Kako namestiti SportsDevil na Kodi

>

V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti dodatek SportsDevil na Kodi 18 Leia in Kodi Krypton 17.6. Tu navedena navodila lahko uporabite za namestitev SportsDevil-a na vse naprave, ki podpirajo Kodi, vključno z Amazon FireStick, iOS, vendar ne omejeno nanje. & Android mobilni telefoni, Windows & Mac. 

SportsDevil je nekoč veljal za sveti gral ljubiteljev in navdušencev športa. Naj bo to NFL, NBA, NHL, angleška premier liga, kriket, nogomet, hokej, UFC ali kateri koli drugi večji šport, SportsDevil je pretočil vse to. Za vsakogar je bilo nekaj. Addon zdaj živi samo še relikvije svoje pretekle slave. Kljub temu boste morda še vedno našli dovolj športnih tokov, da boste ostali lepljeni. S tem dodatkom Kodi lahko v živo prenašate skoraj vse večje športne dogodke. Videoposnetke si lahko ogledate v različnih kakovostnih slikah, kot so 480p, 720p, 1080p.

Vaš ponudnik internetnih storitev lahko blokira mnoga spletna mesta v SportsDevilu, zato bi za Kodi potrebovali dober VPN, da ga zaobide (upoštevajte, da bralcev nikoli ne spodbujamo do nezakonitih stvari, zato dostopate do njih na lastno odgovornost. Lahko preverite več o pravnih vprašanjih v zvezi s Kodijem tukaj.)

SporstDevil lahko na Kodi namestite neposredno tako, da namestite repo iz izvorne poti ali s prenosom datoteke zip. Obe metodi sta bili predstavljeni v tem priročniku.

: Številni videoposnetki se ne pretakajo v različnih kategorijah. Vendar jih veliko še vedno igra. 

Izjava o omejitvi odgovornosti: Ta vadnica je izključno za izobraževalne namene in ne spodbujamo uporabe dodatkov za nezakonito uporabo ali dostopa do kakršnih koli nepooblaščenih vsebin. Tako se svetuje presoja bralcev.

Kako namestiti SportsDevil Kodi Addon na FireStick in PC

SportsDevil je še vedno zelo priljubljen dodatek Kodi in ga je mogoče prenesti iz številnih skladišč. V tej vadnici bomo z repo EzzerMacs namestili SportsDevil, vendar lahko uporabite katero koli.

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar pa bi vas lahko tudi spravil v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

Pogoj namestitve

V nastavitvah Kodi morate omogočiti Neznane vire, da dovolite namestitev SportsDevila, ki je dodatek tretjih oseb. Sledite tem korakom:

  • Kliknite Kodi Nastavitve z začetnega zaslona (zgoraj levo)
  • Kliknite Sistem če uporabljate Kodi Leia oz Sistemske nastavitve na Kodi Krypton
  • Izberite Dodatki na levi in ​​na desni vklopite Neznani viri
  • Kliknite Da da obdrži možnost vklopljeno
  Kako namestiti Morpheus TV na FireStick

Ko to storite, sledite spodnjim korakom za namestitev SportsDevil Kodi Addon.

KORAK 1: Zaženite Kodi v računalniku ali Amazon Fire TV in odprite Nastavitve meni, kot je prikazano na spodnji sliki.

sportsdevil Kodi

2. KORAK: Zdaj pa pojdite na Upravitelj datotek.

kodi sportsdevil

3. KORAK: Zdaj kliknite odprto Dodaj vir.

sportsdevil repo

KORAK 4: Takoj ko odprete Dodaj vir, prikaže se pojavno okno. Kliknite  na tistem oknu. V naslednjem oknu vnesite naslednji URL, kot vidite na spodnji sliki: – http://www.lvtvv.com/repo/

Uporabi povezavo http://ezzer-mac.com/repo

Izvor Kodila ni več na voljo

sportsdevil kodi addon

KORAK 5: V naslednjem pojavnem meniju boste morali vprašati ime vira medija. Samo vnesite Kodil kot je prikazano spodaj. Preverite, ali ste vse pravilno postavili, ker je zelo pomembno, in kliknite v redu.

kako namestiti sportsdevil addon na kodi

KORAK 6: Zdaj bo skladišče preneseno. Zdaj se vrnite v glavni meni Kodija, tako da nekajkrat pritisnete nazaj in odprete Dodatki meni.

kodi sportsdevil

KORAK 7: Zdaj kliknite odprto Namestitev paketov (ikona odprtega polja zgoraj levo, kot je prikazano spodaj).

