobra novica za naprave z malo pomnilnika, kot sta FireStick in večina Android TV Boxov. Tudi spletna namestitev pomeni, da moram samo namestiti dodatek Stremio na eno napravo in je na voljo v vseh mojih napravah, v katerih uporabljam to storitev.

Začnimo s postopkom namestitve.

Kako namestiti Stremio na FireStick

Čeprav je Stremio na voljo v trgovini Google Play, še vedno ni vključen v trgovino Amazon. Zato bo ta aplikacija naložena na vaš FireStick in druge naprave Fire TV. Sideloading je ročna namestitev aplikacije. Ni težko. Pomagal vam bom pri tem.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.

Če želite naložiti aplikacije drugih proizvajalcev na napravi FireStick, uporabite Aplikacije iz neznanih virov nastavitev mora biti omogočena. Takole je to storjeno:

1- Pojdite na začetni zaslon FireStick-a in izberite Nastavitve možnost iz zgornjega menija

kako namestiti stremio na firestick

2- Pojdite desno in kliknite Moja Fire TV (če imate še vedno staro različico, kliknite Naprava namesto)

stremio na firesticu

3- Zdaj bi morali videti naslednji niz možnosti. Kliknite Možnosti razvijalca

kako namestiti stremio apk na firestick

4- Na tem zaslonu omogočite ali Vklopite Aplikacije iz neznanih virov (privzeto je izklopljeno)

kako namestiti stremio aplikacijo na firestick

5- Naslednje opozorilo lahko zavrnete in kliknete Vklopiti. Stremio je varna aplikacija

stremio firestick 4k

Zgornji koraki so nastavili vaš FireStick za namestitev Stremio. Začnimo s postopkom namestitve.

Stremio na namestitvenih korakih FireStick

Sledijo koraki za namestitev aplikacije Stremio na FireStick:

1- Prva stvar, ki jo potrebujete, je aplikacija Downloader, ki je stransko orodje za FireStick. Stremio APK ne morete prenesti neposredno iz spletnega brskalnika.

Aplikacija Downloader je na voljo v trgovini Amazon. Poiščete ga lahko z možnostjo iskanja na začetnem zaslonu. Če želite izvedeti več o aplikaciji Downloader, preberite naš podroben vodič o tem, kako naložiti aplikacije na FireStick.

firestick stremio

2- Zaženite aplikacijo Downloader in kliknite na Brskalnik zavihek na levi strani

3- V naslovno vrstico vnesite naslednji URL: https://strem.io

Kliknite GO

4- Ko se stran naloži, kliknite ikono menija hamburgerja v zgornjem desnem kotu

koraki za namestitev stremio na firestick

5- Pomaknite se navzdol in kliknite Prenosi iz spustnega menija

kako namestiti stremio na amazon firestick

6- Na naslednji spletni strani se pomaknite navzdol do razdelka za Android in kliknite povezavo APK (tisto, na kateri piše ARM APK)

naložite stremio na firestick

7- Počakajte, da se stremio APK prenese. To običajno traja manj kot minuto, vendar je odvisno od hitrosti vašega omrežja

stremio apk na firestick 4k

8- Ko se prenese APK, se prikaže okno za namestitev. Pomaknite se navzdol

namestitev aplikacije stremio firestick

9- Kliknite Namestite gumb, ko se prikaže v spodnjem desnem kotu

kako priti stremio na ogenj tv palico

10- Namestitev bo trajala tudi minuto ali verjetno manj

namestite stremio na požarno tv palico

11- Ko zagledate Aplikacija je nameščena okno, ne kliknite Odprto še. Namesto tega kliknite Končano za zdaj in se vrnite v aplikacijo Downloader

namestite stremio na firestick

12- Pojdite naprej in kliknite Izbriši

stremio apk

13- Kliknite Izbriši ponovno

Razlog, da brišemo datoteko APK, je, da je ne potrebujete več, in prihrani prostor v omejeni shrambi FireStick

brisanje stremio apk

Na FireStick ste uspešno namestili Stremio. Hranite branje, če želite izvedeti, kako začeti uporabljati Stremio v svoji napravi.

Kako uporabljati Stremio na FireSticku

Zdaj, ko ste na svoj Fire TV Stick namestili Stremio, je čas, da veste, kako narediti maksimum iz svoje naprave.

