Kako namestiti Kodi na Amazon FireStick

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako v 2 minutah namestiti Kodi 18.5 Leia na FireStick. Isti vodnik bo deloval tudi za Firestick 4K, Fire TV in Cube Fire TV. Preden začnemo s koraki namestitve, začnimo s kratkim uvodom.

kako namestiti kodi na firestickAmazon Fire TV / Stick je z nevihto že prevzel trg za pretakanje videov. Vse odkar je prišel na sceno, se prodaja kot vroča torta, zahvaljujoč neverjetni enostavni uporabi in podpori priljubljenih razvedrilnih storitev, kot so Netflix, BBC iPlayer, Hotstar, Amazon Prime Video in številni drugi. Poleg vsega je Amazon FireStick na voljo s podporo Alexa. Zato lezite na kavč in začnite krmariti po vsem, kar uporabljate samo svoj glas. Zdaj vam ne bo treba niti dvigniti prstov. Ali ni super kul!!!

Vendar pa, kot se morda sliši, je le en majhen problem. Čeprav je na voljo velika količina večpredstavnostnih vsebin brezplačno, so vrhunske vsebine opremljene z nagradnimi cenami. To je vsekakor moteče za večino uporabnikov in največji razlog, zakaj uporabniki namestijo Kodi na Firestick. Kodi je ena izmed najboljših aplikacij Amazon Fire Stick, ki bo odprla nov svet brezplačne multimedijske vsebine, ki morda ni na voljo v vaši regiji ali pa ima pretirano veliko ceno.

Če Kodi že uporabljate na svojem Fire TV ali Fire Stick in iščete samo preprosto posodobitev na 18.5 Leia, si preberite to - kako posodobiti Kodi na FireStick.

Opomba: Za dostop do nezakonite vsebine ne priporočamo uporabe nobene programske opreme / strojne opreme / storitve. Prosim, bodite dober sodnik svojih dejanj.

Kako namestiti Kodi na FireStick

Kodi for Fire Stick ponuja veliko možnosti za pretakanje. Večpredstavnostna vsebina, ki jo ponuja Kodi, je res osupljiva. Če ste se odločili za jailbreak Amazon Fire Stick, ste ravno na pravem mestu. Se boste naučili kako namestiti Kodi na FireStick na čim več načinov.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.


Preberi:
Kako namestiti in uporabljati Best VPN za FireStick

1. KORAK: Pripravite FireStick za namestitev Kodi-ja

Najprej, če ste pravkar kupili svoj Fire TV ali FireStick, tukaj je, kako prvič nastaviti Fire Stick. Zdaj, ko ste uspešno nastavili svoj Stick, ga pripravite na namestitev Kodi. Narediti boste morali štiri nastavitve. Omogočite odpravljanje napak ADB, Vklopite aplikacije iz neznanih virov, IZKLOPITE podatke o uporabi naprave in IZKLOPITE Zberite podatke o uporabi aplikacije. Vse to lahko preprosto storite na naslednji način:

# 1: Samo pojdite do Nastavitve na vaši Fire TV / Stick. Nato izberite Moja požarna TV / naprava in izberite Možnosti razvijalca

kako namestiti kodi na firestick

# 2: Zdaj boste morali storiti dve stvari. Najprej, omogočite odpravljanje napak ADB (neobvezno) in nato vklopite Aplikacije iz neznanih virov (obvezno)

firestick kodi

# 3: Zdaj se pomaknite do Nastavitve in odprite Nastavitve > Nastavitve zasebnosti. Zdaj samo izklopite Podatki o uporabi naprave in Zberite podatke o uporabi aplikacije

amazon firestick kodi

Vaš Amazon Fire TV je zdaj pripravljen. Zdaj smo korak bližje namestitvi Kodi.

2. KORAK: Pridobite aplikacijo Downloader

To je daleč najbolj priljubljen, najlažji in najhitrejši način namestitve Kodija na Fire TV Stick. Če natančno upoštevate vse korake, ne bo več kot 2 minuti. Downloader je neverjetna aplikacija in je brezplačno na voljo v trgovini Amazon App Store. Zaradi tega je postopek namestitve Kodi zelo gladek in priročen.

Pojdite le v Amazon App Store in poiščite "Downloader"Za to. Če želite iti v trgovino Amazon, izberite Iskanje možnost v zgornjem levem kotu domačega zaslona FireStick.

kako namestiti kodi na amazon firestick

Ko naložite in namestite aplikacijo Downloader na svoj Fire TV ali Fire Stick, smo le korak za namestitev Kodija.