ŠportDevil Kodi

KORAK 8: Zdaj kliknite odprto Namestitev iz datoteke Zip.

sportsdevil Kodi

KORAK 9: Zdaj izberite Kodil ali katerega koli drugega imena vira, ki ste ga izbrali prej, ki mu sledi repozitorij.kodil-1.3.zip repozitorij.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

KORAK 10: S tem se bo začela namestitev skladišča EzzerMacs. Namestitev bo trajala le nekaj sekund. Zdaj se vrnite na prejšnji meni in tokrat izberite Namestitev iz skladišča namesto  Namestitev iz datoteke Zip.

kako namestiti sportsdevil na kodi

KORAK 11: Zdaj kliknite odprto Regija za skladišče Kodil Repozitorij čarovnikov EzzerMacs in nato izberite Video dodatke. Tu boste videli veliko dodatkov, zato se preprosto pomaknite navzdol, dokler ne najdete SportsDevila.

ŠportDevil Kodi

KORAK 12: Kliknite odprto SportsDevil. V naslednjem meniju izberite Namestite. Nekaj ​​opozoril se lahko pojavi, vendar jih prezrite. Če še niste vklopili namestitve iz Neznanih virov, bi se preusmerili v meni z nastavitvami, samo ga vklopite in se vrnite sem. Ko kliknete na namestitev, se bo namestitev začela.

kodi sportsdevil

(Samo kodi Leia) Ko kliknete Namestitev, boste morali klikniti v redu na pojavnem oknu, ki se bo prikazal naslednje

KORAK 13: S tem se začne namestitev. Ko je nameščen, se lahko samo odpravite do menija Add-ons in tam najdete SportsDevil v razdelku z video dodatki. Zdaj jo samo odprite in uživajte v Sports World s SportsDevil-om na računalniku ali Amazon Fire TV.

kodi sportsdevil

To je bil eden izmed načinov namestitve SportsDevila na Kodi. To je najbolj priljubljena metoda. Obstaja pa še en način namestitve dodatkov na Kodi. Je bolj neposreden in krajši, vendar na FireSticku ne bo deloval.

Preden začnete pretakati program Kodi Addons / Builds, vas želim opozoriti, da je vse, kar pretakate na Kodi, vidno vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi. To pomeni, da vas lahko s pretakanjem vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami (brezplačni filmi, TV-oddaje, športi) spravite v pravne težave.

  Kako namestiti Helix TV IPTV na FireStick / Android / Kodi

Uporabnikom Kodi-ja močno priporočamo, da med pretakanjem povežejo VPN. VPN za Kodi bo mimo zaviralcev ponudnika internetnih storitev, vladnega nadzora in geo-omejitev priljubljenih dodatkov. Vedno se povežem ExpressVPN na vseh mojih pretočnih napravah in predlagam, da naredite isto.

ExpressVPN je najhitrejši in najbolj varen VPN. Priloženo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Pomeni, da ga lahko prvih 30 dni brezplačno uporabljate in če z zmogljivostjo niste zadovoljni (kar je zelo malo verjetno), lahko zahtevate celotno povračilo.

OPOMBA: Kršitve zakonov o avtorskih pravicah ne spodbujamo. Toda kaj, če nenamerno pretaknete vsebino iz nelegitimnega vira? Ni vedno enostavno ugotoviti razlike med zakonitim in nezakonitim virom.

Preden začnete pretakati Kodi, je opisano, kako v 3 preprostih korakih pridobiti zaščito VPN.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Kako namestiti SportsDevil na Kodi (PC)

Z gornjo metodo dobite SportsDevil na PC, pa tudi ta metoda ne deluje več.

KORAK 1: Ta metoda vključuje prenos skladišča neposredno iz datoteke Zip. Prenesite to datoteko zip s te povezave http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip in si zapomnite imenik, v katerega ste shranili zip datoteko.

2. KORAK: Zdaj zaženite Kodi v računalniku ali požarni televiziji in odprite Dodatki Meni, kot je prikazano na spodnji sliki.

kako namestiti sportsdevil na kodi

3. KORAK: Zdaj pa pojdite na Namestitev paketov (ikono odprtega polja zgoraj levo, kot je prikazano spodaj) in jo odprite.

ŠportDevil Kodi

KORAK 4: Zdaj kliknite odprto Namestitev iz zip datoteke in pojdite v imenik, v katerega ste shranili zip datoteko, in jo izberite. To bo samodejno namestilo skladišče Kodil v vaš Kodi. Ko je namestitev končana, se v zgornjem desnem kotu prikaže pojavno sporočilo, ki kaže posodobljen dodatek.

ŠportDevil Kodi

KORAK 5: Zdaj se vrnite na 3. korak in odprite Namestitev paketov. Tokrat kliknite odprto Namestitev iz skladišča.

kako namestiti sportsdevil na kodi

KORAK 6: Zdaj kliknite odprto Kodil Repozitorij in nato izberite Video dodatki. 