Preden začnete uporabljati Stremio, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate preko spleta, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da bi lahko pretakanje brezplačnih filmov, TV oddaj, športa povzročilo pravne težave.

Na srečo obstaja brezhiben način, da vse svoje pretočne dejavnosti skrijete pred ponudnikom internetnih storitev in vlade. Vse, kar potrebujete, je dober VPN za Fire Stick. VPN vam pomaga obiti internetni nadzor, zatiranje ponudnika internetnih storitev in geo-omejitve vsebine.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Je Stremio prijazen in ga je enostavno namestiti na Fire TV / Stick.

Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete na strežniku Fire Stick uporabljati Stremio, si poglejmo, kako uporabiti ExpressVPN, da bodo vaše pretočne dejavnosti skrite pred radovednimi očmi.

Korak 1: Naročite se na ExpressVPN TUKAJ. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni prosto uporabljate in če niste zadovoljni z uspešnostjo (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

2. korak: Vklopite svoj Fire TV / Stick in pojdite na skrajno levo možnost »Search«. Zdaj v iskalno vrstico vnesite »Expressvpn« (brez narekovajev) in izberite ExpressVPN, ko se prikaže v rezultatih iskanja

namestite expressvpn na jailbroken firestick

3. korak: Kliknite »Prenesi«, da namestite program ExpressVPN za Fire TV / Stick.

dobiti vpn jailbroken firestick

4. korak: Odprite aplikacijo in vnesite svoje poverilnice za prijavo, ki ste jih ustvarili ob nakupu naročnine na ExpressVPN. Kliknite »Prijava«

prijava expressvpn na firestick

5. korak: Kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

povežite expressvpn na požarni palici

Prav tako lahko preberete podrobnejše informacije o uporabi ExpressVPN z Fire TV / Stick.

Zdaj, ko ste zavarovani, je čas, da začnete uporabljati Stremio na vaši Fire TV / Stick. Naslednji del vodnika prikazuje, kako namestiti Stremio na Android TV Box. Lahko pa neposredno skočite na razdelek, kjer sem prikazal, kako ga začeti uporabljati v vaši napravi.

Kako namestiti Stremio na Android TV Box

Če imate Android Box, ki deluje v zalogi Android OS (podobno tistemu, ki se uporablja v mobilnih napravah Android), lahko Stremio namestite neposredno iz trgovine Google Play.

Če imate Android Box s pravem TV OS Android (kot sta Mi Box in Nvidia Shield), boste morali naložiti aplikacijo Stremio, saj ta ni na voljo v trgovini Google Play. Za namestitev Stremio bomo uporabili aplikacijo Downloader.

Tu je nekaj korakov za nalaganje Stremio na Android TV Box:

1- Odprite Trgovina Google Play (če ga ni na začetnem zaslonu, ga zaženite iz predala aplikacije s klikom Aplikacije na levi strani)

kako namestiti stremio na Android TV tv box

3- Išči Trgovina Play s aftvnews iskati aplikacijo Downloader (morda je ne boste našli tako, da vtipkate ime aplikacije Downloader)

Kliknite Downloader ko ga vidite v rezultatih iskanja

aplikacija stremio na Android TV

4- Kliknite Namestite v naslednjem oknu

naložite stremio na Android TV tv polje

5- Kliknite Odprto zagnati Downloader (lahko ga zaženete tudi iz predala aplikacije, tako da odprete razdelek Aplikacije)

kako namestiti stremio na Android TV tv box

6- Kliknite Dovoli ko aplikacija Downloader zahteva dostop do datotek in dostopa do medijev

aplikacija stremio na Android TV

7- Kliknite v redu v tem pozivu (pojavi se le ob prvem zagonu programa Downloader)

namestite stremio na škatlo za Android TV

8- Kliknite GO po vnosu naslednjega URL-ja: https://www.firesticktricks.com/st

kako namestiti stremio na Android TV tv box

9- Počakajte, da aplikacija Downloader naloži datoteko APK Stremio v vaš prostor za shranjevanje Android

aplikacija stremio na Android TV

10- Če niste omogočili namestitve iz Neznanih virov za Downloader, se prikaže naslednji poziv. Kliknite Nastavitve

namestite stremio na škatlo za Android TV

11- Vklopite stikalo poleg programa Downloader in pritisnite gumb nazaj na daljinskem upravljalniku