3. KORAK: Namestite Kodi na FireStick

V tem koraku se bomo naučili prenesti in namestiti Kodi 18.5 Leia na vaš Amazon Fire TV Stick. Za tiste, ki se ne zavedajo, je Leia 18.5 zadnja stabilna različica na datum.

# 1. Zaženite pravkar nameščeno aplikacijo Downloader in kliknite URL polje (kjer piše http: //)

VGRADITE KODI NA FIRESTICK

# 2: Zdaj se bo prikazala pojavna tipkovnica

Za namestitev Kodi Leia 18.5, vnesti https://www.firesticktricks.com/kapk kliknite »GO«.

# 3: S tem se bo začel postopek prenosa.

kako namestiti kodi na firestick

# 5: Ko je prenos končan, kliknite »Namestite

izstrelite kodi 18.o na fresticku

# 6: Počakajte, da se prenos konča

kako namestiti kodi 18.0 na firestick

# 7: Ko je Kodi nameščen, se prikaže sporočilo Nameščena aplikacija. Kliknite ODPRTO za zagon aplikacije Kodi. Če ga želite odpreti pozneje, kliknite KONČANO

namestite kodi na firestick

Na domačem zaslonu aplikacije Kodi ne boste našli, zato se samo odpravite Nastavitve -> Prijave -> Upravljanje nameščenih aplikacij -> Kodi -> Kosilo

Lahko pritisnete tudi Domov tipko / gumb na daljinskem upravljalniku za 5 sekund in kliknite Aplikacije na pojavnem zaslonu za dostop do Kodija.

Kako uporabljati Kodi na FireSticku

Zdaj, ko ste namestili Kodi, je čas, da veste, kako ga uporabljati na Fire Stick-u za varno in zvočno zabavo. S Kodi boste imeli dostop do ogromnega sveta brezplačnih vsebin, od filmov do TV oddaj in še veliko več.

Preden pa začnete uporabljati Kodi na svojem Fire TV / Stick, vas želim opozoriti, da je karkoli, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. Če vas bodo ujeli pri gledanju vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, Šport), boste morda naleteli na resne pravne težave.

Na srečo obstaja način, da še naprej uživate v svoji najljubši vsebini prek Kodija, ne da bi se vam bilo treba bati, kdo bi morda iskal. Uporabljati morate zaupanja vredno storitev VPN, ki bo prikrila vse vaše internetne dejavnosti iz spleta. VPN vam pomaga, da zaobidete internetno gnavanje, spletni nadzor in geo-omejitve vsebine.

Osebno jo uporabljam in priporočam ExpressVPN. To je najhitrejši VPN, kar je najpomembnejše za nemoteno pretakanje.

Nikoli ne promoviramo ali spodbujamo kršitev avtorskih pravic. Vendar ne želimo, da se končate tudi s pravnimi težavami. Poleg tega verjamemo v pravico do zasebnosti in smo njen odločni zagovornik.

Preden začnete uporabljati Kodi na Fire TV / Stick, si poglejmo, kako uporabiti ExpressVPN, da bodo vaše pretočne dejavnosti skrite pred radovednimi očmi.

Korak 1: Kliknite TUKAJ da se naročite na storitev ExpressVPN. Obstaja 30-dnevno, polno, brez kakršnih koli vprašanj, garancije za vračilo denarja. Če z njim niste zadovoljni (kar ne vidim razloga, da bi), lahko v prvih 30 dneh zahtevate povračilo v celoti..

2. korak: Vklopite svoj Fire TV / Stick in pojdite do povečevalnega stekla (ikona za iskanje). Našli ga boste na skrajni levi strani. Zdaj začnite vnašati »Expressvpn« (brez narekovajev) v iskalno vrstico in izberite ExpressVPN, ko se prikaže v rezultatih iskanja

namestiti expressvpn firestick

3. korak: Za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN na svoj Fire TV / Stick kliknite »Get«

dobiti vpn jailbroken firestick

4. korak: Ko je nameščena, zaženite aplikacijo ExpressVPN in se prijavite z ID-jem e-pošte / geslom, ki ste ga ustvarili ob nakupu naročnine na ExpressVPN..

prijava expressvpn na firestick

5. korak: Zdaj kliknite ikono napajanja, da se povežete s strežnikom VPN (glejte sliko spodaj). Svojo prednostno lokacijo lahko spremenite tudi s klikom na »Izberi lokacijo«, kot je prikazano na spodnji sliki. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za FireStick.

povežite expressvpn na požarni palici

Več o uporabi ExpressVPN lahko preberete s FireStickom.

