Kako namestiti Showbox na FireStick

>

Showbox je ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij drugih ponudnikov na platformi Android. Ta aplikacija vam omogoča dostop do ogromne medijske knjižnice filmov in TV oddaj. Ko Terrarium TV ni več, morate iskati nekaj drugih možnosti. Showbox je del naših najboljših TV terarij.

Ta aplikacija obstaja že nekaj časa, podprla pa jo je aktivna skupina razvijalcev. Opazili boste, da se nova vsebina v Showbox dodaja precej redno. Aplikacija vam omogoča predvajanje vsebine v SD, HD in polni HD kakovosti. Je lahka aplikacija, ki skoraj nima vpliva na delovanje naprave.

Obstaja ena pomembna stvar, ki jo morate vedeti o Showboxu. Zasnovan je za mobilno platformo Android in res ni prijazen do oddaljenosti. Za nemoteno uporabo te aplikacije v FireSticku boste potrebovali Mouse Toggle. Ne skrbi, če zveni zmedeno. Vsak del bom pokril posebej. Najprej vam bom pokazal, kako namestiti Showbox s tržnice Aptoide. Kasneje vam bom povedal, kako namestiti Mouse Toggle. Začnimo!

UPDATE: Showbox je bil zaustavljen in ne deluje na FireStick ali drugih požarnih TV napravah. Naberite seznam drugih podobnih aplikacij z našega seznama najboljših možnosti za razstavne organe.

Showbox na FireStick: Vodnik za namestitev

Najprej konfiguriramo vaš FireStick / Fire TV / Cube, da bo omogočil sprejemanje aplikacij drugih proizvajalcev, kot sta Aptoide in Showbox. Potrebna je le majhna sprememba varnostne nastavitve.

Ko vklopite FireStick in ste na začetnem zaslonu, izberite daljinski upravljalnik Nastavitve v menijski vrstici na vrhu

kako namestiti showbox na firestick

Zdaj izberite in odprite Naprava iz naslednjega nabora možnosti

showbox hd na firesticku

Odprto Možnosti razvijalca

razstavni okvir za firestick

Izberite in kliknite Aplikacije iz neznanih virov da ga vklopite, če je onemogočen

aplikacija za firestick showbox

Pojdite naprej in s klikom potrdite svoje dejanje Vklopiti. Ne skrbi za opozorilno sporočilo. Tako Showbox kot Aptoide sta varni aplikaciji

showbox naloži požarno palico

Vaša naprava FireStick je zdaj pripravljena. Lahko namestite katero koli aplikacijo drugih proizvajalcev, ki jo želite.

Namestite Aptoide na FireStick

Aptoide je zunanja trgovina z aplikacijami, ki služi kot alternativa Amazon Store na FireSticku. Ta tržna aplikacija ima na desetine kul aplikacij, ki jih nikoli ne bi našli v trgovini Amazon.

Prva stvar, ki jo želite storiti, je, da v napravo namestite trgovino z aplikacijami Aptoide. Z nameščenim programom Aptoide lahko na FireSticku dobite Showbox in številne druge super aplikacije.

Aptoide je trgovina aplikacij za Android, zasnovana predvsem za mobilne telefone Android. Nekatere aplikacije tukaj se ne morejo namestiti ali morda ne delujejo pravilno na FireSticku. Vendar ima še vedno veliko aplikacij za to napravo.

Pozor uporabnikov FireStick: Pred nadaljevanjem preberite

Vlade in ponudniki internetnih storitev po vsem svetu spremljajo spletne aktivnosti svojih uporabnikov. Če na svojem Fire TV Stick najdete pretočno vsebino z avtorskimi pravicami, lahko pridete v resne težave. Trenutno je vaš IP viden vsem. Toplo vam priporočam, da dobite dobro FireStick VPN in skrijete svojo identiteto, tako da se vaša izkušnja gledanja filmov ne bo spremenila.

jaz uporabljam ExpressVPN ki je najhitrejši in najbolj varen VPN v panogi. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon Fire TV Stick. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če vam storitev ni všeč, lahko vedno zahtevate vračilo. ExpressVPN ima tudi posebno ponudbo, kjer lahko dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% na letnem načrtu.

Tu so razlogi, zakaj morate ves čas uporabljati VPN.