kako namestiti stremio na Android TV tv box

12- Kliknite Namestite

aplikacija stremio na Android TV

13- Kliknite Namestite spet na tem oknu

namestite stremio na škatlo za Android TV

14- Ko je Stremio nameščen na Android Box, kliknite Odprto za zagon aplikacije. Vendar najprej odstranimo datoteko APK Stremio iz shrambe. Kliknite Končano

kako namestiti stremio na Android TV tv box

15- Kliknite Izbriši

aplikacija stremio na Android TV

16- Kliknite Izbriši ponovno

namestite stremio na škatlo za Android TV

17- Zdaj bomo odprli aplikacijo Stremio. Stransko naložene aplikacije niso prikazane v predalu aplikacije. Zato do stremi Stremio ne morete dostopati iz razdelka z aplikacijami. Namesto tega kliknite Nastavitve

kako namestiti stremio na Android TV tv box

18- Kliknite Aplikacije

aplikacija stremio na Android TV

19- Pomaknite se navzdol in kliknite na Stremio app

namestite stremio na škatlo za Android TV

20- Kliknite Odprto zagnati Stremio na Android TV Box

kako namestiti stremio na Android TV tv box

Kako se prijaviti za Stremio

Postopek prijave je zelo preprost. Lahko se prijavite v računalnik, mobilni telefon ali celo FireStick. To je približno tako, kot je videti zaslon za prijavo / prijavo v vseh napravah:

kako uporabljati stremio na firestick

Na Stremio račun se lahko prijavite na dva načina. Prvi način je Prijava s Facebookom in se overite s svojimi Facebook poverilnicami. Tako vam ne bo treba skozi nobenega postopka registracije.

To je najmanj anonimna metoda, saj bodo vaši dnevniki za pretakanje vezani na vaš Facebook račun. Če ne nameravate uporabljati nobenih drugih dodatkov Stremio, je Facebook prijava v redu. Če pa nameravate uporabljati take dodatke, se namesto tega prijavite z e-pošto.

Prijava po e-pošti bo ohranil vašo zasebnost in anonimnost v povezavi z VPN. Upoštevajte naslednje točke:

  • Za prijavo v Stremio uporabite nov e-poštni račun. Ne želite povezati svojih dejavnosti pretakanja z e-poštnim naslovom, ki ga je mogoče zaslediti do vas
  • Med ustvarjanjem novega e-poštnega naslova naj bo VPN vklopljen

Postopek registracije po e-pošti je neverjetno hiter in enostaven. Le vnesti morate svoj e-poštni naslov in izbrati geslo. Ja, to je to! Tako lahko začnete. Ni vam treba niti potrditi svojega e-poštnega naslova.

Ko se prijavite, se prijavite z e-poštnim naslovom in geslom.

Kako uporabljati Stremio na FireSticku & Android TV Box

Ko se prijavite, se v napravi prijavite v Stremio. Tu je prijavni zaslon

kako uporabljati stremio na firestick android tv boxu

To je glavni zaslon aplikacije Stremio, ki se privzeto odpre v Odbor odsek. Tukaj boste našli zadnje & Priporočljiva vsebina.

kako nastaviti stremio na firestick android tv box

Če želite nadaljevati, kliknite ikono menija hamburgerja v zgornjem levem kotu vmesnika Stremio FireStick. Kliknite na Odkrijte kategorija, ki se nadalje širi na podkategorije Filmi, Serije, Kanali in TV Kanali.

Ko kliknete kategorijo, vam omogoča odkrivanje razpoložljive vsebine. Recimo, da izberete Filme, Stremio vas bo popeljal na stran filmov. Tu lahko filme razvrstite in filtrirate po katalogih ali žanrih. Tukaj je nekaj kategorij Katalog za razvrščanje filmov po:

- Na vrh
- Po letu
- Po oceni

V kategoriji Žanri lahko filtrirate po običajnih žanrih, kot so Akcija, Pustolovščina, Animacija, Dokumentarni film, Kriminal itd.

Moja knjižnica v razdelku aplikacije Stremio FireStick boste našli filme in oddaje, ki ste jih označili kot najljubše. Aplikacija omogoča tudi integracijo Trakta. Elementi, sinhronizirani s Traktom, bodo prikazani tudi v Moji knjižnici.

Zdaj smo prišli do najpomembnejšega dela aplikacije Stremio - Dodatki. Je na dnu spustnega menija. Prav dodatki omogočajo pretakanje vsebine. Brez dodatkov tega ne morete storiti.