Zdaj, ko so vaše spletne dejavnosti zasebne, je čas, da se naučite, kaj narediti z Kodi na Fire TV Stick. Kot sem že omenil, v Kodiju ne boste našli nobene vsebine, saj gre za preprost medijski predvajalnik. Če želite predvajati filme, TV oddaje ali šport, boste morali namestiti različne Kodi Addons / Builds. Če ste popolnoma novinec, je tu moj navodila po korakih za uporabo Kodi-ja.

Se sprašujete, kako na svojem Fire TV / Stick-u dobiti najboljše Kodi Addons ali Builds? Oglejte si spodnje povezave, ki vam bodo pomagale namestiti priljubljene Addone in gradnike, ki delujejo dobro in vlečejo kakovostne tokove.

 • Kako namestiti Exodus Redux
 • Kako namestiti Venom Addon
 • Kako namestiti FEN Addon
 • Kako namestiti Titanium Build
 • Kako namestiti No Limits Magic Build

Preberite tudi: Vodič za rezanje vrvic FireStick za brezplačne filme, TV, šport & Več

Video vodič za namestitev Kodija na Amazon FireStick

Uspešno ste namestili Kodi na Fire Stick. Če ta metoda ne deluje, lahko poskusite z drugimi metodami, navedenimi spodaj.

Kako pridobiti Kodi na FireStick Nadomestne metode

Downloader je zanesljiva aplikacija in običajno ne boste imeli težav z namestitvijo Kodija na FireStick prek nje. Če pa imate vrhunsko naročnino priljubljene aplikacije za upravljanje datotek, imenovane ES File Explorer, boste morda želeli uporabiti to.

Raziskovalec datotek ES ne podpira več brezplačnega nalaganja strani drugih programov. Potrebujete premium naročnino, ki vas bo stala 9,99 USD na mesec. Po drugi strani je Downloader stoodstotno brezplačen. Če ste Kodi že namestili na FireStick z uporabo metode Downloader (kot je navedeno zgoraj), lahko ta razdelek preskočite).

Namestite Kodi na FireStick s pomočjo ES File Explorerja

Več o aplikaciji Raziskovalec datotek ES lahko izveste v našem vodniku Kako namestiti & Uporabite ES File Explorer na FireSticku.

Sledijo koraki za namestitev Kodija na Amazon Fire TV Stick:

 1. Vklopite svoj Amazon Fire TV Stick
 2. Pojdi do Nastavitve > Moja Fire TV
 3. Odprto Možnosti razvijalca
 4. Vklopiti Aplikacije iz neznanih virov
 5. Pojdite na domačo stran Fire Stick in se pomaknite do možnosti »Iskanje"V zgornjem levem kotu zaslona.
 6. Vnesite »Raziskovalec datotek ES"In jo kliknite, ko se prikaže v rezultatih iskanja.
 7. Sledite navodilom na zaslonu, da namestite aplikacijo ES File Explorer na FireStick
 8. Ko je aplikacija nameščena, jo zaženite. Zdaj pojdite na desni del, kjer vidite več ikon. Izberite in kliknite ikono za prenos
 9. Kliknite +Novo na dnu
 10. Pojavi se pojavno okno. Vnesite https: // www.firesticktricks.com/kapk v razdelku Pot in poljubno ime po izbiri v razdelku Ime
 11. Kliknite Prenesi zdaj
 12. Počakajte, da se Kodi prenese na FireStick
 13. Kliknite Odpri datoteko
 14. Kliknite Namestite ko vas to pozove
 15. Kliknite Namestite ponovno
 16. To je vse. Kodi je zdaj nameščen na vašem FireStick / Fire TV.

Kako namestiti Kodi na FireStick z uporabo AppStarterja

Če kodi APK nekako ne morete namestiti na svoj Amazon Fire TV Stick z zgoraj omenjenimi metodami, to poskusite. AppStarter omogoča namestitev aplikacij drugih proizvajalcev, zato je postopek namestitve Kodija precej preprost in gladek.

Ni treba posebej poudarjati, da boste morali znova vklopiti aplikacije iz neznanih virov in izklopiti Izberite podatke o uporabi aplikacije, kot je omenjeno v prvi metodi. Ko to storite, v prvo metodo namestite aplikacijo Downloader, kot je prikazano zgoraj.

Po tem samo sledite tem korakom za enostavno namestitev Kodija na svoj Fire Stick s pomočjo AppStarterja:

KORAK 1: Zaženite aplikacijo Downloader

2. KORAK: Kliknite polje z URL-jem, kjer piše http: //

pomoč pri firestick kodi

3. KORAK: Zdaj se bo prikazalo novo okno. Vnesite https: //firesticktricks.com/as4.apk in kliknite GO

kako prenesti kodi na firestick

KORAK 4: Ko se AppStarter prenese, kliknite »Namestite.”

kako namestiti kodi 18 leia na firestick

KORAK 5: Ko je AppStarter nameščen, ga zaženite.