Kodi SportsDevil

KORAK 7: Zdaj se pomaknite spodaj, dokler ne najdete SportsDevila in ga namestite, kot je bilo storjeno v zgornjem načinu, tako da samo sledite navodilom.

kodi SportsDevil

KORAK 8: Voila, Sports Devil je uspešno nameščen na vašem Kodi-ju. Sedaj se usedite in uživajte v NFL, NBA, kriketu, hokeju, UFC ali katerem koli večjem športu na Amazon Fire TV ali PC.

kako namestiti sportsdevil na kodi

Za namestitev Sportsdevil na Kodi 18 Leia ali Kodi 17.6 Krypton lahko uporabite katero koli od zgoraj omenjenih dveh metod. Ko bo konec, vam bo na voljo ocean športnih dogodkov. Lahko se preprosto usedete na svoj kavč in uživate v svojih najljubših športih. Toda za vse to morate razmisliti, da bi dobili Kodi VPN kot največjo prednost.

Podobno kot pri kateri koli programski opremi tudi Kodi ni brez napak. Najpogostejša vprašanja, o katerih poročajo uporabniki, so medpomnilništvo in počasno pretakanje. Če imate kakršne koli težave, glejte, kako popraviti Kodi pufranje.

  Kako odpraviti težave z odstranjevanjem TV terarij

Video: Kako namestiti Sportsdevil Kodi Addon

Če imate težave pri nameščanju Sportsdevil addon-a na Kodi, si oglejte spodnji video.

Namestitev SportsDevil ni uspela

Obstaja nekaj razlogov, zakaj namestitev adona ne bi uspela in moramo pogledati vsako posebej, začenši z osnovnim.

Najosnovnejši vidik odpravljanja napak je določanje in odpravljanje lokalnih težav. Prepričajte se, da ima naprava dostop do interneta. Poskusite zagnati katero koli drugo aplikacijo, ki uporablja internet ali odprete spletno mesto v brskalniku. Če ni povezave, rešite težave z internetom, preden nadaljujete z namestitvijo SportsDevil. V primeru, da internet deluje v redu in se dodatek še vedno ne bi namestil, bomo morali pogledati druge rešitve.

Pogosto je težava s strežnikom, kjer je odlagališče. Naučili smo se namestiti Sports Devil iz skladišča EzzerMacs, ki je daleč eno najbolj razširjenih skladišč v teh dneh. Ampak, znano je, da ima tudi izpadov. Če med namestitvenim procesom ne morete dodati izvora skladišča EzzerMacs kot vira, verjetno obstaja težava s strežnikom. Ko obstajajo težave s strežnikom, je najbolje, da počakate, da spet začne delovati.

Priporočam tudi ponovni zagon naprave, ki bo prav tako znova zagnal Kodi in osvežil sistemske datoteke. Vprašanje velikokrat reši preprost ponovni zagon.

Če se zdi, da nič ne deluje in ste prepričani, da strežnik deluje dobro, boste morda morali ponastaviti Kodi in ponovno namestiti dodatek Sports Devil. Ponastavitev Kodi-ja izbriše vse vaše podatke in dodatke. Toda nekaj lahko rešite tako, da varnostno kopirate podatke Kodi.

SportsDevil ne deluje

SportsDevil gostuje v skladišču EzzperMacs in ta vir ima običajno zaupanja vredne dodatke. Toda vsak Kodijev dodatek lahko naleti na težave, ne glede na to, kako redke so.

Če SportsDevil po namestitvi ne deluje, najprej preverite, ali ima vaša naprava še vedno dostop do interneta.

Če internet res deluje in SportsDevil ni, bi lahko spet prišlo do težave s strežnikom. In kot sem že rekel, če je strežnik krivec, je čakanje edina rešitev.

Če ste čakali dovolj dolgo, da verjetno ne bo težav s strežnikom, boste želeli preizkusiti nekaj lokalnih odpravljanja napak.

Zapustite Kodi in znova zaženite napravo. Ponovni zagon reši številne težave in verjetno bo odpravil tudi SportsDevil.

Če to ne bo pomagalo, odstranite SportsDevil tako, da odprete Kodi Home Screen > Dodatki > Video Addons in nato znova namestite. Obstaja možnost, da se nekatere datoteke poškodujejo ali pokvarijo. Za ponovno namestitev tega dodatka sledite istemu postopku namestitve, ki sem ga opisal zgoraj.

In če nič od tega ne deluje, je ponastavitev Kodija morda zadnje sredstvo.

V primeru, da se prikaže kakšno posebno sporočilo o napaki, priporočam, da posnamete posnetek zaslona in ga delite v razdelku s komentarji. Potrudil se bom, da rešim težavo. Prav tako boste morda želeli preveriti in deliti dnevnike Kodi. Pomagal bo ugotoviti točen vzrok težave.

Sorodno:

  • Best Kodi Builds
  • Kako iz zapora z Amazon FireStick
  • Kako namestiti Exodus Redux na Kodi

Kliknite tukaj, če želite skrivne trike za rezanje vrvic neposredno v pošto.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me