Če želite razumeti dodatke Stremio, sem spodaj ustvaril popolnoma drugačen razdelek.

Kako namestiti Addons na Stremio

Tako kot Kodi, boste tudi za dodajanje svojih najljubših vsebin potrebovali dodatke. Vendar pa se za razliko od Kodija dodatki Stremio namestijo na spletu in ne na vašem lokalnem pomnilniku.

To je odlična ureditev za naprave z malo pomnilnika, kot so FireStick in Android TV Boxes. Namestite lahko več dodatkov, ne da bi morali skrbeti za prostor.

Druga prednost spletne namestitve dodatkov Stremio je, da jih morate namestiti samo na eno napravo in se sinhronizirajo v vseh napravah, v katerih uporabljate Stremio z istim računom Stremio. Jasna pomanjkljivost je, da ima Stremio dostop do vseh vaših pretočnih dejavnosti. Zato je ključnega pomena uporaba Stremio z a VPN.

Stremio podpira dve vrsti dodatkov:

- Uradno
- Skupnost

Skupnostni dodatki so tisti, ki omogočajo predvajanje brezplačnih filmov in oddaj. To so dodatki drugih proizvajalcev, ki so jih ustvarili neodvisni razvijalci. V tem priročniku se bomo osredotočili na dodatke Skupnosti.

Juan Carlos 2, Popcorn Time in RARBG so najbolj priljubljeni dodatki skupnosti Stremio, ko pišem ta vodnik. Sledijo koraki za namestitev želenih dodatkov:

# 1- Kliknite ikono menija v zgornjem levem kotu glavnega zaslona Stremio in izberite Dodatki iz spustnega mesta

kako namestiti addons na stremio

# 2- Opazili boste, da dodatke filtrira Uradna privzeto. Kliknite kategorijo in izberite Skupnost

Opomba: Dodatke lahko filtrirate tudi glede na vrsto vsebine. Kliknite prvi meni, kjer piše Vse filtrirate pa lahko filme, serije, kanale ali druge

kako namestiti addons v stremio app

# 3- Ko vidite naslednji seznam kategorij, se pomaknite navzdol do dodatka, ki ga želite namestiti, in kliknite Namestite

stremio dodatki za firestick in android tv box

# 4- Če se prikaže to opozorilo, kliknite Namestite ponovno

# 5- V nekaj sekundah se prikaže obvestilo o nameščenem dodatku.

To bo vse! Zdaj ste pripravljeni na Streamio na FireSticku začeti pretakati svojo najljubšo vsebino. Vrnite se na meni, kjer ste kliknili Skupnost. Tokrat kliknite Nameščeno namesto tega. Na zaslonu se prikažejo vsi nameščeni dodatki.

Kako začeti pretakanje s Stremio na FireSticku & Android TV Box

Ko namestite dodatke, ste pripravljeni na pretakanje. Začeti je neverjetno enostavno. Tukaj je to, kako to storite:

# 1- Izberite vsebino, ki si jo želite ogledati, recimo film ali epizodo

# 2- Stremio bo zdaj začel iskati povezave za pretakanje. Ko so povezave najdene, so postavljene na desni strani. Kliknite povezavo za pretakanje in začnite gledati svojo najljubšo vsebino. Kot sem rekel, "neverjetno enostavno"!

Razsodba

Stremio je zlahka ena najboljših spletnih storitev pretakanja, ki je na voljo v teh dneh. Ta aplikacija ponuja preprost način za pretakanje vaše priljubljene vsebine, vključno s filmi, oddajami, TV v živo in skoraj vse ostalo. Morda ni tako vsestranski kot Kodi, vendar sem se mu zdelo veliko lažje uporabiti. In čeprav je le peščica dobrih dodatkov, je še vedno dovolj, da si ogledate, kaj vam je všeč.

Pri Stremio mi je najbolj všeč to, da omogoča spletno namestitev dodatkov. Tako prihranite prostor na napravah z malo pomnilnika. Poleg tega dodatek namestite na eno napravo in je na voljo v vseh napravah. Stremio je tudi ena najboljših alternativ Kodi.

Sorodno:

Kako Jailbreak FireStick
Kako namestiti Kodi na FireStick
Kako posodobiti Kodi na FireSticku
Kako namestiti Cinema APK na FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me