Kako namestiti Kodi Collusion Build na Kodi

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti Kodi Collusion build na Kodi 18 Leia. Navodila za namestitev v priročniku veljajo za vse naprave, ki podpirajo Kodi, vključno z FireStick, Windows / Mac PC, Android in še več.

Edini razlog, zakaj imam najraje gradnike Kodi, je, da prihajajo z vnaprej nameščenimi dodatki in mi prihranijo prizadevanja, da jih namestim ločeno. Zgradbe, kot so Kodi Collusion, so opremljene z najboljšimi dodatki za vsebino na zahtevo in s TV v živo. Zadnje čase se ukvarjam z nekaj stavbami in izgleda, da sem našel čuvaja.

Kodi dogovarjanje gradi veliko priljubljenih dodatkov in dodaja številne nove funkcije Kodi. Prav tako dodaja novo vizualno življenje sicer blagemu in privzetemu vmesniku Kodi. Dogovori so tudi del naših najboljših Kodi gradiv in si to zaslužijo. Minimalna zasnova in hitra hitrost sta bila takojšnja žrebanja in zdi se, da se bom vsaj za nekaj časa držal Kodi Collusion-a.

Kodi Collusion Build je bil ukinjen. Poskusite lahko katero koli drugo različico z našega seznama.

priročnik za namestitev dogovorov o dogovoru

Kodi Collusion je lahka izvedba, zaradi česar je popolna za FireStick in druge pretočne naprave z omejenim pomnilnikom. Zdaj bom delil korake za namestitev programa Kodi Collusion. Kar naprej branje!

Vodič za namestitev Kodi Collusion Build

Prva stvar, ki jo boste želeli narediti, je, da dovolite Kodi-ju namestiti zunanje komponente, kot je Kodi Collusion. Zato je treba spremeniti varnostne nastavitve. Tu so naslednji koraki:

# 1. Na domačem zaslonu Kodi odprite meni »Nastavitve«. To je ikona zobnika, ki je postavljena pod logotip Kodi v zgornjem levem kotu. Zdaj kliknite na sistemske nastavitve na naslednjem zaslonu

kako namestiti kodi collusion build

# 2. Na levem stolpcu na naslednjem zaslonu izberite »Dodatki« in nato na desni strani kliknite stikalo »Neznani viri«.

kodi neznani viri

# 3. Tu je opozorilno sporočilo, ki ga boste videli. Zanemarite to sporočilo in kliknite »Da«. Namestili bomo Kodi Collusion Build, ki je stoodstotno varen

kodi opozorilo neznanih virov

Zdaj je Kodi pripravljen namestiti gradnjo dogovorov o Kodi. Postopek namestitve bomo razdelili na naslednje tri korake:

  1. Dodajte vir v Kodi, da namestite eno Nation Portal Repository
  2. Namestite eno skladišče portala Nation iz dodanega vira
  3. Namestite Kodi Collusion Build iz skladišča One Nation Portal

Pojdimo skozi vsak del drug za drugim

Pozor: Kodi Builds prinaša neomejeno pretakanje vsebine, vendar bi vas lahko tudi spravile v pravne težave. Uporabniki Kodija morajo za prenašanje filmov / TV oddaj / športa uporabiti zasebno zasebno omrežje, da skrijejo svojo identiteto. Še več, mnogi priljubljeni Addonovi so geoblokirani in za delovanje bo potreben VPN.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN ki je najboljši VPN za Kodi. Lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih.

1. korak: Dodajte vir v Kodi, da namestite skladišče One Nation Portal

Zdaj bomo URL-ju dodali Kodi, ki ga bo usmeril na strežnik, od koder bomo kasneje namestili repo One Nation Portal. Sledite spodnjim korakom:

# 1. Na domačem zaslonu Kodi še enkrat kliknite ikono »Nastavitve«

nastavitve kodi

# 2. Tokrat na naslednjem zaslonu kliknite možnost »Upravitelj datotek« v nastavitvah

sistemske nastavitve na kodi

# 3. Zdaj nadaljujte in kliknite »Dodaj vir«. Za iskanje te možnosti se boste morda morali nekoliko pomakniti navzdol

kodi dogovarjanje graditi

# 4. Kliknite okno »Brez«, ko vidite okno z naslovom »Dodaj vir datoteke«

odlagališče tajnega dogovora kodi

# 5 Vnesite URL http://www.onenation.info/Portal/ kot je prikazano na spodnji sliki in kliknite V redu.

Vedno vnesite pravilen URL, da v nadaljnjih korakih ne boste imeli težav med namestitvijo

eno državno skladišče

# 6. Zdaj v polje »Vnesite ime za ta medijski vir« vnesite ime vira in kliknite »V redu«. To bi lahko bilo katero koli ime po vaši izbiri, s katerim bi radi poistovetili ta vir. Da bi bil pomemben za vir, ga v tem vodniku poimenujem OneNation.