Namestite Showbox na FireStick z uporabo Aptoide Store

Tu je nekaj korakov za hitro namestitev Showboxa na FireStick s tržnico Aptoide:

1. Zaženite Aptoide in privzeti zaslon se odpre z Izbira urednikov možnost na levi že izbrana. Na desni bo prikazan kup predstavljenih aplikacij. Obstaja velika možnost, da boste v tem oknu našli aplikacijo Showbox

prenesi showbox apk na firestick

Lahko tudi kliknete Najboljše aplikacije možnost na levi strani. V tem razdelku so tudi najbolj priljubljene aplikacije za Android.

firestick showbox apk

Če v nobeni od obeh možnosti ne najdete Showboxa, kliknite Izbira urednikov še enkrat in v zgornjem levem kotu boste videli ikono za iskanje. Kliknite to možnost in poiščite aplikacijo.

2. Kliknite ikono Showbox

showbox apk

3. Zdaj kliknite na Namestite gumb

prenesi showbox na firestick

4. Pojavi se opozorilno sporočilo, da ima Showbox odvisnost od Googlovih storitev in zato morda ne bo deloval na vaši napravi FireStick. Ne skrbi za to. To aplikacijo bomo naredili z uporabo miške Preklop.

Kliknite v redu

namestiti showbox apk na firestick

Počakajte, da se prenos konča

razstavni okvir za firestick

5. Ko se aplikacija naloži, se prikaže naslednji poziv. Pomaknite se navzdol do Naslednji gumb spodaj desno. Ko se pomaknete do gumba Naprej, se spremeni v Namestite

kako namestiti showbox na fire tv palico

6. Kliknite Namestite nadaljevati

namestite showbox na požarno tv

Počakajte, da se na FireStick namesti aplikacija Showbox

kako priti do showboxa na ogenj palico

7. Čez nekaj časa, Aplikacija nameščena prikaže se obvestilo. Kliknite Odprto za zagon aplikacije. Če želite kasneje zagnati aplikacijo, kliknite Končano. Aplikacijo lahko vedno odprete iz Vaše aplikacije & Kanali.

dodajte showbox na firestick

To bo vse!

Pomembno: Namestite Mouse Toggle za uporabo Showboxa

Zapomnite si opozorilno sporočilo, ki ga je Aptoide vrgel na vaš zaslon in povedal, da ima Showbox odvisnost od Googlovih storitev in morda ne deluje na vaši napravi FireStick?

Showbox ni primarno zasnovan za FireStick. Ni ravno prijazen na daljavo. Po aplikaciji ne morete krmariti samo z daljinskim upravljalnikom Amazon FireStick. Za uporabo te aplikacije potrebujete dodatno aplikacijo, imenovano Mouse Toggle.

Aplikacija Mouse Toggle se na zaslonu FireStick prikaže preklop miške. Ta kazalec lahko uporabite za klikanje različnih elementov Showbox-a, ki jih vaša običajna daljinska funkcija ne more doseči. S kazalcem se upravlja z navigacijskimi gumbi daljinca. Pojdite naprej in namestite Mouse Toggle na FireStick s spodnjo povezavo.

Kako namestiti Mouse Toggle na Fire TV Stick

Ko je nameščena aplikacija Mouse Toggle, jo odprite in omogočite storitev preklopa z miško. Če želite prikazati kazalec miške, morate hitro pritisniti Predvajanje / premor gumb na daljinskem upravljalniku dvakrat.

Z miško Toggle na svojem FireSticku lahko uporabite Showbox vse druge aplikacije, ki niso oddaljene.

Zaviti

Ko je bil Terrarium TV živ, komaj nisem imel potrebe po iskanju nobene druge aplikacije na zahtevo. Zdaj, ko TV Terrarium ni več, sem bil prisiljen raziskovati druge poti. Res je, da se ne more veliko aplikacij približati tej izjemni zabavni platformi, ki nam služi že kar nekaj časa. Kljub temu imamo še vedno potrebe po zabavi in ​​te morajo biti izpolnjene.

Showbox morda ni največja izbira za FireStick, saj za delovanje potrebuje dodatno aplikacijo Mouse Toggle. Vendar je to izvedljiva možnost, ki vam omogoča ogled številnih filmov in oddaj. Poleg Showboxa boste morda želeli razmisliti tudi o naslednjih aplikacijah:

  • Odkleni APKMyTV
  • OneBox HD
  • Kino APK
  • CatMouse APK
  • Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me