KORAK 6: Najprej namestite Kodi, pojdite na »Posodobitve"V levem meniju AppStarterja. Zdaj kliknite »Namestite"Na desni strani, kjer je prikazan Kodi.

kako namestiti kodi na amazon fire TV

Kudo, ko ste uspešno prekinili Amazon Fire Stick in nanj namestili Kodi s pomočjo AppStarterja. Če pa ta trik tudi ne deluje in ne morete zapreti Amazon Fire Stick-a, potem lahko preidete na naslednji način.

Namestite Kodi na Amazon Fire TV Stick z datotečno povezavo

FileLinked je učinkovito orodje za skupno rabo datotek, ki ga lahko uporabite tudi za stransko nalaganje aplikacij na FireSticku. Tukaj je, kako lahko namestite Kodi na FireStick z aplikacijo FileLinked.

KORAK 1: Prva stvar, ki jo želite narediti, je namestiti FileLinked na FireStick

2. KORAK: Zaženite Povezavo datotek

3. KORAK: Ko vidite naslednji zaslon, vnesite kodo 54780130 in kliknite Nadaljujte

kode kodi s povezavo datoteke za firestick

KORAK 4: Kliknite na Prenesi ikono poleg različice Kodi, ki jo želite namestiti

namestitev kodi na firestick

KORAK 5: Ko je prenos končan, kliknite gumb Predvajaj poleg različice datoteke, ki ste jo prenesli. Sledite navodilom na zaslonu, da Kodi namestite na FireStick

kako namestiti kodi na firestick

Pogosta vprašanja

Ali je Kodi varen & pravni?

Kodi je stoodstotno varen in zakonit sam po sebi. Kodi lahko prenesete iz uradnih trgovin z aplikacijami na različnih napravah, kot sta Google Play Store za Android in Microsoft Store za Windows 10. Te trgovine z aplikacijami nikoli ne bi gostile nevarne in nezakonite aplikacije. Upoštevajte pa, da Kodi dovoljuje določene dodatke drugih proizvajalcev, ki lahko prenašajo vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami. Pretakanje takšne vsebine ni zakonito.

Kaj lahko gledate na Kodi?

Ogledate si lahko filme, TV oddaje, šport, TV v živo, dokumentarne filme, otroške vsebine, anime in skoraj vse, na kar si lahko mislite..

Ne pozabite, da Kodi ne gosti nobene vsebine. Vsebino morate viriti prek dodatkov Kodi. Obstaja dobesedno na stotine dodatkov za vse vrste videov, ki jih želite pretakati. Kodi podpira tako uradne dodatke kot tudi dodatke drugih proizvajalcev. Za izboljšano izkušnjo lahko uporabite tudi gradnike Kodi.

Ali lahko Kodi namestite na Fire TV Cube?

Da, Kodi lahko namestite na Fire TV Cube. Vse naprave Fire Fire (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K in Fire TV Cube) imajo enak vmesnik in navigacijski sistem. Navodila za namestitev Kodija, uporabljena v tem priročniku, veljajo tudi za Fire TV Cube.

Katera je zadnja različica Kodija za Firestick?

Kodi Leia 18.5 je zadnja različica Kodija. Ta različica je izšla novembra 2019 in je ponudila nekaj manjših popravkov napak in kozmetičnih sprememb.

Zaključek

To je to. Upam, da ste imeli gladko izkušnjo z zgoraj omenjenimi navodili. Sedaj se usedite in uživajte v množici neverjetnih večpredstavnostnih vsebin, ki jih ponuja Kodi. Vendar vam priporočamo, da bodite previdni pri dostopu do piratske ali nezakonite vsebine. Če niste novi za Kodi, je tukaj navodila za moj začetnik o uporabi Kodi-ja. Oglejte si tudi, kako uporabiti resnični debrid za vleko kakovostnih pretaknih povezav in se izogniti težavam s Kodi pufranjem. Če se v prihodnosti srečujete s kakršnimi koli napakami, lahko Kodi ponastavite na FireStick in bo tako nov kot nov.

Vse te metode za namestitev Kodija sem preizkusil in preizkušal in delujejo popolnoma v redu.

Če poznate kakšen drug boljši način namestite Kodi na FireStick ali imate kakršne koli težave po katerem koli od teh korakov, prosimo, da svoje poizvedbe izpustite v spodnjih komentarjih.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me