kodi dogovarjanje en narod povezava za prenos

2. korak: Namestite eno skladišče portala Nation iz dodanega vira

# 1. Vir je tako dodan. Zdaj se vrnite na začetni zaslon Kodi in v levem stolpcu kliknite »Dodatki«

meni kodi addons

# 2. Zdaj označite in kliknite možnost »Package Installer« v zgornjem levem kotu naslednjega zaslona

program za namestitev kodi addon

# 3. Pojdite naprej in kliknite »Namesti iz zip datoteke«

kako namestiti kodi collusion build

# 4. Kliknite »OneNation« (ali ime, ki ste ga izbrali za vir prej)

priročnik za namestitev kodi collusion build

# 5 Kliknite datoteko „plugin.program.onenationporal-1.0.7.zip“. Tukaj številke 1.0.7 v nazivu zip datoteke predstavljajo številko različice. To se lahko razlikuje, če bo nova različica izdana v prihodnosti.

namestite enega čarovnika za narod

# 6. Počakajte na obvestilo o "One Nation Portal Add-on Installed". Pojavi se lahko 1-2 minute

en nacionalni portal addon

# 7. Zdaj bi se morali pojaviti naslednji pojavni okni, ki sprašujejo, ali želite omogočiti katero od naštetih nastavitev. Če želite omogočiti nastavitev, pojdite naprej in jo preverite. Ko izberete, kaj želite omogočiti, na dnu kliknite gumb »Nadaljuj«. Vse bom pustil privzeto in takoj kliknil »Nadaljuj«.

nastavitve enega nacionalnega portala

# 8. Odprlo se bo drugo okno. Lahko se direktno odprete v meniju Build ali ga prezrete in se pomaknete do menija pozneje. Zaenkrat hitim »Ignoriraj«, da vam lahko na domačem zaslonu Kodi pokažem, kako to storiti.

meni za gradnjo dogovorov o dogovarjanju

Če se želite znebiti teh pojavnih oken, znova kliknite »Nadaljuj« in »Ignoriraj«.

Uspešno ste namestili skladišče portala One Nation Portal. Zdaj se bomo naučili namestiti Kodi Collusion Build iz tega repoja.

3. korak: Namestite Kodi Collusion Build iz skladišča portala One Nation

Edino kar vam preostane je namestitev Kodi Collusion Build-a. Za namestitev te gradnje sledite tem korakom:

# 1. Vrnite se na domači zaslon Kodi in se pomaknite do Dodatki> Programski dodatki Tu boste videli ikono portala One Nation (glejte sliko spodaj). Za nadaljevanje kliknite to ikono

odprite en nacionalni portal

# 2. Kliknite možnost »(OneNation Portal) Builds

en nacionalni portal gradi

# 3. Kot lahko vidite na spodnji sliki, je bila različica Kodi Collusion že izdana za prihajajočo različico Kodi 18 Leia. Vendar stabilna različica Kodi Leia še ni bila izdana. Če ste eden redkih, ki imate dostop do različice Leia, pojdite naprej in kliknite sestavo Kodi Collusion za to različico. Če ne, preskočite na naslednji korak

kako namestiti kodi dogovarjanje na kodi 18 leia

# 4. Pomaknite se navzdol do in kliknite različico Kodi-Collusion pod Krypton Builds (slika spodaj)

kako namestiti kodi dogovarjanje na kodi 17.6 kripton

# 5 Na voljo vam bosta dve možnosti namestitve - Fresh in Standard.

Izbira svežega bo Kodi najprej ponastavila privzete tovarniške nastavitve in odstranila vse obstoječe dodatke, nastavitve itd. Standardna namestitev bo ohranila nekatere dodatke in nastavitve. Izbral bom „sveže“, saj nimam kaj obdržati. Ampak, to je popolnoma vaša izbira.

kodi dogovarjanje sveže navodila za namestitev

# 6. Kodi vas bo zdaj vprašal, če želite obnoviti konfiguracijo Kodi na privzete nastavitve. Kliknite »Nadaljuj«

obnoviti kodi za namestitev

# 7. Zdaj se bo začela namestitev programa Kodi Collusion. Za namestitev te sestavitve lahko traja 3-4 minute.

naloži kodi dogovarjanje graditi

# 8. Ko je namestitev sestavljena, boste videli naslednje sporočilo. Možnost »Ponovno naloži profil« pravzaprav ne stori veliko. Torej bom kliknil »Prisilno zapiraj«.

prisilno zapreti kodi aplikacijo

Kodi se bo zdaj zaprl. Uspešno ste namestili Kodi Collusion Build. Ponovno zaženite Kodi in domači zaslon Kodi se bo spremenil v to

tako izgleda kodi collusion skin

Ta vmesnik mi je zelo všeč. Izgleda kul! Pojdi naprej in razišči to zgradbo. Tu boste našli nekaj prednameščenih dodatkov, vključno z Deceit, Seren, Limitless.

Kliknite »Filmi« in videli boste naslednje možnosti (slika spodaj). Na enak način lahko raziskujete tudi druge menije.

kako uporabljati kodi collusion build

Tako bomo na Kodi namestili gradnjo Kodi Collusion.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni brezplačno uporabljate in če z zmogljivostjo niste zadovoljni (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Zaključek

Kodi Collusion build sestavi nekaj priljubljenih dodatkov, da vam jih ni treba nameščati posebej. Ta vodnik vam skuša pomagati hitro in enostavno namestiti to zgradbo. Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji.

Sorodno:

Kako namestiti OneNation Portal Kodi Builds
Kako namestiti No Limits Magic Build
Kako namestiti Titanium Build
Kako namestiti Kodi
Najboljši Kodi VPN
Kako namestiti Addons nad Builds

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me